Avea da kontör transferi yapamıyorum (Tüm Sürüm)

Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Mobil Operatörler >> Avea

engin_er_26 -> Avea da kontör transferi yapamıyorum (11 Şubat 2006; 15:41:00)

telefon CX 70 ve bir başkasına kontör transferi yapamıyorum.
*100# yazıyorum
sonra cevapla 7 yazıyorum
sonra cevapla 2
sonra cevapla 2
kontör göndereceğiniz numarayı yazın diyor
yazıyorum gelen mesajı cevapla E yaz diyor bunuda yazıyorum ama sonrasında ses sada çıkmıyor ve kontör transferi gerçekleşmiyor..
bu konuda bilgisi olan arkadaşların cevaplamasını istiyorum

erolanderol -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (11 Şubat 2006; 18:27:17)

arkadasim arada oyle oluyoda sebeke mesgul diye mesajlara gir 05******** numarayi yaz bir bosluk birak gonderecen miktari yaz sonra 9235 e gonder. sonra 9236 dan emin misin diye mesaj gelir ona da E yaz 9236 a ya gonder bu kadar..[:'(]

engin_er_26 -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (11 Şubat 2006; 19:15:26)

en fazla kaç kontör gönderebiliyoruz[sm=s16.gif]

aveadan gelen mail cevabı

Sayın Abonemiz ,

Kontör göndermek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazılarak 9235’e mesaj atılır. 9236’dan onay mesajı gelir, gönderimi gerçekleştirmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Gelen onay mesajı ile kontör gönderen kişi 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilir.

Kontör isteme: Kontör talep etmek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazarak 9233’e mesaj atılır kontör talep edilen telefon numarası). Sistem kontör istenen kişiye talebi bildirir. Kontör gönderimini kabul etmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Kontör gönderimi faturasız abonelerden yapılıyorsa kontör kredisinden düşülür. Faturalı ise faturaya yansıtılır. 9233’e gönderilen Kontör isteme mesajı faturasız hatlarda 2 kontör ile ücretlendirilir. Ayrıntılı bilgi için Avea Merkez’i arayabilirsiniz.

Avea, istek ve görüşlerinize önem vermektedir. Avea hattınızdan 500 veya sabit hatlardan 444 1 500'ü arayarak, Avea Merkez'e 7 gün / 24 saat ulaşabilirsiniz.

Avea'ya göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz

Lütfen bu maile "yanitla - reply" yolu ile cevap dönmeyiniz.

kayasalih -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (6 Mart 2007; 21:02:44)

En fazla 30 kontör gönderilebiliyor. Bunun nedeni ne? [:-]

kad_kad -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (12 Mart 2007; 17:39:23)

Kontör göndermek için “<telefon no> <kontormiktari>” yazılarak 9235’e mesaj atılır. 9236’dan onay mesajı gelir, gönderimi gerçekleştirmek için gelen mesaja “E” yazıp cevaplamak gerekir. Gelen onay mesajı ile kontör gönderen kişi 1 SMS / 2 kontör ile ücretlendirilir.

TAMAM BÖLE YAPDIM BEN AMA YAZDINIZ FORMAT YANLISTIR TEKRAR DENEYİNİZ DİYO NEDEN OLABİLİR DAHA GEÇEN AY YOLLADAM AYNI NUMARAYA

CVP VERRİSENİZ SEVİNİRİM ACİL SAOLLUN

Salur -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (12 Mart 2007; 18:06:34)

Ya da avea sim menüsüne girin, oraya bi bakın; orda yoksa menü güncelleme olması lazım ordan servis ekle deyip kontör paylaş menüsü için güncelleme isteminde bulunun.
Bu menüden yapmak daha kolay[:'(]

kad_kad -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (12 Mart 2007; 18:18:23)

numarayı giriyom boşluk bırakıyorum 30 yazıyorum 9235 e gönderiyorum yeterli kırediniz yok diyor neden 104 kıredi var +36 hediye kontur var neden göndermiyo yaaa

ksk_mehmet -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (12 Mart 2007; 21:02:31)

rezalete bak ya kontör istemek bile ücretli...adamın kontörü varsa zaten istemz...avea iyice saçmalıyor[8|][8|]

kad_kad -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (15 Mart 2007; 18:36:04)

quote:

Orjinalden alıntı: kad_kad

numarayı giriyom boşluk bırakıyorum 30 yazıyorum 9235 e gönderiyorum yeterli kırediniz yok diyor neden 104 kıredi var +36 hediye kontur var neden göndermiyo yaaa

?????????????????

basturkemin -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (15 Mart 2007; 18:42:56)

hediye kontörler transfer için kullanılamaz. tek seferde 4-30 arası, ayda maximum 150 kontör gönderebilirsiniz. günde de tek seferdi sanırım. kontör gönderme işlemi kapalı olabilir hattınızın, müşteri hizmetlerine sorun.

kad_kad -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (15 Mart 2007; 19:36:14)

quote:

Orjinalden alıntı: basturkemin

hediye kontörler transfer için kullanılamaz. tek seferde 4-30 arası, ayda maximum 150 kontör gönderebilirsiniz. günde de tek seferdi sanırım. kontör gönderme işlemi kapalı olabilir hattınızın, müşteri hizmetlerine sorun.

BEN BİKERE GÖNDERDİM 3 AY ÖNCE 120 KONTUR AMA BUNLAR HEDİYE GALBA ONDAN GÖNDERİLMİYO

skatterbireyin -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (30 Ocak 2008; 16:03:50)

en fazla 30 muş pehhh [sm=s19.gif] ardından tekrar 30 atabilirmiyiz mesala?

basturkemin -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (30 Ocak 2008; 16:41:21)

quote:

Orjinalden alıntı: skatterbireyin

en fazla 30 muş pehhh [sm=s19.gif] ardından tekrar 30 atabilirmiyiz mesala?

1 yıllık konuyu hortlatmışsın. En fazla 50, en az 4 gönderilebiliyor. Aylık toplam limit 250 ister birgünde ister bir ayda atın, ister hiç atmayın [:)]

skatterbireyin -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (30 Ocak 2008; 17:04:35)

quote:

Orjinalden alıntı: feat

En fazla 30 kontör gönderilebiliyor. Bunun nedeni ne? [:-]

arkadas böle yazmısda ondan sordum .. [:)] ..... ben bi yıl geriden geliyorum [8D]
... atıyorum işleminiz gerceklestirilememektedir sonra tekrar deneyin diyip duruyor [8|]

skatterbireyin -> Cevap: Avea da kontör transferi nasıl yapılır (30 Ocak 2008; 17:30:22)

geç ve güç olsada sonuda başardım[:(]

sPeerless -> Cevap : Avea da kontör transferi yapamıyorum (22 Temmuz 2009; 15:08:21)

En az kaç kontor gönderebiliyoruz acaba ?

krkmz1666 -> Cevap : Avea da kontör transferi yapamıyorum (22 Temmuz 2009; 15:21:14)

quote:

Orijinalden alıntı: sPeerless1907

En az kaç kontor gönderebiliyoruz acaba ?

4[sm=biggrinking.gif]

Sayfa: [1]

Valid CSS!

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET
0.171875