Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★ (976. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28.672
Cevap
112
Favori
1.348.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeko22

    arkadaşlar toplanın da samsung destek sitesini basalım.ben başlıyorum

    burdakilere söz anlatamayız, nede olsa sallabaş al maaşçılar,
    esas samungun merkezindeki müşteri temsilcisine şikayet
    üstüne şikayet edelim ingilizcesi çok iyi olan kişiler dilekçe
    benzeri metin hazırlasa vede hangi mail adresine postalanacağını
    iletse, bendeki ace2'mi sattığım halde bende desteklerdim,
    aslında sadece ace2 konusu olmadığından diğer samsung
    forumlarındaki kişilere iletip onlarında katılmalarını teşvik
    edelim (derim)...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Midgardian

    Bu konuda birkaç sayfa önce yazmıştım yine.Huawei kullandık senelerce o kadar kişi kullandı.Tek çekilecek sıkıntı yedek parçadır.Onun dışında sıkıntı olmaz. Güncelleme konusuna gelirsek.S2 CyanogenMod sayesinde android 5 i de alır 6 yı da.Ama GM için rom geliştirmek biraz sıkıntılı.Çünkü MTK işlemcilerin kodları verilmiyor. Servis olarak bakarsak ta sonuçta telpa arkasında.Kaldı ki ülkemizdeki hiçbir markanın servisi iyi değil.Samsung un iyi olduğunu söyleyen yalan söylüyordur.O yüzden marka takıntısını bırakmak lazım. Eğer rom işleri ile uğraşmayacaksanız discovery alın ama yok ben telefonu güncel tutayım romlarla uğraşayım derseniz S2 alın.Tabi oyun konusunda da discovery daha iyidir çünkü daha güçlü donanıma sahip.

    Birşey daha Turkcell Vodafone gibi telefonların arkasında eğer değişmediyse hala Huawei var. En azından Turkcell inki huawei onu biliyorum. Şu çin malı takıntısını bırakmak lazım.Teknolojinin üretim yeri çin,ayrıca huawei yanlışım yoksa dünya çağında birçok operatörün resmi olarak arkasında.Sonuçta çinliler ama işlerini yapıyorlar. Kore malı samsung S4 ün hatalarından forumda sürü ile şikayet var.Yani bunu çinli üretici yapsa yerin dibine vurulurdu.Demek ki teknolojisi üstün olsa da tüketiciyi düşünmeyen bir üreticiyi büyütmenin anlamı yok.

    Hocam çok haklısınız aslında insanlarda marka takıntısı var.Ben sony ericson hazel alacaktım bundan 3 sene önce bana dediler sony çok kötü sorun çıkarır demedikleri kalmadı.Dedim büyüklerin sözünü dinlemek lazım adamların tecrübesi var ve bana nokia al dediler ben akıllarına uyup nokia e5 aldım hayatımda kullandığım en kötü telefon müzik menüsünde donuyor oyunlarda tuşa basıyorum gecikme oluyor.Garantiye gönderiyorum aynı geri gönderiyorlar.Annemin nokia 1280 var gene nokia diye aldılar ekranda kocaman bir düz çizgi oluştu.Sonra sarj ettikten 5-6 saat sonra batarya boş diye kapanıyor.Bunlara rağmen hala nokia dan vazgeçmem diyenleri görüyorum.Bence birşeyin fanı olmamak lazım marka takıntılı olmamak lazım.
    Arkadaşım samsung galaxy young alacaktı.Babası gitmiş telefoncuya o kötü onu bırak samsung s5610 vereyim demiş alakasız ve çok daha kötü ve az özellikli bir telefon insanları anlamak zor.
    Eğer bulabilirsem discovery almayı ciddi anlamda düşünüyorum.
    Öyle o telefonu alma markada çöp telefonda çöp diyenlere aldırmamak lazım performansı ortada tek kaygım 1 sene sonra elimde dağılır mı diye düşünüyorum.Gerçi malzeme kalitesi olarak samsung unda çok kaliteli olduğu söylenemez.
    Birde telefon beni yazılımsal olarak üzecekse hergün bir room sorunu ile uğraşmak istemeyiz.Bence bir telefonun en iyi yazılımı en yeni yazılımı değil en stabil çalışan yazılımıdır.Bazen ekran kartına driver yüklüyoruz performans düşüsü olabiliyor.
    Söylediğim gibi tek kaygım telefon elimde dağılır mı?
    Kuzenimde turkcell maxi plus birgün kullanmak için almıştım.Arkadaş sordu ne bu htc mi vayy güzelmiş felan sonra ben dedim yok turkcell o zaman bırak ya kötüdür o diyor.Daha eline almadan bu ön yargıyla yaklaşanlar var.
    Arkadaşlar beni yanlış anlamayın kesinlikle samsung ace 2 yi kötülemiyorum.Bence fiyatına göre hiç fena değil özellikleri gayet iyi amacım samsung u kötülemek lekelemek değildir.




  • Sayfalarca yazılmış çizilmiş, bana hep uzak bir dünyaydı şu akıllı telefonlar. Bugün Vatan'dan 559 liraya internetten Ace 2 siparişimi verdim, bu para bile benim için bir telefona fazla çünkü akıllı telefon benim için olmazsa olmaz bişey değildi de kırk yılda bir lazım oluyordu işte internet gps falan. Bu telefon da bir süredir aklımdaydı, s3 mini de düşündüm ama 200 liraya yakın daha pahalı olması yüzünden vazgeçtim. Bir de artık Cem Yılmaz'ın dediği gibi çoluk çömbelek herkesin elinde en son çıkan olunca biz de tuşluyla yetim gibi olmaya başladık, dedim bari modaya uyayım. Benim istediğim sorunsuz olsun, zırt pırt oynamam ben öyle kenarda durur, bu şekilde 2-3 gün gitsin lazım olunca da iş görsün yeter. İnşallah iyi bişey yapmışımdır, kusura bakmayın 332 sayfayı tek tek okuyamam. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Elbruz

    Sayfalarca yazılmış çizilmiş, bana hep uzak bir dünyaydı şu akıllı telefonlar. Bugün Vatan'dan 559 liraya internetten Ace 2 siparişimi verdim, bu para bile benim için bir telefona fazla çünkü akıllı telefon benim için olmazsa olmaz bişey değildi de kırk yılda bir lazım oluyordu işte internet gps falan. Bu telefon da bir süredir aklımdaydı, s3 mini de düşündüm ama 200 liraya yakın daha pahalı olması yüzünden vazgeçtim. Bir de artık Cem Yılmaz'ın dediği gibi çoluk çömbelek herkesin elinde en son çıkan olunca biz de tuşluyla yetim gibi olmaya başladık, dedim bari modaya uyayım. Benim istediğim sorunsuz olsun, zırt pırt oynamam ben öyle kenarda durur, bu şekilde 2-3 gün gitsin lazım olunca da iş görsün yeter. İnşallah iyi bişey yapmışımdır, kusura bakmayın 332 sayfayı tek tek okuyamam. :)

    hayırlı uğurlu olsun...
    ilk sayfadaki bilgileri dikkatli bir şekilde okursanız aklınıza taklılacak soruların %90'ının cevabını
    bulabilirsiniz, GPS için internet olmadan çalışan 3-5 tane prog. var ben igo my way primo öneririm...
    basit kurulumu var ve nette "ilaçlı" olarak bulabilirsiniz, bunundışında şarzının iyi gitmesi için 3-5
    ayar yaparsanız ve benim gibi az kullananlardansanız şarjı 7-8 gün gidebilir, konunun üstünde
    [konu içi ara] diye bir kutucuk var, oraya sorununuzu kısaca yazarsanız o 300 küsür sayfada nekadar
    yerde anlatıldıysa linkini verir, çoğu kullanıcılar orada sormak yerine yüzlerce kez sorulup cevaplanmış
    sorularına cevap alamadıklarından şikayet ederler, ben konuya katıldığımda 100 küsür sayfa vardı
    bende ilk 15-20 ve son 20-30 sayfayı okuyunca birçok bilgiyi öğrendim (uygulamadım o da ayrı :)))) )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-avci -- 24 Temmuz 2013; 19:56:38 >




  • jelly bean sarji az gidiyor diyenlere... Telefonu 24 saat elinizden birakmiyorsunuz, sonra sarjini begenmiyorsunuz. Normal kullanimda boyle.


    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Ayrica Tr rom+lite rom 2.4 kullaniyorum. Gayet stabil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gksll -- 24 Temmuz 2013; 22:58:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gksll

    jelly bean sarji az gidiyor diyenlere... Telefonu 24 saat elinizden birakmiyorsunuz, sonra sarjini begenmiyorsunuz. Normal kullanimda boyle.


    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Ayrica Tr rom+lite rom 2.4 kullaniyorum. Gayet stabil.

    Hocam siz diğer romları denediniz mi?En stabili bu mu?




  • yasin57 kullanıcısına yanıt
    S3 Mini alabilirsin 20-30 tl daha üstüne koyup.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: capdainn

    S3 Mini alabilirsin 20-30 tl daha üstüne koyup.

    Hocam en uzun burada 684 TL sitede çok dandik duruyor.
    http://www.garantilitelefon.com/Samsung-Galaxy-S3-Mini-Paralel-ithalatci-garantili%2CPR-44.html?ref=akakce&v=1.10.6
  • Ayarlar Yüklü uygulamalar kısmında tel. hafızası dolu alan 782 mb gözüküyor. Yalnız biraz bekleyince dolu alan aşağı düşüp 618 mb olarak gözüküyor. Sebebi Nedir bilen var mı. Not.: tel rootlu ve birçok uygulamayı karta taşıdım..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dediğim gibi s3 mini de düşünmüştüm ama zaten akıllı telefon benim için önemli bir ihtiyaç değil, bir bilgisayarın yerini asla tutmaz. Gerçi masaüstü pc topladığımız zamanlarda da laptop da neymiş derdim ama o zamanlar şimdiki gibi oyun oynatabilen ve daha ince hafif laptoplar yoktu :D Ama hem tablet hem telefon hiç benim tarzım değil, oyun internet klavyeyle mouse ile 15.6 inç ekranda olur ne o öyle 6 inç ekranla ne uğraşacam İşte bi lazım olunca internet açabilelim kırk yılda bir yola çıkınca navigasyon işi görsün, gidip 400 liralık akıllı telefonlarda da hiç bi numara yok, en mantıklı seçenek bu geldi. Baktım 560 liraya indi artık 700-800'lerden buraya geldi daha da inse inse 500'e iner en fazla dedim sipariş verdim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PeopleCanFly

    quote:

    Orijinalden alıntı: gksll

    jelly bean sarji az gidiyor diyenlere... Telefonu 24 saat elinizden birakmiyorsunuz, sonra sarjini begenmiyorsunuz. Normal kullanimda boyle.


    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Ayrica Tr rom+lite rom 2.4 kullaniyorum. Gayet stabil.

    Hocam siz diğer romları denediniz mi?En stabili bu mu?

    Rom kullandikca stabillesiyor. Ben memnunum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gksll

    jelly bean sarji az gidiyor diyenlere... Telefonu 24 saat elinizden birakmiyorsunuz, sonra sarjini begenmiyorsunuz. Normal kullanimda boyle.


    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Ayrica Tr rom+lite rom 2.4 kullaniyorum. Gayet stabil.

    Telfonu hiç kullanmamışsın ki stabil oldugunu nasıl anladın, bu şekilde sadece telefon boşdayken bataryasının iyi gittiğini anladım ben

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Acaba birgün konuya girip de ''JB Kies'e geldi'' gibi bir post görebilecek miyim? Yetişecek miyim o günlere?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kelâg

    Acaba birgün konuya girip de ''JB Kies'e geldi'' gibi bir post görebilecek miyim? Yetişecek miyim o günlere?

    sammobile dan öylesine galaxy s2 için bakmıştım, diğer ülkelere yeni çıkan temmuz JB sürümleri hemen
    kieste, TR-JB ise şubat 2013 ten beri hala kiese gelmemiş... S2'yi iplemeyenler mi ace2 yi kiese vermek
    için çaba gösterecek (nasrettin hoca gibi "ölme eşeğim ölme bahar gelecek yoncalar bitecek, doyacaksın" !!!
  • samsungun güncellemesini beklerseniz daha çok beklersiniz,yükleyeceksin odinle
  • Ben 4.1 den 2.3.6 ya geri döndüm fakat kiese bağladığımda cihazınız, kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor yazıyor Güncelleme kiese geldiği zaman nasıl yükleyeceğim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ilkcan61

    Ben 4.1 den 2.3.6 ya geri döndüm fakat kiese bağladığımda cihazınız, kies aracılığıyla yazılım yükseltmesini desteklemiyor yazıyor Güncelleme kiese geldiği zaman nasıl yükleyeceğim.

    imei numaranıla tur seceneğini seçtin mi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wasabi304


    quote:

    Orijinalden alıntı: gksll

    jelly bean sarji az gidiyor diyenlere... Telefonu 24 saat elinizden birakmiyorsunuz, sonra sarjini begenmiyorsunuz. Normal kullanimda boyle.


    ★★ SAMSUNG GALAXY ACE 2 (GT-I8160) [ANA KONU] ★★

    Ayrica Tr rom+lite rom 2.4 kullaniyorum. Gayet stabil.

    Telfonu hiç kullanmamışsın ki stabil oldugunu nasıl anladın, bu şekilde sadece telefon boşdayken bataryasının iyi gittiğini anladım ben

    Arkadasim ben bu romu 2 aydir kullaniyorum. Her sekilde test ettim merak etme yogun kullansam bile 1.5 gun gidiyor sarjm. Bazi arkadaslar telfonu 24 saat elnden dusurmuyorlar sonra sarji az gidiyor diyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar benim telefon polonya çıkışlı TR romunu ( JB ) kurdum acaba polonya romunu kursam bişey değişir mi ? sayac artımı veya herhangi birşey değişirmi ?
  • Arkadaşlar kız arkadaşıma telefon alacağım.
    Bu telefonda seçeneklerim arasında.Siz kullanıcıları olarak artı ve eksi yönlerini söyleyebilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xdriver -- 25 Temmuz 2013; 16:17:03 >
  • 
Sayfa: önceki 974975976977978
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.