Şimdi Ara

Mass Effect 3'ün From Ashes DLC'sinden Görüntüler

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Playstation 3, Xbox 360 ve PC için 6 Mart'ta piyasaya çıkacak olan Mass Effect 3'ün ilk indirilebilir içeriği From Ashes'a ait görseller ortaya çıktı. Bu indirilebilir içerik oyunun çıkış gününde indirilebilecek.

Prothean ırkından bir takım arkadaşı bulunduracak olan bu indirilebilir içerikte Eden Prime'da bir maceraya atılacağız. Yeni bir silahın yanı sıra her takım arkadaşınızın alternatif görünüme kavuşacağı bu indirilebilir içerik oyunun Collector's Edition'ın içinde hazır halde bulunuyor.

From Ashes indirilebilir içeriğinin ilk görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz.

• Daha oyun çıkmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tmataso

Daha oyun çıkmadı.

Hakkaten abi bu nedir oyun çıkmadan DLC
  • Haberdeki resim The walking dead'i anımsatti bana
  • satış politikası bunlar.artık oyun ahlakı kalmadı hiç bir firmada.hikayeleri yarım bırakıp havada kalan senaryoların oynanabilir bölümlerini dlc olarak satıyorlar.böyle yaptıkları müddetçe bu oyunlar orjinal oynanmaz,korsanlayıp darbe vuracaksın adamlara.mesela ben pc de mw3 ü korsan oynadım ve yakında multiplayer için orjinalini almayı düşünüyorum,adamlara destek olmak için
  • DLC ısı aldı basını gitti. Oyun çıkmadan DLC'ler duyuruluyor ve ortam hazırlanıyor. Bir sonraki nesilde bakalım oyuncuları ne gibi para tuzakları bekliyor
  • Eskiden DLCler oyun yapımcıları oyunu çıkartıldıktan sonra yapılır ve 4-5 dolar gibi rakamlarla satılırdı.Şimdi daha oyun bile çıkmadan DLCler yapılıyor ve fahiş fiyatlardan satılıyor.Resmen rezillik.
  • en son battlefield 3'ün dlc sini aldım bir daha dlc almayı düşünmüyorum.
  • oyun çıkarmadan dlc çıkarırsan insanları oyundan soğutursun
  • Yok artık ya. ayıp vllaha billaha.önceden böylemıydı ya. bu kdar da sömürülmez oyuncular.
  • oyunu orjinal al dlcleri korsan indir olay budur aga
  • Resimlere bakmadıysanız spoiler!

Yedik spoiler i, adamlar collector lerle savaşıyor, biz hepsini öldürdük sanarken. Haberin başına bi spoiler alert yazın da bari başkaları spoiler yemesin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper23

oyunu orjinal al dlcleri korsan indir olay budur aga

sonuna kadar katılıyorum bu adamlar dlc lerden para kazandıkları müddetçe bu pislikleri yapmaya devam edecekler.proteto etmek için dlc leri korsan indirsin herkes.en azından firmalar biraz akıllarını başlarına toplarlar.bence dlc olayının tamamen kalkması lazım.oyunu bi senede değil de iki senede geliştir oyun mükemmel olsun artık ekleyecek de birşeyler kalmasın üstüne
  • Daha oyun çıkartmadan DLC çıkartıyorlar.Şaka gibi...
  • Oyun çıkmadan DLC çok tuhaf.
  • Yalnız buna niye bu kadar şaşırıyorsunuz ki zaten koleksiyon sürümünde olacakmış
  • Oyun çıkmadan bu kadar dlc sürülmesi ne kadar mantıklı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.