Şimdi Ara

Max, Bu Tüfekle Düşmanlarını İpe Dizecek (Video)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  
        Rockstar'dan Max Payne 3 için yeni bir silah tanıtım videosu daha geldi. Bu seferki silah, düşmanlarınızı indirmek için sınır tanımayan Mini-30 tüfeği.

Videoda, "tank gibi kurulmuş" sloganı ile tanıtılan Mini-30'un 100 metrelik mesafesi olduğundan bahsediliyor. 20 mermi kapasiteli silah, uzak mesafeli çatışmaları sevenler için birebir.

Max Payne 3'ün yeni silahının tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca silah için yayınlanan yeni ekran görüntülerinin yanısıra silaha 360 derece bakma imkanı veren Rockstar uygulaması da aşağıda:

• Harika ya biran önce çıksa.
  • ilk görüntüde tüfekte dürbün vardı devamda yoktu. yani oyunda bisilah upgrade sistemi olacağı kesin gibi.
  • Silah güncelleştirmeleri çok iyi olur.
  • aynen silahlarla oynamak iyi olur.. her videoda çıkış tarihi gözümde daha uzaklara gidiyor ya
  • silah upgrade olacagini pek sanmiyorum yerden ne bulursak onu kullaniriz...
  • Yeter Be Kardeşim Max Max Max ..Gta V Video Resim Niye Vermiyor Rockstar..Ne Kadar Çok Video Resim Verdiler..Max payne 3 Hakkında..
  • silahlardan çok beni senaryosu ilgilendiriyor.ilk iki oyunun verdiği hazzı verir inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_61

Yeter Be Kardeşim Max Max Max ..Gta V Video Resim Niye Vermiyor Rockstar..Ne Kadar Çok Video Resim Verdiler..Max payne 3 Hakkında..

Rockstar Max Payne 3'ün çikisini yaptiktan bir süre sonra GTA 5 ile ilgili resim ve haber vermeye basliyacaktir herhalde...
  • grkm_61

OH OLSUN!GTA GTA GTA Bİ YERE KADAR BE KARDEŞİM.BİZ DOKUZ SENEDİR MAX PAYNE 3Ü BEKLİYORUZ SENİN HABERİN VARMI BUNDAN!? GTA HEP GELİR GTA HEP DEĞİŞİK KARAKTERLERLE DEĞİŞİK FARKLI SENARYOLARCA DAHA DEFALARCA GELİR,AMA BİR MAX PAYNE OYUNU HER ZAMAN GELMEZ !!
  • görüntü mükkemmel
  • silahı ilk gördüğümde shotgun sandım o nası sniper rifle
  • Uzun süredir hiçbir oyunu bu kadar merakla beklememiştim. Serinin birinci ve ikinci oyunlarını oynamadım ancak bu oyunu mutlaka oynayacağım.
  • ksfno1 kardeşim eğer max payne 1 ve 2yi oynamadan direk 3e geçersen seriye küfretmiş olursun.önceki iki oyun şu nesildeki oyunların çoğundan kat kat daha iyi ve kendine öz yapımlardır..hem ilk iki oyunu oynamazsan max'i asla ama asla anlayamazsın.çünkü neler yaşadığını bilmiyorsun.onun ismi bile maximum acıdan geliyor...

(maximum pain=maximum acı=max payne)
  • ya aslında böyle videolar izlememek lazım.. beklenti çok yukarıda..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasta-!

ksfno1 kardeşim eğer max payne 1 ve 2yi oynamadan direk 3e geçersen seriye küfretmiş olursun.önceki iki oyun şu nesildeki oyunların çoğundan kat kat daha iyi ve kendine öz yapımlardır..hem ilk iki oyunu oynamazsan max'i asla ama asla anlayamazsın.çünkü neler yaşadığını bilmiyorsun.onun ismi bile maximum acıdan geliyor...

(maximum pain=maximum acı=max payne)

Yanlış hatırlamıyorsam Max Payne serisinin ilk oyunu 2001'de, ikinci oyunu da 2003'de çıktı. Bundan 11 sene önce çıkmış bir oyunun grafik kalitesi hayli kötü olduğu için bugün o oyunları oynamak insanı sıkıyor ki benim için 2010 yılında çıkmış bir oyun bile eski oyundur ve artık oynama zamanı geçmiştir. Ben genelde action adventure ve third person shooter türündeki oyunları oynuyorum. Bugün birçok kişinin hala oynadığı Kane & Lynch 2: Dog Days (2010), Assassin's Creed (2008), Assassin's Creed II (2009), Assassin's Creed: Brotherhood (2010) gibi oyunlar bana göre eskimiş, geçmişte kalmış artık oynanmayacak olan oyunlar mesela. Assassin's Creed: Revelations çıktığında serinin tüm oyunlarını oynayan bir arkadaşım bana "Eğer bu oyunu oynayacaksan bunu oynamadan önce serinin diğer oyunlarını da oynamalısın yoksa hikayeden hiçbir şey anlamazsın" demişti ancak benim için önemli olan oyundaki hikayeden çok yukarıda anlattıklarımdan da anlaşılacağı gibi oyundaki grafik kalitesi. Resident Evil serisine Resident Evil 2 ile başladım, GTA serisine de GTA III ile. Ne mi oldu? Resident Evil, GTA ve GTA II'yi kaçırdım belki ama Resident Evil 3: Nemesis, Resident Evil IV, Resident Evil V, GTA Vice City, GTA San Andreas ve GTA IV'ü zevkle oynadım.

Çıkmasının üstünden zaman geçmiş olmasına rağmen bugün hala oynanabilecek tek oyun var o da GTA IV. Neden dersen de oyunu 2008 yılında çıkardılar ama o günden bu güne oyuna çok sayıda şey eklendi. 2009'da Grand Theft Auto: Episodes From Liberty City (The Lost and Damned & The Ballad of Gay Tony) eklendi ki bu eklemede neresinden baksan GTA IV'ün orijinal versiyonundaki kadar görev vardı. Ardından iCEnhancer grafik modu çıktı. Bütün bunlar oyunun her daim taze ve gündemde kalmasını sağladı. Bi' karşılaştırma yapacak olursak bundan 1 sene sonra Assassin's Creed: Revelations kimsenin aklına gelmeyecek çünkü her sene yenisi çıkıyor ve uzun soluklu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksfno1 -- 26 Şubat 2012; 15:44:28 >

• ksfno1

sen bir oyunda grafiğe gereğinden fazla bu kadar değer verebiliyorsan o zman sen çoooook oyun sıkıntısı çekersin,hadi canım güle güle burası max payne ustalarının yeri sen git battlefield 3 oyna.ayyy pardon o da çıkalı bir kaç ay oldu dimi ah ah unutmuşum çok özür dilerim artık çok ESKİMİŞTİR O SANA GÖRE!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasta-!

ksfno1

sen bir oyunda grafiğe gereğinden fazla bu kadar değer verebiliyorsan o zman sen çoooook oyun sıkıntısı çekersin,hadi canım güle güle burası max payne ustalarının yeri sen git battlefield 3 oyna.ayyy pardon o da çıkalı bir kaç ay oldu dimi ah ah unutmuşum çok özür dilerim artık çok ESKİMİŞTİR O SANA GÖRE!

TPS ile FPS'yi kıyaslamak çok saçma... -.-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xaerk -- 25 Şubat 2012; 17:37:00 >
  • eee silahın bi numarası yok,ama max sağlam gelecek silah tanıtımı oyun tanıtımı diye diye heyecanını bırakmıyonuz yav azda oyunu bize bırakın böyle giderse oyun çıkmadan piyasaya millet oyunu bitirecek videolarla :D
  • Şu oyun yokluğunda çıksa da oynasak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.