Arkadaşlar bi sorun yok sadece messenger da bi açık varmış onu kapatmak için olmuş yalan yazılan uydurulan herşey msn vatana millete hayırlı olsu :)))))
arkadaşlar bnde 2 gün önce bu hatayla karşılaştım ama buldugum bi programla çok rahat hallettim programdan hangi hatayla karşılaşıyosanız onu seçin ve onara basın iş bu kadar kesin çözüm http://www.hatalar.net/tag/80048820 <----işte link
ya arkadaşlar benim msnimde bir sorun var ama çözemiyorum bi türlü ben bir başka pcden Msne girdigiğimde önüme Beni ekleyen binlerce kişi geliyo sildiklerimde dahil bunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilirmisiniz.. onları red etsemde bir başka pcden girdiğimde tekrar karşıma çıkıyolar :S ne iş anlamadım walla
arkadaşlar 7 sayfayı okudum 77777 tane şeçeneği de denedim ama genede ne internet explorer ne de msn açılmıyo a.q... kafayı yedım sorunu cozene bursada iskender sözü allah razı olsun ben çay içmeye gidiyomrum
vallahi billahi hem pc yi hem modemi hemde bu türk telekom un ............. girecem çok sinrilendim 1 haftadır msnye giremiom ya bune böle b.ktan işmi olur ne bu 7 sayfa yazı var hiç biri işe yaramıo nede ipnelik var bizdemi ttnetdemi yoksa pcdemi bi yol gösterin ALLAH aşkına olmuo adam gibi çözen birisi yazsın fıttrımak üzereyeyim sinirden ağlayacam şimdi........
Arkadaşlar önerilen çözümlerle aynı sorunu çözemedim. Fakat en sonunda hatırlamadığım bi yerde explorerın internet seçenekleri kısmından geçmişi ve tanımlanmış dosyaları sildiğimiz zaman düzeldiğini okumuştum uyguladım oldu..
Araçlar>internet seçenekleri>tanımlama bilgisini sil , geçmişi sil..
ya arkadaşlar ben casper nirvana kullanıorum yazılımım vista home basic benim bir msn sorunumm var msn e girilmio bi hata kodu verio hata kodu 80070005 kodunu verio bu nedir bilen bana haber versin e-mail im tolgahan_25@galatasaray.com
Yararlı bi çalışma emeği geçenleri tebrik ederim Benim bi sorunum var burdaki çözümlerde bulamadım
Msn belirli bir süre sonra kendiliğinden donuyo ve farkına varamıyorum Ben açık oldugunu sanıyorum kişiler bana yazıyolar bana gelmiyo ve benim yazdıklarım gitmiyo cevap alamayınca oturumu kapatıp tekrardan açarken ... kişiyle konuşma başlatılamadı ... kişiyle konuşma başlatılamadı diye hata alıyorum Bir türlü çözemedim neden kaynaklandıgını kaldırıp tekrardan yükledim virüs taramasından geçirdim hiç bi değişiklik olmuyo
arkdaşlar benim de çok ilginç bir sorunum var.. msn açtıktan sonra ne ana pencereden ne de açılırken gelen mail uyarısından mail sayfasını açamıyorum tabi space sayfasını da açamıyorum.. günlerdir böyle araştırıyorum bir çözüm bulamadım bir türlü yaaa.. yardımcı olabilecek olan varsa sevinirim...
Arkadaşlar benimde ilginç bir sorunum var. Kendi bilgisayarımdan msn 8.5 e bağlandığımda konuşma penceresinin arka planını değiştirdiğim halde tekrar bağlandığımda boş çıkıyor. Daha önce böyle bi sorunum yoktu 2-3 haftadır var. Msn'i kaldırıp tekrar yükledim düzelmedi. Bana yardımcı olabilirseniz çok minnettar olurum
Yararlı bi çalışma emeği geçenleri tebrik ederim Benim bi sorunum var burdaki çözümlerde bulamadım
Msn belirli bir süre sonra kendiliğinden donuyo ve farkına varamıyorum Ben açık oldugunu sanıyorum kişiler bana yazıyolar bana gelmiyo ve benim yazdıklarım gitmiyo cevap alamayınca oturumu kapatıp tekrardan açarken ... kişiyle konuşma başlatılamadı ... kişiyle konuşma başlatılamadı diye hata alıyorum Bir türlü çözemedim neden kaynaklandıgını kaldırıp tekrardan yükledim virüs taramasından geçirdim hiç bi değişiklik olmuyo
Bilen biri varsa acil yardım bekliyorum sıyırıcam
Aynı problem bende de var. ne benim yazdıklarım millete gidiyor ne de bana doğru düzgün ileti geliyor. nadiren sorunsuz kullanıyorum o da 10-15dk. messenger ı sildim tekrar yükledim. düzelmedi. format attım düzelmedi :) varsa bi çözümü bilen arkadaşların yardımını bekliyorum. teşekkürler...
MSN etkinliklerden uzak masaüstü istedigimde bi arkadasımla baglanabilirken diger ark. ile baglanamıyorum. surumler aynı hata nerde? disconnected diyor.
Benim msn me yazdığım nickler msn mi kapatıp açınca siliniyor ... O kadar yerde aradım bu konuyla ilgili hiçbir şey bulamadım ... Oturum kısıtlı olduğu için kaldırıp yükleyemiyorum da ... Umarım bu sorunun çözümünü bilen bir arkadaş çıkar ... Kafayı yiyeceğim ...
msn'de ara ara yazdıklarım gitmiyor ve yazılanlar bana gelmiyor. bu sorunla ilgili bir çok şikayet var ama gerçek bir çözüm bulamadım ne yazıkki.araştırmadığım yer kalmadı nerdeyse.
msn'in sürümüyle mi adsl hattı ile mi modem ile mi
hangisiyle alakalı bir türlü anlayamadım.bana hergün oluyor.abimle aynı pc'yi kullanıyoruz.o da aynı msn'i kullanıyor.modem aynı adsl hattı herşey aynı ama onda böyle bi sorun yok.ben ise kafayı sıyırmak üzereyim. son olarak bugün bi arkadaşım msn adresiyle ilgili olabilir dedi.onada oluyomuş eskiden msn adresini değiştirmiş olmamış bir daha.adreside değiştiridm gene aynı sorun gene aynı sorun.lütfen yardım etsin birileri.
Wİndows live messenger 9 nihai sürümünde "dinamik görüntü resmi oluştur" kısmında iptal tuşuna basınca yanıt vermeyi durduruyor. msni bile kapatımıyorum.görev yöneticisinden dahi kapanmıyor. os:vista
Bu son zamanlar iyice artan msnde birine yazdığın iletinin gitmemesi sorunu deli ediyor beni. Bu sorunun belli bir kaynağı varmıdır yoksa tamamen internetlerle mi alakalı? Özellikle bazı arkadaşlarıma atttığım iletilerde hep sorun oluyor genelde,nasıl düzelir bu? PC'de herhangi virüs trojan fln yoktur. Kaspersky+Spyware doctor ile korunuyorum
arkadaşlar bnde 2 gün önce bu hatayla karşılaştım ama buldugum bi programla çok rahat hallettim programdan hangi hatayla karşılaşıyosanız onu seçin ve onara basın iş bu kadar kesin çözüm http://www.hatalar.net/tag/80048820 <----işte link
Slm kolay gelsin Ark lar .Benim bir sorunum var Lütfen biri bana yardımcı olsun çıldırmak üzereyim. Pc yi formatladım yeniden kurdum msn komple kaldırdım yeni eski sürümleri kurdum gene aynı msn nem açıkken mail geldiğinde uyarı iletisi gelmiyor görmem için msn kapayıp açmam lazım birde maillerimi okurken sildiğim maillerin sayısı düştükce mail sayfasında msn de düşmüyor gelen e posta sayısı sanki sabitlenmiş inle kapayıp açmam lazım.adreslerim iside hotmail uzantılılı birini giriyorum ondan sorun olmuyor e posta iletisi geliyor siliyorum mailden msndende gidiyor ama diğerini giriyorum yok sorun aynı karşı komşunda aynı sorunu yazıyor 2ci adreslerimizi giriyoz sorun olmuyor esas adreslerimizi giriyoruz msn ye gene aynı sorun[simage][/simage]
Arkadaşlar yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim msn nin son sürümünü indirdim çok iğrenç hemen sildim ama şimdi indiremiyorum her açtığım msn indiri tıkladığımda sayfa görüntülemiyor bütün siteleri denedim hep görüntülenmiyor bilgisayarın eski msn si açılıyor bir tek yardımcı olun lütfen nasıl cözerim bu sorunu
Hayırlı akşamlar msn 8.01 sürümünü kullanıyorum ve msn açılırken program kitleniyor bazen programı ctr+alt+del ile kapatabiliyorum ama bazen buda işe yaramıyor! Sizce sorun ne olabilir ve nasıl hallederim?
arkadaşlar saat 1:12 den itibaren yazdıklarım karşı tarafa gitmiyor.
"* Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:" yazıyor ikinci defa ileti yolladığımda, " * Dakikada ileti sayısını aştığınız için aşağıdaki ileti teslim edilemedi. Lütfen daha sonra yeniden deneyin." yazıyor. Msn'si silip tekrar yükledim ama işe yaramadı sorun nedir acaba?
İleti gitmeme sorunu bende de var 30 dakikadır durum böyle.
42'' Philips Full HD LCD TV||NTSC-U Slim PS3||NTSC-U Elite XBOX360||Logitech Z-5500||WD TV HD Media Player||EGREAT EG-M34A Network Media Tank||Sony MDR-DS1000/S PSN : KoalaX || XBOX LIVE : KoalaX TEKKEN 6
güncelleme yapmanız gerekmekte. microsofttan gelen uyarı:
"25 ağustos 2009 - messenger'ın en yeni sürümünü yükleme.
messenger'ın en yeni sürümünü yüklemeniz gerekiyor. bu sürüm, sohbet sırasında sizin ve arkadaşlarınızın çevrimiçi güvenliğini korumaya yardımcı olacak güvenlik güncelleştirmelerini içerir.
15 eylül 2009'dan itibaren, kullanıcıların messenger hizmetinde oturum açıp kullanmaya devam etmeleri için bilgisayarlarında messenger'ın yeni sürümünün yüklü olması gerekir. messenger'ın yeni sürümünü karşıdan yüklemek için windows live messenger web sitesine gidin."
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::ABSOLUT®::: -- 15 Eylül 2009; 0:46:20 >
ekleme: ha bu arada, ben şu an download etmekteyim(%35), düzelip düzelmediğine dair bilgi sahibi olamadım henüz. o yüzden kotalı kullanıcılar için mesuliyet kabul etmem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::ABSOLUT®::: -- 15 Eylül 2009; 0:51:03 >
Oturum açma ekranındaki beni hatırla dediğim adresler bugün ikinci kez silindi.Tekrar yazıp girdiğimde eski yapmış olduğum ayarlar duruyor ama adresimi ve şifremi hatırlamıyor..Bunun sebebi nedir??ilk önce kayıt edip hatırlıyor,sonra kendiliğinden siliyor..
Oturum açma ekranındaki beni hatırla dediğim adresler bugün ikinci kez silindi.Tekrar yazıp girdiğimde eski yapmış olduğum ayarlar duruyor ama adresimi ve şifremi hatırlamıyor..Bunun sebebi nedir??ilk önce kayıt edip hatırlıyor,sonra kendiliğinden siliyor..
şu 1.10 luk güncelleştirmeyi indirdim programlar yüklenemedi windows uptade i kullanarak en son windows installer sürümünü karşıdan yükleyin ve sonra yeniden deneyin uyarısı aldım.Aynı şekilde msn artık açılmıyor güncelleme yapmak için bir ekran geliyor onu kabul edip 15 dk bekleyip doldurunca yine aynı hata biri çalışan düzgün bir link koyarsa ben en son sürümünü yüklemek isterim emeği geçicek arkadaşlara teşekkür ederim.Bu arada bu ileti sorunlarının tamamı microsoft tarafından bilinçli yapılmaktadır.Çünkü paralı live a geçiş aşamasındayız arkadaşlar bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opps35 -- 16 Eylül 2009; 12:50:36 >
arkadaşlar msn 9.0 sürümüne geçtim oturum aç diyorum hiç beklemden 80040154 hatasını veriyor çözümü var diyorlar baktım ama hiç bir işe yaramadı, çözümü ne olabilir başka?
arkadaşlar msn 9.0 sürümüne geçtim oturum aç diyorum hiç beklemden 80040154 hatasını veriyor çözümü var diyorlar baktım ama hiç bir işe yaramadı, çözümü ne olabilir başka?
Kaç saattir uğraşıyorum eski sürüme girdim yine olmadı yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Kaç saattir uğraşıyorum eski sürüme girdim yine olmadı yardımcı olabilecek birisi var mı ?
bu bağlantıda 7.5, 8.1 ve 8.5 sürümler için anlatılmış. konuda anlatılanları bire bir uygularsanız msn ve plus sorunsuz bir şekilde çalışır. eğer sıkıntı yaşarsanız bağlantıdaki konuya bildirin yardımcı olmaya çalışacağım.