Şimdi Ara

7 inçlik Nexus Tablet dedikoduları artıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • 7 inçlik Nexus Tablet dedikoduları artıyor


     
    Bugüne kadar Nexus isimli akıllı telefon modelleriyle Android sürümlerinin lansmanını yapan Google, buna rağmen bu adı taşıyan hiçbir tablet kullanmadı. Tabletlere yönelik Honeycomb sürümünde de Motorola Xoom modeli referans tablet olarak kullanılmıştı.
     
    Eric Schmidt'in bir süre önce kendi markalarını taşıyan bir tablet üretme planından bahsetmesi sonrasında dedikodular iyice arttı. Analist Richard Shim tarafından ortaya atılan bir iddia Google'ın tableti için üretimin başladığı yönünde.
     
    Şimdilik Nexus Tablet ismi ile nitelenen yeni tablet 7 inç boyutunda ve Kindle Fire ile Nook Tablet modellerinin rekabet ettiği 200$ altı segmentini hedefliyor. İlk parti üretimin başladığı tabletin ilk 1.5-2 milyon ünitesi Nisan ayında rafları süsleyecek. Ancak düşük fiyat düşük kalite anlamına gelmiyor.
     
    1280 x 800 piksel ekran çözünürlüğü, Ice Cream Sandwich işletim sistemi, çift çekirdekli işlemci ve 1 GB RAM ile fiyat bakımından aynı konfigürasyona sahip tabletler içinde en iyilerden biri olacak.
     
    Google'ın tabletinin üreticisi ise Motorola olabilir. Kısa süre önce Google Motorola Mobility firmasını satın almıştı ve tepe yöneticisi Sanjay Jha'nın eski bir Google tepe yöneticisi ile değiştirileceği haberleri gündemde. Bu bakımdan yeniden yapılanma ile Motorola bu girişimin ilk ayağı olabilir.
     
    Google tarafından resmi bir doğrulama yok. Yaz döneminde yapılması planlanan Google I/O konferansında tanıtılacak bir Nexus Tablet'in Nisan ayında üretime başlaması ihtimali olabilir. Bunun yanında yeni bir Android sürümünün fuarda tanıtılacağı ve referans cihazının bir tablet olacağı beklentisi de var. Bununla birlikte MWC 2012 fuarından sonra bazı detayların netleşebileceği belirtiliyor.
     
     







  • Google Nexus s e basarisiz diyorlar fakat bu basarili olur umarim
  • Millet 4 çekirdekli tanıtacak,satacak sen hala 2 çekirdekli peşindesin.Birde şu modellerini Samsung'un eline bırakmazsın artık umarım.
  • sen eksik kalma google
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    Millet 4 çekirdekli tanıtacak,satacak sen hala 2 çekirdekli peşindesin.Birde şu modellerini Samsungun eline bırakmazsın artık umarım.


    şu özelliklerle belirtilen fiyattan çıksın da gör bakalım tegra 3 mü bu mu. sana göre piyasada i7 nin altında işlemci de üretmesinler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    Millet 4 çekirdekli tanıtacak,satacak sen hala 2 çekirdekli peşindesin.Birde şu modellerini Samsung'un eline bırakmazsın artık umarım.

    Android Google'ın işletim sistemidir ve Google koyulması gereken uygun donanımı koyar. ICS ile dört çekirdek değil çift çekirdek desteği geldi. Dolayısıyla Google'ın gereğinden fazla donanım kullanması referans cihaz üretmesi mantığına terstir. Android dört çekirdeği kullanmıyor. Dolayısıyla dört çekirdekli cihazların çok büyük farklar yaratacağını düşünmeyin derim. Işletim sistemi tam olarak desteklemedikten sonra o donanımlar "şimdilik" göz boyamadır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 26 Şubat 2012; 5:54:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: sugar_klavyeci



    quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan Millet 4 çekirdekli tanıtacak,satacak sen hala 2 çekirdekli peşindesin.Birde şu modellerini Samsungun eline bırakmazsın artık umarım.
    Android Googleın işletim sistemidir ve Google koyulması gereken uygun donanımı koyar. ICS ile dört çekirdek değil çift çekirdek desteği geldi. Dolayısıyla Googleın gereğinden fazla donanım kullanması referans cihaz üretmesi mantığına terstir. Android dört çekirdeği kullanmıyor. Dolayısıyla dört çekirdekli cihazların çok büyük farklar yaratacağını düşünmeyin derim. Işletim sistemi tam olarak desteklemedikten sonra o donanımlar şimdilik göz boyamadır.




    Ben cift cekirdek desteginin android 3.0 ile geldigini biliyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: haymatloshan

    Millet 4 çekirdekli tanıtacak,satacak sen hala 2 çekirdekli peşindesin.Birde şu modellerini Samsung'un eline bırakmazsın artık umarım.

    Samsung dan başka kimin eline bırakabilir mesela ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sertacarslan

    Ben cift cekirdek desteginin android 3.0 ile geldigini biliyorum.

    Ben ICS ile geldiğini düşünüyordum. Gerçi zaten akıllı telefonlara ICS ile çift çekirdek desteği geldi. Tabletleri kastetmemiştim. Olası bir yanlış bilgilendirmeyi düzelttiğin için teşekkür ederim.
  • Google başladığı yoldan yani bir arama motoru olarak çıktığı yola şuan bir çok sektörde başarılı bir firma olarak devam ediyor tarayıcı,telefon,işletim sistemi iyi işler yaptı tablet'de gelirse rakiplerini zor günler bekliyor..:)
  • Çeşitlilik her zaman iyidir. Umarım sadece "dedikodu" olarak kalmaz. Aynı kategoride ne kadar bol çeşit varsa, o kadar faydası olur bize...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.