Şimdi Ara

Kodak, Gallery adlı çevrimiçi fotoğraf hizmetini Shutterfly'a satıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kodak, Gallery adlı çevrimiçi fotoğraf hizmetini Shutterfly'a satıyor






    Geçtiğimiz aylarda iflas başvurusu yapan ve mali anlamda zor günler geçiren Kodak, bünyesinde barındırdığı bir hizmetini satışa çıkardı.




    Firmanın uzun süredir çevrimiçi olarak hizmet veren Kodak Gallery servisi 23.8 milyon dolar karşılığında sosyal ifade ve kişisel yayın servisi olarak faaliyet gösteren Shutterfly firmasına satılıyor. Gallery hizmeti kullanıcıların fotoğraflarını depolayabileceği ve farklı ürünler şeklinde bastırabileceği bir platform. Hizmetin mobil uygulamaları da mevcut.




    Kodak firması tarafından yapılan duyuruda 75 milyon kullanıcıya sahip servisin hesaplar ve yüklü fotoğraflarla birlikte Shutterfly firmasına devredileceği açıklandı.




    Devir esnasında verilerin güvenliği üst seviyede sağlanacak. Verilerinin Shutterfly firmasına aktarılmasını istemeyenler ise tüm içeriklerini indirebilecek veya DVD'ye yazdırmak suretiyle Kodak firmasından sipariş verebilecek.




    İflas başvurusu nedeniyle kural gereği olarak ABD İflas Mahkemesi bu satışı Mart sonuna kadar onaylamış olacak. Mümkün olan en üst seviyeden satılması gereken Kodak'ın Gallery hizmetine onay gününe kadar alternatif bir teklif geldiğinde değerlendirmeye alınacak.

     

     








  • Batan geminin malları ucuz olur kapışın bakalım ünlü bir firmanın bu hale gelmesi üzücü
  • :( Üzüldüm doğrusu böylesine am salmış büyük ismi 4bir yanda duyulmuş bir firmanın bu şekle gelip parçalanması kötü olmuş..:/
  • Malesef ki teknolojik gelişmelere ayak uyduramayan her şirket batmaya mecburdur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: isyankar_emre

    :( Üzüldüm doğrusu böylesine am salmış büyük ismi 4bir yanda duyulmuş bir firmanın bu şekle gelip parçalanması kötü olmuş..:/

    Ün salsaydı bunlar olmazdı.
  • Ne garip bi durum 1975 yilinda ilk digital fotograf kodak sirketinde icat edildi adamlarin yaptigi icat kendilerinin sonu oldu 130 yillik firma batti
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.