Şimdi Ara

BİM 2 MART ÜRÜNLER FOTOLU-SU SEBİLİ-4KATLI METAL RAF-DEVREK BASTONU-ŞOFBEN-ÇELİK KETTLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
0
Favori
17.741
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swrc -- 24 Şubat 2012; 11:17:40 >

• FOTO1

BİM 2 MART ÜRÜNLER FOTOLU-SU SEBİLİ-4KATLI METAL RAF-DEVREK BASTONU-ŞOFBEN-ÇELİK KETTLE
  • YARIM ÜST

• YARIM ALT

• Su ısıtıcı güzel sanki ?
  • kampanyalı baston!

şimdiden aliyim de yaşlanınca kullanırım
  • Metal rafın kalitesi iyidir inşallah.
    Bize bir tane lazım 35-40 TL den aşağı bulamadım.
    Isıtıcının fiyatı da gayet uygun ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sebil ilgimi çekti kullanan var mı? nasıl bir şey acep
  • Bende 40tan asagi sebzelik gormedim ama dedim bigun bimde olur,yaklasik 2 aydir bekliyorum,sonunda alacam insallah
  • Arkadaşlar şofbende ihlastan şaşmayın. 175 TL'ye bugün taktırdım, bir önceki evde 10 yılı aşkın süre kullandık ve birgün "tık" demedi. Şofben işi önemli iş, biraz daha para verin ihlas taktırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: feiter

Arkadaşlar şofbende ihlastan şaşmayın. 175 TL'ye bugün taktırdım, bir önceki evde 10 yılı aşkın süre kullandık ve birgün "tık" demedi. Şofben işi önemli iş, biraz daha para verin ihlas taktırın

bu model alman malı hiç kullanmadım ama ihlas bizim yazlıktada mevcut biri 9 yıllık diğeri 7 yıllık hala kullanıyoruz ihlas gerçekten sağlam şofben üretiyor ...yanlız su çok tazyikli gelirse 3. kademede bile ısıtma gücü düşüyor ama bana yetiyor yazın

• Bu fiyata devrek bastonu olmaz vardır bunda bir hile hurda:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kampanyalı baston da gördük ya......
  • Su sebili ve raf buradan alınacak en önemli şey kaçırmayın ben alıcağım.
    Bugün 31 parça ve 8 parça tonavida setne 11,80 tl ödedim çok güzel ve kullanışlı hala var bizim bimde.
  • fakirin sofbeni iyiymiş..
  • Su sebilini daha önce almıştım. 19 litrelik kullan at damacanalarda kullanamadım eğilip suyu dışarıya akıttı. İadeliler de denemedim onlar sert olduğu için belki kaldırılabilir. Neticede benimki boşa gitti.
  • Su sebilinden almayı düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qantas

kampanyalı baston da gördük ya......

Para olsun da nereden gelirse gelsin
  • Bim 2 mart ürünlerinde baston ilgi çekici. Bimde bastonuda gördük sonunda:)
  • Kettle iyi gibi. Metaller genelde 45-50 TL'nn altına bulunmuyor. Kargo yok, her köşe başında BİM var.
    Şu Fakir'in ürünlerine hiç güvenemez oldum. Çevremdeki herkesin Fakir ürünlerinde bi sorun çıkıyor. Elektrik süpürgesi, saç kurutma makinası, kettle vs.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.