monster notebook sahibi degilim, baska bir marka tercih ettim.. ancak bu forumu da hep takip ettim.. gercekten müşteriye karşı böyle alaka görmedim, özellikle son olayda arkadasın yazdıklarına karsı cok sasırdım ardından İlhan Bey'in cevabını okudugumda her zaman müşterinin haklı olmadıgını gördüm.. sadece mesaj yazma ve İlhan Bey'e hic tahmin etmedigim seyleri gösterdigi için tesekkur etme geregi hissettim.. saygılar herkese..
Bazılarımız Mosnter.lar hakkında kotu bir haberı buyuk bır sabırla bekler gıbı sanki.Bu cok anlamsız bır bekleyıs.Bosuna. Bır dusunun ,bu markayı meydana getırebılmek ıcın kanımca buyuk bedeller odenmiş ve odenmeye devam edılıyordur. Bır gune bır gun Turkıyeye aıt bır seyın de durustluk ıcerebılecegını , guzel olabılecegını , emsallerı ile yarısabılecek cıddıyette ve kararlılıkta olduguna ınanalım ,hatta bızzat temas kurarak yasayarak emın olalım. Sevgılı okuyucular ,dizustuler dızustuler ıste : Gunun bırınde bu urunlerden bırı ya da bırkacı gercekten vaadedılenın aksıne kırık dokuk ,ılan ettıgının aksıne kalıtesız ya da yetersız cıkabılır, elektronık urun bu , tanrısal bısey degıl kı.Adamlar urunlerının arkalarında olduklarını yasanmıs orneklerle gosterıyorlar zaten , en azından musterılerın arkasında degıller! Oyle satısı yapana kadar dostuz cancıgerız sonrasında tanımamazlık,sen kımsın zıhnıyetınde degıller. Hadı bu son bahsettıgım sankı adamların avukatıymısım gıbı sankı onlar kendılerını ıfade edemıyeceklermıs gıbı algılanabılır kusuruma bakmayın, ancak sevgılı arkadaslar burada krıtık bır nokta var o da soyle :bu marka memleketımıze aıt ,bizim , baska bır dızustu kullanabılırız baska markaları ovebılırız hatta bazı markaların Monster lar karsısında ustunluklerını de saptayabılırız ,bu olabılır ancak bize ait bir nebzede olsun katma değerının cogu memlekette kalacak ustelık ıstıhdam alanı yaratan bır marka hakkında bahsederken yapıcı olunmalı bence.Belkı ılerde bu adamlar oyle bır ılerler oyle bır organızasyon gerceklestırırler kı bır bakmıssınız urun ıngıltere de dubai de ya da ne bılım florıda da sydney de satılıor ,oralarda konusuluor, bır bakmıssınız bu adamlar quantayla ortaklasa fabrıka acmıslar konya da ya da ne bılım antep'te . Hos bu adamlar bızlerden bırımız urun hakkında negatıf bır ıfade takınsak dukkanı bohcayı toparlayıp gıtmeyecekler ,gıtmelerı de sozkonusu olmamalı , tam aksı sekılde bu kısıler ısler ıyı gıttıgı zamanda rehavete kapılmamalılar.Elbette dıger markalar da cok kotuymus gıbı algılanmamalı , bence herseyın bırbırıne gore mukayeselı ustunlugu sozkonusu . Bu arada arkadaslar ben bilirkisi falan degilim , sıradan vatandasım . Absürd bir ornek olacak ama sabrınıza sıgınarak sunu aktarmak ısterım.Senlerdır batılılar bızde fason uretım yaptırmak suretıyle kendı markalarını satmaktalar ,tommy hıllfıger ,levis,lacoste vb. hatta armani bile dusunsenıze bu adamlar bızde urettırıp sonra bıze satıyorlar ,ustelık bız bunu yurtıcınden degıl tekrar ıthal ederek alıoruz.Yahu kardesım bız madem bu adamların urunlerını uretıyoruz ,koy bır markada kendı urununu uretıp sat ,hem hane halkına hem onlara ne bılım lacostun tımsahı gıbı sende bır logo urun bul ,yunus vs.re ,bakın sımdı tum tekstıl sektoru kıvranıo Çin gelıo ,bılmem ne oluo dıye ,herkes son anda marka yaratma pesınde tutunabılmek ıcın .He sımdı buna karsın bız baska bır cephede baska bır kulvarda ısın bır yerınden yakalamısız bır marka ortaya cıkartmısız adı monster bunu koruyalım bır sekılde ,savunalım Hatta bu adamları oyle bır zorlayalım kı bır an dahı rahat yuzu goremesınler cok calıssınlar. Iste oyle ,,,,, tekrar edıorum bu adamlarla herhangı bır sekılde bır ılıskım bır menfaatım yoktur , adım umit erdem dıleyen gıtsın baksın ne orda calısıorum ne de onlarla tıcarı bır bagım var ,aksı kanaat tasıorsanız da lutfen bana mail atın sendemail@mynet.com .... bu kadar.
Orjinalden alıntı: L@in
Konu baya bir detaylı haliyle tüketici olarak bende aynı pozisyana füşebilrim yani 15 gün sonrası itibatı ile sonuçta pixel kullanıcı hatası değil neden üreticiler yada satıcılar ürünlerine 15 günden fazla garanti veremiyor birde bu yasal mı?
MONSTER markası için uyguladığımız " 0 PIXEL HATASI Garantisi " sadece ilk satın alım sürecinde karşılaşılan memnuniyetsizliği ortadan kaldırabilmek için firmamız tarafından yürütülen ve sizlerin forumlardaki notebook ve lcd ürünleri ile ilgili eleştri ve şikayetleriniz değerlendirilerek ortaya çıkarılmış bir artı değerdir.
Bizim ürün tedarik ettiğimiz hiç bir üretici ve piyasada mevcut olan hiçbir marka ürünleri ile ilgili olarak böyle bir garanti vermemektedir. Aslında biz şu an sunduğumuz 15 gün içinde PIXEL HATASI nedeni ile DEĞİŞİM GARANTİSİNİ SATIN ALIYORUZ !!! Her satın aldığımız notebook şirketimize gelir gelmez tek tek kontrol ediliyor. Daha hiç satılmadan yani original ambalajında ve yeni gelmişken PIXEL HATASI içerdiğini tesbit ettiğimiz ürünleri geri gönderiyoruz ve 20 $ + KDV ödeyerek yeni PIXEL Hatası içermeyen ürünlerle değiştiriyoruz.
PIXEL HATASI çıkması halinde genel olarak markaların uygulaması ürünü yeni satın almış olsanız bile en az 3 - 6 adete kadar oluşan PIXEL Hatalarının arıza yada bir problem olarak kabul edilmemesi ve değiştirilmemesi şeklindedir. Garanti süresi olan 2 yıl yada daha sonra LCD panellerde pixel hatası çıkabilir mi ? Evet nadiren de olsa çıkabilir. Yalnız bu durum hangi markanın hangi modelini kaç paraya alırsanız alın oluşabilecek bir durum ve sebebi LCD panel üretim teknolojisi. Bu konuda dünya standartları belirlenmiş durumda ve örn.; 1680 x 1050 çözünürlüğü sahip yaklaşık 5.000.000 Transistörden oluşan bir LCD panelde 1 - 2 ölü transistör nedeni ile panel değişimi yapılarak değişen panelin çöpe atılmasının satış fiyatlarını ortalama % 30 civarında arttıracağını söylüyor üreticiler. Bu yüzden ISO standartlarıda üreticilerin bu söylemini destekliyor ve ortalama 3 - 6 pixel aralığı ve üzerini ancak problem olarak kabul ediyorlar. Yani özetle diyor ki standartlar; LCD monitör yada LCD panel tercih ediyorsanız bu üründe PIXEL hatası olmasının doğal kabul edildiğini bilin. Aşağıdaki linkde bu konuda hazırlanmış detaylı bir dosya bulacaksınız.
Bizim MONSTER marka notebooklar için verdiğimiz 15 Günlük değişim garantisi bu konuda % 99 çözüm üretmektedir. Sonuçta PIXEL hatası problemi varsa genelde kısa bir süre içinde ortaya çıkmaktadır. Buradaki 15 günlük sürenin bu konuda yeterli olduğunu biz uygulamalarımız sonrasında daha net olarak görüyoruz. Ayrıca müşterilerimizden gelen bilgileri dikkate alarak gerektiğinde süre konusunda müşterilerimiz lehine ( 30 güne kadar ) esneklikde gösteriyoruz. Bizim genel olarak satış sonrası hizmetler tarafındaki yaklaşımımız zaten çözüm üretmekten yana ve her zaman pozitiftir.
Pixel hatası problemi olup olmadığını test eden programlar var internette. Bu programlarla ilk satın alındığı andan itibaren LCD panelin uygun bir zamanda tüm test ve kontrollerinin yapılması herkes açısından memnuniyetsizliği ve oluşabilecek sorunları %99 ortadan kaldıracaktır. Sonradan pixel problemi çıkma olasılığı ilk satın alımda mevcut olan PIXEL problemine göre çok çok düşük bir risk olasılığı taşımaktadır.
Değerlendirmeyi ve yorumları size bırakıyorum.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: Alkanlı
ya bende bu 15 gün olayına takıldım. Gerçekten böle bişi var mı ? Monster almayı düşünüyorum, cevap yazarsanız sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: L@in
Konu baya bir detaylı haliyle tüketici olarak bende aynı pozisyana füşebilrim yani 15 gün sonrası itibatı ile sonuçta pixel kullanıcı hatası değil neden üreticiler yada satıcılar ürünlerine 15 günden fazla garanti veremiyor birde bu yasal mı?
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
Not: Şunu farkettim xp nin çok hızlı açılması da iyi bir şeymiş arkadaşa diyorum gel sana bir şey göstericem (o an aklımda hiç pc hemen açılacak açılmayacak mı diye bir şey yok çünkü biliyorum hemen açılıyoe bu meret)
Sn. İlhan bey 1650X1050 piksellik bir tft de tek ölü pikseli olduğu için değiştirdi, o zaman da 80 gb 7200rpm yeni çıkmıştı dedim ben ondan istiyorum o oldu, dedim farkını vereyim hediye oldu... Şu an bu üründen çok çok memnunum... Bakan bunun biraz farklı olduğunu hemen söylüyor (çözünürlükten olduğunu biliyorum) Farklı ve görüntüler gerçeğe diğerlerine göre daha yakın
Bu ayın 20 sinde seminerim var
Atlatayım resimler de gelecek
Merak edenlere....
Sade, zarif, ince, hızlı sıcak :), gelişmiş, fiyat performansta eline su dökecek yok.....
Evt pixel konsunu çevremdede araştırdım,yani şöyle yada böyle 0 pixel hatası veren ürünler dışındaki ürünlerde pixel garantisi yok bunu kabullenmek gerek. Bu herhangi bir marka değil genel olarak görülmeli. İlgi ve alaka için içtenlikle teşkkür ederim.
Öncelikle merhaba İLHAN bey... Ben 3 mart'da S4 modeli monster marka bilgisayar aldımmm.Fakat bana ineternette gösterdiginiz kasadan farklı bir şey yollamışsınız.Onboard ekran kartı Gma 900 128mb diye sitenizde tanıtıyorsunuz fakat bana gelende Gm915 96mb bu fark niçin .Spekerin kaplaması azcık kalkmışşş vaziyette ve üzerinde dogru dürüst bir amblem bile yok.Bluetooth calısırken evulatıon(5mb sınırlı) diyor,register edılmesı lazımmış ama nasılll. Bunlara cvp verırsenız sevinirimm
Intel 915GM chipseti ile gelen Tümleşik Ekran kartı, çalıştırılan program, oyun yada uygulamanın ihtiyacına göre otomatik olarak grafik kartının bellek ihtiyacını ayarlamaktadır. Bizim notebooklarımızda standart olarak ayrılmış min. bellek miktarı 96 MB' dır. Uygulamanın ihtiyacına göre sistem bu bellek miktarını 96 - 224 MB arasında kendisi ayarlamaktadır. Yüksek grafik performans gerektiren bir uygulama çalıştırılmışsa sistem otomatik olarak grafik bellek miktarını arttırmakta ve standart bir uygulamada çalışıyorsanız sistem bu bellek miktarını düşürmektedir. Böylece sistem gerçek ihtiyaçları dikkate alarak maksimum verimlilikte çalışmaktadır. Müşterilerimiz tarafından kolay anlaşılabilmesi için, biz bu bellek miktarını 96 - 224 MB aralığı diye yazmak yerine ortalama bir değeri baz alarak 128 MB Tümleşik Ekran kartı şeklinde yazıyoruz.
Size farklı bir kasa verdiğimizi söylemişsiniz !!! Tam olarak anlamadım burayı. Gösterilen üründen başka bir kasa modeli yok ki elimizde size nasıl farklı ürün verelim ??? Kasa derken ürünün donanım özelliklerini yada yukarıda yazdığım ekran kartı özelliklerinden bahsediyorsanız tabi o başka.
Mesajınızda speaker kaplamasının kalkmış olduğunu ve bluetooth ile ilgili sorununuzun olduğunu belirtmişsiniz. Bu sorunlar sonradan mı oluştu yoksa ürünü aldığınız 3 Mart 2006 tarihinden bu yana yani 45 gündür varmıydı ? Bahsettiğiniz sorunları en kısa zamanda servis departmanımıza teknik@fokusshop.com mail yada MSN adresinden fatura bilgileriniz ile birlikte iletin lütfen. Arkadaşlarımız bluetooth ile ilgili sorununuza sizinle iletişim kurarak hemen çözüm üreteceklerdir.
Speaker kaplaması üzerinde olduğunu belirttiğiniz durumu servis departmanımızın mutlaka görmesi lazım. Bu durum üretim hatasından kaynaklanan bir sorunsa ve üründe fiziki olarak başka herhangi bir problem yoksa ürününüzü yeni bir ürünle hemen değiştiririz.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: DADAS81
Öncelikle merhaba İLHAN bey... Ben 3 mart'da S4 modeli monster marka bilgisayar aldımmm.Fakat bana ineternette gösterdiginiz kasadan farklı bir şey yollamışsınız.Onboard ekran kartı Gma 900 128mb diye sitenizde tanıtıyorsunuz fakat bana gelende Gm915 96mb bu fark niçin .Spekerin kaplaması azcık kalkmışşş vaziyette ve üzerinde dogru dürüst bir amblem bile yok.Bluetooth calısırken evulatıon(5mb sınırlı) diyor,register edılmesı lazımmış ama nasılll. Bunlara cvp verırsenız sevinirimm
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
çok niyetlendim çok eledim bir model beğendim sipariş verdim ama gelmedi iyikide gelmemiş az evvel MONSTER Allosaurus NC311N17S1 Notebook unuzun reklamını gördüm
bu ürününüzü satan mağazaların listesini nerden bulabilirim yada siz bana bunu nasıl bildirebilirsiniz
valla ne diyeyim dondum kaldim boyle bir hizmeti herhalde kimse veremez (eger yazılanlar dogru ise ) butun forumu en ince ayrintisina kadar okudum ben sony bx196xp almak istiyordum ama bu forumu okuyup ta monster hakkinda bilgi edinince fikir karisıklığı ve ... hepsi oldu iste sony nin teknik servis olayi malum kalite marka ama servis 1 ayda alabilirsen öp basına koy ama eger okuduguma gore 1hafta ila 9 gun içerisinde korgoya verildiği yada elimizde oldugu gibi bir ibare okusum eger bu dogru ise muhtesem birşey !!!
en azından yetkili kişilerle sorunlarımızı bir platform da paylasa bilecek ve diğer kullanıcılara firmanın sergilediği tutumu gorebilecek olmamız beni gercekten etkiledi ve ciddi bir anlamda bu urunu incelemeye itti. ben bilgisayarda goruntuye onem veren bir kişi olarak (içindekilerde onemli de :)) ) ND521N21S1 urunu en kısa zamanda bizzat gorup goruntu kalitesi soylenenler kadar ii ise bu urunu almak bana mantıklı gelmekte
ama bunun boyle devam edip etmeyeceğide kafam da bir soru işareti ne zamana kadar bu forumda konusabilinir ki !!! incelenmeye deger bir olarak gordugum bu urunu ben izmirden nerede gorme sansım var beni bilgilendirirseniz sevinirim İLHAN BEY
bir de size bir oneride bulunmak istiyorum herkes ben bu urunu nerede inceleyebilirim yada su sehirde nerede satışıyo gibi sorular yoneltmektedir bunu sitenizde bir link haline getirirseniz sevinirim (eğer varsa ben bulamamıs olabilirim )
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Ürünümüzü İzmir' de aşağıda bilgilerini ilettiğim firmalardan tedarik edebilirsiniz. Yalnız çok fazla sayıda çeşidimiz olduğundan bayilerimiz genelde siparişe göre ürün getirtmeyi tercih ediyorlar. Siz istediğiniz modeli kendilerine belirtirseniz size daha sağlıklı olarak yardımcı olacaklardır.
MONSTER YETKİLİ BAYİLERİ YETKİLİ KİŞİ TELEFON MAİL ADRES BATI BİLGİSAYAR HÜMEYRA HNM-FADIL BEY 0232 544 91 08 humeyraolcay@mynet.com B.E.S.T BİLGİSAYAR TAYFUN ERYÜKSEL 0232 463 39 48 tayfun@bestbilgisayar.net BMT MÜHENDİSLİK TÜLİN ÇETİN 0232 364 40 25 bmt@bmt.com.tr EGECOM BİLG. SERHAT BEY 0232 631 22 22 egecom@hotmail.com
Satış noktalarımızın web sitemizden duyurulması konusunda bir düzenlemeyi çok kısa bir zaman içinde web sitemizde görebilirsiniz.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: goko82000
valla ne diyeyim dondum kaldim boyle bir hizmeti herhalde kimse veremez (eger yazılanlar dogru ise ) butun forumu en ince ayrintisina kadar okudum ben sony bx196xp almak istiyordum ama bu forumu okuyup ta monster hakkinda bilgi edinince fikir karisıklığı ve ... hepsi oldu iste sony nin teknik servis olayi malum kalite marka ama servis 1 ayda alabilirsen öp basına koy ama eger okuduguma gore 1hafta ila 9 gun içerisinde korgoya verildiği yada elimizde oldugu gibi bir ibare okusum eger bu dogru ise muhtesem birşey !!!
en azından yetkili kişilerle sorunlarımızı bir platform da paylasa bilecek ve diğer kullanıcılara firmanın sergilediği tutumu gorebilecek olmamız beni gercekten etkiledi ve ciddi bir anlamda bu urunu incelemeye itti. ben bilgisayarda goruntuye onem veren bir kişi olarak (içindekilerde onemli de :)) ) ND521N21S1 urunu en kısa zamanda bizzat gorup goruntu kalitesi soylenenler kadar ii ise bu urunu almak bana mantıklı gelmekte
ama bunun boyle devam edip etmeyeceğide kafam da bir soru işareti ne zamana kadar bu forumda konusabilinir ki !!! incelenmeye deger bir olarak gordugum bu urunu ben izmirden nerede gorme sansım var beni bilgilendirirseniz sevinirim İLHAN BEY
bir de size bir oneride bulunmak istiyorum herkes ben bu urunu nerede inceleyebilirim yada su sehirde nerede satışıyo gibi sorular yoneltmektedir bunu sitenizde bir link haline getirirseniz sevinirim (eğer varsa ben bulamamıs olabilirim )
Arkadaşlar Monster marka laptoplarınız ile ilgili şikayet veya sorunlarınız varsa http://www.sikayetimvar.com sitesini kullanarak yetkililere duyurabilirsiniz.Bi kaç tane gözüme takılmıştı geçenlerde.
iyi günler bende aylardır laptop almak için araştırmalar yapıyorum. ve ilhan beyle tanıştıktan sonra bana verdiği güven sayesinde 1 hafta önce bir monster sahibi oldum. ve performans açısından çok memnunum. şu sitede okuduğum hiç bir olumsuzluk yok laptopumda. üstelik memnun kalmam itibariyle 2. bir laptopu da monsterdan aldık. kesinlikle alacak arkadaşlara tavsiye ederim.. doom3 ü ultra high performansta hiçbir sorunsuz olarak çalıştırabiliyor makina.. herşeyiyle mükemmel.. monster almak için tereddüt etmenize gerek yok. iyi günler.
Ya arkadaşlar ben bu aletle wireless tv ye kablosuz bağlantı kurduramadım....
Problem işletim siteminde mi... yoksa makinada mı...
Xp vestel bağlantısını görüyor ama vestelin aletteki dosyalara ulaşmasını mı engelliyor
Donanımla mı ilgili bir şey olabilir mi...
Ne dersiniz...
dosyaları öyle direk paylaşıma açarak göremezsin http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/devices/wmconnect/default.aspx adresindeki windows media connect yazılımını bilgisayarına yükleyerek filmleri müzikleri açabilirsin ama direk ekran görüntüsü de alamazsın sadece dosyaları açabilirsin (sanki arada divx player varmış gibi) yani kabloyla direk ekran olarak kullanmaktan farklı
TTeşekkürler... TV nin PC girişi var.... O ikinci dediğini ordan hallediyorum.... Ama wirelless yapamıyordum... Sanınrım o yazılımıda kurdum yalnız benim firewall ve antivirus programları, bide şu güvenlik merkezi sıkıntı çıkarıyor herhalde...
Merhabalar. Yeni modellerimizi çok yakında web sitemizde duyuracağız. 30 Mayıs' da Dual Core Notebook işlemcilerinde bir fiyat düşüşü olacak. Bu nedenle güncellenmiş fiyatlarla yeni Dual Core modellerimizi Haziran ayında satışa sunacağız.
Yeni ürün profilimizin kademeli olarak aşağıdaki ürünlerden oluşmasını planlıyoruz.
* Düşmelere ve sarsıntıya dayanıklı; Klavye bölümü su geçirmeyen, Magnesium Kasalı Dayanıklı Notebook' lar; * Dual Core 14" Kameralı ve Tümleşik kartlı modeller, * AMD işlemcili 15.4" ve 17" harici ekran kartlı modeller, * Dual Core 15.4" ve 17" harici ekran kartlı modeller, * 12" Notebooklar.
Dual Core bir notebook almayı planlayan herkese Haziran ayını beklemesini tavsiye ederim.
www.ürüninceleme.com Güçlü konfigürasyonu, geniş ve yüksek çözünürlüklü ekranı, gelişmiş özellikleri ile dikkatleri üzerine toplayan dizüstü bilgisayar Monster Tyrannosaurus S6' yı test etti.
Merhabalar. Yeni modellerimizi çok yakında web sitemizde duyuracağız. 30 Mayıs' da Dual Core Notebook işlemcilerinde bir fiyat düşüşü olacak. Bu nedenle güncellenmiş fiyatlarla yeni Dual Core modellerimizi Haziran ayında satışa sunacağız.
Yeni ürün profilimizin kademeli olarak aşağıdaki ürünlerden oluşmasını planlıyoruz.
* Düşmelere ve sarsıntıya dayanıklı; Klavye bölümü su geçirmeyen, Magnesium Kasalı Dayanıklı Notebook' lar; * Dual Core 14" Kameralı ve Tümleşik kartlı modeller, * AMD işlemcili 15.4" ve 17" harici ekran kartlı modeller, * Dual Core 15.4" ve 17" harici ekran kartlı modeller, * 12" Notebooklar.
Dual Core bir notebook almayı planlayan herkese Haziran ayını beklemesini tavsiye ederim.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: bimekan
monster duo çıkacak mı arkadaşlar....
İlhan bey 6 aydır laptop almayı bekliyordum. Pek çok model inceledim almaya karar verdim ancak az evvel okumuş olduğum tavsiyenize uyacağım.
Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. İncelemede belirtilen ürün gerçekten harika özellikle 6600'ü bir düğme vasıtası ile devre dışı bırakarak on board ekran kartını kullanabilme ve pil ömrünü artırma olayı hakketen ilk kez karşılaştığım bir olay.
İnceleme için teşekkürler. Haziran ayını, yeni daha canavar modelleri ve fiyat düşüşlerini heyecan ve sabırla bekliyoruz.
edit:// Bu arada AMD'li modelleride listelerinizde görmek ümidi ile, Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 11 Mayıs 2006; 14:17:11 >
Ürününüz 1 Adet PİXEL hatası çıkması nedeni ile hemen değiştirilecektir. Ayrıca ürününüzü aynı fiyata satışa sunduğumuz 7200 rpm olan yeni model ürünümüzle ÜCRETSİZ olarak değiştireceğiz. İsterseniz ürünü Kargo ile bize gönderin. Elimize geçtiği gün size ürününüzün değişimini yaparak aynı gün geri gönderelim. Yada İstanbul' a gelip gidiyorsunuz sanıyorum. İstanbul' a geldiğinizde Kadıköy ofisimize uğrayın lütfen. Siz çayınızı yudumlarken ürün değişimini hemen yapalım, beklemeden ürününüzü alıp gidin.
Sn. electro_g' nin sorusuna gelince ürünümüzde ilk 15 gün içinde çıkan tüm sorunlarda gerekli çözümü hemen üretiyoruz. İsterseniz iade, İsterseniz değişim, isterseniz para iadesi, isterseniz başka bir marka ile değişim vs.vs.vs... Neyse beklediğiniz çözüm onu üretiyoruz. Sorununuz, evde yada işte nerede kullanıyor olursanız olun ürünümüzü hemen çözülmeli bizce. Bu yüzden çözüm süreçleri ile ilgili bir sıkıntınız olmasın. Ürünümüzü satın alarak sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. En küçük bir memnuniyetsizliğiniz olursa dediğim gibi sizin beklentilerinizi karşılayacak çözümü üretmeye biz hazırız.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: bimekan
EVET ARKADAŞLAR MAALESEF BİR ADET ÖLÜ PİKSEL TESPİT ETTİM EN ÇOK KORKTUĞUM BUYDU BU NOTEBOOKADA İYİCE ALIŞMIŞTIM ŞİMDİ İLHAN BEYDEN RİCAM BU PROBLEMİ ÇÖZMESİ BEN ÇÖZECEĞİNE EMİNİM AMA BENİM İÇİN ŞU ANDA ÖNEMLİ OLAN ÇÖZÜMÜN YOLU MUHTEMELEN BU CANAVARDAN BİRAZ UZAK KALACAĞIM....
S6 çok ii ama tabi zamanla diyosun ki ya bunun hard diski sata olsaydı falan diye bi de ram 2 gb ya bir sonraki notebook alma zamanınıda belirlemiş oluyosun gibi şöyle ne zaman standart diyebileceğimiz notebook ram 2 gb olursa (ki standartlar her geçen gün artıyor) o zaman bunu değiştirmek lazım yoksa her konuda tatmin ediyor benim en çok sevdiğim özelliği bu incelemede üstünde durmamışlar 1650 ye 1050 olan çözünürlüğü... ekran parlak değil ama diğerleri gibi yansıma falan yok tft de sağı solu görmüyorsun Ben şahsen parlaklık çözünürlük olarak çözünürlüğü tercih ettim diyebilirim...
Yazmadan önce söyliyeyim kesinlikle fokusshop ta falan çalışmıyorum ilgim alakam sadece monster bi notebook um olmasıdır
128 mb 6600 ekran kartlı 2 gb ramli bi monster ım war modeli aklımda deil.Yaklaşık 5 ay önce aldım ve çok memnunum.Ekran kartı 256 olmasa bile şu ana kadar kastığını gördüğüm hiç bi oyun olmadı.Nfs full oynuyorum,bi tek şu oblivion die bi oyun çıktı yeni onda fulleyemedim onu söyliyeyim ama yine tık demeden oynuyorum grafikleri de çok bozmadan. Her ne kadar laptopumda bir tane ölü pixel olsa da o kadar da çok göze çarpmadığı için çok büyük bi problem yaşamıyorum.O an makinayı sevdiğim için iade etmek istemedim daha büyük bi sorun çıkarsa diye. Kısacası eğer fokusshopa güvenemeyenler,monster markasını bilmeyenler,araştıramayanlar varsa ve bu notebookları gerçekten istiyorlarsa düşünmesinler gitsin alsınlar. Kesinlikle yardımcı oluyorlar.Bizzat kendim msn ile e-mail ile yardım istediğimde nerdeyse hiç bekletmeden cevap verdiler.E iade garantisi var,yüzyüze görüşme şansınız var,deneme şansınız var.Düşüncek birşey yok.Gayet iyi bilgisayarlar. Kısaca düşüncelerimi yazmak istedim.Kolay gelsin...
vakti zamanında nisan - mayıs gibi core duolu modellerin çıkacağını söylemiştiniz ama mayıs ortası olmasına rağmen hala core duolu modelleri göremedik. acaba bir gecikme mi söz konusu? daha ne kadar beklememiz lazım?
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve sonunda monster bir notebook almaya karar verdim.Size bişe danışmak istiyorum alacağım modelde tümleşik ekran kartı var Intel® 915GM Chipset ile ben sonradan bu chipset li notebook a harici ekran kartı takabilirmiyim. Alacağım model bu MONSTER Allosaurus NC311N17S1 Notebook veya fark ı ne kadarsa 6600 bir ekran kartı ne kadar fark eder fiyatta.Şimdiden Tşkrlr ...
10 Mayıs tarihli mesajımı aşağıya aynen kopyaladım. Burada belirtmiş olduğumuz ürünler sırasıyla web sitemizde yer almaya başladı. Şu an Magnesium Kasalı Dayanıklı Notebook' larımız web sitemizde satışa sunulmuş durumda. Dual Core 14" kameralı ve tümleşik ekran kartlı notebook' lar pzt. gününden itibaren web sitemizde satışa sunulacak.
Dual Core 15.4" ve 17" harici ekran kartlı ürün tedariği tarafında şu an üreticilerde oldukça ciddi sıkıntı var maalesef. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. İstediğimiz gibi bir ürün bulabilmek için doğru zamanı bekliyoruz. Haziran ayı içerisinde bu konudaki çalışmamızın tamamlanmış olacağını ve Haziran sonuna kadar ürünlerimizin gelmiş olacağını düşünüyorum.
AMD tarafında da 15.4" ve 17" harici ekran kartlı ürünler ile ilgili bir çalışma yapıyoruz şu an. Ayrıca çift çekirdekli AMD notebook' lar da hedef ürün portföyümüzde olan ürünler. 17" AMD harici ekran kartlı notebook' ların bu aysonu yada Haziran ayı ortasına kadar gelmiş olabileceğini sanıyorum. Yalnız tabi bu süreçler oldukça sıkıntılı. Üretici firmalardan istediğiniz zamanda istediğiniz özelliklerde ürünü, doğru fiyata alabilmek maalesef çok kolay değil.
30 Mayıs' da Dual Core işlemci fiyatlarında bir düşüş olacak. Üreticilerden ve gümrükden kaynaklanan problemler olmazsa Haziran ayı sonuna kadar Dual Core harici ekran kartlı ürünlerimizin stoklarımıza girmiş olabileceğini sanıyorum.
Bu süreç içinde bir gelişme olursa web sitemiz ve forum aracılığı ile sizlere mutlaka ileteceğiz.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ ...................................................................................... Merhabalar. Yeni modellerimizi çok yakında web sitemizde duyuracağız. 30 Mayıs' da Dual Core Notebook işlemcilerinde bir fiyat düşüşü olacak. Bu nedenle güncellenmiş fiyatlarla yeni Dual Core modellerimizi Haziran ayında satışa sunacağız.
Dual Core bir notebook almayı planlayan herkese Haziran ayını beklemesini tavsiye ederim. ......................................................................................
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetaktas
ilhan bey,
vakti zamanında nisan - mayıs gibi core duolu modellerin çıkacağını söylemiştiniz ama mayıs ortası olmasına rağmen hala core duolu modelleri göremedik. acaba bir gecikme mi söz konusu? daha ne kadar beklememiz lazım?
Başka sorunuz olursa lütfen bana bir mail atın yada foruma bir mesaj yazın. Olabildiğince hızlı biçimde size yardımcı olmaya çalışalım.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: Libertine
Arkadaşlar uzun zamandır araştırıyorum ve sonunda monster bir notebook almaya karar verdim.Size bişe danışmak istiyorum alacağım modelde tümleşik ekran kartı var Intel® 915GM Chipset ile ben sonradan bu chipset li notebook a harici ekran kartı takabilirmiyim. Alacağım model bu MONSTER Allosaurus NC311N17S1 Notebook veya fark ı ne kadarsa 6600 bir ekran kartı ne kadar fark eder fiyatta.Şimdiden Tşkrlr ...
10 Mayıs tarihli mesajımı aşağıya aynen kopyaladım. Burada belirtmiş olduğumuz ürünler sırasıyla web sitemizde yer almaya başladı. Şu an Magnesium Kasalı Dayanıklı Notebook' larımız web sitemizde satışa sunulmuş durumda. Dual Core 14" kameralı ve tümleşik ekran kartlı notebook' lar pzt. gününden itibaren web sitemizde satışa sunulacak.
İlhan Bey pazartesi günü websitenizde görebileceğimiz 14" core duo modelinizin ekran çözünürlüğü kaç olacak?
İyi çalışmalar dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komorie -- 18 Mayıs 2006; 13:11:16 >
Sn. İlhan bey İlk önce gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum... NC311N17S1 bu modeldeki özellikler ile sadece harici bir ekran kartı alabilmem mümkünmü bu kart 6600 serisi olabilir,Bide ne kadar fark eder fiyatta.
Başka sorunuz olursa lütfen bana bir mail atın yada foruma bir mesaj yazın. Olabildiğince hızlı biçimde size yardımcı olmaya çalışalım.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Libertine -- 18 Mayıs 2006; 13:35:22 >
İlhan Bey pazartesi günü websitenizde görebileceğimiz 14" core duo modelinizin ekran çözünürlüğü kaç olacak?
Aynı özelliklerde 256 MB GF6600 Harici ekran kartlı olarak bu ürünü almak isterseniz ürünün fiyatı : 1349 $ + KDV' dir. Yalnız genel özelliklerde harici ekran kartının dışında da farklar oluşmaktadır. Örn; LCD Ekran 1280x800 Parlak Ekran yerine 1680 x 1050 çözünürlükte, yüksek kalitede bir LCD panel ile değişmektedir. Bu LCD panel parlak ekran özelliği taşımamakla birlikte oldukça iyi kalitede SAMSUNG marka bir LCD paneldir.
Bunun dışında harici ekran kartlı modelimiz yine " Harici ekran kartı açma / kapama düğmesi " içermekte ve uzun batarya süresi elde edebilmek amacı ile 9 hücreli bir batarya ile gelmektedir. Bu farkların toplamı da 350 $ + KDV gibi bir fark yaratmaktadır.
Diğer modelimiz olan 128 MB 6600 harici ekran kartlı modelimizi almayı düşünürseniz onu size aynı özellikler ile 1199 $ + KDV gibi bir fiyattan verebiliriz. Değerlendirmeyi size bırakıyorum.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Sn. İlhan bey İlk önce gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum... NC311N17S1 bu modeldeki özellikler ile sadece harici bir ekran kartı alabilmem mümkünmü bu kart 6600 serisi olabilir,Bide ne kadar fark eder fiyatta.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
İyi günler arkadaşlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Monster notebooklarla tanıştım ve düşünmeye başladım. Özellikler gerçekten süper. Benim için tek sorun servis ve kalite idi. Bu yüzden araştırmaya başladım ve bu formu buldum. Baştan sona okudum. İlhan beyin yaklaşımına hayran kaldım Servis sorunumu kafamdan sildim fakat bir kaç arkadaşın klavye ve kasa kalitesi hakkında bahsettikleri aklımda kalite sorununu silmedi. Benim ilhan beye bir sorum olacak. Konyada monsterları görebileceğim bir yer varmı? Canavarları yakından görmek isterim. Birde forumda dikkat ettim herkes size soruyor. Web sitenizde bu bayileri neden yayınlamıyorsunuz.? Şimdiden teşekkür ederim
Beyler bir haftadır monsterı deniyorum, makineye tm anlamıyla işkence yaptım bir tane programcık var aynı anda çok sayıda explorer açıo, ve açılmaların tamamlanması,kilitlenmeme gibi hadiselerle benchmark yapıo... aynı anda tam 76 tane ie actı mesela ,, oblivion yukledım detayları full yapınca aglamaya baslıo ancak normal detay sevıyesınde gayet akıcı..bununla beraber nfs vs.re krıter degıl her sevıyede oldukca ıyı durumda...bu arada makıne 1.73 luk go 6600 monster 1 gb ...masaustunu aratmıyor hatta oldukca guzel bırseymıs laptop..yayıla yayıla ınternette takıl vs.re ..soylenecek son söz olarak su denılebılır : 1- Ekran kalitesi hiç fena değil ,elbette parlak ekran vs.re beklemeyin ama boyle de gayet guzel. 2- laptoptan sonra masaustu bılgısayar kamyon gıbı gelıyor. 3- laptop ta oyun moyun bence cok abartılıor..bir yerden sonra oyun oynamak sıkıcı,ps alın bı tane gıtsın.. 4- Makıne acaıp ısınıor, ısınınca da kokmaya baslıyor sankı , kasa plsatık gıbı oldugundan yuzey soguyuncaya kadar rahatsızlık verıor ancak bu laptopların genelınde sozkonusu. 5- Objectdock adlı bır yazılım var ,oldukca kullanıslı,,dızustu ıcın mukemmel bır program kullanmayanlar cok sey kacırıor,ezıyet cekıor... 6-photoshop ta 170 mb buyuklugunde bır resımle calıstım (harıta) ,sonrasında irfanda resmı acarken makıne sapsallastı. 7-Monster olayı çözmüş ,dert edılmesı gereken tek sey bence acaba intel ,mintel anakart vs.re yeterınce uzun omurlu mudur..ıntel ya da dıger bılesenlerın uretıcılerı uretım safhasında harctan calıorlar mı yoksa gerısı bosa tartısma.. 8- Monster ın iyi bir image maker ı ıhtıyacı var ,adamlar a dan z ye herseyı atmınkar yapmaya calısmıslar..makıneler gercekten guzel ,ancak pıyasada bılınmıorlar bence , dınazor kellesıyle olmayacak bu ıs ,tamam olur da o kafalar ne oyle gazteden kesıp yapıstırmıslar gıbı. 9- ıste oyle objectdock programını bulun kullanın derım ben.
Merhabalar İlhan Bey, ben 22 Nisan'da sizin 17'' ekranlı N2S2 modelinizi aldım. Ürün şu ana kadar sorun çıkarmadı, hatta beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat son günlerde, optik mouse kısmının yanlarındaki gümüş rengi bölmelerde bir takım çizikler oluştu. O kısma sadece yazı yazarken ellerim değdiği için bu duruma bir anlam veremedim. Laptopu kapatınca çizilmesi de sözkonusu değil. Bu çiziklerin nedeni ne olabilir? Bir de ben laptopu aldıktan çok kısa bir süre sonra hem fiyatınızda indirim yapıp hem de hard-disk kapasitesini 160 gb'tan 320 gb'a çıkarmanız beni ziyadesiyle üzdü :) Benim laptopumun da 320 gb'a çıkarılabilme ihtimali var mı? Varsa ne kadar fark ödemem gerek? Son olarak bilgisayarı almaya geldiğimde core-duo ve yeni nesil ekran kartlarına(geforce 7000 serisi, ati x1000 serisi gibi) yazın geçileceğini ve geçildikten sonra fiyat farkını ödeyerek upgrade yapabileceğimi söylemişlerdi. Bu parçaları ne zaman ürünlerinizde kullanmaya başlayacağınızı merak ediyorum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Monster böyle bir satış politikasıyla daha çok büyüyeceğe benziyor... Türkiye nin heryerinde bayilerinizi görmek ümidiyle ve hoşgörü ve müşteri memnuniyetine verdiğiniz önemi hiç kaybetmemeniz tek temennimiz Böyle aracı markalara ihtiyacımız var ..
Verdiğiniz linkde hata olduğu için doğru linki aşağıya kopyaladım. Düşmelere, sıvı dökülmelerine ve şok darbelere karşı dayanıklı bir notebook serisi olan Magnesium kasalı MONSTER Semi-RUGGED ANKYLOSAURUS serisi ile ilgili detaylara aşağıdaki link aracılığı ile ulaşabilirsiniz.
Merhabalar... Öncelikle ürünümüzden memnun olmanıza ve beklentilerinizin karşılanmış olmasına sevindim. Üründe oluştuğunu söylediğiniz çizikler ile ilgili bir yorum direkt olarak yapmam mümkün değil, teknik servisimizin mutlaka görmesi lazım. Durup dururken oluşması yada bir üretim hatasından kaynaklanması doğal olarak pek mümkün değil, sizinde mesajınızda belirttiğiniz gibi. ( Kapağı açıp kapatırken oluşma ihtimalinin olmaması vb... ) Yine de çok rahatsız olduysanız getirin teknik servisimizdeki arkadaşlarımız inceleyerek size bilgi versinler ve yardımcı olmaya çalışsınlar.
Fiyat indirimi konusunda yazdıklarınızı açıkcası pek anlayamadım !!! 22 Nisan 2006 tarihinde 2799 $+KDV' ye satın aldığınız notebook modeli Monster Tyrannosaurus ND570N21S2' dir. Bugün de aynı fiyata satıyoruz yani 2799 $ !!! Hatta kur arttığı için ürünün YTL fiyatı sizin aldığınız tarihe göre 700 YTL civarında daha pahalı şu an. Sizin satın aldığınız model " Intel Pentium M 2.16 Ghz - Sonoma " işlemcili bir üründü biliyorsunuz. Aynı işlemciyi kullanan 320 GB disk kapasiteli modelimizin ( ND570N21S4 ) fiyatı 3099 $ + KDV' dir. Hem indirim yapmamız hemde özellikleri yükseltmemiz gibi bir durum şu an için bu seride söz konusu değil.
Harddisk kapasitesini SEAGATE firmasının dikey kayıt teknolojisi ile 160 GB SATA 5400 rpm diskler üretmiş olması, bu ürünleri Türkiye pazarına getirebiliyor olmamız ve yeni teknolojileri kullanmak tarafındaki önceliğimiz nedeni yeni birkaç modelimizde yükselttik, doğrudur. Üzülmenize gerek yok. Sizin satın aldığınız model ile 2 x 160 gb diskli model arasında 300 $ + KDV gibi bir fiyat farkı var. Eğer isterseniz tercihiniz doğrultusunda 2 x 80 gb olan disklerinizi fiyat farkı ile 2 x 160 gb : 320 GB' a yükseltebiliriz. Bizim açımızdan sorun yok
Core Duo biliyorsunuz farklı bir teknoloji. Sizin kullandığınız Platforma Core Duo bir işlemci takmak mümkün değildir. Harici ekran kartı içeren modellerimiz gelecek fakat tam tarih maalesef üreticilerden kaynaklanan nedenlerle veremiyoruz. Önümüzdeki günlerde ( Temmuz - Aralık 2006 tarihleri arasında ) AMD 64 bit, AMD Çift Çekirdek, Intel Dual Core ve nVIDIA / ATI yüksek performanslı ekran kartı içeren modellerimiz olacaktır. İstediğimiz klasmanda bir ürün getirebilmek için gayret ediyoruz açıkcası şu an.
Burada fiyat farkı ödeyerek yükseltmekten kastınız mevcut kullandığınız ürünü iade alıp yeni ürünü fiyat farkı ile vermemiz gibi bir işlemse eğer maalesef böyle bir işlem yapmamız mümkün değil. Yukarıda yazdığım gibi uyumlu disk, işlemci yada bellek seçimleri yaparak ürününüzü farklı performanslarda kullanabilirsiniz. Bu konulardaki taleplerinizi bize iletirseniz elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Satış departmanımızdan sizinle ilgilenen arkadaşıma mesajınızı okuduktan sonra ( emin olmama ve bu konuda kesinlikle bir taahhütte bulunmayacağını bilmeme rağmen ) tekrar sordum. Herhangi bir biçimde hiçbir müşterimize böyle bir değişim yada yükseltme yapılabileceği taahhütünde bulunmadığını iletti bana. Sanırım bir yanlış antlaşma oldu. Ayrıca ne zaman geleceği ve fiyatı belirsiz ürünler ile ilgili böyle bir taahhüt vermemiz sizde tahmin edersiniz ki ne sizin için ne de bizim için çok mantıklı bir uygulama olmayacaktır.
Olabildiğince detaylı olarak sorularınıza yanıt vermeye çalıştım. Yine de sorularınız olursa bana mail atabilir yada foruma mesaj yazabilirsiniz.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: bmk
Merhabalar İlhan Bey, ben 22 Nisan'da sizin 17'' ekranlı N2S2 modelinizi aldım. Ürün şu ana kadar sorun çıkarmadı, hatta beklediğimden çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim. Fakat son günlerde, optik mouse kısmının yanlarındaki gümüş rengi bölmelerde bir takım çizikler oluştu. O kısma sadece yazı yazarken ellerim değdiği için bu duruma bir anlam veremedim. Laptopu kapatınca çizilmesi de sözkonusu değil. Bu çiziklerin nedeni ne olabilir? Bir de ben laptopu aldıktan çok kısa bir süre sonra hem fiyatınızda indirim yapıp hem de hard-disk kapasitesini 160 gb'tan 320 gb'a çıkarmanız beni ziyadesiyle üzdü :) Benim laptopumun da 320 gb'a çıkarılabilme ihtimali var mı? Varsa ne kadar fark ödemem gerek? Son olarak bilgisayarı almaya geldiğimde core-duo ve yeni nesil ekran kartlarına(geforce 7000 serisi, ati x1000 serisi gibi) yazın geçileceğini ve geçildikten sonra fiyat farkını ödeyerek upgrade yapabileceğimi söylemişlerdi. Bu parçaları ne zaman ürünlerinizde kullanmaya başlayacağınızı merak ediyorum? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Pozitif eleştiri ve yorumlarınız için teşekkür ederim. Bir süredir foruma yazamadığım için mesajınızı yanıtlamakda gecikdim, kusura bakmayın lütfen. Ürünümüzün kasa ve klavye kalitesi konusunda kesinlikle bir sıkıntı yaşamayacağınızı hatta ürünümüzü oldukça beğeneceğinizi düşünüyorum. Yine de ürünümüzü satın aldıktan sonra en küçük bir rahatsızlığınız olursa ürünümüzü hemen iade alarak paranızı anında iade edebiliriz. Bizim için önemli olan ürünümüzden kesin olarak memnuniyetinizdir. Evizinin duvar rengine uymadığını yada bir arkadaşınızın ürünü beğenmediğini belirterek yada hiç bir şey belirtmeden ürünümüzü " original " haliyle 15 gün içinde koşulsuz iade edebilirsiniz.
MONSTER için ayrı bir web sitesi hazırlanıyor şu an. Hem mevcut sitemizde hem de yeni sitemizde yakın zamanda MONSTER bayilerini görebileceksiniz. Arkadaşlarımız şu an çalışmalarına devam ediyorlar. Konya' da ürünlerimizi aşağıdaki bayimiz kanalı ile satın alabilirsiniz. Çok sayıda modelimiz olduğundan bayilerimiz stoklarında ürün tutmayarak siparişle ürün getirmeyi tercih etmektedirler. İincelemek yada satın almak istediğiniz modeli kendilerine belirtirseniz size en iyi biçimde yardımcı olacaklardır.
İL YETKİLİ BAYİ YETKİLİ KİŞİ TELEFON KONYA OKUTAN BİLGİSAYAR ALİ OKUTAN 0332 238 67 35
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: mkmkhk
İyi günler arkadaşlar. Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Monster notebooklarla tanıştım ve düşünmeye başladım. Özellikler gerçekten süper. Benim için tek sorun servis ve kalite idi. Bu yüzden araştırmaya başladım ve bu formu buldum. Baştan sona okudum. İlhan beyin yaklaşımına hayran kaldım Servis sorunumu kafamdan sildim fakat bir kaç arkadaşın klavye ve kasa kalitesi hakkında bahsettikleri aklımda kalite sorununu silmedi. Benim ilhan beye bir sorum olacak. Konyada monsterları görebileceğim bir yer varmı? Canavarları yakından görmek isterim. Birde forumda dikkat ettim herkes size soruyor. Web sitenizde bu bayileri neden yayınlamıyorsunuz.? Şimdiden teşekkür ederim
Sn. İlhan Bey, Öncelikle bu kadar ilgili bir yönetici olduğunuz için sizi tebrik ediyorum. Fiyat indirimi konusunda ben yanılmışım, sayfanın tam yüklenmemesi sonucu browserın en altında bulunan 320 gb hard-diskli 17'' laptopları görünce(sonu s5'le biten model, fiyatı 2599$ sanıyorum) benimkinin yeni versiyonu gibi düşünmüştüm, fakat aradaki 1 gb ram ve işlemci farkına dikkat etmemişim. Bugün sayfayı tekrar açınca sizin söylediğiniz diğer modelleri de gördüm ve benim hatam olduğunu anladım, kusura bakmayın. Teknik servisteki arkadaşlar bana yeni bir ürün vereceklerini tabii ki taahhüt etmediler, sizin de söylediğiniz gibi benim notebookumdaki parçaların değişebileceğini söylediler. Hard-disk artırımını da yeni nesil ekran kartlarıyla birlikte yaptırmayı düşünüyorum. ATI ekran kartları için beklemedeyim şu an Çizikler de şu anda pek rahatsız edici değiller sadece şaşırdım çünkü bir anlam veremiyorum nasıl olabileceğine. Fakat çiziklerde bir artma yok, o yüzden bir üretim hatası olma olasılığı da yok sanıyorum, galiba benim bilgisayar başında olmadığım bir zamanda oluştu. Son olarak da bir önceki mesajımda sormayı unuttuğum en önemli sorunumu ileteyim. Bildiğiniz gibi klavyedeki açma-kapama tuşunun yanındaki kısayol tuşlarından biri ayrı bir fanı çalıştırmaya yarıyor(en azından bana öyle söylediler ) Fakat onu çalıştırmama rağmen klavyede uzun süre yazı yazamıyorum, oldukça sıcak oluyor. Belki normal bir sıcaklık bu diğer benzer özelliklerdeki notebooklara göre bilemiyorum ama bunun bir çözümü varsa çok sevinirim, özellikle klavye kısmı için...
Sonunda model isimlerini kısaltmayı uygulamaya koymuşler ,bunda etkim olduğunu varsaydığım için mutluyum .Ustelik kolay hatırlama adına da çok güzel olmuş. Marka giderek gelişiyor .
mamafih, tomshardware de ve bir hardware dergisinde monster ların uzerlerındekı stıckerları matah bir sekılde yorumlanmış ,elbette millet makine de bir kusur bulamayınca cıkartmalara yuklenıor ,ne var ki haklı tutnak da mumkun .oyleyse yerı ve zamanı geldıgınde ,monsterların uzerıne hologram seklınde t-rex ler konulabılır ,bu mustakbel kullanıcıları tatmın edecektır dıye dusunuyorum aynı stıcker ebatında holografık uygulamalar... ornegın aşagıdaki ufak resım 3 boyutlu ,durusu da gayet hos ,poz ıyı ,bunu makınenın uzerınde hologramlı halde oldugunu dusunun , su ankı stıckerların ebatında ve yerınde..gece ne ekran ısıgıyla ne guzel gorunur... Cumle alemın sırf ferrarı yazısı ıcın abuk sabuk t-shırtler aldıgı bır donemde.... Marka sunumu krıtik bir faalıyettır bence ,hele markayı tasıyan emtia hakikaten boyle ıyı oldugunda sırf marka sunumu alanındakı zaafıyetten dolayı fırsat kacırmak bence rıske gırmemek degıl fırsat malıyetını yukseltmektır.İlhan Bey elbette gozardı etmıyordur ancak neyı beklıyorlar merak konusu.yenı urunlerın lansmanında gayet ıyı dzayn edılmıs artıstık dıgıtal dinazor resımlerı kullanılmalı kanımca..ve son olarak ,eger Çin yaz sonunda parasının degerını arttırırsa (ya da devalüe etmeyı beklemeye alırsa 2006 nın son ceyregınde ..) fed de faızlerı yukseltır zaten boyle bır egılımde olduklarını ancak son %5 lık faız oranının sene sonunda ne yone dogru gıdecegını sımdıden beklentısını olusturmanın erken oldugunu derken ,aslında faızlerı yuzde 7.5 a cıkartarabıleceklerını(2007 bası) soyledıler ,bu demek oluyor kı zaten dolar 1.3 ytl ıken %35 degerlı bır Ytl nın sene sonuna dogru 1.7 Ytl ye rahat varır. Aralık ayında 1.8 ytl ye dogru test eder ama asla aşmaz :kısaca sunu demek ıstıyorum , bızler ,tuketıcıler ,hanehalkı pozısyonlarını bu senaryoya gore revıze etsınler. Fokusshop ıse dalgalanmanın degıl etkısınde kalmak u dalgalanmadan dogabılecek hortumun ortasına kaymamak ıcın ,su an malı tablolarındakı carı dengeye baksınlar , kısa vadelı borclar kalemı hep hafıfe alınan kalemdır ama asıl onlar yorar. Stok politikası bu sektorun kalbı . Stok devrını hızlanırmak ıcın markalasma reklam tanıtım promoston vs.re faalıyetler gereklı olmaz mı ? İdda edıyorum monster bir gun avrupa da veya dubai de satılan en ciddi ve tatmınkar urun olacak,insallah. haddımı bılmedıgımı akla getırdeysem bu ukalalık taslama ucuzlugu degıl ,yanlızca gecenın bu vaktı heyecanlanarak yazıverdım oylece...bende hatırlatmak ısterım ne fokusla ne monster la tıcarı veya kısısel faydaya dayalı bır bagım yoktur. son olarak İlhan Bey Dergilere reklam verırken urunlerınızın yamacına Vista Ready ibaresini koymak erken bır çıkış mı olur yoksa ne olur ,neden olmasın ki ,driver cd lerini yavas yavas hazırlayın bence. sabrınız ıcın tesekkur ederım, herkese gönenç,saglık ve huzur dılerım. saygılarımla. rugged kasalar balyoz gıbı olmus şahane şahane ,,kasa masa geyiğine al sana kasa git surf yap ,yoroz kalesine çık(anadolu kavağı) der gibi olmuş .
Yorumlarınız, önerileriniz ve eleştirileriniz için teşekkür ederiz. Model isimlerindeki kısaltmada yazdıklarınızın kesinlikle katkısı var. Bu mesajınızda yazdıklarınızı da emin olun dikkatlice üzerinde düşünerek değerlendirmeye alacağız. Tüm forum üyelerinin olumlu / olumsuz fikirlerini yada iş geliştirme önerilerini bekliyoruz. Sizin istediğiniz gibi bir marka olabilmemiz için sizin fikirlerinize mutlak olarak ihtiyacımız var. Yaptığımız çalışmaları izlerseniz uygulanabilir önerilerin zamanla aktif hale geldiğini mutlaka görebilirsiniz.
Özellikle Hologram uygulaması fikri gayet güzel, bu konuda gelecek günlerde bir şeyler yapabileceğimizi düşünüyorum. Tekrar Teşekkürler...
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: sendemail
Sonunda model isimlerini kısaltmayı uygulamaya koymuşler ,bunda etkim olduğunu varsaydığım için mutluyum .Ustelik kolay hatırlama adına da çok güzel olmuş. Marka giderek gelişiyor .
mamafih, tomshardware de ve bir hardware dergisinde monster ların uzerlerındekı stıckerları matah bir sekılde yorumlanmış ,elbette millet makine de bir kusur bulamayınca cıkartmalara yuklenıor ,ne var ki haklı tutnak da mumkun .oyleyse yerı ve zamanı geldıgınde ,monsterların uzerıne hologram seklınde t-rex ler konulabılır ,bu mustakbel kullanıcıları tatmın edecektır dıye dusunuyorum aynı stıcker ebatında holografık uygulamalar... ornegın aşagıdaki ufak resım 3 boyutlu ,durusu da gayet hos ,poz ıyı ,bunu makınenın uzerınde hologramlı halde oldugunu dusunun , su ankı stıckerların ebatında ve yerınde..gece ne ekran ısıgıyla ne guzel gorunur... Cumle alemın sırf ferrarı yazısı ıcın abuk sabuk t-shırtler aldıgı bır donemde.... Marka sunumu krıtik bir faalıyettır bence ,hele markayı tasıyan emtia hakikaten boyle ıyı oldugunda sırf marka sunumu alanındakı zaafıyetten dolayı fırsat kacırmak bence rıske gırmemek degıl fırsat malıyetını yukseltmektır.İlhan Bey elbette gozardı etmıyordur ancak neyı beklıyorlar merak konusu.yenı urunlerın lansmanında gayet ıyı dzayn edılmıs artıstık dıgıtal dinazor resımlerı kullanılmalı kanımca..ve son olarak ,eger Çin yaz sonunda parasının degerını arttırırsa (ya da devalüe etmeyı beklemeye alırsa 2006 nın son ceyregınde ..) fed de faızlerı yukseltır zaten boyle bır egılımde olduklarını ancak son %5 lık faız oranının sene sonunda ne yone dogru gıdecegını sımdıden beklentısını olusturmanın erken oldugunu derken ,aslında faızlerı yuzde 7.5 a cıkartarabıleceklerını(2007 bası) soyledıler ,bu demek oluyor kı zaten dolar 1.3 ytl ıken %35 degerlı bır Ytl nın sene sonuna dogru 1.7 Ytl ye rahat varır. Aralık ayında 1.8 ytl ye dogru test eder ama asla aşmaz :kısaca sunu demek ıstıyorum , bızler ,tuketıcıler ,hanehalkı pozısyonlarını bu senaryoya gore revıze etsınler. Fokusshop ıse dalgalanmanın degıl etkısınde kalmak u dalgalanmadan dogabılecek hortumun ortasına kaymamak ıcın ,su an malı tablolarındakı carı dengeye baksınlar , kısa vadelı borclar kalemı hep hafıfe alınan kalemdır ama asıl onlar yorar. Stok politikası bu sektorun kalbı . Stok devrını hızlanırmak ıcın markalasma reklam tanıtım promoston vs.re faalıyetler gereklı olmaz mı ? İdda edıyorum monster bir gun avrupa da veya dubai de satılan en ciddi ve tatmınkar urun olacak,insallah. haddımı bılmedıgımı akla getırdeysem bu ukalalık taslama ucuzlugu degıl ,yanlızca gecenın bu vaktı heyecanlanarak yazıverdım oylece...bende hatırlatmak ısterım ne fokusla ne monster la tıcarı veya kısısel faydaya dayalı bır bagım yoktur. son olarak İlhan Bey Dergilere reklam verırken urunlerınızın yamacına Vista Ready ibaresini koymak erken bır çıkış mı olur yoksa ne olur ,neden olmasın ki ,driver cd lerini yavas yavas hazırlayın bence. sabrınız ıcın tesekkur ederım, herkese gönenç,saglık ve huzur dılerım. saygılarımla. rugged kasalar balyoz gıbı olmus şahane şahane ,,kasa masa geyiğine al sana kasa git surf yap ,yoroz kalesine çık(anadolu kavağı) der gibi olmuş .
monster notebook sahibiiyim onceden de belirtmistim.. dvd sürücümde bi sorun var .. cd yazarken veya kopyalarken vs. oyun kurarken dinledigim sarkilarda takilma oluo.. daha once boyle bisey tesbit etmemistim ..acaba nero nun cpu kullanmasindan midir die düsünüp nero yu kaldirdim.. windows un kendi toolunu kullandim sonuc yine ayni.. bu konuda bana yardim edebilecek biri var mi? (lazerimin cizilme olasiligini düsündüm.. ama evde benden baska kimse kullanmaz notebook u ve benim cizmis olma olasiligim düsük..) bu durumda cd cekmeye calistim cd lerim yandi vs...
herkese selam forumda okuyucu olarak eskiyim ama yeni üyeyim ilk yazımı da şimdi yazıyorum
markası monster olur, başka birşey olur ne olursa olsun bu ürünler boş olarak ithal edilmekte ve içi doldurulup (işlemcisi belleği kıvırı zıvırı) üzerine marka vurulup satılmaktadır aynen casper escort exper vs gibi yani markası monster olur elma olur armut olur farketmez bence güvenle alınır.
yalnız burada şu sorun var ürünün sürdürülebilir olup olmadığı
bu nedemek? şu demek : bunlar toplama bilgisayar gibi değil, 3-4 parçayı ekleyip, değiştirip ürettim diyorsunuz bunun kasasını bir bütün olaraktan hazır ithal ediyorsunuz yani demek ki ürünün sürekliliği açısından sorunlar var.
işin daha kötüsü büyük üreticiler artık fiyatları aşağı çektiler dolayısıyla artık x marka toplama notebook ile bir hp bir asusun fiyat farkı pek kalmadı. hatta hiç kalmadı
neden işin kötüsü diyorum? çünkü benim tercihim toplamadan yana hem masaüstü hem notebook için.
markalı ürün almak taraftarı değilim. monster olur, başka marka olur, fiyatı özellikleri uygunsa alırım hiçbirşeyde olmaz
ama insanların tercihi markalıdan yanadır tüketici marka almayı tercih eder
bir monster hiçbir zaman bir hp bir asus gibi olamayacağına göre yakın gelecekte bu markayıda tarihin sayfalarında göreceğiz demektir (keşke böyle olmasa) ama üretmeden pazarlamanın sonucu bu
bu ülkede üretim, arge yok. monster markası kendisine özel bir kasa ile satış yapabiliyor mu hayır
nasıl yapsın? bunu yaptırabileceği yer bile yok memlekette??
casper exper escort ta öyle kendi tasarımını çıkarabiliyor mu hayır
aynı ürün birsürü marka ile ortalıkta dolaşıyor
aynen dandik web kameralar gibi biri çiki marka öbürü tiki marka ötekisi kiki marka hepsi aynı mal, hepsinin üreticisi aynı
hatta serigraf bile yapmadan çıkartma ile marka vuruyorlar sakızlardan çıkan yapışkan etiket gibi
insan aldığı üründe hiç değilse markanın etiketsiz olmasını istiyor
sonuçta bizim kendi milli markamız olmadan böyle markacıklar pıtırak gibi doğar büyür ve ölürler
isterimki ülkemizde özgün markalar (monster gibi) olsun bunlar büyüsün ama olmaz
sonuçta markaya bakmayın, bütçenize uygun geliyor ve özellikleri uygunsa alın derim
alırken tek sorun şu : çok değil, 3 gün sonra dünya markası bir ürün aynı fiyata inecek, ve belki de o şirkette dev markaların rekabeti yüzünden üretimi kesecek. böylece müşterinin elinde kendi halinde "özgün" bir makine olarak ömrünü tamamlayacak.
Mecbur Kalmadıkça cd yazmıyorum genelde dvd yazıyorum. Ama genel olarak notebook incelemelerimde bütün optik okuyucular okuma sorunu yaşıyor. Bu sorunun kaynağı aletin yavaş dönmesi ve C2 erors ları okuma özelliği olmamasından kaynaklanıyor. Ne yaparsanız yapın her cd yi veya dvd yi okumayacaktır. Sony, TSSTcorp(tosiba), QSI, hlttsd(LG), philips gibi markaları FLY,diamon, princo, dms(Class2), benq, TDK, iomega, gibi cd markaları ile test ettim. Yazmada hiçbiri yazmam demiyor hepsi yazıyor ama iş okumaya gelince bazı markalarda kendi yazdığını bile okuyamıyor. Yani demek istediğim fazla kendinizi kasmaya gerenk yok! Benim gibi makinaya çok cd sokup çıkarıyorsanız harici usb CD-DVD casebox alıp içine bir tane C2 erors okuyabilen CD-RW takdınız mı işinizi çok rahat görür. Bunun masrafı 90usd gibi bişey. Ama masraftan kaçınıyorsanız varsa desktopPC bilgisayarına cross bağlantılı ağ ile onun okuyucusunu kullanabilirsiniz.
bilmiorum.. ayni modelde bi sorun cikiyorsa fabrikasyon hatasi vardir.. aleti alali 1-2 ay oldu.. cok yüklenmedim de.. bugune kadar 1 tek dvd yazdim onu da tam doldurmadim..cd yazmamasinin sebebini bilmiorum... sanirim servis yolu görünüyor bakalim onlar ne diyecek.
abi wireless i nasıl bu aletin ?? bi de ekranı konusunda yorumlarınız neler ?? bende baya baya niyetlendim "Tyrannosaurus ND521N20S1" modeline ne düşünüosunuz ?? beni üzmez dimi bu alet ??
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepassio -- 10 Haziran 2006; 18:47:22 >