Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
kan88

8 Ağustos 2007, 17:20:55  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

merhaba arkadaslar laptop almayı dusunuyomda.monster hakkında beni biraz bilgilendirimisiniz.
su modelı hosuma gitti.
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL904
bide monster laptoplarda orjinal windows verilomu?

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULÜBÜ

Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7500 (2,2GHz,4 MB L2 Önbellek, 800 MHz FSB)
2 GB Çift Kanallı 667MHz DDR2 SDRAM
250GB 7200 RPM SATA sabit disk
NVIDIA® GeForceTM 256MB DDR2 8600M GT
.
ArGoN®

8 Ağustos 2007, 18:13:14  

Fl90 lar için gelen cd de 64 bit driverları oldugu için 64 bit yukledim.32 bitte smart battery yi çalıştıramadım en azından intelin sitesinden çektigim çalışmadı , yani akıllı şarj tuşu vs de çalışmadı.Kıl oldum bende 64 bit yükledim.Yükledigim tüm oyunlar şimdiye kadar çalıştı sorunsuz.Xp ye göre daha yavaş oynatıyor oyuları diyorsan yukarda verdigim tweaklenmiş driverları deneyebilirisin.Hayırlı olsun.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

8 Ağustos 2007, 18:16:59  

quote:

Orjinalden alıntı: mozdemirci

Merhaba arkadaşlar;
MONSTER T73S96S1 Notebook bilgisayarım var. Hem power düğmesinin yanındaki düğmeler hem de fonksiyon düğmeleri çalışmıyor. (Daha önce çalışıyordu) Bunlar için bir program mı gerekli acaba. Problemin çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim.

ATK driverlarını kaldırıp baştan yükle ,sonra hotkey programını da silip baştan yükle , yanında gelen cd de var hepsi.Hotkey lerin ve power4gear ın çalışması için ATK driver + ATK media utility gerekli

kan 88 arkadaşım biraz gerideki sayfaları okursan aynı soruyu kaçıncı kez sordugunu gorursun.Yinede açıklayayım o baktıgın modelde işletim sistemi olmadıgını farketmişsin ki yazmışsın vermilmiomu diye , t73fl904 yerine t73fl907 modeline bakarsa vista ultimate 64 bit in yuklu geldigini ve haliyle fiyatının da daha yuksek oldugunu goreceksin.Orda nerdeyse 20-30 tane model var.Ayrıntılı incelemi sonra soru sormanı beklerdim.Monster hakkında genel bilgi edinmek içinde hem bu dernekteki yazıları hemde monster başlıgı altındaki incelemeleri okuyabilirsin.Onunda dışında istedigin özel bi soru varsa sorabilirsin bizde yanıtlarız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 8 Ağustos 2007; 18:18:49 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
mozdemirci

8 Ağustos 2007, 19:30:25  

ArGon çok teşekkür ederim. Yazdıklarını yaptım ve problemim çözüldü.

ArGoN®

8 Ağustos 2007, 19:39:16  

Ben teşekkür ederim , ne demek , her zaman

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
freeman01018

8 Ağustos 2007, 20:01:11  

ya argon benimde akıllı şarj tuşum çalışmıyor,smart battery yüklü çalışıyor fakat akıllı şarj tuşuna basınca ekranda hiç bişey çıkmıyor,ama benim model fl90 serisinden sorun ne acaba yardım edersen sevinirim.

ekran kartı sürücüsüne gelince,evet sanırım forceware masaüstü için denedim de yüklenmiyor.

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
Vincenzo

8 Ağustos 2007, 20:10:06  

Herkese selamlar,

Arkadaşlar ben de Monster FL90 aldım ancak ekranın arkasındaki kısımda bir boşluk var, sanki orada bir şey varmışta koyulmamış gibi. Ortası da yanmış gibi duruyor.

Sizde de böyle mi yoksa arkasında resim logo vs. bir şey mi var? Ya da sizde de böyle bir boşluk var mı?

Teşekkürler.

legolasoft

8 Ağustos 2007, 20:36:19  

ARKADASLAR 2 AYLIK ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA TÜRKİYENİN EN EKONOMİK FİRMASINI BULDUM. TUM LAPTOPLARDA 50-200 LİRA DAHA UCUZ Bİ FİRMA. HATTA FİYAT GARANTİSİ ALTINDA SATIYORLAR ÜRÜNLERİNİ. İNCELEYİN VE GÖRÜN...

WWW.TEKNOMARKETİM.COM WWW.TEKNOMARKETİM.COM WWW.TEKNOMARKETİM.COM

Bu arada herhangi bir baglantim yoktur bu firmayla :))))

tuncayt

8 Ağustos 2007, 21:18:43  

2. böyle bir övme yazısı teknomarketi... ilginç...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
ArGoN®

8 Ağustos 2007, 21:53:07  

quote:

Orjinalden alıntı: freeman01018

ya argon benimde akıllı şarj tuşum çalışmıyor,smart battery yüklü çalışıyor fakat akıllı şarj tuşuna basınca ekranda hiç bişey çıkmıyor,ama benim model fl90 serisinden sorun ne acaba yardım edersen sevinirim.

ekran kartı sürücüsüne gelince,evet sanırım forceware masaüstü için denedim de yüklenmiyor.

Hocam o akıllı şarj tuşunun ışığı yanmıyoken şarj etmioyor demektir, turuncu olarak yanıyosa şarj ediyor demektir.(Sanırım öyleydi ya karıştırmış olabilirim bende :D )Öncelikle pili boşalt, sonra şarja tak , görüceksin ki turuncu olarak yanıcak ve %50 ye kadar sana sormadan şarj edicek , ondan sonra şarj edip etmeyeceğini kontrol edebilirsin.

Ha unutmadan smart battery nin yüklü olması yetmiyor , hemen üstüne tıklıyorsun smart battery nin ve orda 3 seçecenek çıkıyor karşına , bunlar pilin ömrünü korumana yarımcı olucak aynı zamanda o tuşu aktife edicek ayarlar.Dolu şişeye tıklarsan tam güç şarj eder her zaman , tuşun çalışması için en alttaki en boş olan tübü seç , extended battery life yazar , bu şekilde tuş aktive olur ve sanırım, anladıgım kadarıyla yani daha yavaş şarj ediyor o şekilde.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

8 Ağustos 2007, 22:01:07  

Ariyetten bu teknomareket de baktıgım ilk bilgisayar haliyle G1S oldu , novabilgisayar da 2099$+kdv iken teknomarketim de 2139$+kdv(yada onun gibi bişi). Ytl fiyatları farkediyor ama kurlar düzeldigi zaman geçer sanırım o.Sonucta en ucuzu değilmiş değil mi? :D Ben şimdiye kadar nova dan daha ucuzunu görmedim ama bilmiyorum belli de olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 8 Ağustos 2007; 22:04:24 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
legolasoft

8 Ağustos 2007, 22:03:37  

Tuncayt bu ovme yazisi degil insanlara yardımcı olma yazisi. Forumlarin amaci paylasimdir yardimci olmaktir herhalde biliyorsun bunu...

legolasoft

8 Ağustos 2007, 22:07:12  

Bnece yaniliyorsun butun modelleri incelersen farki gorursun. En basitinden acer 5920 ye bak. novadan 70-80 daha ucuz

ArGoN®

8 Ağustos 2007, 22:15:03  

Tamam cnm ona birşey demedim ama sende mesela G1S gibi 3bin ytl nin ustundeki modellere bak
Demekki bi tutarlılık yok değişebilio , o yuzden heryeri araştırıcaz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 8 Ağustos 2007; 22:16:04 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
legolasoft

8 Ağustos 2007, 22:20:31  

argon kardesim 1-2 tanede olabilir tabiki. ama bak kendilerinin aciklamasi aynen su..

-----------------------------
teknomarketim.com firması ürünlerini size en düşük fiyat ve en iyi ödeme koşulları ile vermeyi taahhüt eder. Stoklarımızda mevcut olan bir ürünü başka bir firmanın daha uygun koşullarda verdiğini görürseniz. Firmayı ve ürünün fiyatını bize bildirirseniz biz size o ürünü o firmanın verdiği fiyatın altında bir fiyatla vermeyi şimdiden kabul ediyoruz...
------------------------------

bu arada ilhan beyten ses cikmadi fiyat farkiyla ilgili. cok merak ediyorum aciklamasini...

ArGoN®

8 Ağustos 2007, 22:54:09  

Tabiki o yazı çok iddialı bir yazı , o zaman hemen arayışlara başlayalım :D İlhan bey msn e girmedigi zaman zaten meşgul oluyor , msn de oldugu zaman zaten foruma yazdıgını gorebilirsin

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

9 Ağustos 2007, 12:44:43  

quote:

Orjinalden alıntı: Vincenzo

Herkese selamlar,

Arkadaşlar ben de Monster FL90 aldım ancak ekranın arkasındaki kısımda bir boşluk var, sanki orada bir şey varmışta koyulmamış gibi. Ortası da yanmış gibi duruyor.

Sizde de böyle mi yoksa arkasında resim logo vs. bir şey mi var? Ya da sizde de böyle bir boşluk var mı?

Teşekkürler.

Hocam mrk etme herkeste öyle tam ortada eritilmiş gibi ufak bi yuvarlak göçük var.Yaftalatınca zaten gözükmez arkası merak etme sen.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
sam_6

9 Ağustos 2007, 3:47:29  

DELL XPS M1710... DAİMA

Intel Core2 Duo T7200 2x2.0 Mhz, 2Gb DDR II 667 Mhz, 512 Mb GDDR3 GeForce 7950 GTX 256 Bit, 100 Gb 7200 Rpm HDD, 17.1" Lcd WXUGA Ultra Parlak Ekran, Blu-Ray Sürücü, Windows XP Pro TR "DELL XPS M1710 FORMULA RED EDITION"
Vincenzo

9 Ağustos 2007, 8:43:07  

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

quote:

Herkese selamlar,

Teşekkürler.

Hocam mrk etme herkeste öyle tam ortada eritilmiş gibi ufak bi yuvarlak göçük var.Yaftalatınca zaten gözükmez arkası merak etme sen.

Gerçekten çok kötü duruyor. Yaftalatma dediğiniz şey nedir? Oraya bir şey mi yapıştırılıyor?

/Bulut\

9 Ağustos 2007, 10:33:35  

yafta.net ten bilgi edinebilirsin

Shaqtr81

9 Ağustos 2007, 10:37:29  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

quote:

Herkese selamlar,

Teşekkürler.

Gerçekten çok kötü duruyor. Yaftalatma dediğiniz şey nedir? Oraya bir şey mi yapıştırılıyor?

Ewet.Oraya sticker yapıştırılıyor. http://www.yafta.net adresinde girip incelebilirsin.Bi önceki sayfadada İlhan beyin bu konuyla ilgili bi yazısı var.

Toshiba A200-1AH
Intel Core2Duo T7300 2Ghz,2Gb DDR2 667 Mhz Ram,160Gb 5400 Rpm Harddisk,256 mb ATI Radeon HD 2600 Ekran Kartı...
marlo

9 Ağustos 2007, 24:27:38  

dün fokus bilg. kadıköy şubesine gittim ve laptopları inceleme fırsatı buldum.s96s ile FL90 ı ayrıca inceledim. Kasa olarak s96s i FL90 dan daha çok beğendim.FL90 basit düz siyah plastik gibi duruyordu.Tasarım olarak da s96s daha güzel geldi.Fakat s96s in touchpad i çok kötüydü. kullanırken atlama falan yapıyordu. acaba o makinadan mı kaynaklanıyor bilmiyorum.FL90 ın touchpadi ise tam olması gerektiği gibiydi. İkisinin de ekranı güzeldi fakat Fl90 ın ekranı daha çok hoşuma gitti sebebi ise renkler daha böle sarımsı görünüyordu.Hani normal Crt monitörlerdeki renk sıcaklığında 6500k seçilmiş gibi.Laptop ekranlarında da varmı böle bi özellik yoksa?

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
.:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
DeLiCe_DoLuCa

9 Ağustos 2007, 13:44:48  

dizüstü ekranından değil de o , ekran kartının renk menüsünden ayarlanabiliyor diye biliyorum . dokunmatik fare konusunda ise aynı üründen bende var hiç bir atlama sorunu yok .

gollum
master of darkness

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007, 13:49:00  

Arkadaşlar ben de monster alacaktım ama sonra pazarlamada bana monsterın toplama olduğunu aşırı ısınma yaptığını ve cd ve dvd seçiciliği olduğunu söylediler.Ayrıca teknik servislerinde de sorunlar çıkıormuş.Onun yerine bana toshibanın a200-1bp modelini önerdiler.Ne dersiniz sizce ne yapmalıyım?Oyun oynamayı seven biriyim.Ona göre değerlendirmelerinizi yapın lütfen..

center]
DOOM SEVERLER
[/center]
kan88

9 Ağustos 2007, 14:25:44  

merhaba arkadaslar laptop almayı dusunuyomda.monster hakkında beni biraz bilgilendirimisiniz.
su modelı hosuma gitti.

DELL INSPIRON 1520 KULLANANLAR KULÜBÜ

Intel® CoreTM 2 Duo İşlemci T7500 (2,2GHz,4 MB L2 Önbellek, 800 MHz FSB)
2 GB Çift Kanallı 667MHz DDR2 SDRAM
250GB 7200 RPM SATA sabit disk
NVIDIA® GeForceTM 256MB DDR2 8600M GT
.
Ekkkooo

9 Ağustos 2007, 15:53:44  

quote:

Orjinalden alıntı: kan88

su modelı hosuma gitti.

arkadasım galıba bu sorusu aynı msjı 3. yazısın fılan...
monster hakkında bılgılenmek ıstıorsan su 70 sayfa yazıyı okusan daha ıı olur...

Orjınal wındows konusuna gelınce arkadasım senın begendıgın model de wındows yok...ama T73Fl905 de senın begendıgın modelın ORJINAL WINDOWSlusu... bılmem anlatabıldım mı ?

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
DeLiCe_DoLuCa

9 Ağustos 2007, 16:24:20  

master of darkness ; toshiba nın o modeli hiç bir monster bilgisayar ile boy ölçüşemez hatta karşılaştırmayı bıraktım , oyun oynayan birisi olarak o bilgisayarın yanından bile geçmemen lazım .
pazarlama dediğin nedir bilmiyorum ama monsterin toplama olduğu doğru (herşeyin markası ve kalitesi ,sen sadece işlemci ,ram ve hdd sine karar veriyorsun ) , diğer söylenenler yanlış . özellikle teknik servis sorunlu diyen kişi ve toshiba nın o modelini sana tavsiye eden kişi aynı kişiyse seni kandırmak istediği çok çok belli . ben monster kullanıyorum , şu ana kadar tatığım bütün cd leri ve dvd leri tanıdı , hepsine de yazdı . ayrıca henüz bir ısınma sorunum olmadı ki bilgisayarı haftada bir kapatan birisiyim . performans olarak da şu ana adar hiç yarıyolda kalmadım .

gollum
Ekkkooo

9 Ağustos 2007, 16:54:05  

quote:

Orjinalden alıntı: master of darkness

Arkadaşlar ben de monster alacaktım ama sonra pazarlamada bana monsterın toplama olduğunu aşırı ısınma yaptığını ve cd ve dvd seçiciliği olduğunu söylediler.Ayrıca teknik servislerinde de sorunlar çıkıormuş.Onun yerine bana toshibanın a200-1bp modelini önerdiler.Ne dersiniz sizce ne yapmalıyım?Oyun oynamayı seven biriyim.Ona göre değerlendirmelerinizi yapın lütfen..

Walla arkadasım ben bı oncekı hel80 serısınden kullanıorum...
Teknık serwıste sorunlar cıkıormus cd dvd secıcıymıs yalan bunların hepsı...dvd romumda hyundai markadan tdk ya dms den verbatıme noname cd dvdlere kaddar hepsını kullandım...kıllık yapmıor daha oncesınde bır cd yazma problemım wardı oda board kaynaklıydı we kasayı toptan degıstırdıler...sorun cozuldu
Oyun oynucaksan a200-1bp yı unut bı kere ekran kartı 7300 yada 7400 senı oyunlar konusunda sıkıntıya sokacaktır...

Monstera toplama laptop dıyenlerı de anlamıorum monsterın bı parca analızını yapalım ufak mıktarda:

kasalar= asus clevo ınventec compal (toshıba ise ınventec we clevo kullanıor)
ramlar = kingston hi-level (elixir kingston kingram tarzı markalar kullanıor toshıba)
hdd= seagate samsung (hi-tachi we seagate kullanıor genelde)
işlemcı we ekran kartından bahsetmıorum bıle...

pekı sence toshıbanın kendı urettıgı ben kasasına koydugu bır sey solermısın bana? ben solıyım mı T-O-S-H-İ-B-A harflerı...( toshıba kullanıp ıcınde bır parcası toshıba olan warsa yazsın lutfen bu sayede bızde ogrenıırız bunu uretıorlarmıs dıe...)

Arkadasım bana asus desen sana tmm derım...Adamlar board uretıor,dvd cd wrıter uretıor,kasayı uretıor, bır asus aldıgınızda bu parcalarınız asus marka olur eywallah derım...ama ben sırf ısmı toshıba dıe 200 300$ wercek kadar zengın deılım...

simdi sence solermısın arkadasım monster toplama ıse toshıba,datron,acer .... ws ws ws bunlar ne sence?

Eet monster toplama ise kımse kusura bakmasın bırcok markada toplama...ama bırcok markaya marka dıorsanız...monstera da toplama dıyemeyız kusura bakmayın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 9 Ağustos 2007; 17:02:31 >

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
ArGoN®

9 Ağustos 2007, 18:18:32  

Bu 2 yazının üstüne birde ben T75FL904 kullanıcısı olarak birşey yazayım , öncelikle kan88 arkadaşım yukarda sorularına cvp vermeme ragmen aynısını yine sormuşsun.Forumu kirletmeyelim lutfen 70 sayfa yazı var burda , okuyun , ondan sonra sorun.

Master arkadaşım bana , sana o cihazı oneren bir teknosa calışanı gibi geldi
Zira diğer arkadaşlarımında yazdıgı gibi monster üstün peformans ve ucuzlugu bir arada veren bir markadır ve toshibanın o modeli bu cihazların 100 m uzagından zor geçer.Bilgisayarımı ilk aldıgım gün 6 gün hiç kapatmadım hiçde ısınma problemim olmadı ,taktıdıgm her cd ve dvd yi okudu , bir problemim oldu(yukarlarda yazmıştım) ve şimdi bana 0 bilgisayar gönderiyorlar.Böyle bir teknik servisin kötü oldugunu kimse bana soyleyemez.Ki tüm çalışanların msn adresleri sitede var , ekleyip hergün konuşabilirsin , sabırla , ellerindengeldigince yardım ediyorlar.Zaten sitelerinde nerdeyse 100 tane ayrı model var , hepsinin özelliklerine bakarak hangisinde işletim var hangisinde yok ögrenebilrsin.Orda secebilecegin tum kombinasyonlar oluşturulmuş durumda

Şimmdiden hayırlı olsun

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Granis

9 Ağustos 2007, 18:31:21  

Merhabalar
Fokusshoptan 4. notebookumu almış bulunmaktayım :D
MONSTER T71S96S0 Notebook ( Santa Rosa ) modelini aldım kendim kullanmak için gt lere param yetmedi :D
ancak gs lerin de gayet performanslı olduğunu söyleyebilirim en basitinden rainbow six vegas ı (ekran kartını kasar bu oyun biraz) biraz grafikleri düşürüp hiç takılmadan oynayabildim. Stalker ı falan çatır çatır götürüyor. Ram den dolayı biraz sıkıntı çekebilirim ileride ama onunda çözümü var sonuçta üstüne 1gb daha gerekli olacak.
Kimsenin fokusshoptan ya da monster dan şüphesi olmasın gayet güzel makinalar ve destekleri sürekli sizinle. (yoksa 4. yü almazdım heralde dimi )
İyi günler...

airstar

9 Ağustos 2007, 18:35:13  

mrb arkadaşlar forumu sürekli takip ediyorum ama hala kararsızlığım devam ediyor
ASUS mu yoksa MONSTER FL si bir bilgisayarmı
asus un ısı problemleri beni ürkütüyor
ve monsterde yeni çıkan santarosa işlemcilerde ilgimi çekiyor
yardımcı olacak deneyimli arkadaşlara şimdiden tşk ler

DELL INSPRON 1520
KoRn_a

9 Ağustos 2007, 18:36:29  

arkadaslar benmde pek bi bilgim yok monster ile ilgili..acelem oldugu için de okuyamadım tüm yazıları..
hepsiburada'dan MONSTER T71S96S0 almayı düşünüyorum..ama servisi nasıldır..dayanıklılıgı nasıl hiçbir bilgim yok.
Birde işletim sistemi freedos diyor..hayatımda hiç kullanmadım.xp kurma imkanımız yok mu?
yardımcı olursanız sevinirim..

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
HP Ipaq 514 Voice Messenger
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
Granis

9 Ağustos 2007, 18:43:35  

quote:

Orjinalden alıntı: KoRn_a

arkadaslar benmde pek bi bilgim yok monster ile ilgili..acelem oldugu için de okuyamadım tüm yazıları..
hepsiburada'dan MONSTER T71S96S0 almayı düşünüyorum..ama servisi nasıldır..dayanıklılıgı nasıl hiçbir bilgim yok.
Birde işletim sistemi freedos diyor..hayatımda hiç kullanmadım.xp kurma imkanımız yok mu?
yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba
Ben şu an kullanıyorum senin düşündüğün bilgisayarı
Bence süper bir makina gayet güzel hiç bir sorunu yok şu an için. Servisi hakkında ise tek bir şüphen olmasın mükemmel çalışıyorlar. Dayanıklılık konusunda ise her laptop gibi düşürmücen üstüne bi sürahi su dökmücen hiç bişey olmaz 20 sene sonra sandığa bile koyarsın :D. Kasası gayet sağlam duruyor yani şaka bi yana ben sürekli seyahat ettiğim için sürekli taşıyorum bilgisayarı ve nerelere vurduğumu çarptığımı hayal edebilirsin :D.
Free dos demesi yanında işletim sistemi olmadığı için. İstersen extra ücretle orjinal xp veya vista alabilrisin istersen eve gelip kendin de kurabilirsin hiç bi problemi yok tak cd yi kur windows u yani.
Biraz önce yukardada yazdığım gibi fokusshoptan baya bi alışveriş yapmış birisiyim. Kesinlikle fokusshop a kefilim işlerini gayet güzel yapıyorlar. Eğer aklına yatıyorsa hiç şüphe etme derim...

KoRn_a

9 Ağustos 2007, 18:46:03  

yardımların için çok teşekkür ederim..peki xp yükledikten sonra driverları nerden bulucam?
birde ekran kartından memnunmusun bu modelin..sanırım 256sı paylaşımlı..carbon falan oynayabilirmiyiz?
cidden cok tesekkür ederim aylardır arastırıorum kafayı yicektim =)

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
hkspecial

9 Ağustos 2007, 18:51:23  

evet arkadaşlar hevesim kursağımda kaldı
makinam geldi ama
kapak kısmında bir sorun çıktı kapak kapanmaya yaklaşınca normalde krndini çekiyor ama malesef benimki çekmedi
servisle görüştüm gönder dediler
gönderdim
şimdi sabırsızlıkla bekiyorum
büyük ihtimalle yenisi ile değiştirecekler
sorun çıkarmadılar
artık bundan sonraki gelişmeleri IRAK tan yazarım
izne gelmiştik
hadi hayırlısı

Granis

9 Ağustos 2007, 18:53:19  

quote:

yardımların için çok teşekkür ederim..peki xp yükledikten sonra driverları nerden bulucam?
birde ekran kartından memnunmusun bu modelin..sanırım 256sı paylaşımlı..carbon falan oynayabilirmiyiz?

Ne demek hep okuyan oldum biraz da ben paylaşayım :D
Driver cd leri vs.. laptopla birlikte geliyor hem xp hem vista için. Kutunun içinde herşey var ihtiyacın olan. Ekran kartı gayet güzel carbonu gayet rahat oynarsın hiç şüphen olmasın. Ekran kartının paylaşım muhabbeti gerektiği yerde ramden yemesi. Yani eğer 2 gb ramin olursa 512 değil 1 gb a kadar çıkabiliyor ekran kartının belleği ancak 512 mb gayet yeterli olur sana. Fiyatına göre süper bi makina...

Granis

9 Ağustos 2007, 18:55:53  

quote:

Orjinalden alıntı: hkspecial

makinam geldi ama
kapak kısmında bir sorun çıktı kapak kapanmaya yaklaşınca normalde krndini çekiyor ama malesef benimki çekmedi
gönderdim
sorun çıkarmadılar
izne gelmiştik
hadi hayırlısı

Geçmiş olsun ancak nası bi problem olduğunu tam anlayamadım ben kapağı kapanmıyomu ya da kapanırken ekran devre dışı kalmıyormu?

hkspecial

9 Ağustos 2007, 18:56:15  

arkadaşlar oyun konusunda şüpheniz olmasın
makina bende fazla kalmamasına rağmen
carbon kurdum ve oynadım
ayrıca altta imzam olan masa üstü pc den daha iyi nerdeyse bütün özellikleri full yaptım
ssorunsuz

hkspecial

9 Ağustos 2007, 18:59:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Granis

quote:

makinam geldi ama
gönderdim
sorun çıkarmadılar
izne gelmiştik
hadi hayırlısı

Geçmiş olsun ancak nası bi problem olduğunu tam anlayamadım ben kapağı kapanmıyomu ya da kapanırken ekran devre dışı kalmıyormu?

problem şöyle kapağı kapatırken normalde kapak otomatikman kendini kapatıyo yani yaylı bir mekanizma varmış gibi
ama benimkinde bu özellik bozulmuş herhalde sanki sadece bir menteşe varmış gibi davranıyordu
aynısından arkadaş aldı onunki taş gibi

Granis

9 Ağustos 2007, 19:04:57  

quote:

quote:

quote:

makinam geldi ama
gönderdim
sorun çıkarmadılar
izne gelmiştik
hadi hayırlısı

problem şöyle kapağı kapatırken normalde kapak otomatikman kendini kapatıyo yani yaylı bir mekanizma varmış gibi
ama benimkinde bu özellik bozulmuş herhalde sanki sadece bir menteşe varmış gibi davranıyordu
aynısından arkadaş aldı onunki taş gibi

Evet anladım eğer çok rahat oynuyosa ekran falan rahatsız eder o
Umarım en kısa zamanda problemin çözülür

KoRn_a

9 Ağustos 2007, 19:17:37  

quote:

quote:

Driver cd leri vs.. laptopla birlikte geliyor hem xp hem vista için. Kutunun içinde herşey var ihtiyacın olan. Ekran kartı gayet güzel carbonu gayet rahat oynarsın hiç şüphen olmasın. Ekran kartının paylaşım muhabbeti gerektiği yerde ramden yemesi. Yani eğer 2 gb ramin olursa 512 değil 1 gb a kadar çıkabiliyor ekran kartının belleği ancak 512 mb gayet yeterli olur sana. Fiyatına göre süper bi makina...

hepsiburada.com'dan alıcam ama driverları verirler mi acaba? paket içeriği Notebook+Çanta diyor..

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
Granis

9 Ağustos 2007, 19:21:04  

quote:

quote:

quote:

hepsiburada.com'dan alıcam ama driverları verirler mi acaba? paket içeriği Notebook+Çanta diyor..

Mutlaka verirler onlarsız olmaz çünkü fokusshoptan alınsa da ordan da alınsa kutu içeriği aynıdır bence cd leri çantası şarj aleti falan...

KoRn_a

9 Ağustos 2007, 19:23:04  

hmm peki çok teşekkürler..pzrt sipariş edicem.inş dogru bir karar vermişimdir..

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
Granis

9 Ağustos 2007, 19:26:37  

quote:

hmm peki çok teşekkürler..pzrt sipariş edicem.inş dogru bir karar vermişimdir..

Şüphen olmasın arkadaşım eğer iyi olmasa, eğer teknik desteği kötü olsa, ne bu firma bu kadar büyürdü ne de bu forum 70 sayfa olurdu :D

KoRn_a

9 Ağustos 2007, 19:28:24  

haklısın =) ya bu laptop'ın resmi falan yok mu kapalıyken? geçmiş sayfalarda vardır belki ben hepsine bakamadım..fırsatım olmadı

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
Granis

9 Ağustos 2007, 19:41:05  

quote:

haklısın =) ya bu laptop'ın resmi falan yok mu kapalıyken? geçmiş sayfalarda vardır belki ben hepsine bakamadım..fırsatım olmadı

walla bi denedim şimdi umarım link çalışıyodur biraz acele oldu :D
[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img504.imageshack.us/img504/1782/dsc02324tv2.jpg[/IMG][/URL]
Shot with [URL=http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=K750i&make=Sony+Ericsson]K750i[/URL] at 2007-08-09

http://img504.imageshack.us/my.php?image=dsc02324tv2.jpg

[URL=http://imageshack.us][IMG]http://img510.imageshack.us/img510/303/dsc02325gx0.jpg[/IMG][/URL]
Shot with [URL=http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=K750i&make=Sony+Ericsson]K750i[/URL] at 2007-08-09

http://img510.imageshack.us/my.php?image=dsc02325gx0.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Granis -- 9 Ağustos 2007; 19:45:35 >

KoRn_a

9 Ağustos 2007, 19:45:37  

güzelmiş ya çok tşk ederm..

Monster T73S96S0
Apple Ipod Touch 8GB 2G
Kodak EasyShare C743
Sennheiser mx360
legolasoft

9 Ağustos 2007, 20:46:38  

oyun canavarları dell 1520 hepsiburada.com da satista inceleyin derim :))

airstar

9 Ağustos 2007, 21:02:26  

arkadaşım bu dell in linkini atarmısın
tşk ler

DELL INSPRON 1520
bd90

Sisteme Gözat

9 Ağustos 2007, 22:59:38  

Hep monstere rakip falan demişler ama bence bir tane rakibi var ama yinede monster kullanıcısı çokk.
rakip http://forum.donanimhaber.com/m_16021902/mpage_1/key_//tm.htm#16495771
eylülde eşitler durumu monster

FIFA & GRID & GTA & NBA & VT & NHL & Beijing 2008
MAFIA2 & GT5P (2009)

dinamofink

9 Ağustos 2007, 23:24:00  

1 ay önce bi monster aldım gayet güzel çalışıyor ama tek sorun garip ince tiz bi ses gelip gidiyor..sorun ne olabilir cevaplarsanız çok sevinirim?

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 12:37:48  

Evet arkadaşlar bugun saat 6 da makinam elime ulaştı herşey sağsağlim :) Çok memnunum :D

Yannız bir driver bulmuştum tweaksrus.com dan , arkadaşımın cihazında 10-15 fps artış gosterdi , 3dmark05 de 3500 alırken 4200 almaya başladı.
Tam bende indiricem derken sunucu down :D Bulabilen yada elinde olan varsa rapid e flan upload ederlerse çok sevinrim

xtreme-g mobileforce 101.70 M6 vista 64bit driverın adı.Şimdiden teşekkür ederim.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
dirtect

10 Ağustos 2007, 12:40:11  

Granis' in eklediği resimler

airstar

10 Ağustos 2007, 1:18:51  

ARGON mrb arkadaşım
daha önce sormuştum ama kimseden cevap alamadım
sen bu monster fl serisini çoktandır kullanıyorsun formu okuduğum kadarıyla
bana yol gösterirmisin yada yardımcı olurmusun çok çekimser kaldım
bir iki güne kadar bir karar verecem artık
monster t73fl900 modelini veya asusf3jp modelini düşüüyorum
ayrıca bu monsterlerin ekran kalitesi nasıl sence diğer laptoplara göre tepkime süresi falan
bana ayrıntı verirmisin
ve cihazda ısınma varmı özellikle asuslarda ısınma sorunu olduğunu söylüyorlar
cevabın için şimdiden tşk ler iyi gecler

DELL INSPRON 1520
ArGoN®

10 Ağustos 2007, 1:30:51  

Hocam öncelikle şunu söyliyim bende senin gibi yola çıktım , asus basşlıgı altında f3jp mi T75s96s4 mü topigine girersen bnm yazılarımı ve kararımı gorursun , ariyetten monster başlıgı altında beklenen incelemem var onada bakabilirsin.Şimdi ne asuslarda nede monsterlarda ısınma gibi bir problme yok.Şöle örnek vereyim arkadaşımda f3jc ver işlemcisi 55 derece stand by konumunda , bnmki 63 derece , neden ? Onunki 1.83 ghz bnmki 2.20 ghz , bunlar normal değerler.Şimdi monsterların 15.4" lerdeki şu anki ekran tepki süreleri 16 ms.Asuslarinki hakkında gerçekten fikrim yok.Ama şunuda ekliyim f3jp bu fl90 modellerinin performans olarak 100m ötesinden bile geçemez.Benim cihaz yük altında işlemci 70 , ekran kartı 85, disk 51 derece , boyle bir cihaza gore çok güzel degerler.Bu monsterin ekran kalitesi tek kelimeyle mükemmel , cihazın gelmesini beklerken fujistsu siemens amilo m marka 14" bir model kullanıyordum ki buna geçince insan huzur buluyor resmen :D Başka soruların varsa sor yanıtlayayım , ama sormadan önce yukarda verdigim topiclere girip okursan sevinirim , aradıgın cevapları orda bulabilirsin.Toplam 6 sayfa yazı var zaten orda

Bu arada celalcaner2 arkadaşımız vardı most wanted da fullde 12 fps oynuyorum performansını beğenmedim diye iade vermişti makinasını , burdan ona cevap vereyim Monst wanted full 32 fps :D Yerine göre 112 fps bile oluyor , en ufak kasma yok.

Her zaman dediğim gibi bu monsterların birçok sorunu kullanıcı kaynaklı , o yuzden önyargıyla ve acele olarak davranmamak gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 11 Ağustos 2007; 1:02:23 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
airstar

10 Ağustos 2007, 1:39:23  

argon kardeş teşekkürler
şimdi topiği inceleyip döneceğim

DELL INSPRON 1520
ArGoN®

10 Ağustos 2007, 1:44:51  

Ok eyw , oyunda olmassam burdayım daha

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
bd90

Sisteme Gözat

10 Ağustos 2007, 2:02:38  

bu fps dediğiniz nedir oyunun max. grafik ayarımı yoksa ekranla ilgilimi..sayıları artıyor iniyor gibi mesaj var.

FIFA & GRID & GTA & NBA & VT & NHL & Beijing 2008
MAFIA2 & GT5P (2009)

ArGoN®

10 Ağustos 2007, 2:15:58  

Şimdi fps , frames per second yani ekranda beliren saniye başına kare sayısıdır.İnsan gözü 24 kare/sn görüşe sahiptir.Ekrandaki görüntünün akıcı oldugunu hissedebilmemiz için bu degerin ustunde olmalıdır.Bu degerin altında zaten bariz anlarız ki oyun akıcı değil ve kasıyor.Bu değerin üstünde bilgisayar başarıyla oyunu oynatıyor demektir.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
airstar

10 Ağustos 2007, 2:29:30  

ARGON arkadaşım ilgili topikleri okudum
şuan için takıldığım veya takıntı yaptığım bu compal kasalar asus kasaya göre avantajı veya dezavantajı varmı görünüş ve kalite olarak , kullanış olarak nasıl
ayrıca şuan için vista yüklemeye durumum uygun değil
xp yüklersem çalıştıramayacağım bir program veya bir özellik varmı
ve topikte asus ile bu kasaların ekranı aynı olduğundan bahsediliyor?
fanın altta olduğu bir dezavantajmıdır sonuçta masada dururken ısınma artarmı?
yafta netten bahsediliyor bir yerde bu şekilde sanırım siz yaptırmışınızdır görüntü nasıl hoş duruyormu
cevaplarsan sevinirim
ayrıca bana zaman ayırdığın için çok sağl
bu gidişle monsterci olcaz sanırım...

DELL INSPRON 1520
Sayfa:   <<   < önceki  68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
WD Caviar Black 1TB WD1001FALS
Western Digital'in performansıyla iddialı Black sabit disk serisinin son üyesi test masamızda!
Nokia 5800 XpressMusic video inceleme
Nokia'nın ilk tam dokunmatik ekranlı cep telefonu X5800'ü inceliyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız