Şimdi Ara

drwtsn32.exe yle alakalı problem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
59.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nası oluyorsa exploreri açtığımda bazı klasörlere girdiğimde explorer yanıt vermiyor. kitleniyor. task managerden drwtsn32.exe nin işlemini sonlandırdığımda explorer kapat hatası verip kapanıyor. task manageri izlediğimde bu klasörlere girer girmez bu drwtsn32.exe tekardan çalışıyor ve gene kitleniypor explorer. drwtsn32.exe yi windowstan silmeye çalıştım fakat bir işe yaramadı. siliyorum tekrardan kendini oluşturuyor. acaba böyle bir problemle karşılaşan ya da çözümünü bilen var mı?

şimdiden çok teşekkürler...

• kardeş ben dedigin wxw dosyasını bi arattırdıöm pc de bendede var o exe uzantılı dosya bende dedigin gib bir hata olmuyo explorer hatası zaten dikkatlı bajkarsan winrar.exe.wmplayer.exe dosyaları var bence virüs fln dedgil exe dosyası galiba explorer a balı bir exe dosyasıki sonlandırınca hata verio kolaygelsin am virüs deil içini rahat tut
  • drwtsn32.exe programı Doctor Watson'dır. Microsoft'un tüm Windows versiyonlarına koyduğu arka planda çalışan bir program. Bu programı çalıştırıp, o anda hangi hatanın neden kaynaklandığını oldukça teknik biçimde yazar ve hiç bir şey anlamayız. Böyle bir güzellik yapıyor Windows bize işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odut -- 11 Şubat 2006 13:23:52 >
  • hocam sağolasınbuldum sorunu. ACE Codec Pack kumuştum ondan dolayı yapıyormuş. ace codeclerin başka bir versiyonunu kurdum artık yapmıyor. saolasın
  • bende de avi dosyalarını açtığımda aynı sorun oluyor. bu sayın drwtsn32.exe çıkıyor. bu arkadaş çıktığında da etraf donuyor açık olan explorer vs. ne varsa hepsi kapanıyor ekran bi gidip geliyor.
    nedir bunun ilacı? :))
    arkadaşlar bekliyorum!.... :-))
  • ulan bu sorunu yasayam bi tek ben degilmisim..tam cvp verilmemeis ama codec oldugu belli.200 gb divx var..aman bise olmasin
  • Microsoft gerekli açıklamayı yapmış,ilgilenenler tıklayıversin (:

Dr. Watson for Windows (Drwtsn32.exe) Aracının Açıklaması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 5 Temmuz 2006; 17:10:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • system32 klasorune git drwatsoni ac etkisiz hale getir ayarlardan
  • quote:

Orjinalden alıntı: gogo

bende de avi dosyalarını açtığımda aynı sorun oluyor. bu sayın drwtsn32.exe çıkıyor. bu arkadaş çıktığında da etraf donuyor açık olan explorer vs. ne varsa hepsi kapanıyor ekran bi gidip geliyor.
    nedir bunun ilacı? :))
    arkadaşlar bekliyorum!.... :-))

la aynısı bende de var.bende de donanimhaber de çok sayfa açınca oluyo.başka yerde olmuyo nedensebunun için format attım ama oluyo gene yaw.donanimhaber'e bi format atmak lazımmış meğerse

• arkadaşlar ben de de oldu bu hata drwtsn32.exe bir arkadaş demiş etkisiz hale getir diye nasıl olacakki yada başka yol yokmu NE KÖTÜ BİRŞEY FARENİN SAĞ TUŞUNU KULLANAMAMAK LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN TEŞŞEKÜRLER
  • Arkadaşlar ben de Limewire'ın Incomplete klasörünü açmaya çalıştığım anda bu "drwtsn32.exe" hata veriyor ve klasöre giremiyorum,kapanıyor. sorunu nasıl çözerim ?
  • olayin ustunden bayagi gecmis ama tekrar sorunu olan arkadaslar olursa caresi
    baslat
    calistir
    drwtsn32 yaz entere bas
    acilan kutuda 1 ve 2 ci kutu isaretli olmuyacak 4 5 6 isaretli olucak 7 ci kutu isaretsiz olucak tamam yada ok basin kapatin

diger yollar devam ederse yada sorunu cozmesse

1 cozum
    Anahtari silin : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32
    2 cozum
    baslat> calistir > regedit
    "regsvr32 -u shmedia.dll" tireleri yazmiycaksiniz
    3 cozum
    .reg uzantili bir dosya icine bunlari yazip kayit edin

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer]
    "DesktopProcess"=dword:00000001
  • hata veren klasördeki dosyaları azar azar (3'er 5'er) başka bir klasöre taşıyın.

mesela hata veren klasördeki dosyalarım 1 2 3 4 5 isimli dosyalar olsun.

yeni bir klasör oluşturalım bunun da adı X olsun

1 ve 2'yi X klasörüne taşıyalım, hata vermedi ise bunları ayrı bir klasöre alalım.

3 ve 4'ü X klasörüne taşıyalım, hata verdi.

4'ü başka bir klasöre alalım, hata vermedi.

3'ün olduğu klasöre girelim hata verdiyse o dosyayı silelim.

ben bu şekilde hallettim fakat bende 5 dosya yoktu tabi 500 küsür video dosyası vardı biraz uzun sürdü ama bu şekilde çözdüm.

umarım işinize yarar
  • 1. olay ısıme yaradı tesekkurler

quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

olayin ustunden bayagi gecmis ama tekrar sorunu olan arkadaslar olursa caresi
    baslat
    calistir
    drwtsn32 yaz entere bas
    acilan kutuda 1 ve 2 ci kutu isaretli olmuyacak 4 5 6 isaretli olucak 7 ci kutu isaretsiz olucak tamam yada ok basin kapatin

1 cozum
    Anahtari silin : HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}\InProcServer32
    2 cozum
    3 cozum

• quote:

Orjinalden alıntı: mancukya

olayin ustunden bayagi gecmis ama tekrar sorunu olan arkadaslar olursa caresi
    baslat
    calistir
    drwtsn32 yaz entere bas

1 cozum
    2 cozum
    3 cozum

baslat
    calistir
    drwtsn32 yaz entere bas

üste bahsettiğin şekilde yaparak sorunu çözdüm teşekkürler

• Arkadaşlar bu sorun bendede vardı codec prg dan kaynaklanıyor çakışma var yaklaşık 30 dk uğraş sonunda bu sorundan kurtuldum.Codec prg kaldırdım ve K-Lite Codec Pack 3.8.5 Full kurdum kurarken meda player classic yerine mediya player seçtim daha sonra dvx codec ayarlarınıda prg yüklerken oradan ayarladım yani sorun codec prg da başka yerde aramaya gerek yok.
  • bende arkadaşın anlattıgı yöntem ile sorundan kurtuldum 1 2 kutuları boş 4 5 6 dolu şekilde yaptım sorun halloldu teşekkürler dostum +12121313
  • ben pc ye üç kere format çektim gene oluyor acaba kurduğum programlarda mı bi hata var anlamadım bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekkürler
  • Veri yürütme engellemesi (DEP), kötü niyetli kod kullanımından korunmaya yardımcı olmak üzere ek denetimler gerçekleştiren bir dizi donanım ve yazılım teknolojisidir.

Daha fazla bilgi için tıklayın

DEP 32 bit işlemcilerde software olarak çalışırken 64 bit işlemcilerde hardwaredir.

Sorun çıkartan programa bir ayar yapmak için ;

1.Başlat'ı ve Denetim Masası'nı tıklatın, sonra da Sistem’i çift tıklatın.
    2.Gelişmiş sekmesini tıklatın. Ardından, Performans altında Ayarlar'ı tıklatın.
    3.Veri Yürütme Engellemesi sekmesini tıklatın.
    4.OptIn ilkesini seçmek için, Sadece önemli Windows program ve hizmetleri için DEP'yi aç seçeneğini tıklatın.
    5.OptOut ilkesini seçmek için, Seçtiklerim dışındaki tüm program ve hizmetler için DEP'yi aç seçeneğini tıklatın.
    6.OptOut ilkesini seçtiyseniz, Ekle'yi tıklatın ve DEP kullanmasını istemediğiniz uygulamaları ekleyin.

DEP'i kopmple kapatmak için ;

Boot.ini dosyasındaki /noexecute=OptIn satırında OptIn değerini AlwaysOff olarak değiştir.

Boot.ini dosyasını bulamazsan Bilgisayarım simgesine çift tıkla açılan pencereden araçlar/klasör seçenekleri/görünüm'ü açıp Korunan işletim sistemi öğelerini gizle satırındaki tiki kaldırıp tamam'a bas.Sonra klavyeden F3 tuşuna basıp boot.ini dosyasını arat
    bide bunu deneyin bakalım

• xp kullanıyorsanız
    XPlite 2000lite Pro programı ile DrWatson, Windows Tour, MSN Explorer, NetMeeting vb. programlar kökünden kaldırılabilir...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.