Şimdi Ara

FOX Engine'den Ekran Görüntüleri (Hangisi Gerçek?)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

•      Metal Gear Solid 5'e güç verecek FOX Engine ile tasarlanmış çeşitli sahne görüntüleri paylaşıldı ve hangisinin gerçek olduğunu ayırmamız istendi. A ve B resimlerinden biri fotoğraf diğeri ise FOX Engine ama hangisi? A mı B mi?

FOX Engine, gerçek dünyada olduğu gibi cisimlerin ışıklandırmalarını fizik tabanlı hesaplayarak arttırılmış gerçekçilik sunuyor. Yukarıdaki resimde gerçek olan fotoğraflar soldakiler yani A sütunu. B'dekiler ise FOX Engine tarafından gerçek zamanlı yaratılmış sahneler. Oyun motorunun tüm bunları gerçek zamanlı olarak render'lamasında Lightmap'lerin kullanılmamış olması büyük rol oynuyor. Ayrıca aşağıdaki resimde bulunan at gibi hareketli cisimler de sahneye tam anlamıyla uyum sağlayabiliyor

• Sahte olan b
  • süper yaaa gerçekten ayırt etmek cok zor
  • şimdi böyle gözükyorda oyun içinde grafik düşüyo
  • iyimiş :D
  • Arabaya gerçekçi derinlik vermeyi başaran şu zamana kadar japonlar yani GT yapımcıları başarabildi. Ortam ışıklandırması da yine Japonlardan çıktı. Japonlar süper! XD

Gelecek PlayStation oyunlarını kestirmek güç olamasa gerek şimdi....
  • Oyunda görelim bakalım nasılç
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Böyle resim üzerinde neler gördük off süper dehşet grafikli diye.Ama ne olduğu çoğu pazarlama stratejisinden güm oldu :).Tabi şu verilen fotoğraflar çok etkileyici ama grafiksel olarak bunun konsol yönüne burdaki olduğu kadar bire bir yansıyacağını pek sanmıyorum.Tabiki böyle grafiksel bir şölen harkulade olur ama bu kadar ayrıntı'nın bu motorla yapılacak oyuna bire bir yansıyacağını sanmıyorum ama inşallah olurda ben haksız çıkarım :).
  • inanmayın arkadaşlar resimlerin hepsi gerçek insanları inandırmak icinde stüdyoya at bile sokmuşlar
  • ''o kadarda güzel bir motor değil gösterilenlere göre'' dün bunu söyleyen misafir üyeliğe kapak olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I3uRocKSiyoN -- 2 Mart 2012; 18:15:59 >
  • Gücsüz bir motordan bu kadar iyi görüntüler nasıl cıkıyor hayret edıyorum
  • ilk resimde b ama fotoğrafla olmaz animasyon hareketlilik olmalı ki buglar gölgelendirmeler açığa çıksın
  • Bence Soldaki Resimlerde 3. (Koltuklu olan) gölgelere bakıldığında gerçek olanın A olduğu fakat B de böyle bir gölge olmadığını görüyoruz.
  • Gerçek hayatın grafiklerinden daha iyi.
  • o gösterilen orman görüntüleri ile bunun arasında dağlar kadar fark var kimse kusura bakmasın ama böyle.
  • HD 4650 EKRAN KARTIM VAR BEYLER BÖYLE OYUN ÇIKSADA ÇIKMASADA ÖNEMLİ DEĞİL ZATEN OYNAYAMAYACAĞIM :( PARANIN GÖZÜ KÖR OLSUN
  • görüntülere kimse kötü diyemez ama diğer arkadaşlarında dediği gibi bu etkileyiciliği video yada oyunda göstermesi önemli eğer onuda yaparlarsa insanların gözünde etkili olur
  • frostbite 2 yi yada cryengine 3 ü hatırlayın şaheser resimler çıkıyodu ama oyunlarda o resimler kadar iyi değildi ha kötü demiyorum oyunlar muhteşemdi ama reklam için yapılan resimler daha fenaydı
  • Tek dileğim 6554255452152 saat demo göstermesin o kadar saat sahne izliycen olsam açar anime izlerim yeter kojima oyun oynuyalım artık.. Helaaall haklısın... Haklıyım tabi la !
  • İyi güzelde FOX motoru ile tasarlanmış bu sahneler nasıl 1 sistemde hazırlanıp render edilmiş ? konsola önce bu kalitede kayıp vermeden aktarsınlar..ne motorlar gördük görseli var içi boş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 2 Mart 2012; 20:36:38 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.