Şimdi Ara

ACİL ÖNEMLİ RECOVERY LÜTFEN YARDIM.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba sorunum şu geçen gün bilgisayarıma format attım format sonucu orjinal home premium yerine profosyonel yükledim.. eski işletim sistemini orjinal olarak yüklemek istiyorum format attığım için recovery kısmı silindi fakat elimde yedekleme kur uyarısından dolayı yazdırdığım 3 dvd bulunuyor bunlar masaüstüne tek dosyada birleştirdiğimde herhangi bir setup olmadığı fark ettim bunun sonucunda bu dvd içindeki dosyalardan recovery manager programını wın uzantılı olarak buldum ve dosyayı açarak sadece recovery manager programını yükledim. buradan format atmak istediğimden sabit sürücü yapılanması fabrika yapılanmasına ayarlanamadı geri yüklemeden çıkıldı uyarısı aldım . ben şu şekilde düşünüyorum eğer bu 3 dvdden çıkan dosyaları recovery managerın kullandığı dizine yüklersem format atabileceğim fakat bu dizini nasıl bulacam bilmiyorum boot menüden alt+f10 yapınca herhangi birşey gerçekleşmiyor bu gerçekleşse buda işime yarar ayrıca bilgisayarım yönet disk yönetimine baktığımda 12gblık bir alanın kurtarma bölümü diye ayrıldığını fark ettim bilgisayarıma girince ama böyle bi bölümde gözükmüyor bilgisayarım acer intel core 2 proccessor p7450 nvidia gt240m 1gb ekran kartı 4 gb ram bulunmaktadır. lütfen yardım edin......

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bir yerden oynanmamış home pre dvd bulup kurabilirsiniz laptopun altındaki key ile.

onu bulmak mesele her yerde korsan var ben elimdekilerle orjinalliği tekrar getirmek istiyorum

Orijinalden alıntı: taraftar2011

quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

bir yerden oynanmamış home pre dvd bulup kurabilirsiniz laptopun altındaki key ile.

onu bulmak mesele her yerde korsan var ben elimdekilerle orjinalliği tekrar getirmek istiyorum

win7 ise mayıs 2011 sürümü var... torrentlerde vs bulabilirsin... daha sonra çıkarılan güncellenmiş versiyonlara göre çok daha düzgün çalışıyor... birkaç tane deneyip yine bunu kurdum

elindeki sistemin recovery bölümünü silmemişsin anladığım kadarıyla ama ayarlarıyla oynadığın için orayı kendin çok zor kurtarırsın. servise gönder istersen.

bana sorarsan en rahatı oynanmamış dvd bul, disk yönetiminden o 12gb kısmı da formatlayıp kullanırsın en azından... formattan sonra da bir ton laptop programı yerine sadece kullanacağın program ve sürücüleri kurarsın.

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b]

• Tam olarak anlayamadim konuyu ama eger sisteminizi yedekleme yapmissaniz ,format atar gibi de yazdirdiginiz cdleri calistirabilirsiniz...(bildigim kadariyla ) yedeklemede her firma farkli recovery de farkli oluyorlar..ornegin bazilari bunun icin cd veriyorlar bazilari hdd ye d ye bu recovery koyuyorlar..bazilari ise sizin dediginiz gibi pc acildiginda recovery menu denilen secenek koyuyorlar..bu tus genelde f2, f10, f12 oluyor .(.soyledigim gibi her firma yapmiyor...sizde o secenek olsa bile hdd eger o bolumu sildiyseniz calisirmi calismazmi bilemiyorum...ama siz 12 gb alan oldugun yazmismisiniz muhtemelen calisacaktir... tabi sizde recovery menu acma secenegi varsa ,soyledigim gibi sisteminizi format atar gibi , cd leri acarsaniz calisacaktir...diger seceneklerde var tabi internetten pc niz icin recovery bulabilirsiniz.. bunun nasil yapiliyor bilemiyorum.. diger bir secenek ise ,laptopunuzun (alt kisminda ) home premium cd key anahtari vardir..(home premium icin )bu key anahtarini home premium kurmak isteginizde (keyi kabul edecegini dusunuyorum )(burasi alinti ) Ürün anahtarınızı aşağıda bulanan sebeplerden dolayı aktif hale getiremiyorsunuz;

Kullanmış olduğunuz İşletim Sistemi sürümünüz ile Laptobunuzun altında bulunan İşletim Sistemi Sürümünün farklı olması,
    Kurulum yapmış olduğunuz işletim sistemi CD/DVD'sinin Orjinal olmaması,
    İnternet ile etkinleştirme yapıyorsanız, İnternet bağlantınızın aktif olmaması,
    Bilgisayarızın Tarih/Saat Dilimin yanlış olması
    Sorunu gidermek için yapmanız gerekenler;
    Laptobunuzun altında bulunan İşletim Sistemi sürümü ile bilgisayarınızda bulunan sürümün aynı olduğundan emin olunuz.
    Orjinal bir CD/DVD ile İşletim Sistemi Kurulumunuzu gerçekleştiriniz. ( Laptop Üretici firmanızın size vermiş olduğu, bilgisayarınızda ayrılmış bir bölümde bulunan, Recovery CD/DVD-Kurulum dosyaları ile İşletim Sisteminizi Yeniden kurmanız. Eğer CD/DVD'niz yoksa üretici firmanız ile irtibata geçerek yeni bir Recovery CD/DVD'si isteyiniz.)
    İnternet bağlantınızın olduğundan emin olunuz. Eğer internet bağlantınız yoksa Microsoft Ücretsiz Destek Hattı 0800 211 39 39 üzerinden Telefon ile etkinleştirme yapabilirsiniz.
    Bilgisayarınızın Tarih/Saat dilimi kontrol ediniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmet 25

Tam olarak anlayamadim konuyu ama eger sisteminizi yedekleme yapmissaniz ,format atar gibi de yazdirdiginiz cdleri calistirabilirsiniz...(bildigim kadariyla ) yedeklemede her firma farkli recovery de farkli oluyorlar..ornegin bazilari bunun icin cd veriyorlar bazilari hdd ye d ye bu recovery koyuyorlar..bazilari ise sizin dediginiz gibi pc acildiginda recovery menu denilen secenek koyuyorlar..bu tus genelde f2, f10, f12 oluyor .(.soyledigim gibi her firma yapmiyor...sizde o secenek olsa bile hdd eger o bolumu sildiyseniz calisirmi calismazmi bilemiyorum...ama siz 12 gb alan oldugun yazmismisiniz muhtemelen calisacaktir... tabi sizde recovery menu acma secenegi varsa ,soyledigim gibi sisteminizi format atar gibi , cd leri acarsaniz calisacaktir...diger seceneklerde var tabi internetten pc niz icin recovery bulabilirsiniz.. bunun nasil yapiliyor bilemiyorum.. diger bir secenek ise ,laptopunuzun (alt kisminda ) home premium cd key anahtari vardir..(home premium icin )bu key anahtarini home premium kurmak isteginizde (keyi kabul edecegini dusunuyorum )(burasi alinti ) Ürün anahtarınızı aşağıda bulanan sebeplerden dolayı aktif hale getiremiyorsunuz;

Kullanmış olduğunuz İşletim Sistemi sürümünüz ile Laptobunuzun altında bulunan İşletim Sistemi Sürümünün farklı olması,
    Kurulum yapmış olduğunuz işletim sistemi CD/DVD'sinin Orjinal olmaması,
    İnternet ile etkinleştirme yapıyorsanız, İnternet bağlantınızın aktif olmaması,
    Bilgisayarızın Tarih/Saat Dilimin yanlış olması
    Sorunu gidermek için yapmanız gerekenler;
    Laptobunuzun altında bulunan İşletim Sistemi sürümü ile bilgisayarınızda bulunan sürümün aynı olduğundan emin olunuz.
    Orjinal bir CD/DVD ile İşletim Sistemi Kurulumunuzu gerçekleştiriniz. ( Laptop Üretici firmanızın size vermiş olduğu, bilgisayarınızda ayrılmış bir bölümde bulunan, Recovery CD/DVD-Kurulum dosyaları ile İşletim Sisteminizi Yeniden kurmanız. Eğer CD/DVD'niz yoksa üretici firmanız ile irtibata geçerek yeni bir Recovery CD/DVD'si isteyiniz.)
    İnternet bağlantınızın olduğundan emin olunuz. Eğer internet bağlantınız yoksa Microsoft Ücretsiz Destek Hattı 0800 211 39 39 üzerinden Telefon ile etkinleştirme yapabilirsiniz.
    Bilgisayarınızın Tarih/Saat dilimi kontrol ediniz.

şuan profosyonel yüklü ve etkinleştirme işlemini zaten gerçekleştirdim benim amacım elimdeki dvdleri kullanarak tekrar formatlamak dediğiniz f2 f10 f12 tuşları bi işe yaramıyor harddiskte 12 gb alan var ama gözükmüyor recovery manager programı kurulu ama yedekleme dosyalarını bulamıyor eğer bu programın yedekleme dosyalarını aradığı dizine dvddeki dosyaları yerleştirirsen format gerçekleşecek ama o dizin nerede yada recovery manager hangi dosyada dizini arıyor bilemiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    22 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Lütfen! (Harddisk)
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.