Kullanıcı Adı Şifre
  • Yeni Üye Kaydı
  • Şifre Hatırlatma
  • Beni Hatırla Cevaplanan Mesajlarıma Git
  • Popüler Konular
Cevap: PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!!

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Sistem Belirtin Yazdır
Sayfa: <<     35 [37] 39 40 41 42 43 44      >>
Konu içi arama ayarları
Sadece Arananın bulduğu yerler
Arama terimleri En önemli Üst minimum sıralama: /1000

Arama tercihlerinizi belirlediyseniz yukarıdaki kutuya arama terimini yazıp "Konu içi ara" butonuna tıklayınız.
Giriş

304 Mesaj
21 Ekim 2012; 22:48:20 

quote:

Orijinalden alıntı: brev

quote:

Orijinalden alıntı: Cmk21

flahs sorunu nasıl çözülebilir aceba

Firmanın başını ağrıtırsak eklerler belki.Onlar için çocuk oyuncağı ama canları isterse tabi.Belkide politika olarak hiç eklemezler.

flash desteği inşallah gelir ayarlarıda yapmaya çalışıyorum

bu linkte kameralar var uyumlu ama çok pahalı

http://shop.skype.com/intl/tr/webcams/tvwebcams/panasonic-ty-cc20w/

304 Mesaj
21 Ekim 2012; 22:57:59 

quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

quote:

valla link için teşekkürler ama hiç bir şey anlamadım

merak ettiğim flash desteği yok çözümü var mı

skype üzerinden görüntülü görüşme için uyumlu kamera nerden ve nasıl bulunabilir yada böyle bir şey mümkün mü

Sayfanın ortasında "Below are my calibrated settings" yazan yerde ayarlar var onları uygulayın. Flash desteği yok, camera için bilgim yok. Hiç ilgimi çekmediğinden incelemedim ama internette aratın bu iş için kameralar olduğuna göre uygulaması vardır.

kardeş kırmızı olan kısımlar menü görüntü ayarları kısmında yok nerden bulabilirim

Modu görüntüleniyor: Sinema
Kontrast 30
Parlaklık 0
Renk: 30
Keskinlik: 2
Renk dengesi: Sıcak
Eko Açık / Kapalı
Canlı renk Kapalı
P-NR Kapalı
16:09 Overscan Kapalı
Intelligent Frame Creation Kapalı
Gama 2.2
R-Kazanç -1
G-Kazanç -8
B-Gain 6
R-Kesim 0
G-Kesim -2
B-Kesim +1

114 Mesaj
21 Ekim 2012; 23:33:34 

Merhaba Arkadaslar . TELEDUNYASI olanlar sizden ricam , Eger birlik olursak ve Dogus yayin grubunu mail bombardimina tutarsak ve Facebook resmi sayfalarinda ve

Twitter dan Asagida olan HD kanallari Teledunyaya

getirebiliriz.Lutfen Yardimlasalim bizde Avrupada olan takimlarimizi Ve Ispanya ligini evimizde HD olarak izliyelim

KRAL TV HD, Cnbc-e HD, E2 HD ,Startv HD , Ntvspor HD ve HDe kanallarini Teledunya yada gormek ve izlemek istiyoruz .Lutfen . ilginize Tesekkurler

STAR TV : bizeyazin@startv.com.tr , Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

NTVSPOR : ntvspor@ntvspor.net

NTV : operasyon@ntvmsnbc.com , ntvmsnbc@garantiteknoloji.com.tr

e2 : info@e2.tv.tr

Cnbc-e : izleyici@cnbce.tv

KralTV : web@kraltv.com.tr

2284 Mesaj
21 Ekim 2012; 23:44:56 

quote:

quote:

quote:

Firmanın başını ağrıtırsak eklerler belki.Onlar için çocuk oyuncağı ama canları isterse tabi.Belkide politika olarak hiç eklemezler.

Pahalıymış...

Br@veHeart

7449 Mesaj
22 Ekim 2012; 0:02:00 

quote:

quote:

quote:

Skype ı yoğun kullanmiyorsaniz gereksiz bir aparat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

sɹǝʇ nq ʞǝʇɹıq ɐp ɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 0:20:55 

quote:

kardeş kırmızı olan kısımlar menü görüntü ayarları kısmında yok nerden bulabilirim

Menü -> görüntü ->İleri ayarlar -> Beyaz dengesi -> sorduğun ayarlar orda

304 Mesaj
22 Ekim 2012; 1:53:09 

quote:

quote:

Menü -> görüntü ->İleri ayarlar -> Beyaz dengesi -> sorduğun ayarlar orda

teşekkürler şimdi onlarıda ayarlıyorum

11 Mesaj
22 Ekim 2012; 9:57:42 

Arkadaşlar bende ayın 12sinde panasonic 42et5e aldım sehpalı 1.699 tl ve 16sında servis gelip kurdu. Ayarlarını falan yaptı fakat eşim ve ben dt hd sinema kanallarını izlerken görüntünün yapaylığımı diyelim yada filmi sanki el kamerası ile çekmişler gibi izliyorduk.inşallah anlatabilmişimdir:) neyse internette araştırma sonucum aşağıdaki gibi bir teste rastladım ve sizlerle paylaşayım istedim. aşağıda görüldüğü gibi dinamik modu 3d izlerken, gerçek sinema modunuda 2d izlerken ayarladım. Şimdi rahat bir izlemeye kavuştum.

Viewing mode Cinema
Contrast 30
Brightness 0
Colour 30
Sharpness 2
Colour balance Warm
Eco On or Off
Vivid color Off
P-NR Auto

Advanced Settings
Menü -> görüntü ->İleri ayarlar -> Beyaz dengesi -
White Balance > R-Gain -1
White Balance > G-Gain -8
White Balance > B-Gain 6
White Balance > R-Cutoff 0
White Balance > G-Cutoff -2
White Balance > B-Cutoff +1
Gamma 2.2
Intelligent Frame Creation Off
16:9 Overscan Off

Quote from: 2D Settings
Viewing mode: True Cinema
Contrast: according to your room brightness. We used 22 clicks up from 0 to get 120 cd/m2 whites.
Brightness: default
Colour: -3 from default
Sharpness: 0 for HD
Vivid Colour, CATS, P-NR etc: Off
Menü -> görüntü ->İleri ayarlar -> Beyaz dengesi
White Balance: -3 0 3 0 0 -4
CMS: 0 12 0 3 5 13 7 0 2
Gamma 2.2
Intelligent Frame Creation: Min
24p Smooth Film (BD): Off
Clear Cinema: On
16:9 Overscan: Off

Quote from: 3D Settings
Viewing mode: True Cinema
Contrast: your choice, but we ****e setting it with a contrast pattern so you can see what you're doing
Brightness: -3 from default
Colour: -30 clicks from full position
Sharpness: 0 for HD
Vivid Colour, CATS, P-NR etc: Off
Menü -> görüntü ->İleri ayarlar -> Beyaz dengesi
White Balance: -7 -1 5 0 0 -4
CMS: -3 10 0 4 -3 30 8 7 -9
Gamma 2.2
Intelligent Frame Creation: Off
24p Smooth Film (BD): Off
Clear Cinema: On
16:9 Overscan: Off

15 Mesaj
22 Ekim 2012; 11:40:33 

quote:

Orijinalden alıntı: KARARSIZ 23

Merhaba Arkadaslar . TELEDUNYASI olanlar sizden ricam , Eger birlik olursak ve Dogus yayin grubunu mail bombardimina tutarsak ve Facebook resmi sayfalarinda ve

Twitter dan Asagida olan HD kanallari Teledunyaya

getirebiliriz.Lutfen Yardimlasalim bizde Avrupada olan takimlarimizi Ve Ispanya ligini evimizde HD olarak izliyelim

KRAL TV HD, Cnbc-e HD, E2 HD ,Startv HD , Ntvspor HD ve HDe kanallarini Teledunya yada gormek ve izlemek istiyoruz .Lutfen . ilginize Tesekkurler

STAR TV : bizeyazin@startv.com.tr , Siren Uludağ star@dogusyayingrubu.com

NTVSPOR : ntvspor@ntvspor.net

NTV : operasyon@ntvmsnbc.com , ntvmsnbc@garantiteknoloji.com.tr

e2 : info@e2.tv.tr

Cnbc-e : izleyici@cnbce.tv

KralTV : web@kraltv.com.tr

hocam teledünyayı et5 serisi ile mi kullanıyorsunuz? eğer öyleyse performans nasıl? bende bu tv yi düşünüyorum evde 40c6000 var teledünya CI kartlı ve bence görüntü çok iyi SD kanallara bile. görüşlerinizi öğrenmek isterim

446 Mesaj
22 Ekim 2012; 12:10:53 

arkadaşlar PANASONIC TX-L47ET5E aldım cihaz elime ulaşmadı hala ancak sd ve hd yayın için hangi recieverı almalıyım taviseyede bulunabilicek var acaba acill yardım lazım

MONSTER® MS-16F11 - İntel Core i7 820QM 1.73 Ghz 8 mb L3 Cache Turbo Boost 3.06 Ghz
ATI Mobility Radeon HD 5870 1 GB GDDR5 128 Bit - 8 GB DDR3 1333 Mhz
500 GB Seagate 7200 RPM 16 MB - 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology

OCZ Vertex 2 120GB SATA II Razer Mamba Razer Vespula

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 13:55:06 

quote:

Orijinalden alıntı: Mazeus

arkadaşlar PANASONIC TX-L47ET5E aldım cihaz elime ulaşmadı hala ancak sd ve hd yayın için hangi recieverı almalıyım taviseyede bulunabilicek var acaba acill yardım lazım

1-) Neta 6400 HD
2-) jameson js-3003

446 Mesaj
22 Ekim 2012; 13:57:30 

quote:

quote:

1-) Neta 6400 HD
2-) jameson js-3003

peki bunlardan hangisini tavsiye edersiniz panasonic için reciever seçiyor diye hatırlıyorum dha önce okuduklarımdan

MONSTER® MS-16F11 - İntel Core i7 820QM 1.73 Ghz 8 mb L3 Cache Turbo Boost 3.06 Ghz
500 GB Seagate 7200 RPM 16 MB - 15.6'' 1920x1080 Full Hd Led Parlak Ekran - Exclusive TDE Technology

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 15:11:07 

quote:

quote:

quote:

1-) Neta 6400 HD
2-) jameson js-3003

peki bunlardan hangisini tavsiye edersiniz panasonic için reciever seçiyor diye hatırlıyorum dha önce okuduklarımdan

Reciever seçiyor derken, takınca ben x markaya küsüm göstermiyorum demez Sadece iyi bir reciever ile çok güzel görüntü alırken normal reciever ile vasat görüntü alırsınız manasında kullanılmıştır.

Neta 6400 HD' yi bu Tv. ile kullananlar var, memnunlar. media player özellikleri fazla yoktur ama maliyet olarak 140 - 150 TL. ye alırsınız.

Jameson Js-3003 ise forumda kabul gören js-3001 modelinin media player özelliği artırılmış hali, e-sata ile HHD bağlantısı yapıp kayıt yapabilirsiniz. Maliyet olarakta 180 TL.

Seçim size kalmış.

446 Mesaj
22 Ekim 2012; 15:15:00 

anladım çok saolun peki bd isoları izleye bilirmiyim jamesonla yoksa bd için ayrı bir media player mı gerek olucak

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 15:58:14 

quote:

anladım çok saolun peki bd isoları izleye bilirmiyim jamesonla yoksa bd için ayrı bir media player mı gerek olucak

Her şeyin yapan alet; Bir şeyi tam değil, her şeyden azar azar yapar.

Tam olarak bilmiyorum açıp açmayacağını ama forumda markanın konusu var, oraya sorarsanız kullananlar yorumlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_53806137/tm.htm

Fakat Tv. hakkında konuşulduğu gibi aldığınız ürün ne ise öncelik aslı görevini yapmak olsun, Tv. ise görüntü kalitesi iyi olsun, reciever ise sinyal işlemesi iyi olsun, film falan izlemek için mümkünse orjinal film izlensin değilsede işi bu olan bir media player kullanılması taraftarıyım.

7449 Mesaj
22 Ekim 2012; 18:01:32 

Dijiturk HD alıcısı SD yayında çok daha başarılı.

Medya player düşünenler sıcak fırsatlarda egreat R1 50 liraya kısa da var. Ona baksınlar . Bu fiyata harika cihaz

Siyah gölge sorununu servise bildirdim . Anlamadilar.
Bayramdan sonra gelecekler.

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 18:40:21 

Resim işin göz meselesi alışkanlık meselesi kişiye göre farklılık gösterir. Mesala next minix bana göre büyük ekranda vasat ama beyenen arkadaşlar çıktı forumda, diginin hem HD kusunu kullandım şimdi de HD+ kullanıyorum ben beyenmedim ama siz beyeniyorsunuz.

İşin içine zevk girince herkezin doğrusu farklı olabiliyor

7449 Mesaj
22 Ekim 2012; 20:12:47 

quote:

Resim işin göz meselesi alışkanlık meselesi kişiye göre farklılık gösterir. Mesala next minix bana göre büyük ekranda vasat ama beyenen arkadaşlar çıktı forumda, diginin hem HD kusunu kullandım şimdi de HD+ kullanıyorum ben beyenmedim ama siz beyeniyorsunuz.

Next minix HD ye göre iyi dedim dostum.
Yoksa genel olarak SD ler rezalet

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 20:37:28 

quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Next minix HD ye göre iyi dedim dostum.
Yoksa genel olarak SD ler rezalet

Valla orda size katılmıyorum

Fiyat performans oranına bakılırsa 150 TL.lik sigara paketi kadar ürün hem media player özelliği hem modül özelliğiyle Türkiyenin en büyük digital platformu olduğunu idda eden firmanın en üst model cihazına kafa tutuyor bana kalırsa next daha iyi olunca insan taktir etmeden duramıyor

6648 Mesaj
22 Ekim 2012; 20:48:07 

quote:

media player alacak olursanız bence benim gibi yapıp onun parasına ucuz bir htpc kurun ikinci elden..çok daha verimli oluyor..neden derseniz;

altyazı rengi boyutu film ile ilgili detaylı ses ve görüntü ayarları falan hepsi kontrolünüzde oluyor..internete girip müzik dinlemek vs.. cabası..

Eski kullanıcı adı: red a!ert

2284 Mesaj
22 Ekim 2012; 21:33:22 

Next minix black uydu alıcısını bende kullanıyorum.Tatminkar bir görüntü kalitesi sunuyor.Açıkcası çok büyük bir kusurunu şimdilik görmedim.Normal bir ev kullanıcısı için kesinlikle yeterli.

Birde SD yayınların zaten artık HD olma zamanı geldide geçiyor bile.HD standardı çıkalı 7 seneden fazla oldu.

Gerçi bu SD yayınlarında bile bir mutabakat yok.Kanallar arasında bit oranları çok değişiyor.Bit oranı yüksek olan kanallar(mesela FOX,Show,Atv,star vs...) kaliteli bir izleme deneyimi sunarken düşük bit oranlı kanallarda(Yerel kanalların çoğu veya düşük bütçeli kanallar) yayın izlemek işkenceye dönüşebiliyor.

Br@veHeart

1817 Mesaj
22 Ekim 2012; 21:39:37 

O saydığınız kanalların hepsinin HD yayını var. Çekim kaliteleride ona göre oluyor. İnşallah digital platformdan çıkıp ulusal yayına geçselerde milet eziyetten kurtulsa

53 Mesaj
22 Ekim 2012; 22:18:52 

Arkadaslar et5e model yeni aldığım tv''mi bugün servise kurdurdum. Fakat görüntü kalitesi beni tatmin etmedi, insanların suratında bazen yeşilimsi golgelenmeler oluyor. Neden olur fikri olan var mı? Ayar mı yapmam lazım, yardımcı olabilir misiniz?

Bir insanı yalanlarla kazanmak yerine, doğrularla kaybetmeyi tercih ederim.

7449 Mesaj
22 Ekim 2012; 23:41:13 

Yukarıda verilen ayarları deneyin birde . Nispeten düZeliyor.

Görüş açısı olarak da beni tatmin etmedi
30 dereceden sonra ekran kararmaya başlıyor.
178 derece hikaye.

304 Mesaj
23 Ekim 2012; 1:43:40 

ben digiturk IQ kullanıyorum HD yayını az kanal d yok show tv yok star yok

yabancı kanalar var atv fox trt1 ligtv vs var

bu diğer kanalaarın hiçmi hd yayını yok yoksa digiturkte mi yok

ayrıca yukarıda verilen ayarlar ingilize tv türkçe ben ayarlayamadım

2284 Mesaj
23 Ekim 2012; 5:14:37 

quote:

Yukarıda verilen ayarları deneyin birde . Nispeten düZeliyor.

Görüş açısı olarak da beni tatmin etmedi
30 dereceden sonra ekran kararmaya başlıyor.
178 derece hikaye.

ilginç...

Br@veHeart

1246 Mesaj
23 Ekim 2012; 9:45:22 

Takip

BAŞARI yı sadece elektronik firması olarak bilen bivine, isteseniz de bişey anlatamazsınız...

1817 Mesaj
23 Ekim 2012; 10:48:24 

quote:

Kanal D ve Star HD d-smart platformunda, Show Tv HD digitürkte 322 kanalda fakat 24 saat yayın yok. saydıklarının dışında Ahaber HD, TRT HD var.

304 Mesaj
23 Ekim 2012; 18:18:14 

quote:

quote:

Kanal D ve Star HD d-smart platformunda, Show Tv HD digitürkte 322 kanalda fakat 24 saat yayın yok. saydıklarının dışında Ahaber HD, TRT HD var.

sanırım rakabet ile alakalı bir durum kanal d ve starın olmaması kötü bu akşam gs maçı var star hd olmadığı için yayın iyi değil maç zevkli değil

1817 Mesaj
23 Ekim 2012; 18:41:17 

quote:

sanırım rakabet ile alakalı bir durum kanal d ve starın olmaması kötü bu akşam gs maçı var star hd olmadığı için yayın iyi değil maç zevkli değil

Bu ülkede bedava birşey yok adam gibi Tv. seyretmek için digital platforma üye olman lazım, onda bile 1 platform yetmiyor 2 platforma üye olman lazım

Ben hem digiye hemde D-smarta para ödüyorum. İnşallah 2014 yılında karasal yayının digital olma zorunluluğuyla 16:9 formatta digital ve güzel yayını parasız izleyebilecez.

196 Mesaj
23 Ekim 2012; 23:51:45 

arkadaşlar son 2 gündür wifi sorunu baş gösterdi kablosuz ağı görmüyor tv. fabrika reset attigimda görüyor ancak fakat tüm ayarlar siliniyor bi süre sonra yine bulamıyorum her seferinde reset atmam lazım varmı başına gelen yada bir çözüm yolu bulabilen. modemi resetlemek falan ise yaramıyor. cepten wifi paylaşımı yapıyorum onuda gormuyor ancak tv yi fabrika ayarlarına getirip artınca buluyor ama dedigim gibi bir süre sonra gene bulamıyor sinyalleri.

philips 32 pfl 7962d, e 8400 3,6 ghz / asus p5ql-e / 1*1 kıngton hyperx 1066 mhz / 500 gb seagate / 512 mb shappıre 4850 toxıc / x-540 5.1 / 19" samsung 932nwe+

43 Mesaj
24 Ekim 2012; 1:35:16 

Bende kliksadaki et5 deki idirimden faydalanıp tv almak istiyordum. Ama her markayı almadan önce mutlaka şikayet var sitesine bakarım ama burdaki şikayetler ve cevaplara bakınca bizim b.ktan vestel firmasına benzediğini görüyorum. Zira teknik servislerdeki faturalar bazen cihaz parasına ulaşabiliyor. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim

1214 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:24:29 

1441 TL ye geliyor bonusa %10 chip veriyor. ama kliksaya güvenmiyorum.

teknosada düşer mi bugun bu fiyat?

53 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:27:17 

quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

söylediğin fiyat kaç inc için?

1214 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:28:39 

42 ET5E 1599TL %10 da bonusa chip veriyo -159 = baya uygun oluyo.

53 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:31:33 

quote:

42 ET5E 1599TL %10 da bonusa chip veriyo -159 = baya uygun oluyo.

Hocam ben Teknosadan 3 gün önce hafta sonu turuncu indirimden bunun 32'liğini 1299 TL'ye aldım. Söylediğin fiyat 42 için gayet uygun görünüyor. Bence değerlendirebilirsin.

1817 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:53:51 

quote:

Teknosada 1699 TL. Eğer uydu alıcı "hediyeli" istersen 1799 TL. ve turuncu indirim olduğundan 100 TL. çek yok. Kilksa'da teknosa gibi sabancı kuruluşu bir birlerinden farkları yok.
Kliksa sadece internet üzüerinden satış için kurulmuş teknosa.com un daha gelişmiş hali. Tek sıkıntı mağazayla sadece mail üzerinden haberleşebilirsiniz, çağrı merkezleri yok.

1246 Mesaj
24 Ekim 2012; 10:59:11 

kliksa ne kadar doğru bir tercih onu düşünmek gerek.. henüz çok yeni ve teknosa abisi gibi sattıktan sonrasına karışmam derse kötü..

bende o kampanyayı düşünüyorum.. 42 '' Pana et5e

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asparuh -- 24 Ekim 2012; 11:01:13 >

BAŞARI yı sadece elektronik firması olarak bilen bivine, isteseniz de bişey anlatamazsınız...

1246 Mesaj
24 Ekim 2012; 11:01:38 

quote:

quote:

Teknosada 1699 TL. Eğer uydu alıcı "hediyeli" istersen 1799 TL. ve turuncu indirim olduğundan 100 TL. çek yok. Kilksa'da teknosa gibi sabancı kuruluşu bir birlerinden farkları yok.
Kliksa sadece internet üzüerinden satış için kurulmuş teknosa.com un daha gelişmiş hali. Tek sıkıntı mağazayla sadece mail üzerinden haberleşebilirsiniz, çağrı merkezleri yok.

usta cevaplamış.. çok sağol..

1817 Mesaj
24 Ekim 2012; 11:18:56 

quote:

Orijinalden alıntı: asparuh
usta cevaplamış.. çok sağol..

Estağfurullah.

Eğer ET5E alınacaksa adres belli. Teknosa magazaları, teknosa.com ve kliksa.com. Bunların hepsi aynı gruba aitse ( sabancı ) Bence burda ki belirleyici etken fiyat olmalı.

3 yerdende ürün aldım, ürünü aldıktan sonra muhatabınız üretici firma ve yetkili servisleri oluyor.

1817 Mesaj
24 Ekim 2012; 12:45:56 

quote:

Orijinalden alıntı: sancarterzi

Bende kliksadaki et5 deki idirimden faydalanıp tv almak istiyordum. Ama her markayı almadan önce mutlaka şikayet var sitesine bakarım ama burdaki şikayetler ve cevaplara bakınca bizim b.ktan vestel firmasına benzediğini görüyorum. Zira teknik servislerdeki faturalar bazen cihaz parasına ulaşabiliyor. Bu konuda fikirlerinizi alabilir miyim

Eğer şikayet sitelerini inceliyorsan ürünün muadillerini alabileceğin firmaların şikayetlerini de incele hangisinin daha az şikayet aldığını görürsün. Fakat şikayet sayısının azlığı seni yanıltmasın, satış rakamlarını bilmende önemli mesala;

X firması 10.000 Ürün satıp 500 şikayet almıştır
Y firması 1.000 ürün satıp 200 şikayet almıştır.

Sadece şikayet oranlarına bakıp bakıp sakın X firma sorunlu demeyin, önemli olan şikayetin içeriği, Tv olarak konuşacaksak, Bulutlanma, ışık sızması gibi şikayetler çoğunluktaysa, servis kuruluma yada arızaya 2,3 günde geliyorsa. Bahsettiğiniz şikayeti o bişey mi daha fazlalarına "normal" dedik deme cüretini gösteriyorsa ondan uzak durun derim.

Şunu bir dip not olarak belirteyim "b.ktan" vestel demişsiniz ama kendimize haksızlık ediyoruz. Elin japonu çinlisi ürün yapınca " abi adamlar yapıyor" bizimkiler yapınca "b.ktan" bu mantıktan vazgeçmek lazım.

Beyenmediğiniz Vestel, Toshiba, Philips, JVC, Panasonic gibi dünya devlerine yazılım satıyor. Azcık araştırma yapmak her zaman için iyidir

http://www.vsdergi.com/200508/02/04.asp

http://www.telepati.com.tr/ocak03/konu19.htm

90 Mesaj
24 Ekim 2012; 12:51:41 

arkadaş diğer şikayetlere bakmamış galiba, onlara bakarsan televizyoncu halit ustaya benzetirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipemassa -- 24 Ekim 2012; 12:52:34 >

196 Mesaj
24 Ekim 2012; 13:53:40 

quote:

Orijinalden alıntı: serokutay

arkadaşlar son 2 gündür wifi sorunu baş gösterdi kablosuz ağı görmüyor tv. fabrika reset attigimda görüyor ancak fakat tüm ayarlar siliniyor bi süre sonra yine bulamıyorum her seferinde reset atmam lazım varmı başına gelen yada bir çözüm yolu bulabilen. modemi resetlemek falan ise yaramıyor. cepten wifi paylaşımı yapıyorum onuda gormuyor ancak tv yi fabrika ayarlarına getirip artınca buluyor ama dedigim gibi bir süre sonra gene bulamıyor sinyalleri.

aynı sorunu yaşayan kimse olmadı sanırım

philips 32 pfl 7962d, e 8400 3,6 ghz / asus p5ql-e / 1*1 kıngton hyperx 1066 mhz / 500 gb seagate / 512 mb shappıre 4850 toxıc / x-540 5.1 / 19" samsung 932nwe+

7449 Mesaj
24 Ekim 2012; 15:13:51 

quote:

quote:

şu ana kadar wifi sorunu yaşamadım .

2284 Mesaj
24 Ekim 2012; 18:38:11 

quote:

quote:

Benim Wi-fi'da sağlam sanırım size özgü bir problem.

Br@veHeart

950 Mesaj
24 Ekim 2012; 19:14:36 

Bende Kliksa üzerinde 42 ET5 almayı düşünüyorum, aslında 42LM640 niyetim vardı fakar teknosa da LG nin Pana nın yanında her ikisde mağza modunda iken mat oluşu beni panaya yönlendirdi. Bide en büyük artısı fiyatının uygun oluşu...

1. Sorum, kullanan arkadaşlara DUAL-PLAY varmı?
2. Sorum, kliksa da bu TV de Wireless yok diyor, acaba fiyatının uygun olma sebebi bumu? İncelediğim kadarı ile wireless adaptörü dışarıda vida ile tutturulan bir aparat çıkarıtılıp daha uygun fiyata satılabilir
3. Sorum, PS3 ile kullanan arkadaşlar genel anlamda input lag ve görüntü kalitesinden özellikle Bf3 te memnunlarmı?
4. Sorum 300 hz yazılımsalmı? öylese gerçekte kaç hz?
5. Sorum Mkv ve DTS konusunda okumama sorunu varmı?
6. Sorum 42 et5e ile 42 etw5e arasındaki tek fark dahili uydu alıcımı???

Cevapladığınız için teşekkür ederim.

İyi bayramlar

Mevzubahis vatansa gerisi teferruattır...

440 Mesaj
24 Ekim 2012; 19:43:47 

cevap 6 :
42et5 ile w5 arasındaki tek fark uydu alıcı zaten kesinlikle almayın uydua alıcıdan memnun olan yok bu her tv için geçerli diyelim uydu cihazı bozuldu adamlar tv götürüyor vs vs

1246 Mesaj
24 Ekim 2012; 20:17:25 

quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

cevap 6 :
42et5 ile w5 arasındaki tek fark uydu alıcı zaten kesinlikle almayın uydua alıcıdan memnun olan yok bu her tv için geçerli diyelim uydu cihazı bozuldu adamlar tv götürüyor vs vs

Kesinlikle.. bir artı gibi görünüyor ama bence gereksiz.. hem yavaş hemde arıza da tv yi götürmen gerekiyor..

7449 Mesaj
24 Ekim 2012; 20:25:52 

Tv yi götürünce ne oluyor ????

1246 Mesaj
24 Ekim 2012; 20:34:53 

quote:

Yo yo usta.. ben hani zor olur diye dedim.. yoksa böyle bir tv ye sahip değilim, sadece tahmin..

2284 Mesaj
24 Ekim 2012; 20:40:29 

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

cevap 6 :

Kesinlikle.. bir artı gibi görünüyor ama bence gereksiz.. hem yavaş hemde arıza da tv yi götürmen gerekiyor..

Hemde standartlar çok hızlı değişiyor.

Bir hesap yapayım dedimde şimdiye kadar 6 tane receiver değiştirmişiz.Hatta ilk receiverımız ANALOG receiver inanabiliyor musunuz???

Br@veHeart

7449 Mesaj
24 Ekim 2012; 21:10:06 

quote:

quote:

Yo yo usta.. ben hani zor olur diye dedim.. yoksa böyle bir tv ye sahip değilim, sadece tahmin..

Ben bandıng için aradım. Gelip alacaklar tv yi .
Tv gidip gelirken ne hale gelir o muamma
O yüzden kararsızım.
Bu şekilde kullansam mi acaba.

440 Mesaj
24 Ekim 2012; 22:02:29 

quote:

sırf uydu alıcısı için tv götürmeleri senin evde tv siz kalmana sebep oluyor tv açılıyor vs vs

7449 Mesaj
25 Ekim 2012; 9:13:07 

Tüm dostlara hayırlı bayramlar.

12 Mesaj
25 Ekim 2012; 15:25:15 

quote:

Aynı şeyi ben de yaşıyorum.
Daha önce olmuyordu, zannediyorum güncellemeden sonra başladı.
Dediğin gibi fabrika ayarlarına getirince oluyor ama, bu kez de de hem ayarlar siliniyor, hem de yeniden kapatıp açınca yine bulamıyor.
Eski versiyona da dönemediğim için ben, kablolu ağ kullanmaya başladım.

2284 Mesaj
25 Ekim 2012; 17:56:00 

Cümleten hayırlı bayramlar!

Br@veHeart

196 Mesaj
25 Ekim 2012; 21:14:16 

quote:

Orijinalden alıntı: soupdrinker

quote:

Aynı şeyi ben de yaşıyorum.
Daha önce olmuyordu, zannediyorum güncellemeden sonra başladı.
Dediğin gibi fabrika ayarlarına getirince oluyor ama, bu kez de de hem ayarlar siliniyor, hem de yeniden kapatıp açınca yine bulamıyor.
Eski versiyona da dönemediğim için ben, kablolu ağ kullanmaya başladım.

kafasına göre takılıyor valla bazen hemen buluyor. bazen hic orali bile olmuyor. tlf daki android uygulaması ile de eslesmedi ne yaptıysam modem den de kaynaklanıyor olabilir belki bende kabloluya dönmeye çalışıcam ama modem çok ters yerde bakalım belki güncelleme gelir düzelir belki.

304 Mesaj
26 Ekim 2012; 1:54:48 

herkese hayırlı bayramlar

öncelikler sormak istediğim bu tvnin 3d performansı ile bu tarz diğer markaların performansı aynı mı ve gözlük far ediyor mu

biirde bu akşam hd bagladım içi film dolu okuması epeyi zaman aldı üstüne arada aşırı güç yüklenmesi uyarısı verip tv kapatma yazısı çıkıyor du

bu arada teknosa ile konuştum iade için cevap bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmk21 -- 26 Ekim 2012; 2:17:09 >

304 Mesaj
26 Ekim 2012; 2:10:52 

arkadaşar fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurun bu tv yi değiştirmeyi düşündüğüm iki model var yardımcı olursanız çok memnun olurum

http://www.teknosa.com/...3d_led_lcd_tv__4_gozluk

http://www.teknosa.com/...fhd_led_lcd_tv_4_gozluk

1579 Mesaj
26 Ekim 2012; 12:04:25 

quote:

arkadaşar fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurun bu tv yi değiştirmeyi düşündüğüm iki model var yardımcı olursanız çok memnun olurum

http://www.teknosa.com/...3d_led_lcd_tv__4_gozluk

http://www.teknosa.com/...fhd_led_lcd_tv_4_gozluk

quote:

valla en iyisi benim gibi olacan hiç tvden anlamıyorum bu modeli aldım bana göre süper :)

kardeş hayırdır süper diyordun

falan filan yani
Sayfa:   <<     35 [37] 39 40 41 42 43 44      >>
Tüm forumlar » [Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri] » Televizyonlar » TV Tavsiyeleri » Cevap: PANASONIC'TEN PASİF 3D'Lİ (FPR) ET5 SERİSİ !!!
Sayfa: <<     35 [37] 39 40 41 42 43 44      >>
Foruma Git
Bölümde Ara
Başa Dön

Reklamlar

DH VİDEO

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Bu sayfanın mobil sürümü / tablet sürümü.

0.297