Şimdi Ara

Dünya çapında ameliyat gerçekleştiriyoruz ama karton kutuda bacak ve düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anlamıyorum hemen hemen tüm ülkelerin gözü üzerimizde dünya çapında ameliyat yapıyoruz herkes bizi izliyor ama şunlrın yaptıgına bak karton kutuda organ taşıyorlar ve sonuç

Hacettepe Üniversitesi büyük bir başarıya imza atarak Türkiye'deki 2. yüz naklini gerçekleştirdi. Rektör Tuncer, 'operasyonun başarılı geçtiğini' söyledi. Ancak aynı kişiye nakledilecek olan bacaklar hastaneye karton kutu içinde getirilmeye çalışılınca, kutunun altının açılması sonucu, bacaklardan biri yere düşmesi operasyona gölge düşürdü

Dünya çapında ameliyat gerçekleştiriyoruz ama karton kutuda bacak ve düşüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kahraman.E -- 25 Şubat 2012; 14:31:58 >

• Balık baştan koktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

Balık baştan koktu

• ...
  • Şu sağlığı rekabete sokanları, garibanın hayatı ile oynamalarına anlam veremiyorum. Akdeniz Üniv. yaptı bizde yaparız bizim ne eksiğimiz var kafasını yaşıyorlar. Akdeniz Üniv. Ömer hoca ile konuşsalardı, operasyonda ne gibi tehlikeler oluştuğunu, nelerde sorun çıktığını öğrenselerdi. Çift kol ve bacağı tek operasyonda takmaya kalkarsa böyle garibana yazık olur. Hazırlıkları bile tam değil. Karton kutuda bacak, kol taşınıyor. Ellerin de yeterince kan yok. Önceden önlem almadan operasyona başlıyorlar.
    Olan yine garibana oldu. Mekanı cennet olsun. ALLAH rahmet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şizofrenik Sancılar

Şu sağlığı rekabete sokanları, garibanın hayatı ile oynamalarına anlam veremiyorum. Akdeniz Üniv. yaptı bizde yaparız bizim ne eksiğimiz var kafasını yaşıyorlar. Akdeniz Üniv. Ömer hoca ile konuşsalardı, operasyonda ne gibi tehlikeler oluştuğunu, nelerde sorun çıktığını öğrenselerdi. Çift kol ve bacağı tek operasyonda takmaya kalkarsa böyle garibana yazık olur. Hazırlıkları bile tam değil. Karton kutuda bacak, kol taşınıyor. Ellerin de yeterince kan yok. Önceden önlem almadan operasyona başlıyorlar.

Cok dogru yazmissin ama olen yok ki, sadece kol ve bacaklar yeniden cikarildi

• quote:

Orijinalden alıntı: Psycna

quote:

Şu sağlığı rekabete sokanları, garibanın hayatı ile oynamalarına anlam veremiyorum. Akdeniz Üniv. yaptı bizde yaparız bizim ne eksiğimiz var kafasını yaşıyorlar. Akdeniz Üniv. Ömer hoca ile konuşsalardı, operasyonda ne gibi tehlikeler oluştuğunu, nelerde sorun çıktığını öğrenselerdi. Çift kol ve bacağı tek operasyonda takmaya kalkarsa böyle garibana yazık olur. Hazırlıkları bile tam değil. Karton kutuda bacak, kol taşınıyor. Ellerin de yeterince kan yok. Önceden önlem almadan operasyona başlıyorlar.

Yeni uyandın galiba..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

http://gundem.milliyet.com.tr/sevket-ten-kotu-haber-geldi/gundem/gundemdetay/27.02.2012/1508581/default.htm

• Çok rezil bir görüntü cidden. Karton kutu....
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknikkonular

quote:

quote:

Yeni uyandın galiba..

bildiginiz birsey varsa adam gibi soyleyin, gormemis duymamis olabilirim. gayet dogal.

Şizofrenik Sancılar; tesekkurler link icin. yazik olmus gercekten.

• Onemsiz birsey tasiyorlar sanki.İnsan soguk kapta kutuda felan tasir ayip yahu.Haberini yeni aldim Allah rahmet eylesin 2nin dedigi gibi balik bastan koktu...
  • Bu konuyu ben facede de paylaştım, bu videonun üzerine gidilmedi Haccettepe'de bunlar ilaç deyip konuyu geçiştirdi.

• kol ve bacak takılan kişii hayatının kaybetti diye bir başlık hatırlıyorum forumdan...
  • Bilgisayar parcalarinin bile disi ozel koruyucularla korunuyor.

Pehh...
  • Ben akcigerimden ameliyat oldum yerimden kalkamıyordum beyler, yani geçen haberlerde görünce direk aklıma bu ameliyat çok agır olur 2 kol 2 bacak adamın bünyesi kaldırabilir mi acaba diye soru işaretleri belirdi kafamda... Ne bileyim aşama aşama yapılabilirdi sadace tek bir kol, 2 kol 2 bacak bünye kaldırmaz tabi Allah mekanını cennet eylesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özgüür

Ben akcigerimden ameliyat oldum yerimden kalkamıyordum beyler, yani geçen haberlerde görünce direk aklıma bu ameliyat çok agır olur 2 kol 2 bacak adamın bünyesi kaldırabilir mi acaba diye soru işaretleri belirdi kafamda... Ne bileyim aşama aşama yapılabilirdi sadace tek bir kol, 2 kol 2 bacak bünye kaldırmaz tabi Allah mekanını cennet eylesin.

kalp kan pompalamakta sorun yasamış...gercektende senin dediğn durumda var.sıra sıra takılsaydı kol ve bacaklar belkide bugun hayatta olurdu.hatta 2-3 yıl sonra kol ve bacakları sağlam hale gelirdi...sırf rekor kırmak adına ,tarihe geçmek adına bencilce bir beklentilye yapılmamıstır umarım bu ameliyat..yinede bir sorusturma acılmalı bu olay hakkında diye düşünyorum..
  • Kurban etini daha dikkatli tasirlar.Parkali adamin koliye posaeti sokusuna bakin.
  • la ne oluyor kutularda yüz kafa bacak kol taşınıyor. Birgün bizimde kolumuz bacağımız taşınacak. Tekbirrrr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.