burdan cevp cıkmaz bu sorulara....burdaki arkadaşların tlfonu daha cok ilgi ceksin merak uyndırsın şekilnde değerlendirdiklerini sezdim....:) yanlışam yanlışsın diiin....
öyle şey mi olur yaa foruma telefonu methetmek için değil telefonla ilgili soruları cvplamak için girilmeli..ben ümitliyim o kadar adamdan biri mutlaka cvp werir..sanki sorduğum soruların altı üstü neki..telefonun zayıf noktalarını sordum..elbet biri cvplar..
arkadaşlar bilmiyorum cvp yazan çıkarmı ama size bazı şeyler sormak istiyorum.öncelikle l7 çok albenisi olan enfes bi telefon herkes gibi bende bunu kabul ediyorum.üstelik fiyatıda 330ytl.ama teleffonculara sorduğumda kırılmaya karşı korumalı değil düşerse kırılabilir dediler.ayrıca 140 saat bekleme süresi gözümü korkutuyor.şarjının ortalama ne kadar gitiğini söyleyebilirmisiniz.ben mp3 felan dinlemem fazla uğraşmamda.3 5 msj atar hergün 1 yada 2 saat konuşurum.cvp werirseniz çook sevinirim.tşkrlr..
eğer dediğin kadar kullanırsan bir hafta gider.ayrıca telefon uzay mekiklerinin malzemelerinden yapılıyor aynı ipod lar gibi.eğer 5m den aşağı düşürmezsen hiçbişey olmaz.kapağı metal,plastik değil birçok tel. gibi.
quote:
arkadaşlar bide l7 nin tuş takımına çauk bozuluyo diyolar. doğrumudur çabuk bozuluyomu??
hayır.gayet sağlam ama çizilme riski var benim 5 tuşunun üstünde bir noktacık çıktı ama büyüteçle anca görülüyor.önemli deil yani
bu arada yoğun sınavlar nedeniyle geç cevap yazdığım için
arkadaşlar bilmiyorum cvp yazan çıkarmı ama size bazı şeyler sormak istiyorum.öncelikle l7 çok albenisi olan enfes bi telefon herkes gibi bende bunu kabul ediyorum.üstelik fiyatıda 330ytl.ama teleffonculara sorduğumda kırılmaya karşı korumalı değil düşerse kırılabilir dediler.ayrıca 140 saat bekleme süresi gözümü korkutuyor.şarjının ortalama ne kadar gitiğini söyleyebilirmisiniz.ben mp3 felan dinlemem fazla uğraşmamda.3 5 msj atar hergün 1 yada 2 saat konuşurum.cvp werirseniz çook sevinirim.tşkrlr..
eğer dediğin kadar kullanırsan bir hafta gider.ayrıca telefon uzay mekiklerinin malzemelerinden yapılıyor aynı ipod lar gibi.eğer 5m den aşağı düşürmezsen hiçbişey olmaz.kapağı metal,plastik değil birçok tel. gibi.
quote:
arkadaşlar bide l7 nin tuş takımına çauk bozuluyo diyolar. doğrumudur çabuk bozuluyomu??
hayır.gayet sağlam ama çizilme riski var benim 5 tuşunun üstünde bir noktacık çıktı ama büyüteçle anca görülüyor.önemli deil yani
bu arada yoğun sınavlar nedeniyle geç cevap yazdığım için
np?
Katılıyorum şarj konusunda sıkıntı olmaz 3 gün gider garanti. Telefonun yapısının kırılgan olduğuna katılmıyorum çok sağlam tam aksine bu ara fiyatı da düştü ilgilisine duyrulur. Kesinlikle fiyatının çok üstünde bir telefon
sizin söylediklerinzi anlattıklarınızı düşünüp l7 almanın çok mantıklı olduğuna karar verdim ve 2 gün önce bende aldım.fiyatı çok ii 330 YTL ama telefon çin malı.eminim en fazla bi ay sonra biyeri arıza verir.hatta belki telefon bi sene bile dayanmaz.telefonda sadece tip war diyodum ama tuş takımı onuda bozuyo.tuşlar çok rahatsız kullanışsız.arka kapak metal telefon dayanıklı dediniz ama arka kapağı tek başına atsam kırılır omu koruyacak telefonu. ben aldığıma çççççççççççççççoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk pişmanım.belirtmek isterimki video kayıdı 10 sn felan ama yazılım atınca kayıt süresi uzuyor.henüz atmadım ama başka motorola tele atıyorum.
ayrıca bu nasıl bi telefonsa benim hattımı takıyorum telefon durumuna girmiyo kadeşiminkini takıyorum giriyo.hemde benim hattım kardeşimin v360da tel.durumuna giriyorken.çok saçma bişey anlamadım nasıl bi çözümü war bilen warsa söylerseniz sewinirim.