Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA L-7 ALDIM . SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA L-7 ALDIM . SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Yasin_0578

8 Ocak 2007; 16:54:59 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

L7 İÇİN TURKCELL MSN AYARI BULAN VARSA BANA YARDIMCI OLSUN LÜTFEN.

Something

8 Ocak 2007; 20:07:19 

karta format atman gerekebilir.karttaki mp3leri çalmaması lazım eğer bozuksa.kartı çıkar tekrar takmayı denedin mi?

D.H Motorola CLUB

!!!MaTeJa KeZMaN!!!
ESKİ NİCK:nomnsecreteam
tapdk

9 Ocak 2007; 18:06:40 

hpsiburada da 300e düşmüş fiyat. piyasada ne kadar biliyor musunuz?
bir de 11 mb mış hafizası kart takılıyor değil mi bu alete?

yamuk_prenses

9 Ocak 2007; 23:41:19 

walla arkadaşlar...telefoncuya götürdüm sordum..msn uymuyor dedi...bizim yüklediklerimizde çalışmayabilir dendi...bire bir bölee dedi...flash atmayı kurmayı ben bilmem ancak msn messenger için uymuyormus...haberiniz olsun
sLevin

10 Ocak 2007; 12:46:08 

quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

hpsiburada da 300e düşmüş fiyat. piyasada ne kadar biliyor musunuz?
bir de 11 mb mış hafizası kart takılıyor değil mi bu alete?

299

УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
boraaa

10 Ocak 2007; 16:10:37 

mig33 kurdum kullanıyorum gerçektende güzel bir program

bu programın kaç kontör yediğini bilen varmı turkcell faturalı hat kullanıyorum bu programı 1 saat kullanmam bana kaç ytl'ye malolur,mig33 programından daha az kontör yiyen program tavsiyeniz varsa onuda bekliyorum

-why are you wearing the stupid bunny suit?
- why are you wearing the stupid man suit?
sonerhan

11 Ocak 2007; 16:48:09 

selam ben de l7 ciyim:) fakat p2k programını yukledim bi türlü
connect olmadı neden disconnect de duruyo hep telefondan bağlantıdan yani usb ayarlarından data fax bağlantısı nı seçtim yine olmadı yine olmadı lütfen yardım programı yuklerken extrack yaptım olmadıı

sonerhan

12 Ocak 2007; 19:40:02 

selamlar bende l7 var fakat p2k advanced editor build 4929 programı yukledim bi türlü connect olmuyor video süresini uzatmak amacıyla kullancam bu programı telefondan ayarlardan data fax bağlantısınııda sectim pc den usb ayarlarınıda yaptım olmuyor bağlanmıyor tele bunun sebebi ne olabilir yardımcı olabilirseniz çok teşekkür ederimm

@rd@

13 Ocak 2007; 15:51:56 

abi konuyu açabilirmiyiz.format nası oluyo?açıklayabilirmisiniz?
quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

quote:

Orjinalden alıntı: frunktan

BU L 7 nin arttırılabilir hafızası var ya

acaba maksimum kaça kadar destekliyor mesela 1GB 'ta kadar mı????

format atarak 4gb a kadar destekliyor.

zaten daha yükseği çıkmadı.

normalde(orjinalinde) sandisk 1 gb destekliyor

@rd@

13 Ocak 2007; 16:00:18 

bide cewap acil olursa sewinirim.

fox

13 Ocak 2007; 23:29:01 

Selam; p2ktools programı kullanamayan arkadaşlar için kendi deneyimimi yazayım dedim:
Öncelikle belirtmeliyim ki programı çalıştırmak için baya uğraştım ve sonunda burada anlattığım gibi sorunu çözdüm, daha başka veya kolay yollar da olabilir. (Bu arada telefonunuzda p2ktools kullanımı sonucu olabilecek sorunlardan mesuliyet kabul etmem :) ,sorumluluk size ait)

1) İnternetten P2kCommander-V3.3.0 programını bularak indirin bu programın içindeki "p2kdrivers_2.9" klasörünün içindeki inf dosyaları lazım olacak.
(p2ktools un içinde de sürücüler var ama tüm denemelerime rağmen windows bunları kabul etmedi.)
2) Telefonda Ayarlar-Bağlantı-USB Ayraları'na girin Burada varsayılan bağlantıyı Data-fax olarak seçin.
3)Telefonu USB den bilgisayara bağladığınızda sistem tray de (saatin yanında) Motorola L7 diye yazı çıkacak ve sürücüleri yüklemeye çalışacak bu noktada 1. madde de belirttiğim klasörü gösterin birkaç farklı bileşen yüklenecek.
4)Kurulum hatasız olarak gerçekleşti ise p2ktools programını çalıştırabilirsiniz.

Bu telefon işlerinde baya yeniyim, bu programı kullanma amacım telefonun Java Uygulama yükleyicisini açmaktı, daha sonrada "MIDway" programını kullanarak telefona yeni java oyunları yükleyebildim.

Son bir not p2ktools programını çalıştırdığınızda yanlışlıkla ilk önce "set" düğmesine basmayın (yoksa benim gibi tel i eski haline döndürecem diye 2 saat uğraşırsınız), ilk olarak "get" düğmesine basarak telefonun varsayılan özelliklerini programa yükleyin daha sonra checkbox ları kullanarak istediğiniz özellikleri değiştirebilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerin geçerli olması için programda üste bulunan "restart" düğmesine basın tel yeniden başlayacaktır.
Kolay gelsin...

nomnsecreteam arkadaşım önerin için teşekkürler hafıza kartına resim kaydı ile ilgili problemim dediğin gibi halloldu, çok saol...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox -- 14 Ocak 2007; 0:50:19 >
harunayan

13 Ocak 2007; 23:43:47 

ya dostlar bende L7 var bu Bluetooth motorola telefonlara rahatça birbirine gönderiyor diğer telefonlara göndermiyor bi bilen varSA sevinirim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
hunter87

15 Ocak 2007; 3:10:40 

quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

quote:

Orjinalden alıntı: yamuk_prenses

quote:

Orjinalden alıntı: hunter87

quote:

Orjinalden alıntı: yamuk_prenses

evet bilen birisi flash olayını açıklar mı...hala kendi istedgiim şarkılarla bi çaldıramadım şu telefonu..:(((
flash atma nedir?
ben memnun kalmadım arkadaşlar bu L7 den, videolar bile 15 saniye yani...kısacık çekiyo...

flash atınca garantiden çıkmıyo ben direk servvisi ile konuştum

ben flash attım ve bambaşka bir telefon oldu. hafıza kartındaki bütün şarkıları zil, mesaj ve alarm sesi yapabiliyorsan, video da 1 saat falan çeker herhalde sonuna kadar deneyemedim :) kulaklık sesi bana az geliyordu o da arttı :) senin anlıycağın süper bişey oldu :) şimdi telefon mac os pc ler gibi oldu , o şekilde açılıp kapanıyor. telefondan çok memnunum bence bu fiyata alınabilicek en iyisi

peki bu flash ı bize de açıklars mısın? bi çeşit telefonu formatlıyo musun yani..ilerde bozuldu diyelim, garantisi yanmasın sonra, siz bunu flash'lamıssınız diye...

garantiyi düşünüyorsan hiç flash atma

FLASH ATMA İLE İLGİLİ 1-2 GÜN İÇİNDE BİR BAŞLIK AÇACAĞIM RESİMLİ OLARAK..

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

hunter87

15 Ocak 2007; 3:16:54 

quote:

Orjinalden alıntı: harunayan

ya dostlar bende L7 var bu Bluetooth motorola telefonlara rahatça birbirine gönderiyor diğer telefonlara göndermiyor bi bilen varSA sevinirim.

ilk defa duydum bunu çok garip

GENPA DAN TELEFON ALMAK= SİNİR DEN HASTA OLMAK, ÜSTE PARA VERMEK, KAFAYI SIYIRMAKTIR. MÜŞTERİ MEMNUNİYETSİZLİĞİNDE TÜRKİYE DE BUNDAN DAHA İYİ BİR FİRMA OLDUĞUNA İNANMIYORUM.
GENPA VE MOTOROLA EL ELE, MÜŞTERİLERİ KANSER ETMEYE. BİRLİKTE DAHA NİCE MÜŞTERİ KAÇIRMALARA.
EN SEVİYESİZ 2 FİRMA = GENPA VE MOTOROLA

sonerhan

15 Ocak 2007; 17:21:53 

Ben hala telefona connect olamadım telefon usb kablosunu taktıgımda goruyor driverinıda yukledim fakat p2k advanced editor programından bağlanamıyorum bu sorunu çözerseniz seviinirimmmm

gokhan4848

15 Ocak 2007; 18:07:38 

ya beyler ben bu soruyu sürekli soruyorum ama b, türli cevap alamıom flashların bulunduğu bi site bilen mesela e398 flashları e398mod.com da oluyo bunun gibi bi site var mı ?

E398 & L7
gfb88

16 Ocak 2007; 0:20:51 

ya arkadaşlar öyle talihsiz bi olay yaşadımki hala inanamıyorum sanki bi rüya gibi geliyo.o anda tıpkı bi rüya gibi geldi.telefonum suya düştü.garantiye yollasam yapmıycaklar üstelik garanti iptal edilecekmiş.bende koydum sıcak biyere orda kurutuyorum.senelerdir telefon kullanırım elimden kaç tane telefon geçti ilk kez bi telefonu suya düşürdüm.çok üzgünümmmmm :(