arkadaşlar dün msni dedidiğiniz giib kaldırdım. mesenger bölümünü. diğer resim toolbar mail gibi kısımlarını ellemedim.sadece mesenger kısmını kaldırdım yeni sürümün. sonra tekrar yükledim. açıldı ben msne girdim. gece kapatıp yattım. kalkınca karşıma gene eski sürümç çıktı. yeni sürüm yükleyin diyor. ee ben zaten yeni sürümle dün msnde konuştum. bunun sebebi ne olabilir sizce?
arkadasLAr msn 2009 qünceLLEdiqimden beri sadece @msn uzantıLı adresime qiriş yapamıyorum..8e5e044e hatası dert oLdu biLqisi oLan bi arkadas warsa yardımcı oLabiLir mi ?
Arkadaşlar Laptopumda eski msn sürümü var ve oradan eklediğim kişileri (bu bi tesadüf mü bilmiyorum belkide ordan eklemediklerim de olabilir) yeni msn sürümümde yani masaüstü bilgisayarımda göremiyorum.
Bunun nedeni nedir? offline gözüküyolar ve işin ilginç kısmı ortak arkadaşlar olunca bilerek engelliyorum zannediyorlar.
Eski msnde görüp yeni msn sürümünde görememenin nedeni nedir? google da arattım ama bulamadım. eski sürüme dön demeyin çünkü laptopdaki bile artık bağlanmıyor zorla yeniyi yükletiyor. aksi halde kapanıyor msn...
NOT: Mail adresim şifrem vs her bişey aynı. tek bir hesap var ama bi takım kişiler her zaman offline gözüküyorlar. ve yeni birini eklediğim zaman da uzun uzun bekliyorum sonra kilitleniyor. oda eklenmemiş gözüküyor. (ama mesaj atabiliyor)
Çıldırmak üzereyim 3 aydır böyle