Şimdi Ara

MWC 2012: Samsung'dan Android 4.0 ICS işletim sistemli tablet: Galaxy Tab II 10.1

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
4.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj



  •  

    Samsung, projektör donanımlı Galaxy Beam modelinin yanısıra Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemli Galaxy Tab II 10.1'i resmi olarak duyurdu

     

    Elimize ulaşan bilgilere göre 1GHz frekansında çalışan çift çekirdekli işlemcinin ve 1GB RAM'in güç verdiği Galaxy Tab II 10.1, 256.6 mm uzunluğunda, 175.3 mm genişliğinde, 9.7 mm kalınlığında ve 588 gram ağırlığında tasarlanmış. Dörtband GSM şebekesi ile HSPA+ (21 Mbps) alt yapısına destek veren tablet (Wi-Fi versiyonu da olacak), Android 4.0 işletim sistemini kullanıyor. İşletim sistemine TouchWiz arayüzü eşlik ediyor.

     

    10.1-inç boyutunda ve 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde dokunmatik PLS ekrana ve 16 GB / 32 GB dahili depolama seçeneklerine yer verilen yeni tabletin kapasitesi microSD kartlarla (32 GB'a kadar) arttırılabilmekte.

     

    Ön yüzünde görüntülü görüşme için VGA, arka yüzünde ise anı yakalamak için 3 megapiksel kamerası (HD video kaydı yapabiliyor) bulunan tablet, Bluetooth 3.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n, GPS (Glonass) üçlüsüne ev sahipliği yapmakta.

     

    Son olarak 7000 mAh bataryaya sahip Galaxy Tab II 10.1'in fiyat bilgisi verilmemekle beraber tabletin mart ayından itibaren boy göstermesi bekleniyor.

     




     











  • Samsung dalga geçiyor herhalde ön kameranın çözünürlüğü düşmüş,kalınlık ve ağırlık artmış!
  • Millet ileri gider bunlar geri
  • Yanlışlık var heralde!
  • galaxy tab 10.1 e ics yüklesen bundan iyi olur. dalga geçiyorlar herhalde.
  • Bu bildiğin tab 10.1n tip olarak... bi tane de micro sd card slotu koymuşlar...
  • Görünen o ki adamlar uygun fiyatlı bir tablet yapmaya çalışmışlar. Bunun ilginç bir tarafı yok. Şu anki tab 10.1 den daha iyi modeller de yakında tanıtılacaktır.
  • ipad2 den ddüşük donanımda yani öyle mi?

    ulen ipad 3 çıkacak, bunlar ne yapıyor.

    editör: fake haberi yedirmiyorsun di mi? bize.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m.t.y.

    ipad2 den ddüşük donanımda yani öyle mi?

    ulen ipad 3 çıkacak, bunlar ne yapıyor.

    editör: fake haberi yedirmiyorsun di mi? bize.


    Merhaba,

    http://www.samsungmobilepress.com/2012/02/26/GALAXYTab-2-%2810.1%29

    Kaynağımı inceleyebilirsiniz. Tabii Samsung bizi kandırıyorsa orasını bilemem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Şubat 2012; 11:33:40 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ..Knight..

    quote:

    Orijinalden alıntı: m.t.y.

    ipad2 den ddüşük donanımda yani öyle mi?

    ulen ipad 3 çıkacak, bunlar ne yapıyor.

    editör: fake haberi yedirmiyorsun di mi? bize.


    Merhaba,

    http://www.samsungmobilepress.com/2012/02/26/GALAXYTab-2-%2810.1%29

    Kaynağımı inceleyebilirsiniz. Tabii Samsung bizi kandırıyorsa orasını bilemem.

    hiç belli olmaz yapabilir:

    alta da not düşmüşler:

    Availability and launching time of the services may differ by region.
    * All functionality, features, specifications and other product information provided in this document including, but not limited to, the benefits, design, pricing, components, performance, availability, and capabilities of the product are subject to change without notice or obligation.




  • Lazım mıydı?
  • Bundan önceki 10.1 de sanıyorum hala resmi olarak İCS yok,bu cihaza İCS getirmessi zor gelmiş anlaşılan İCS modelli Galaxy Tab II modelini sürecekler piyasaya samsung bence önceki telefonlarında cihazlarında destek konusunda ne ise şimdide öyle hani sattım malı tamam bitti,al ne halin varsa gör modunda takılıyor.
  • Çift çekirdek denmiş haberde... Editörlerin fx57'den haber hazırlama yönünde eğitim almaları gerekli. A9'dan mı A15'ten mi çift çekirdek? Haber yazıyon yaz bu önemli konuyu da atlama...
  • ipadden donanim olarak ustun tablet yapiliyor,tuketici magazaya gittigi zaman bu neden pahali,ipadden ne farki var diye soruyor,almaktan vazgeciyor.Hadi bu seferde ucuz tablet yapalim ipad ile ayni fiyat olsun deniyor,fiyat ok ama donanim seviyesi yakalanamiyor,tuketici de bu sefer neden donanim yavas diyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LORDTEK

    Çift çekirdek denmiş haberde... Editörlerin fx57'den haber hazırlama yönünde eğitim almaları gerekli. A9'dan mı A15'ten mi çift çekirdek? Haber yazıyon yaz bu önemli konuyu da atlama...


    Merhaba,

    Gelişmeleri sıcağı sıcağına paylaşmaya çalışıyoruz. Samsung, işlemci hakkında detaylı bilgi vermediği takdirde elimizden gelen fazla bir şey yok. Bu arada işlemci GSM Arena'ya göre ARM Cortex-A9'muş.

    Teşekkürler, iyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..Knight.. -- 27 Şubat 2012; 14:04:03 >
  • Başka bir haber sitesinde bir kaç gün önce haber çıkmıştı. Orada Orta klas bir ürün olacağı ve gelir düzeyi düşük ülkeler için olabileceği konuşuluyordu.
  • İşlemci si birazdaha yüksek olabilirdi ama orta segment insanlara hitap ediyor buna görede herhalde uygun bir fiyat olur TabletİN TASARIMIDA çok güzel bence..
  • bu haberlen tab 10.1'in ics güncellemesi almayacağını dile getirmişler, kibarca icsli bir tab istiyosanız bunu alıcaksınız demişler
  • amazon kindle fire in basarisindan sonra maksimum ozellik yerine, tatmin edici ozelliklerle ucuz bir tabletin daha basarili olacagi gorundu. keza googlda kindle fire benzeri bir nexus tablet hazirliginda. su spekler dogruysa bence samsung fiyati dusurcek ayarlamalarda bulunmus.
  • Çift çekirdek mi? Asus, tablet piyasasının yeni lideri olacak birkaç haftaya.Samsung da ağırlığı arttırsın,işlemciyi aynı tutsun,kameranın çözünürlüğünü düşürsün!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.