Şimdi Ara

MWC 2012: Android 2.3 işletim sistemli LG Optimus L3 detaylandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  •  
    Güney Kore'nin en büyük ikinci akıllı cep telefonu üreticisi LG Mobile, Optimus L3 modelini Mobil Dünya Kongresi kapsamında sergiledi.
     
    102.6 mm uzunluğunda, 61.6 mm genişliğinde ve 11.85 mm kalınlığında tasarıma sahip olan Optimus L3, 800 MHz frekansında faaliyet gösteren Qualcomm MSM7225A platformundan güç alıyor ve Android 2.3 Gingerbread işletim sistemini kullanıyor.
     
    GSM şebekesine ve HSPA (HSDPA: 3.6 Mbps) alt yapısına destek veren akıllı telefon, kamerasıyla 3 megapiksellik kareler yakalayabiliyor. 3.2-inç boyutlu 240 x 320 piksel dokunmatik ekrana ve 1 GB dahili depolama kapasitesine yer verilen akıllı telefonun kapasitesinin yetersiz kaldığı durumlarda microSD kartlar devreye giriyor.
     
    Wi-Fi 802.11n, Bluetooth 3.0 ve A-GPS / S-GPS ile donatılan akıllı telefonda LG Mobile, 1500 mAh'lik bataryayı yeterli görmüş. LG Optimus L3'ün önümüzdeki nisan ayından itibaren satışa sunulması planlanıyor. 








  • LG yeni chocolate taki tasarım anlayışını tüm modellere yansıtacak anlaşılan ve bence çok güzel görünüyor.Yalnız ekran çözünürlüğünde bence bir yanlışlık var böyle bir cihaza qvga saçmalık ötesi olur üstelik 3.2" ekranda.
  • Donanımhaber bu etkinlikte çok geç kaldı. Ta ne zaman duyuruldu bu telefon veya 1.2 Megoo güncellemesi, veya.... tüm haberler engaged den okumak zorunda kalıyorum çünkü yılın en büyük konferansında dh uyuyor. Her neyse telefon 90 euro altında sunulacak olması en azından lg kalitesi ile android olması artı olarak samsung galaxy ace gibi telefonların kulladıgı işlemci saat hızını kullanması çok iyi bir f/p ürünü yapıyor.
  • Bu ne yav 3.2 inç 240*320 piksel bunlar dalgamı geçiyor.Beş para etmez bedava verseler kullnmam...
  • tasarım güzel de. hspda 3,6 yetersiz
  • Teknik özelliklere günümüz akıllı telefonlarıyla karşılaştırılırsa iyi denilemez bence, tabi buna göre uygun fiyat olmalı,ayrıca tasarım güzel ama ekranın alt ve üst kısımlarında biraz boşluklar var bence biraz lüzumsuzlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.