Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: unutmadan

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri >> Cevap: unutmadan Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
nihat1551

Sisteme Gözat

25 Mart 2006; 1:46:15 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

msn hataları,sorunları,anlamları 80072efd,80072ee7,81000306

800b001 hatası
Hizmet geçici olarak kullanilamadigindan .NET
Messenger Service oturumu açilamadi. Lütfen daha
sonra yeniden deneyin.

80072ee7 hatası
sonra yeniden deneyin.

80072efd problemi
Hizmetten veya Internet baglantinizdan
kaynaklanan bir sorun nedeniyle su anda .NET
Messenger Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen
Internet'e bagli oldugunuzdan emin olun.

80072f0d sorunu
MSN Messenger'iniza baglanilirken sorun olustu. Bu
sorun hakkinda yardim için Sorun Gider'i tiklatin.

80070190 hatası
sonra yeniden deneyin.

81000301 problemi
Hizmetten veya Internet baglantinizdan kaynaklanan
bir sorun nedeniyle su anda .NET Messenger
Service oturumunuzu açamiyoruz. Lütfen Internet'e
bagli oldugunuzdan emin olun......

Hata1-

Microsoft.Windows.Networking.R tcDll, type="win32", version="5.2.2.1", publicKeyToken="6595b64144ccf1df", processorAchitecture="x86"" derlemesi yüklenirken bir hata oluştu. Daha fazla bilgi için lütfen Yardım ve Destek'e bakın. HRESULT: 0x80070002

Cevap
Casus yazılım algılama programlarını kapat
Microsoft® Windows® AntiSpyware (Beta) yüklüyse, Windows AntiSpyware simgesini görev çubuğu bildirim alanında sağ tıkla ve "Microsoft AntiSpyware'i Kapat"ı tıkla Microsoft dışı casus yazılımdan koruma programlarınız varsa, üretici tarafından sağlanan yönergelere bakın.MSN Messenger Kurulumu'nu yeniden çalıştırın.Bu sorunu çözmezse, diskte yeterli boş alan olmayabilir. Disk Temizleme aracı sabit diskinizde nasıl güvenli bir şekilde alan boşaltılabileceğini hesaplar.
Bir miktar disk alanını kullanılabilir yapmak için Başlat'ı ve sonra Denetim Masası'nı tıkla Performans ve Bakım'ı tıkla.Sabit diskinizde yer boşaltın'ı tıkla.Disk Temizleme iletişim kutusu görünür.Disk Temizleme sekmesinde, aşağıdaki onay kutularını seç.Karşıdan Yüklenen Program Dosyaları Geçici Internet Dosyaları Geçici Dosyalar Geçici Çevrimdışı Dosyalar Çevrimdışı Dosyalar Dosyaları bu konumlardan silmek için Tamam'ı Tıkla.İstendiğinde, disk temizlemeyi başlatmak için Evet'i tıklatıyıp başa dön

Hata-2
Hata 81000301 veya 81000306'yı nasıl düzeltebilirim(Bu şekilde mesaj hatası çıkabilir-Hizmetten veya Internet bağlantınızdan kaynaklanan bir sorun nedeniyle şu anda Messenger oturumunuzu açamıyoruz. Lütfen Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun-)

cevap

Internet'e bağlı olduğun emin ol MSN Messenger'ın en son sürümünün yüklü olduğundan emin ol İşletim sisteminiz için kullanılabilir olan en son güncelleştirmeleri yüklediğinden emin ol. Microsoft® Windows® işletim sistemleri için, Microsoft® Windows® Update web sitesine git Güvenlik duvarı kullanıyorsan, MSN Messenger'a güvenlik duvarı üzerinden tam erişim izni verildiğinden emin ol. Daha fazla bilgi için güvenlik duvarı belgelerine bak MSN Messenger için Gelişmiş Bağlantı ayarlarını doğrula

hata-3

81000370 hatasını nasıl düzeltebilirim (Hata Mesajı-Microsoft® Messenger Service'da oturum açmanızı sağlayamıyoruz-)

cevap

Görev çubuğunda MSN Messenger simgesini (saatin yanında) tıkla ve sonra Çıkış'ı tıkla.Internet seçeneklerinizde aşağıdaki değişiklikleri yapın
Microsoft Windows Başlat düğmesini tıkla Ayarlar'ın üzerine gel ve sonra Denetim Masası'nı tıkla Ağ ve Internet Bağlantıları'nı tıkla Internet bağlantını kur ya da değiştirin'i tıkla İçerik sekmesini tıkla Sertifikalar'ın altında, SSL Durumunu Sil'i tıkla
Bir doğrulama aldığında, Tamam'ı tıkla Gelişmiş sekmesini tıkla ve sonra aşağıda Güvenlik'e git Sunucu sertifikalarının geçerliliğini denetle (yeniden başlatma gerektirir)'in seçili olmadığından ve SSL 2.0 kullan ve SSL 3.0 kullan'ın seçili olduğundan emin ol Bilgisayarınızda Microsoft® Microsoft® Windows® XP çalıştırılıyorsa, DNS çözümleyici önbelleğini temizle Görev çubuğunda, Başlat'ı tıkla ve sonra Çalıştır'ı tıkla Kutuya cmd yaz ve Tamam'ı tıkla Komut istemine ipconfig /flushdns yaz ve ENTER'a bas Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı dene

hata-4

81000365, 8100035b veya 80072EFD hatasını nasıl düzeltebilirim

Cevap

MSN Messenger'da oturum açamazsanız, MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir. MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir. MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır. Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse:

Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıkla Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıkla bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıkla Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz, Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar

hata-5

81000303 hatasını nasıl düzeltirim(Hata Mesajı-Girdiğiniz oturum açma adı varolmadığından veya parolanız yanlış olduğundan, oturumunuzu açamadık-)

Cevap

Geçici Internet dosyalarınızı ve tanımlama bilgilerinizi silin. Daha fazla ayrıntı için tarayıcınızın Yardımına (veya işletim sistemi Yardımına) bakın. MSN Messenger'da yeniden oturum açın. Aynı hata iletisini yeniden alırsanız, Microsoft® Passport kimlik bilgilerinizi sıfırlamanız gerekebilir.Hata iletisini almaya devam ederseniz, ağda gecikme yaşıyor olabilirsiniz veya Passport hizmetinde sorun olabilir. Oturum açmayı daha sonra yeniden deneyin

Hata-6

81000362 hatasını nasıl düzeltebilirim(Hata Mesajı-Bilinmeyen bir Hatayla karşılaşıldı.
-veya-
Internet Explorer çevrimdışı çalışmak için ayarlandığından, MSN Messenger'da oturum açmanızı sağlayamadık. Lütfen tarayıcınızın Dosya menüsünde bu ayarı değiştirin ve oturum açmayı yeniden deneyin-)

Cevap

Görev çubuğunda MSN Messenger simgesini (saatin yanında) tıkla ve sonra Çıkış'ı tıkla Microsoft® Internet Explorer'ı başlat Dosya menüsünde, Çevrimdışı Çalış'ın işaretlenmiş olmadığından emin ol. İşaretlenmişse, kapatmak için Çevrimdışı Çalış'ı tıkla MSN Messenger'da oturum açmayı yeniden

Hata-7

hata kodu 81000303

Cevap

Passport.com ve Hotmail.com'a baglandiktan sonra MSN'e baglanmayi dene ve MSN otomatik aciliyorsa, bunu engelleyip Sign-In diyerek manual olarak baglan

Hata-8

Hata Kodu 80072ee7

Cevap

Cogu kiside de bu yeni bir surum yuklendiginde oluyor, firewall ve internet baglantini kontrol et. MSN'e proxy uzerinden giriyorsan normal baglanmayi dene

hata-9

Hata Kodu 80072efd

Cevap

Bu sorunu genellikle MSN'in server'unda bir problem varsa alirsiniz. Ilk once server'u kontrol edin>> http://messenger.msn.com/Status.aspx

Server da sorun yok. Ama hala problem devam ediyor.

Proxy ayarlarinizi kontrol edin MSN'deki. Orada da sorun yoksa Internet Explorer'in Help seceneginden About Internet Explorer'a tiklatin. Cipher Strength, 128bitten azsa http://www.microsoft.com/windows/ie/download/128bit adresinden Internet Explorer High Encryption Pack ı indirip kurun

msn 80072efd hatası

MSN Messenger'da oturum açamazsanız,
MSN Messenger'daki bağlantı ayarları Microsoft® Passport veya Microsoft® Messenger Hizmeti'ne bağlanmanızı önlüyor olabilir.
MSN Messenger Bağlantısı Sorun Gidericisi çoğu kez sorunları bulabilir ve düzeltebilir.
MSN Messenger bir bağlantı sorunuyla karşılaşırsa, Bağlantı Sorun Gidericisi otomatik olarak başlatılır.

Bağlantı Sorun Gidericisi'ni kullanmamayı seçerseniz veya Sorun Giderici bağlantı sorununuzu çözmezse, aşağıdakileri deneyin:

Araçlar menüsünü tıklatın ve sonra Seçenekler'i tıklatın.
Soldaki bölmede, Bağlantı'yı tıklatın.
Bağlantı Ayarları altında, Bağlantıyı Sına'yı tıklatın.
Bağlantı Sorun Gidericisi'nin sisteminizi incelemesine izin verirseniz,
Sorun Giderici bağlantı sorunlarını sınar ve sorunları düzeltmek için uygulayabileceğiniz adımları raporlar.
İsteğe Bağlı: Gelişmiş sorun giderme gerçekleştir Özel bağlantı türünüze ilişkin sorunları gidermek için, Gelişmiş Ayarlar'ı tıklatın. Gelişmiş Bağlantı Seçenekleri iletişim kutusunda, belirli bağlantı türünüze ilişkin ayarların doğru olduğunu denetleyin. Bağlantınızı sınamak için, Sına düğmesini tıklatın. Tamam'ı tıklatın ve sonra Tamam'ı tıklatın.
Tamam'ı tıklatın. Bu ayarları seçtiğinizde, mümkünse MSN Messenger Microsoft® Internet Explorer bağlantı ayarlarını kullanır.
Yeniden MSN Messenger'da oturum açmayı deneyin.

80048820

80048820 hatasının sebebi proxy ile bağlantı olabilir.

1 - internetinizin olup olmadığını kontrol edin :)
2 - messengerın 7.5 versiyonunu buradan (http://messenger.msn.com/xp/downloadx.aspx?mkt=tr-tr) çekin.
3 - bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
4 - explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar)
Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
5 - MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection,"
ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
6 - explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki
security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
7 - sonrada msn messengerınızı tamamen kapatın.system treydende kaldırın.tamamen kapalı olsun.offline konumunda
dahi kalmamalı.daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın.her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir.işleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

regsvr32 Dssenh.dll
regsvr32 Gpkcsp.dll
regsvr32 Slbcsp.dll
regsvr32 Sccbase.dll
regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

HALA ÇALIŞMAZSA ATLADIĞINIZ BİR ŞEY VAR DEMEKTİR.

Avira Premium ve Security Suite Keyleri İçin (TIKLA)
WoraZ

Sisteme Gözat

25 Mart 2006; 9:17:24 

arkadaşım güzel kopyalamışsın da, bunların da işe yaramadığı zamanlar oluyor. ben bir kere format attım yine de çözümü bulamamıştım.. kafayı yiycektim ki, bölgedeki ADSL de sorun varmış

Dilbilimci

HoLoCouST

25 Mart 2006; 9:28:45 

valla msn den hiç şikayetçi değilim maşallahı var hiç teklemeden adam gibi çalışıyor ayda yılda bi hata verir oda çok muhim değil benim için

volcano1988

1 Nisan 2006; 19:38:39 

tek sorun tarihi aati duzrltin tmm

DEV TITANIC EFSANESİ VE GERÇEKLERİ(DH)TIKLA
KENDİME SARILIR DONARIM
RootCr4cK

1 Nisan 2006; 19:42:18 

http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820
sayfasını açın açılan sayfada otrata yerlerde RUN THİS FİLE yazan yeri tıklayın açılan ekranda çalıştır deyin sonrada kapayın işlem bitmiştir

rootcr4ck@msn.com
DH ye Ufacık Yardımlarımızla..
www.whitehackerteam.com
www.eskimuzik.com
WoraZ

Sisteme Gözat

2 Nisan 2006; 2:51:58 

quote:

Orjinalden alıntı: RootCr4cK

http://www.imzers.com/msn/solve/error-code-80048820
sayfasını açın açılan sayfada otrata yerlerde RUN THİS FİLE yazan yeri tıklayın açılan ekranda çalıştır deyin sonrada kapayın işlem bitmiştir

ilginç..

ilk postta aynısı yazıyo bunun ama..

Dilbilimci

alperen98

3 Nisan 2006; 1:18:29 

arkadaşlar valla bugün delirmek üzereydim aynı hata bendede vardı daha biraz önce buraya yazan bi arkdaşın dediği gibi tarihi normale aldım .ve olan oldu msn le karşı karşıyayım..bu illet şey yüzünden pcye format attığımı bile biliyom ama burdaki arkadaştan allah razı olsun.allah ne muradı varsa versin.. çok saol be birader..

eftal80

3 Nisan 2006; 18:37:40 

Sagol dostum aynı sorun bendede vardı ve dedıklerını aynen yazdım su an rahatcana gırebılıyorum cok sagol.....

eftal80

3 Nisan 2006; 18:40:34 

Sagol dostum aynı sorun bendede vardı ve dedıklerını aynen yazdım su an rahatcana gırebılıyorum cok sagol....

melsoft1985

5 Nisan 2006; 10:20:29 

Arkadaşlar birkaç gün önce photoshop yükledim. Yükleme şifresinin geçerli olması için tarihin biraz geri alınması gerekiyordu. Bende aldım. 22 aralık 2003 photoshop'u kurduktan sonra msn açılmamaya başladı. tarihi bugünün tarihi ile değiştirdim. Msn açılıyor. Yani sizde tarihi değiştirin msn açılacaktır. Yani bir msn için bilgisayara format atıpda diskin ömrünü azaltmaya gerek yok. Şimdiden kolay gelsin. Bir küçük ama önemli nokta da tarihi nisan ayı olarak değiştirmeyin. 20 nisandamı ne idi çernobil virüsü aktif hale geliyor ve anakart'a gelecek olan 12 voltluk güç değerini yükseltiyor ve sonuç olarak anakart'ınız yanıyor. Tarihi dikkat edin nisan olmasın.

CathLiam

6 Nisan 2006; 3:08:48 

dnslerlerle ilgili olması lazım.Dnsler sürekli degisiyor ttnette.Dns bulan programlar var onlarla dns bulup dnsnizi degistirin işe yarayabilir...

Toshiba M70-129
Dell D620
Nokia 6300
WoraZ

Sisteme Gözat

6 Nisan 2006; 5:25:45 

sorunun hala sürmesine inanamıyorum. sorun şubat ayının başlarında ortaya çıktı, telekom kendilerinden kaynaklandığını belirtti. çoğu zaman format bile kar etmedi.
sorun hala çözülemedi, telekom.. üzerinden 3 ay geçmesine rağmen nasıl oluyor da bu hatayla karşılaşıyor millet hala..

Dilbilimci

enjoy_76

6 Nisan 2006; 11:34:55 

ARKADAŞLAR AYNI SORUNU 3 GÜNDÜR YAŞIYORDUM TARİH NOTUNUZU GÖRÜNCE ONA BAKTIM VE 2003 TE DURUYORMUŞ DÜZELTTİM VE MSN ÇALIŞIYO ŞUAN. TEŞEKKÜRLER..

-1.5 vgt crdi hy - açık gri
Omerk

6 Nisan 2006; 12:20:10 

BİR FORUMDA AŞAĞIDAKİ ÇÖZÜMÜ BULDUM,KENDİMDE BÖYLE BİR SORUN OLMADIĞI İÇİN DENEYEMEDİM UMARIM İŞİNİZE YARAR.
msn sorununuzu çözebilmeniz için aşağıda ayrıntılı olarak aşama aşama yazmaya çalışacağım.

1 - internetinizin olup olmadığını kontrol edin :)
2 - messengerın 7.5 versiyonunu buradan (http://messenger.msn.com/xp/downloadx.aspx?mkt=tr-tr) çekin.
3 - bilgisayarınızın saatini ve tarihini kontrol edin
4 - explorerın proxy ayarlarının otomatik bul seçeneğini kaldırın.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) connections (bağlantılar)
Lan setting içindeki Automatically detect settings(otomatik proxy bul)seçeneğini kaldırın.
5 - MSN Messenger 7.5i başlatın.sonra msn de "Tools" menüsündeki "Options." seçeneğini açın.orada "Connection,"
ve "Advanced Settings." seçeneğini açarak "SOCKS." seceneğini kaldırın okeyleyerek setting bölümünden çıkabilirsiniz.
6 - explorerın ayarlarındaki advantec seçeneğini ayarlayacağız.
explorerda tools(ayarlar) altında Internet Options(internet seçenekleri) menüsündeki advantec (gelişmiş) sekmesindeki
security altındaki
"Check for server certificate revocation" (sertifika ile iilgili alanı) sekmesinin chekini kaldırın.
"Use SSL 2.0" sekmesini işarateleyin
"Use SSL 3.0" sekmesini işarateleyin
7 - sonrada msn messengerınızı tamamen kapatın.system treydende kaldırın.tamamen kapalı olsun.offline konumunda
dahi kalmamalı.daha sonrada başlat çalıştırdan
aşağıdaki komutları yazın.her komutu yazıp okeylediğinizde reğisterin başarılı bir şekilde yapıldığına dair mesaj gelecektir.işleminizi bitirdikren sonra msni tekrar çalıştırın.çalışmazsa makinenizi restart edip deneyin.
yine sorun devam ederse msni update seçeneği ile kurun.

regsvr32 Dssenh.dll
regsvr32 Gpkcsp.dll
regsvr32 Slbcsp.dll
regsvr32 Sccbase.dll
regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Wintrust.dll
regsvr32 Initpki.dll
regsvr32 Rsaenh.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Cryptdlg.dll
regsvr32 Msxml3.dll

sahrayna

7 Nisan 2006; 12:25:39 

arkadaşlar sonunda bu msn sorununa kesin bi çözüm buldum tarihmiş çalıştır komutuymuş hiç biri fayda vermedi .1 haftadır msnle boğuşuyorum yeni bir hesap oluşturdum şimdiyani yeni bir oturum açtım pc de ... msn tıkır tıkır çalışıyor şu an
denetim masasından yeni bi hesap açıp deneyin bir de... bakın bakalım oluyo mu

WoraZ

Sisteme Gözat

12 Nisan 2006; 21:46:00 

sorunla karşılaşan arkadaşlar gördüm,

up

Dilbilimci

hacker46

12 Nisan 2006; 23:17:53 

bnde bu sorunla 2 gündür cebellesiodum bilmiorum yeni hesap olusturmada bi fikir olabilir ama genelde sikayetler tarih saat sorunu oluo örnegin tarih 2005 de ise msn acılmıo..

ama bazende modemden kaynaklanan sorun olabilio modeminizin fabrika ayarlarını verin dns ipnizi modeminize göre kndiniz girin . üstüne bide msn 7 yi kurarsanız %70 garanti acılır %30 da allaha kalmıs:))

ZxE

25 Nisan 2006; 18:34:56 

Bende de aynı sorun var ve bu sorun b.sayarın başlangıç programlarını kaldırdıktan sonra meydana geldi. Sistem geri yüklemeyi ve diğer anlatınları denedim ama faydası olmadı. messenger 7.0 lada çalışmıyor. Hesabımın hacklenmiş olması ihtimaline karşı başka adreslerle de girmeyi denedim benim. b. sayardan hiç bir hesaba ulaşılamıyor. Format atmadan çözüm yolu bulan varsa paylaşırsa sevinirim...

yaralarım sızlıyor...
ZxE

26 Nisan 2006; 9:50:20 

Sahrayna'nın dediği gibi yeni bir kullanıcı oluşturdum fakat @ işaretini klavye yazmaz hale geldi düzeltemedim...

yaralarım sızlıyor...
Nodex

12 Mayıs 2006; 23:08:05 

Ben hesabima bi ara msn backup yuklemistim.Daha sonra msn im degisti.Msn Today cıktı.Sekme ikonlarim degisti ve hepsi ingilizce oldu.En onemlisi de smileylerin konsolunu acarken alttan parali smileylerin yuklenmesini beklemek zorunda kalmam.Profilime girdim.Msn direct die bir sey bulasmis.Yardm bekliorm.

WoraZ

Sisteme Gözat

18 Mayıs 2006; 20:09:05 

quote:

Orjinalden alıntı: WoraZ

sorunla karşılaşan arkadaşlar gördüm,

up

Dilbilimci

Bloody_52

18 Mayıs 2006; 22:19:53 

GENÇLER ŞİMDİ SİZİN SORUNUNUZU BİLİYORUM VE ÇOZUMUNU DE SİMDİ ANLATİYORUM İYİ OKUYUN!!!!!

ÇİMDİ PCNİN ANAKARTINDAKİ SAAT PİLİNE BENZER BİR PİL GÖRECEKSİNİZ.PC NİN FİŞİNİ ÇEKİN.O PİLİ ÇIKARIP BİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİN SONRA TAKIN VE PC Yİ ÇALISTIRIN.BİOSTA BİR HATA MESAJI ALIRSANIZ EĞER BİOSA GİRİP((YANİ DEL TUŞUNA BASARAK))BİOSU İLK BAŞINA DÖNDÜRÜN YANİ >>LOAD FAİL SAFE DEFAULTS<< YAZISINA BASIN.SONRA KAYDEDİP ÇIKIN.PC AÇILINCA SİSTEMİN SAATİ DEĞİŞMİŞ OLARAK GÖRECEKSİNİZ.SİSTEM SAATİNİ GÜNCELLEYİN VE MSNE GİRİŞNİZİ YAPIN!!!!İŞTE BU KADAR!!!!

SORULARINIZ OLURSA:::::BLOODY_52@HOTMAİL.COM U EKLEYİN!!!!!!!!

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

TAG Heuer

18 Mayıs 2006; 23:57:16 

BENIM laptop tada aynı sorun vardı onlıne olmuyordu format attım duzeldii... dun ıs yerındekı pc acılmadı arkadasınkıde acılmadı ama sekreterınkı calsııyodu.. Messenger Discovery x2 kuruluydu onu kaldırdım hemen actı... hee bazende msnımın acılmadıgı oluyo 2. maıl adresımden oturum ac dedımmı acılıyo bunu tamamen cozen olmadı heralde.. sebeplerı bende bulmus degılım

REFERANSLARIM İÇİN TIKLAYINIZ
Kasa Modum için tıklayınız : http://forum.donanimhaber.com/m_16062961/tm.htm
mSn : tagheuer18@hotmail.com
enemy34

19 Mayıs 2006; 0:01:29 

daha eski versiyon bir msn kur... güvenlik duvarını kontrol et... modemdeki portlar ile ilgili bile olabilir... msn yerine ICQ kullan eskiden msn in yüzüne bile bakmazdık . çünkü ICQ vardı

deck

22 Mayıs 2006; 19:43:18 

cözümü buldum sanırım bı arkadas yazmıs forumlara burdakı gordum uyguladım oldu.msn7.5 i kaldırmadan yenıden kurdum "ONAR" diyerek ve oldu :)

amd 3.5 venice s939, leadtek px6600gt, Kingston 512ddr400, 200gb 7200rpm seagate hdd ,winfast leadtek nf4k8ac, asus ta series chassies, lg f700b flatron, lg dvd combo, ms digitalmultimedia keyboard, fUnc industries sUrface 1030
Nokia 6630 - kingston 512mb dv-rs-mmc - multi symbian arshive
Haiko de Poel, jr

Sisteme Gözat

22 Mayıs 2006; 22:58:13 

Solving error 80048820

burayı incelediniz mi

http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820.html

l|lllll|lll||ll||lll
¢σρуяιgнт © ѕιη¢є 1980-2008
WoraZ

Sisteme Gözat

23 Mayıs 2006; 23:19:46 

quote:

Orjinalden alıntı: terabayt

Solving error 80048820

burayı incelediniz mi

http://www.fanatic.net.nz/2005/08/30/solving-error-80048820.html

topiğin ilk sayfasında verdiğin linkteki ilk çözüm daha ayrıntılı biçimde mevcut, ikinci çözüm yöntemi çok ilginç;

araçlar > internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları > yerel ağınız için proxy kullanın gibi birşey yazıyor, işaretli ise o kaldırılacakmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoraZ -- 24 Mayıs 2006; 17:37:29 >

Dilbilimci

ChaTLaq_HaLuK

27 Mayıs 2006; 1:53:19 

quote:

Orjinalden alıntı: okko

dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç
sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene

7.5 bendede açılmıyordu ne denediysem oLmadı Fakat bi qü
Ben MiCrosoft Live Mseenqer 8.0 Yükledim Ondan Sonra SiLdim Tekrar 7.5 i yükLedim Bi baktmki 7.5 Sorunsuz Çalışıyor ArkadaşLar deneyin denerim..

SayqıLarLa By ChaTLaq
zaferuzun

28 Mayıs 2006; 16:33:52 

Güvenik Kipte Sistem Saatini Değiştirip Yeniden Başlattım Düzeldi.Şimdi Sorunsuz. Başka Bi Ayar YApmadım.

masteRe

31 Mayıs 2006; 20:36:42 

Ateşi Ateşle Söndüremezsin...
WoraZ

Sisteme Gözat

1 Haziran 2006; 3:50:56 

quote:

Orjinalden alıntı: masteRe

aynı açıklama yukarıda mevcut

Dilbilimci

Dussokagi06
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

10 Haziran 2006; 13:21:15 

Evet sorun tamamen tarihte.tarihi oldugunuz güne alın ve girin msnye.test edilip onaylanmıstır
Nodex

10 Haziran 2006; 13:34:51 

Arkadaslar mail adresime msn direct die bir sey ilisti ve bir turlu cıkmıor.Bunun yuzunden tum oyunlarim sekmelerim smileylerim silinip gitti.Her smiley bolumunu actigimda parali yerler cıkıor.Oyunlar daha da beter.Ayrıca bunun yuzunden ikide bir msnden atiliorum.Baglanti koptu diyor atiyor ve geri saymaya baslior.Arkadaslar lutfen yardim.

catwoman

23 Haziran 2006; 13:05:49 

ya arkadaşlar bnm msnimde bi sorun var . yazdıklarım kişilerime iletilmio. ileti teslim edilemedi dio ve bunla başka kimsede karşılaşmadım... virüs yok kontrol ettirdim ama ne yapabilirim? sizde de oluo mu?

dragon_1905
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

24 Haziran 2006; 18:55:00 

quote:

Orjinalden alıntı: catwoman

ya arkadaşlar bnm msnimde bi sorun var . yazdıklarım kişilerime iletilmio. ileti teslim edilemedi dio ve bunla başka kimsede karşılaşmadım... virüs yok kontrol ettirdim ama ne yapabilirim? sizde de oluo mu?

EN BASTAN SIL YUKLE YUKEDIKTEN SONRA RESTART AT
turkkemal

2 Temmuz 2006; 15:58:23 

Sevgili İnternet Dostlarım. "MSN hatası kod: 80048820"

Bu MSN problemini ben ŞÖYLE ÇÖZDÜM.

DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİKLERİ YÜZEYSEL ÇÖZÜMLER DOĞRUDUR.
ÖNCELİKLE BU AYARLAR KONTROL EDİLİP UYGULANMASI GEREKİR.

(-BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRU OLSUN.
-TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN.
-BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN. Bunlar ÇÖZMEDİ DİYORSANIZ, PROBLEMİ BİR DE BENDEN DİNLEYİN..)

Önce bu durumu nasıl yaşadığımı biraz anlatmak istiyorum. Bizim apt de 4 kullanıcıyız. Kökü bende sistemin. Bu problemi yaşadığımda tüm apartmanda benden internet alan kişiler msn'ye giremiyor. HATA Kodu aynı: "MSN hatası kod: 80048820". Burdan yola çıkarak düşündüm. 146 ile telefonla bağlandım, msn giriyor. 146 ile bağlı iken internet bağlantımı komşularla paylaştım. Onlar da girebiliyor. 146 kapat. Adsl ile bağlantı sağla. Bu yöntemle girmiyor. İnternet var, Skype canavar gibi, AMA MSN GİRMİYOR.
Benim bilgisayar Lap top. Alırsın kucağına Kafeye gidersin. Kafedeki makinalar MSN giriyorlar. Takarsın bir ağ kablosu, benimki de GİRDİ.

1- Bu bilgisayarla, MSN sürümüyle, versiyonuyla ilgili bir problem değil.
Aynı program, 146 ve başkasının bağlantısıyla giriyor.
2- Bu kesinlikle "TTNET'ten bana gelen BAĞLANTI PROBLEMİ".
3- Bu olay ADSL ile ICQ CHAT e girememe problemimizle aynı bir problem.

NEYSE GELELİM ÇÖZÜME..

İnternete bağlandığımızda ya sabit IP ve DNS kullanırız, yada OTOMATİK.
Bu ayarlar bağlantı özelliklerimizde TCP/IP de yapılır.
Bazı modemlerin de setup alanında vardır: IP ve DNS otomatik mi olsun, sabit mi. Normalde bunlar hep otomatik te bırakılır. Otomatik olunca, adsl her bağlantısında başka bir IP vd DNS numarası alır kendisine. MSN de ne hikmetse her IP ve DNS ye bağlanma izni vermiyor. İŞTE PROBLEM BUDUR.
HER BAĞLANTIDA OTOMATİK OLARAK FARKLI BİR DNS NUMARASI ELDE ETTİĞİMİZ İÇİN, BAZI DNS NUMARALARI MSN YE BAĞLANABİLDİĞİ İÇİN, BAZI LARI DA (BENCE AŞIRI KULLANIM SEBEBİYLE MSN TARAFINDAN) ENGELLENDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR DURUM ORTAYA ÇIKIYOR.
BAĞLANAMAYINCA BEN MODEMİ KAPATIP AÇIYORUM. EN BASİT YÖNTEM, ELEKTRİĞİNİ KAPATIP AÇMAK (MODEMİ RESETLEMEK DEĞİL). BU ŞEKİLDE 2-3 DENEMEDE, MSN AĞLANABİLİYOR. BAZEN 4-5 DENEME YAPMAMA RAĞMEN BAŞARI YOK. AMA MUTLAKA OLUYOR.BU KURRA ÇEKİP SAĞLIKLI DNS YAKALAMA İŞİ. BATIL İNANÇ GİBİ GELECEK AMA BU BÖYLE.
SAĞLIKLI BİR BAĞLANTI YAKALAYINCA, BU AĞLANTIYI KAYBETMEMEK GEREKİYOR. MODEM AYARLARINDA

-PPPoE LLC seçmek önemli, bağlantı kesilmesin diye (bağlantı hiç kullanılmayınca malum otomatik kesilmesi durumu vardır. kesilince de yeniden bağanır. yeniden bağlanınca da yeni bir dns numarası alır. yeni dns ise yeni bir çekiliştir. MSN girmeyebilir) AKTİF TUT ayarı 0 dakika olursa hiç bağlantı kesilmez. kesilmedikçe de bu MSN ye bağlana bildiğiniz BAĞLANTI kaybolmaz.

BU SIKINTILARIN ORTADAN KALKMASI İÇİN,

1- MSN DIŞINDAKİ MESSENGERLARA DA EĞİLMELİYİZ.
2- TTNET İN BU DNS MUHABBETİNE SAĞLIKLI ÇÖZÜM BULMASINI BEKLEMELİYİZ.
3- ZAHMETLİ DE OLSA, BENİM YÖNTEME EĞİLMELİYİZ.

BEN SADECE KENDİMDE DEĞİL, BAŞKALARINDA, HATTA İNTERNET KAFELERDE DE BUNU DENEDİM, YAŞADIM, MSN ye hiç girilemeyen KAFEDE bu yöntemle mekan sahibinden, İDDİA KAZANDIM. (bursa, mkp, address kafe)

DEDİĞİM GİBİ, "DAHA ÖNCE GİREBİLİYORDUM" DİYORSANIZ, GİREBİLENE KADAR, MODEMİN FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKIN, DENEYİN. BİR KERE GİRİNCE DE O BAĞLANTIYI KOPARMAYIN. MODEM BAŞKASININ ELİNDEYSE ONA SÖYLEYİN, BÖYLE BÖYLEYMİŞ DEYİN. MODEMİN ELEKTRİK FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKSIN. MODEMİN BAĞLANTI AYARLARINDAN DA BAĞLANTI SÜRESİNİ YA 10000 dakika gibi uzun bir süre yapsın, YADA 0 dakika. Bağlantı kopma süresi 0 (sıfır) dakika yapılınca hiç bağlantı kopmaz.
AMA BU ANLATTIKLARIM OTOMATİK IP SİSTEMİYLE BAĞLANAN MODEMLER İÇİNDİR.
SABİT IP ve DNS lerde bu problemin yaşanmadığını gördüm.

BU PROBLEM YÖREDEN YÖREYE, BAĞLANTIDAN BAĞLANTIYA DEĞİŞEBİLMEKTEDİR. ÇÜNKÜ TTNET İN ÇOK FARKLI "IP ve DNS" numaraları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkemal -- 2 Temmuz 2006; 16:20:55 >

waRRioR

2 Temmuz 2006; 17:48:26 

quote:

Orjinalden alıntı: 007 cems

quote:

Orjinalden alıntı: ciko44

quote:

Orjinalden alıntı: okko

beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı

1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik
2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani
3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar

forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo

nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......

oldu tsk ederim bilgi icin tarih 25 bugunun tarihi ama yil 2005 olmus duzelttim ana acildi iste bu tsk forum

bende aynıları yaptım açıldı tarih 7 şubat 2002 idi :D

Erojen Bölgeye Duygu Yükleyen İsterik Kalabalıktan Kaçmaya Çalışan Bakir Muzaffer Erkek Portresi!!
ozturktr

2 Temmuz 2006; 18:07:13 

WİNDOWS KULLANICI HESABINIZI SİLİN VE YENİDEN OLUŞTURUN ARKADAŞLAR. SORUN BÜYÜK İHTİMALLE ÇÖZÜLECEKTİRRR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozturktr -- 2 Temmuz 2006; 18:06:37 >

x_MuRat_x
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

2 Temmuz 2006; 18:12:04 

sorun bendede vardi firewall biraz kapat 3 dakika sonra yeniden ac bi sey gelicek firewll ilw ilgili msn ile ilgili izin ver tamamdir
wboylord

2 Temmuz 2006; 19:48:38 

ben yüzen 2 kere format attım
ilk 1 gün çalıştı sonra gene aynı hata oldu şimdi 7.0 indiriyorum deneyecem şimcik hade bakalım

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
Sayfa:   <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Msn, Skype ve UMTH hizmetleri >> MSN ve türevleri >> Cevap: unutmadan Sayfa: <<   < önceki  1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
inFamous Lansmanı Röportajı
inFamous hakkında Playstation 3 Ürün Müdürü Özgür Kirazcı'yla konuştuk.
Samsung I8910 HD, S8300 ve Beat DJ; Ön inceleme ve Röportaj
Samsung'un en yeni cep telefonlarının sergilendiği Get in Touch TIR lansmanındayız!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız