Şimdi Ara

Tek Jeton, TRT Okul'da Başlıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
6.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  •    Sevgili dostlarımız, Tolgay Karabulut ve Burak Aydoğan'ın sunuculuklarını yapacağı yeni oyun programı "Tek Jeton", 2 Mart tarihi itibari ile TRT Okul kanalında yayına başlıyor. Kendilerine yeni programlarında başarılar dilerken, ayrıca Bölüm Sonu Canavarları'na dikkat etmeleri konusunda da uyaralım! Ne de olsa oyunları tanıtırken bol bol karşılarına zorlu düşmanlar çıkacak!
     
    Program ile alakalı genel bilgileri basın bülteninde bulabilirsiniz.
     
     
      TEK JETON OYUNSEVERLERLE TRT OKUL’DA BULUŞUYOR!

       Bilgisayar oyunları dünyası TRT Okul ekranlarında 2 Mart’tan itibaren Cuma geceleri saat 22:30’da izleyicilerle buluşuyor. En ilgi çekici oyunların inceleneceği, çok özel ve eğlenceli dosya konularının yer alacağı Tek Jeton, Türkiye’nin “tek” oyun programı olma özelliğini de taşıyor.

       TRT Okul eğlence programlarına Tek Jeton ile bir yenisini ekliyor. Bilgisayar, konsol ve mobil oyunlarının konu alındığı Tek Jeton, Burak Aydoğan ve Tolgay Karabulut’un sunuculuğunda, Bora Eriş’in seslendirmeleriyle Cuma geceleri saat 22:30’da ekranlardaki yerini alıyor.

       Tek Jeton’da, piyasaya çıkan en ilgi çekici oyunlar iyi ve kötü yönleriyle masaya yatırılırken, en eğlenceli dosya konularıyla da oyunlara hayatının bir dönemi temas etmiş herkesi ekran başına topluyor. Oyun dünyasından önemli isimler ve bilgisayar oyunlarından vazgeçemeyen ünlüler programa konuk olarak katılıyor. En etkileyici oyun fragmanları, haftanın en çok satanları ve oyunlarla ilgili parodiler de programın içeriğindeki yerini alıyor.

       Tek Jeton programının temel amacı, müzikten sonra dünyanın en büyük ikinci eğlence sektörü konumundaki bilgisayar ve konsol oyunları dünyasındaki yenilikleri herkesin rahatlıkla anlayabileceği bir dilde izleyiciye aktarabilmek. Oyun tüketiminde hem yaş anlamındaki gerekli sosyal bilinci oluşturmak hem de sosyalleşmenin arka plana atılmasını engellemek.
     
                                                                                                                                   Basın Bülteni








  • Umarım program tutar ve erkenden veda etmez,diğer programlar gibi..
  • Full cod fifa pes vb. ortam oyunlarıyla ilgilenmezler umarım.
  • İnşallah bu program hemen bitmez ! :)
  • umarım yayın ömrü uzun olur...ülkemizde oyunlara teknolojiye bu kadar ilgi varken bu tarz programların olmayışı gerçekten üzücü keşke sayısı daha da fazla olsa...bsc ekibininde bu tarz gelecek planları olduğunu biliyoruz umarım sizi de tv ekranlarında görürüz
  • bir oyun programını, trt okul gibi okul çağındaki çocuklar için hazırlanmış olan bir kanalda yayınlayarak oyun oynama eylemini çocukça gösteriyorlar. yapmayın daha iyi.
  • Gerçekten bu tarz programların yapılmasına ihtiyacımız var.Destek vereceğiz tabii ki inş. uzun sürer :)
  • Radyoda iyi gidiyodu zaten Tek Jeton tvde uzun ömürlü oyun programı görmek nasip olmadı daha inş tvdede tutar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazyy1903 -- 28 Şubat 2012; 15:51:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    bir oyun programını, trt okul gibi okul çağındaki çocuklar için hazırlanmış olan bir kanalda yayınlayarak oyun oynama eylemini çocukça gösteriyorlar. yapmayın daha iyi.


    Trt okul'u çocuk kanalı mı sanıyorsun sen ?
    Trt Çocuk ile karıştırdın herhalde.
  • ya tamam iyide trt okulda yayinlanmasi ne alaka ya sacmalik okul kanalinda oyun programi !
  • MTV'de bi aralar yayınlanıyordu bu tür programlar ve hemen yayından kalkıyordu, gerçekten olması gerek böyle programların
  • Tek Jeton'u geçen yıl MTV Türkiye'de yaptıkları "Highscore" programından biliyorum.

    Bu arada TRT Okul Anadolu Üniversitesi ortaklığıyla kurulmuş bir kanal. Bundan dolayı da genel olarak üniversite gençliğine hitap etmektedir.
  • koltugun ustundekı arkadasın mtvde multplayer dıye bır programı yokmuydu gecensene eger oysa oyun tanıtmak harıcınde herseyı yapıyorlar
  • Bir tane de oyun kanalı açılsın sabahtan akşama kadar oyun programları videoları cennet gibi olur :D
  • Sonunda istediğim düş gerçekleşti. TRT kanalında reyting ölçümü yok diye biliyorum. Bu programla birlikte Türk oyun kültürünün gelişimi ve Türk halkının oyunlara bakış açışı büyük ilerleme kaydeder. Aksi taktirde işimiz zor olur. Gerçi BSC vs... gibi siteler oyun açlığımızı gidersede genede TV'de böyle programların olması çok güzel.
  • resmen adamlar hardcore oyuncuyu asagılıyorlar.ya kardesım boyle onemlı bır ıs cocuk tv de yayınlanırmı oyun sektoru hollwood gecmıs su yapılan rezalete bak.allah herkesı TRT denen kurumun elınden kurtarsın.cag dısı kalmıs basıretsız bır kurum.tabı ozel sektor ondan beter daha bır tane oyun yayınlayan kanal yok.
  • 1e1 Haber'i haftada 1 saat herhangi bir kanalda görmek isterdim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkxxxx -- 28 Şubat 2012; 18:16:10 >
  • mtvde multiplayer diye bi program oynardı 2010 da yazın sezon finali dediler bidahada başlamadı ne iştir 2011 e kadar beklemiştim edit: multiplayerıda Burak Aydoğan sunardı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theodorus321 -- 28 Şubat 2012; 18:37:04 >
  • 2 sene önce MTV' de Multiplayer diye bir program vardı onu da Burak Aydoğan sunuyordu. İnşallah bu program tutar.
  • Tek oyun programı değil bikaç sene öncede vardı bölümsonucanavarı oyunları tanıtıyodu.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.