Şimdi Ara

90 lı yıllarda flash tv de masal anlatan cadı.. liseliler doğal olarak bilmez..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar geçen gün durduk yere aklıma geldi, flash tv de cadı köstümüyle bir kadın çıkardı masallar anlatırdı.. kazanın etrafında dönerdi, ben bir cadıyım lay lay lom falan derdi.. internette aradım bulamadım, hatırlayanınız var mı? nostalji için izlemek istedim ama nereden bulabiliriz ki?

resim geldi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Lapidus -- 21 Şubat 2012; 22:36:42 >

• liseliyim biliyorum adı da tatlı cadı?
  • valla iyi hafıza varmış o zaman, ben üni den mezun oldum zar zor hatırladım video fln bulabilirmiyiz ki acaba?
  • Ben hiç sevmezdim
  • flash tv candır ya.gerçek kesit ne programdı be :D bebeyken bile iğrenç oyunculuklar gözüme batıyordu.katilin hep aynı amca olması işin ayrı tarafı zaten.o amca flash tvnin sayesinde tok duruyor :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet,hatırladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Wall Street

flash tv candır ya.gerçek kesit ne programdı be :D bebeyken bile iğrenç oyunculuklar gözüme batıyordu.katilin hep aynı amca olması işin ayrı tarafı zaten.o amca flash tvnin sayesinde tok duruyor :D

Katil amca sarı bıyıkmıydı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇitoriAşkım

quote:

flash tv candır ya.gerçek kesit ne programdı be :D bebeyken bile iğrenç oyunculuklar gözüme batıyordu.katilin hep aynı amca olması işin ayrı tarafı zaten.o amca flash tvnin sayesinde tok duruyor :D

evet :D saçları da uzundu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çevremin yarısı küçükken korkarmış o cadıdan
  • Ben konu başlığını görünce hatırlayamadım. Resime baktım. Şimdi de hatırlamak istemiyorum. Lanet birşeydi yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben konu başlığını görünce hatırlayamadım. Resime baktım. Şimdi de hatırlamak istemiyorum. Lanet birşeydi yahu

evet ama o yaşlardayken masallarını oturup dinlerdim bayılarak =) nerden nereye..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhiziroglu

quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

Ben konu başlığını görünce hatırlayamadım. Resime baktım. Şimdi de hatırlamak istemiyorum. Lanet birşeydi yahu

evet ama o yaşlardayken masallarını oturup dinlerdim bayılarak =) nerden nereye..

çocukluğumdan hatırlamaktan zevk aldığım bir hugo var bir de televizyon başına geçmeyi iple çektiğim görevimiz tehlike, karaşimşek ve hava kurdu dizileri

• Bucur cadi
  • valla ne liseliyim nede ergen hatta 12 yıl evel (eski) flash tv dede çalışmışlığım vardır ama o cadıyı hiç duymadım panpa
  • quote:

quote:

quote:

Sıcak sıcak geldi beyler Ne cins bi programdır o abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nielsen -- 22 Şubat 2012; 12:16:53 >

• quote:

gerçek kesit candır can.Bir bölümde oynayan roldeki kişi katil öbürse masum bir vatandaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uniprof

quote:

quote:

quote:

Sıcak sıcak geldi beyler Ne cins bi programdır o abi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.