Şimdi Ara

Bacak kıllarımı aldım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
110
Cevap
2
Favori
10.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AKAY01

quote:

Orijinalden alıntı: Insurrection

SS i gördükten sonra ilk defa kıl diye bir şeyin olduğuna şükrettim

sporla uğraşıp biraz daha sosyalleşsen kılsız olmanın pek dert olmadığını anlayıp tekrar şükredersin kardeşim :D kötü bir şey yok bunda

Kıl almanın sosyallik olduğunu mu söylüyorsun? 5-6 yıl lisanslı futbol oynadım Türk TelekomSpor ve Petrol Ofisi Spor Kulübünde(Ankarada olan bilir) oynadım üniversite sınavı dolayısıyla 2 senedir oynamıyorum bu yollardan bende geçtim vücudumda kıl fazla olmadığı için uğraşmadım bu tür şeylerle.
    Her defasında kıl almak için uğraşmak istemiyorsan lazer tedavisine geç, yaptıran arkadaşlarım vardı. Sonuçları senin için nasıl olur bilemiyorum tabi.

Kıllardan yoğunluk olarak kurtulmak istersen lazer epilasyonla 3-4 seansta ideal bir seviyeye ulaşırsın ayrıca doğal bir görünümde olur. Yok tamamen kurtulacağım dersen 7-8 seansta işlem bitiyor.
    Ayrıca bazı tüy azaltıcı kremlerlede iyi bir sonuç alabilirsin hem lazer epilasyonuna göre daha ucuza denk gelir onun gibi etkili olur mu bilmem tabi. Doğal olarak çevremde sporla uğraşan çok arkadaşım var bu yöntemlere başvuranda, kıllardan rahatsız olsam bende bu yöntemlerden birini kullanırdım ama şu an ihtiyacım yok futbola tekrar döndüğümde rahatsız edici bir şekilde olursa ve gelişimimi engelleyecek seviyede olursa affetmem alırım önemli değil.

Birde eğer Ankarada yaşıyorsan bana bir öğret şu sosyalleşmeyi

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Bacak kıllarımı aldım

benim de böyle
  • Köpüğün modeli nedir göremedim.
  • Ben bacağın ss koyarsam forum çöker
  • benim göğüsümde filan yok denecek kadar az baldırla bacaklarda var onlarıda almam
  • quote:

quote:

quote:

SS i gördükten sonra ilk defa kıl diye bir şeyin olduğuna şükrettim

sporla uğraşıp biraz daha sosyalleşsen kılsız olmanın pek dert olmadığını anlayıp tekrar şükredersin kardeşim :D kötü bir şey yok bunda

Kıl almanın sosyallik olduğunu mu söylüyorsun? 5-6 yıl lisanslı futbol oynadım Türk TelekomSpor ve Petrol Ofisi Spor Kulübünde(Ankarada olan bilir) oynadım üniversite sınavı dolayısıyla 2 senedir oynamıyorum bu yollardan bende geçtim vücudumda kıl fazla olmadığı için uğraşmadım bu tür şeylerle.
    Her defasında kıl almak için uğraşmak istemiyorsan lazer tedavisine geç, yaptıran arkadaşlarım vardı. Sonuçları senin için nasıl olur bilemiyorum tabi.

Kıllardan yoğunluk olarak kurtulmak istersen lazer epilasyonla 3-4 seansta ideal bir seviyeye ulaşırsın ayrıca doğal bir görünümde olur. Yok tamamen kurtulacağım dersen 7-8 seansta işlem bitiyor.
    Ayrıca bazı tüy azaltıcı kremlerlede iyi bir sonuç alabilirsin hem lazer epilasyonuna göre daha ucuza denk gelir onun gibi etkili olur mu bilmem tabi. Doğal olarak çevremde sporla uğraşan çok arkadaşım var bu yöntemlere başvuranda, kıllardan rahatsız olsam bende bu yöntemlerden birini kullanırdım ama şu an ihtiyacım yok futbola tekrar döndüğümde rahatsız edici bir şekilde olursa ve gelişimimi engelleyecek seviyede olursa affetmem alırım önemli değil.

Birde eğer Ankarada yaşıyorsan bana bir öğret şu sosyalleşmeyi

Ben alay etmenle ilgili konuşuyorum ben rahatsız oluyordum aldım sen o şekilde demedin görünce şükrettim dedin ben ondan bahsediyorum şu an söylediklerinle ilk mesajın arasında fark var. Lazeri şu an uygun görmüyorum tüy dökücü krem olabilir

• birisi sprey demiş kaçmış
  • Zırnık tozu tamamen bitiriyor mu ?
  • durun la ben de hamam otuyla almıştım 1 ay önce koyayım fotosunu.geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

quote:

Orijinalden alıntı: yiğido__58

quote:

quote:

Boşuna uğraşmayın böyle şeylerle. Baharatçıya gidin zırnık tozu alın. Evde banyoya oturun. Bir kaba toz ile su koyun çamur kıvamına gelene kadar karıştırın. Yalnız çok kötü kokacak bunu da mandal sayesinde halledeceğiz. Herneyse bu çamuru bacağınıza güzelce sürün ve 15 dakika bekleyin. Ve son olarak su ile temizleyin.
    Sonuç mükemmel.
    Tecrübe ile sabittir. Yaklaşık olarak 2 yıl bisiklet ve beraberinde halen devam eden amatör futbol hayatımda pürüssüz bacaklar. Yaklaşık 4 yıldır almıyorum ve sanki hiç alınmamış gibi duruyor.

Kardeş zırnık tozu nedir ya :D

Bir deyim vardır çoğu insan söyler " sana zırnık bile koklatmam" derler. Bak bu toz çok etkili tamamı zararsız. Belki 1000 lerce yıldır kıl almak için kullanılan bir yöntemdir. Ve halen bir çok profesyönel sporcu bunu kullanır. Tek olumsuz yanı ise gerçekten çok pis kokar. Dediğim gibi mandal ilede halledersin.

Bahsettiğin hamam otu gibi belkide odur.Lokman hekimler ve baharatçılarda var.
    Ama işe yaramaz.Koltuk altı için falan kullanılıyor o.Vede çok zahmetli makine etkisi bırakıyor.

Kokusu kaç gün sürüyor?

Hamam otu tozu diyo geçiyodu. Çok kötü koktuğu doğru ama öyle uzun süren bi kokusu olmamıştı, tek sorun bence tüy dökücü kremlerden farkı yok, sürüp bi süre bekleyip yıkadıgında hemen dökülüyo ama arkadaşın dediği gibi makine etkisi bırakıyor. Almak istiyorum kötü görünüyo diyosan kullanılabilir ama uzun süre bi çözüm gibi gelmiyo

• Beyler genital bölgeler için fikriniz varmı ? Kız arkadaşım arasıra şaka altında gündeme getirip duruyor benimde kafama takıldı orda ne gibi yöntemler uyguluyosunuz. Makine ile alınca daha çok ve koyu çıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teutonic_

quote:

Orijinalden alıntı: Lenz

quote:

Orijinalden alıntı: hazeyns

quote:

quote:

quote:

Boşuna uğraşmayın böyle şeylerle. Baharatçıya gidin zırnık tozu alın. Evde banyoya oturun. Bir kaba toz ile su koyun çamur kıvamına gelene kadar karıştırın. Yalnız çok kötü kokacak bunu da mandal sayesinde halledeceğiz. Herneyse bu çamuru bacağınıza güzelce sürün ve 15 dakika bekleyin. Ve son olarak su ile temizleyin.
    Sonuç mükemmel.
    Tecrübe ile sabittir. Yaklaşık olarak 2 yıl bisiklet ve beraberinde halen devam eden amatör futbol hayatımda pürüssüz bacaklar. Yaklaşık 4 yıldır almıyorum ve sanki hiç alınmamış gibi duruyor.

Kardeş zırnık tozu nedir ya :D

Bir deyim vardır çoğu insan söyler " sana zırnık bile koklatmam" derler. Bak bu toz çok etkili tamamı zararsız. Belki 1000 lerce yıldır kıl almak için kullanılan bir yöntemdir. Ve halen bir çok profesyönel sporcu bunu kullanır. Tek olumsuz yanı ise gerçekten çok pis kokar. Dediğim gibi mandal ilede halledersin.

Bahsettiğin hamam otu gibi belkide odur.Lokman hekimler ve baharatçılarda var.
    Ama işe yaramaz.Koltuk altı için falan kullanılıyor o.Vede çok zahmetli makine etkisi bırakıyor.

Kokusu kaç gün sürüyor?

Hamam otu tozu diyo geçiyodu. Çok kötü koktuğu doğru ama öyle uzun süren bi kokusu olmamıştı, tek sorun bence tüy dökücü kremlerden farkı yok, sürüp bi süre bekleyip yıkadıgında hemen dökülüyo ama arkadaşın dediği gibi makine etkisi bırakıyor. Almak istiyorum kötü görünüyo diyosan kullanılabilir ama uzun süre bi çözüm gibi gelmiyo

Çok şükür öyle kıllarla fazla sorunum yokta sırtım biraz sorun.

• Abi saka gibi ya . Konusulan konuya bak . Oldu olacak agdaciya gidin :P

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay önce almıştım hamam otuyla ,işte bu şekil oluyor.bu arada ohyşş

http://b1202.hizliresim.com/u/q/2ybru.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonywayt

Abi saka gibi ya . Konusulan konuya bak . Oldu olacak agdaciya gidin :P

Kardeşim garip olan ne ? İnsan kıldan tüyden rahatsız olup alamaz mı ?
  • quote:

diyeceğimizi mi sandın?

• quote:

quote:

Yok yapilan iste sorun yok ama bayanlarin bile zor konustugu bir konuyu bu sekilde konusulmasi tugafima gitti. Baska bir sorun yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Yok yapilan iste sorun yok ama bayanlarin bile zor konustugu bir konuyu bu sekilde konusulmasi tugafima gitti. Baska bir sorun yok...

utanmamızı gerektirecek bir durum yok burda sen sakalını keserken utanıyor musun ? Şahsen ben sakalımı kesmektende bacağımdaki kılı almaktanda utanmıyorum Bencede yok.

• quote:

http://imgim.com/2994inciv9554815.jpg alın ss alın güven :D

Yemin ediyorum bizim oturma odasındaki halının aynısı bir an görünce noluyoruz dedim
  • Bende lazer epilasyon haricinde(ayrıca genital bölgeye de uygulayabileceğim) bir çözüm arıyorum. Takip.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.