Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Güncel MSN Sorunları & Olası Çözümleri (80048820) ::..

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri >> Güncel MSN Sorunları & Olası Çözümleri (80048820) ::.. Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
WoraZ

Sisteme Gözat

9 Şubat 2006; 10:28:36 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Bugünlerde, MSN de bu hatayla (80048820) karşılaşan çok fazla arkadaş gördüm. Aynı hata ile ben de karşılaştım fakat sorunu henüz çözmüş değilim. Bu sorun yüzünden format çeken insanlar da gördüm.. Açılan forumları okudum başka yerlere de baktım ama sorun hala çözülmedi.

Öncelikle söylenen, "tarih/saat'i kontrol et/güncelle" idi. Bunu denedim fakat çözüm olmadı, ardından
çalıştır > regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kaydı yapın diyen arkadaş oldu onu da denedim yine sonuç yok..

Bundan sonra, yukarıdaki işlemlerle birlikte yine çalıştır komutu ile,

regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

yapmam söylendi bunları da girdim.. Hatta ve hatta yanlıştır dedim Bu DLL'lerin toplu kaydı nı denedim yine sorun hallolmadı.. Başka bir arkadaş bunlar çözüme ulşatırmazsa IE'yi update et/tekrar yükle dedi onu da yaptım ama...
Messenger'ı defalarca kaldırdım/kurdum, Registry Mechanic'le hatalı girdi var mı diye baktım, yok yok yok!!!

Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için belki bunlar işe yarayabilir -yarayanlaı da gördüm. Ama bunların dışında alternatif çözüm sunabilecek kimse var mı?

Durum TR için yerel bir sorun haline geldi. Telekom'un bölgesel sorunlardan kaynaklanıyor dediği hatalar, TR nin heryerinde oluyor. Her yerde sorun mu var?

Bazı sistemlerde DLL kayıtları işe yararken bazılarında olmuyor, bazılarında sadece tarih/saat i güncelleyerek sorun çözülüyor bazılarında bu da işe yaramıyor. format bile nafile kalabiliyor ki bunu yaşadım ve küplere binmiştim.
7 nin çalışıp 7.5 in çalışmaması da ayrı bir muallak.. sorununu 7 sürümünü yükleyip de çözenler 7.5 i hala kullanamıyor.

Paylaşılan bilgilerle, sorunların nedenlerini tam olarak bilmesek de çözümleri bulduk sayılır.
Herkese teşekkürler, topic DH kullanıcılarına olduğu kadar dışarıdan araştıran arkadaşlara da hizmet etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoraZ -- 21 Mayıs 2006; 10:19:56 >

Dilbilimci

scorpion_ysc

Sisteme Gözat

9 Şubat 2006; 10:38:09 

bulunduğun bölgedeki bakımdan kaynaklanıyo diye duydum ama 7.0 çalışıyomuş...

okko

9 Şubat 2006; 11:19:34 

aynen bende bi arkadaşımın pc sinene yaptıydam msn i çalıştıramadım guvenlik duvarı ile ilgili bişiler yazıyo ama pc de guvenlik duvarı filan yok çok saçma birileri çıksada çözse şu olayı

WoraZ

Sisteme Gözat

9 Şubat 2006; 12:19:30 

aynı sorunla karşılaşmış bi çok arkadaşım var, nasıl çözebiliriz bunu yaa!

Dilbilimci

mucak35

9 Şubat 2006; 12:25:18 

Arkadaşlar msn 7.0 ı kullanmayı denedinizmi.

Olumlu Referanslarım : cosanadam ; FreeBoyKsK ; $idikli ; xeon82 ; STaRBoY ; badcrow ; frarslan ; taktik ; Nosferatu ; delon ; RISE OF APOCALYPSE ; guven35 ; punta ; pacman ; sametcandemir ; kartal2339 ; alişeker ; desouza ; WebEX ; HasCengawer ; ozgur_erdogan ; wild ; java ; rotasmmm ; PeTeR PaN ; FATALIST ; 8thsin ; mahoni_20

Mr.SaTaN

9 Şubat 2006; 17:03:00 

heRKez biR AğIZdAn BiŞey SöYlüyoR yA kARdEŞİm bEndE bu pRoblEm vARDı şuNu yApTım vE DüZelDi DiyEn VE KEsİn Sonuç EldE edEn biRİleRi vARmı vARsa lüTfEn söYlEsİN

PaNToLoNuM DieSeLDeN cLuBBeRiM eZeLDeN
Solitude

9 Şubat 2006; 23:27:16 

dostlar bendede var aynısı 2 gündür kasıyorum gireyim msn e diye lakin sonuç hüsran

AMD 3000+ 1.8 venice @ 2520 (max 2925) - epox 9npa+ ultra - 2*512 Patriot xblk - LG-1960TRBF - FE3L hurricane I - winfast PX6600TD 300/500 @ 542/637 - Seagate 7200.7 200 GB - U.S.Robotics9105 - Creative Zen Touch 20 GB
okko

10 Şubat 2006; 0:11:28 

beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı

1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik
2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani
3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okko -- 10 Şubat 2006 0:12:02 >

ciko44

10 Şubat 2006; 0:18:18 

quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı

3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar

forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo

nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......

Mumessil Club . Com
okko

10 Şubat 2006; 0:20:01 

dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç
sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene

[KEO]

Sisteme Gözat

10 Şubat 2006; 1:03:55 

quote:

dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç
sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene

olmadi

live tag: KEOPS TR
ciko44

10 Şubat 2006; 4:45:29 

bende ne denediysem olmamıştı....

quote:

Orjinalden alýntý: ciko44

SON GELÝÞME!!:

msn 7.0 ý yükledim sorunsuz çalýþtý

amaa

halaa hotmail a giremiyorumm

Mumessil Club . Com
Guest
 10 Şubat 2006; 7:01:35 

WoraZ,
Aynı sorun bende de var artık delirmek üzereyim. Msn 7.0 da kurdum, 8.0Betayı da kurdum ama olmuyor...

Name:KaTSuYa_
Server:Venus
Build:Sword &Shield
huysuzihtiyar

10 Şubat 2006; 7:23:00 

Çok uğraşmış ama başaramamıştım ve sırf msn deki arkadaşlarım için format atmıştım...

"Herşey olabildiğince basit şekilde ele alınmalıdır. Fakat asla olması gerektiğinden basit değil!" Einstein
Guest
 10 Şubat 2006; 7:25:20 

quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar
Çok uğraşmış ama başaramamıştım ve sırf msn deki arkadaşlarım için format atmıştım...

Şimdi boşuna uğraşmayayım diyorum...

Format atılınca düzeliyor mu bari ?

Name:KaTSuYa_
Server:Venus
Build:Sword &Shield
huysuzihtiyar

10 Şubat 2006; 7:29:41 

Bendeki sorunda kendi makinemde açmıyordu. Başka makinelerde denediğimde ise bazen açılıp bazen de açılmıyordu. Format atıp yeni kurulum yaptım. Şimdilerde herhangi bir sorun yok...

"Herşey olabildiğince basit şekilde ele alınmalıdır. Fakat asla olması gerektiğinden basit değil!" Einstein
WoraZ

Sisteme Gözat

10 Şubat 2006; 9:44:23 

arkadaşlar formata gitmeyim diyorum, çünkü çoğu zaman bu da kar etmiyormuş.. artık tek çare başka modem denemek kaldı. yakınlarınızda deneyebileceğiniz modem varsa onu deneyim bakalım.. ben öyle deneyeceğm.

Dilbilimci

WoraZ

Sisteme Gözat

10 Şubat 2006; 9:51:46 

+

internette bu hatayı araştırdığımda hatayla aynı günlerde karşılaşan birçok arkadaş gördüm. şubatın ilk günleinden itibaren başlayan bir hata. diyorum ki, dsl servisinde bir hata olabilir ve bazı modemler bunu ufak değişikliklerle göz ardı edebiliyor, bazıları ise naparsanız yapın -format bile çekseniz- girmiyor olabilir..

sorun yaşayan arkadaşlar buraya modem marka modellerini yazabilirler mi?
aynı şekilde bu sorunu yaşayan ve kayıt girdisi vs. ile bu sorunu aşmış arkadaşlar da kullandıkları modemleri yazabilirler mi?

(sadece varsayım!)

Dilbilimci

poborsky

10 Şubat 2006; 12:26:07 

us robotics 9107 var bende maalesef bende giremiyorum ..

huysuzihtiyar

10 Şubat 2006; 12:40:33 

Datron ADSL. Ancak dediğim gibi formatla bu sorunu çözmüştüm.

SeKiL
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Şubat 2006; 13:09:42 

Formatla Çözülecek Bir İş oLmadığı Kesin.. Bir Çok Kişiden Formattan Sonra Sorunun Dewam Ettiğini Duydum.. Sizdeki Aynı Sorun Bendede Wardı.. iLk Başta Msn 6.2 Yükledim Çalıştı.. Daha Sonra 7.0 Yükledim 1 Defa Hata verdi. 1 Aydır 7.0 Kullanıyorum Hiçbir Sorun Yaşamadım...
ciko44

10 Şubat 2006; 18:42:29 

benim modemim airties 210

bu aradabenim gibi msn i 7.0 ile çözüpte hotmail e giremeyen var mı??

msn lerin böööle bir anda patlamaya başlaması hayra alamet değil gibime geliyo!!!!

Mumessil Club . Com
J®.DG

10 Şubat 2006; 19:15:19 

bunu indirip bi kurun bende ancak böle çalıştırdım

http://g.msn.com/7METR_TR/TR/INSTALL_MSN_MESSENGER_9X.EXE

7,0 sürümü ama

bende böle çözdüm ama hotmaile girmiyor maillere bakamıyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dguler0283 -- 10 Şubat 2006 19:21:28 >

Şu Okul Bitsede Tatile Gitsek
kyibe

12 Şubat 2006; 0:42:07 

Bende aynı sorunu yaşadım.Forumda yazılanların hepsini yaptım en sonunda msn 7.0 sürümünü kurdum ve problem ortadan kalktı.En azında bir den istersen
Yani format at diyen arkadaşların tavsiyesine uymamışsındır umarım.
Aynı problemi yaşayan onlarca insan varsa bu formatlık bir problem değildir sanırım.Kolay gelsin

TRAFİK CANAVARI OLMAYALIM
OLANLARI UYARALIM

BURSA
kyibe

12 Şubat 2006; 0:45:46 

Bu arada dguler0283 arkadaşım
7.0 sürümünü kurdum ve hiç problemsiz hotmaile giriyor maillerimede bakabiliyorum.

TRAFİK CANAVARI OLMAYALIM
OLANLARI UYARALIM

BURSA
Solitude

12 Şubat 2006; 3:38:10 

dostlar modemim usr 9105 msn 7.5 ile giremiyorum 7.0 kurdum şimdi giriyor sorunsuz ama maillerime bakamıyorum bir türlü eskisindede bakamıyordum hergün artıyor mail sayısı ne yapmalıyım

AMD 3000+ 1.8 venice @ 2520 (max 2925) - epox 9npa+ ultra - 2*512 Patriot xblk - LG-1960TRBF - FE3L hurricane I - winfast PX6600TD 300/500 @ 542/637 - Seagate 7200.7 200 GB - U.S.Robotics9105 - Creative Zen Touch 20 GB
blackalbum23

12 Şubat 2006; 11:14:52 

ya arkadaslar , simdi bu adsl teknik destek hattini da arasak bu problemi anlatamayiz ki , karsidaki adam demicekmi ee internet calisiyomu calismiyomu die , normal olarak calisiyo ama sen anlatamazsın ki adama msn 7 den giriyorum da 7.5 den giremiyorum diye .. bende 5 gündür ayni sorun ... sadece 150 denemeden 2 defa falan girebildim artik .. tarih ayarlarından tutup formatına kadar herşeyine kadar yaptım.. yok olmuyo ...

birşey daha sorucam , msn 7 nin 7.5 den hotmail e girememe sorunu dışında başka bir eksiği yok dimi ?

huysuzihtiyar

12 Şubat 2006; 11:20:44 

Arkadaşlar maillerinize neden bakamıyorsunuz. http://login.passport.net/uilogin.srf?lc=1055&id=2 adresini yazın. Kullanıcı adınızı ve şifrenizi yazın. Size ait olan sayfanın açılması lazım. Burada mesajlarınızı okuyabilirsiniz. Ayrıca Contacts sekmesinden de kayıtlı arkadaşlarınızın adreslerine de ulaşabilirsiniz...

mrbye

12 Şubat 2006; 18:11:55 

offfff sorun ustune sorun
7.0 kurdum baglanabiliyorum ama maillerime bakamıyorum birde bazen mesajlarım karşı tarafa gitmioooo kızla aram bozulcak walla bi yardım pls

Ne tarihle düzelio nede regsvr32 softpub.dll bu işe yarıo acaba ne yapmalıyıs yaa
modemim airties rt-110 ve firewall unuda kapadım bütün her şeyi yaptım ama olmuo olmuo

MrByE
thispotkey

12 Şubat 2006; 18:22:30 

Ben mail adresime girebiliyorum ama msn açılmıyor.

Burak ISTANBULLU
2001 Megane Coupe 1.6
2004 Golf Pasific 1.6

En Ucuz Bilgisayar - Elektronik Parcalar.Fiyat Bilgisi için:0539 405 99 17
burak_11

13 Şubat 2006; 14:25:16 

Evimdeki modemden hotmail ve msnye giremiyordum.başka modemlerle yani wirelessle girebiliyordum.fakat dün akşam bilgisayara operayı kurdum.hotmail sayfasını açtı.dolayısıyla msnyi de denedim ve açıldı.isterseniz bi deneyin derim...

dell inspiron 6000
Skorp

13 Şubat 2006; 17:14:06 

belki sizin probleminizi çözmez fakat yazma gereği hissettim:

msn 7.5 in çalışmaması ve hotmaile girememe gibi problemler bende de
mevcuttu ve ne denediysem ne kadar aradıysam bir çözüm
bulamamıştım.

arada bir sadece bilgisayarı yeniden başlattıgımda msn e girebiliyordum..
taa ki problemin emuleden kaynaklandığını bulana kadar.
sizde emule yüklü mü? ve msn e bağlanmaya çalıştığınızda açık durumda
mı?
emule gibi diğer programlardan da kaynaklanabilir. daha sonra kullandıgım xtreme mod ve şu an kullandıgım resurrection modda bu problemi yaşamadan msn kullanıyorum.

* modem zoom x4 ilk üretilen serii,

* zoom x5 kullanan bir yakınımda da bu problem (ağ bağlantı noktaları
sekmesinde ünlem çıkıyordu) meydana geldi fakat onun problemi sistem
saatindeki tarihin yanlış olmasından kaynaklanıyordu

olumlu referanslar: amddma, Lezgi, EuphoriA, Gargicim, DieselBull, ozyoldas, cipcivil, keops, treach, i90tekmen, halil21, Halit61, SELBAL , alitopal
Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
hsk tekno

13 Şubat 2006; 19:32:31 

arkadaşlar bunu modemden olmadığı garantsini verebilirim.bende datron adsl 2 var.hem usb hem lan bağlantısı var.lan bağlantısını kullanarak evdeki diğer pc de giriyor.benimkinde girmiyor.

imza bilmem parmak bassam
mrbye

13 Şubat 2006; 19:55:39 

arkadaşlar benim sorun sanki gitti gibi su anda gayet güzel bi şekilde 7.5 i acıo ve maillerdede bi sıkıntı yaratmıyo dün gece saat 1 de actım ve gozlerime inanamadım tıkır tıkır calışıo

allah bozmasın

MrByE
SayGili

14 Şubat 2006; 10:24:38 

arkadaşlar bir çok şey söylenmiş ama ;

bende aynı sorunu yaşadım ve çözdüm.yanlız bendeki sorunu açacağım.en azından benim gibi bir sorun yaşayan varsa sorunun çözümünü bulmuş olacaklar.

bende windows msn açılıyordu.ama set upla yüklediğim diğer hiçbir msn açılmıyordu.ayrıca antivirüsler güncelleme yapmıyordu.

sorunu şöyle çözdüm:

1. programların içinde bir firewar vardı sanırım windowsla berbaer yüklenmişti.onu sildim.

2. en önemlisi bu: güvenlik ayarlarında güvenlik duvarı açık ve güvenlik duvarında özel ayarlar ayarlıydı.ben özel birşey yapmamıştım.sanırım windows bu şekilde yüklemişti.orda özel ayarlarda 1394 yazan seçenekler işaretliydi.ve özel ayarlardaydı.bunların bağlantı seçeneklerinde ise hiçbir şey işaretli diildi.dolayısıyla ne update nede bağlantı olamıyordu.güvenlik duvarını özel ayarları kapatıp normale getirdim.

ve sonunda antivirüs update ve msn bağlantı sorununu aştım

umarım işinize yarar benim yaşadıklarım
007 cems

25 Şubat 2006; 14:38:26 

quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

quote:

forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo

nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......

oldu tsk ederim bilgi icin tarih 25 bugunun tarihi ama yil 2005 olmus duzelttim ana acildi iste bu tsk forum

insanlarin guvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim BOSCH
gala76

8 Mart 2006; 17:36:14 

BEYLER SADECE TARIH VE SAATINIZE BAKIN ONLARI DUZELTIN VE MAKINAYI AC KAPAT YAPIN TAMAM SORUN COZULDU BEN OYLE YAPDIM

[Max]Specter
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

25 Mart 2006; 0:18:32 

beyler Bu Sorun Çok Basit Sağ Alt Köşede Tarih Ve Saat Var Çift Tıklayın Ve ayarlayın
saat ve tarih geri kalmış diye girmiyor
biosu resetleyince tarih ve saat sıfırlanıyor
ayarlayın düzelsin
slayerkaan

25 Mart 2006; 0:35:30 

arkadaşlar bu olay bendede oldu olay diğer arkadaşlarında dediği gibi tarih saat olayı yanlız şöle bi olay var yakın zamanda bios update yaptıysanız bios tarih saatini değiştirmeyi unutmayın bide eğer sürekli makina tarih saat uyarısı veriyorsa açılışta bios pilinizi kontrol edin

P4 3.0 2M LGA - ASUS P5GPL-X - 2X512 KİNGSTON - 2X80GB SATA SAMSUNG - ASUS AX550 GAMER EDITION - ASUS DVD RW - ASUS 52X32X52+16 COMBO - CREATIVE INSPIRE 4.1 4400
slayerkaan

25 Mart 2006; 0:41:15 

unutmadan 7.0 ı indirin sorunsuz çalışır

P4 3.0 2M LGA - ASUS P5GPL-X - 2X512 KİNGSTON - 2X80GB SATA SAMSUNG - ASUS AX550 GAMER EDITION - ASUS DVD RW - ASUS 52X32X52+16 COMBO - CREATIVE INSPIRE 4.1 4400
Sayfa:   [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri >> Güncel MSN Sorunları & Olası Çözümleri (80048820) ::.. Sayfa: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
A-Data T806 ve T807 Flash Bellek video inceleme
A-Data'nın tasarımları ile fark yaratan USB bellekleri, performans olarak da bekleneni verebiliyor mu?
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız