Şimdi Ara

İddia : iPad 3 modeli 3 versiyonla gelirken yeni Apple TV de beraberinde tanıtılacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
7.816
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj

  • İddia : iPad 3 modeli 3 versiyonla gelirken yeni Apple TV de beraberinde tanıtılacak

     

    Apple'ın yeni iPad modelini tanıtacağı etkinlik için belirlenen 7 Mart tarihi, hazırlanan davetiyelerde ortaya çıktı. Bununla birlikte davetiyede kullanılan slogan yeni spekülasyonların doğmasına neden oldu.

     

    9to5Mac sitesinin iddiasına göre 7 Mart tarihinde tanıtılacak iPad 3 versiyonu sayısı 3. Daha önce internete sızan ürün kodlarında iPad J1, J2 ve J2A versiyonlarının hazırlandığına dair işaretler vardı. 

     

    Tahminler J1 verisyonunun sadece WiFi modeline, J2 ve J2A versiyonunun GSM/CDMA/LTE bağlantılarının farklı kombinasyonlarına sahip modellere işaret ettiğini yönünde. Her versiyonun kendi içindeki 3 farklı model numarası da depolama kapasitesine işaret ediyor. Ancak bu kez 128GB kapasitenin de seçenekler arasında yer aldığı belirtiliyor. Çünkü Full HD içerikler için daha fazla alana ihtiyaç olacak.

     

    Pek çok otoritenin yorum yaptığı fiziksel Home tuşunun bu modelde olmayacağı davetiye görselinden açıkça belli oluyor. Çünkü ikonlar arasındaki açıklıktan iPad'in dikey pozisyonda tutulduğu anlaşılıyor. Bunun tek istisnası görseldeki iPad modelinin ters tutulmuş olması. Ancak bu da zayıf bir ihtimal.

     

    Görseldeki slogandan görmek fiilinin dışında bir de dokunmak fiiline vurgu yapılması iPad'in Retina Display ekranın yanında yeni bir dokunmatik teknolojisi ile birlikte sunulacağını anlatıyor.

     

    Kaynaklara göre iPad 3 WiFi sadece beyaz renkte sunulacakken iletişim yongasına sahip diğer modeller siyah ve beyaz renk seçeneğine sahip olacak.

     

    Etkinlikte tanıtılması beklenen diğer bir ürün ise Apple TV.

     

    Bazı analistler standart bir Apple televizyonu beklese de ürün kodlarında rastlanan diğer bir J33 ifadesi güncellenmiş Apple TV olabileceğini gösteriyor. Güncellenmiş Apple TV modelinde daha hızlı A5X işlemcisinin kullanılacağı ifade ediliyor. Bu sayede Apple TV 1080p formatındaki videoları rahatça oynatabilecek ve A5X işlemcisi Apple TV için biçilmiş kaftan. Ayrıca Siri desteğine sahip yenilikçi bir kumanda ve Bluetooth 4.0 da Apple TV'de yer alacağı düşünülen özelliklerden.

     

     



    İddia : iPad 3 modeli 3 versiyonla gelirken yeni Apple TV de beraberinde tanıtılacak



     

     









  • Yıl 1936 ilk tv yayınları başlar

    Yıl 2012 TV İcat edilir
  • bir tane de 7' cihaz tanıtsalar keşke 10' cihazlar koltukta ansiklopedi okumaya benziyo. benim gibi sadece keyfine tablet kullanan birisi için 7inç boyut daha ideal bence.
  • 7 martta tanıtalacak neden ıddıalar vs. birsürü seyler var kac gun kaldıkı sunun surasında yeter her nezaman apple bısı tanıtacak olsa DH full apple kesılıyor yok soyle olacak yok boyle olacak yok yenı bı ıdda sıkıldım artık apple haberlerınden.
  • umarım tv kutusu degilde Sharp ortaklığı ile yeni bir tv tanıtırlar ve bu televizyon pazarına adam akıllı bir rekabet getirirler.
  • yenilikçi ve güçlü bir cihaz gerekiyor. Her şekilde satacak ancak bunu apple a puan kaybettirmeden yapmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fearles46

    7 martta tanıtalacak neden ıddıalar vs. birsürü seyler var kac gun kaldıkı sunun surasında yeter her nezaman apple bısı tanıtacak olsa DH full apple kesılıyor yok soyle olacak yok boyle olacak yok yenı bı ıdda sıkıldım artık apple haberlerınden.

    Topu topu 38 mesajın varken çok sıkılman şaşırtıcı, biz halimizden memnunuz, 7 martı beklerken olabilecek ihtimalleri de konuşmak bizi mutlu ediyor. istemiyorsanız girmezsiniz bu konulara olur biter..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: c.ozan

    bir tane de 7' cihaz tanıtsalar keşke 10' cihazlar koltukta ansiklopedi okumaya benziyo. benim gibi sadece keyfine tablet kullanan birisi için 7inç boyut daha ideal bence.


    Kindle serisini deniyebilirsiniz aslında.
  • ekran HD olsunda varsın home tuşu yine olsun.. ipadin ekranının HD olması çok önemli çünkü diğer android tablet üreticileri bu sefer ipadden geri kalmamak adına Full HD tablet için kolları sıvayacaklar. buda daha net görüntüye sahip yüksek çözünürlüklü tablet demek.. yani her halükarda tanıtımı yapılacak olan ipad3ün ekranı androidcileri dahi ilgilendiriyor..
  • 3 boyut olursada hiç şaşırmam
  • Haberden hem WiFi hem de GSM seçeneklerinin aynı üründe bulunacağı bir sürüm var mı çıkartamadım. iPad3'ün ses getireceğine inanıyorum...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LORDTEK

    Haberden hem WiFi hem de GSM seçeneklerinin aynı üründe bulunacağı bir sürüm var mı çıkartamadım. iPad3'ün ses getireceğine inanıyorum...
    Şimdiye kadar wifi'siz kaç iPad modeli gördünüz?
  • 8 martda taklitçileri seri üretim başlar :)
  • Eveet gelismeler guzel

    Iyiki ipad2 almamisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung daha önceden 2048x1536 ekran yapmış millet bittik biz
    http://www.epinions.com/Monitors--27477_21--samsung--display_max_resolution_2048_x_1536?sb=1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İPAD3 gelsin
    alacagım
  • 7 mart'tan önce;
    ...olabilir.
    ...öngörülüyor.
    muhtemelen...
    ...tahmin ediliyor.
    7 mart'tan sonra:
    bu ne len!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Iron Sky

    Eveet gelismeler guzel Iyiki ipad2 almamisim


    bence sen 4 ü bekle o daha iyi olacakmış.
  • Tablete ilgisi olanlar ve alacaklar büyük bir heycanla bekliyorlar hadi çıksın tanıtılsın ne zaman çıkacakmış kaç para olacakmış yurt dışında teyzem var amcam var artık forum dolarda taşarda bekliyoruz............
  • Heryere yazıyorum , bu tanıtımda İPAD3 çıkmayacak...


    Ya Fail olacağım ya da haklı ...
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.