Şimdi Ara

Amnesia: A Machine For Pigs Sonunda Onaylandı!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  •      Birkaç haftadan beri Frictional Games'in başlattığı yeni Amnesia oyununu tasvirleme çalışması, türlü türlü iddiaları beraberinde getirmişti. Ama artık iddialara gerek yok, Amnesia: A Machine For Pigs onaylandı!
     
         The Chinese Room ekibinin yazarı Dan Pinchbeck, Joystiq sitesine verdiği röportajda yeni oyundan bahsetti. Dear Esther ile adından söz ettiren The Chinese Room'un da yapımında yer aldığı A Machine For Pigs, PC'lere özel olarak Cadılar Bayramından(31 Ekim) önce sunulacak.
     
         Oyun hakkında "Yeni oyun Amnesia: The Dark Descent'in direkt olarak devamı değil" açıklamasını yapan Pinchbeck, "Oyun aynı karakterleri içermiyor. Farklı bir hikaye fakat aynı evren." diyerek durumu aydınlattı.
     
         Ayrıca Pinchbeck, hikayeden de özet olarak bahsetti. A Machine For Pigs 1899'da geçecek ve zengin bir sanayici Oswald Mandus'un yaşadıklarını konu alacak. Bu anda karakterimizin durumu da epey endişelendirici. Meksika'da yaşadığı bir felaketin ardından trajedik bir şekilde evine dönen Mandus, gördüğü korkunç rüyalarla birlikte maceraya başlıyor.
     
         Resmi duyurunun ardından gelecek daha falza bilgi, resim ve video için beklemedeyiz. Güzel olacağından şüphemiz yok!








  • Amnesia'nın hikayesi, Daniel'in Alexander ile macerası çok iyiydi. Bundan da hiç kuşkum yok. Yine de umarım korkuyu fazla kaçırıp maceradan ödün vermezler.

    edit: Alkan hocam Joystick'teki haberdeki resimler sanırım konsept çalışmaları, onlar da eklenmeliydi habere diye düşünüyorum.http://www.joystiq.com/screenshots/amnesia-a-machine-for-pigs/4835899/#/0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avatar78 -- 22 Şubat 2012; 21:39:50 >
  • oyunun ismini duyunca aklıma korkudan başka bir şey gelmiyor ya :)
  • Korku geri dönüyorrrrr offf beeee
  • The Chinese Room'un tahmini doğru çıktı. Umarım Amnesia'nın Oynanışını ve Büyüsünü bozmazlar. The Chinese Room Açık araziler yapıyor Amnesia O Kapalı mekanlardan çıkarsa Korkutma özelliğini kaybedebilir buda Benim gibi hayranları için büyük hayal kırıklığı olur...

    Merak ediyorum Acaba The Chinese Room'un katkısı ne olacak. Umarım Amnesia'yı bozacak birşey olmaz.

    Oyunun Ana Konusuna Katılmak isteyenler:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58009106/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SOLID SNAKE -- 23 Şubat 2012; 4:56:01 >
  • Amnesia ismini ne zaman görsem o karanlık koridorlarda elde gas lambası 1 o yana 1 bu yana telaş içinde koşturduğumu hatırlıyorum...haha



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackBeasT -- 23 Şubat 2012; 0:21:21 >
  • Dear Esther ile oyuna nasıl ruh katılabildiğini göstermişlerdi. Amnesia'nın o tırstıran evrenini devam ettirip bahsettiğim ruhu daha da güzel bir şekilde entegre edebilirlerse yeni oyunun adını efsaneler arasına rahatlıkla sokacaklardır. Korkarak bekliyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musAKka -- 23 Şubat 2012; 2:10:57 >
  • Korku nedir bu oyun sayesinde öğrendik :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.