Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
airstar

10 Ağustos 2007, 2:35:00  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ASUS F3JP İLE (vatanda 174*12ay 2088ytl)
MONSTER T73FL900 ün fiatı aynı
daha üstün özellikteyse neden olmasın

DELL INSPRON 1520
bd90

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 2:36:27  

Peki bunu nasıl öğreniyoruz mesela benim pcim ya fl90 yada fl91 olacak nerde yazıyor.
Benim bildiğim özelliklerde 16 ms tepkime süresi dediği
15.4" WXGA TFT 1280 x 800 Crystal Bright Parlak Ekran ( Tepki Süresi : 16 ms / Parlaklık : 200 nits / Konrast oranı : 400 / 1 )

FIFA & GRID & GTA & NBA & VT & NHL & Beijing 2008
MAFIA2 & GT5P (2009)

airstar

10 Ağustos 2007, 2:37:29  

ŞUAN İÇİN TAKILDIĞIM SADECE KASA VE EKRANIN KALİTESİ VE GÖZE HİTAP ETMESİ KALDI...

DELL INSPRON 1520
airstar

10 Ağustos 2007, 2:39:52  

fokusshop a girerseniz istediğiniz özellikteki laptoplar numaralandırılmış ordan seçiyorsunuz

DELL INSPRON 1520
KoRn_a

10 Ağustos 2007, 11:33:57  

T71S96S0 kullanan arkadaslar ısınma falan oluyor mu? ya da ses? ben günde 12 saat falan kullanıcam.bi problem olmaz dmi?

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
HP Ipaq 514 Voice Messenger
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 14:00:51  

monster canavarları derneğinin neden bir logosu yok hani imzalara koyuyorlar ya..ondan işte

KoRn_a

10 Ağustos 2007, 14:17:45  

tv izleme olayı duydum ben..bilgilendirebilirmisiniz biraz?

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
DeLiCe_DoLuCa

10 Ağustos 2007, 15:31:48  

KoRn_a arkadaşım ;
tv konusunda , sadece tv ye bağlanabildiğini biliyorum . tv nasıl izlersin bilmiyorum . bir de benim ürünüm ( asus s96s,yani aynı ürün) 2 haftaya yakındır kapanmadı . hergün saatlerce internette ve hergün en az 2 saat hl2 oynuyorum ( hala nasıl bitiremediğimi düşünüp dalga geçmeyin en zorda oynuyorum )

gollum
KoRn_a

10 Ağustos 2007, 15:41:54  

hımm peki tesekkür ederm..pzrt sipariş vermeyi düşünüyorum..herseyini arastırıorum :D

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
ArGoN®

10 Ağustos 2007, 16:49:13  

quote:

Orjinalden alıntı: airstar

ARGON arkadaşım ilgili topikleri okudum
şuan için takıldığım veya takıntı yaptığım bu compal kasalar asus kasaya göre avantajı veya dezavantajı varmı görünüş ve kalite olarak , kullanış olarak nasıl
ayrıca şuan için vista yüklemeye durumum uygun değil
xp yüklersem çalıştıramayacağım bir program veya bir özellik varmı
ve topikte asus ile bu kasaların ekranı aynı olduğundan bahsediliyor?
fanın altta olduğu bir dezavantajmıdır sonuçta masada dururken ısınma artarmı?
yafta netten bahsediliyor bir yerde bu şekilde sanırım siz yaptırmışınızdır görüntü nasıl hoş duruyormu
cevaplarsan sevinirim
ayrıca bana zaman ayırdığın için çok sağl
bu gidişle monsterci olcaz sanırım...

Arkadaşım sana şunu söyliyim Ben kasama Aşığım :D Kullanmaktanda bir o kadar zevk alıyorum.Ekran dediğim gibi büyüleyici , gerçekten çok güzel.Evde 2 tane daha (amilo m , pavillion dv8000 ) notebook oldugunu soyliyim , yani karşılaştırabiliyorum.Hiçbişekilde ısınmıyo arkadaşlar , gayet rahat çalışıyo sistem.Birtek touchpad in solunda işlemci var orda biraz hissediyorsunuz oda gayet normal.Açtım içini baktım karıştırdım ne nerde diye :D Nerdeyse tüm laptoplarda altta hava çeken bir fan vardır , masada hiçbişekilde problem deil zaten arkadası ön tarafta daha yüksek , ayakları var.Kucagınıza aldıgınız zamanda fanın altını boş bırakcak şekilde kullansanız yeterli.Yaftayu sipariş verdim ama tasarımı ben yaptıgım için fotografın çöz. de bir problem var , en son direk psd dosayısını Alparslan beye attım üstünde istedigi gibi oynasın diye , henüz bi cvp gelmedi bekliyorum işte , gelince fotografını çeker koyarım buraya.Ayrıca ben teşekkür ederim

Bide hiç ses çıkmıyor , sanki fan çalışmıyo gibi , birtek vistanın bi ozelligi olan , xp dede desktop search manager olarak geçen programın indexleme ayarına tüm diskleri ekleyince , indexleme başladıktan sonra fan biraz koptu , sonra sakinleşti yine :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 10 Ağustos 2007; 16:53:56 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
tevbu

10 Ağustos 2007, 16:59:58  

Ya arkadaşlar bir Allahın kulu bu laptoplarda klavye seçeneği olarak f klavyenin olup olmadığını cevaplamayacak mı?

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 17:05:58  

Hocam bilsem vallaha cvplarım , ara fokusshop u sorsana burda bu kadar debeleniceğine , 0216 449 49 30 , bak ezberledim ben :D Olmadı ilhan beyi msn ine ekle girince sorarsın , ilhan@fokusshop.com .

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ilhan@fokusshop.com

10 Ağustos 2007, 17:19:09  

Sn. tevbu ve değerli arkadaşlar;

MONSTER Notebook' larda direkt olarak klavyenin F Klavye ile değişme şansı maalesef bulunmamaktadır. Ancak F Klavye isteyen müşterilerimize Klavye üzerinde kullanılmak üzere F Klavye dizilimi içeren original bir klavye stickerı hediye ediyoruz.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: tevbu

Ya arkadaşlar bir Allahın kulu bu laptoplarda klavye seçeneği olarak f klavyenin olup olmadığını cevaplamayacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 10 Ağustos 2007; 17:21:01 >

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
tevbu

10 Ağustos 2007, 18:33:17  

Sağolun İlhan Bey. İnşallah Eylül ayında çıkacak monsterın güncellenmiş bir modelini alacağım.

freeman01018

10 Ağustos 2007, 18:54:15  

ya beyler fl90 ların seri nosu hangisi,yafta.net e sipariş vercem laptopun altındaki numaralardan hangisi ya,ya da everest gibi filan programlarda görebilirmiyiz seri noyu,bilen varsa bi yardım edin lütfen arkadaşlar..

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 19:07:48  

evet arkadaşlar ıkı sorum var
1 bu FL90larda tv kartı kullanılıyormus sanırım su sag tarafta kı kapak anten gırısı ımıs sıdmı beklenen soru tv kartı var mı yada gelecek mı
2 beyler touchpadın yanında scrool olayı var herhangi bir sekılde gosterılmemıs alısmasıda falam biraz zor berkı bılmeyen arkadaslar olabilir
3 en cok sorulan soru 9 cell ık pillerden alma ımkanımız var mı ?

Tesekkurler.

Athlon II X2 250 AM3 + Gigabyte MA770-UD3 +kingston 4gb(2*2) ddr2 hyperX 1066MHz cl5 +Samsung 500gb 16 MB Sata2 7200 rpm+ cooler master rc-334 460W +samsung 21.5" 2233SN geniş ekran monitör
yunus88

10 Ağustos 2007, 19:21:32  

Arkadslar merhaba size bi kaç sorum olacak ben fl90 ve acer 5920 arasında karasız kaldım fl90 çok hoş bi makina ama arızalı gelen urunler driwer sounları beni düşündürüyor teknik destek konusunda suphem yok ama bilgisayarı beklemek beni sıkar acere gelince oda ii bi makina ama cami ii deil bi fl90ın kasa kalitesi nasıl ekranı 5920 kadar iimi lutfen sorumu cevaplar beni ikna etmeye calısın şimdiden teşekkürler

The Soul Of BMW.
yunus88, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.

Acer 5920g T7700 8600M GT,PackardBell EasyNote W7600 740M 6600Go

3D Mark 2006:4560

@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 19:38:58  

çarşamba günü genpatech ten siparişini verdiğim T71S96S0 elime ulaştı...

makina çok güzel ama...büyük sorun var...işletim sistemsiz geln bu makinaya işletim sistemi kurarken çok ısındığını farkettim...kur dosyalrını kopyalıktan sonra makina yeniden başlarken (ilk açılış ekranı biosa girilen ekran) şöyle bir hata aldım..

cpu over temparature error... ve bir süre sonra açtım windowsu yüklemeye devam etti neyse yüklendi...

yine normal olarak yeniden başladı ve aynı hata yeniden cpu over temparature error...

ŞİMDİ BEN NAPAYIM

hkspecial

10 Ağustos 2007, 19:45:20  

hayatta zor olan birşey varsa
o da servise giden laptop u beklemek

hkspecial

10 Ağustos 2007, 19:56:00  

argon özel bir sorum olacak
imzandalki yazıları alt alta nsaı yazdın
bende hata veriyo

KoRn_a

10 Ağustos 2007, 20:03:07  

quote:

Orjinalden alıntı: rodec

makina çok güzel ama...büyük sorun var...işletim sistemsiz geln bu makinaya işletim sistemi kurarken çok ısındığını farkettim...kur dosyalrını kopyalıktan sonra makina yeniden başlarken (ilk açılış ekranı biosa girilen ekran) şöyle bir hata aldım..

cpu over temparature error... ve bir süre sonra açtım windowsu yüklemeye devam etti neyse yüklendi...

yine normal olarak yeniden başladı ve aynı hata yeniden cpu over temparature error...

ŞİMDİ BEN NAPAYIM

kaça aldın kardeş?

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 20:07:00  

quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

quote:

ŞİMDİ BEN NAPAYIM

kaça aldın kardeş?

1,734 lira 10 taksit maximum

Ekkkooo

10 Ağustos 2007, 20:11:20  

quote:

ŞİMDİ BEN NAPAYIM

bı konus teknık serwıste montaj sırasında bıseyler olmus olabılır...

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 20:13:43  

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

quote:

ŞİMDİ BEN NAPAYIM

bı konus teknık serwıste montaj sırasında bıseyler olmus olabılır...

az önce mail attım kadir beye...bu saatte ilgilenmeleerini beklemiyorum açıkçası

yarın ya ada pazartesi artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodec -- 10 Ağustos 2007; 20:14:53 >

@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 20:17:36  

kesinlikle işlemcinin ısınmasından kaynaklanıyor mesaj açık...

cpu over temparature error...

sanırım beim halledeceğim bir şey değil...

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 20:37:01  

Benim masaüstünde işlemci fanı bozuldugunda almıştım ben o mesajı , geçmiş olsun.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 20:40:54  

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

Benim masaüstünde işlemci fanı bozuldugunda almıştım ben o mesajı , geçmiş olsun.

saol dostum..umarım ilgilenirler...

hem böylece test etmiş olucaz bakalım monster servisini...

garip bir duygu ama hiç endişelenmiyorum yoksa endişelenmelimiyim acaba

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 20:48:38  

Yok hocam endişelenme boşuna bence hallolur hayırlısıyla , yalnız benim endişelendiğim 2 konu var şu anda 1. si everestte ramlerim i 800 mhz olarak gösteriyor ama etkin saat 667 mhz.(Acaba otomatik mi ayarlıyor çarpanları ? Biostada ayarı yok )Bunu Ahmet beye de ilettim bakalım ne diyecek. 2. si ise vistada olan özel arama motoru bilgisayarı boş bıraktıgım zaman devreye girip diskin tamamını indexlemeye koyuluyor(tüm diskleri ben seçtim) e haliyle disk ısınıyor , fotografta sag altta görebileceğiniz gibi disk o sırada 55 derece , şu anda 57 derece , bazıları bunun çok kötü bir değer oldugundan bahsetmişti , pek bi sıcaklık hissetmiyorum ama sakat mı acaba ? Normalde indexleme kapalıyken sistem boştayken 47 derece oluyordu. Ne diyorsunuz ? (Ha bide disk birleştiricisi açık )

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 10 Ağustos 2007; 20:51:28 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 21:11:58  

ArGoN®

sence çok uzun sürer mi...benim makinanin sorununun çözü mü?

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 21:17:07  

Yok hocam ya bugune kadar bence en uzun suren monster garanti hikayesi bende var oda 15 gün zaten yurt dışı kaynaklı bir problem + garanti dışıydı.
Seninkini alırlar en fazla 1-2 gün incelenir 3. gün hallederler zaten ya sogutma sistemi değişir(nasl çalışıyorlar bilmiyorum) yada makina değişir gelir.O kadar yani. Bu arada bence 7200 rpm diskler için farklı bir sıcaklık eşigi olmalı ya , hd tune critical hdd temperature diyo , 56 derece , ama sistem gayet kararlı hiçbişe olmuyo.Anlamadım gitti valla . . .

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
@FÜVV

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 21:22:38  

bu akşam kadir beye mail attım...sanırım bu yeterli olur...yarın cumartesi çalışıyolar mı cumartesileri..?

CellaTurcica

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 21:42:41  

quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

arkadaslar benmde pek bi bilgim yok monster ile ilgili..acelem oldugu için de okuyamadım tüm yazıları..
hepsiburada'dan MONSTER T71S96S0 almayı düşünüyorum..ama servisi nasıldır..dayanıklılıgı nasıl hiçbir bilgim yok.
Birde işletim sistemi freedos diyor..hayatımda hiç kullanmadım.xp kurma imkanımız yok mu?
yardımcı olursanız sevinirim..

Monster'ı kesinlikle öneririm.Ama bence hepsiburada'dan alma.Ben aldım pişman oldum.Amaçları sırf para,müşteri memnuniyeti sıfır.Olası bir problemde seni çok uğraştırırlar

d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 22:03:48  

quote:

everestte ramlerim i 800 mhz olarak gösteriyor ama etkin saat 667 mhz.(Acaba otomatik mi ayarlıyor çarpanları ? Biostada ayarı yok )Bunu Ahmet beye de ilettim bakalım ne diyecek.

Bu sorunun cevabı "Mobile Intel® 965 Express Chipset" özelliklerinde ;

http://www.intel.com/products/chipsets/pm965/

http://www.intel.com/products/chipsets/gm965/

Ekteki dosya (1)

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 22:07:19  

(Çok teşekkür ederim ya :D Aslında video incelemede anlatıyodu da ben sıkılıp izlememiştim :D Tekrar saol eyw )

Hocam teşekkür ettim çünkü değişken olarak kullandığına dair bir bilgi bekliyordum ancak bulamadım , sadece 2 sinide destekledigi yazıyor. Benim ramlerim 800 mhz ancak 667 çalışıyorlar şu an. Böyle birşey yazıyorda ben mi okuyamadım ?

Hatta buyrun fotografı koydum , benchmark ederken bile 667 mhz oldugu yazıyor.

Ufaltılmış ön izleme resmi

(Disk birleştirmeden sonra bir açık bakayım ramlere . . . )

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 10 Ağustos 2007; 22:18:08 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
legolasoft

10 Ağustos 2007, 22:19:17  

Arkadaslar iste toshibanin 8700m gt li laptopu 2000 dolarcik

http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?coid=-33936

d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 22:20:31  

quote:

(Çok teşekkür ederim ya :D Aslında video incelemede anlatıyodu da ben sıkılıp izlememiştim :D Tekrar saol eyw )

Hocam teşekkür ettim çünkü değişken olarak kullandığına dair bir bilgi bekliyordum ancak bulamadım , sadece 2 sinide destekledigi yazıyor. Benim ramlerim 800 mhz ancak 667 çalışıyorlar şu an. Böyle birşey yazıyorda ben mi okuyamadım ?

Dostum ben bilgisayar uzmanı değilim, ama bildiğim birşey var o da şu ki chipset'in desteklemediği hiçbir özellik çalışmaz. Şekilde ve linklerdeki yazılarda da görebileceğin gibi 965 chipset en fazla 667 MHz hızındaki RAM'leri destekliyor. Bunun üzerindeki hızlarda olan RAM'leri çalıştırsa bile en fazla 667 MHz hızında çalıştırır. Bu konuya daha önce de dikkat çekmeye çalışmıştım, ama pek kaale alınmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4Wgs5h4s -- 10 Ağustos 2007; 22:22:28 >

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 22:23:12  

Ama farkettiğimiz gibi 17" :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

10 Ağustos 2007, 22:26:01  

quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

quote:

Dostum ben bilgisayar uzmanı değilim, ama bildiğim birşey var o da şu ki chipset'in desteklemediği hiçbir özellik çalışmaz. Şekilde ve linklerdeki yazılarda da görebileceğin gibi 965 chipset en fazla 667 MHz hızındaki RAM'leri destekliyor. Bunun üzerindeki hızlarda olan RAM'leri çalıştırsa bile en fazla 667 MHz hızında çalıştırır. Bu konuya daha önce de dikkat çekmeye çalışmıştım, ama pek kaale alınmadı...

Evet cidden öyle gözüküyor , hiç dikkat etmemiştim , e ozaman sadece gecikme süresinden mi kurtuluyorum ben ? Ne anladık ? Niye 800 aldım ki ben? :S

Teşekkür ederim ilgin için , Ahmet beyin açıklamasını da çok merak ediyorum , yarın bi ara gelir cevabı :D Böyleysede sağlık olsun napalım.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 22:29:39  

quote:

Evet cidden öyle gözüküyor , hiç dikkat etmemiştim , e ozaman sadece gecikme süresinden mi kurtuluyorum ben ? Ne anladık ? Niye 800 aldım ki ben?

İşte asıl soru bu... Yine de güzel bir bilgisayarın var. Bence bu saatten sonra buna kafanı takma ve cihazın tadını çıkar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4Wgs5h4s -- 10 Ağustos 2007; 22:37:24 >

Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 22:44:14  

Ben buna başka bir yerde daha okumuştum hatta link te vereyım
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2985
evet sanırım 800 mhz leri biraz boşa almış olduk :) Yalnız eğer extra bir avantajı yok ise bence bu durum belirtilmeliydi en azından
bence satış reyonuna bu şekilde konulmamalıydı tabi diyeceksınız arasıtrsaydın kardesım ozaman eevet orada hata bızde tabi
ama ne biliyim şöle biraz uzaktan bakınca hoş durmadı sanki
Berkide yanılıyoruz oda olabilir berkı 800 mhz olmasının bir avantajı vardır.

Yani en azından T75FL903 yerine T75FL902 alırdım aynı paraya 800 yerıne 667 MHz lik ramlar alır 120 yerıne 160 gblık harddıske sahıp olmus olurdum !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganaaa -- 10 Ağustos 2007; 22:46:26 >

Athlon II X2 250 AM3 + Gigabyte MA770-UD3 +kingston 4gb(2*2) ddr2 hyperX 1066MHz cl5 +Samsung 500gb 16 MB Sata2 7200 rpm+ cooler master rc-334 460W +samsung 21.5" 2233SN geniş ekran monitör
ROSEFALCON

10 Ağustos 2007, 22:49:55  

SELAMLAR YENI UYE OLDUM.1 AY ONCE S96S ALDIM.64 BIT VISTA HOME PREMIUM KULLANIYORUM.NFS CARBON U KASMADAN OYNUYOR.BASKA BU ALETI DENEMEK ICIN NE YAPILABILIR VEYA ALMAYI DUSUNENLER ICIN NE YAPMALI BASKACA,DENEYIP CEVAPLAYABILIRIM.
NOT: SU AN ICIN 64 BITLIK DRIVER OLARAK SADECE REALTEK AUDIO DRIVER VAR.EKRAN KARTI VS.DAHA 64 BITLIK SURUMU CIKMADI.AMA BU DURUMDA BILE PERFORMANSINDAN MEMNUNUM.

1-2008 CITROEN C4 1.6HDI MCP ( KÜL GRİ )
2-2004 CITROEN C3 1.4i SX BVA Otomatik ( Gri )
®
w w w . c i t r o e n i m . n e t
ArGoN®

10 Ağustos 2007, 22:57:24  

quote:

Orjinalden alıntı: Zarganaaa

Ben buna başka bir yerde daha okumuştum hatta link te vereyım
http://www.anandtech.com/printarticle.aspx?i=2985
evet sanırım 800 mhz leri biraz boşa almış olduk :) Yalnız eğer extra bir avantajı yok ise bence bu durum belirtilmeliydi en azından
bence satış reyonuna bu şekilde konulmamalıydı tabi diyeceksınız arasıtrsaydın kardesım ozaman eevet orada hata bızde tabi
ama ne biliyim şöle biraz uzaktan bakınca hoş durmadı sanki
Berkide yanılıyoruz oda olabilir berkı 800 mhz olmasının bir avantajı vardır.

Yani en azından T75FL903 yerine T75FL902 alırdım aynı paraya 800 yerıne 667 MHz lik ramlar alır 120 yerıne 160 gblık harddıske sahıp olmus olurdum !!

Ya tabiki var katkısı gecikme sürelerinden kurtulmuş oluyoruz 667 mhz e göre, en azından Kendimizi avutalım bari

Zargana arkadaşım bu arada dikkat ettin mi verdigin sitede turbomemory açıkken performans tam tesine daha kötü :D Hele hybernate özelligi nerdeyse 10 sn daha kötü :D E kapatalımmı bu modulu biz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 10 Ağustos 2007; 23:00:00 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 23:02:15  

ya aslında yetkili biri bizi avutsa:) bu arada argon yukarda tv kartı ve 9 cll lık pıllerle ilgili bir mesaj atmıstım bilgin varmı senın?

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 23:11:03  

Valla İlhan bey geçen ay agustosun sonuna kadar 9 cell lik pilleri yetiştirmeye çalşacağız diyordu , yetişmemiş ki şimdi eylül sonuna yetiştirmeye çalıştığını yazdı yukarda. Bu makinada tv kartı yuvası olup olmadıgını bilmiyorum , yok diye biliyordum , varsada açıkçası pek ilgimi çekmiyor , tv varken napayım bunu :D O yuzden pek araştırmadım , üzgünüm bilgim yok.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 23:23:06  

http://store.agearnotebooks.com/fl90photo.html
burada ayrıntılı olarak nerede ne var gösteriyor yalnız aklıma takılan birşeyi söylemek istiyorum ben hiç fingerprintsiz FL90 gormedım bana ilginç geldi bizimkiler hangi ara üretilmiş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganaaa -- 10 Ağustos 2007; 23:23:43 >

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 23:26:13  

İyide bizimkinde parmak izi okuyucusu yuvası var ama kendisi yok :D Şu sagdaki siyah stciker orayı kapatmak için :D Çıkarma sakın

Bide farkettiysen sitedekinin arka kapagı adam gibi simsiyah :D Öyle olmasını tercih ederdim açıkçası ,gerçi daha yafta gelmedi ama gelince bidaha düşünürüm :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 10 Ağustos 2007; 23:27:28 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 23:27:32  

quote:

Zargana arkadaşım bu arada dikkat ettin mi verdigin sitede turbomemory açıkken performans tam tesine daha kötü :D Hele hybernate özelligi nerdeyse 10 sn daha kötü :D E kapatalımmı bu modulu biz :D

"Intel Turbo Memory" teknolojisi hakkında ilginç bir yazı :

HP says no to Intel's Turbo Memory :
http://www.cnet.com.au/laptops/laptops/0,239035649,339278180,00.htm

Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 23:28:21  

Nasıl peki takılabilir mi sonradan gerçi hani kullanırmısın desen o da başka bir konu :)

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 23:32:36  

Hocam bırak ya takılsa nolcak allah aşkına :D

Ya cidden bu turbomemeory kıllandırdı beni bunu sistem ram i olarak kullanamıyomuyuz :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 23:36:44  

quote:

Ya cidden bu turbomemeory kıllandırdı beni bunu sistem ram i olarak kullanamıyomuyuz :D

Bu alet "flash bellek" yapısında olduğu için, RAM ile kıyaslanamayacak kadar yavaş çalışıyor.

Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 23:37:44  

Arkadaşın yolladığı linki bir solukta okudum ve öyle kalakaldım sisteme ek bir ram saglamıyor olmasını bırak tek bir ram sistemini kullandığı için sd veya usb den 2 gb ram taksan onu gormuyor gene gıdıp 512 lık robsonu goruyor eger yalnıs anlamadıysam :9
Yani git dısarıdan al 2 gblık memory daha bile iyi ve hatta ucuz
Zaten adam demiş eğer ram probleminiz yoksa robsonun bir anlamı yok die bişi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganaaa -- 10 Ağustos 2007; 23:42:08 >

d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 23:42:38  

ASUS'un en son modelleri olan "S96S" ve "C90S" serisi notebooklarda "Turbo Memory" teknolojisine yer verilmemiş olması da düşündürücü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4Wgs5h4s -- 10 Ağustos 2007; 23:44:32 >

Zarganaaa

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 23:48:51  

şimdi öyle diyorsun ama senin verdiğin yazıda son paragrafta üreteceklerini sadece bazı teknik konularda sorunlar olduğunu bu yüzden gecikme olduğu belirtilmiş.

Diğer tartışılan bir konuda birkaç sey sormak istiyorum bu laptoplarda neden parmak izi okuyucusu yok yanı yuvası var kendısı yok dediğim gibi ben araştırdım biraz internette parmak izi okuyucusuz FL90 yok olayı anlamadım ? Hatalı üretim falam mı bu mallar yoksa yani soruyorum kimseyi zan altında bırakmak istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zarganaaa -- 10 Ağustos 2007; 23:52:05 >

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 23:55:27  

Ben yine burdaki forumda bi topicde okumuştum ram olarak kullanın vs gibi bir hurafe yazıyordu o yuzden sormuştum :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
d4Wgs5h4s

10 Ağustos 2007, 23:55:51  

quote:

şimdi öyle diyorsun ama senin verdiğin yazıda son paragrafta üreteceklerini sadece bazı teknik konularda sorunlar olduğunu bu yüzden gecikme olduğu belirtilmiş.

Yazının tarihine dikkat edersen 2 ay önce yayınlandığını göreceksin. Bu süre zarfında sözünü ettiğin teknik engelleri aşmak için epey bir ter dökmüş olmalılar :)))) Bu arada "C90S" serisinin özelliklerini merak ediyorsan onu da şu linkten öğrenebilirsin :
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=140220

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4Wgs5h4s -- 11 Ağustos 2007; 0:04:58 >

Zarganaaa

Sisteme Gözat

11 Ağustos 2007, 12:03:41  

quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

quote:

Yazının tarihine dikkat edersen 2 ay önce yayınlandığını göreceksin. Bu arada "C90S" serisinin özelliklerini merak ediyorsan onu da şu linkten öğrenebilirsin :
http://forum.notebookreview.com/showthread.php?t=140220

Evet haklısın,
C90S lere de şimdilik koymamışlar demekki hala terredütler var.

dirtect

11 Ağustos 2007, 12:04:28  

@ArGoN®

Laptopun geldi sanırım nasıl durumu bir şikayetin varmı bu topiği yorumları merakla takip ediyorum.

Monster a karşı meyilimiz var bakalım hangisi olacak

ArGoN®

11 Ağustos 2007, 12:10:46  

Hocam eyw geldi laptobum herhangi bir problemim yok nazar değmesinde nasıl takip ediyon acaba bu forumu çok merak ettim :D 1 sayfa önce nerdeyse 5 tane yazı yazdım notebook geldi şu şöle bu böle diye :D Yannış annama sadece sordum

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
dirtect

11 Ağustos 2007, 12:13:11  

quote:

Hocam eyw geldi laptobum herhangi bir problemim yok nazar değmesinde nasıl takip ediyon acaba bu forumu çok merak ettim :D 1 sayfa önce nerdeyse 5 tane yazı yazdım notebook geldi şu şöle bu böle diye :D Yannış annama sadece sordum

Orasını bende biliyorum canım hatta saat 18 gibi gelmiş olması lazım Öyle okuduğumu hatırlıyorum

ArGoN®

11 Ağustos 2007, 12:19:35  

Evet aslında öğlen gelmiş de akıllı aras kargocu arkadaşlar evi bulamamışlar , üstüne beni arayıp sormamışlar , ben arayıp ne oldu demesem getirmeyeceklermiş :D Aradım tarif ettim saat 6 da geldi akşam üstü :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Sayfa:   <<   < önceki  69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  69 70 [71] 72 73 74 75 76 77 78   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Röportaj: 1lt Yakıtla 600KM yol katedin
Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencilerinden %100 Türk yapımı hidrojen yakıtlı otomobil!
1 Bilgisayar'da 30 Kullanıcı
Dojop Teknoloji standında N-Computing ürünleri hakkında bilgi alıyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız