Şimdi Ara

Dust 514 Ücretsiz Oldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  •  
         PSN'e özel olarak çıkacak Dust 514, EVE Online evreninde geçecek bir shooter ve oyunun ücretsiz olarak sunulacağı açıklandı. Daha önceden oyunun 20$'a satılacağı fakat bu paranın oyun içerisinde  geri verileceği söylenmişti. Böylece oyuncular 20$'lık harcama yapabileceklerdi. Bunun yerine free-to-play modeline geçen oyun böylece hiç para vermeden oynanabilecek.
     
         CCP'den Brandon Laurino, yine de harcama yapmak isteyen oyuncular için ücretli paketlerin olacağını söyledi. Oyun içerisinde satın alabileceğiniz eşyalar ile oyun keyfinizi arttırabileceksiniz fakat bu eşyalardan hiç biri sizi diğer oyunculara karşı avantajlı konuma getirmeyecek.
     
         Diğer yandan, oyunun Vita sürümü PS3 sürümünden daha farklı olacak. Vita'da daha çok tamamlayıcı bir oyun gibi rol üstlenecek ve kişiselleştirme, eşya satın alma ve strateji belirleme gibi diğer oyuncularla birlikte etkileşime girebilecek ve PS3'teki oyununuzla eşleştirebileceksiniz. Tam anlamıyla Vita'da oyun oynamak için biraz daha beklemeniz gerektiği söyleniyor. Vita'daki sürüm aşamalı olarak güncellenecek ve yapımcı PS3 ile Vita'ya daha çok hakim oldukça oynanabilir olacak.
     









  • Keşke bütün firmalar böyle calıssada nerde
  • Merak ediyorum ve bu oyuna başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.