Şimdi Ara

Bim - Salam - Kedi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
10.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sürekli baktığım bir kedim var. Kuru maması bittiğinde bakkaldan macar salam alıyordum 3tl piknik tipi olanlardan boğula boğula yiyordu :D

Ama geçende bimden bir salam aldım almaz olaydım. Salamın Son Tüketim Tarihi geçmemiş. %50 Tavuk ve %50 dana eti yazıyor ama kim bilr hayvanların neresindeki etler :D

Zaten %100 dana eti olmayan sucuk salam sosisleri tüketmediğim hatta kuru yolum tavuk haricinde tercihim olmadığı için bu salamda da tavuk eti olduğundan dolayı salamı tatmadım. Ama kokusu ve kestiğimde görüntüsü hiç normal değildi :D

Salamı kediye yedirdim bir heves yedi ama tıkadı hayvan sonra 10 dakika sonra geri kustu bende komple salamı salladım bahçeye humus olsun diye :D

Düşünün bu salamı hayvan bile yemezken insan nasıl tüketir? Hele büfeler yapılan tostlardaki salamlar genelde böyleyken???

Zaten bimden daha öncede kedime salam alıyordum ama bu sefer 3tl civarında olan avuç ayasından daha büyük tekerlek şeklinde 6 adet olan dilimli salamlardan alıyordum ondada tavuk eti olduğundan ucuzdu. Bu salamdan kedim yiyince hasta olmuştu doktor yedirme demişti.

Aldığım ürün bu ==>http://i1209.photobucket.com/albums/cc400/nakata417/Grnt001.jpg

• Arkadaşını tüketmek istememiştir.
  • arkadaş akıl var mantık var etin kilosunun 20 tl olduğu yerde 900gr neredeyse 1 kilo salamın 6.5 tl olması mantıklımı sizce yahu , ucuz yiyelim derken ya biriniz zehirlenecek yada iç organları iflas edecek.
  • Yanında le cola vermezsen çarpar öyle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı senin kedi benden daha seçici. Salam bulunca yiyorum ben kusmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alkolog

arkadaş akıl var mantık var etin kilosunun 20 tl olduğu yerde 900gr neredeyse 1 kilo salamın 6.5 tl olması mantıklımı sizce yahu , ucuz yiyelim derken ya biriniz zehirlenecek yada iç organları iflas edecek.

++
  • valla hocam ben sağlık açısından uyarıyım bilemiyorum kedi dün akşam kusunca iyice soğudum hayvanda yazık dedim dün akşam gidip kuru mamasını aldım :D

bu arada alkolog nickli arkadaşa +100000000000 haklı :D
  • O fotograf evde cekilmis olsydi daha inandirici olurdu

• quote:

Orijinalden alıntı: 6.cadde

O fotograf evde cekilmis olsydi daha inandirici olurdu

hacı sen ne diyosun ya neye inanacaksın uyu sen dinlen
  • Salami aldin sonra bime gidip resmini mi cektin? Aldigin salami cekseydin.

• Sucuk desen neysede markası farketmez hiçbir salam sosis gerçek etten yapılmaz hayvanın başka tarafları kullanılır
  • quote:

Salami aldin sonra bime gidip resmini mi cektin? Aldigin salami cekseydin.

salamı attım zaten sonradan aklıma geldi bime işim düştüğünde gidip aldığım ürünü fotoğrafladım!
  • benzer bir konu buldum bu sefer sucuktan insan zehirlenmiş :D

http://forum.donanimhaber.com/m_48061665/tm.htm
  • Umarım dersini almışsındır.Nerede kalitesiz ürünler varsa bimde var.Zaten o markete fakirler gider.
  • Lan sen ne demek istiyorsun hayvan bile yemiyor siz nasil yiyorsunuz bunu mu ima ediyorsun? Bim'i karalama kampanyalariniz ne zaman bitecek?

• quote:

Orijinalden alıntı: jubar

quote:

Salami aldin sonra bime gidip resmini mi cektin? Aldigin salami cekseydin.

salamı attım zaten sonradan aklıma geldi bime işim düştüğünde gidip aldığım ürünü fotoğrafladım!

Ben olsam bir daha gitmem. Cool story diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qolpaa

Lan sen ne demek istiyorsun hayvan bile yemiyor siz nasil yiyorsunuz bunu mu ima ediyorsun? Bim'i karalama kampanyalariniz ne zaman bitecek?

yoo karalama felan yapmıyorum zaten hep bimden alışveriş yapıyorum çok uygun diye ama bazı ürünleri dandik.

Evet aynen hayvan yemiyor insan nasıl yer demek istiyorum

Dandik ne olduğu belirsiz bir ürün. Sağlığını düşünmüyorsan amenna!

• quote:

Orijinalden alıntı: Madara Uchiha

Umarım dersini almışsındır.Nerede kalitesiz ürünler varsa bimde var.Zaten o markete fakirler gider.

Yanılıyorsun, geçende bime yanaştım, önümde beyaz bir F10 520d duruyordu, hem de M paket. Tam arabadan ineceğim sırada bir baktım adamın biri elinde dolu dolu 3-5 torba erzak, geldi bagajı açtı elindekileri koydu bindi gitti. Fakirlikle alakası yok bu işin..
  • Bimden, kuruyemis ve ulker gibi markalarin abur cuburundan baska bisi alinmaz.

• kedin üşütmüş olmasın?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.