Şimdi Ara

Go Launcher'ın tabletler için olan versiyonunun ikinci betası indirmeye sunuldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Go Launcher'ın tabletler için olan versiyonunun ikinci betası indirmeye sunuldu

     

    Android işletim sistemli telefonlarda sıkça rastladığımız ana ekran uygulamalarından birisi olan GO Launcher, bu kez gözünü tablet modellerine dikti.




    GO Launcher EX adıyla akıllı telefonlar için son sürümü yayınlanan uygulama, Android tabletler için GO Launcher HD adıyla ikinci beta sürümünü denemeye sunuldu.




    Beta sürümü olduğu için zaman zaman hatalarla karşılaşılan GO Launcher HD buna rağmen tablet kullanıcılarına farklı bir arayüz tecrübesi sunuyor. Sürüm Android 3.0 ve üzeri tablet modellerinde kullanılabiliyor.




    İlk beta sürümünden bu yana daha fazla tablet modelinin eklendiği ikinci beta sürümünde ekranlar arasında geçiş yaparken yeniden başlatma hatası giderildi. Klasörlerin içindeki ikonlar da artık silinebiliyor.




    GO Launcher HD uygulamasında dock çubuğuna ikonları sürükleyerek yerleştirmek, ekranları eklemek ve çıkarmak, uygulamalara göre kendini kategorize edebilen klasörler, entegre görev yöneticisi ve yeni bir arayüz, tablet kullanıcılarına sunulacak yeni özellikler.




    GO Launcher HD uygulamasının resmi sayfasına ve indirme linklerine buradan ulaşabilirsiniz.

     



    Go Launcher'ın tabletler için olan versiyonunun ikinci betası indirmeye sunuldu








     







  • Gayet stabil ve kullanisli
  • ben android 2.3.1 kullanıyorum ben kullanamıcammı şimdi :(
  • sitesine baktım ve birçok kişi tepki göstermiş 2.3.1 vs versiyonuna çıkmadığı için
  • Android 2 sürümleri için olan versiyonu gerçekten harika.. işletim sistemine çağ atlatıyor resmen...
  • kesinlikle çok stabil çalışıyor....
  • benim vodafone smart taba yükledim şöyle oldu: akşam yükledim gayet hızlıydı çok beğendim artık bunu kullanırım diyordum. gece kapadım makineyi sabah açtığımda pin kodu girdim ama sonra anasayfa hiçbir şekilde açılmadı. alt çubuk ekrana geldi. gmailden yeni mailler aldım alt çubuğu kullanarak gmaile ve whatsup'a da girdim ama anasayfa tuşuna bastığımda görüntü alamadım. sonrada mecbur kalıp hard reset attım. sorun tam olarak go launcher hd'den mi bilemiyorum ama bunu yaşadıktan sonra yeni sürümü çıkmadan indirmeyi düşünmüyorum.
  • Çok basit olması kötü değil bence arayüzü çok basit ama genel kullancılar karışıklıktan hoslanmadıgı için kullancısı baya bi olucaktır
  • Ben denedim gayet güzel sade vede basit android 3.x honeycomb yüklü tabletlerin hemen hemen hepsinde performans sorunları arayüzün ağırlaşması vs. gibi şeyler oluyor arayüzlede bunları aşmak zaten mümkün takılmak nedir bilmeyen ağırlaşmayan birşey olmuş tabiri caizse kaymak gibi oluyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 5 Mart 2012; 8:49:24 >
  • aslında esas performans almak istiyorsanız 2.2.1 versiyonu yüklemek gerekiyor o zaman ram ve yer olarak çok az kaplayacak şahsen benim tablet 2.3.1 ama ben mümkün olsa yükleyebilsem 2.2.1 yüklemek istiyorum
  • Her uygulama her sistem, tabletler,mobiller için kullanılabilir,en iyi kullanılabilir şekiline geliyor.. Go Launcher'da herkezin bildiği kullandığı bir uygulama tabi onun için en kullanılabilirliğin arttığı platform nereyse oraya gidiyor iyide yapıyor..
  • afferin emre bu sefer eksi almamışsın xD
  • Cok iyi bir uygulama,su anda video incelemesini yaptim Youtube'a upload ediliyor.Edilince mesaji editlerim 10 dakika kaldi.Kanalin linki:http://www.youtube.com/user/canbedirli?feature=mhee
    Video:http://www.youtube.com/watch?v=hrOYcDmNYTM&context=C31028b4ADOEgsToPDskK-MvYCkC3V3-BASStSpugU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 5 Mart 2012; 16:13:16 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.