Şimdi Ara

GPS GoldMaster NAV-512

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.arkadaslar ben Goldmaster NAV-512 aldim ve cihazi USB kablo ile bilgisayara bagladim hicbir islem yapmadan 1 dakika sonra kabloyu cikarttim ve cihazi kapatip actigimda Windows 6.0 isletim sistemi ile basliyor yani sistem yok oldu hersey calisiyor ama windos'tan tiklayip girmek gerek Kendi isletim sistemini acmiyor direk windows ile baslatiyor nasil eski haline dondurebilerim?tesekkur ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Forzajuvegss

Merhaba.arkadaslar ben Goldmaster NAV-512 aldim ve cihazi USB kablo ile bilgisayara bagladim hicbir islem yapmadan 1 dakika sonra kabloyu cikarttim ve cihazi kapatip actigimda Windows 6.0 isletim sistemi ile basliyor yani sistem yok oldu hersey calisiyor ama windos'tan tiklayip girmek gerek Kendi isletim sistemini acmiyor direk windows ile baslatiyor nasil eski haline dondurebilerim?tesekkur ederim.

arkadaşım kullandığın pc nin işletim sisteminden bii dosya cihazına bulaşmış

o yüzden cihazı açtığında windows ortamında açılıyor.

cihaza yazılımı tekrar dan yüklemenden başka o dosyayı s silme imkanın yok..

cihazı servisine göndermen gerekiyor..
  • Tesekkur ederimama ben Makedonyada oldugum icin servise goturemiyorum Turkiyeye gelince artik 2-3 ayda bir geliyorum zaten serivisini bulursak artik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.