Bildirim
ve tanrı 7870'i yarattı...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Crysis'te 7970 i nasıl geçmiş ilginç _____________________________ -
bu kadar performans vermesi çoook zor duruyor _____________________________ CORE İ7 2600K@5 GHZ/MSİ Z77A-GD65/CORSAİR VENGEANCE 4*2 GB 1600 MHZ/ MSİ GTX 680 (1308/7212) /CORSAIR120GB FORCE 3 SSD (550MB Okuma / 510MB Yazma)/ NOCTUA D14 CPU COOLER/THERMALTAKE 700 WATT/SAMSUNG 2494HS FULL HD -
HD7850 250$, 7870 350$
Sadece %15 civarı fark varken fiyatta uçurum olması çok saçma olmuş. 7870 bu fiyatıyla alınmaz direk geçiyorum...
7850 ise 6950'den 10$ pahalı ve o fiyat farkına göre biraz daha performanslı. Güç tüketimi çok çok iyi düzeyde kalmış. Hız aşırtmaya baktığımızda frekans olarak %30'dan fazla tam anlamıyla hayvan gibi OC olmuş.
Getirisi ise %20'den biraz az, o kadar da kötü sayılmaz.
Fiyatı 30-40$ düşse tam yerini bulur ve güzel bir F/P opsiyonu olacaktır._____________________________ -
performance/watt oranında HD7000'ler uçmuş. nvidia'dan da bu tarzda bir optimizasyon bekliyorum artık. fiyat konusunda ise Hd7850 performansına göre öne çıkıyor. _____________________________ Asus N550JK-DS71T -
Değerler çok iyi. Özellikle de 7870'in OC'li hali ile 7970'i yakalamış olması ilginç olmuş. Özellikle de düşük ve orta seviye çözünürlüklerde GTX 480-570'i bile geçmiş. Yüksek çözünürlüklerde bazılarında geri kalmış sadece. Orta seviye bir kart olarak yine de çok çok iyi bence. Üstelik kartın ebadı küçük, ısı seviyesi de düşük seviyede. _____________________________ Büyük beyinler fikirleri, orta beyinler olayları, küçük beyinler ise kişileri konuşur. Hyman G. Rickover
Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X
Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan -
quote:
Orijinalden alıntı: iktyas
bu kadar performans vermesi çoook zor duruyor
Site oldukça güvenilir bir site. Ama birde şöyle birşey var. Eski seri kartlar eski sürücülerle test edilmişti. Ben asıl performans farkını öğrenmek için donanım haber incelemelerini bekleyecem. Umarım ellerini korkak alıştırmazlarda her segmentten bir kart koyarlar.
Nvidia Sürücü Sürümü : 285.62
AMD Sürücü Sürümü : 11.12
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Placebo Effect -- 5 Mart 2012; 13:48:56 >_____________________________ -
yeni f/p ürünü olur inşallah 7850 500lira civarında satılmasını umuyorum _____________________________ -
Parası belirlicek _____________________________ İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W -
7850'yi gözüme kestirdim. Yakında vurucam kırbacı
_____________________________ -
beyler sizce tahmini türkiyede ne kadara satılır 7850 ve 7870'ler ? _____________________________ -
Tahmin ettiğim gibi 7870=Gtx570 gibi duruyor ortalama olarak, hatta gtx580 gibi bir kartida geçiyor bazi testlerde, Tabi bu testler gerçeği yansitiyorsa. Bakalim ülkemizde satiş fiyati ne kadar olacak, uçuk bir fiyattan gelmezse bu karti düşünebilirim.
edit: ekleme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mundt -- 5 Mart 2012; 15:44:30 >_____________________________ -
Türkiye'ye nezaman gelir bu kartlar? Sizde tahmini fiyat ne olur? HD6950 almayı düşünüyodum eğer kısa süre içinde gelicekse beklememde fayda var sanırım.. _____________________________ 
-
ee crysis 2 de 7950 yi de 7970 i de geçmiş
millet boşuna mı milyarlar verdi bu 2 karta
_____________________________ AMD Ryzen 7 5800x3d - Arctic Liquid Freezer II 420 aio - Asus x570 ROG Crosshair VIII Hero - Gskill 2 x 16gb 3200CL14 Ram(3800CL16) - Asus Rtx4090 TUF OC - Samsung 990 PRO 2tb m2 SSD, Samsung 980 PRO 1tb m2 SSD, 3 x Samsung 870 QVO 8tb SSD - Samsung G8 OLED Monitor - Phanteks Enthoo Pro 2 Case - Corsair AX1000 Platinum Psu - Creative Sound Blaster AE-9 Sound Card - Noctua NF-A12x25 PWM Chromax, Arctic P14 PWM PST fans, Corsair Icue Commander Core XT - Logitech G815 Tactile Keyboard - Logitech G PRO X SUPERLIGHT Mouse - ARTISAN FX HAYATEOTSU X-SOFT X-LARGE Mousepad - Sennheiser HD 800s hi fi Headphone -
benim emektar GTX 480 AMP daha cok iş yapar bu gidişle :D _____________________________ INTEL CORE I7 9700K + 32 gb ram -
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Performans konusunda 78xx serisi beklentimin üstünde çıktı... HD 7870'in fiyatına pahalı demiş arkadaşlar, zaman zaman GTX 580'e yaklaşan; genel olarak GTX 570 performansı gösteren bir kart için bence pahalı değil. Sonuçta GTX 570'in fiyatı ne kadar? GTX 570'den daha pahalı olsa HD 7870, ancak o zaman hak verirdim size. Fakat burada konusu olan şey, segmentlerin fiyat çıtaları da yükseldi. Bunun sebebi de Nvidia'nın kartlarını geç piyasaya sürmesidir... Sonuçta AMD daha performanslı olursa AMD yüksek fiyattan satıyor, Nvidia daha yüksek performanslı Nvidia daha pahalıya satıyor(Genel olarakquote:
Orijinalden alıntı: ProjectMan
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
)
Sonuçta hiçbirimizi babamızın hayrına iş yapmıyor
@Elit-
Bu nesil için bende ekran kartını değiştirmeyi şuanlık düşünmüyorum. Zaten 1440*900 çözünürlüğünde oyun oynadığım için PC'de, şimdilik sorun oluşturmuyor
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elit-
benim emektar GTX 480 AMP daha cok iş yapar bu gidişle :D
aynısını benim emektar 5870 içinde düşünüyorum
_____________________________ -
Arkadaşlar Bunların Yükte ve boşta kaç wat güç çektiği testler varmıdır? _____________________________ Deli bir adam size kendinizden utanmanyzy söylüyorsa ne biçim bir dünyadyr burasy... -
bu sonuçlara dayanarak diyebiliriz ki AMD asıl 7870 ve 7850 ile piyasayı karta doyuracak.
bakalım fiyatları nasıl olacak...
bu kartlarda bu performans varken 79xx lara hiç gerek bile yok aslında...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 5 Mart 2012; 18:26:11 >_____________________________ “Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...”
(Atatürk, 30 Ağustos 1925) -
quote:
Orijinalden alıntı: battle35
Arkadaşlar Bunların Yükte ve boşta kaç wat güç çektiği testler varmıdır?
http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_7850_HD_7870/24.html
Burda var gözden kaçırdınız sanırım._____________________________
Benzer içerikler
- ekran kartı tamiri
- intel arc b580
- deep 3d max yorumları
- almanya ekran kartı fiyatları
- amd hata 182
- nvidia 581.80
- 9080 xt
- ekran kartı önerisi
- rtx 5060 ne zaman çıktı
- fsr 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler