Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MOTOROLA L-7 ALDIM . SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Cep Telefonu ve Aksesuarları >> Motorola >> Cevap: MOTOROLA L-7 ALDIM . SORULARINIZI CEVAPLAYABİLİRİM Sayfa: <<   < önceki  4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
vuralserhat

20 Aralık 2006; 21:24:33 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

burdan cevp cıkmaz bu sorulara....burdaki arkadaşların tlfonu daha cok ilgi ceksin merak uyndırsın şekilnde değerlendirdiklerini sezdim....:) yanlışam yanlışsın diiin....

Something

20 Aralık 2006; 21:27:43 

quote:

Orjinalden alıntı: sLevin

quote:

Orjinalden alıntı: @rd@

abi benim tel (l7)videoları çalıştırmıyor.neyapmam lazım?bide servise giden telefon nekadar sürede geri geliyor?bileniniz varmı?

Sadece 3gp uzantılı videoları çalıştırır

benim attığım flash ile mp4 de açıyor

İmza
gfb88

21 Aralık 2006; 8:53:07 

öyle şey mi olur yaa foruma telefonu methetmek için değil telefonla ilgili soruları cvplamak için girilmeli..ben
ümitliyim o kadar adamdan biri mutlaka cvp werir..sanki sorduğum soruların altı üstü neki..telefonun zayıf noktalarını sordum..elbet biri cvplar..

Something

21 Aralık 2006; 18:28:04 

quote:

Orjinalden alıntı: gfb88

arkadaşlar bilmiyorum cvp yazan çıkarmı ama size bazı şeyler sormak istiyorum.öncelikle l7 çok albenisi olan enfes bi telefon herkes gibi bende bunu kabul ediyorum.üstelik fiyatıda 330ytl.ama teleffonculara sorduğumda kırılmaya karşı korumalı değil düşerse kırılabilir dediler.ayrıca 140 saat bekleme süresi gözümü korkutuyor.şarjının ortalama ne kadar gitiğini söyleyebilirmisiniz.ben mp3 felan dinlemem fazla uğraşmamda.3 5 msj atar hergün 1 yada 2 saat konuşurum.cvp werirseniz çook sevinirim.tşkrlr..

eğer dediğin kadar kullanırsan bir hafta gider.ayrıca telefon uzay mekiklerinin malzemelerinden yapılıyor aynı ipod lar gibi.eğer 5m den aşağı düşürmezsen hiçbişey olmaz.kapağı metal,plastik değil birçok tel. gibi.

quote:

arkadaşlar bide l7 nin tuş takımına çauk bozuluyo diyolar. doğrumudur çabuk bozuluyomu??

hayır.gayet sağlam ama çizilme riski var benim 5 tuşunun üstünde bir noktacık çıktı ama büyüteçle anca görülüyor.önemli deil yani

bu arada yoğun sınavlar nedeniyle geç cevap yazdığım için

np?

İmza
sLevin

21 Aralık 2006; 23:33:29 

quote:

Orjinalden alıntı: nomnsecreteam

quote:

Orjinalden alıntı: gfb88

arkadaşlar bilmiyorum cvp yazan çıkarmı ama size bazı şeyler sormak istiyorum.öncelikle l7 çok albenisi olan enfes bi telefon herkes gibi bende bunu kabul ediyorum.üstelik fiyatıda 330ytl.ama teleffonculara sorduğumda kırılmaya karşı korumalı değil düşerse kırılabilir dediler.ayrıca 140 saat bekleme süresi gözümü korkutuyor.şarjının ortalama ne kadar gitiğini söyleyebilirmisiniz.ben mp3 felan dinlemem fazla uğraşmamda.3 5 msj atar hergün 1 yada 2 saat konuşurum.cvp werirseniz çook sevinirim.tşkrlr..

eğer dediğin kadar kullanırsan bir hafta gider.ayrıca telefon uzay mekiklerinin malzemelerinden yapılıyor aynı ipod lar gibi.eğer 5m den aşağı düşürmezsen hiçbişey olmaz.kapağı metal,plastik değil birçok tel. gibi.

quote:

arkadaşlar bide l7 nin tuş takımına çauk bozuluyo diyolar. doğrumudur çabuk bozuluyomu??

hayır.gayet sağlam ama çizilme riski var benim 5 tuşunun üstünde bir noktacık çıktı ama büyüteçle anca görülüyor.önemli deil yani

bu arada yoğun sınavlar nedeniyle geç cevap yazdığım için

np?

Katılıyorum şarj konusunda sıkıntı olmaz 3 gün gider garanti. Telefonun yapısının kırılgan olduğuna katılmıyorum çok sağlam tam aksine bu ara fiyatı da düştü ilgilisine duyrulur. Kesinlikle fiyatının çok üstünde bir telefon

УąģмµґĻµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм...
@rd@

22 Aralık 2006; 9:43:21 

abi bişey soracam.şimdi ben telefonun kasa ve tuş takımını değiştirsem ne kadara mal olur?bide sizce ben götürsem hemen alabilirmiyim telefonu?

gfb88

22 Aralık 2006; 10:18:31 

verdiğiniz cvplar için hepinize çoook tşrkrlr..büyük ihtimalle bugün zorlandığım kararı werip bende sizden olucam..

?? MOTOROLA SLVR L7 ??

gfb88

22 Aralık 2006; 10:20:50 

ark lar bide IM nedir?? forumda baktım bulamadım..msn gibi bişeymi??nasıl kullanılır..kısa bi bilgi verirseniz çok memnun olurum..

Something

22 Aralık 2006; 18:51:51 

evet msn gibi ama operatörlerimiz desteklemiyor.ama l7 nin msn desteği var.

İmza
gfb88

23 Aralık 2006; 10:35:02 

yani nokia telefonlardaki symbian sistemi gibi bunda biz IM yi msn gibi mi kulanıyoruz??

gfb88

25 Aralık 2006; 9:15:07 

sizin söylediklerinzi anlattıklarınızı düşünüp l7 almanın çok mantıklı olduğuna karar verdim ve 2 gün önce bende aldım.fiyatı çok ii 330 YTL ama telefon çin malı.eminim en fazla bi ay sonra biyeri arıza verir.hatta belki telefon bi sene bile dayanmaz.telefonda sadece tip war diyodum ama tuş takımı onuda bozuyo.tuşlar çok rahatsız kullanışsız.arka kapak metal telefon dayanıklı dediniz ama arka kapağı tek başına atsam kırılır omu koruyacak telefonu. ben aldığıma çççççççççççççççoooooooooooooooooookkkkkkkkkkkk pişmanım.belirtmek isterimki video kayıdı 10 sn felan ama yazılım atınca kayıt süresi uzuyor.henüz atmadım ama başka motorola tele atıyorum.

gfb88

25 Aralık 2006; 10:22:38 

ayrıca bu nasıl bi telefonsa benim hattımı takıyorum telefon durumuna girmiyo kadeşiminkini takıyorum giriyo.hemde benim hattım kardeşimin v360da tel.durumuna giriyorken.çok saçma bişey anlamadım nasıl bi çözümü war bilen warsa söylerseniz sewinirim.

gokhan4848

25 Aralık 2006; 20:03:36 

artık bende aranıza katıldım 2 tane L7 aldım :D:D

E398 & L7
gokhan4848

25 Aralık 2006; 20:09:35 

bi