Şimdi Ara

Satılık GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL6 100tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satılık GSKILL RipjawsX DDR3-1600Mhz CL6 4GB (2x2GB) DUAL (6-8-6-24) 1.5V Sandy Bridge ramler yaklaşık 1 yıl önce vatanbilgisayardan alınmadır fakat faturası mevcut değildir kutusu ve garanti belgesi vardır. Sorunsuzdur piyasadaki f/p olarak o.c yatkın en iyi ramlerdendir 1600mhz olarak 6-8-6-24 zamanlamalarına sahiptir.

Fiyat: Ramler "bugra34" nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olmasını dilerim.
    Fiyat sondur lütfen takas ve pazarlık teklif etmeyiniz.

Detaylı inceleme için;

http://extreme.pcgameshardware.de/lesertests-mainboards-und-ram/173796-review-g-skill-ripjawsx-4gb-pc12800-6-8-6-24-f3-12800cl6d-4gbxh.html

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?266839-79.99-G.Skill-F3-12800CL6D-4GBXH-(2x2GB)-1.5v-DDR3-2133-CL7!
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can21 -- 28 Nisan 2012; 14:37:09 >

• mrba özelinize pm attım ramlerinize talibim kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: -MeA-

mrba özelinize pm attım ramlerinize talibim kolay gelsin

Pm cevaplandı.Satış devam ediyor.
  • güncel :)
  • çok kaliteli remler. üstelik c6 olan modeli. ben 8gb a geçmeyi düşünmeseydim alırdım. 4gb yeter diyenler kesinlike bi gözden geçirmeli. hayırlı satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdardiego

çok kaliteli remler. üstelik c6 olan modeli. ben 8gb a geçmeyi düşünmeseydim alırdım. 4gb yeter diyenler kesinlike bi gözden geçirmeli. hayırlı satışlar.

aynen katılıyorum bende 3-4 ay kullandım aynısını. fiyatta gayet uygun görüşündeyim.
    hayırlı satıslar dilerim.
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.
    Satış devam ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bu ne ram. 2 gün önce almasaydım 110 tl verirdim. 2133 e cl 9 da t2 de bile zor cıkıyoruzzz 1.65 volt. 2133 de cl7 hemde t1 rüya gibi. hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurdurmaz85

Hocam bu ne ram. 2 gün önce almasaydım 110 tl verirdim. 2133 e cl 9 da t2 de bile zor cıkıyoruzzz 1.65 volt. 2133 de cl7 hemde t1 rüya gibi. hayırlı satışlar

Teşekkür ederim ozgür bey yeni ramleriniz hayırlı olsun.
  • hocam ya şu ramler 8lik olsa ne olurduu be of of
  • quote:

Orijinalden alıntı: FBSevdalısı

hocam ya şu ramler 8lik olsa ne olurduu be of of

Hocam elimde zaten 2 set var toplamda 4*2gb oluyor dilerseniz o şekilde satabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can21 -- 30 Mart 2012; 15:51:02 >
  • Şu an 4 gb ram her oyuna yetiyor.Ramlerde süper,ihtiyacı olan kacırmasın bence.
  • güzel remler
  • almak icin pm
  • Ramler "bugra34" nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olmasını dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can21

Ramler "bugra34" nickli arkadaşa satılmıştır hayırlı olmasını dilerim.

hizli kargo icin tesekkurler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.