Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
tuncayt

26 Temmuz 2007, 21:48:11  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

d900 de ki hdmi çıkışı benim için çoh daha cazip üstelik bunlardaki işlemci yanılmıyorsam bilgisayarlarda kullandıgımız işlemcilerden olabiliyor... dolayısıyla maliyet masaüstünde kullandıgımz işlemcilerde çok daha az, gerekli incelemelere bakıorm.. sizlerle paylaşıcagım...

---------------hdmi çıkışı s video üzerinden-miş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 26 Temmuz 2007; 22:01:58 >

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
tuncayt

26 Temmuz 2007, 22:00:34  

ardakaşlar clevonunu 8700 gt ile 7950 ekran kartları testini yayınlıyorum... 7950 BARİZ fark atmış,saygılar...

Ekteki dosya (1)

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
Ekkkooo

26 Temmuz 2007, 22:25:57  

[font="Arial"]eet arkadaslar bılıorsunuz kı monsterım teknık serwıste ıdı... Dun gelen monsterımı bugun kullanma fırsatım oldu...we keske bu halıyle hıc kullanmamıs olsadım...monsterım ıstanbula cd yazmama problemı ıle gıttı...We su anda dvdromum ne cd ne de dvd yazıor...
bugun saat 22.13 su anda we ben yaklasık 6 saattır bu ısle ugrasıorum...we teknık serwısten sabah konustugum kısı dvd romun test edıldıgını benım sıstemımde problem oldugunu once neroyu tekrar daha sonra da sıstemı tekrar kurmamı rıca ettı...

hepsı teker teker denendı...dvd ıle cd ıle denendı...we benım elıme gecen ne: cd yazmayan bır writerım wardı...sımdı hem cd hem dvd yazmıor ustune ustluk sabhatan berı format ugrasım kaybettıklerım de cabası...ha bı de su war kı 10 gun boyunca makınadan ayrı kalmıs olmam da cabası...geldıgınde hala yazmadıgını gormus olmam sınırlendırdı benı su anda ustune format we bır suru ugras we hala elıme bısey gecmemıs olmaması acıkcası sınırımı 4e katladı...

su anda acaıp sınırlıyım ozellıkle bu kadar savunmusken monsterı teknık serwısını basıma bole bısıy geldıkten sonra gercekten de sorunumu nasıl cozuceksınız cok merak edıorum...umarım hp teknık serwısı gıbı dawranmazsınız yada gercekten arkadasların dedıgı gıbı artık bazı seylerı arka plana atmaya baslamamıssınızdır...[/
font]

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
Monster[CI]

26 Temmuz 2007, 22:30:34  

İlhan bey size seslenioruz Teknik servisinizin böle yapması size müşteri kaybedecektir şimdi ekrem ne yapacak sinirden konuşamıor yaw monsterın savunucusu hayranı fanatigi ayıp sizin yaptıgınız bu sorunu halletmeniz gerek bence yoksa kasayı kökden deişimin rica edioruz monster aielesi olarak

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Eğitim Fakültesi – Türkçe Öğretmenliği
ArGoN®

26 Temmuz 2007, 22:36:32  

Bu konu hakkında yazıcak bişi bulamıyorum ,hiç beklemezdim , bu bilgisayarı almamdaki en büyük sebep olan kişinin bilgisayarı 10 gün sonra beter bir şekilde eline ulaştı.İnş bu ilk ve son olur , olmazsa işimiz var.Ne diyim . . .

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Efsane48

26 Temmuz 2007, 23:23:23  

@Ekkkooo

Geçmiş olsun kardeşim...!

Monster dan böle bişi beklemezdim bende alacaktım ama düşünmeye başladım şimdi doğru tercih mi die

ArGoN®

26 Temmuz 2007, 23:28:52  

Bakalım , benim makinada gelsin de garantiden , durumu ne olcak merak ediyorum açıkcası bende korktum şimdi . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 26 Temmuz 2007; 23:29:21 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
müdür

26 Temmuz 2007, 23:30:45  

@ @Ekkkooo sana da bu yapılmaz ki kardeşim....
inşallah çözüme kavuşur..

Nikon d80,

Fotolarım.
http://www.fotokritik.com/kullanici/birtane/portfolyo/hepsi/yeni
beman

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007, 23:52:19  

Ben teknik servisi hızlıdır diye aldım ve umarım banda böyle yapılmaz.Ben panel sorunu için monsterımı gödereceğim ama ne olur hiç bilemiyorum.10 Gün beklemek bana çok koyar bilyormsunuz...

O Yüzden hiç göndermek istemiyorum.Açıkçası aldığımdan beri klavyenin esc f1 f2 f3 tuşları değişik basıyor ama ben kendi kablosuz klavye ve mousemi kullandğım için hiç sorun olmadı ve ben gönderipte daha beter olmasından korktum için(malum içi açılır diye korktum) 6 aydır teknik servise hem harici olan bluetoothu onboard yapmak için hemde panel sorunu için göndermeyi olabildiğince geciktirdim ama 1 ay içinde göndereceğim kesin arkadaşlar.Eğer böyle yaparlarsa buraya aynen gelişmeleri aktaracağım...

MONSTER GÖZÜMDEN DÜŞME!

Beman bemanyak
alperyaman

27 Temmuz 2007, 12:01:16  

Hep aynı marka olacak ama ben de istemeye istemeye Acer 5920 lere doğru yönelmeye başlayacağım sanırım.

alperyaman, Acer Aspire 5920 Derneği üyesidir.
T7500/8600GT/2GB DDR2/250GB HDD
WD My Book 1TB/7200RPM/16MB Cache

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.
ArGoN®

27 Temmuz 2007, 12:19:20  

İyide acer ın servisi dediklerine göre daha beter ki . Ayrıca bu sadece 1 kişide çıktı yani napiyim haklısınız tabikide istemeye istemeye bi umut hala vardır belki diye dusunmeden edemiyorum , direk infaz edemiyorum.Bnm makinada garantiden bu kadar geç ve aynı halde gelirse o zaman bişi diyemem.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
hipnozz

27 Temmuz 2007, 12:51:15  

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

quote:

Orjinalden alıntı: hipnozz

Arkadaslar cumartesiden beri fl903 kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

Kasanın iç tarafının görüntüsü ve malzeme kalitesi bence iyi. Kasayı görerek alsaydım daha erken karar verebilirdim
Ancak arka kapak çok boş duruyor ve kapakta ortada bulunan bosluk (oyuk) goruntuyu bozuyor. yafta veya resim çizimi bir çok kişinin işini görebilir ama ben diğer markalarda oldugu gibi sadece güzel-kaliteli bir monster yazısı olmasını tercih ederdim. Vakit bulduğumda Fokusu arayıp bir soracagım. (Ilhan bey okursanız cevaplarınızı bekliyorum :)

pc nin performansından memnunum test v.s. yapamadım ama kullandığım programlar ve çalışma sekilleri beni tatmin etti.

Karşılastığım tek bir problem var. Bunuda yazayım çözen, bilen arkadaşlar varsa bizde öğrenelim.
pc nin speakerlarından çıkan ses notebook için bence yeterli ancak kulaklık çıkışına kulaklık taktığımızda speaker a verdiği sesi kesip kulaklığa vermesi gerekirken speaker dan sesi vermeye devam ediyor.
Dolayısıyla sesi kulaklığa veya başka bir müzik sistemine ak taramıyorsunuz. Konu hakkında Fokus teknik servis ile görüştüm söylediklerine göre bu sorunu vista kullanan tüm kullanıcılar yaşıyormuş ve sorunun çözümü yine vistadan olacak araştırıyoruz dediler.

FL90 alıpta vista kullanan diğer arkadaşlardan bilgi bekliyorum aynı sorunu sizde yaşıyormusunuz?

Arkadaşım ben sana şöyle birşey söyliyim , vista 64 bit kullanıyorum , fl904 sahibiyim , kulaklıgı takınca hoparlorlerden sesi kesiyor o konu hakkında problemim yok ancak cok yakın bir arkadasımın sahip oldugu bir asus f3jc de aynı problemi yaşadık.Olayı nasıl cozdugumuzu ve gelişmeleri şöyle anlatayım.Öncelikle forumlardan arastırdıgımıza gore ufak captaysa problem son versiyon ses surucusu yuklemek çare oluyor ki benim driverim realtek hd audio R1.65.Seninki farklıysa bnmkini deneyebilrisin , yada yeni bir versiyonunu bulursan yuklemeyi dene. Bizim problemimiz ne yazıkki bununla geçmedi.Servise gönderdiğimizde anakart değişti ve problem halloldu.Arkadşımda vista 32 bit kullanmakta ve herşey saglam.Sanırım sende yeni aldıgına gore bu degişimi talep edebilirsin.Ornek olarak bnm bilgisayarımı ve saglamlıgını verebilirsin teknik servisterki arkadaşlara.

Sange arkadaşım senin soruan gelince ; Bu cihazı ve özellikle ekran kartını sana sonuna kadar tavsiye ederim zira 3dmark06 dan Asus G1S den bile iyi bir sonuç aldım , yukarlardada yazmıştım. Bende önümüzdeki sene tasarım okuyacagım ve grafik tasarlamak üzere kullanacagım ve eminim fazlasıyla yeterli olucaktır.

Harddisk im 7200 rpm , hiçbir sekilde hiçbiryerinden ses gelmiyor kasanın , diskim genelde 40 derece ortalamasında seyrediyor. Bilgilerinize sunarım. Teşekkürler.

ArGoN® sorun tahmin ettiğin gibi çözüldü, teşekkürler

senin cevabı okuduktan sonra bugün servisle tekrar konuştum dünkü arkadaşın tersine sorunun sürücüden olacagını soylediler sürücüyü güncelleyince sorun çözüldü.
benim pc siparişten 2 saat sonra kargoya verilmişti sağolsun arkadaşlar çabuk ulaştırdılar ama sanırım bazı işler aceleye gelmiş

sonuç olarak şuan sorunsuz bir pc im var. inşallah böyle devam eder

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
ArGoN®

27 Temmuz 2007, 1:17:54  

Ne demek her zaman Hayırlı uğurlu olsun Güle güle kullanman dileğiyle İnş bnmkide sağlam gelir , malum ekrem arkadaşımıza baksana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 27 Temmuz 2007; 1:18:48 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 2:31:20  

benım ıcın hala monster cunku yrn sabah emınım kı bana bı sekılde ulasılacak we sorunun cozumu ıcın caba sarfedıceklerdır...ama canım cok sıkıldı 10 gundur bekleme olayıda normal cunku kargo kaynaklı bılıorum benım makına teknık serwıste sadece 1 gun durdu...canımı sıkan bır dıger seyse makınadan buyuk ıhtımalle tekrar uzak kalıcam...yrn okula gıtmem gerekıor yrn gece cwp yazarım durum hakkında... ufff dvd de yazamadıgım ıcın arsıvı yedeklıyemıorum...masaustunun hddsı zaten dolu...

su elektronıkten yana yuzum bı gulmedı gıttı hatta aılecek gulmedı butun beyaz esyalar bıle sorunlu cıktı alındıgında... sans ya...
bı zen vision kaldı onun da ekranına bıısy olur kesın... bıde g7 kaldı kesın oda cıft clıckler tam olur...

ozlemıstım makınayı elıme aldım oksadım... sewdım makınayı...hatta ole kı teknık serwıste ustundekı jelatını cıkarmıslar dıe kızdım...
ssogumaya basladım walla makınamdan...offf offf canım sıkıldı yaaa...

Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
ArGoN®

27 Temmuz 2007, 2:44:24  

Evet benimde kargoyla ilgili bir problemim oldu hiç yazmamıştım buraya. Cumartesi günü ist. yollaması için bilgisayarımı koçartı bilgi işleme teslim ettim.Bugun yollarız pazartesi alırlar dendi.Dün(25 temmuz çarşamba) öğrendiğime göre pazartesi bile değil salı günü kargoyar vermişler ve ist. a carsamba gunu varmış makina.Üstüne üstlük yetkili beyfendi ben ist. arayayım siz beni 5 dk sora arayın diyip , 5 dk sonra aradıgımdada ofis dışında oldu.Ne kadar güzel bir bayilik.Acaba 18 yaşında oldugumdan pek kaale alınmıyor muyum ? Sonucta bir miktar agır fırçanın ardından sekreter hanım kargonun cumartesi deil salı gunu yollandıgını agzından kacırdı.Tabiki hemen kadir beye ve ilhan beye şikayet ettim.Bu bayiliğin bu hareketi fokusshopun adını kirletmiyor mu sizcede ? Yazık . . .Şimdi fazladan 3 gün beklemiş oluyorum ben.Ne diyim . . .

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
fortunasuper

27 Temmuz 2007, 3:02:37  

İŞTE BEKLENEN NOTEBOOK:INTEL SANTA ROSA EXTREME 3.00 MHZ İŞLEMCİ(QUAD CORE 4 -8 GB CACHE),8GB RAM 1333 MHZ,NVİDİA 1 GB QUADRRO FX 7200 (768 BIT)SERIES,2*500 16MB CACHE 10.000 RPM NQV DESTEKLİ HDD,30 İNÇ 2560*1680 EKRAN,BLUE RAY KAYIT YAPABİLEN SONY DVD WRITER,(52X*24X*52X-18X DVD+-R),52IN 1 KART OKUYUCU,CREATIVE X-FI 8.1 SES ÇIKIŞLI 196 BIT SES KARTI.TV KARTI OLMASSADA OLUR.LÜTFEN EKİME KADAR HAZIR EDİNİZ.MÜMKÜNSE FIYATI 1500 DOLARDAN FAZLA OLMASIN.

Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 3:15:36  

quote:

Orjinalden alıntı: fortunasuper

İŞTE BEKLENEN NOTEBOOK:INTEL SANTA ROSA EXTREME 3.00 MHZ İŞLEMCİ(QUAD CORE 4 -8 GB CACHE),8GB RAM 1333 MHZ,NVİDİA 1 GB QUADRRO FX 7200 (768 BIT)SERIES,2*500 16MB CACHE 10.000 RPM NQV DESTEKLİ HDD,30 İNÇ 2560*1680 EKRAN,BLUE RAY KAYIT YAPABİLEN SONY DVD WRITER,(52X*24X*52X-18X DVD+-R),52IN 1 KART OKUYUCU,CREATIVE X-FI 8.1 SES ÇIKIŞLI 196 BIT SES KARTI.TV KARTI OLMASSADA OLUR.LÜTFEN EKİME KADAR HAZIR EDİNİZ.MÜMKÜNSE FIYATI 1500 DOLARDAN FAZLA OLMASIN.

:s saka mı ????

bole bı desktopı bıle 1500 $ dan toplıamazsın...

ArGoN®

27 Temmuz 2007, 3:30:34  

Allah aşkına 512 bit den yukarı ekran kartı var mı ya 768 bit yazmış :D 8.1 çıkış var mı , 7.1 deil mi max :D Geyik yapıldıgı bariz belli , şakamı diye sormaya gerek mi var :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 27 Temmuz 2007; 3:44:39 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 3:40:58  

İlhan bey we fokus teknık serwıs calısanları aldıgım hataları tekrardan buraya ıletıorum...

Bu durumda benım yapmam gerekenlerı bana ıletırsenız sevınırım tekrar gondermem gerekıorsa gonderrım...

telefon aracılıgıyla ulasmak ıstersenız telefon numarama Eat bilgisayardaki teknık serwıs makbuzundan ulasılabılır...Ekrem Özer adına... 17.07.007 tarıhlı olması lzm...

Bunlarda nero'nun werdıgı hatalar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 27 Temmuz 2007; 3:43:51 >

Negative

Sisteme Gözat

27 Temmuz 2007, 4:00:06  

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

[font="Arial"]eet arkadaslar bılıorsunuz kı monsterım teknık serwıste ıdı... Dun gelen monsterımı bugun kullanma fırsatım oldu...we keske bu halıyle hıc kullanmamıs olsadım...monsterım ıstanbula cd yazmama problemı ıle gıttı...We su anda dvdromum ne cd ne de dvd yazıor...
bugun saat 22.13 su anda we ben yaklasık 6 saattır bu ısle ugrasıorum...we teknık serwısten sabah konustugum kısı dvd romun test edıldıgını benım sıstemımde problem oldugunu once neroyu tekrar daha sonra da sıstemı tekrar kurmamı rıca ettı...

hepsı teker teker denendı...dvd ıle cd ıle denendı...we benım elıme gecen ne: cd yazmayan bır writerım wardı...sımdı hem cd hem dvd yazmıor ustune ustluk sabhatan berı format ugrasım kaybettıklerım de cabası...ha bı de su war kı 10 gun boyunca makınadan ayrı kalmıs olmam da cabası...geldıgınde hala yazmadıgını gormus olmam sınırlendırdı benı su anda ustune format we bır suru ugras we hala elıme bısey gecmemıs olmaması acıkcası sınırımı 4e katladı...

su anda acaıp sınırlıyım ozellıkle bu kadar savunmusken monsterı teknık serwısını basıma bole bısıy geldıkten sonra gercekten de sorunumu nasıl cozuceksınız cok merak edıorum...umarım hp teknık serwısı gıbı dawranmazsınız yada gercekten arkadasların dedıgı gıbı artık bazı seylerı arka plana atmaya baslamamıssınızdır...[/
[font]

Geçmiş olsun ..
Monster i daha çok savunmanda başarılar ve kolaylıklar diliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 27 Temmuz 2007; 4:00:59 >

Cep Satışı
Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 4:04:06  

ugraslarım dewam edıor we %100e ulasmayı basardım buyuk bı umutla cdyı taktım...ama yıne sabahkı gıbı cd bos nero basardım ben cdyı yazdım dıor ama cd bos...

buyrun resımler:

Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 4:06:56  

quote:

Geçmiş olsun ..

tesekkur ederım senden bole bı cewap beklıordum...

benı yanıltmadın...MONSTER da benı yanıltmıcaktır...

Umarım senıde basına gelmez...

Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 4:25:30  

su anda yatmam gerektıgı ıcın daha fazla ugrasamıcam yrn elımdekı neronun ( kı bana makınayı aldıgımda gonderılen nerodur kendısı) bozuk oldugunu dusunerek baska bır nero download edıp deneme yapıcam oda olmazsa wındowsun kendı yazma zımbırtısını denıcem...durum hakkında olumlu weya olumsuz butun bılgılendırmelerı yıne burdan yapıcagım...

hipnozz

27 Temmuz 2007, 9:48:24  

@Ekkkooo nun başına gelenlere çok şaşırdım. en kısa sürede çözülmesini bekliyoruz.
fokus un servisi için yapılan iyi yorumlardan sonra pek yakışmadı. umarım en kısa sürede çözülür.

Kargodaki gecikmeler benide çok rahatsız ediyor. normalde 1 günde ulaştırılması gereken ürün kargo şirketleri yüzünden gecikiyor. geçtiğimiz aylarda bir alışveriş sitesinden aldığım ürün tam 1 hafta kargo şubelerinde gezmişti.
artık önemli ürünleri kargo şirketine telefon edip ben gidip alacagımı söylüyorum. monster i da oyle yaptım

HTC Touch Diamond
ömersonn

27 Temmuz 2007, 10:22:32  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: hosjackal

sn ömersonn;

sizi anlamak çok güç geliyor bana, 57 sayfalık forum var sizin gibi kaçtane insan var fokustan şikayet eden söylermisiniz? İlhan bey bas bas bağırıyor bir problemi varsa gelin değiştirelim vs. diye, problemini önce ilhan beyle tekrar görüşüp hallettikten sonra buraya ayrıntılarını yazmanızı istiyorum sizden, aynı şekilde İlhan bey de bu durum hakkında bir açıklama yapıp bizi rahatlatırsa çok iyi olur.

+1

+1

ideas are bulletproof !
tuncayt

27 Temmuz 2007, 11:51:29  

quote:

İyide acer ın servisi dediklerine göre daha beter ki . Ayrıca bu sadece 1 kişide çıktı yani napiyim haklısınız tabikide istemeye istemeye bi umut hala vardır belki diye dusunmeden edemiyorum , direk infaz edemiyorum.Bnm makinada garantiden bu kadar geç ve aynı halde gelirse o zaman bişi diyemem.

acerin servisi hiç te kötü değil abime aldıgımız laptopta sorun çıkmıstı, telefonunuzu falan bırakın dediler bıraktım tam ewe dogru yol alıyorken, tel açtılar ürününüzü değiştiriyoruz dediler, o gün ewe yeni laptopla döndük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 27 Temmuz 2007; 11:55:30 >

Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 11:54:41  

nero'yu degıstırdım...6.6.1.4 surumunu ındırıp kurdum...

we aldıgım sonuclar dünkilerden farklı deıldı...

buyrun resimler :

ArGoN®

27 Temmuz 2007, 13:06:21  

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

quote:

acerin servisi hiç te kötü değil abime aldıgımız laptopta sorun çıkmıstı, telefonunuzu falan bırakın dediler bıraktım tam ewe dogru yol alıyorken, tel açtılar ürününüzü değiştiriyoruz dediler, o gün ewe yeni laptopla döndük

Evet demekki her zaman kötü olmuyor , dediğim gibi işte insanlık hali herkez yoğunluktan hata yapabiliyor o yuzden ne monsterı , ne acer ı yargısız infaz yapmak istemiyorum.Zira artık anlayabiliyorum insanları , bnm makinamda garantide , her teknik servis sonuçta elinden geldigince , musait olcukca yarım etmeye çalışır , bizim f3jc yi 3 yerinden kırıp gonderselerde bidahaki sefere 6 gün içinde tüm parçaları değişmiş olarak geldi mesela , inşallah bnm makinamda gelir biranönce gelir ve saglam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 27 Temmuz 2007; 13:07:16 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
tuncayt

27 Temmuz 2007, 14:37:57  

arkadaşlar quadro modeli direct x 10 u destekliyor-muş
TABİ Kİ 1600M MODELİ DESTEKLİYOR..

Öte yandan, iş amaçlı dizüstü sistemlere yönelik olarak da Quadro yongasının mobil versiyonlarını d duyurdu: Quadro FX 360M, 570M ve 1600M. Yeni mobil Quadro serisi 8400M ve 8600M üzerine kurulu. Quadro FX 1600M, 512MB GDDR-3 belleğin yanında, 128-bit bellek arabirimi, OpenGL 2.1 ve DirectX10 desteğine sahip. FX 360M ise giriş seviyesi mobil iş sistemlerini hedefliyor: 64-bit arabirime sahip 256 MB GDDR-3 bellek taşıyor

hipnozz

27 Temmuz 2007, 14:46:57  

quote:

nero'yu degıstırdım...6.6.1.4 surumunu ındırıp kurdum...

we aldıgım sonuclar dünkilerden farklı deıldı...

buyrun resimler :

Chip dergisinde nero sorunları diye bir yazı var senin sorunlarından sonra biraz göz attım.
Nero da sürücü çakışması olduğunda bu şekilde tüm cd leri yakıyormuş. Söylendiğine göre OEM sürümü bir çok pc de kurulu gelen eski roxio yazılımlarından kaynaklanıyormuş.

dergiye ulaşabilirsen bir oku derim belki faydası olur.
eger ulasamazsan hbr ver yazının bir kısmını buraya yazayım.

HTC Touch Diamond
ilhan@fokusshop.com

27 Temmuz 2007, 15:18:06  

Sn. Ekkkooo ve değerli arkadaşlar;

Öncelikle Teknik servisimiz ile ilgili yaptığınız yorumlar üzerinde bir kez daha düşünmenizi rica ediyorum arkadaşlar.

Foruma yazdığınız mesajları takiben teknik servisten sorumlu arkadaşımız Ahmet Bey' le konuştum ve ürününüzün durumu ile ilgili bilgi aldım. Ürününüz bizim elimize ulaştıktan 1 gün sonra DVD-RW sürücünüz yeni bir sürücü ile değiştirilmiş. Değişim işlemi sonrasında notebook' unuz üzerinde sağlıklı bir işletim sisteminin kurulu bulunduğu bir test platformuna takılı olarak test edilmiş ve DVD kopyalama işlemi yapılarak size aynı gün geri gönderilmiştir.

Elimize geldikten 1 gün sonra DVD-RW' ınız dediğim gibi YENİ bir DVD-RW ile değişmiş ve tüm testleri yapılarak size yine kargo ile ücretsiz olarak geri gönderilmiştir. Bahsettiğiniz sorunun muhtemelen kullandığınız işletim sistemi, NERO yazılımı yada DVD medyalardan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.

Yine de bahsettiğiniz sorunların halen devam ettiğinizi söylemenizden hareketle sizden sadece DVD-RW sürücünüzü sökerek zarar görmeyecek biçimde paketlemenizi ve ARAS Kargo ile karşı ödemeli olarak servisimize göndermenizi rica ediyorum. Arkadaşlarımız gerekli tüm testleri ürün üzerinde tekrar ederek gerekiyorsa ürünü tekrar değiştirecek ve DVD-RW sürücünüzü size en kısa zamanda geri göndereceklerdir. Sorularınız olursa teknik servisimizden Ahmet Bey' le görüşebilir ve destek alabilirsiniz.

Sadece DVD-RW' sürücünüzü bize göndereceğiniz için notebook' unuzdan ayrı kalmanız da gerekmeyecek bu arada.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

quote:

Geçmiş olsun ..

tesekkur ederım senden bole bı cewap beklıordum...

benı yanıltmadın...MONSTER da benı yanıltmıcaktır...

Umarım senıde basına gelmez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 27 Temmuz 2007; 15:19:52 >

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
piratex

27 Temmuz 2007, 15:59:54  

Monster ın piyasadaki bilgisayarlara gore fiyat/performans orani ezici oldugundan bende Monster almaya kafaya koydum.

Aklimdaki tek sorun Dvd okuma problemi. Compel ve Asus arasinda okuma farkı varmi. Asus çok nazli idi benim masaüstü bilgisayarda. Compel performansi hakkinda bilgisi olan ?

ArGoN®

27 Temmuz 2007, 16:25:27  

Monster başlığı altında Beklenen inceleme topiğine girersen Compal kasanın incelemesini bulabilirsin.Dvd kopyalama işlemini , 10 dk okuma 10 dk yazma olarak gerçekleştiriyor(dum)um. (Şu an garantide de )

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
corona_mortis

27 Temmuz 2007, 16:40:22  

arkadaslar foruma bayadır giremiorum ama emin ilhan bey herzamanki gibi mailler ile ilgileniodur.daha önce de rica etmiştik şu fokusun destek sayfasında c-box(w15) serisinin driverlarını koysalar da bizde ordan guzel guzel takip edip indirsek.hakkını yamiyeyim ilhan bey 2 adres verdi daha önce ama fokus bilgisayara yakısan bence bu değil.ilhan bey nolur bu konuya bir el atın cok zor bisey olmasa gerek. saygılrla......

cbox despina D700 T7200 2 Ghz işlemci 512 nvidia geforce 7600 paylaşımsız ekran kartı 160 GB sata disk blototh intel pro abd wireless onboard tv kart 15.4 parlak ekran
mehmet_altunel

27 Temmuz 2007, 16:44:09  

arkadaşlar şuan monster ın fiyat/performans oranı en iyi olan laptopu hangisi

aston

27 Temmuz 2007, 18:19:56  

@Ekkkooo
geçmiş olsun.DVD rom hep bi eksiklik gibi bu hel80 lerde benimde bi kere değişmişti 3-4 ay önce geçen akşam bende bi cd yazmayı denedim ve 4 sorun verdi ben pek üzerine gidip kurcalayamadım daha ama inşallah bi sorun yoktur.

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

ilhan@fokusshop.com

27 Temmuz 2007, 18:52:47  

Sn. lutkunf ve değerli arkadaşlar;

ASUS, 13.3" modelin sürekli teslim tarihini ertelediği için maalesef ürünlerin gelişi ile ilgili sağlıklı bir tarih duyurusu yapamıyoruz. En son bize iletilen tarih Eylül ayı sonu gibi görünüyor.

13.3" ASUS S37S modelinin muhtemel fiyatı şu an satışta olan FL90 serisi modellerimizle aynı olacak. Bu arada henüz satışa açılmamış olmakla birlikte 14.1" modellerimizde stoklara girdi. COMPAL tarafından üretilen FT00 serisi modeller ile ilgili detaylara aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. *COMPAL FT00 serisi 256 MB nVIDIA GF8400M GS ekran kartlı, 1 GB Turbo memory' li fiyatları ASUS S96S serisi ile aynı olacak diye düşünebilirsiniz.

http://www.marasst.com/product-1-IFT00%20MA.htm

Selamlar,

İlhan YILMAZ

* Not : Kasa rengi beyazdır ve ürünün üzerinde Parmak izi okuyucu bulunmamaktadır !!!

quote:

Orjinalden alıntı: lutkunf

13.3" notebooklar ne zaman gelecek acaba bir de fiyat aralığı ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 27 Temmuz 2007; 18:55:42 >

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
Ekkkooo

27 Temmuz 2007, 19:09:22  

Eet arkadaslar durum solekı tahmın ettıgım gıbı MONSTER ailesı benı yanıltmadı we benle ırtıbata gecerek bır cozum uretmeye calıstılar...
Bu konuda oncelıkle Ahmet Beyı sonra tum fokusshop calısanlarını takdır we tebrık ederım...

quote:

Elimize geldikten 1 gün sonra DVD-RW' ınız dediğim gibi YENİ bir DVD-RW ile değişmiş ve tüm testleri yapılarak size yine kargo ile ücretsiz olarak geri gönderilmiştir. Bahsettiğiniz sorunun muhtemelen kullandığınız işletim sistemi, NERO yazılımı yada DVD medyalardan kaynaklanabileceğini düşünüyorum.

İlhan Bey, ben Ahmet Bey'le konusup durumu halletım fakat forumdakı arkadaslara durumu yazıcam dedıgım ıcın yazıorum su anda...
Oncelıkle dvdromun degıstıgını we bios update yapıldıgını bılıorum....
Nero yazılımı sıstem degısıklıgı tarzındakı we degısık dvd we cd yazımı denemelerınde bulunduktan sonra bu msjları yazdım...
Yazım tarzım bıraz sert we argo nıtelıkte oldusa ozur dılerım fakat takdır edersınız kı o ankı sınırım gercekten gozlerımden fıskırıyordu...

Sonuca gelınce BENIM SECIMIM olarak ben makınayı gonderme we tamamen kontrolden gecmesını ıstedıgım ıcın makınayı butunuyle gonderme kararı aldım...Ahmet Bey hatta ben hemen burdan bır dvd rom kargolayım sız yenısı gelınce degısırıp bıze gonderın bıle dedı...

Tum yardımlarından dolayı tekrar Fokusshop çalısanlarına tesekkur ederım...

Monster[CI]

27 Temmuz 2007, 19:11:43  

Fokus shop yaw yüce rabbım amilim fokus shop bize hizmet sunsun die yaratmışş yawwwwwww

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Eğitim Fakültesi – Türkçe Öğretmenliği
piratex

27 Temmuz 2007, 20:38:06  

quote:

Monster başlığı altında Beklenen inceleme topiğine girersen Compal kasanın incelemesini bulabilirsin.Dvd kopyalama işlemini , 10 dk okuma 10 dk yazma olarak gerçekleştiriyor(dum)um. (Şu an garantide de )

Gorünüs ve hizindan cok okurken dvd seciyormu. Dms Princo tanimam falan derse benim eski Nec ve Asus gibi yandik. Bu konuda yormustu baya beni :)

Yanlıs anlamadiysam Asus kasada asus marka varmis Compal da ise compal kasa uyumlu writer.

piratex

27 Temmuz 2007, 20:41:23  

quote:

Orjinalden alıntı: mehmet_altunel

arkadaşlar şuan monster ın fiyat/performans oranı en iyi olan laptopu hangisi

Agustos ayı hardware dergisine bi bakarsan daha ii fikir sahibi olursun. Ben ordan gorerek incelemeye basladim

ArGoN®

27 Temmuz 2007, 23:31:21  

quote:

Orjinalden alıntı: piratex

quote:

Gorünüs ve hizindan cok okurken dvd seciyormu. Dms Princo tanimam falan derse benim eski Nec ve Asus gibi yandik. Bu konuda yormustu baya beni :)

Yanlıs anlamadiysam Asus kasada asus marka varmis Compal da ise compal kasa uyumlu writer.

Yok hocam her turlu dvd den oyun kurdum hiçbirini seçmedi şimdiye kadar.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Ekkkooo

28 Temmuz 2007, 4:08:42  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: piratex

quote:

Yok hocam her turlu dvd den oyun kurdum hiçbirini seçmedi şimdiye kadar.

seçme olayıyla bende hiç karşılaşmadım...ya toptan okuyup yazıor yada hıc yazmıor... :)

ben genelde hyundai dvd kullanıorum hıc secmedı ama tdk memorex princo dms kullandım hıc bırını secmedı...hatta bızım okul kantınınde satılan arito gibi bir markası olan dvdyı bıle okumamazlık yapmadı ama cd yazmada gıcıklık yaptı ıste... :)

/Bulut\

28 Temmuz 2007, 19:45:04  

arkadaslar benim 2 sorum olacak öncelikle ilhan beye fakat sizlerde fikirlerinizle destek olursanız sevinirm
1-monsterin 15inclik yeni modelleri gelecekmi?
2-suan monster almakta kararlıyım fakat yeni modellerin cıkacagını duydum ve aceleye getirip almak istemiyorum 1 1bucuk ay daha bekleyebilirm sizce yeni modeller ozamana kadar cıkarmı bide 2700ytlnin üstünde veremem yeni modeller o fiyatın üstünde olucaksa bosuna beklemeyeyim tesekkürler....

enisen

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2007, 19:56:24  

quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

arkadaslar benim 2 sorum olacak öncelikle ilhan beye fakat sizlerde fikirlerinizle destek olursanız sevinirm
2-suan monster almakta kararlıyım fakat yeni modellerin cıkacagını duydum ve aceleye getirip almak istemiyorum 1 1bucuk ay daha bekleyebilirm sizce yeni modeller ozamana kadar cıkarmı bide 2700ytlnin üstünde veremem yeni modeller o fiyatın üstünde olucaksa bosuna beklemeyeyim tesekkürler....

1. arkadaşım ben de 15.4 inclik fl90dan sora gelcek modelleri bekliyorum..
2. dediğim gibi ben de bekliyorum 2500-2600 gibi bir fiyat aralığında bir model alacağım.. fl90lardan sora gelcek modeller eylül ayında gelcek (en geç ekim)

sana tavsiyem sabredemem diyosan gene de eylülü bekle en azından işlemci fiyatlarının ucuzlayacak ve şu anki T7300 yerine aynı fiyata T7500 alabilceksin çünkü intel işlemcilerde indirim yapcakmışş..

eğer ben sabrederim diyosan bekle derim.. ben sabrediyorum :D:D

mehmetturkan

28 Temmuz 2007, 19:57:43  

arkadaşlar çok önemli bir şey sorcam herkes ii kötü bir fikir beyan ediyor. ama hiç kimse böyle bir soru sormadı yada ihtiyaç duymadı. Her kes ii kötü monster kullanmıcısı. bende yorumlar dan okuduğum kadarı ile monster alacağım gibi. fakat herkes in bir ürün ile ilgili çok şikayetleri var. birisi diyor dvd okumuyo. biri diyor kulaklık takınca ses hoparlörlerden geliyo. öteki 80 derecede çalşıyo GPU diyor. ötekisi elimin izini çıkarttı diyor. kimisi hiç problem yaşamadım diyo. sizce benim gibi monster almayı düşünen insanların aklında bir soru işareti oluyor. tabi bu durumu fark ettilerese. Diğer markalarda da bu kadar problem yaşanıyormu. Fason diyorsunuz. işçilik maliyeti düşük olduğu için bu kadar ucuz diyorsunuz. Ve Quanta KN1 firması nın ürettiğini söylüyorsunuz. Bu firma laptop ta çok önde bir marka imiş. Acaba bu firma bozuk olan veya kullanım dışı ayrılan laptopları Monster adını verip ülkemize mi sokuyor. çok merak ediyorum. bu iki soruyu cvblarsanız sevinirim.

mehmetturkan

28 Temmuz 2007, 20:00:00  

cümlelerde devrik cümle olmuş kusura bakmayın aceleyle yazdım. :)

/Bulut\

28 Temmuz 2007, 20:10:28  

quote:

Orjinalden alıntı: enisen

quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

1. arkadaşım ben de 15.4 inclik fl90dan sora gelcek modelleri bekliyorum..
2. dediğim gibi ben de bekliyorum 2500-2600 gibi bir fiyat aralığında bir model alacağım.. fl90lardan sora gelcek modeller eylül ayında gelcek (en geç ekim)

sana tavsiyem sabredemem diyosan gene de eylülü bekle en azından işlemci fiyatlarının ucuzlayacak ve şu anki T7300 yerine aynı fiyata T7500 alabilceksin çünkü intel işlemcilerde indirim yapcakmışş..

eğer ben sabrederim diyosan bekle derim.. ben sabrediyorum :D:D

en iyisi beklemek haklısın eylül ortasına kadar beklicem bende tesekkürler

ArGoN®

28 Temmuz 2007, 22:22:21  

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetturkan

arkadaşlar çok önemli bir şey sorcam herkes ii kötü bir fikir beyan ediyor. ama hiç kimse böyle bir soru sormadı yada ihtiyaç duymadı. Her kes ii kötü monster kullanmıcısı. bende yorumlar dan okuduğum kadarı ile monster alacağım gibi. fakat herkes in bir ürün ile ilgili çok şikayetleri var. birisi diyor dvd okumuyo. biri diyor kulaklık takınca ses hoparlörlerden geliyo. öteki 80 derecede çalşıyo GPU diyor. ötekisi elimin izini çıkarttı diyor. kimisi hiç problem yaşamadım diyo. sizce benim gibi monster almayı düşünen insanların aklında bir soru işareti oluyor. tabi bu durumu fark ettilerese. Diğer markalarda da bu kadar problem yaşanıyormu. Fason diyorsunuz. işçilik maliyeti düşük olduğu için bu kadar ucuz diyorsunuz. Ve Quanta KN1 firması nın ürettiğini söylüyorsunuz. Bu firma laptop ta çok önde bir marka imiş. Acaba bu firma bozuk olan veya kullanım dışı ayrılan laptopları Monster adını verip ülkemize mi sokuyor. çok merak ediyorum. bu iki soruyu cvblarsanız sevinirim.

Hocam yeni FL90 kasalarındaki board olsun , wifi kartı olsun vs vs tüm parçaları en yeni model , neden kullanmayan yada bozuk parçalar olsun ki ? Ben daha 14 temmuzda bir FL90 aldım gerçekten adının hakkını veriyor ve canavar gibi.İstemeden usb çıkışlarından 1 inin pinlerini parçalamışım , yolladım. Garanti dışı olmasına rağmen ödetmediler , yurt dışına gitti bügun makina , gerekli parçalar veya makine direk değişicek tam bilgim yok ama en geç 1 hafta sonra 0 bir makinem olucak. Sence kullanım dışı olan bi cihaza neden yurt dışı üreten firma garanti versin ve değiştirsin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 28 Temmuz 2007; 22:23:10 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
mehmetturkan

28 Temmuz 2007, 22:34:59  

aragorn hadi diyelim sen biraz usb girişini dürttün bozuldu :) ya diğerlerinin durumu nasıl ? dvd rw si cd yazdırmıyormuş garantiye göndermiş şimdide dvd side yazmıyormuş? :( neyse bir şey daha sorcam. bunlarda hiç belirtilmemişte FL90 serisi ekranlar widescreen mi ?

mehmetturkan

28 Temmuz 2007, 22:40:19  

aragorn hadi diyelim sen biraz usb girişini dürttün bozuldu :) ya diğerlerinin durumu nasıl ? dvd rw si cd yazdırmıyormuş garantiye göndermiş şimdide dvd side yazmıyormuş? :( neyse bir şey daha sorcam. bunlarda hiç belirtilmemişte FL90 serisi ekranlar widescreen mi ? 2 ay kadar daha araştıracağım kullanıcıları biraz artsın da sonuçta hepsinden yorum alcaz. biraaz da fiyatlar düşerse ne alaaa. 2479 ytl olanı düşünüyorum bende. fl904 tü galiba :))

Negative

Sisteme Gözat

28 Temmuz 2007, 23:26:32  

@mehmet

15.4" ekran ibaresini gördüğün ekranlar wide screen dir.
Dolayısı ile wide.

Monster konusunda ben her zaman dedigimi söyleyeyim, monster zaman içinde sorun çıkaran bir marka yani her notebook gibi diyemeyiz genelde büyük üreticiler onlarca testtten geçirdigi için en azından 2 yıl (garanti süresi boyunca) sorun yaşamıyosun ama monster da toplama tarzda bir test zinciri olmadıgından sorun yaşıyorsun gerek 2 yıl içinde gerek devamında mutlaka bu böyledir, sorun henuz yasamadım diyen arkadaslar da bu gözlemime karşı çıkarsa, daha kullanmaları gerek bir süre daha geçsin elbet sorunları olacaktır.

Neyse ki bu bir büyük problem degildir, sorun çıktıgında karşında hemen ilgili bir teknik servis görüyorsun ve gerekirse tamamen bilgisayarını değiştirip yenisini yolluyorlar, mutlaka sorun çözülüyor, hatta diger markalardan daha hızlı çözüm üretiliyor . Bu konuda fokus bilgisayarı tebrik etmemek ayıp olur Fakat dedigim gibi, büyük notebook üreticilerinden daha sorunsuz bir alet olarak görmemeyi kabul etmek gerek.

Cep Satışı
hipnozz

29 Temmuz 2007, 1:38:15  

quote:

yeni bir monster kullanıcısı olarak elimden geldiğince cevaplamaya çalışayım.
sondan baslayalım, kullanım dışı olması imkansız, son model ürünler diger markalardan önce vbi programı ile piyasa çıkıyor. santarosa temelli notebookları bildiğim kadarıyla ilk olarak vestel, focus ve acer la piyasaya çıktı.

Kulaklık çıkışı ile ilgili sorunu ben yasadım basit bir sürücü problemiydi ve çok kolay çözüldü. Ben makinenin siparişini saat 3-4 gibi vermiştim ve işletim sistemini home yerine business istemiştim 2-3 saat içersinde makineyi hazırlayıp kargoya verdiler.
Ürün bana vistanın yuklediği ses kartı sürücüleri ile geldi, orjinal ses kartı driverini yuklememişler(tahminim aceleye geldi )
Ses kartında bir sorun gozukmediği için bende tahmin edemedim. daha sonra buraya da yazdıgım gibi servisle ikinci görüşmemde sorun çözüldü.

Diğer firmalarla karşılaştırmayı bende çok yaptım. özellikle performans olarak en yakın olan acer lar ile. Belki monster aldığımız zaman sorun çıkma ihtimali biraz daha yuksek olabilir ama sorunun sancısız çözülme ihtimali daha yüksek olduğuna karar veridiğim için monster ı tercih ettim.

Tabi birde 15 gün ölü pixsel ve koşulsuz iade garantisi var. Daha once satın aldığım toshiba notebook ta ilk çalıştırmamda ekranın tam ortasında ölü pixsel çıkmıştı. Bunun üzerine müşteri hizmetlerini aradığımda her zaman çok kibar olan müşteri temsilcisi bayan beni güzelce dinledikten sonra yasal olarak değiştirmeme hakları oldugunu söyleyip ben cevap veremeden yüzüme kapatmıştı.

Yeni model monsterların fiyatları beklediğimden biraz yuksek cıksada bu saydıklarımdan dolayı tercihimi yaptım.
Sonuc olarak elektronik ürün sorun çıkma ihtmali her zaman var önemli olan dertsiz çözümü

HTC Touch Diamond
Ekkkooo

29 Temmuz 2007, 3:05:49  

quote:

aragorn hadi diyelim sen biraz usb girişini dürttün bozuldu :) ya diğerlerinin durumu nasıl ? dvd rw si cd yazdırmıyormuş garantiye göndermiş şimdide dvd side yazmıyormuş? :( neyse bir şey daha sorcam. bunlarda hiç belirtilmemişte FL90 serisi ekranlar widescreen mi ?

bu sorunu yasıyan ben oldugum ıcın yanıtlamak ıstedım...

oncelıkle kullandıgım model ımzamdakı hel80 olup dvd yazmaya tekrardan baslamıstır anlamsız bır sekılde hıc bır sey yapmadan yazmaya basladı dun ahmet bey yaklasık 2 saat kadar sadece msnden benle ılgılendı we cozum uretmeye calıstı sundugu teklıflerı tek tek sıralamak ıstıorum;
hemen bır adet dvd rom gonderıyım kendın degısıtır dedı ben cwp olarak saglam olarak sokebılecegımden emın deılım dedım we telefon yoluyla bunada yardımcı olabılırım dedı...

ıstersen dedı hdd nı yedekle kasayı gonder tam bır kntrol yapalım dedı bende aldıgım sorunun ''guc ayarlama hatası'' oldugu ıcın we dvd romum bır kez degısmesıne ragmen sorun dewam ettıgı ıcın we bu sorunun adından cıkardıgım kadarıyla guc kaynaklı olabılıcegı ıcın board problemıne bagladım we bu cozumu sectım ahmet beyde kontrollerı yaparız yenı ısletım sıstemı kurup denerız hıc bır sey yapamazsak gonderrız kasa degısır dedı...bende hddyı suanda yedeklıyemıorum dedım...masaustunun hddsı dolu we dvd yazamıordum o anda problem deıl kasayı gonder yedeklenceklerı belırt dedı bız onuda yaparız dedı...bende aradan yrm saat gectıkten sonra dvd yazabılmeye basladım...su anda yedeklemeyle ugrasıorum...yrn da pazar oldugu ıcın buyuk ıhtımalle ben monsterı mı pazartesı eatye bırakıcam we makına bu surecte fokusshop calısanlarının deyımıyle bı surelık onların olucak... :)

bugun de telefonla levent beyle konustum hddyı sokup gondersem dedım...hata eger hdd kaynaklı ıse cozum bulamamıs oluruz dedı...bende hak werdım we yenıden yedekleme ısıne dewam ettım...

bu konuda buraya yazmaya dewam edıcegım...

ayrıca belırtmek ısterım ben monsterı yurttakı oda arkadasım aracılıgıyla tanıdım...onda benımkının 120hdd we 1gb ramlı modelı war...o hıc bır ama hıc bır sorun yasamadı olu pıksel dahı benden 2 ay once aldı...sans işte...

işte tam bu noktada

@ negative arkadasımın dedıgı sey ortaya cıkıor...belkı dıger fırmalarda daha az sorun cıkaran makına war ama sans o sorun cıkaran sana denk gelırse ugras dur...hele bır de garantı bıttı mı $ lar konusmaya baslıor...ama monster sattıgı her makınanın her parcasının sonuna kadar arkasında duruor...

bu uzun yazımı okuma zahmetıne katlandıgınız ıcın tesekkur ederım...
kolay gelsın...iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 29 Temmuz 2007; 3:08:25 >

mehmetturkan

29 Temmuz 2007, 9:02:22  

nagative, hipnoz ve eko arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim beni çok bilgilendirdiniz. Ama ben laptop u mu okullar açılırken almayı düşünüyorum. hem yeni modeller çıkar ve fiyatlarda belki birazdaha düşebilir. zaten elimde 2479 ytl henüz mevcut değil dediğm gibi her kese teşekkür ediyorum saolun var olun

yazacak

29 Temmuz 2007, 9:24:30  

merhabalar bişi soruacağm
bu fokusshoptan monster notebook u inceliyordum
ve işletim sisteminin yüklü olmadığını gördüm
bu doğrumu yani onca para verip bilgisayarı alınca
işletm sistemi olmayan bi notebook mu almış oluyoruz ?
ilk defa böyle bişey gördüm

DH SAMSUN GRUBU RESİME TIKIRDAT

ozgurersin

29 Temmuz 2007, 9:42:25  

quote:

Orjinalden alıntı: yazacak

merhabalar bişi soruacağm
bu fokusshoptan monster notebook u inceliyordum
ve işletim sisteminin yüklü olmadığını gördüm
bu doğrumu yani onca para verip bilgisayarı alınca
işletm sistemi olmayan bi notebook mu almış oluyoruz ?
ilk defa böyle bişey gördüm

Isletim sistemli modelleri de mevcut alacaginiz ya da almak istediginiz urunun sayfasini incelerseniz siz de bunu goreceksiniz yani isterseniz makineyi isletim sistemsiz de alabiliyorsunuz

Sevgiler..

Sattıklarım !
Hazar

Sisteme Gözat

29 Temmuz 2007, 24:03:51  

Konuyu maille takip edebilmek için placeholder

Acer'in 5920'sine doğru ciddi kaymalar yaşıyorum.. Bir yandan da acer kullananların yaşadığı sorunlar konusunu okuyorum. negativin çok övdüğü (yoğurdum ekşidir diyen olmaz ) F3JP modeline de baktım, tasarım Acer'dan kötü fakat monsterdan iyi (haliyle). F3JP ile de sorun yaşayanlar olmuş, boya sökülmesi, touchpadın tıklamaması gibi şeyler. Acer 5920'de de kesin vardır birkaç sorun, onun konusunu daha okuyamadım malum hepsi 20+ sayfa.

Bana "desktop replacement" bir makina gerektiğinden monster diye düşünüyordum. Çünkü kasa yok ama içi sağlam. Beklediğim model de Ağustos'tu, Eylül oldu, şimdi de Ekim oldu. Biraz daha beklersem Kasım Aralık göreceğimden eminim, bu yüzden artık beklemeyeceğim. 3 markayı da ortaya koyup adamakıllı incelemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 29 Temmuz 2007; 12:12:20 >

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
ozgurersin

29 Temmuz 2007, 24:12:15  

Gegtigimiz Kasim ayindan bu yana Nvidia'nin pazara sundugu GeForce 8 serisi ekran kartlari ile DirectX 10 destegine sahip olan masaustu bilgisayarlardan sonra dizustu bilgisayarlar da DirectX 10 destegine kavustular. Islemci devi Intel'in Centrino platformunun yeni basamagi olan Santa Rosa'yi resmen lanse etmesine paralel olarak Nvidia da dizustu bilgisayarlar icin hazirladigi yeni nesil GeForce 8000M grafik cozumlerini pazara sundu.

Nvidia'nin hazirladigi yeni nesil mobil grafik islemciler ilk etapta GeForce 8400M ve 8600M olmak uzere iki farkli seri halinde piyasaya surulecekler. Gerek 8600M gereksede 8400M serisi dogal olarak kendi iclerinde farkli modellere de sahip olacak. Gelen ilk bilgilere gore, 8600M serisinin GS ve GT olmak uzere iki, 8400M serisinin ise GS ve GT'ye ek olarak G modeli ile birlikte toplam 3 farkli alternatife sahip olacak. Nvidia'nin yeni nesil DirectX 10 destekli grafik islemcilerinden GeForce 8400G ve 8400GS modellerinin 64-bit bellek veri yoluna ve 256MB bellek ile piyasaya sunulmasi planlanirken diger tum modeller 128-bit bellek veri yoluna ve 512MB bellege sahip olacaklar. Tabii bu detaylarin disinda grafik islemciler kendi aralarinda sahip oldukları stream islemcilerinin sayisi, grafik ve belleklerin saat hizlari ile birbirlerinden ayriliyorlar.

Nvidia'nin iddiasina gore yeni nesil mobil GeForce 8000M serisi DirectX 10 destegi ve H.264 full HD destegi bakimindan dunyanin ilk grafik islemcileri konumundalar. Yine firmanin aciklamalarina gore, yeni nesil grafik islemciler farklarini ozellikle Windows Vista uzerinde ortaya koyacak. Devrimsel olarak nitelendirilen yeni PureVideo teknolojisi ile Blu-Ray ve HD-DVD konusunda tam destek saglanirken, PowerMizer teknolojisi ile de Nvidia dizustu bilgisayarlar icin son derece onemli olan kullanim suresi ve performans arasinda denge kurmaya calismis. Nvidia'nin yeni nesil grafik islemcilerini ilk etapta global anlamda pazari kontrol eden Acer, Asus, HP, Samsung, ve Toshiba gibi firmalarin kullanmasi bekleniyor.

Belirtmeden gecmeyelim, Nvidia mobilize olmayi seven profesyonel kullanicilari da unutmus degil. Firma es zamanli olarak yeni nesil Quadro-FX Go cozumlerini de gun yuzune cikardi. Ozellikle Nvidia'nin yeni Quadro FX 3500M, 2500M, 1600M, 1500M, 570M, 360M, ve 350M modellerini Alienware, Dell, Eurocom, Fujitsu, Fujitsu-Siemens, HP, ve Voodoo PC gibi firmalarin kendi cozumlerinde kullanmalari bekleniyor.

Alintidir..

Sevgiler..

Sattıklarım !
gaziliaydın

29 Temmuz 2007, 24:36:23  

Ben d MONSTER cı oldum

Sİzlere bir sorum olacaktı.Yardımcı olursanız sevinirim.

Yaklasık bır hafta once T2-REX T71S96S0 T7100 modelini aldım. Su anda sorunsuz calışıyor. Sadece kameranın yanındaki mikrofonlar VİSTA da calışmıyor. XP de sorun cıkarmıyor. Gerekli olan bütün sürücüleri kurduğumu zannediyorum.Acaba vista için mikrofonların sürüculerını nerden bulacağımı bilen var mı?
Fokusshop takı suruculerden kurayım dedım oradakı lınklerde de hata var galıba.
Aranıza katıldıgım için mutluyum.Daha nice MONSTERlı günler geçirmek dileğiyle...

Sayfa:   <<   < önceki  64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  64 65 [66] 67 68 69 70 71 72 73   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Cinebonus ile 3 Boyutlu sinema üzerine söyleşi
Cinebonus Dijital Sinema Ürün müdürü Serde Nadirler ile röportaj
Monster, Performans Canavarı Dizüstü
Monster'ın GTX280M Ekran kartlı, QX9300'lü ve 256GB SSD'li dizüstüsü test masamızda!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız