Şimdi Ara

CryEngine 3 SDK'in Yeni Sürümü Yayınlandı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

•      Crytek'in ücretsiz kullanıma sunduğu CryEngine 3'ün Software Developer Kit yani yazılımcı araçlarına yeni bir güncelleme geldi.

CryEngine 3 SDK'nın 3.3.9 sürümündeki değişiklikler için bir video yayınlayan Crytek, videoda CryEngine 3 ile oluşturulabilecek muhteşem manzaralara da yer verdi. Ayrıca videoda kısa bir süre içerisinde gözüken Angry Birds klonu da birden bire "Acaba nasıl olurdu?" dedirtiyor;

• Dehşt güzel!! O deniz kenarındaki evler bana Alan Wake'ı anımsattı.
  • Gerçekten harika... bu oyun ne zaman cıkacaktıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Gerçekten harika... bu oyun ne zaman cıkacaktıydı

şaka yapıyosun heralde ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Gerçekten harika... bu oyun ne zaman cıkacaktıydı

aksam aksam iyi güldürdün beni
  • Motorun dibi ya, Ötesi yok... Ve Hepsi Ücretsiz
  • gerçekten etkileyici bir grafik motoru ama artık bu grafik motorunu oyunlarda aktif olarak görmek istiyor herkes...
  • Kullanmasını bilsek birkaç birşeyler yapardık
  • Mükemmel...
  • Grafik ne kadar iyi olursa olsun Yapay Zeka'nın da Grafik kadar etkili olması lazım.
    Crysis 2 oynayanlar ne demek istediğimi anlamıştır umarım
  • Kullanmayı Bilen Gerçekten Harika Oyunlar Yapar.
  • EN iyi motor pc de consoldada bundan sonra unreal da guzel
  • Tekrar diyorum bu motorla gta gibi nfs gibi oyunlar çıkarılmalı
  • Hemen indirdim denicem yapmayı :D
  • bu motoru indirip kendi çapımda half life 3 yapmayı denicem :D bir de çanakkale savası tarzı :D
  • Bugün Crysis 2 için doğa-orman modları aradım ama bulamadım.Sadece o yerleri gezmek ve motorun gücünü görmek istedim.Burada sürekli Cry Engine 3'ün gücünü gösteren modların görselleri yayınlanıyor.Bunların hiçbiri oynanabilir değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Bugün Crysis 2 için doğa-orman modları aradım ama bulamadım.Sadece o yerleri gezmek ve motorun gücünü görmek istedim.Burada sürekli Cry Engine 3'ün gücünü gösteren modların görselleri yayınlanıyor.Bunların hiçbiri oynanabilir değil mi ?

Oynanabilir hepsi yada daha doğrusu gezilebilir ama konsept çalışmalar olduğundan hazırlayan arkadaşlar sadece görsel paylaşıyor.

CryEngine 3 ü birçok alanda görmek isteyen arkadaşlar. Firmaların bu motoru kullanmamak için belli başlı nedenleri var. Yeteri kadar stabil değil ve kullanış açısından bu işlere girmek istiyorsanız Unreal Engine öneririm çok daha kullanışlı. Tabi o çıkalı baya olduğundan böyle bir etkende var.

Her firmanın kolaylık açısından kendi motorunu dizayn etmesi daha doğru. CryEngine bedava dağıtılıyor fakat bedava projeler için sadece. Eğer satacağınız bir oyununuz var ise Crytek ten lisans almanız gerekmekte. Bunu birde büyük firmalarda nasıl olacağını düşünün. Herkes öyle elini kolunu sallayarak CryEngine le oyun yapamaz yani. Hem motor bellekten çok yiyor GTA gibi açık uçlu openworld oyunların yapılması CryEngine de mümkün değil gibi duruyor.

• Grafik motoru iyide. içinden en ufak bir yardım belgesi çıkmıyor. insanlar kendi kendine mi öğrenecek nasıl kullanacağını...
  • Oha diyorum görüntülere bak ellerinde böyle bir motor var ve tek oyun crysis olmamalı çok dehset gözüküyor
  • İndime Link Nede Beyler bn Bulamadım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.