Şimdi Ara

Gürcistan'da türklere karşı kurulan tuzaklar hakkında yorumlarınız???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bu ülke sürekli yazılıp çiziliyor?
    sorun nedir? eroin atmalar vs. hapishane'de bir sürü türk vs varmış diyorlar.
    herkes kafadan bir ses çıkarıyor haberlerin de biraz yanlı yapıldığı kesin.
    1- Güvenlik sorunu varsa neden bir sürü türk işyeri var?ilk sorum bu?
    2- Neden sadece türklerin başına bu tuzağa düşürme işleri geliyor?Bölgede ermeni azeri rus ve diğer zenciler bile gördüm?konu hakkında bölgeyi bilen bir arkadaşım türklerin orada çok yanlış yaptığını söylüyüyenler oluyor.orada kurallara uyarsanız başınıza iş gelmez diyorlar.90'lı yıllardan beri büyük küçük işler yapan türkler var orada?
    3-Madem birsürü insanı tuzağa düşürüyorlar neden türkiye kapıları kapatmıyor? tuzağın planlayan türklerde mi var?
    4-Mağdur aileleri konuyla alakalı geçen yıllarda protesto yapmışlardı.onlarında yanlı boş eylem yapıldığına dair söylemler var.

BANA GÖRE 50 KEZ GİTMEME RAĞMEN TÜRKİYE KADAR GÜVENLİ BİR ÜLKE.ACABA TÜRKLERİN YAPISINDA MI VAR YANLIŞ YAPMAK?YA DA BAZI ŞEYLERİ ABARTMAK?

yorum düşünceleriniz önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 1 Mart 2012; 1:16:48 >

• Hindistan filmlerinin puanlarda 10 üzerinden 6 dan yukarı alamasının sebebiyle benzer.Önyargıları parçalamak zor birşey.Reklamını nasıl yaparsan öyle anılır
  • eğer tuzağa düşürülme varsa türkiye neden kapıları kapatmıyor? bir ülke kendi insanına da mı yanlış yapar? bu kadar mı sahipsiziz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 1 Mart 2012; 1:07:41 >
  • Ne demek istediğini anlamıyorum.Tuzak felan şahit oldunmu.Yaşa ve anlat dicemde bende gitmedim Gürcistana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smartly

Ne demek istediğini anlamıyorum.Tuzak felan şahit oldunmu.Yaşa ve anlat dicemde bende gitmedim Gürcistana

20 küsür kez gitmişliğim var öyle bir şeye şahit olmadım.
    şöyle bir şey olur.orada türk ün biri yanlış yapar onlar da altında kalmaz belki öyle şeyler olabilir.
    rizelilerin bazıları tuzak olduğuna dair bir şeyler söylemişti.
    1990 lardan beri sürekli gidip gelen tanıdıklarım da söyle söylüyor.türkler yanlış yapıyor onlarda bunu yapıyor diyenler var.
    gürcistan a giden insanların birçoğu türkiye'de piyasayı tokatlayıp oraya kaçan türkler olduğunu söylüyorlar.
  • Enteresan.Benim akrabalar mazot almak için geçiyor zaten vizede kalkmış.Daha öyle birşey anlatmadılar bize.Anlattılarsa vardır gibi geliyor bana.Araştırmak lazım
  • yanlış yapan türklere bunu yaptıklarını söyleyenler çok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kumara gidenleri tuzağa düşürüyorlardır belki.
  • bende gittim mesela kumara batumda 1 dollar oynadım çıktım
    bu işin içinde başka olaylar ve yanlışlıklar aranmalı
  • Kaşınanı kaşırlar bu her yerde böyle. Sadece oraya has değil yani Rusya'da da bu şekildeymiş mafya olayları filan. Kimseye karışmadan işine bakarsan bir şey olmaz. Ayrıca bende gürcüyüm.
  • sonradan gelme gürcü müsün yoksa oradan yeni göç etmiş bir gürcü müsün?
    sorun nedir?türk ne gibi yanlış yapabilir ki içeri atıyorlar?
    yorumların önemli
  • Girişlerin serbest kalmasının ardından özelikle karadeniz bölgesinde kumar borcu olanların sayısı gittikçe artmakta. Gümrük bakanlığıda bu sorunun farkında özelikle karadenizde yaşayanlar gürcistana serbestçe gidebildikleri için kumarhanelerde rahatça kumar oynuyorlar e tabii kaybettikleri içinde borç batağına batıyorlar. Geçenlerde haberlere çıktı bu konu , önlemi alınmaz ise özelikle karadenizde birçok kişi borç batağına saplanmış olacak.
  • bende gürcüyüm beyler olay ne ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.