Şimdi Ara

Htc One X Ana Sayfa / Oyun-Uygulama Paylaşımı (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.849
Cevap
20
Favori
225.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon gerçekten bomba da pili de bir o kadar kötü ya.

6 saatte şarjı %29'a geldi.

2 saat 8 dakika ekran açık kalmış.

Toplamda işte 8 saatte bitiyor desek yalan olmaz.

Yoğun kullanımla 5-6 saat ancak.

Gülü seven dikenine katlanır diyorum. Değer mi, değer.

Bu arada 5. çekirdek hiçbir işe yaramıyor mu derseniz, evet yarıyor.

Ekran kapalıyken 10 saat geçse bile %1 bile düşmüyor pil.

Fakat ekranı açtınız mı hovardalık başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miex -- 24 Nisan 2012; 15:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: salido0908

quote:

Orijinalden alıntı: brkzkn

Arkadaşlar bende yurt dışından One X Premium paketini (Beats Audio kulaklıklı) aldık. Cihaz'da şuana kadar tek sorun bataryası onun dışında her hangi bir sorunu yok. Güncelleme ile batarya problemini çözerlerse telefon piyasada ki en iyi telefon şuanda.

Nerden Aldiniz? Tayvandanmı ? Nerden Ve Kaça(Nekadara) Aldığınız Hakkında Bilgi Verirmisiniz?

Merhaba Arkadaşlar bende forumda konuyu en başından takip edenlerdenim günlerce araştırma yaptım forumdaki arkadaşları bunalttım ama bende htc one x sahibiyim. Ve forumdaki arkadaşlar eğrisini doğrusunu söylüyor öncelikle satılan yerler hakkında kısaca bildiklerimi paylaşayım
    Şöyle
    - Turkceli herkes biliyor .
    -Beylikdüzü media marktte var hem beyaz hem gri Fiyatı yanılmıyorsam 2250 civarındaydı. (renk farkı yok)
    -Ben forumda olan bir beyden satın aldım Yurtdışından gelme cihaz beyfendi çok çok ilgili parayı almadan telefonu veecek kdr kendine güvenen bir bey kredi kartına taksit yapıyor. Güvenilir bir yerde ofisi var biz 2 adet one s bir adet one x aldık ve bizim için bir hafta öncesinden ayırdı sağolsun renkleri siyah olsun istiyorduk onuda ayarla dı sağolsun çok emin ve tatlı bir beydi . Tavsiye ederim hatta şimdi iki arkadaşıma daha isteyeceğiz nasipse.

Gelelim telefon hakkındaki sorulara
    Allaha şükür hiç bir problem yaşamadım zaten aldığımız yerde açın kontrol edin dendiği için açtık baktık kurcaladık
    Ekranda problem yok .İnternet problemsiz çalışıyor laptobumdan daha hızlı ekranda renklenme vs. hiç bir prblem yok
    Ön kamarasını zaten kullann biri değilim ama oda fena değil herşeyi bir telefonda bulursak sonra ne ararız ki ?
    uygulama olanakarı güzel idare eder hemen hemen herseyi indirebilirsiniz markette bulamassanız googla istediğiniz app'i yazın indirebiliyorsunuz.
    Şarj mevzusu ; 1,5 gün rahatlıkla kullanabiliyorum 3g açık webde gezinip,mail alıp ,Facebook,twitter kullanıyorum ve bu kadar süre kullanıyorum.
    Ben gayet memnunum sorusu olan arkadaş varsa cevaplayabilirim benim telefonu aldığım HASAN BEY :http://www.sanalpazar.com/Htc-One-X-32-Gb-beyaz__isp3022402 istenirse diye verdim ben memnun kaldım .
    Herkese saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

Orijinalden alıntı: imtr

sahibinden.com'da satan kişilerin bazıları özellikle "avrupa sim free - uzakdoğu veya dubai arabistan ürünü değil" yada "ingiltereden geldi" gibi açıklamalar yapıyorlar sattıkları cihaz için.

Telefonun avrupa veya uzakdoğu olması ne fark ettiriyor ?
    - Malzeme kalitesi mi
    - İçine yüklenen rom'un farkı mı
    başka ne farklar olabilir ki özellikle satıcılar bu noktaya değinmişler.

tamamen göz boyama. sadece sahibinden değil. yurtdışı cihaz satan dükkanlar da göz boyamak için kullanıyorlar. amaçları çin malı değil demek. htc cihazlarını çin ve tayvanda üretiyor. satan adamlara neden pahalı dediğinde bizimki avrupa ucuz satan çinden getirmiştir diyorlar hemen. dil paketleri hariç bir fark yok. nişanlımda tayvan romlu xl var morelocale 2 yükleyince gayet de düzgün hale geldi. almadan önce izlediğim videolardakinden farkı yok. olamazdı da zaten. bende de ingiltere romlu one x var. bu da öyle. için rahat olsun.

Benim aldığım One X'te il kurulum sırasında dil seçeneği olarak :
    - Almanca , ingilizce ve fransızca var ama bunların alt seçenekleri olarak : Angola,Gana,Kenya,Mozambik,Nijerya, Güney afrika ülkeleri seçilebiliyor.

Buna göre sizcehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 link'teki hangi güncellemeyi yüklemem lazım ?

• Doğubank'da 1.600 Fiyat Çekti Adamlar İyi Fiyat mı Sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Basketball

Doğubank'da 1.600 Fiyat Çekti Adamlar İyi Fiyat mı Sizce ?

doğubankta daha önce telefon alıp kartını aldığım biri vardı geçen aradım 1500 dedi One x e. sahibinden e bak kardeş ordan 1400 tl ye bulabilirsin gider elden satın alırsın
  • Htc One X Premium acaba Frankfurtta varmıdır. Bu akşam arkadaşım gidip alacak ama gitmişken beats kulaklıklı olandan alsın sanırım onun adı da htc one x premium'muş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verhuda1

quote:

Orijinalden alıntı: kayaserkan

Arkadaşlar ben aldım iki gundurde kullanıyorum gayet hızlı bi cihaz hiç takılma veya kasma yapmıyor. Bundan önce xperia x10 , desire, optimis2x , ve optimus3d kullandım özellikle optimus serilerinde çok takılma yavaşlama ve reset sorunu yaşıyorum ama bu makinayı oldukça zorlamama rağmen tık demedi. Pil performansı diğer üst seviye cihazlar gibi belki biraz daha kötü olabilir , ama bir ekran varki görülmeye değer. Telefon oldukça hafif Lg lerden sonra çok hafif geldi özellikle. Yalnız ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğundan navigasyonlarda biraz sorun olucak gibi birde ics olmasından dolayı daha alışamadım mesela açık kalma süresini o kadar aramama rağmen bulamadim. Birde ekrana klasör koymayı beceremedim. Zamanla iyice alisirim arar bulurum her seyi. Düşünen arkadaşlara tavsiye ederim.

Merhaba ben marketten ndrive11 satin aldim ve ekrana bire bir uyumlu ve cok guzel calisiyor yaklasik 15 gun olu programi satin alali suana kadar hic sorun yasamadim ve cok isimi gordu ana ekrana klasor koyma da ayni iphone daki gibi oluyo 2 programi ust uste getir klasor otomatik oluyor sonra klasorun icine gir ustte ari isareti var ona tiklayinca program listesini aciyor ve hepsini ayni ekranda secebiliyorsun kolay gelsin

Evet dostum bende Klasör işini buldum aynen dediğin gibi oluyormuş :)
    Navigasyonu da Sygic ile çözdüm Ndrive programını daha önceki telefonlarımdan biliyorum ama pek hoşuma gitmemişti işin gerçeği Igo yu hiç biri tutmuyor ama onuda bir denerim tabi. Birde şu açık kalma süresini hangi menünün altında bulucam onu biliyormusunuz. Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Htc One X Premium acaba Frankfurtta varmıdır. Bu akşam arkadaşım gidip alacak ama gitmişken beats kulaklıklı olandan alsın sanırım onun adı da htc one x premium'muş.

dediğiniz sanırım beat solo kulaklıkla gelen deluxe limited edition oluyor. onu sadece tayvanda satışa çıkardılar.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Deluxe-Limited-Edition-Tayvanda-resmiyet-kazandi.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendaddy

quote:

Orijinalden alıntı: Amedra

Htc One X Premium acaba Frankfurtta varmıdır. Bu akşam arkadaşım gidip alacak ama gitmişken beats kulaklıklı olandan alsın sanırım onun adı da htc one x premium'muş.

dediğiniz sanırım beat solo kulaklıkla gelen deluxe limited edition oluyor. onu sadece tayvanda satışa çıkardılar.http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/HTC-One-X-Deluxe-Limited-Edition-Tayvanda-resmiyet-kazandi.htm

Hmm o zaman başka bir zaman'da beats kulaklığı alırız napalım artık. Teşekkürler ilgilendiğin için haberim yoktu bundan.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: couldi

quote:

sahibinden.com'da satan kişilerin bazıları özellikle "avrupa sim free - uzakdoğu veya dubai arabistan ürünü değil" yada "ingiltereden geldi" gibi açıklamalar yapıyorlar sattıkları cihaz için.

Telefonun avrupa veya uzakdoğu olması ne fark ettiriyor ?
    - Malzeme kalitesi mi
    - İçine yüklenen rom'un farkı mı
    başka ne farklar olabilir ki özellikle satıcılar bu noktaya değinmişler.

tamamen göz boyama. sadece sahibinden değil. yurtdışı cihaz satan dükkanlar da göz boyamak için kullanıyorlar. amaçları çin malı değil demek. htc cihazlarını çin ve tayvanda üretiyor. satan adamlara neden pahalı dediğinde bizimki avrupa ucuz satan çinden getirmiştir diyorlar hemen. dil paketleri hariç bir fark yok. nişanlımda tayvan romlu xl var morelocale 2 yükleyince gayet de düzgün hale geldi. almadan önce izlediğim videolardakinden farkı yok. olamazdı da zaten. bende de ingiltere romlu one x var. bu da öyle. için rahat olsun.

Benim aldığım One X'te il kurulum sırasında dil seçeneği olarak :
    - Almanca , ingilizce ve fransızca var ama bunların alt seçenekleri olarak : Angola,Gana,Kenya,Mozambik,Nijerya, Güney afrika ülkeleri seçilebiliyor.

Buna göre sizcehttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 link'teki hangi güncellemeyi yüklemem lazım ?

Sizin cihaz Vodafon Afrika olarak geçiyor sanırım. Cidnum htc_016 olabilir. Cıd Getter programını marketten yükleyip bakın. Daha fazla teknik bilgim yok malesef.

• Bir sorum olacak, bugün Doğubank'dan kayıtlı 1500TL'ye aldım. Siyah.

Android marketde daha önce kulandığım cihazlar gözüküyor. Bunları gizlemek mümkün. Ben tamamen silmek istiyorum. Bunun nasıl yapıldığını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Arkadaşlar telefon gerçekten bomba da pili de bir o kadar kötü ya.

6 saatte şarjı %29'a geldi.

2 saat 8 dakika ekran açık kalmış.

Toplamda işte 8 saatte bitiyor desek yalan olmaz.

Yoğun kullanımla 5-6 saat ancak.

Gülü seven dikenine katlanır diyorum. Değer mi, değer.

Bu arada 5. çekirdek hiçbir işe yaramıyor mu derseniz, evet yarıyor.

Ekran kapalıyken 10 saat geçse bile %1 bile düşmüyor pil.

Fakat ekranı açtınız mı hovardalık başlıyor.

Dün 10 kare fotoğraf ayriyetten 10 dk oyunla 4 saatte şarj 60 dan 52 ye düştü
  • Media markt umraniye merter beylikduzunde urun mevcutmus. Fiyat 1949 tl. Bilginize arkadaslar
  • arkadaslar ben yabancı bir siteden kılıf buldum almak istiyorum acaba adrese mahalle sokak vb gibi şeyleri ingilizce mi yazmam gerekiyor normak türkçe adresimimi vereyim ??
  • Xda'da Aşağıdaki Linkte Böle Bişi Var Bu Nedir Arkadaşlar Custom Romlarda gömülü olarak geliyor ama nedir neişe yarar bilen varmı acaba?
    Nasıl kurulur nasıl ayarlanır acep?
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1583748

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manasköylü -- 24 Nisan 2012; 17:29:15 >
  • almayı dusunenlerdenim de acaba 16gb lıkmı 32gb lıkmı alsam kararsızım hafıza dısında bır degısıklık yok dimi üründe
  • Selamlar arkadaşlar,

HTC'nin MWC 2012'de tanıttığı cihazı Media Link HD ile ilgili bir başlık hazırladım. Cihaz One X ve One S ile uyumlu olduğu için bu başlık altında paylaşıyorum. İlgilenenler şu linkten göz atabilirler;

http://forum.donanimhaber.com/m_60089627/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: pespoisonboy

quote:

Orijinalden alıntı: alppla67

nasıl gncelleme yapablrm?

ben direk wireless'i açtığımda uyarı çıktı system update diye önce indirdi sonra kurdu cihaza.

Benhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1606676 link'ten güncellemeyi manuel olarak yaptım.
    Yanlız güncelleme sonra bende şöyle bir sorun oluştu :
    - Ayarlar / Ses / çalma sesi ayarlarına girdiğinizde ve mevcut seçilmişin dışında başka bir seçenek işaretlediğinizde cihaz reset atıyor.
    Bunu enaz 10 kere denedim hepsinde yaptı. Mesela rehberde kişiye özel çalma sesi ayarına gelip yine farklı bir sesi işaretlediğinizde de yapıyor.

SİZDE BİR KONTROL EDERMİSİNİZ LTF. AYNI PROBLEM TÜM GÜNCELLEME ALMIŞ CİHAZLARDA DA VAR MI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

almayı dusunenlerdenim de acaba 16gb lıkmı 32gb lıkmı alsam kararsızım hafıza dısında bır degısıklık yok dimi üründe

kardeş X Ve S arasında Hız Farkı Ekran çözünürlüğü Farkı Ekran Boyutu gibi farklar var ikisi apayrı telefonlar X 32 gb S 16 Gb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: salido0908

quote:

Orijinalden alıntı: sefaMseven

almayı dusunenlerdenim de acaba 16gb lıkmı 32gb lıkmı alsam kararsızım hafıza dısında bır degısıklık yok dimi üründe

kardeş X Ve S arasında Hız Farkı Ekran çözünürlüğü Farkı Ekran Boyutu gibi farklar var ikisi apayrı telefonlar X 32 gb S 16 Gb.

ciddi olamassın
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.