Şimdi Ara

Güncel MSN Sorunları & Olası Çözümleri (80048820) ::..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
461
Cevap
1
Favori
391.793
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugünlerde, MSN de bu hatayla (80048820) karşılaşan çok fazla arkadaş gördüm. Aynı hata ile ben de karşılaştım fakat sorunu henüz çözmüş değilim. Bu sorun yüzünden format çeken insanlar da gördüm.. Açılan forumları okudum başka yerlere de baktım ama sorun hala çözülmedi.

Öncelikle söylenen, "tarih/saat'i kontrol et/güncelle" idi. Bunu denedim fakat çözüm olmadı, ardından
    çalıştır > regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kaydı yapın diyen arkadaş oldu onu da denedim yine sonuç yok..

Bundan sonra, yukarıdaki işlemlerle birlikte yine çalıştır komutu ile,

regsvr32 Softpub.dll
    regsvr32 Wintrust.dll
    regsvr32 Initpki.dll
    regsvr32 Rsaenh.dll
    regsvr32 Mssip32.dll
    regsvr32 Cryptdlg.dll
    regsvr32 Msxml3.dll

yapmam söylendi bunları da girdim.. Hatta ve hatta yanlıştır dedim Bu DLL'lerin toplu kaydı nı denedim yine sorun hallolmadı.. Başka bir arkadaş bunlar çözüme ulşatırmazsa IE'yi update et/tekrar yükle dedi onu da yaptım ama...
    Messenger'ı defalarca kaldırdım/kurdum, Registry Mechanic'le hatalı girdi var mı diye baktım, yok yok yok!!!

Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar için belki bunlar işe yarayabilir -yarayanlaı da gördüm. Ama bunların dışında alternatif çözüm sunabilecek kimse var mı?

Durum TR için yerel bir sorun haline geldi. Telekom'un bölgesel sorunlardan kaynaklanıyor dediği hatalar, TR nin heryerinde oluyor. Her yerde sorun mu var?

Bazı sistemlerde DLL kayıtları işe yararken bazılarında olmuyor, bazılarında sadece tarih/saat i güncelleyerek sorun çözülüyor bazılarında bu da işe yaramıyor. format bile nafile kalabiliyor ki bunu yaşadım ve küplere binmiştim.
    7 nin çalışıp 7.5 in çalışmaması da ayrı bir muallak.. sorununu 7 sürümünü yükleyip de çözenler 7.5 i hala kullanamıyor.

Paylaşılan bilgilerle, sorunların nedenlerini tam olarak bilmesek de çözümleri bulduk sayılır.
    Herkese teşekkürler, topic DH kullanıcılarına olduğu kadar dışarıdan araştıran arkadaşlara da hizmet etmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlas -- 21 Mayıs 2006; 10:19:56 >

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• bulunduğun bölgedeki bakımdan kaynaklanıyo diye duydum ama 7.0 çalışıyomuş...

Samsung Galaxy Z Fold4 (12/256) | M20 Action Cam | Chevrolet Cruze LS AT | NSD Powerball | iPad Pro 11" | LG 49SJ800V | Intel I7 13700k, Noctua NH-D15, MSI MPG Z690 FORCE Wi-Fi, GSkill DDR5 6000MHz CL36 32GB, NZXT H510 Elite (w/ mesh front panel), MSI GeForce RTX 3090 SUPRIM X 24G, ASUS ROG THOR 1200W 80+ Platinum

• Arkadaşlar msn 7.0 ı kullanmayı denedinizmi.
    Olumlu Referanslarım : cosanadam ; FreeBoyKsK ; $idikli ; xeon82 ; STaRBoY ; badcrow ; frarslan ; taktik ; Nosferatu ; delon ; RISE OF APOCALYPSE ; guven35 ; punta ; pacman ; sametcandemir ; kartal2339 ; alişeker ; desouza ; WebEX ; HasCengawer ; ozgur_erdogan ; wild ; java ; rotasmmm ; PeTeR PaN ; FATALIST ; 8thsin ; mahoni_20

• heRKez biR AğIZdAn BiŞey SöYlüyoR yA kARdEŞİm bEndE bu pRoblEm vARDı şuNu yApTım vE DüZelDi DiyEn VE KEsİn Sonuç EldE edEn biRİleRi vARmı vARsa lüTfEn söYlEsİN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı

1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik
    2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani
    3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okko -- 10 Şubat 2006 0:12:02 >

Orjinalden alıntı: okko

beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı

1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik
    2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani
    3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar

forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo

nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......

• dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç
    sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene

Orjinalden alıntı: okko

dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç
    sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene

olmadi

quote:

Orjinalden alýntý: ciko44

SON GELÝÞME!!:

msn 7.0 ý yükledim sorunsuz çalýþtý

amaa

halaa hotmail a giremiyorumm

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar
    Çok uğraşmış ama başaramamıştım ve sırf msn deki arkadaşlarım için format atmıştım...

Şimdi boşuna uğraşmayayım diyorum...

Format atılınca düzeliyor mu bari ?
  • arkadaşlar formata gitmeyim diyorum, çünkü çoğu zaman bu da kar etmiyormuş.. artık tek çare başka modem denemek kaldı. yakınlarınızda deneyebileceğiniz modem varsa onu deneyim bakalım.. ben öyle deneyeceğm.

• +

internette bu hatayı araştırdığımda hatayla aynı günlerde karşılaşan birçok arkadaş gördüm. şubatın ilk günleinden itibaren başlayan bir hata. diyorum ki, dsl servisinde bir hata olabilir ve bazı modemler bunu ufak değişikliklerle göz ardı edebiliyor, bazıları ise naparsanız yapın -format bile çekseniz- girmiyor olabilir..

sorun yaşayan arkadaşlar buraya modem marka modellerini yazabilirler mi?
    aynı şekilde bu sorunu yaşayan ve kayıt girdisi vs. ile bu sorunu aşmış arkadaşlar da kullandıkları modemleri yazabilirler mi?

(sadece varsayım!)

• us robotics 9107 var bende maalesef bende giremiyorum ..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.