Şimdi Ara

AC: Revelations'a Steam'den %50'lik İndirim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Assassin's Creed serisinin 2011'de çıkan yapımı Assassin's Creed: Revelations'un DLC'sinin çıkmasıyla birlikte Steam'de bir kampanya başladı. 

Yarın akşam sona erecek olan kampanyada Assassin's Creed: Revelations, %50'lik bir indirimle birlikte sunuluyor. Bu kampanya kapsamında kullanıcılar, oyunu 24.99 dolardan satın alabilecekler.

DLC'leri kapsamayan indirimin sayfasına http://buradan ulaşabilirsiniz.

• d&r.com.tr'de de ürünün fiyatı 40tl'dir. Kutulu almak isteyenler orayada bir göz atabilir.
  • Bu yapımı kaçırmayın arkadaşlar oyunu 2 kere bitirdim (2.cide %100 sync ile) şimdi multi akıyorum isteyen eklesin uplay ID:shadowofdeath0
  • çok iyi haber. bu arada şükürler olsun ilk mesaj saçmalığı yok...
  • Eğer elinde Ubisoft indirim kuponu olan biri varsa ve bu oyuna sahip değilse hiç beklemeden kullanmalı derim, çünkü Steam kuponları yarın itibari ile geçerliliğini kaybedecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

d&r.com.tr'de de ürünün fiyatı 40tl'dir. Kutulu almak isteyenler orayada bir göz atabilir.

arkadaşım ne yazık kii o kampanya bitti. şimdi 77 tl ye satıyorlar. bende dün internet üzerinden sipariş verdim ama hala tedarik sürecinde :D
  • Steam gene yaptı yapıcagını pahalıdan alanlara inat olsun diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.