Dostlar bende alıcam bir laptop kur mu alayım yoksa tl bazında mı birde bütçem 2500 ytl en performanlı ürünü hangi ayda ucuza alırım bn şubat gibi almayı düşünüyorum eylülde alsam pahalı mı almış olurum değerli monster ciler?
Bence bir süre beklemeniz ve bu arada bütçenize biraz daha katarak bu yılın sonlarına doğru Ge Force 8700'lü bir monster almanız doğru olacaktır.
arkadarşlar bana diyinki gidip al bundan iyisinimi bulacan 3 milyara... Yeni monsterler bu fiyatta çok dahamı kaliteli olacak ama çokmu..şimdi gitsen alsan ne güzel laptop diyom bir yandan bekle ama vakdin yok maalesef diyor.... Kısacası yenileri 4 sene gitse bu laptopda 3 sene gider galiba.Bir oyuncu olarak ve dizüstünden fazla anlamayan bir ikişi olarak yenilerin FL90 dan nekadar farklı olabilirki... + FL90 da oyunları süper çalıştırıyor. Yenisinin yeteneği ne olacak pili artacak 2013 oyunları bile max. damı çalıştıracak.? Kafam allak bullak??. Kafamı bukadar derslere yorsam meslekden mühendis çıkarım Şu mesajıma yorum yazın gidip alayım fl90 nı tabi dost acıda söyler şu kesin 8 sene artık PC değiştiremem( Ram değiştiririm anca)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bd90 -- 6 Ağustos 2007; 22:44:25 >
arkadarşlar bana diyinki gidip al bundan iyisinimi bulacan 3 milyara... Yeni monsterler bu fiyatta çok dahamı kaliteli olacak ama çokmu..şimdi gitsen alsan ne güzel laptop diyom bir yandan bekle ama vakdin yok maalesef diyor.... Kısacası yenileri 4 sene gitse bu laptopda 3 sene gider galiba.Bir oyuncu olarak ve dizüstünden fazla anlamayan bir ikişi olarak yenilerin FL90 dan nekadar farklı olabilirki... + FL90 da oyunları süper çalıştırıyor. Yenisinin yeteneği ne olacak pili artacak 2013 oyunları bile max. damı çalıştıracak.? Kafam allak bullak??. Kafamı bukadar derslere yorsam meslekden mühendis çıkarım Şu mesajıma yorum yazın gidip alayım fl90 nı tabi dost acıda söyler şu kesin 8 sene artık PC değiştiremem( Ram değiştiririm anca)
yeni gelecek 15.4"lerde 512 mb 8600 gt ekran kartı bulunacak .. (şu an 256 mb turbo cache özelliğiyle ramden yiyerek 512 olabiliyor) parmak okuyucu olacak.. 1440 x 990 çözünürlüğünde olacak.. ve eğer yetişirse 9 cell pil..
ama sana tavsiyem şu an ki fl90ları almayı düşünüyosan zamanın warsa bekle derim intel işlemcilerde son bir indirim daha yapıcak ve yeni modeller çıktığında şu anki fl90larda satılmaya devam edicek..
yeni gelecek 15.4"lerde 512 mb 8600 gt ekran kartı bulunacak .. (şu an 256 mb turbo cache özelliğiyle ramden yiyerek 512 olabiliyor) parmak okuyucu olacak.. 1440 x 990 çözünürlüğünde olacak.. ve eğer yetişirse 9 cell pil..
ama sana tavsiyem şu an ki fl90ları almayı düşünüyosan zamanın warsa bekle derim intel işlemcilerde son bir indirim daha yapıcak ve yeni modeller çıktığında şu anki fl90larda satılmaya devam edicek..
Hüçbir değişiklik olmayacak sadece 512mb olacak ekran kartı onun parası işlemcinin düşmesiyle zaten denklenir.+ Parmak izi okuyucu..yan diyosunki t77fl904 ü yenisinde aynısına alabilecem dir demi.O civarlarda
Bende sana şöyle birşey söyliyim , nasılsa 2008 e kadar yeni makina gelmicek , şu andaki en iyi makina zaten fl90 ve öylede kalıcak uzun bi süre. Bu yenisi 512 mb çünkü ekran çöz. yüksek. Onu kaldırması için ram de lazım.Bu 2 özellik ve parmak izi okuyucusu pekde birşey değiştirmez açıkcası tabi çöz. önem veriyorsan bilemem ama dedigin gibi işlemciden dolayı 150 ytl ucuzlasa diger gelenlerden doalyı yine eşitlicek.Sabredemeiyosan bence git al yani. Ariyetten T77 ile T75 arasındaki farkıda sadece süper pi de farkedebilirsin.Bence o kadar fark vermene gerek yok T75 yeterlidir.
Şimdi anladım özür dilerim , ben "ram de lazım" derken ekran kartının ram inden bahsediyordum. Cihazın ram iyle alakası yok. Ekran kartında orjinal 512 mb kullanılmış ve çöz yükseltilmiş.Bu 2 özellik birbirini destekliyor.Zira 256 mb kartta bu çöz. çoğu oyunda problem yaratabilirdi. Bunu demek istedim ben.
Şimdi anladım özür dilerim , ben "ram de lazım" derken ekran kartının ram inden bahsediyordum. Cihazın ram iyle alakası yok. Ekran kartında orjinal 512 mb kullanılmış ve çöz yükseltilmiş.Bu 2 özellik birbirini destekliyor.Zira 256 mb kartta bu çöz. çoğu oyunda problem yaratabilirdi. Bunu demek istedim ben.
Sağol Argon
monsterım geldı bu arada gozum aydın... :d bu surecte masaustune mahkumdum...512mb ddr 400 ram war 3 sene oldu makınayı alalı... ancak sımdı dıorum kı ramı 1 yapmak lzm...2 sene 2gb ram adamı aya deıl marsa bıle ucurur... argon arkadasın da dedıgı gıbı en az 2yıl ram problemın olmaz 2 gbla...1gb alırsanda 1 sene sonra 1gb takwıye daha yaparsın al sana yıne canavar... bu arada yenı gelcek 17' monsterlarda hosuma gıtmeyen bısıy war eskı monsterlar 1900x1200 cozunurlukte lcd wardı... bunlar 1680x1050
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 7 Ağustos 2007; 2:06:46 >
P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200... Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık) Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga... Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520. Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
Benim düşünceme göre beklemeli ve 8700 e.kartlı modelleri almalı.Eylül ayında şu anki FL90 modelleri fiyatına 8700 ler alınabilir diye düşünüyorum.(Tabi FL90 fiyatlarıda o zamana düşecektir) Umarım fiyatlar düşündüğüm gibi olur =) Birkaç performans tablosuna baktım ve 8700-8600 arası bayağı bir fark olduğunu gördüm.Ben bu kadar beklemiyordum. Bu arada umarım 8700 lerin kasaları FL90 lar gibi olmaz.Biraz daha şık görünümlü ve Monster markasının da kapağında yer aldığı kasalar istiyoruz
yenı gelcek serılerın en buyuk artısı ekran cozunurlugu...512 mb ekran kartında performans artısı %5%10u gecmez ımkansız... yanı etkısını ancak 2 yıl sonra gorursun o kartın...
monsterım geldı bu arada gozum aydın... :d bu surecte masaustune mahkumdum...512mb ddr 400 ram war 3 sene oldu makınayı alalı... ancak sımdı dıorum kı ramı 1 yapmak lzm...2 sene 2gb ram adamı aya deıl marsa bıle ucurur... argon arkadasın da dedıgı gıbı en az 2yıl ram problemın olmaz 2 gbla...1gb alırsanda 1 sene sonra 1gb takwıye daha yaparsın al sana yıne canavar... bu arada yenı gelcek 17' monsterlarda hosuma gıtmeyen bısıy war eskı monsterlar 1900x1200 cozunurlukte lcd wardı... bunlar 1680x1050
hayırlı olsun sonunda kavuşabildin.. allah ayırmasın ..
bız de bı laf war... 1960 larda adamlar aya gıttıse o zamankı o aletı ucuracak sıstem neydı...sımdı ne osaman sımdı hesap makınesıyle aya gıtmek lzm derız...
yenı gelcek serılerın en buyuk artısı ekran cozunurlugu...512 mb ekran kartında performans artısı %5%10u gecmez ımkansız... yanı etkısını ancak 2 yıl sonra gorursun o kartın...
hayırlı olsun sonunda kavuşabildin.. allah ayırmasın ..
saol tesekkur ederım...Amın butun monstercıları :) eet bu arada kasa tamamen degıstı arkadaslar...monster benı sasırtmadı yıne...oncelıkle teknık serwıstekı ahmet we levent beye we eat bılgısayardakı alaaddin we mehmet beye tesekkur ederım... bu arada bugun monsterımı almaya gıttıgımde gordum... Eatde su anda 1 adet fl90 mevcut almak ısteyenler en azından kasayı gorsunler makınayı gorsunler dıye Kendı sahıslarına 1 adet fl90 almıslar...bu tutumlarından dolayı eatyı ayrıca takdır ettım...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 7 Ağustos 2007; 2:19:22 >
P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200... Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık) Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga... Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520. Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
Ben de 17" lerde olacak diye biliyordum fakat Argon arkadaşımız böyle bir yazı yazmıştı. "8700 kartlar 15.4" kasalara gayet güzel monte edilebilmekte hatta yurt dışında satılan örnekleri bile var."
Ben de bir bildiği var diye araştırmadım.Umarım Argonun dediği gibi 15" monitörlere monte edilebiliyordur...
Hocam bi düzeltme yapalım isterseniz :D Ben özür diliyorum öncelikle , önceden araştırmamıştım pek bende bu topicde yazılan bilgiler dogrultusunda , bir bildikleri vardır diyerek yazmıştım o yazdıklarımı.İnternetten biraz baktımda 8700 m GT ekran kartı olan tüm notebooklar 17" monitore sahip.Anladıgım kadarıyla bu 8700 m GT 7950 gtx tahtını alabilir.Cidden 8600 e göre yüksek seviyede bir performans artışı var.Zaten dikkat İlhan beyin yazdıklarındada gordugumuz gibi 8700 ekran kartı 17" le birlikte geliyor. Tekrar özür dilerim , affola.
Önemli değil usta. Keşke 15" lerde olabilseydi.Sen öyle yazınca sevinmiştim.17" lerde gelecek olan 8700 oldukça pahalı olur kanımca.Anlaşılan 8700 hayallerim gemiye binmek üzere
bende ağustos sonu gibi almayı düşünüyorum(tabi eylülün ilk haftası da olabilir ama üni açılmadan önce olmalı) büyük ihtimalle argonun bilgisayarının aynı modeli olcak ama şu 8700 ve 17 inch muhabetti düşündürdü beni ve fiyatları açısından nası olur bunu merak ediyorum ve 2500 ytl den fazla la da bir ödeme yapmak istemiyorum işin açığı! sizin düşünceleriniz merak ediyorum.Tekrar forumdaki düzen ve saygı için sizleri kutlarım...
www.yafta.net' de halen devam eden 2 kampanya var, bilmiyorum inceleme fırsatı bulabildiniz mi ? Bu kampanyaları değerlendirmenizi ve yafta.net' e üye olarak fırsattan yararlanmanızı tavsiye ediyorum.
Resimde görülen etiketler " değiştirilebilen dizüstü panellerine " bir örnekdir. Biz ürünlerle birlikte muhtemelen 15 Ağustos 2007' den itibaren bu görselin 3 boyutlu olanını hediye etmeye başlayacağız. Sağdaki resim size fikir versin diye örnek olsun diye konulmuştur. ( 3 boyutlu sticker soldaki ile aynı olacaktır !!! ) Bunun dışında daha önce de belirttiğim gibi yafta.net' ten istediğiniz sticker' ı sipariş edebilir yada kendi görselinizi göndererek kendi dizüstü panelinizi oluşturabilirsiniz.
Bu görseli beğenmeyen arkadaşlar okudukları okulun armasını, çalıştıkları şirketin logosunu, beğendikleri bir resmi, tuttukları takım ile ilgili bir görseli yada herhangi bir wallpaper' ı bir dizüstü paneline dönüştürerek notebook' larını tamamen kişiselleştirebilirler. MONSTER Notebook' unuzu dış kapaktaki görseli farklılaştırarak isterseniz bir iş bilgisayarı isterseniz de bir oyun bilgisayarı görünümüne anında kavuşturabilirsiniz...
MONSTER FL90 sahiplerine 15 Ağustos' a kadar 1 adet yafta ücretsiz ve 30 Ağustos' a kadar tüm MONSTER notebook sahiplerine yafta %50 indirimli kampanyalarını kaçırmamanızı tavsiye ediyorum arkadaşlar !!!
Selamlar,
İlhan YILMAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 7 Ağustos 2007; 13:19:01 >
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
bende ağustos sonu gibi almayı düşünüyorum(tabi eylülün ilk haftası da olabilir ama üni açılmadan önce olmalı) büyük ihtimalle argonun bilgisayarının aynı modeli olcak ama şu 8700 ve 17 inch muhabetti düşündürdü beni ve fiyatları açısından nası olur bunu merak ediyorum ve 2500 ytl den fazla la da bir ödeme yapmak istemiyorum işin açığı! sizin düşünceleriniz merak ediyorum.Tekrar forumdaki düzen ve saygı için sizleri kutlarım...
Hocam ben de senin gibi Eylül başı gibi almak istiyorum.Masaüstümden sıkıldım ve artık bunu memlekete bırakıp notebook ile daha özgür olmak istiyorum.Uni.bailamadan önce almam lazım.PC yi her türlü amaç için kullandığımdan e.kartına önem veririm.8700 lerin performanslarına bayıldım ve bu modelleri bekliyorum.17" büyüklükteki ekranlar çıkacağından fiyatları konusunda şüphelerim var. Şu an 17"lik T7200, 160 GB(5400), 2GB DDR II 667, 7950GTX konfigrasyonlu MONSTER T72M575U1 modeli 3.780 YTL ise. Benim beklediğim ve yaklaşık özellikleri;
17"(8-16MS), T7500, 160GB (7200), 2GB DDR II 800, 8700 E.Kartı olan bir sistem fiyatların da düşmesiyle ortalama 3.500 YTL civarında gezecektir.Ki bu da benim bütçemi epeyli aşıyor. Hal böyle olunca Monster ın daha fazla indirim yapmasını beklemekten başka çaremiz yok =(
Sorununuz sürücü güncellemelerine rağmen çözülmezse lütfen ürünü servis departmanımızdan Ahmet Bey' e gönderin. Gerekli tüm kontrolleri ve testleri yaparak sorunsuz olarak ürününüzü size geri gönderelim.
Saygılarımla,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: SMDX
monster_guru kardeş ilgin için teşekkürler ben bir kaç kişiden daha duydum driverdan olabileceğini nvidian ın sitesinden de aradım ama GO6600 için driver bulamadım. Her GF6 serisi bizimkine olmuyor diye son çıkan driverı kurmadım. Şuan kullandığın driver versionu kaç ki? Ve nereden son sürümünü indirebilirim? Ya birde driverdan olsa neden gidipte NFS most wantedı oynayabiliyor. (Bu arada bu oyunu oynaya oynaya sıkıldım) Allahım ya benim notebook yemek seçer gibi oyun seçiyor. Sen git AGEOF3 ü EARTH2160 gibi yüksek config isteyen bir oyunu oyna ama 3 sene önce çıkan farcryı oynama. Neyse olan oldu çekilcek çilem varmış...
Benim acil biraç sorum daha olucak. Kısa sürede birisi cevaplarsa çok süper olur.
T73FL900 model monster notebook...
1- Bu modeldeki ram'in markası Kingston mu? 2- Ayrıca eylül'de çıkacak 1033 fps'lik işlemciler bu model laptop'a uyumlu olacak mı? İstersek bu model laptoplara 1033 fps'lik işlemci upgrade edebilir miyiz? Yoksa sistemimiz 1 ayda atıl duruma mı düşecek :( ? 3- Bu modeldeki ekran kartının çekirdek ve bellek hızları kaç? 600 / 700 mü yoksa 450 / 1200 mü? 4- Ayrıca bu ürünle birlikte hangi hediyeler geliyor?
Benim acil biraç sorum daha olucak. Kısa sürede birisi cevaplarsa çok süper olur.
1- Bu modeldeki ram'in markası Kingston mu? 2- Ayrıca eylül'de çıkacak 1033 fps'lik işlemciler bu model laptop'a uyumlu olacak mı? İstersek bu model laptoplara 1033 fps'lik işlemci upgrade edebilir miyiz? Yoksa sistemimiz 1 ayda atıl duruma mı düşecek :( ? 3- Bu modeldeki ekran kartının çekirdek ve bellek hızları kaç? 600 / 700 mü yoksa 450 / 1200 mü? 4- Ayrıca bu ürünle birlikte hangi hediyeler geliyor?
kardeş fps değil fsb (front side bus)
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
1-kingston marka ram ıceren modellerde yazıor kingston dıye...ama ılla ben bu modelı alıcam ramım de kıngston olsun dıyorsan cok ufak bı fark odıyerek tahmınen 10$ları gecmez kıngston ramlı alabılırsın... 2-bu konuda ben bırsey solıyemem fokus shopu arıyarak board hakkında bılgı alman daha saglıklı olur... 3-aynı sekılde bunuda kullanan bırı yada teknık serwısten ogrenırsen daha ıı olur... 4-butun monsterlarda hedıye olarak Deri canta gelıor...canta ne dıyıp gecmeyın cok guzel paha eder bı canta hatta resmını koyayım...bana hel80 ile gelen canta bu ıdı fl90larda farklı ıse bılemıcegım...
Evet arkadaşlar 15 gündür elimde değildi cihaz , bugün Ahmet bey ve İlhan beyle konuştum , santa rosalı notebooklar henüz intel in database ine girmediği için yurt dışından hala cevap gelmemesine karşın sürecin daha fazla uzamaması için , riski üstlerine alıp , bugün bana yeni bir cihaz yolladılar.Sanırım 1-2 güne gelir.Hayırlısı artık.
@Rodec
Garanti kapsamı dışında bozuldugu için bu kadar uzun sürdü.Yoksa ekkoo arkadaşımın yorumlarını okuyabilecegin gibi en kısa surede yolluyorlar.Şahsen ben sana söyleyebilirim birşey olsada hallediyorlar.Benim bile normalde muhtemelen board değişim ücretini odemem gerekirdi kırdıgım usb çıkışını tamir ettirmek istiyorsam , ama ödetmediler ve intelden onay gelmesede , kendiler odemek zorunda kalsalarda bana yeni bir cihaz yolluyorlar. Teşekküler
Arkadaslar ilk msjimda sikayet belirtmek istemezdim ama malasef genpa monsterleri 100-150 ytl daha ucuza satiyor. ilhan bey fiyatlar hakkinda bi aciklama yapmisti oyleyse genpa nasil fokustan daha ucuza satabiliyor bunuda aciklarmisiniz ilhan bey? Ayrıca cuma gunu tam siparis verirken fl90 ların resimlerini gordum ve vazgectim. Bu konuda keske bir onceki modellerdeki gibi güzel secim yapsaydiniz.
İlhan bey, Geleceğini duyurduğunuz bu modellerin LCD panellerinde bir iyileşme olacak mı? Bu modellerde 8 ms tepki süresine sahip olan LCD panelleri görebilecekmiyiz?
MONSTER Notebook' lar ile ilgili sizinle 22 Mayıs tarihinde paylaştığımız planlarımızı ( Sf. 45 ) aşağıda tekrar güncelledim arkadaşlar. Gelecek ürünler ile ilgili sorularınıza büyük oranda yanıt olacağını sanıyorum.
1.) 9 CELL Batarya konusunu halen çözmeye uğraşıyoruz. Çözümü Intel programı içinde bulmaya çalıştığımız için bir takım gecikmeler yaşanıyor, sizde görüyorsunuz zaten. En son bize bildirilen tarih Eylül ayının ilk haftasında ürünlerin yurtdışında olacağı ve muhtemelen Eylül ayı sonunda ürünlerin burada olacağı şeklinde idi. 9 CELL batarya çözümünü inşallah ısrarla takip edip olabilecek en kısa zamanda sonuçlandırmayı ve sürekli tedarik edilebilir bir yapıya kavuşturmayı hedefliyoruz arkadaşlar.
2.) Santa Rosa modelleri ile ilgili planlarımızda son durum şöyle;
* 15.4" ASUS S96S - 256 MB GF8600 GS ekran kartlı. ( 15.4" ) Stoklarımızda. Sorun yok. * 15.4" COMPAL FL90 - 256 MB GF8600 GT ekran kartlı. Ürün az miktarda stoğumuzda mevcut. İlk parti Eylül ayının sonunda gelecek. Tedarik sıkıntısı var... * 15.4" COMPAL FL90 - 512 MB GF8600 GT ekran kartlı. İlk parti Eylül ayının sonunda gelecek. Tedarik sıkıntısı var... Bu modelde 1440x900 ekran çözünürlüğü ve Parmak izi okuyucu olması planlanıyor. * 14.1" COMPAL FT00 - 256 MB GF8400 GS ekran kartlı. Stoklarımızda. Sorun yok. * 13.3" ASUS S37S - 256 MB GF8400GS ekran kartlı. Eylül ayının ortası yada en geç sonunda inşallah getirebilmeyi hedefliyoruz. * 17.1" CLEVO M570RU - 512 MB DDR-3 GF8700 GT ekran kartlı ve 1680x1050 çözünürlüklü. Eylül ayının ortası yada en geç sonunda inşallah getirebilmeyi hedefliyoruz.
Daha önce kesinleşmemiş olan modellerde ne yapacağımızda kesinleşti artık arkadaşlar. Onları da aşağıya ekledim.
* 15.4" INVENTEC W25 - 512 MB GF8600 GT ( Gelmeyecek ) * 12.1" MSI 1221X Tümleşik ekran kartlı ( Gelmeyecek ) * 17.1" CLEVO D900C - D901C ( Çok yüksek bir ihtimalle gelmeyecek ) * 15.4" ASUS C90S ( Gelip gelmeyeceği yada gelirse hangi özellikler ile geleceği henüz belli değil !!! )
* 17.1" CLEVO M570RU - 512 MB DDR-3 GF8800 GTX* ( Getirmeyi istiyoruz, inşallah. ) ( nVIDIA henüz 8800gtx ekran kartlarının duyurusunu yapmadı. Bu yüzden bu ürün duyurudan sonra tedarik edilerek muhtemelen Kasım - Aralık gibi getirilebilecek gibi görünüyor. İnşallah tabi... )
Bu sene içinde bu modellerin dışında bir model üzerinde çalışmayı planlamıyoruz arkadaşlar. 2007 yılı sonuna kadar çalışmalarımız ağırlıklı olarak bu modeller üzerinde devam edecektir. 2008 yılının ilk çeyreğinde ( Mart 2008 gibi ) Intel' in 4 çekirdekli işlemcileri çıktığında yeni modeller üzerinde konuşuyor olacağız inşallah.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4Wgs5h4s -- 7 Ağustos 2007; 20:36:20 >
tolga arkadasım tabiki ucuz olandan degisen hic bisey yok. pardon ama bi fark var ana bayisi daha pahali satiyor :))) Hele hele teknomarketim diye bi site var anlatamam butun urunlerde 100-200 hatta bazilarinda 300-400 li,ra fark var.sadece monster satmiyolar. orayida incele bence. Bu siteyi gordukten sonra nladimki basta teknosa olmak uzere kani,mizi icmisler...
arkadaşalar bugün t73fl904 markalı laptopuma 64 bit vista yükledim,monsterin cd sindeki nvidia sürcüsünü yükledim hata verdi daha sonra intelin download merkezinden güncel sürcüyü indirip yükledim yine aynı hatayı verdi,sorun ne oalbilir acaba lütfen yardım edin...
arkadaşalar bugün t73fl904 markalı laptopuma 64 bit vista yükledim,monsterin cd sindeki nvidia sürcüsünü yükledim hata verdi daha sonra intelin download merkezinden güncel sürcüyü indirip yükledim yine aynı hatayı verdi,sorun ne oalbilir acaba lütfen yardım edin...
Hocam bu o driver ın mobile driver olmamasından kaynaklı.Bak ben sana bi adres vereyim burda ustunde oynanmış diverlar var , normal driverın ustune bunu yukledin arkadaşın bilgisayarında tam 10 fps artış oldu.Kopuk bişi , bende denicem cihaz gelince. Burdakiler arasından x-treme G forceware mobile yazan 64 bitlerden en yenisini indir canavar gibi olur makinan.
Aslında bu 101.41 versiyonu driver ın , biz 101.71 i bulmuştuk tweaks R us sitesinden.32 bit versiyonunu indirdik sonra download kısmı kapandı sitenin ne oldu bilmiyoruz.Ama adres buydu geri gelirse girebiliriz belki.
bende antalyada yasiorum neresi bayisi? Gerci su saatten sonra caydim gibi. birincisi perakedeci daha ucuza satior sinir bozucu. ikincisi kasalar cok kotu ya. ben gorselligede onem veriorum. oysaki s690 lar ne guzeldi
Laura alış-veriş merkezine gelmeden aşagıda bilmemne goz klinigi var onun karşısındaki binanın 3. katında.Turşucu falan var onun aşagısında :D Sülemiş cami civarında işte.Ya tabiki kasası çok güzel değil ama karizma duruyo soliyim :D Ariyetten çok saglam bi yapısı var yani dandik değil.Yani illa diosan çok çirkin en yakın seçeneğin acer 5920G .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 8 Ağustos 2007; 1:48:19 >
bende zaten onu dusunuyorum artik. bu arada forumda okudum ilhan bey fiyatı gatanti etmis. 15 gunde duserse filan diye. bence sende genpatech konusunu bildir ve farkini al. Ve ilhan bey size mail yazdim cvp vermediniz. simdi burda tekrar soruorum nasil oluyorda perakendeci bi firma sizden daha ucuza satiyor??? Ve gorukldugu uzere bazi arkadaslar free dos a vista yukleyince sorun yasamislar. Bence gereken ucreti alip sizde vista yuklu olarak urunleriniz satin...
Hocam zaten istege gore free-dos alıyorsun ki , orda işletim sistemli modellerde var ama işletim sisteminin fiyatına göre daha pahalı haliyle.Sorun yaşayanların sorunları kendilerinden kaynaklanıyor büyük çoğunlukla , ben gayet güzel kurdum canavar gibi çalışıyo hiçbir problemim yok.Dedigim gibi 64 bit ultimate.
Hocam bu o driver ın mobile driver olmamasından kaynaklı.Bak ben sana bi adres vereyim burda ustunde oynanmış diverlar var , normal driverın ustune bunu yukledin arkadaşın bilgisayarında tam 10 fps artış oldu.Kopuk bişi , bende denicem cihaz gelince. Burdakiler arasından x-treme G forceware mobile yazan 64 bitlerden en yenisini indir canavar gibi olur makinan.
Aslında bu 101.41 versiyonu driver ın , biz 101.71 i bulmuştuk tweaks R us sitesinden.32 bit versiyonunu indirdik sonra download kısmı kapandı sitenin ne oldu bilmiyoruz.Ama adres buydu geri gelirse girebiliriz belki.
sağol argon,şimdi indirip deniyorum,yalnız bişey daha soracam, tweakrus sitesinde ya da hwupgradeit de de forceware yazanlar var 163.11 sürümü filan onlarda uyumlu gözüküyo,onlar ne ki daha az performans mı sağlıyolar??
sağol argon,şimdi indirip deniyorum,yalnız bişey daha soracam, tweakrus sitesinde ya da hwupgradeit de de forceware yazanlar var 163.11 sürümü filan onlarda uyumlu gözüküyo,onlar ne ki daha az performans mı sağlıyolar??
Hocam o 16*.* serisi masaüstü cihazlar için olması lazım . Eğer değilse ve çalışırsada bu driver üstünde tweak R us tarafından oynanmış bir driver , yani normal 165.13 den yada her kacıncı vrsiyon ise ondan daha iyi çalışır.Sana verdigim 101.41 den iyi mi değil artık denemek sana kalıyor ( Bu dediklerim o verdiğiniz adresteki driver için) Ariyetten biz indirdir 165.11 i çalışmadı. Büyük ihtimal dediğim gibi masaüstü için o seri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 8 Ağustos 2007; 13:05:14 >
Selam millet. Birinci sorum monster santa rosa modellerinde f klavye seçeneği var mı? İkincisi ben monster kullanıcısıyım ve laptoba vista yükledim ve donanım sürücülerini yükledim ama bir tek kamera sürücüsünü bulamadım. Bisoncam pro vista sürücüsünü yükleyebileceğim bir site var mı? Üçüncüsü yukarda bir arkadaş sormuş: 64 bit vista ile 32 bit arasındaki fark ve 64 bit2in yararlarını sormuş. Aynı soruyu ben de sormak istiyorum.
selam arkadaşlar makina dehşet yanlız oyunlarda sorun çıkıyo vistadan olsa gerek bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim diğer incelemeleri sonra yazacağım biraz uğraşayım şu aletle bakalım
selam arkadaşlar makina dehşet yanlız oyunlarda sorun çıkıyo vistadan olsa gerek bilgisi olan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim diğer incelemeleri sonra yazacağım biraz uğraşayım şu aletle bakalım
oyunlar için şimdilik 32bit işletim sistemi kullan. Genelde öyle deniyor.
Merhaba arkadaşlar; MONSTER T73S96S1 Notebook bilgisayarım var. Hem power düğmesinin yanındaki düğmeler hem de fonksiyon düğmeleri çalışmıyor. (Daha önce çalışıyordu) Bunlar için bir program mı gerekli acaba. Problemin çözümü hakkında yardımcı olursanız sevinirim.