Şimdi Ara

ATTRACTION Kimdir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
3.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar forumda dolaşırken rastladım ama ferrari 430 u beğenmemiş corvette almış değiştirmiş filan,kimdir bu kişi? Böyle iç çamaşırı değiştirir gibi nasıl araba değiştiriyor ?



  • iyi ve zengin bir abimiz küfür edip banlanmıştı galiba forumdan. Palladium da arabaları genellıkle goruyolardı yanlıs hatırlamıyosam S harfi vardı plakalarında
  • Demir-çelik fabrikası sahibi bir üyeydi.Ayrıca polo cup gibi yarış organizasyonlarında pilotluk yapmış,süperspor araçlar hakkında forumda ki en tecrübeli ve bilgili üyeydi.Ama forumdaki bazı insanlar bu araçlar helal parayla alınmaz gibi muhabbetlere girdiği için forumdan kaçırtmışlardır.
  • Anladım teşekkürler,bi yerde pilot olduğunu (yarış pilotu) okumuştum da o kadar kazanıyor mu bu insanlar diye merak ettim.
  • @Dr Dre. ;

    Zaten onu çekemeyen en büyük grupta kimsenin zengin olamayacağını düşünen, zengin kişilere kesin haram para ( ki bu olayı da çok söylediler attraction'a) ile zengin olmuştur diyen çıktı.Karın ağrısı olan çok olnca elimizdekinin kıymetini bilemedik.Hayırlısı. İyi geceler.
  • Foruma tam 8 sene kimsenin yapamayacaği paylaşımda bulunmuş abim Spor araçların ustası, elinden geçmeyen spor / supersport otomobil yoktur.Hız ve hissiyat üzerine asla fanatiklik yapmaz yeri geldiğinde Ferrari'ye EŞŞEK der o kadar net

    Efsane üye,forumda olmasada facebookta her daim günceldir, iyiki vardır zat-ı ali.
  • Yanlış hatırlamıyorsam F430,Panemara,X6M, Corvette Z06'sı vardı.Burda çoğumuzun binemeyeceği arabalara sahipti,paylaşımları ile bilgilendirici oluyordu.
    Bazı vatandaşlar çekemedi bu arkadaşı,sürekli bir açığını bulup laf sokuyorlardı.Özellikle taksi konusunda çok ağır ithamlar vardı,dayanamadı ve gitti.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S R T

    Yanlış hatırlamıyorsam F430,Panemara,X6M, Corvette Z06'sı vardı.Burda çoğumuzun binemeyeceği arabalara sahipti,paylaşımları ile bilgilendirici oluyordu.
    Bazı vatandaşlar çekemedi bu arkadaşı,sürekli bir açığını bulup laf sokuyorlardı.Özellikle taksi konusunda çok ağır ithamlar vardı,dayanamadı ve gitti.

    o konuyu hatırlamıyorum ama nolmustu hıc bakmamastım mesajlara ne dediler de gitti?
  • iyi biliriz.
  • forumdaki kendini bilezler kaçırdı adamı iyi biriydi aslında
  • Attraction nu serhat abiyi yakin olarak taniyorum ve cokta yakin yerlerde oturdugumuz icin az cok hayatina taniklik etmem mumkun olabiliyor.. is hayati olarak oldukca yogun calisan ve basarilari olan biri Kendisi burda tanimladiginin aksine oldukca mutevazi ve cana yakin bir insandir. Ancak oturdugu sitenin guvenlikcisinden arabasini goturdugu oto yikamaya yakin oturdugu AVM nin valelerinden kose basinda ki simitciye kadar herkesin saygisini kazanmis biri oldukca sert mizaci ve sinirli kisiligi ile bilinir para ile guc gosterisi yaptigini gormemisimdir bugune dek. Toplumda bir yerlere gelmis bir insanin burda bir kac gereksiz insanin lafini elestirisini normal karsilayip es gecmesini beklemiyordunuz heralde. Bugun bu adam belinde emaneti yaninda bazen gordugum elemanlari ile bir cok yere rahatlikla girip cikan pekte insanlardan korkusu olmayan biri ve Cogu kez de is yerine arabayla gitmez yurumeyi tercih eder. Kac kisi boyle bir adam oldugunu biliyor forumda ? insanlari yargilamak cok kolay onun zoruna gden noktada bu zaten bunu dun gorustugumuzde de soyledi. insanlarin elestirilerinden sikildigini artik sabrinin tastigini soylemisti o zamanlar.




  • Önceden sadece forumdan yazılarıyla tanıdığım ve çoğumuzun sadece gördüğü otomobilleri kullanıp, test edip, fikirlerini söyleyen ve kesinlikle öyle sanıldığı gibi olmayan; ayrıca katıldığım son forum buluşmasında da yüzyüze tanışıp muhabbet edebildiğim, mütevazi ve cana yakın birisi.

    Şahsi fikrim millet olarak her altında Ferrari vs. olana birşey damgalamayı sevdiğimizden @ATTRACTION'da bu yaftaya kurban gitti bana göre. Öyle sanıldığı gibi birisi değil..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr Dre.

    Arkadaşlar forumda dolaşırken rastladım ama ferrari 430 u beğenmemiş corvette almış değiştirmiş filan,kimdir bu kişi? Böyle iç çamaşırı değiştirir gibi nasıl araba değiştiriyor ?

    o arkadaş banlandı...
  • Neden banlandı peki bu Abi hepiniz memnunuz diyorsunuz ve çok iyi bahsediyorsunuz hakkında?
  • Serhat`i ozellikle forum disinda ama internet dahilinde yakindan tanirim. Benden cok farklidir ve bircok konuda farkli dusunsek de, eger ki siz bastan Serhat`i kendiniz gibi biri olarak kabul ederseniz, O da sizin gibi olur. Buradaki asil sikintisi da aslinda genel olarak o durumu yasayamamasiydi. Adam Ferrari, Corvette, Porsche ya da X6 M alabiliyor ve maalesef ki bu forumda bu tur bir yasam sekli genelde sorun cikariyor; ozelde ise, Serhat`in konusma seklinden dolayi ona sorun cikariyor.

    Dikkatimi ceken bir diger nokta, Serhat ne zaman bizim hayalini bile kuramadigimiz bir otomobili begenmese once meslegi, ardindan yasi sorulup devaminda ise haram para yedigi soyleniyor. Haram para yiyip yemediginin kefili degilim ama sonucta biz otomobillerden bahsediyoruz ve burada nedense sadece onun kazancinin ahlaki boyutu gundeme geliyor.

    Serhat`i forumda en son gordugum konu, Antalya`da bir taksicinin, aracinin camina sehit ailelerine ucretsiz hizmet ettigi yazisini yazmasi konusudur. O konuda her ne olduysa, bugunku Turkiye`min ayrismasina guzel bir ornek olarak tum Kurtleri terorist ilan eden mesajlar yazilmaya baslandi ve Kurt kokenli olan Serhat da bu duruma dogal olarak tepki gosterdi. Serhat`in genel sorunu, en son vermesi gereken tepkiyi ortalarda bir yerde veriyor olmasidir ve sanirim o konuda da bunu yapti.

    Benim Serhat`la cok muhabbetim olmustur ve eksilerini soyledigim gibi, bana en buyuk artisi, yeri geldiginde bir Sahin icin bile komplekse girmeden, adam gibi cevap verebilmesi, benim hayatimda edinemeyecegim deneyimlerle bana yol gostermesi oldu.

    Unutmadan;
    Serhat bu foruma gercekten deger veren ve bu foruma ben dahil bircok kisiden cok ama cok daha fazla kazanim sunmus birisidir. Belki ben kendisini gorece yakindan tanidigim icin boyle konusuyorum ve bana yalaka diyecek arkadaslar icin kucuk bir not dusmek istiyorum; Ben Turkiye`ye ucakla bile 2 gunde gidilebilen bir yerde yasiyorum ve Serhat`a yalakalik benim pek de isime yaramaz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr Dre.

    Neden banlandı peki bu Abi hepiniz memnunuz diyorsunuz ve çok iyi bahsediyorsunuz hakkında?

    Kesin millet çekememiştir. Forum üyesi olmanın maddi durumu Ferrari'ye binebilecek kadar iyi olan birisi için hiçbir önemi olmadığı da aşikar. Arkadaş canı sıkıldığı zaman en kötü ihtimal, Ferrari'sine binip şehir turu atar. Bu kadar basit...
  • Henüz yüzyüze tanışma fırsatım olmasa da kendisini forumdan ilgiyle takip ederdim, bir kaç ağzı ayarsız ön yargılı tipe hakettiği cevabı verdiği için forumdan uzaklaştırıldı.
    Teknik açıdan da son derece bilgili, ve sanılanın aksine son derece mütevazi, cana yakın, halk deyişiyle kimseye tepeden bakmayan bir abimizdir.
  • ilk defa kendisine pm atıp arabası hakkında soru sormuştum. sonra bir kaç soru daha sordum sonra msn adresini verdi. bi çok defa süpersporlar hakkında kafasını şişirmişimdir. cevapsız kaldığımı bilmem.
    bmwsini satıp f430 alıp memnun kalmayıp lambo alıp memnun kalmayıp, garajda yatan cls mercedes konusu ile epey gündem olmuştu. mercedesin arızalarından bahsedince yok olmaz öyle şey diyenler bile oldu. ne zaman konu açsa mesaj yazsa arkadan parayı nasıl kazandığı sorulur hale geldi. haram helal tartışmalarına girildi. çok üstüne gittiler. toplu olarak üstüne gidilince kaldıramamış. muhalefet edenlerin topunun diye konu açıp sonrasında banlanmış. bende kendisini paylaşımları ile forumda görmeyi isterdim.
  • merak ettim bu adamı varmı ismini cismini bile. . .. . . .
  • Foruma 2 senedir girmiyordum, Serhat'ın da banlanışının üzerinden 6-7 ay geçmiş. Çok öncelerde de defalarca böyle şeyler yaşadı bu forum ama her zaman faydalı olan üyeleri tekrar kazanmayı başardı... Bu forumda en azından bilgi sahibi olduğu ve kullandığı otomobillerin kategorisinde onun kadar geniş portföyü olan bir üye daha bulunmaması dikkate alınmalı ve kendisinden de öğrendiğim kadarıyla paylaşıma devam etmek istemesi değerlendirilip foruma geri dönüşü sağlanmalı diye düşünüyorum.

    Destekleyenler lütfen yönetimi bu konuda bilgilendirsin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.