Seçtiğiniz mesajın linkini aşağıdaki kutudan kopyalayabilirsiniz.
GENÇLER ŞİMDİ SİZİN SORUNUNUZU BİLİYORUM VE ÇOZUMUNU DE SİMDİ ANLATİYORUM İYİ OKUYUN!!!!!
ÇİMDİ PCNİN ANAKARTINDAKİ SAAT PİLİNE BENZER BİR PİL GÖRECEKSİNİZ.PC NİN FİŞİNİ ÇEKİN.O PİLİ ÇIKARIP BİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİN SONRA TAKIN VE PC Yİ ÇALISTIRIN.BİOSTA BİR HATA MESAJI ALIRSANIZ EĞER BİOSA GİRİP((YANİ DEL TUŞUNA BASARAK))BİOSU İLK BAŞINA DÖNDÜRÜN YANİ >>LOAD FAİL SAFE DEFAULTS<< YAZISINA BASIN.SONRA KAYDEDİP ÇIKIN.PC AÇILINCA SİSTEMİN SAATİ DEĞİŞMİŞ OLARAK GÖRECEKSİNİZ.SİSTEM SAATİNİ GÜNCELLEYİN VE MSNE GİRİŞNİZİ YAPIN!!!!İŞTE BU KADAR!!!!
SORULARINIZ OLURSA:::::BLOODY_52@HOTMAİL.COM U EKLEYİN!!!!!!!!
BENIM laptop tada aynı sorun vardı onlıne olmuyordu format attım duzeldii... dun ıs yerındekı pc acılmadı arkadasınkıde acılmadı ama sekreterınkı calsııyodu.. Messenger Discovery x2 kuruluydu onu kaldırdım hemen actı... hee bazende msnımın acılmadıgı oluyo 2. maıl adresımden oturum ac dedımmı acılıyo bunu tamamen cozen olmadı heralde.. sebeplerı bende bulmus degılım
daha eski versiyon bir msn kur... güvenlik duvarını kontrol et... modemdeki portlar ile ilgili bile olabilir... msn yerine ICQ kullan eskiden msn in yüzüne bile bakmazdık . çünkü ICQ vardı
topiğin ilk sayfasında verdiğin linkteki ilk çözüm daha ayrıntılı biçimde mevcut, ikinci çözüm yöntemi çok ilginç;
araçlar > internet seçenekleri > bağlantılar > yerel ağ ayarları > yerel ağınız için proxy kullanın gibi birşey yazıyor, işaretli ise o kaldırılacakmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoraZ -- 24 Mayıs 2006; 17:37:29 >
quote:
Orjinalden alıntı: okko
dostum inan böle çözdüm başka yontem bende bilmiyorum bide şey denermisin önce tarihin düzelt sonra pc yi kapatıp aç sonra bu çalıştırdaki olayı yap ve pc yi kapatıp açmadan msn içalıştır şifreyi gir açmayı dene
7.5 bendede açılmıyordu ne denediysem oLmadı Fakat bi qü Ben MiCrosoft Live Mseenqer 8.0 Yükledim Ondan Sonra SiLdim Tekrar 7.5 i yükLedim Bi baktmki 7.5 Sorunsuz Çalışıyor ArkadaşLar deneyin denerim..
Arkadaslar mail adresime msn direct die bir sey ilisti ve bir turlu cıkmıor.Bunun yuzunden tum oyunlarim sekmelerim smileylerim silinip gitti.Her smiley bolumunu actigimda parali yerler cıkıor.Oyunlar daha da beter.Ayrıca bunun yuzunden ikide bir msnden atiliorum.Baglanti koptu diyor atiyor ve geri saymaya baslior.Arkadaslar lutfen yardim.
ya arkadaşlar bnm msnimde bi sorun var . yazdıklarım kişilerime iletilmio. ileti teslim edilemedi dio ve bunla başka kimsede karşılaşmadım... virüs yok kontrol ettirdim ama ne yapabilirim? sizde de oluo mu?
quote:
Orjinalden alıntı: catwoman
ya arkadaşlar bnm msnimde bi sorun var . yazdıklarım kişilerime iletilmio. ileti teslim edilemedi dio ve bunla başka kimsede karşılaşmadım... virüs yok kontrol ettirdim ama ne yapabilirim? sizde de oluo mu?
Sevgili İnternet Dostlarım."MSN hatası kod: 80048820"
Bu MSN problemini ben ŞÖYLE ÇÖZDÜM.
DİĞER ARKADAŞLARIN DEDİKLERİ YÜZEYSEL ÇÖZÜMLER DOĞRUDUR. ÖNCELİKLE BU AYARLAR KONTROL EDİLİP UYGULANMASI GEREKİR.
(-BİLGİSAYARIN SAATİ VE TARİHİ DOĞRU OLSUN. -TARİH VE SAAT ÖZELLİKLERİNDEN İNTERNET SAATİNİ DE GÜNCELLEYİN. -BAŞLA / ÇALIŞTIR'DAN "regsvr32 Softpub.dll" Yİ DE DENEYİN. Bunlar ÇÖZMEDİ DİYORSANIZ, PROBLEMİ BİR DE BENDEN DİNLEYİN..)
Önce bu durumu nasıl yaşadığımı biraz anlatmak istiyorum. Bizim apt de 4 kullanıcıyız. Kökü bende sistemin. Bu problemi yaşadığımda tüm apartmanda benden internet alan kişiler msn'ye giremiyor. HATA Kodu aynı: "MSN hatası kod: 80048820". Burdan yola çıkarak düşündüm. 146 ile telefonla bağlandım, msn giriyor. 146 ile bağlı iken internet bağlantımı komşularla paylaştım. Onlar da girebiliyor. 146 kapat. Adsl ile bağlantı sağla. Bu yöntemle girmiyor. İnternet var, Skype canavar gibi, AMA MSN GİRMİYOR. Benim bilgisayar Lap top. Alırsın kucağına Kafeye gidersin. Kafedeki makinalar MSN giriyorlar. Takarsın bir ağ kablosu, benimki de GİRDİ.
1- Bu bilgisayarla, MSN sürümüyle, versiyonuyla ilgili bir problem değil. Aynı program, 146 ve başkasının bağlantısıyla giriyor. 2- Bu kesinlikle "TTNET'ten bana gelen BAĞLANTI PROBLEMİ". 3- Bu olay ADSL ile ICQ CHAT e girememe problemimizle aynı bir problem.
NEYSE GELELİM ÇÖZÜME..
İnternete bağlandığımızda ya sabit IP ve DNS kullanırız, yada OTOMATİK. Bu ayarlar bağlantı özelliklerimizde TCP/IP de yapılır. Bazı modemlerin de setup alanında vardır: IP ve DNS otomatik mi olsun, sabit mi. Normalde bunlar hep otomatik te bırakılır. Otomatik olunca, adsl her bağlantısında başka bir IP vd DNS numarası alır kendisine. MSN de ne hikmetse her IP ve DNS ye bağlanma izni vermiyor. İŞTE PROBLEM BUDUR. HER BAĞLANTIDA OTOMATİK OLARAK FARKLI BİR DNS NUMARASI ELDE ETTİĞİMİZ İÇİN, BAZI DNS NUMARALARI MSN YE BAĞLANABİLDİĞİ İÇİN, BAZI LARI DA (BENCE AŞIRI KULLANIM SEBEBİYLE MSN TARAFINDAN) ENGELLENDİĞİ İÇİN BÖYLE BİR DURUM ORTAYA ÇIKIYOR. BAĞLANAMAYINCA BEN MODEMİ KAPATIP AÇIYORUM. EN BASİT YÖNTEM, ELEKTRİĞİNİ KAPATIP AÇMAK (MODEMİ RESETLEMEK DEĞİL). BU ŞEKİLDE 2-3 DENEMEDE, MSN AĞLANABİLİYOR. BAZEN 4-5 DENEME YAPMAMA RAĞMEN BAŞARI YOK. AMA MUTLAKA OLUYOR.BU KURRA ÇEKİP SAĞLIKLI DNS YAKALAMA İŞİ. BATIL İNANÇ GİBİ GELECEK AMA BU BÖYLE. SAĞLIKLI BİR BAĞLANTI YAKALAYINCA, BU AĞLANTIYI KAYBETMEMEK GEREKİYOR. MODEM AYARLARINDA
-PPPoE LLC seçmek önemli, bağlantı kesilmesin diye (bağlantı hiç kullanılmayınca malum otomatik kesilmesi durumu vardır. kesilince de yeniden bağanır. yeniden bağlanınca da yeni bir dns numarası alır. yeni dns ise yeni bir çekiliştir. MSN girmeyebilir) AKTİF TUT ayarı 0 dakika olursa hiç bağlantı kesilmez. kesilmedikçe de bu MSN ye bağlana bildiğiniz BAĞLANTI kaybolmaz.
BU SIKINTILARIN ORTADAN KALKMASI İÇİN,
1- MSN DIŞINDAKİ MESSENGERLARA DA EĞİLMELİYİZ. 2- TTNET İN BU DNS MUHABBETİNE SAĞLIKLI ÇÖZÜM BULMASINI BEKLEMELİYİZ. 3- ZAHMETLİ DE OLSA, BENİM YÖNTEME EĞİLMELİYİZ.
BEN SADECE KENDİMDE DEĞİL, BAŞKALARINDA, HATTA İNTERNET KAFELERDE DE BUNU DENEDİM, YAŞADIM, MSN ye hiç girilemeyen KAFEDE bu yöntemle mekan sahibinden, İDDİA KAZANDIM. (bursa, mkp, address kafe)
DEDİĞİM GİBİ, "DAHA ÖNCE GİREBİLİYORDUM" DİYORSANIZ, GİREBİLENE KADAR, MODEMİN FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKIN, DENEYİN. BİR KERE GİRİNCE DE O BAĞLANTIYI KOPARMAYIN. MODEM BAŞKASININ ELİNDEYSE ONA SÖYLEYİN, BÖYLE BÖYLEYMİŞ DEYİN. MODEMİN ELEKTRİK FİŞİNİ ÇIKARTIP TAKSIN. MODEMİN BAĞLANTI AYARLARINDAN DA BAĞLANTI SÜRESİNİ YA 10000 dakika gibi uzun bir süre yapsın, YADA 0 dakika. Bağlantı kopma süresi 0 (sıfır) dakika yapılınca hiç bağlantı kopmaz. AMA BU ANLATTIKLARIM OTOMATİK IP SİSTEMİYLE BAĞLANAN MODEMLER İÇİNDİR. SABİT IP ve DNS lerde bu problemin yaşanmadığını gördüm.
BU PROBLEM YÖREDEN YÖREYE, BAĞLANTIDAN BAĞLANTIYA DEĞİŞEBİLMEKTEDİR. ÇÜNKÜ TTNET İN ÇOK FARKLI "IP ve DNS" numaraları var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkkemal -- 2 Temmuz 2006; 16:20:55 >
quote:
Orjinalden alıntı: 007 cems
quote:
Orjinalden alıntı: ciko44
quote:
beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı
1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik 2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani 3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar
forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo
nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......
oldu tsk ederim bilgi icin tarih 25 bugunun tarihi ama yil 2005 olmus duzelttim ana acildi iste bu tsk forum
bende aynıları yaptım açıldı tarih 7 şubat 2002 idi :D
dediklerinizin hepsini ama HEPSINI eksiksizin yerine getirdim.. hepsini tek tek yaptim.. ancak yine ayni yine ayni..
bu arada ben avusturya / viyanada yasiyorum... yerel bisey demisinizde..
quote:
GENÇLER ŞİMDİ SİZİN SORUNUNUZU BİLİYORUM VE ÇOZUMUNU DE SİMDİ ANLATİYORUM İYİ OKUYUN!!!!!
ÇİMDİ PCNİN ANAKARTINDAKİ SAAT PİLİNE BENZER BİR PİL GÖRECEKSİNİZ.PC NİN FİŞİNİ ÇEKİN.O PİLİ ÇIKARIP BİRKAÇ DAKİKA BEKLEYİN SONRA TAKIN VE PC Yİ ÇALISTIRIN.BİOSTA BİR HATA MESAJI ALIRSANIZ EĞER BİOSA GİRİP((YANİ DEL TUŞUNA BASARAK))BİOSU İLK BAŞINA DÖNDÜRÜN YANİ >>LOAD FAİL SAFE DEFAULTS<< YAZISINA BASIN.SONRA KAYDEDİP ÇIKIN.PC AÇILINCA SİSTEMİN SAATİ DEĞİŞMİŞ OLARAK GÖRECEKSİNİZ.SİSTEM SAATİNİ GÜNCELLEYİN VE MSNE GİRİŞNİZİ YAPIN!!!!İŞTE BU KADAR!!!!
arkadas senin dediginide yaptim, hatta 2-3 degil 10 dakka beklettim pili, ama yine cit yok yine yok.. ayrica ben biosta hata mesaji almadim.. ancak tek sey dogruydu, saat 2001 deydi, 2006 yaptim, gün ay saat dakika saniye herseyi ayarladim, yine olmadi.!!
yazıldımı bilmiyorum ama geek modemlerin dnsleri eski olduğu ve kullanılmadığı için yahoo google ve msn gibi bazı yerlere girmiyorda çözümü www.geek.com.tr deki dökümanlar sayesinde bulmuştum. Belki alakasız olabilir ama belki işe yarar
Arkadaşlar bende yarım saat önce bu problemle karşılaştım çözümünüde buldum denetim masasından Ağ ve internet bağlantılarına girin ordan internet seçeneklerine girin yukarıda bağlantılar sekmesi var orya tıklayın sonra ortada ekle, kaldır, ayarlar var siz ayarlara basın orda "bu bağlantı için proxy sunucusunu kullan " kutucuğu işaterli ise onu kaldır yani dolu ise boşalt tamam de sonra dön msnye yap muhabbetini bu problemde zannedersem diğer yüklediğimiz programlardan kaynaklanıyor onun için program yüklerken dikkat edelim her programı yüklemeyelim her türlü teşekkür kabul edilir.
Şimdi hani bazen smiley, avatar, çeşit çeşit gülücekler oluyor. Başkası size kullandığında sağ tuşa basıp ekle diyip ekliyorusnuz ve kullanıyorsunz ama ben bir dahaki girişimde bunları silinmiş olarak buluyorum. Yani yok oluyor. Kalıcı olarak nasıl koruyabilirim.. Eh bunada ceavp verirsiniz herhal.. dimi :)
quote:
Orjinalden alıntı: caiz2005
Merhaba arkadaşlar. Duydum ki arkadaşlar bu forumdakiler her derde deva buluytormuş. Eh benimde dermanımı bulurlar dedim.. Kalktım geldim uzak diyarlardan buralara.. Benimkisi çok basit bir şey..
Şimdi hani bazen smiley, avatar, çeşit çeşit gülücekler oluyor. Başkası size kullandığında sağ tuşa basıp ekle diyip ekliyorusnuz ve kullanıyorsunz ama ben bir dahaki girişimde bunları silinmiş olarak buluyorum. Yani yok oluyor. Kalıcı olarak nasıl koruyabilirim.. Eh bunada ceavp verirsiniz herhal.. dimi :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::SpyNet::: -- 31 Temmuz 2006; 15:45:51 >
quote:
Orjinalden alıntı: ciko44
quote:
beyler bakın ben yaklaşık 2 haftadır bi arkadaşımın pc sine msn i bi türlü açamadı sonra bugun burda okuduğum yontemi uyguladım ve msn açıldı
1)Tarihe baktık yanlış tarihti onu düzelttik 2)msn i komple kapattık sağ tıklayıp çıkış dedik yani 3)sonra başlata tıkladık ordan çalıştıra girdik regsvr32 Softpub.dll yazıp kayıt defterine kayıt ettik yani enter a bastık o diyo zaten kayıt edilmiştir diye tamam a tıklıyosunuz kapanıyo sonra msn i açmayı denedik ve açıldı bu arada Softpub ın S si küçük s yani takılmayın ona küçükü büyükmü diye valla birebir yaptıklarımı anlattım arkadaşlar
forumlarda ne yazıyosa denedim bi türlü msn açılmıyoo
nedir bu 80048820 sorunu msn kensi sitesinde bile anlatmamışş bu olayı......
ya bende msn de 80004005 die bi hata ile karsılastım...Ama msn de skoollo die oturumumu actıgımda sadece bu hatayı veriyo dier msn leri actigimda hata felan vermiyo direk gayet normal bi sekilde acılıyo..Bunu bi turlu anlayamadım... http://img114.imageshack.us/img114/6614/ads305zqi6.jpg
arkadaslar ben treaknow pro ve pcpowerscan la sorunları taratıp msn lıveyı kaldırıp 7.5 ı kurdum sorun kalktı ama tekrardan lıveyı kurdugum zaman aynı kodu hata verıyo msn lıveden kaynaklanan bı sorun belkıde...
Bİ SABAH OTURDUM PCNİN BAŞINA MSN DE BU HATA.TARİH FALAN DA DOĞRU. UYUZ ANTİVÜRÜSÜM NÖRTON YÜZÜNDEN OLABİLİR DİYE KAPATTIM, GERÇEKTENDE ÖYLEYMİŞ.DENEMİŞSİNİZDİR EMİNİM AMA YİNEDE SÖYLİİM DEDİM.
webmessenger.msn.com burdan idare edin ben öyle yapıyorum :=)
Erken Ekilen Darıdan, Kocasından Sonra Kalkan KARIdan, LACİVERTin Yanındaki SARIdan, HAYIR GELMEZ!..! Seninle Uyanıp Erkenden Yola Çıkıp Gitmek Varya Bir Deplasmana Elimde Cigara Bir Yarım Bira Aşkının Tarifi Yok Bu Dünyada Ormanı Seviyorsan Bir Ağaç Dik, Ülkeni Seviyorsan Bir pkk'lı s.. Evlenip Balayına Gideceğime Kombine Alır Kapalıya Giderim. Erkek Adam Siyah Giyer Beyaz İçer Kale Boş 2 Avans 3'te Biter
bende msn açıyorum ama hotmailde mail lerimie bakamıyorum maile girince hata raporu çıkıyor bana yardım ederseniz sevinirim nasıl yapacağımı anlatın lütfen
İlk önce görev çubuğundan msn ikonuna sağ tıklayıp exit le. Başlat-çalıştır satırına cmd yaz enter le, sonra karşına çıkan komut satırına şu komutu gir: ipconfig /flushdns Ve msn in tadını çıkart. Eğer çalışmazsa aynısını tekrarla ama msn i açmadan önce makinayı restart et
80004005 kodlu hata mesajını nasıl çözerim ya Allah aşkına yardım edin!
Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
(Windows Live Messenger)
------
Bu hata kodunu bütün problem çözüm yardım sitelerinde (DH dahil) araştırmama rağmen bulamadım nedense...
-Virüs taraması yaptım birşey yok. - Firewall'ları, hatta realtime arkaplan korumalı virüs programlarını tamamen kapattım çözülmüyor. - Live Messenger sorun gidericiyi denedim Onar dedim çözülmüyor. - Spyware Doctor 4.0'ın IM Guard'ını hatta On-Guard'ını kapattım çözülmüyor. - Messenger'ın kullandığı .dll'leri Çalıştır'da girdim (o 6-7 tane komut vardı ya onları) çözülmüyor. - ipconfig'li komutu da Çalıştır'da girdim (bir üstte arkadaşın verdiği komut) çözülmüyor. - Internet Seçenekleri\Bağlantı\Yerel (LAN) Ağ Ayarları\"Ayarları otomatik olarak algıla" dedim çözülmüyor. - Tarih-saat tamamen doğru. - Proxy ayarları onaylarını kaldırdım çözülmüyor. - Kullanıcı hesabımda sorun yok (ben, bilgisayar yöneticisi)
Çoğu şeyi denedim ama yok
Ya bir de bu hata mesajıyla ilgili bir tartışılmamış galiba...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi in_metal -- 17 Ağustos 2006; 18:22:39 >
quote:
Orjinalden alıntı: in_metal
80004005 kodlu hata mesajını nasıl çözerim ya Allah aşkına yardım edin!
Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
(Windows Live Messenger)
------
Bu hata kodunu bütün problem çözüm yardım sitelerinde (DH dahil) araştırmama rağmen bulamadım nedense...
-Virüs taraması yaptım birşey yok. - Firewall'ları, hatta realtime arkaplan korumalı virüs programlarını tamamen kapattım çözülmüyor. - Live Messenger sorun gidericiyi denedim Onar dedim çözülmüyor. - Spyware Doctor 4.0'ın IM Guard'ını hatta On-Guard'ını kapattım çözülmüyor. - Messenger'ın kullandığı .dll'leri Çalıştır'da girdim (o 6-7 tane komut vardı ya onları) çözülmüyor. - ipconfig'li komutu da Çalıştır'da girdim (bir üstte arkadaşın verdiği komut) çözülmüyor. - Internet Seçenekleri\Bağlantı\Yerel (LAN) Ağ Ayarları\"Ayarları otomatik olarak algıla" dedim çözülmüyor. - Tarih-saat tamamen doğru. - Proxy ayarları onaylarını kaldırdım çözülmüyor. - Kullanıcı hesabımda sorun yok (ben, bilgisayar yöneticisi)
Çoğu şeyi denedim ama yok
Ya bir de bu hata mesajıyla ilgili bir tartışılmamış galiba...
Sorun çok basit arkadaşım MSN nin firewall ını aktif et pasif edersen açmaz dabe aynısını az önce yaşadım bir kaç dakika sürdü ama :P çünkü firewallden MSN yi reddet yapmıştım. Bu işi de Bitdefender virüs programı sayesinde yaptım tabi kolay gelsin.
arkadaşlar format atmayı deneyin benimkine virüs girmiş ondan açılmıyormuş iyi şanslar unutmayın format attırın yapıp başarılıolanlar tastekinibo93@hotmail.com adresi eklesin
arkadaşlar format atmayı deneyin benimkine virüs girmiş ondan açılmıyormuş iyi şanslar unutmayın format attırın yapıp başarılıolanlar tastekinibo93@hotmail.com adresi eklesin
Arkadaslar ben hiçbir sekilde msn e giremiyorum dün girmistim fakat buqün asla olmuyor.Dediklerinizi yaptım hemde hepsini gene olmadı 7.5 ve live messanger denedim olmadı win.messanger dan girdim dün fakat bugün oda calısmıyor.Şimdik 7.0 indiriyorum inşallah iner ayrıca internetimde cok yavasladı.Tt telefon ettim hata bildirin diyo test uyguluyo amerikada msn in kendi sorunu varmıs öyle diyorlar ama bilmiyorum.
quote:
Arkadaş benim bir arkadaişimda aynı sorunla kerşilaşti ben de bu dediklerini yapmasini söledim ve yaptı..Şimdi çalişiyor msn si..
beyler ben msn yardım sayfasına baktım interneten dene dio açmayı denedim internet üzerinden açıyorum live msn yüklüydü 7.0 yükledim internet üzerinden yi acıldı ama normaldew açılmıo ayrıca güvenlil duvarı ayrlarına baktım izinverilio msn.messenger dosyasına ama açılmadı normal pc mde nasıl accaz ya tarih saat vs ayrları tam zaten
Speedtouch 510v4 modem kullanıyodum sorunsuz bi şekilde msn çalışıodu.ama aynı pcye asus 4 portlu modem taktım msn çalışmadı msn çalışan başka bi pcye bu modemi taktım burdada msn çalışmadı...neden anlamadım aynı asus modenden arkadaşlarımad kullanıo fakat onlarda sorun yok!
DualCore AMD Athlon 64 X2, 2700 MHz (13.5 x 200) 5200+ Asus Crosshair,2048 MB (DDR2-800 DDR2)Kingston,256MB Ati Radeon HD2600XT,Benq FP94VW Monitor,Nec DVD RW AD-7200S , SEAGATE ST310005 28AS SCSI Disk Device (1000 GB, 7200 RPM, SATA-II), , Logitech X530 5+1
@okko ...sorun çözüldü!!..arkadaşalr farkettinizmi bu sorunla genelde trail i dolmuş programları kullanmak amacıyla tarihi deiştirdiimiz zaman karşılaşıoruz!!herzaman olmuyo ama bugun okko nun çözümü bende tuttu!!!paylaşımı için kendisini teşekkürler
inanmiyorum ya.. ciddi ciddi formatmı attiniz.. pes yani.. arkadaslar bu sorun sistem saati ve modem sorunudur.. saati ayarladiginiz halde olmuyorsa kesinlikle modemden yani %9o.
pppoE llc den baglanıyorsaniz ppoA llc yi veya A VC mux u deneyin.. tam tersi arasinda dolasin.. birisi kesin tutacaktir.. not:msn bu sorununu yasayanlar bazı sitelerede giremezler bu dikkatinizi cekmistir :) sevgiler...
arkadaşlar benim de bir msn sorununm var msnde birisiyle görüşürken kamera actığım zaman 15ila 30 dak. sonra msn den düşüyorum msn acık gibi gözüküyor ama onlıne yi meşgul yapıyorum değişmiyor anlıyorum ki düşmüşüm kapatıp tekrar giryorum normal yazışmalarda olmuyor hiç bişey kamera acınca düşüyorum. nedendir bi bileniniz varmı yardım edin lütfen.
Meraba arkadaşlar bi kere warmoz un dediklerine tamamen katılıyorum bende tum forum lara baktım hatta bazı arkadaslar diger forumlardan copy paste yapmıs :) oncelikle benim kanaatim su ki ; bu hatanın bilgisayar la bi ilgisi yok tamamen telekomdan kaynaklanıyo şöyleki...: Ben bi aydır bu problemle karsı karsıyayım ve bu surecte bilgisayarımı yeniledim ve yeni bilgisayarımda da acılmadı hiç abartmıyorum en az 10 kere format attım olmadı...hatta evde bide laptop var o da girmiyo bu solenen lerin hepsini denedim defalarca hatta bi forum da modeminizin fişini takıp cıkarın [adaptör] yazıyodu on bile defalarca yaptım ama bi sonuc alamadım...ve laptop la baska bi evde msn i actım..Benim cozumum TRİLLİAN bu programı kullanıyorum bu sekilde msne girebiliyorum... Bir anektot: Bu sorunu yasayan arkadaslar hotmail a girebiliyomu onuda yazarsa sevinrm ben giremiyorum ilgili bi problem olablir....SAYGILAR.
quote:
Orjinalden alıntı: Bloody_52