Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
Ekkkooo

21 Temmuz 2007, 3:56:49  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Arkadaşlar iş yoğunluğu nedeniyle laptopu bugüne kadar pek test edememiştim. Makinam zaten imzamda yazıyo. Merak arkadaşlar için Makina acayip ısınıyo. Özellikle oyun oynadığınız zaman ekran kartının ısısı korkunç derecede yükseliyo ve ekran kartının olduğu yerden nerdeyse alev çıkıyo
Aslında elimde eski oyunlar olduğu için fazla oyun yükleyemedim.
Yüklediğim Oyunlar Most wanted, call of duty , far cry
İşlemci ısısı sistem boşta iken 1.çekirdek 60C 2. çekirdek 63C - oyunlarda 80 dereceye çıkıyo
Ekran kartı sistem boşta iken 65 C oyunlarda 80 e kadar çıkıyo
Hdd ise sistem boşta 35 - oyunlarda 40 a çıkıyo

Bu arada bu oyunları full detaylarda oynadım. Kasmadan oynatıyor. Ama ısınmaya bi çözüm bulmak lazım.
Makinanın görünüşü kullanımı çok güzel. wireless canavar gibi komşunun bağlantısı eski laptobumda 1 sinyal yakalarken aynı bağlantıyı monster 3 sinyal yakalıyo bilmem anlatabildim mi?
Vistada tırıs bişey hiç alışamadım. En kötü özelliği 64 bit aldığım için 32 bit programları kullanamıyorum. Domatçı gibi kaldım yani.

Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim. Aslında makina çok hoş herkese tavsiye ederim. Ama ısınma problemine dikkat

yurda kurban kardes...ısılar gercekten ılgınc....
hdd ısısı normal...ekran kartınında bosta 55-60 aralıgı normal ama oyunlarda 75ı gormesı de normal ama 5derece fazla war sende...bı de ekran kartınnı bayagı yoran oyunlar most wanted fılan...
ama işlemcı sıcaklıgı hakketen fazla bende t7200 imzamdakı makına...işlemcı sıcaklıkları bosta 30-40 yordugum zaman 50 fılan zar zor oluor... bi kontrol et ıstersen belkı fanda bı problem fılan wardır...

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
Monster[CI]

21 Temmuz 2007, 8:58:25  

Benim monsterda ne sogutma sistemi varmış bea Gaziantep 45 derece laptopun sıcaklıgı 60a zar zor çıkıor ama company of heroes lost planet yüksek agır oyunları oynadıgımda full çözünürlüklkte kalite modunda sıcaklık 60 a bazen çıkıo harddisk ve fan sesi çıkmıo

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Eğitim Fakültesi – Türkçe Öğretmenliği
USlan

21 Temmuz 2007, 11:40:50  

valla arkadaşlar daha bir hafta olmadı bu Monster T2-REX T73S96S1 Santa Rosa Core2 Duo T7300 2GHz, 2GB DDR2, 120GB SATA HDD, 15.4" Free Dos u alalı valla şimdilik süper gidiyo.çalıştıramadığı ne oyun nede program var.hepsi takır takır çalışıyo 1600 1500 ytl lik alacağınıza 500 daha verin hiç başını ağrımasın derim.ben öyle yaptım biraz öderken zorlancam ama çok taksitle işi hallettim.hatta doların düşmesiyle 60 70 ytl zararım oldu ama olsun diğer bi markada bu özellikler almış başını gidiyo öğrenci adam o kadar parayı nasıl ödesin.şimdi bi öğrenimi yatırıyom keyfime bakıyom.

özellik olarak da ekran kalitesi güzel parlak ekran
millet başka bigisayarlarda fan sesi falan diyordu ne bileyim tık yok bu bilgisayarda sessiz sedasız çalışıyor
valla diğer özelliklerde yazıyo işte başka sormak istediğiniz bir şeyler olursa ben buradayım arkadaşlar
saygılar

visceroid

Sisteme Gözat

21 Temmuz 2007, 14:12:10  

Mesajları incelemek için başlığı geçici olarak kilitliyorum....

AMD Athlon II X2 245 2.9Ghz@3.2Ghz/Gigabyte M720-US3 nForce 720D/Kingston HyperX 2 GB 800MHz@880Ghz CL5/Seagate 320 GB 7200 RPM 16MB NCQ/LG-GH22NS30-40/Zotac 9600GT DP 512 MB 256Bit GDDR3/
AeroCool VX-9 450W HIGHPOWER/Samsung P2250/Logitech Cordless X110/Logitech X230/Samsung NC10/LG KC910 Renoir

bimekan

21 Temmuz 2007, 14:12:21  

Yeni laptoplarını alanlara hayırlı olsun diyorum....

2 yıllık monster kullanıcısıyım...

Benimde alırken firma garanti vs... tereddütlerim olmuştu....

Bende ince eleyip sık dokumuştum...

Sağolsunlar firma sahibi ve çalışanlarının destekleri gayet memnuniyet vericiydi...

Eminim hala aynıdır...

Avrupada F-Siemens neden çok satılıyor acaba biraz düşünmek lazım...

Demek istediğim biz yerli firmalardan alarak onları büyütelim ki onlarda daha güçlü yanımızda olsunlar...

SEVGİLER SAYGILAR...
visceroid

Sisteme Gözat

23 Temmuz 2007, 12:22:08  

quote:

Orjinalden alıntı: visceroid

Mesajları incelemek için başlığı geçici olarak kilitliyorum....

Başlık tekrar aktif hale getirilmiştir. İyi forumlar...

AMD Athlon II X2 245 2.9Ghz@3.2Ghz/Gigabyte M720-US3 nForce 720D/Kingston HyperX 2 GB 800MHz@880Ghz CL5/Seagate 320 GB 7200 RPM 16MB NCQ/LG-GH22NS30-40/Zotac 9600GT DP 512 MB 256Bit GDDR3/
AeroCool VX-9 450W HIGHPOWER/Samsung P2250/Logitech Cordless X110/Logitech X230/Samsung NC10/LG KC910 Renoir

mobilist

23 Temmuz 2007, 2:15:46  

Monster almaya kararlıyım ama tek başlıkta toplanmış herkes monster diye alt forum var kimse yok oralarda

A'dan Z'ye Tam 10 Sayfa iPhone 3GS İncelemesi
Ekkkooo

23 Temmuz 2007, 2:57:02  

quote:

Orjinalden alıntı: mobilist

Monster almaya kararlıyım ama tek başlıkta toplanmış herkes monster diye alt forum var kimse yok oralarda

aslında gerekte yok cunku monsterda 30-40 model warmıs gıbıde gozukse barebone olarak su anda 4 model war we bu 4 model burda karısmadan weya sorun cıkmadan rahatca tartısılıp fıkırler beyan edılebılıor we fokusshop suanda buyumekte olan bır fırma oldugu ıcın we bu fırmadan en az 1 kısının bu forumu takıp ettıgı dusunulurse hem onlar acısından buyuk bı kolaylık olur hemde bızım soru we sorunlarımıza kolay cewap almamızı saglar...

fikrim baslıgın bolunmeden dewam etmesı yonundedır...

Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
ömersonn

23 Temmuz 2007, 24:11:53  

Arkadaşlar,

Monster laptop unda adaptör ve batarya takılı iken, adaptörün bir şarj edip bir etmemesi gibi durumla karşılaşan oldumu ?

Olduysa bu sorun nasıl çözüldü? --> Sorun bataryada mı ? Adaptörde mi ? Yoksa anakarttamı (ne alakası var demeyin anakartım bir kez değişti şarj sorunundan dolayı) ?

Bu konuda tecrübesi olanlar varsa bi zahmet yardımcı olun.

ideas are bulletproof !
airstar

23 Temmuz 2007, 14:28:35  

arkadaşlar herkeze merhaba.
uzun süredir bir laptop almak için araştırmalarda bulunuyorum ve hala kararsızlığım sürüyor
asusf3jp toshibaa100-599 monsterfl serisi ve acer5920 bunlar arasında kararsız kalmışken birde
sony fs11s veya 11m modeli kafama takıldı şimdi .
nasıl karar vereceğimi şaşırdım herhalde notebok alamıyacağım bu gidşle
sormak istediğim
işlemcinin 1.8 veya 2.0 ghz //
2mb cache veya 4mb cache bellek olmaları ne kadar fark eder
yardımcı olursanız sevinirim bende sony almaya karar veriyor gibiyim
yardımlarınızı bekliyorum hoşçakalın...
siteye benide üye yaparsanız sevinirim

DELL INSPRON 1520
Bitti_rüya

23 Temmuz 2007, 15:47:53  

Arkadaşlar uzun süredir laptopları araştırıyorum ve sonunda monster almaya karar verdim.Yalnız bir sorunum var.T75S96S4 ve T73FL904 arasında kaldım.Size sorularım şunlar : iki laptop arasındaki fark birinin T7500 işlemcili diğerinin ise T7300 işlemcili olması.Yani hızları arasındaki (2.2 ve 2.0) arasındaki fark. Sizce bu önemli ölçüde performansı etkilermi? diğer bir sorum ise T7300 işlemcili laptopta GeForce8600M GT var diğerinde ise 8600M GS.Acaba ekran kartalrı arasındaki fark işlemciden gelebilecek farkı kapatabilecek performansı sağlarmı? Şimdiden teşekürler...

Not: Notebook u CAD progları 3D max.....ve arasırada oyun oynamak için kullanılacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bitti_rüya -- 23 Temmuz 2007; 15:48:22 >
marlo

23 Temmuz 2007, 17:17:48  

quote:

Orjinalden alıntı: Bitti_rüya

Arkadaşlar uzun süredir laptopları araştırıyorum ve sonunda monster almaya karar verdim.Yalnız bir sorunum var.T75S96S4 ve T73FL904 arasında kaldım.Size sorularım şunlar : iki laptop arasındaki fark birinin T7500 işlemcili diğerinin ise T7300 işlemcili olması.Yani hızları arasındaki (2.2 ve 2.0) arasındaki fark. Sizce bu önemli ölçüde performansı etkilermi? diğer bir sorum ise T7300 işlemcili laptopta GeForce8600M GT var diğerinde ise 8600M GS.Acaba ekran kartalrı arasındaki fark işlemciden gelebilecek farkı kapatabilecek performansı sağlarmı? Şimdiden teşekürler...

Not: Notebook u CAD progları 3D max.....ve arasırada oyun oynamak için kullanılacağım.

şöyle cevap vereyim T7300 + 8600Gt oyunlarda T7500 + 8600Gs den daha iyi performans verecektir. Yani işemci aradaki farkı kapamaya yetmez.

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
.:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
Bitti_rüya

23 Temmuz 2007, 17:40:48  

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

quote:

Orjinalden alıntı: Bitti_rüya

şöyle cevap vereyim T7300 + 8600Gt oyunlarda T7500 + 8600Gs den daha iyi performans verecektir. Yani işemci aradaki farkı kapamaya yetmez.

Peki 3dmax yada autocad gibi programlarda? Yada grafiksel işlem isteyenlerde yine aynımıdır?
ArGoN®

23 Temmuz 2007, 20:45:50  

Mrk etme arkadaşım için rahat olsun işlemcinin farkını emin ol süper pi testi , yazılım , grafik tasarım programları vs gibi şeylerin açılışı dışında pek hissetmezsin ama GT de bulunan 32 iş hattıyla GS de bulunan 16 iş hattının farkını fazlasıyla hissedersin.Bu 2 kart arasında 3dmark06 da 600-700 puan kadar fark var ve tabiki GT önde.İşlemci 7300 olsun varsın ekran kartın GT olsun :))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
marlo

24 Temmuz 2007, 12:43:40  

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

Mrk etme arkadaşım için rahat olsun işlemcinin farkını emin ol süper pi testi , yazılım , grafik tasarım programları vs gibi şeylerin açılışı dışında pek hissetmezsin ama GT de bulunan 32 iş hattıyla GS de bulunan 16 iş hattının farkını fazlasıyla hissedersin.Bu 2 kart arasında 3dmark06 da 600-700 puan kadar fark var ve tabiki GT önde.İşlemci 7300 olsun varsın ekran kartın GT olsun :))

katılıyorum işlemci 2.2 ymiş 2.4 müş farkı anlamazsın ama grafik uygulamalarında özellikle oyunlarda Gt kendini belli eder.

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
.:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2007, 9:02:43  

arkadaşlar monster ın 8700 ekran kartlı modelleri ne zaman piyasaya çıkacak bilen var mı?ya da tarih dışında fiyat, kasa şekli gibi bilgiler de olabilir...ilhan beye mesaj attım ama ses çıkmadı.

Monster[CI]

24 Temmuz 2007, 11:39:44  

ne 8700 ü 8800 GTX olcak 768 mb 384 bit ddr3 santa rossa platform kasasıda şu Turuncu çizgili olan olcakmış barabone serisi ama tam emin deiller 500 gb harddisk felan

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
rapBiTT

24 Temmuz 2007, 13:33:06  

@ Monster[CI]

eh artık fiyatı da 3000 usd'den aşşağı olmaz herhade...

bi de bişi sorcam...ben tez zamanda bi monster alma niyetindeyim...işlemci olarak 7500 alcam...mesela, bunu bi sene sonra 7700'le değiştirme gibi bi şansım var mı??ya da işlemci değil de ekran kartı da olabilir???genel olarak bileşenleri diyelim kısaca...bi de bu kapak konusundaki durum nedir???resim yaptırma konusuda bi gelişme var mı???

S U L H
Alkanlı

24 Temmuz 2007, 13:46:47  

quote:

Orjinalden alıntı: ömersonn

Arkadaşlar,

Monster laptop unda adaptör ve batarya takılı iken, adaptörün bir şarj edip bir etmemesi gibi durumla karşılaşan oldumu ?

Olduysa bu sorun nasıl çözüldü? --> Sorun bataryada mı ? Adaptörde mi ? Yoksa anakarttamı (ne alakası var demeyin anakartım bir kez değişti şarj sorunundan dolayı) ?

Arkadaşım şarj sorunundan anakart niye değişti ? ne alakası var ?

Sorun muhtemelen adaptördedir ama sen yine de teknik servisle irtibata geç.

ömersonn

24 Temmuz 2007, 14:30:04  

quote:

Orjinalden alıntı: Alkanlı

quote:

Arkadaşlar,

Arkadaşım şarj sorunundan anakart niye değişti ? ne alakası var ?

Sorun muhtemelen adaptördedir ama sen yine de teknik servisle irtibata geç.

Walla servis bir önceki muayenede anakart değişti dedi.
O zamanda aynı sorun vardı ama batarya takılı değilken prize taktığımda normal calısıodu.
Adaptörden kaynaklandığını pek düşünmüyorum ama yinede bu konuda tecrübe yasayanlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

Kolay Gelsin.

ideas are bulletproof !
trimaxsahinabi

Sisteme Gözat

24 Temmuz 2007, 15:26:15  

quote:

Orjinalden alıntı: Monster[CI]

ne 8700 ü 8800 GTX olcak 768 mb 384 bit ddr3 santa rossa platform kasasıda şu Turuncu çizgili olan olcakmış barabone serisi ama tam emin deiller 500 gb harddisk felan

8800 e daha var yaw,bulandırma aklımı...ayrıca o karta sanırım pil dayanmaz.8700 için ortada bi tarih yok mu?hadi "Monster[CI]" seni kırmıyım,8800 için bi tarih var mı?bi de dediğin kasanın bi yerde resmi falan var mı?bi de fiyat ta biliyosan tam süper olur.

ArGoN®

24 Temmuz 2007, 15:39:20  

Yok hocam fiyat falan kimsenin bildigi yok ama 4.5-5 arası olur herhalde birde eylul de gelicek deniyor o kadarını biliyorum bende kasa hakkında bilgim yok ama monstercı yazıyo olabilir :D Varsa yollasın fotosunu :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ozgurersin

24 Temmuz 2007, 16:00:43  

8800GTX'li bir makina bekleyenler en az 1 sene daha bekleyecek gibi gorunuyor arkadaslar daha 8700GT'li M570RU modeli yurt disinda temmuz basinda satisa cikti bu makinanin Turkiye'ye gelmesi neresine bakarsaniz bakin yil sonunu bulur (FokusSHOP araciligiyla) ama beklemek isteyenler icin bunun ucu acik nasil olsa Bir de soyle dusunun sirf ekran karti icin mi bir laptop almak istiyorsunuz? Buna iyi karar vermek lazim evet notebook piyasasi onumuzdeki 2010 yilindan itibaren artik tamamen masaustu bilgisayarlarinin yerini almaya baslayacak ama bunun icin henuz kendimizi hazir hissediyor muyuz acaba? Ben forumda bircok kullanici arkadasin henuz bu konuda hazir olmadigini dusunuyorum acikcasi cunku hala ne alacaklarina karar veremiyor kimse ve herkes birbirine sorup duruyor bu mu daha iyi yoksa sunu mu almaliyim diye..Yani demem odur ki biz henuz buna hazir degiliz kendimizi laptop dunyasinda kaybolmus gibi goruyoruz hala ama bakalim bunu sonu nereye varacak hep beraber bekleyip yasayip gorecegiz..

Sevgiler..

Sattıklarım !
ozgurersin

24 Temmuz 2007, 17:19:32  

Sevgili arkadaslar son yazimdan sonra kucuk bir arastirma yaptim ve 8800GTX destekli suan piyasada sadece 2 notebook oldugunu ogrendim. Burada ilginc olan bu destegi sadece CLEVO markasinin vermesi Aslinda daha onceki yazilarimda da CLEVO'nun bu iki modelini sizlere tanitmaya calismistim ama yine de burada tekrar yayinlamayi uygun buluyorum gormemis olanlar icin Bu arada tahmin edeceginiz gibi bu iki modelden birisi M570RU ve digeri de D900C

Gectigimiz CeBIT fuarinda Clevo markasi iki cok guclu Santa Rosa platformu destekli ve masaustu bilgisayar kategorisinin yerini alacak oyun laptoplarini duyurmustu. Clevo D900C Core 2 Duo ve Core 2 Extreme islemci destegini bize tam manasiyla sunarken henuz Core 2 Quad destediginin olacagi konusunda belirsizligini koruyor. Ilginctir ki D900C modeli MXM-IV modul formatinda NVIDIA GeForce Go 8800 SLI destekli grafik islemcisine tam uyumlu. Bu arada GeForce Go 8800 serisi grafik islemcileri 3'lu bir gruptan olusuyor. Bunlar; GeForce Go 8800 GTX, GeForce Go 8800 GTS ve GeForce Go 8800 GS modelleri.

Clevo M750RU modeli de Core 2 Duo ve Core 2 Extreme islemcilerini (ki bunlar X7800 ve X7900 serisi islemciler) desteklerken yine tek MXM-IV modul formatinda GeForce Go 8800 grafik islemcisiyle de tam uyumlu.

Bununla birlikte uzulerek belirtmeliyim ki Clevo firmasi bu iki oyun platformunu da CeBIT fuarinda sadece GeForce Go 7950 GTX grafik kartiyla calisiyor gostermesi de ilgincti

Sevgiler..

Sattıklarım !
anotdor

24 Temmuz 2007, 18:12:00  

merhaba arkadaslar
bende sonunda canavarıma (t73fl903) kavustum ve lost planeti kurdum
FAKAT bu oyunu directx10 da acamıyorum. birde ben bu ramlerin 800 mhz oldugunu nereden gorebiliyorum
yardımlarınız için simdiden tesekkurler

Monster[CI]

24 Temmuz 2007, 18:14:45  

Sen vistamı kullanıorsun birde lost planeti oynaman için zaten 2 seçenek var yüklerken dx10 seçcen bide vistanda dx10 kurulu olcak

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
anotdor

24 Temmuz 2007, 18:23:35  

evet vista home basic 64 yuklu
oyunun menusunde iki tane secenek var biliyorsundur biri directx9 biri 10
benimki 9 da acabiliyor ama 10 acılsın dersem initiliazing directx 10 diyor
seninde soyledigin gibi
directx 10 yukledim galiba galibasıda sundan netten aradım directx sdf mi onun gibi bisey yuklendi december 2005 falan yazıyor

/Bulut\

24 Temmuz 2007, 19:57:27  

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T75FL902[link]

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T75FL905[/link]
arkadaslar monster almayı düsünüyorum ve bu iki model aynı özellikte fakat fiyat farklı sebebini bilen varmı TF5L902-903-904 neden fiyatlarına kadar aynı ? kafam karıstı lütfen yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi /Bulut\ -- 24 Temmuz 2007; 19:59:15 >

Monster[CI]

24 Temmuz 2007, 20:06:06  

anotdor kardeş vista zaten dx10 la gelio ama yoksa sdf var onu yükle tamamdır

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Monster[CI]

24 Temmuz 2007, 20:09:12  

bulut bazılarında home pre var bazılarında ultimate bazıların freedos ondan

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
/Bulut\

24 Temmuz 2007, 20:18:29  

quote:

yo bunalrın hepsi home pre yani sitede öyle yazıyor sadece 904 freedos kafamı karsıtırandada o oldu özellikle 905 le 902 arasında 150 ytl var anlamadım gitti

_ShineOn_

24 Temmuz 2007, 21:25:15  

quote:

Orjinalden alıntı: /Bulut\

quote:

yo bunalrın hepsi home pre yani sitede öyle yazıyor sadece 904 freedos kafamı karsıtırandada o oldu özellikle 905 le 902 arasında 150 ytl var anlamadım gitti

RAM hızları farklı. Pahalı olanda 800 MHz RAM varken ucuz olanda 667 MHz RAM takılı.
Monster[CI]

24 Temmuz 2007, 22:47:54  

aynen ona dikkat etmedim 800 mhz bide 7200 rpm bazı harddiskler

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
lutkunf

24 Temmuz 2007, 22:52:15  

13.3" notebooklar ne zaman gelecek acaba bir de fiyat aralığı ne olacak?

Mütevazi Notebook ---> LG R400
Mahkeme kararıyla Mavi Bilgisayar ve Kont Bilişim'e iade ettiğim:
"AYIPLI Acer Aspire 5024 NWLMI":
Yakan AMD Turion 64 ML-34 1.8Ghz Processor, sol menteşesinden çatlayan, 62 işgününde TPM Teknoloji'de tamir görüp, bilirkişi incelemesi esnasında yine aynı yerinden çatlayıp, bilirkişinin elinde kalan 15,4" WXGA Crystal Brite TFT LCD Panel, oyunlara 20dk dayanamayan ATI Mobility Radeon X700 , yanan 100GB HDD, Linux ile satılıp, linux driverları olmayan Bluetooth, 802.11b/g Wireless LAN,
tuncayt

25 Temmuz 2007, 12:44:02  

arkadaşlar bbu 17inc geleceek olan laptopta quadro modelinde direct x 10 olacakmı acabva bulamadım da

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
celalcaner2

Sisteme Gözat

25 Temmuz 2007, 13:18:11  

bende katıldım aranıza t73fl904 ile

SORUNLU MONSTER LAPTOP SAHİBİ
Ekkkooo

25 Temmuz 2007, 13:55:55  

yeni monstercı arkadasların hepsıne hayırlı olsun guzel gunlerde kullanmaları dıleklerımle...

ArGoN®

25 Temmuz 2007, 14:43:47  

Evet , hepinize hayırlı uğurlu olsun , güle güle kullanmanız dileğiyle

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
hipnozz

25 Temmuz 2007, 15:08:03  

Arkadaslar cumartesiden beri fl903 kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

Kasanın iç tarafının görüntüsü ve malzeme kalitesi bence iyi. Kasayı görerek alsaydım daha erken karar verebilirdim
Ancak arka kapak çok boş duruyor ve kapakta ortada bulunan bosluk (oyuk) goruntuyu bozuyor. yafta veya resim çizimi bir çok kişinin işini görebilir ama ben diğer markalarda oldugu gibi sadece güzel-kaliteli bir monster yazısı olmasını tercih ederdim. Vakit bulduğumda Fokusu arayıp bir soracagım. (Ilhan bey okursanız cevaplarınızı bekliyorum :)

pc nin performansından memnunum test v.s. yapamadım ama kullandığım programlar ve çalışma sekilleri beni tatmin etti.

Karşılastığım tek bir problem var. Bunuda yazayım çözen, bilen arkadaşlar varsa bizde öğrenelim.
pc nin speakerlarından çıkan ses notebook için bence yeterli ancak kulaklık çıkışına kulaklık taktığımızda speaker a verdiği sesi kesip kulaklığa vermesi gerekirken speaker dan sesi vermeye devam ediyor.
Dolayısıyla sesi kulaklığa veya başka bir müzik sistemine aktaramıyorsunuz. Konu hakkında Fokus teknik servis ile görüştüm söylediklerine göre bu sorunu vista kullanan tüm kullanıcılar yaşıyormuş ve sorunun çözümü yine vistadan olacak araştırıyoruz dediler.

FL90 alıpta vista kullanan diğer arkadaşlardan bilgi bekliyorum aynı sorunu sizde yaşıyormusunuz?

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
aRDaa

25 Temmuz 2007, 16:50:51  

Merhaba arkadaşlar.Biliyorsunzki türkiyede çoğu notebook 5400rpm hdd ye sahip.Ben yurtdışından bi laptop getittirmeyi düşünüyorum yalnız hdd sini 7200 rpm olarak düşündüm.Sorum şu şekilde 7200rpm deki ses ile 5400rpm deki ses ne kadar fark eder?Hdd sesi benm için önemli pek sevmiyorum sesli çalışan makinaları.Monster makinalarının bazı modellerinde 7200rpm olduğunu duydum.Kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim.
Saygılar.

Thinkpad T61P core2duo7700-Nvidia Quadro 570M-160gb 7200rpm-2gb-WUXGA 1920*1200-fingerprint reader
sange

25 Temmuz 2007, 17:17:19  

argon sana bir sorum olcak bende laptop alcam ve cad ve oyun ağırlıklı kullancam sen kullandığın modeli önerirmisin(özellikle ekran kartı bakımından)

.
ozgurersin

25 Temmuz 2007, 18:05:47  

aRDaa

Sesi duymuyorsun bile arkadasim merak etme gece sessizliginde bile cok kucuk tikirtilar halinde cikiyor 7200RPM diskler'in sesleri ile 5400RPM disklerin cikardiklari sesler arasindaki farki kulaginiz ayirt edemez bile

Sevgiler..

Sattıklarım !
ArGoN®

25 Temmuz 2007, 19:23:08  

quote:

Orjinalden alıntı: hipnozz

Arkadaslar cumartesiden beri fl903 kullanıyorum. Genel olarak memnunum.

Kasanın iç tarafının görüntüsü ve malzeme kalitesi bence iyi. Kasayı görerek alsaydım daha erken karar verebilirdim
Ancak arka kapak çok boş duruyor ve kapakta ortada bulunan bosluk (oyuk) goruntuyu bozuyor. yafta veya resim çizimi bir çok kişinin işini görebilir ama ben diğer markalarda oldugu gibi sadece güzel-kaliteli bir monster yazısı olmasını tercih ederdim. Vakit bulduğumda Fokusu arayıp bir soracagım. (Ilhan bey okursanız cevaplarınızı bekliyorum :)

pc nin performansından memnunum test v.s. yapamadım ama kullandığım programlar ve çalışma sekilleri beni tatmin etti.

Karşılastığım tek bir problem var. Bunuda yazayım çözen, bilen arkadaşlar varsa bizde öğrenelim.
pc nin speakerlarından çıkan ses notebook için bence yeterli ancak kulaklık çıkışına kulaklık taktığımızda speaker a verdiği sesi kesip kulaklığa vermesi gerekirken speaker dan sesi vermeye devam ediyor.
Dolayısıyla sesi kulaklığa veya başka bir müzik sistemine ak taramıyorsunuz. Konu hakkında Fokus teknik servis ile görüştüm söylediklerine göre bu sorunu vista kullanan tüm kullanıcılar yaşıyormuş ve sorunun çözümü yine vistadan olacak araştırıyoruz dediler.

FL90 alıpta vista kullanan diğer arkadaşlardan bilgi bekliyorum aynı sorunu sizde yaşıyormusunuz?

Arkadaşım ben sana şöyle birşey söyliyim , vista 64 bit kullanıyorum , fl904 sahibiyim , kulaklıgı takınca hoparlorlerden sesi kesiyor o konu hakkında problemim yok ancak cok yakın bir arkadasımın sahip oldugu bir asus f3jc de aynı problemi yaşadık.Olayı nasıl cozdugumuzu ve gelişmeleri şöyle anlatayım.Öncelikle forumlardan arastırdıgımıza gore ufak captaysa problem son versiyon ses surucusu yuklemek çare oluyor ki benim driverim realtek hd audio R1.65.Seninki farklıysa bnmkini deneyebilrisin , yada yeni bir versiyonunu bulursan yuklemeyi dene. Bizim problemimiz ne yazıkki bununla geçmedi.Servise gönderdiğimizde anakart değişti ve problem halloldu.Arkadşımda vista 32 bit kullanmakta ve herşey saglam.Sanırım sende yeni aldıgına gore bu degişimi talep edebilirsin.Ornek olarak bnm bilgisayarımı ve saglamlıgını verebilirsin teknik servisterki arkadaşlara.

Sange arkadaşım senin soruan gelince ; Bu cihazı ve özellikle ekran kartını sana sonuna kadar tavsiye ederim zira 3dmark06 dan Asus G1S den bile iyi bir sonuç aldım , yukarlardada yazmıştım. Bende önümüzdeki sene tasarım okuyacagım ve grafik tasarlamak üzere kullanacagım ve eminim fazlasıyla yeterli olucaktır.

Harddisk im 7200 rpm , hiçbir sekilde hiçbiryerinden ses gelmiyor kasanın , diskim genelde 40 derece ortalamasında seyrediyor. Bilgilerinize sunarım. Teşekkürler.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
aRDaa

26 Temmuz 2007, 10:02:56  

ozgurersin

Cevabın için teşekkürler.Birkaç arkadaş da ses olarak sorun yaşamayacağımı söylediler.Bende rahatladım inan performans olarak hep 7200rpm olmasını istedim.İnş da öyle olacak.
Saygılar.

Thinkpad T61P core2duo7700-Nvidia Quadro 570M-160gb 7200rpm-2gb-WUXGA 1920*1200-fingerprint reader
Monster[CI]

26 Temmuz 2007, 10:10:15  

Şu monsterın 8800 GTX li serileri gelse keşke yaw eylül yada ekimde gelcekmiş gelse geldigi an alcam

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
alperyaman

26 Temmuz 2007, 11:26:52  

quote:

Şu monsterın 8800 GTX li serileri gelse keşke yaw eylül yada ekimde gelcekmiş gelse geldigi an alcam

Ben de beklemedeyim ve fiyatlarının hangi aralıkta dolaşacağı konusunda İlhan Beyden bilgi bekliyorum halen !

alperyaman, Acer Aspire 5920 Derneği üyesidir.
T7500/8600GT/2GB DDR2/250GB HDD
WD My Book 1TB/7200RPM/16MB Cache

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.
ilhan@fokusshop.com

26 Temmuz 2007, 13:16:46  

Sn. alperyaman, Monster[CI] ve değerli arkadaşlar;

8800GTX ekran kartlı modellerimizin fiyatları maalesef henüz belli değil. Şu an nVIDIA tarafından duyurulan en yüksek ekran kartı 8700M GT olduğu ve 8800GTX mobil ekran kartları henüz duyurulmadığı için maalesef bu ekran kartının kullanıldığı modelleri ve bunlara ait yaklaşık da olsa fiyatları şimdiden alamıyoruz.

Nvidia GeForce 8700M GT 512MB (DX10) ekran kartı içeren modellere ait fiyatların muhtemelen şu an satışta olan 17" modellerimizle aynı fiyat seviyelerinde olacağını sanıyorum. 8800GTX ekran kartları ve bu kartın kullanıldığı modellere ait gelişmeleri bilgi geldikçe sizinle paylaşmaya devam edeceğiz, inşallah.

17" performans ürünleri tarafında şu an CLEVO tarafından üretilen M570RU ve D901C serisi barebone modellerini analiz ediyor ve muhtemelen Ekim - Kasım gibi en geç bu serideki ürünleri getirmeyi hedefliyoruz arkadaşlar. M570RU modelini 8700M GT yada 8800GTX ekran kartlı ve D901C modelini Quadro FX2500M yada FX570M vb. bir kart ile getirmeyi düşünüyoruz. Bu modellerin ekran kartları birbirinde de kullanılabildiği için D901C serisi üzerinde uygun bir ekran kartını 2 adet yani SLI olarak getirip farklı kombinasyonlarla kullanabilmek de mümkün olabilir. Bu konuda yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyoruz arkadaşlar...

Hangi Quadro ekran kartı modelini tercih ettiğinizi veya tercih edip etmediğinizi nedenleri ile birlikte foruma yazarsanız doğru ürünleri getirebilmek konusunda bizlere fikirlerinizle ışık tutmuş olursunuz arkadaşlar. Şimdiden fikir ve yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

quote:

Ben de beklemedeyim ve fiyatlarının hangi aralıkta dolaşacağı konusunda İlhan Beyden bilgi bekliyorum halen !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 26 Temmuz 2007; 13:17:47 >

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
Ekkkooo

26 Temmuz 2007, 13:39:53  

eet arkadaslar gecen hafta gonderdıgım monsterıma dun kavustum... kargo sebebıyle gecıktıgını bılıorum makınanın...pazrtesı aksam bıraktıgım makına ancak cumartesı gunu ıstanbula gıdınce bole oldu... :)

ama teknık serwıste 3 aydır cıkarmadıgım kapak ustu jelatını cıkarmıslar cok kızdım!!! çizilmesın die pehhhh...

İlhan bey sızı burlarda gormusken bu hel80 serısı ıcın degıstırılebılır kapak projenız wardır oncelerde galıba unutulan bı olay olarak arka planda kaldı.hazır jelatın de gıtmısken

freeman01018

26 Temmuz 2007, 14:53:22  

ilhan bey
ankarada oturuyorum,,bende bugün fl904 almak için oğuzlar bilgisayara gittim,incelenmek üzere 8600gt li compal kasa bi model vardı, bide asus 8600 gs, compal modelini inceledim gayet güzel, çok hoş,çok beğendim.
şunu sormak istiyorum
forumda daha önce bahsedilmişti sanırım,sticker filan bişeyler yapcaktınız,
şimdi ben bu akşam yada yarın siparişi vercem ama gelen bilgisayarda bu sticker olcak mı (olmasını isterdim),ya da daha sonra eve gönderirmisiniz?

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
lutkunf

26 Temmuz 2007, 15:32:27  

quote:

Orjinalden alıntı: lutkunf

Bir aydır soruyorum cevaplayan yok, pes ettim artık sormuycam

Mütevazi Notebook ---> LG R400
Mahkeme kararıyla Mavi Bilgisayar ve Kont Bilişim'e iade ettiğim:
"AYIPLI Acer Aspire 5024 NWLMI":
Yakan AMD Turion 64 ML-34 1.8Ghz Processor, sol menteşesinden çatlayan, 62 işgününde TPM Teknoloji'de tamir görüp, bilirkişi incelemesi esnasında yine aynı yerinden çatlayıp, bilirkişinin elinde kalan 15,4" WXGA Crystal Brite TFT LCD Panel, oyunlara 20dk dayanamayan ATI Mobility Radeon X700 , yanan 100GB HDD, Linux ile satılıp, linux driverları olmayan Bluetooth, 802.11b/g Wireless LAN,
Ekkkooo

26 Temmuz 2007, 16:13:32  

quote:

quote:

Bir aydır soruyorum cevaplayan yok, pes ettim artık sormuycam

arkadasım pm yoluyla ılhan beye sormayı dene cunku bızım dedıklerımız cok da gercekcı olmaz ılhan beye ulasmayı dene...

ömersonn

26 Temmuz 2007, 16:27:39  

quote:

Arkadaşlar,

Arkadaşlar bu soruya cevap verebilecek birisi yok mu ?

Herkes bir konuya saplanmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömersonn -- 26 Temmuz 2007; 16:36:06 >

ideas are bulletproof !
tuncayt

26 Temmuz 2007, 18:15:29  

bu quadro ekran kartları direct x 10 u destekliyor olacak mı??

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007, 18:44:42  

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

Destekleyip desteklemediğini bende merak ediyorum ama özellikleri düşük Quadro FX2500M ve FX570M kartların

Quadro Serisi hakkında:
http://www.nvidia.com/page/quadrofx_go.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 26 Temmuz 2007; 18:48:05 >

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007, 18:49:46  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 26 Temmuz 2007; 18:52:30 >

blackzeros

26 Temmuz 2007, 19:34:12  

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

Destekleyip desteklemediğini bende merak ediyorum ama özellikleri düşük Quadro FX2500M ve FX570M kartların

Quadro Serisi hakkında:
http://www.nvidia.com/page/quadrofx_go.html

bildigim kadariyla su anda sadece dx10 shader model 4.0 destekliyor yani ordaki 4.0lar dx10 olmali ayrica bunlar grafik agirlikli isler icin quadro serileri,8800gtx sli olabilirse cok daha iyi olur.
http://www.notebookcheck.com/Mobile-Grafikkarten-Benchmarkliste.735.0.html
fx 570mde varmis

beman

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007, 20:17:43  

Monster alacak arkadaşlar.Ben 6 aydır monster Hel801 kullanmaktayım.Yeni makina alacaklar için yorumalrınımı yazayım da sizde ona göre hareket edin...

6 ay önce geldiğinde kendi xp mi kurup tüm driverları tanıttım ve oyunlarda o günden bu yana hiç çalışmamazlık yapmadı.Bikgisayarla ilgili sorunalrım olduğunda teknik@fokusshop.com a mail attığımda en fazla 1 saat içinde cevabım geri döndü ve olabildğince yardımları dokundu.Şu ana kadar istanbula teknik servise hiç gödnermedim.Isınma problemi yaşamadım hiç.Öyle çok büyük bir sorunla karşılaşmadım ama şu ana kadar 2 özelliğini sevmedim.

1-Pili şuan bende en fazla 1.30 saat gidiyor...(6 cell lik pilli normal geliyo bana çünkü ekran kartı go7600 yani canavar sayılır)

2-Aldığımdan bu yana notebookmu açık bırakarak paneli kapattığımda yada kendiliğinde ekran kararınca mouseyi kıpırdattığımda ekran gelmiyor.Halbuki hiç sorun yok.İlk baş benim yüklediğim ıvırzıvır yazılımlardan sandım ama ama meğersem panelde bi sorun varmış.İyicene bikaçkez kapatıp açınca panel açılıyor.Sanırım temassızlık var.1-2Hafta içinde teknik servise göndreceğim...Teknik servisi hakkındaki yorum yazılarımıda buraya yazarım...

ARTILARI:

1-YEDEK PARÇALARI ÇOK UCUZ

2-HER AÇIDAN GARANTİLİ BİR BİLGİSAYAR

3-DİĞER FİRMALARDAN FARKI YOK...

5-ALDIĞIM ZAMAN 100 DOLAR KARLI OLMUŞTU

Kısaca durum böyle.Olumsuz olarak başka bir olay yok.Benim şimdi aklıma bu kadar geldi.Eğer aklınıza takılan bir şey olursa sorun cevaplarım…

Beman bemanyak
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

26 Temmuz 2007, 20:55:11  

Arkadaşlar Quadro FX2500M DirectX 10 desteklemiyor fakat sitedeki sonuçlara göre özellikleri bakımından 8700M GT ve FX570M den iyi.Bu iki kartın Direct 10 desteklemesi kartları bir adım öne çıkartıyor. Bence bu kartın 3 ünden aralarında en iyi 8700M GT yi seçiyorum

ArGoN®

26 Temmuz 2007, 21:17:33  

Quadro serisi zaten nerdeyse hepsi 256 bit arayuze sahip tamamen , cidden oyun vs vs tasarlayan , grafige gercekten ihtiyac duyan kişiler için üretilmiş profesyonel bir karttır.(bildigim kadarıyla)Bu yüzden zaten orta sınıf bir kart olan olan 8700 GT den haliyle ve fazlasıyla performans gosterir ki zaten fx1600M sitesinden gordugum kadarıyla shader 4 desteklio yani dx10 anladıgım kadarıyla.Yani ilerde bu kartların ust versiyonlarının dx10 versiyonları gelicektir eminim ki

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Monster[CI]

26 Temmuz 2007, 21:25:24  

8800 GTX den iyi olmasında

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Sayfa:   <<   < önceki  63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  63 64 [65] 66 67 68 69 70 71 72   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Computex 09: QNAP Standı
Computex 09 gün özetleriyle fuar alanında gördüklerimizi aktarmaya devam ediyoruz. Bu videomuzda QNAP Standındayız.
Computex 09: ASUS Standı
Bir çok alanda oldukça başarılı ürünlere imza atan ASUS, Computex 09'da bütün marifetlerini sergiliyor!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız