Şimdi Ara

Doro Experience kullanıcı arayüzü tabletler için de geliştiriliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Doro Experience kullanıcı arayüzü tabletler için de geliştiriliyor






    Günümüzde her yaştan kitleye hitap eder hale gelen mobil cihazlar artık pek çok fonksiyon sunuyor ve bu fonksiyonlara alışmak biraz zaman alıyor. Bununla birlikte temel fonksiyonları anlaşılır biçimde sunan mobil cihazlara ise her dönem ihtiyaç duyuluyor.




    DH ekibinin MWC 2012 fuarında incelediği Huawei'nin büyük tuşlu mobil telefonu buna bir örnek. Doro adlı bir firma ise bu kolaylığı arayüz seviyesinde kullanıcılarına sunmaya çalışıyor.




    Firmanın MWC 2012 fuarında görücüye çıkardığı PhoneEasy 740 adlı model 512MB RAM, kızaklı yapı, 3.2 inçlik HVGA ekran, 5MP kamera ve 4GB özelliklerine sahip. Telefonu özel kılan ise sunduğu arayüz.




    Android işletim sistemini temel alan arayüz Doro Experience basit ve birkaç temel fonksiyon sunuyor. Bunların bazıları arama, mesajlar, mailler ve fotoğraflar şeklinde sıralanıyor. Karmaşık menüleri anlayamayan ve telefonu kullanmayan kişiler için arayüz oldukça kullanışlı bir hale geliyor. Firma PhoneEasy 740 adlı modelini yaz döneminde global olarak piyasaya sürecek.




    Bunun yanında firma tabletlere de bu arayüzü entegre etmeyi planlıyor. Tabletlerde sunulacak arayüz ana ekran uygulamaları şeklinde olacak ve pek çok modelle uyumlu olarak çalışacak. Uygulama Doro Experience Manager adlı bir masaüstü yazılım ile senkronize olarak arayüzü istediğiniz şekilde kişiselleştirmenize de imkan verecek. Doro bu arayüze sahip kendi tabletini de bir süre sonra piyasaya sürecek.

     

     








  • Bence çok iyi düşünülmüş .. bu sayede ileri yaş seviyesindeki kullanıcılarada akıllı telefonlar hitap edebilecek... farklılaşma adına oldukça faydalı bulduğum bir değişim olmuş...
  • doro dedin mi doro pesh'tir benim için olay.
  • tablet alan adam anliyordur herhalde teknolojiden biraz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murdocklawless

    All we are ile büyüdük. :))

    Metali sevdiren kadın





    doro dedin mi doro peshtir benim için olay.
  • Ya aklıma söyliyicek birçok şey geliyor yazmam için ancak bilmiyorum belki önyargılı olur diye düşünüyorum keşke bir video inceleme olsa..:)
  • Telefon tuşları beni maziye götürdü desem yeridir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.