arkadaşlar mayıs başında w800i den n90 a geçmeyi düşünüyorum siz telefonunuzdan memnun musunuz?kullanım fln kolay mı kamera fln msj yazmak...geçiş nedenlerim symbian olması javadan sıkılmam nokia olsun istemem we bunun gibibikaç neden...n90 hakkında ii wekötüyorumlarınızı yazarsanız sewinirim...
W800i verip N90 almak pek mantıklı değil, şöyleki;
Kamerası daha iyi(videoda n90) Müzik çaları daha iyi 512mb hafızası var N90 dan daha hızlı N90 dan daha hafif N90 dan daha zarif
biyandanda istemediğin telefonu kullanmak pek iyi değil aslında, sen hangi telefonla kendini iyi hissediyorsan onu al derim. fakat boşu boşunada masraf yapma N90 alacaksan değsin aldığına yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prescott_pcl -- 10 Şubat 2006 0:05:36 >
bence mantıklı arkadaş bouyunu zaten biliyodur şahsen beni rahatsız etmiyor çok estetik olduundan kamreası zaten ortada vıdeo fotograf mükemmel msj yazımı falan çok rahat ekran çok aydınlık ve net ses çıkışıda çok güsel ben geç derim
hocam kafayımı yedın cep telefonu kullanmak varken beledıye telsızıne gecmek yav abıı ne olursun saka yaptıgını sole bana sakın kesınlıkle deyısmeee senın telın oo telefonun bınkat daha guzel be olum
arkadaşlar mayıs başında w800i den n90 a geçmeyi düşünüyorum siz telefonunuzdan memnun musunuz?kullanım fln kolay mı kamera fln msj yazmak...geçiş nedenlerim symbian olması javadan sıkılmam nokia olsun istemem we bunun gibibikaç neden...n90 hakkında ii wekötüyorumlarınızı yazarsanız sewinirim...
doğru yolu bulmuşsun helal sana ama N91 ve N80 çıksın N90 ve N70 fiatı daha da düşer bence bekle
bak kardes sana bısey dıyım bırkere adamlar bırebır teset etmısler cekım yapılmıstır veee sonucalda w800iden yanadır yanı burda boş konusmuyoz elımızde kanıtlardan dolayıdır haybeye laf uretmıyoz yanı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cem650 -- 10 Şubat 2006 14:31:50 >
Bence de W800i hoş telefon N90 kullananların topiği var orya sorsan daha çok yanit alırsıınAyrıca herkesin istekleri beklentileri farklı bazıları için SE bazlıları Nokia . Tek bir doğru tercih diye bir şey olamaz. Ayırca Samsung , siemens ,motorola , RAKS, SE, nokia rakebeti şart..