Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ArGoN®

18 Temmuz 2007, 12:44:35  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: nethastasi

Arkadaşlar 5 gün önce bi t73s96s0 aldım. Ya bu nasıl canavar hiç bi işlem yapmadan makina açık duruyor bataya 1.30 saaatte mefta birkaç dakika yorsam erkenden batarya bitiyor . Bu sorunla bir karşılşan ben miyim başkalarıda varmı? . Makina canavar olabilir ama bataya konusunda bu fikre katılmam mümkün değil. bir laptopun bataryası 1.30 saate bitiyorsa ben prize bağlı kalacaksam laptopun manası ne ki.

E bunu herkez biliyor zaten , zira monsterların santa rosalarının henuz 9 cell pilleri gelmedi ve 6 cellik 4200 amper pillerle geliyor.Bilgisayarındaki power4gear praogamını kullanarak kullandıgın kadar işlemci ve ekran kartının güç harcamasını saglayabilirsin.Bnm cihaz 2 saate yakın gidiyor.Ama emin ol 9 cell piller gelince(7200 amper) cihazını 3.5-4 saat bile açık tutarsın.Almadan önce bunları araştırman ve göze alman daha iyi olurdu.İçine sinmediysede iade edip paranı koşulsuz olarak geri alabilirsin zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 18 Temmuz 2007; 0:44:59 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
enisen

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 12:48:20  

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

quote:

Arkadaşlar 5 gün önce bi t73s96s0 aldım. Ya bu nasıl canavar hiç bi işlem yapmadan makina açık duruyor bataya 1.30 saaatte mefta birkaç dakika yorsam erkenden batarya bitiyor . Bu sorunla bir karşılşan ben miyim başkalarıda varmı? . Makina canavar olabilir ama bataya konusunda bu fikre katılmam mümkün değil. bir laptopun bataryası 1.30 saate bitiyorsa ben prize bağlı kalacaksam laptopun manası ne ki.

E bunu herkez biliyor zaten , zira monsterların santa rosalarının henuz 9 cell pilleri gelmedi ve 6 cellik 4200 amper pillerle geliyor.Bilgisayarındaki power4gear praogamını kullanarak kullandıgın kadar işlemci ve ekran kartının güç harcamasını saglayabilirsin.Bnm cihaz 2 saate yakın gidiyor.Ama emin ol 9 cell piller gelince(7200 amper) cihazını 3.5-4 saat bile açık tutarsın.Almadan önce bunları araştırman ve göze alman daha iyi olurdu.İçine sinmediysede iade edip paranı koşulsuz olarak geri alabilirsin zaten.

peki bu piller ne zaman gelir bi bilgin var mı ?

ArGoN®

18 Temmuz 2007, 12:57:43  

quote:

Orjinalden alıntı: enisen

quote:

quote:

İlhan bey en geç ağustos gibi getirmeye çalışıcaz demişti.Fiyatı 90 dolar olucakmış.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
enisen

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 12:58:37  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: enisen

quote:

quote:

İlhan bey en geç ağustos gibi getirmeye çalışıcaz demişti.Fiyatı 90 dolar olucakmış.

*Monster T75FL902 konfigürasyonu hakkında ne düşünüyorsun ??

ArGoN®

18 Temmuz 2007, 1:28:19  

İşletim sistemi kurulumu gibi bir problemin yoksa işletim sistemi yerine 800 mhz lik ramleri tercih et bence.Mesela bnmki öyle.Yani işletim sistemi kurmak problem olucaksa sistem alabilirsin.800 mhz lik ramlarin iyiliğini çok fazla hissetmezsin ama ilerde lazım olur.(Çıkıcak yeni programlar ve oyunlar dolayısıyla)İlerde değiştirirm diosan 667 lik ramleri elden ucuz bir fiyata çıkarabilirsin ki buda senin için iyi olmaz.Yani bence işletim sistemini her zaman bulabilirsin :)) Düşüncelerim bunlar :D Teşekkür ederim.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

18 Temmuz 2007, 1:30:33  

quote:

Orjinalden alıntı: barisbt

quote:

Orjinalden alıntı: LiV3

Arkadaşlar Acer AS5920G serisinin 2 Ghz santa rosa işlemcili modelini aldım ve kullanıyorum.. Cihaz muhteşem estetik ve rahat kullanımıyla bağımlılık yaratıyor.. Konfigrasyon olarak oldukça tatmin edici.. (burda defalarca yazmayacağım herkes biliyor zaten özelliklerini) 8ms tepkime süreli ve tam parlak ekranın avantajları kendini oyunlarda ve video uygulamalarında oldukça hissettiriyor. Ses sistemi ayrı bir keyif zaten.. Kısacası cihazda bugünün ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek donanım var.. Ayrıca bir dünya markası olması ve yaygın servisiyle satış sonrasıda size güven veriyor. Notebook teknolojisinden hiç anlamayan insanlar bile cihazı gördüğünde etkileniyor.. Demem o ki 1500$+kdv gibi bir rakam verip 12 milyar dolar sermayeli ACER markasınımı yoksa 2-3 senelik yaptım oldu "Bugün varız ama yarın Allah kerim".. imajı veren toplama firmalarımı tercih edersiniz seçim sizindir.. Bizlere de saygı duymak düşer..
Bunları yazarken ki amacım kimseyi rencide etmek veya üzmek değildir.. Sadece ortada olan gerçekleri birkez daha dile getirmek istedim..
Saygılarımla..

firmalar bölelerini kullanmaktan vazgeçsinler.güya reklam yapıo.ama monsterda da var bunun gibiler.defolun forumdan.temiz forum istiyoruz.

Hocam öyle birisi oldugunu nerden anladın ya ? Öyleyes bende katılıyorum sana ama boşu boşuna günahını almayalım ? :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 18 Temmuz 2007; 1:31:19 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

18 Temmuz 2007, 1:32:57  

Evet 64 bit vista ultimate kurulu.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
LiV3

18 Temmuz 2007, 1:33:56  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: barisbt

quote:

Arkadaşlar Acer AS5920G serisinin 2 Ghz santa rosa işlemcili modelini aldım ve kullanıyorum.. Cihaz muhteşem estetik ve rahat kullanımıyla bağımlılık yaratıyor.. Konfigrasyon olarak oldukça tatmin edici.. (burda defalarca yazmayacağım herkes biliyor zaten özelliklerini) 8ms tepkime süreli ve tam parlak ekranın avantajları kendini oyunlarda ve video uygulamalarında oldukça hissettiriyor. Ses sistemi ayrı bir keyif zaten.. Kısacası cihazda bugünün ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek donanım var.. Ayrıca bir dünya markası olması ve yaygın servisiyle satış sonrasıda size güven veriyor. Notebook teknolojisinden hiç anlamayan insanlar bile cihazı gördüğünde etkileniyor.. Demem o ki 1500$+kdv gibi bir rakam verip 12 milyar dolar sermayeli ACER markasınımı yoksa 2-3 senelik yaptım oldu "Bugün varız ama yarın Allah kerim".. imajı veren toplama firmalarımı tercih edersiniz seçim sizindir.. Bizlere de saygı duymak düşer..
Bunları yazarken ki amacım kimseyi rencide etmek veya üzmek değildir.. Sadece ortada olan gerçekleri birkez daha dile getirmek istedim..
Saygılarımla..

firmalar bölelerini kullanmaktan vazgeçsinler.güya reklam yapıo.ama monsterda da var bunun gibiler.defolun forumdan.temiz forum istiyoruz.

Hocam öyle birisi oldugunu nerden anladın ya ? Öyleyes bende katılıyorum sana ama boşu boşuna günahını almayalım ? :D

Arkdaşlar öyle bir şey yok!! Ne reklamını yapacağım!! Sadece fikrimi beyan ettim

..::This is How you remind me::..
ArGoN®

18 Temmuz 2007, 1:46:27  

Tamam cnm kızma ben birşey demedim ki zaten sadece barısbt arkadaşıma sordum

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
hipnozz

18 Temmuz 2007, 2:31:53  

quote:

Saygılarımla..

Yazının Acer la ilgili kısmına büyük oranda katılıyorum. Yeni çıkan ürünleri gerçekten güzel görünüyor. Diğer firmalar santorasa temelli ürünlerini daha satışa çıkarmadı belki daha iyilerinide görebiliriz

Ancak Focus bilgisayar ve monster markası için söylediklerine katılmak mümkün değil
acer çok daha büyük olabilir ama ben elimden geldiği kadar focus bilgisayar veya benzeri firmaların desteklenmesi gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bu kadar samimi bir şekilde işini iyi yapmaya çalışıyorlarken.

acer veya moster alabilirim ama acer alacak olsam bile monster markasının gelişmesini ve daha iyi bir konuma gelmesini çok isterim.
Focus bilgisayarın büyüklüğü hakkında bir fikrim yok ama hiçbir firma 12 milyar sermaye ile işe başlamaz bu işler zamanla gelişir.

bu arada her ne kadar rencide etmek istemesende yazının üslübunu kendi adıma beğenmediğimi belirtmek isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 18 Temmuz 2007; 2:32:59 >

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
ArGoN®

18 Temmuz 2007, 3:32:33  

+1000000000 , Katılıyorum ariyetten tebrik ediyorum

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
sekmay

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 9:51:44  

MONSTER T73S96S1 Notebook bu laptopu kullanan var mı? eğer varsada memnunlar mı bir sorunla karşılaştılarmı? bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. birde hangi işletim sistemini önerirsiniz grafik - tasarım yapılacak ( VİSTA - XP )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sekmay -- 18 Temmuz 2007; 9:53:20 >

Alkanlı

18 Temmuz 2007, 10:43:26  

quote:

Forumu incelersen böyle bir sorun olduğunu göreceksin..

Hazar

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 11:20:05  

Pili bilinen birşeydi zaten, alanlar da bilerek alıyor. 15 gün koşulsuz iade hakkının olduğunu hatırlatırım, pil ömrü önemliyse 9 cell düşük donanımlı bir laptop satın alabilirsin, 4 saat üzerini görebilirsin böylece.

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
FIR_Lama

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 11:37:16  

açıkçası acerın pil boyutunu gördükten sonra her laptopa çok rahat 8-9cell pil takılabileceğine inanıyorum... bu pil durumu monster markasından çok compal'ın barebone'unu ilgilendirir... adamlar böyle bir pil yapmış...

bu arada monster alıp pil süresi isteyenlerin durumu biraz garip... monster'ı alanlar genelde oyun performansı için alır... ve oyun oynayacak olduğunuzda pil değil akü bile bağlasanız alacağınız süre çok uzun olmaz herhalde :)) ha ama iş yapacağımda bile yetmiyo diyosanız o kısmını bilemem... acerın sürekli bluetooth bağlı nette gezinir ve müzik çalar hali 2 saatten uzun gidiyor, alternatif olabilir ama monster performansını veremez...

FReaK oN a LeaSH
Steam ID: FIR_Lama
EA Wii Profile: ReDSe7eN
Super Smash Bros Brawl: 4168-2613-6553
alperyaman

18 Temmuz 2007, 11:38:36  

quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Ben de FL 90 modellerinden bir tanesini yakın bir zamanda almak istiyordum.Fakat kararımı 17" ekran yönünde değiştirdim.7950 GTX li modellere bir göz gezdireyim dedim ve FL90 larla aralarında fiyat olarak bayağı bir fark olduğunu gördüm.
Yeni gelecek 17" lik modellerde 8800GTX lik ekran kartları kullanılacakmış.O modellerin ortalama fiyatları hangi değerler arasında olabilir İlhan Bey bize belirtebilir mi?
Çünkü eğer bütçemin yetemeyeceği kadar fiyatlarla gelirlerse Eylüle kadar beklemeden FL 90 modellerine tekrar yöneleceğim.
Mesela şu özellikteki bir model ortalama ne kadar fiyatla gelebilir.Şimdiden teşekkürler...

Intel® Core™2 Duo T7500 ( 800 Mhz )
*8800GTX
17" Parlak Ekran (*8MS)
2 GB DDR II 800 Mhz ÖB Garanti
1 GB Intel Turbo Memory
160 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
Dahili Camera 2.0 Megapixel ...

Cevap alamadım.İlhan Bey bayağıdır foruma uğramıyor anlaşılan.Sanırım benim gibi bu soruyu soran birkaç kişi daha var.Bilgilendirirseniz sevinirim.

alperyaman, Acer Aspire 5920 Derneği üyesidir.
T7500/8600GT/2GB DDR2/250GB HDD
WD My Book 1TB/7200RPM/16MB Cache

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.
FIR_Lama

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 11:40:12  

bu arada acerın pil 4800mah...

FReaK oN a LeaSH
Steam ID: FIR_Lama
EA Wii Profile: ReDSe7eN
Super Smash Bros Brawl: 4168-2613-6553
barisbt

18 Temmuz 2007, 11:47:22  

quote:

Ben kimsenin reklamını yapmıyorum arkadaşım, fikir beyan ediyorum.. Temiz forum istiyorsan fikirlere saygı duymayı öğreneceksin.. Senin kimseyi kovma veya defol deme hakkın yok.. Bunu unutma lütfen..

fikir beyan etmekten anladığın bu olduğuna göre benle daha fazla tartışma.saygı duymayan sensin.bi küfretmediğin kalmış.onu da et de ben değil mod kovsun seni.ayrıca bu kadar sert şeyler yazıp sonuna lütfen koyunca kibarmı oluyorsun?köyden indim şehire derlerdi böyle durumlara.
al bi örnekte ben vereyim.
lütfen cvp yazma

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
freeman01018

18 Temmuz 2007, 24:54:27  

quote:

quote:

argon kardeşimibu 9 cell pilleri alırken 6 cell pilleri alıp fiyattan düşmezlermi?

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
DeLiCe_DoLuCa

18 Temmuz 2007, 14:09:52  

pillerin ikinci el piyasasının olduğunu sanmıyorum ne yazık ki .

bu arada enisen arkadaşım ; benim ürünüm : 2.2 ghz işlemci , 2gb 800mhz ram , 160 gb 7200 hdd seçenekleriyle asus s96s . ram konusuna kesinlikle katılıyorum , 800 mhz olmalı . bu 3 lüden ben ilk olarak hdd den fedakarlık yapardım eğer param yetmeseydi , diğer 2 parçanın performansa etkisi daha büyük .

sekmay arkadaşım , ürünü tavsiye ederim . şu ana kadar hiç bir sorun yaşamadım . ısı değerleri çok makul ; dokunmatik farenin sağ tarafı hariç tamamen oda sıcaklığında (aldığımdan beri 5 defa kapamışımdır . son 5 gündür gece-gündüz açık ) bende 2 işletim sistemi de kurulu ancak internete sadece xp ile girebiliyorum , şu an bulunduğum yurdun internet ayarlarını vistaya uygulayamadım . hangi programları kullancağını bilmediğim için şu işletim sistemini kullan diyemem ancak ben ikisinde de sorun yaşamadım , bilgin olsun .

gollum
LiV3

18 Temmuz 2007, 14:34:26  

barisbt

barisbt arkadaşımızın yazısı:
fikir beyan etmekten anladığın bu olduğuna göre benle daha fazla tartışma.saygı duymayan sensin.bi küfretmediğin kalmış.onu da et de ben değil mod kovsun seni.ayrıca bu kadar sert şeyler yazıp sonuna lütfen koyunca kibarmı oluyorsun?köyden indim şehire derlerdi böyle durumlara.

Bunları yazdığına göre bana cevap hakkı doğurmuşsun.. Bide dip not lütfen cevap yazma demişsin? Anlayamadım doğrusu..

Öncelikle Eleştiri yaparken etik ahlak kurallarına bağlı kaldığımı sana hatırlatmak isterim.. Bireyi veya bir ticari markayı hedef göstererek eleştiri yapmadım.. Sen bu eleştiriyi bir markayla özdeşleştirip yorumluyorsan bu senin sorunun. Ayrıca köyden inme diye tabir ettiğin kesim bizim toplumumuzun temlini oluşturan eli öpülesi insanlardır. Bence sen uslubuna dikkat et. Şehirli olarak ..

Bir başka husus ise: Senin neden bukadar Kraldan çok kralcı olduğun? Sahiplendiğin marka seninmi? Veya bir Ahpabının mı? Öyleyse bu duygusal tepkini anlayışla karşılayabiliriz.. Ama Şunu unutmaki herkesin bu forumda görüşlerini beyan etme hakkı var.. (Enaz senin kadar)..

Forumdaki arkadaşlara şunu sormak isterim.. (senin gibi düşünen)

1- İthalat yapan bir firma cari açıdan döviz ile borçlanır.. Dolayısı ile bir kur riski taşımaktadır.. Herhangi bir ekonomik dalgalanmada kur artışını, yani daha fazla borç yükünü kaldırabilecek mali yapıdamıdır? Değilse banka kredileri ve döviz borcu altında sıkıntı yaşama ve hatta iflas etme tehliksi bulunan bir şirketten satış sonrası destek nasıl garanti edilebilir?

2- Taşıdığı risklere rağmen markalaşmamış bir firmanın ürünü Fiyat farkı olmaksızın neden alınır?

Demem o ki.. piyasada var olma şansı arayan bir firma önce güven oluşturmalı daha sonrada cazip fiyatlar sunarak pastadan pay alabilmelidir. Bu şartları veya fırsatları sunamayan bir firmanın varlığı soru işaretleri ile doludur.

NOT: Bu yazımda hiçbir kasıt yoktur. Hiçbir firma hedef seçerek yazılmamıştır. Sadece genel bir yorumdur.

ArGoN®

18 Temmuz 2007, 15:22:11  

E sen şimdi burda kısacası fokusbilgisayara en ufak bir ekonomik dalgalanmada iflas edicek ufak bir şiket ismini taktın.Bence bu bir hakarettir. Değil midir ? Adamların bir bildiği var ki garanti veriyorlar.Ben pek anlamam bu işlerden bu açıdan yaklaşınca ama yine kesin bilgi sahibi olmadan konuşmamak lazım bence.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
LiV3

18 Temmuz 2007, 15:49:13  

Fokus bilgisayarı kastedenmi var arkadaşım? Not olarakta özellikle belirttim. Bahsetiğin firma hızla büyüyen bir firmadır.. Ayrıca ürünleri hepsiburada.com gibi ciddi kurumlarda da satıştadır.. Lütfen konuyu bir merkeze çekmeye çalışmayalım.. Notu dikkatle okuyalım..

LiV3

18 Temmuz 2007, 15:51:31  

Buarda biri bana TV kartı önerebilirmi digital olacak.. Teşekkür ederim (usb veya harici)

airstar

18 Temmuz 2007, 16:25:10  

mrb arkadaşlar monster in fl serisinden alan arkadaşlar
cihazınızın resimlerini çekip gönderebilirmisiniz gerçekten merak ediyoruz
önden ve arka kapaktan nasıl bir görüntüsü var
tşk ederim

DELL INSPRON 1520
Ekkkooo

18 Temmuz 2007, 16:44:45  

quote:

barisbt

barisbt arkadaşımızın yazısı:

Bunları yazdığına göre bana cevap hakkı doğurmuşsun.. Bide dip not lütfen cevap yazma demişsin? Anlayamadım doğrusu..

Öncelikle Eleştiri yaparken etik ahlak kurallarına bağlı kaldığımı sana hatırlatmak isterim.. Bireyi veya bir ticari markayı hedef göstererek eleştiri yapmadım.. Sen bu eleştiriyi bir markayla özdeşleştirip yorumluyorsan bu senin sorunun. Ayrıca köyden inme diye tabir ettiğin kesim bizim toplumumuzun temlini oluşturan eli öpülesi insanlardır. Bence sen uslubuna dikkat et. Şehirli olarak ..

Bir başka husus ise: Senin neden bukadar Kraldan çok kralcı olduğun? Sahiplendiğin marka seninmi? Veya bir Ahpabının mı? Öyleyse bu duygusal tepkini anlayışla karşılayabiliriz.. Ama Şunu unutmaki herkesin bu forumda görüşlerini beyan etme hakkı var.. (Enaz senin kadar)..

Forumdaki arkadaşlara şunu sormak isterim.. (senin gibi düşünen)

1- İthalat yapan bir firma cari açıdan döviz ile borçlanır.. Dolayısı ile bir kur riski taşımaktadır.. Herhangi bir ekonomik dalgalanmada kur artışını, yani daha fazla borç yükünü kaldırabilecek mali yapıdamıdır? Değilse banka kredileri ve döviz borcu altında sıkıntı yaşama ve hatta iflas etme tehliksi bulunan bir şirketten satış sonrası destek nasıl garanti edilebilir?

2- Taşıdığı risklere rağmen markalaşmamış bir firmanın ürünü Fiyat farkı olmaksızın neden alınır?

Demem o ki.. piyasada var olma şansı arayan bir firma önce güven oluşturmalı daha sonrada cazip fiyatlar sunarak pastadan pay alabilmelidir. Bu şartları veya fırsatları sunamayan bir firmanın varlığı soru işaretleri ile doludur.

NOT: Bu yazımda hiçbir kasıt yoktur. Hiçbir firma hedef seçerek yazılmamıştır. Sadece genel bir yorumdur.

Live senden alıntı yaptım ama yanlış anlama lafım sana deil baştan belirtiyim...
Arkadaslar bırakın monster markamıymıs deılmıymıs bırakın bunları...Bız su anda monster canavarları dernegı adı altında bu forumda yazı yazıorsak MONSTER bir markadır...
Bunları tartısmanın anlamı yok bence...
Gelın bunları tartıscagımıza makınaların + larından we - lerınden bahsedelım...
mesela dıyın kı o kapagın ıcındekı o yuvarlak cukur ne ole bende sıza hak werıyım...baska bırı gelsın o sorun su sekılde cozuldu desın...
ama bos bı sekılde monster marka monster marka deıl seklındekı tartısmamız bıze bısey kazandırmaz...

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
Ekkkooo

18 Temmuz 2007, 16:48:23  

quote:

Orjinalden alıntı: airstar

mrb arkadaşlar monster in fl serisinden alan arkadaşlar
cihazınızın resimlerini çekip gönderebilirmisiniz gerçekten merak ediyoruz
önden ve arka kapaktan nasıl bir görüntüsü var
tşk ederim

http://forum.donanimhaber.com/m_15856162/tm.htm arkadasım bu baslık altında argon arkadasımızın t75fl904u ıncelemesı war..kendı makınasını yanı..işini gorur dıye dusunuorum...

Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
sendemail

18 Temmuz 2007, 23:24:05  

Monster marka mıdır degil midir?====>>>çikolata meyve midir,sebze midir?

---------------------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendemail -- 20 Temmuz 2007; 12:04:44 >

"fortis est veritas,fortis et liber"
truth is strong,strong and free
rapBiTT

19 Temmuz 2007, 1:39:23  

masaüstü bilgisayarımda sürekli parça değiştiren bir insanım...aynı durumla laptop alınca da karşılaşcam...büyük markalar böyle bi durumda garanti olayını iptal etmekteler diye biliyorum...buından dolayı monster alacam arkadaş...kesin kararımı verdim...lakin model olarak bi çözüme varamadım..tez zamanda onu da halletcem...

bu arada kapak resmi konusunda bi çözüm var mı nihayi olarak???

S U L H
tuncayt

19 Temmuz 2007, 2:01:57  

quote:

Orjinalden alıntı: sendemail

Monster marka mıdır degil midir?====>>>çikolata meyve midir,sebze midir?

---------------------------------------------
Bu arada ben bu foruma yazdıgımdan berı hep Monsterdan ovguyle bahsettım.Sırf diğer markaların (ıbm kesınlıkle harıc) sanki lütuf edermıs gıbı mal satmalarına gıcık oluyordum.Elbette temel nokta Monster ,Fokus Bilgisayar firmasını açık fikirli ,oldu bittici olmayan bir yapıda gormem bastan guven ve ovgu uyandıran unsurdu.Memleketımızde nezıh fırmalardan Çizgi Elektronik'i de unutmamak lazım tabi.Ve diğerlerine gelince örnegın gırın belli bir markanın sıtesıne (buna yerlılerde dahıl.) bir laptop konfıgure etmeye calısın,ornegın Zony markası diyelim, adamlar en dusuk konfig.de fıyatı gıydırıyorlar bastan ,ondan sonra ovune ovune bahsettıgı bılgısayarından utanmadan CD RW mı vereyım yoksa DvD li mi istersın dıye bır secenek koyuyor fark 50 dolar,artı 80gb lik hdd yi 100 e cıkartalım 60 dolarda buradan,ıslemcıyle default satılması gereken a/b/g çipi içinde ayrıca 35 dolar böyle kıldan tuyden bır suru fıyat farkı cıkartıyorlar..ondan sonra cıkıyor fıyat 2000-2500 lere ,halbukı pıyasa degerı 1000-1200 u hıc gecmeyecek bir malı cevirme kaz oyunlarıyla fıyatını arttırıyorlar.Diyeceksınız alma o zaman kardesım ,almıyorum zaten ,Halbukı Monster acık secık konusuyor,diyor ki"
bak biz bir işe kalkıstık ,pazarda gordugumuz beklentıyı boyle bır markayla doldurmaya calıstık,henuz elımızde dıger buyuk fırmaların dev butcelerı yok,ama bakın ne ıstersenız yapmaya calısıyoruz.Garantı dedınız 2 yıl parca bazında garantı verdık.uluslararası dedınız ıntel onaylı guvence sıstemını ısletmeye soktuk..." ben bır ara hatırlıyorum da kasa masa suphelerı dogmustu ,fokus sonrasında rug model dayanıklı kasalardan ıbaret laptop satmaya baslamıstı,yanı bu demek oluyor kı musterı beklentısıne hemen ayak uyduracak elastıkıyetede sahıp bır fırma.Gelelım fıyat konusuna ,ınadına powerpc ,sager,xotic pc gıbı fırmalardan monsterla aynı konfıgurasyonu olan malların fıyatlarını not ettım , monsterla aynı urunu parcayı ,kasayaı kullanan o markaların malı monsterdan 50-100 dolar daha pahalıydı sastım kaldım.

Son tahlılde ,piyasada Monsterların sundugu laptoplardan (su 17 inchlık canavar harıc) daha zarıf ,ıyı,kotu ,pahalı,ucuz laptop bulabılırsınız hatta cok cok ucuza alabılırsınız sonucta monster ya da hp ya da toshıba bırbırlerınden ıyı olabılırler ancak Fokusbilgisayarı özellikle İlhan Bey'i müşteri memnuniyeti odaklı anlayısından oturu piyasada ovguye deger bır noktaya koymak lazım.Sezarın hakkı Sezara ...sımdı ben bu fırmadan satsalar yogurt bıle alırım anlıyor musunuz?
--------------------------------------------------------------
herkese selamlar.
Ben Bozcuadaya tayınımı ıstıyorum.

yukarda yazdıklarından bana SADECE monsterin belirttigin laptoplardan daha ucuz oldugunu gösteren bir link yollayabilirmisin??? herhangi bir kaynak istiyorum..
saygılar...
diğer sölediklerin

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
nbk

19 Temmuz 2007, 2:06:39  

Merhabalar;

2 ay önce monster notebook aldım. (sıfır) Ekranın orta kısmında çok ufakta olsa siyah lekeler çıktı. İlk zamanlar toz, pislik falan sandım, sildiğimde çıkmadı gerçi göze batacak kadar değiller çok küçükler ama aynı boyutta sağ üst koşede 2 ve sol üst koşede 1 tane daha çıktı. Ekran da siyah bir resim vs. varsa belli olmuyor fakat beyaz sarı yani açık renkler de gözüküyor. Resim çekip göstersen resimde bile çıkmaz yada zor çıkar gözle görmeyince resimde anlaşılmaz. Dediğim gibi çok küçük oldukları için pek önemsemedim fakat şimdi bir kaç noktada daha çıkınca insanın canı sıkılıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı yada bir bilgisi olan.

P.S. Bunlar kesinlikle ölü pixel değil, leke gibi çok küçük hafif karartılar...

tuncayt

19 Temmuz 2007, 2:17:56  

iyi araştırma yapamamısın üstelik abartmısın yoksa senin de monster la ilgili bi baglantın mı var

fiyat hiç dediğin gibi değil.. bende o kadar takip ederim ama senin aynı konsdepteki farklı markalar altında satılan ürünlerin monsterdan 100-50 dolar daha pahalı olduguunu internette yazan bir firma görmedim...

EUROCOM M570U DIVINE $2,337 USD 1,280*2,337=2,999 ytl
Summary
Base
System and Display EUROCOM M570U DIVINE; 17-inch; WXGA 1440-by-900 pixels; Widescreen; Glossy Surface $1,754
Built-in WebCam for Video Conferencing, Skype Ready 1.3 Megapixels; Internal WebCam $45
Upgradeable Processor Intel Core 2 Duo® T7200; 2GHz; FSB667; 4MB L2 cache; 65nm; 34W
VGA Technology 512MB GDDR3; Nvidia GeForce Go 7950GTX; 16x PCI Express; VGA Module
Memory Configuration 2GB; 2x 1GB; DDR2-667; 200pin; PC2-5300; 2 SODIMMs $182
Internal TV Tuner None - Choose from the options below
Hard Drive 160GB; SATA; 5,400rpm; 1.5Gb/s; 8MB cache; 2.5-inch $118

Operating System(s) None - Choose from the options below
Choose Your Keyboard (Language) USA/Canada; English
Choose Your Optical Drive 8x Tray-based; Multi DVD +-RW/-RAM Burner; Dual-Layer; with Software
Wireless LAN 802.11a/b/g WLAN; 54Mbps; Intel® Wireless 3945ABG; NAPA; MiniPCI-Express $86
Bluetooth for Wireless Devices Bluetooth; internal USB module $72

Digital Content Creation; Multimedia & Graphics; CAD, CAE & CAM; 3D & Animation None - Choose from the options below

Internal Card Reader 4-in-1 Card Reader (SD/MS/MMC/MS-Pro)
Standard Battery (internal) 8-cells Smart Li-lon Battery

Standard AC Adapter 120W AC Adapter; 100-240V Auto-Switching
Carrying Case TARGUS 17-inch CLAMSHELL XL Nylon Notebook Case; CNXL1; M570/D900 $81
Choose Your Warranty Plan 1 Year Return to Factory Depot with 1 Year of Tech Support

bu da bizim monster..

Ürün Kodu

T2-rex T72M575U1

Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi ile
İşlemci

Intel® Core� 2 Duo işlemci T7200 ( 2.0 GHz, 4 MB Cache, 667 Mhz FSB, 64 bit )
Chipset Intel® 945PM Chipset
Kablosuz haberleşme

Intel® Wireless LAN module 3945A/B/G with Mini-PCI Express interface
Sistem belleği

2 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON Bellek ( 2 X 1 GB Takılı. 2 Slot / Max. 3 GB' a kadar memory desteği )
Ekran Kartı

nVIDIA® GeForce Go 7950 GTX high performance graphic chip + 512 MB DDR III Video RAM + 256-bit video memory interface + PCI Experess 16X + Fully DirectX 9.0 Support + H.264 encode support ( HD-DVD/BD-DVD playback ) + Modular design.

Ses sistemi

Azalia High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + Sound-Blaster PRO TM Uyumlu + S/PDIF Digital output + Support 7.1CH audio ouput via headphone, microphone, Line in and S/PDIF port + 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers w/sub woofer + 1x Built-in Sub-woofer + SRS WOW Scurround Sound (3D Surrounding \ True Bass \ Focus Enhancement)
Ekran 17" UWXGA TFT 1920 x 1200 Crystal Bright Yüksek Çözünürlüklü Parlak Ekran
Kamera 1.3 Mpixel Dahili Web Camera
Slotlar

* Card Reader 7.1 ( MS/MS Pro/MS Duo/SD/Mini-SD/MMC/RSMMC )
* One Express Card 54 ( 34 ) slot
Sabit Disk kapasitesi 160 GB 5400 RPM 8 MB Cache SATA ( Opsiyonel SATA RAID 0 / 1 desteği !!! Optik sürücü yuvasından çıkarılarak opsiyonel bir aparat ile 2.disk takılabilmektedir. Bu aparat 2.disk satın almak istyen müşterilerimize disk ile birlikte hediye edilecektir. Tek başına satın alınmak istenirse fiyatı 25 $ + KDV' dir !!! )
Optik sürücü Pioneer Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
Keyboard Full size keyboard with Numeric pad, 102 key + Built-in Touchpad with four scrolling functions are scroll left, scroll right, scroll up, scroll down.
Bluetooth Dahili BluetoothTM V2.0 Module
TV Kartı Hybrid TV Tuner Card ( Opsiyonel. 100 $ + KDV. Dahili hem Analog hemde DVB-T Karasal Digital yayınlar için TV Kartı ( Lifeview LR307NTA - Notebook içindeki Mini PCI slota harici olarak takılabilir. )
İşletim sistemi

FREE DOS !!! ( Ürün üzerinde işletim sistemi kurulu değildir ! )
http://www.pardus.org.tr/indir.html
Tübitak tarafından geliştirilen Pardus 2007 işletim sistemini yukarıdaki linkten indirebilirsiniz... PARDUS / LINUX işletim sistemlerinde driver / donanım uyumsuzlukları olabilir.
DİKKAT !!! LINUX vb. yazılımlar için işletim sistemi yada driver desteği bulunmamaktadır.
Bu ürünü EN İYİ PERFORMANS VE UYUMLULUK için WINDOWS işletim sistemli olarak almanızı öneriyoruz !!!
199 $ farkla VISTA Ultimate ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
149 $ farkla VISTA Business ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
99 $ farkla VISTA Home Basic Tr ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
Faks Modem Azalia MDC 56K V.90 Plug & Play Fax/Modem v.15 compliant (V.92 compliant)
Power Adaptör Full Range AC adapter 130W AC in 100~240V, 47~63Hz
Boyutlar 397 x 294 x 22 to 44 mm / 3.95 kg with 8 Cell battery
Batarya

Smart Lithium-Ion Battery pack, 8 cells 4.4AH ( Ort. 2 saat destek süresi )
Security Kensington® Lock
Geliştirilmiş Port'lar 4x USB 2.0 ports
1x Mini IEEE1394a port
1x DVI port
4x Audio jack ( Microphone,Line in,headphone,S/PDIF out)
1x TV output port
1x TV Tuner card-IN port ( Dahili )
1x COM port ( Seri Port / RS232 )
1x IrDA Port (30cm)
1x RJ-11 jack for Plug & Play Fax/Modem
1x RJ-45 jack for 10M/100M/1000M Fast Ethernet
1x CIR for TV remote control compliant
1x Audio DJ with three colors LED with buttons: Power On/Off, Volume-+, Repeat, PREV , Next, Play/Pause, Stop/Eject
Built-in 3 FN Keys: Wireless/Bluetooth/Video Camera
1x DC-In jack
Hediyeler Notebook Çantası
Üretici Powered by CLEVO ( M575U )
Garanti Süresi 2 YIL garanti. ( Bu üründe garanti hizmetleri FOKUS Bilgisayar tarafından verilmektedir. )
Kdv dahil : 3.775,67 YTL

ÖZETLİcek olursak ortaya atılan bir iddia varsa kanıtı da olmalı ben size buyrun kanıtta sunuyorum...
diger sölediklerinize lafım yok ama bu kadar iddia lı bi lafa (monster 50-100 $ daha ucuz) bunları sunmam gerektigini düşündüm...

DAHA DA ÖZETİ MONSTER AYNI KONSEPTE SATILAN BİR ÜRÜNDEN YAKLAŞIK 775 YTL DAHA FAZLA!!!!!!

kaynak:http://eurocom.com/ ve fokusshop...

bu arada monsterin 17'li modelini bekliyorum bende bakalım.. kısmetse alıcam inş...

saygılar...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
Ekkkooo

19 Temmuz 2007, 2:52:29  

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

iyi araştırma yapamamısın üstelik abartmısın yoksa senin de monster la ilgili bi baglantın mı var

fiyat hiç dediğin gibi değil.. bende o kadar takip ederim ama senin aynı konsdepteki farklı markalar altında satılan ürünlerin monsterdan 100-50 dolar daha pahalı olduguunu internette yazan bir firma görmedim...

EUROCOM M570U DIVINE $2,337 USD 1,280*2,337=2,999 ytl
Summary
Base
System and Display EUROCOM M570U DIVINE; 17-inch; WXGA 1440-by-900 pixels; Widescreen; Glossy Surface $1,754
Built-in WebCam for Video Conferencing, Skype Ready 1.3 Megapixels; Internal WebCam $45
Upgradeable Processor Intel Core 2 Duo® T7200; 2GHz; FSB667; 4MB L2 cache; 65nm; 34W
VGA Technology 512MB GDDR3; Nvidia GeForce Go 7950GTX; 16x PCI Express; VGA Module
Memory Configuration 2GB; 2x 1GB; DDR2-667; 200pin; PC2-5300; 2 SODIMMs $182
Internal TV Tuner None - Choose from the options below
Hard Drive 160GB; SATA; 5,400rpm; 1.5Gb/s; 8MB cache; 2.5-inch $118

Operating System(s) None - Choose from the options below
Choose Your Keyboard (Language) USA/Canada; English
Choose Your Optical Drive 8x Tray-based; Multi DVD +-RW/-RAM Burner; Dual-Layer; with Software
Wireless LAN 802.11a/b/g WLAN; 54Mbps; Intel® Wireless 3945ABG; NAPA; MiniPCI-Express $86
Bluetooth for Wireless Devices Bluetooth; internal USB module $72

Digital Content Creation; Multimedia & Graphics; CAD, CAE & CAM; 3D & Animation None - Choose from the options below

Internal Card Reader 4-in-1 Card Reader (SD/MS/MMC/MS-Pro)
Standard Battery (internal) 8-cells Smart Li-lon Battery

Standard AC Adapter 120W AC Adapter; 100-240V Auto-Switching
Carrying Case TARGUS 17-inch CLAMSHELL XL Nylon Notebook Case; CNXL1; M570/D900 $81
Choose Your Warranty Plan 1 Year Return to Factory Depot with 1 Year of Tech Support

bu da bizim monster..

Ürün Kodu

T2-rex T72M575U1

Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi ile
İşlemci

Intel® Core� 2 Duo işlemci T7200 ( 2.0 GHz, 4 MB Cache, 667 Mhz FSB, 64 bit )
Chipset Intel® 945PM Chipset
Kablosuz haberleşme

Intel® Wireless LAN module 3945A/B/G with Mini-PCI Express interface
Sistem belleği

2 GB DDR II 667 Mhz KINGSTON Bellek ( 2 X 1 GB Takılı. 2 Slot / Max. 3 GB' a kadar memory desteği )
Ekran Kartı

nVIDIA® GeForce Go 7950 GTX high performance graphic chip + 512 MB DDR III Video RAM + 256-bit video memory interface + PCI Experess 16X + Fully DirectX 9.0 Support + H.264 encode support ( HD-DVD/BD-DVD playback ) + Modular design.

Ses sistemi

Azalia High definition Audio Interface + 3D stereo enhanced sound system + Sound-Blaster PRO TM Uyumlu + S/PDIF Digital output + Support 7.1CH audio ouput via headphone, microphone, Line in and S/PDIF port + 1x Built-in Microphone + 2 x Built-in Speakers w/sub woofer + 1x Built-in Sub-woofer + SRS WOW Scurround Sound (3D Surrounding \ True Bass \ Focus Enhancement)
Ekran 17" UWXGA TFT 1920 x 1200 Crystal Bright Yüksek Çözünürlüklü Parlak Ekran
Kamera 1.3 Mpixel Dahili Web Camera
Slotlar

* Card Reader 7.1 ( MS/MS Pro/MS Duo/SD/Mini-SD/MMC/RSMMC )
* One Express Card 54 ( 34 ) slot
Sabit Disk kapasitesi 160 GB 5400 RPM 8 MB Cache SATA ( Opsiyonel SATA RAID 0 / 1 desteği !!! Optik sürücü yuvasından çıkarılarak opsiyonel bir aparat ile 2.disk takılabilmektedir. Bu aparat 2.disk satın almak istyen müşterilerimize disk ile birlikte hediye edilecektir. Tek başına satın alınmak istenirse fiyatı 25 $ + KDV' dir !!! )
Optik sürücü Pioneer Super Multi DVD-RW Dual Layer ( Çift katmanlı )
Keyboard Full size keyboard with Numeric pad, 102 key + Built-in Touchpad with four scrolling functions are scroll left, scroll right, scroll up, scroll down.
Bluetooth Dahili BluetoothTM V2.0 Module
TV Kartı Hybrid TV Tuner Card ( Opsiyonel. 100 $ + KDV. Dahili hem Analog hemde DVB-T Karasal Digital yayınlar için TV Kartı ( Lifeview LR307NTA - Notebook içindeki Mini PCI slota harici olarak takılabilir. )
İşletim sistemi

FREE DOS !!! ( Ürün üzerinde işletim sistemi kurulu değildir ! )
http://www.pardus.org.tr/indir.html
Tübitak tarafından geliştirilen Pardus 2007 işletim sistemini yukarıdaki linkten indirebilirsiniz... PARDUS / LINUX işletim sistemlerinde driver / donanım uyumsuzlukları olabilir.
DİKKAT !!! LINUX vb. yazılımlar için işletim sistemi yada driver desteği bulunmamaktadır.
Bu ürünü EN İYİ PERFORMANS VE UYUMLULUK için WINDOWS işletim sistemli olarak almanızı öneriyoruz !!!
199 $ farkla VISTA Ultimate ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
149 $ farkla VISTA Business ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
119 $ farkla VISTA Home Premium ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
99 $ farkla VISTA Home Basic Tr ( Tr / Eng. ) ( 32 / 64 bit )
Network 10/100/1000 GIGABIT LAN
Faks Modem Azalia MDC 56K V.90 Plug & Play Fax/Modem v.15 compliant (V.92 compliant)
Power Adaptör Full Range AC adapter 130W AC in 100~240V, 47~63Hz
Boyutlar 397 x 294 x 22 to 44 mm / 3.95 kg with 8 Cell battery
Batarya

Smart Lithium-Ion Battery pack, 8 cells 4.4AH ( Ort. 2 saat destek süresi )
Security Kensington® Lock
Geliştirilmiş Port'lar 4x USB 2.0 ports
1x Mini IEEE1394a port
1x DVI port
4x Audio jack ( Microphone,Line in,headphone,S/PDIF out)
1x TV output port
1x TV Tuner card-IN port ( Dahili )
1x COM port ( Seri Port / RS232 )
1x IrDA Port (30cm)
1x RJ-11 jack for Plug & Play Fax/Modem
1x RJ-45 jack for 10M/100M/1000M Fast Ethernet
1x CIR for TV remote control compliant
1x Audio DJ with three colors LED with buttons: Power On/Off, Volume-+, Repeat, PREV , Next, Play/Pause, Stop/Eject
Built-in 3 FN Keys: Wireless/Bluetooth/Video Camera
1x DC-In jack
Hediyeler Notebook Çantası
Üretici Powered by CLEVO ( M575U )
Garanti Süresi 2 YIL garanti. ( Bu üründe garanti hizmetleri FOKUS Bilgisayar tarafından verilmektedir. )
Kdv dahil : 3.775,67 YTL

ÖZETLİcek olursak ortaya atılan bir iddia varsa kanıtı da olmalı ben size buyrun kanıtta sunuyorum...
diger sölediklerinize lafım yok ama bu kadar iddia lı bi lafa (monster 50-100 $ daha ucuz) bunları sunmam gerektigini düşündüm...

DAHA DA ÖZETİ MONSTER AYNI KONSEPTE SATILAN BİR ÜRÜNDEN YAKLAŞIK 775 YTL DAHA FAZLA!!!!!!

kaynak:http://eurocom.com/ ve fokusshop...

bu arada monsterin 17'li modelini bekliyorum bende bakalım.. kısmetse alıcam inş...

saygılar...

arkadasım hesaba katmadıgın bısıy war lcd farkı dıkkatlı bakarsan monsterın lcdsının daha ıı oldugunu gorursun...Pekı bu 775 ytllık bı farkı kaptırmı hyr ama dıkkatını cektıse o urunun fıyaını 2337$ hesaplamıssın monsterın fiyatı ise 2499$+KDV...
lcd farkını dusunce bencede monster 100$ daha ucuz bılmem anlatabıldım mı...yanı bu fokusshop weya ilhan beyden kaynaklanan bısey değil...

Eet sende haklısın arkadas cok iddialı konusmus ama haklı ama sende haklısın...Bunda fokusshopun yapabılcegı bısey yok sonuca o wergıyı oduyorsa sana ffatura kesıorsa bunu yapmalı...

konusma tarzım hos olmadısa ozur dılerım ama mantıklı dusununce ne demek ıstedıgımı anlıcaksın...

Ekkkooo

19 Temmuz 2007, 2:54:45  

quote:

şimdiden hayırlı olsun dıorum...Umarım katılırsın ailemıze...

enisen

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2007, 2:55:30  

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

arkadasım hesaba katmadıgın bısıy war lcd farkı dıkkatlı bakarsan monsterın lcdsının daha ıı oldugunu gorursun...Pekı bu 775 ytllık bı farkı kaptırmı hyr ama dıkkatını cektıse o urunun fıyaını 2337$ hesaplamıssın monsterın fiyatı ise 2499$+KDV...
lcd farkını dusunce bencede monster 100$ daha ucuz bılmem anlatabıldım mı...yanı bu fokusshop weya ilhan beyden kaynaklanan bısey değil...

Eet sende haklısın arkadas cok iddialı konusmus ama haklı ama sende haklısın...Bunda fokusshopun yapabılcegı bısey yok sonuca o wergıyı oduyorsa sana ffatura kesıorsa bunu yapmalı...

konusma tarzım hos olmadısa ozur dılerım ama mantıklı dusununce ne demek ıstedıgımı anlıcaksın...

+1

tamamen katılıyom

Alkanlı

19 Temmuz 2007, 8:32:43  

quote:

Orjinalden alıntı: nbk

Merhabalar;

2 ay önce monster notebook aldım. (sıfır) Ekranın orta kısmında çok ufakta olsa siyah lekeler çıktı. İlk zamanlar toz, pislik falan sandım, sildiğimde çıkmadı gerçi göze batacak kadar değiller çok küçükler ama aynı boyutta sağ üst koşede 2 ve sol üst koşede 1 tane daha çıktı. Ekran da siyah bir resim vs. varsa belli olmuyor fakat beyaz sarı yani açık renkler de gözüküyor. Resim çekip göstersen resimde bile çıkmaz yada zor çıkar gözle görmeyince resimde anlaşılmaz. Dediğim gibi çok küçük oldukları için pek önemsemedim fakat şimdi bir kaç noktada daha çıkınca insanın canı sıkılıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan varmı yada bir bilgisi olan.

P.S. Bunlar kesinlikle ölü pixel değil, leke gibi çok küçük hafif karartılar...

Dostum hemen teknik servisle irtibata geç, yoksa kullanıcı hatası derler ortada kalırsın..

Garanti koşullarını biliyormusunuz ? 3 defa aynı sebepten veya 5 defa farklı sebeplerden teknik servise giden elektronik cihaz yenisi ile değiştirilir veya para iadesi yapılır. Haklarımızın farkındamıyız ? http://www.tuketicihaklari.com/

tuncayt

19 Temmuz 2007, 24:38:20  

fikirlerimi beyan ettim arkadaşlar bu arada vodoo pc extreme işlemcili laptop çıkaracakmış..
teknoloji aldı başını gidiyor.. laptoplar artık bir masa üstü bilgisayara fazlasıyla kafa tutacak hala geldi..
buyrun linki..http://forum.donanimhaber.com/m_15962225/tm.htm

celalcaner2

Sisteme Gözat

19 Temmuz 2007, 13:05:03  

arada alacagın fark yüzde 3-5 falan. AMa aradaki 50 dolara deger dolar ucuzken

SORUNLU MONSTER LAPTOP SAHİBİ
tuncayt

19 Temmuz 2007, 16:05:03  

senindemi monster la baglantın var derken şakasına sölemiştim hatta sonuna gülücük bile koydum ciddiye alma bukadar
saygılarımla..

barisbt

19 Temmuz 2007, 19:11:51  

LiV3 yazmış bnde son olarak yazıyorum.bundan sonra cvp yazmayacağım

1)"Öncelikle Eleştiri yaparken etik ahlak kurallarına bağlı kaldığımı sana hatırlatmak isterim"
etik ahlak kuralı diye bir kavram yoktur.ayrıca etiğe uymaz yaptıkların.bunu sana öğretecek değilim.eğer lise okuduysan felsefede etiği öğretmiş olmaları gerekir sana.

2)"Bunları yazdığına göre bana cevap hakkı doğurmuşsun.. Bide dip not lütfen cevap yazma demişsin? Anlayamadım doğrusu.."
burda tariz olduğunu anlayamamış olman beni şaşırtmadı.zaten yazımın yine çoğunu anlayamayacaksın.

3)" Bireyi veya bir ticari markayı hedef göstererek eleştiri yapmadım"
-monster forumunda ki umarım buranın monster MARKASININ tartışma platformu olduğunu anlamışsındır.
"Demem o ki 1500$+kdv gibi bir rakam verip 12 milyar dolar sermayeli ACER markasınımı yoksa 2-3 senelik yaptım oldu "Bugün varız ama yarın Allah kerim".. imajı veren toplama firmalarımı tercih edersiniz seçim sizindir."
peki sence monster markasının forumunda bunu yazmak etiğe uygunmu?
(gerçi etiği bilmiyorsun)
ewt yasal bir sorumluluk yok ama etik yasa değildir zaten.(araştır)

4)"Ayrıca köyden inme diye tabir ettiğin kesim bizim toplumumuzun temlini oluşturan eli öpülesi insanlardır. Bence sen uslubuna dikkat et. Şehirli olarak .."
'köylü milletin efendisidir'.m k atatürk
köyden indim şehire derken bahsedilen insan köylü değil görgüsüz insanlardır.ama sen bunu anlayamadın.ayrıca bu toplumu görgüsüzler oluşturmuyor.sen hala farkı anlayamadıysan forumda sana bunu açıklayabilecekler çıkacaktır.şunu da belirtmeliyimki kimin elini öpersen öp o seni bağlar.anlamadığın kavramlara sazanlama dalıp topluma yanlış yansıtmakta etiğe! uymaz.şehirli veya köylü fark etmez.bizimde köyümüz var ama seninki gibi görgüsüz dolu değil.(eğer etik kavramını yanlış bildiğini kabul ediyorsan bu son cümlemi sildim farz et.ama hala etiği savunuyorsan bu anlamın çıkacağını herhalde görürsün.)

5)"Kraldan çok kralcı"
forumu okumuyor olabilirsin.elbette kimse zorunlu değil.
fakat daha önce forumda sadece reklam amaçlı yazılar yazanlara neler yazdığım çok değil 2-3 sayfa ötede.sense bunları okumadan bana bunu diyebiliyorsun.ama bu sende huy sanırsam.

6)"Sahiplendiğin marka seninmi?"
ben sahiplenmedim hiçbir zaman.zaten monsterı eleştirip durduğumu da forum sayfalarını gezersen görürsün.bu kadar cahiliye içeren bir şey yazman beni şaşırtmadı doğrusu.
*laptopım da yok.ne monster ne de başka bi marka.

7)"Veya bir Ahpabının mı?"
buna cevap bile vermezdim ama "Ahpabının" kelimesini de yanlış yazmışsın.
türk dil kurumu sözlüğüne bak istersen

8)"Ama Şunu unutmaki herkesin bu forumda görüşlerini beyan etme hakkı var.. (Enaz senin kadar)"

kimse sana görüş belirttiğin için birşeyler yazmıyor.bunu da anlamamana şaşırmadım.benim eleştirdiğim olay "ahbap"ların için burda reklam yapman,alakasız konu başlığı açıp onu değil bunu "alın" demen,anlamadığın halde beni tanımamana rağmen ve hatta yazılarıma bile bakmadan iftira etmendir.

9)"senin gibi düşünen" demişsin. bunu sana söyleyemiyorum bile.

10)"iflas etme tehliksi bulunan bir şirketten"
hangi şirkette böyle bir sorun olma ihtimali yok?ben iriver mp3 aldım.kont türkiye distribütörlükten vazgeçti.nerden bilebilirdim?

11)"Demem o ki.. piyasada var olma şansı arayan bir firma önce güven oluşturmalı daha sonrada cazip fiyatlar sunarak pastadan pay alabilmelidir. Bu şartları veya fırsatları sunamayan bir firmanın varlığı soru işaretleri ile doludur."
peki senin rant peşinde olduğun acer firmasının distribütörünün çekilmeyeceğini kim bilebilir?ayrıca acerın servisinin ne kadar laçka olduğu ile ilgili hiçbir araştırma yaptınmı?
ayrıca şunuda belirteyim iftira mahiyetinde yazdığın için bu son soruları cvpladım.
ama şunu bende sordum fakat "ilhan bey" yanıtlayamadı;benim gibi uzun süreli alıcılara nasıl güvence veriyorsunuz?ben heryıl laptop alacak paraya sahip değilim.4 yıl sonrasına yasal bir güvenceniz varmı?

aynı şeyi düşünmemize rağmen sen kendi firmanı savunmak için amatörce karalama yapmaktasın.bense sadece bilgi edinmek için soruyorum.aramızdaki fark bu.

forum kirliliği yarattığımız için kendi adıma özür dilerim ama bu tarz davranışların önüne geçilebilmesi için böyle davranılmalı diye düşünüyorum.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
sertacarslan

20 Temmuz 2007, 11:14:28  

Merhaba,

Arkadaşlar, dünyanın her yerinde belli başlı büyük markalardan pazar payı kapmaya çalışan diğer küçük firmalar, ürünlerini uygun bir fiyat aralığında piyasaya sunarlar. Aklı başında her üretici-satıcı bunun bir kanun olduğunun farkındadır.

Tüm yerli firmaların desteklenmesi konusuna kesinlikle katılıyorum. Yalnız burada bir şeyin farkında olmak gerekir;

Bir yabancı marka aldığınızda bu alışverişten ilk kazanan, ürünü satan satıcıdır (Vatan Bilgisayar, Hepsiburada.com, Nova, vs.). Sonra da marka kazanır.
Monster aldığımızda da bu alışverişten ilk kazanan Fokus Bilgisayardır, sonraki kazanan Compal'dır, Asus'dur, vs.

Şimdi siz Monster almakla veya Acer almakla ilk olarak satın aldığınız Türk firmasına para kazandırmaktasınız. Sonrasında kazanan zaten bir yabancı...

Bu durumda Acer almakla Monster almanın vatanımıza katkısı eşittir...

Ama arada bir fark var, Vatan Bilgisayar, aldığı ürünü mesela 100 liraya alıp 110 liraya satıyorsa, Fokus Bilgisayar ürününü 80 liraya alıp 90 liraya satmaktadır.

Acaba böyle midir???

Bir sene önce Monster dediğiniz zaman çok iyi bir konfigürasyonu, kabul edilebilir bir malzeme kalitesi ile, muadillerinden 200-300 USD ucuza alabileceğiniz bir marka akla gelirdi. Ben dergilerde reklamları görünce vay be, alalım bir tane derdim, o kadar yani. (Buna katılmayan var mı?)

Şimdi baktığınızda yaklaşık aynı konfigürasyonlardaki bir Monster ve başka bir markayı karşılaştırıyorsunuz, Monster daha pahalı... (artık link vermeyeceğim, herkes biliyor zaten) Firma yetkililerine bunun nedenini soruyorsunuz, bizim servisimiz daha iyi, bizim işletim sistemi alış fiyatımız onlarınkinden pahalı falan gibi bahaneler söylüyorlar, sanki bir sene önce aynı fiyata işletim sistemi alıyorlardı da ondan ucuzdu Monster'lar. Bunlar yeterli nedenler midir, inandırıcı mıdır sizce?

Ben tekrar diyorum ki, Monster ne kadar Türk malıysa Sony de o kadar Türk malıdır bu bağlamda... Ben bu şartlarda verdiğim paraya, aldığım markaya ve konfigürasyona bakarım, ya siz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 20 Temmuz 2007; 11:17:20 >
Hazar

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2007, 11:25:58  

quote:

Orjinalden alıntı: sertacarslan
Ben bu şartlarda verdiğim paraya, aldığım markaya ve konfigürasyona bakarım, ya siz?

Haklısın. Bu konuda 60 kusür sayfa mesaj olmasının sebebi de bu fiyat avantajı aslında. Bence fiyat avantajları halen var, ancak çok daha az. İşletim sistemsiz alma durumu hoş, ama kasa kalitesi ve diğer markaların aynı fiyat aralığındaki ürünleri monsterın "ucuz" imajını sarsıyor. Ve tahmin ederim ki, bu forumun %90'ı aynı paraya aynı konfigürasyonda daha şık X marka bilgisayarı Monstera tercih eder. An itibariyle Monsterın alternatifi Acer. Bu marka sürekli değişecektir. Ben Eylül'Ü bekliyorum, bakalım söz verildiği gibi UXWGA'lı ekranlı modeller gelecek mi Monster'dan. Onların fiyatı uygun olursa diğer markalardan, alacağım. Ama 50$ pahalı ve estetik bir tasarıma sahip aynı özellikli X markası da varsa, işte o zaman tercihim X'ten yana olur, yine bu forumun %90'ının yapacağı gibi...

Diğer XYZ markaların daha pahalı olmasının tek sebebi de alış kanallarının fazla olması. Distribütör getirir, komisyon ekler, T bilgisayar'a satar. T bilgisayar komisyon ekler, müşteriye satar veyahut ikinci bir bilgisayar firmasına satar. İkinci bilgisayar firması babasının hayrına yapmayacak ya, o da komisyon ekler satar. Bu böyle gidiyor. Fokus ise zaten kendisi getiriyor malı ve birinci elden satıyor. Komisyon alan yer sadece bir tane. Fiyat avantajı bundan zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 20 Temmuz 2007; 11:28:08 >

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
barisbt

20 Temmuz 2007, 24:08:49  

quote:

Merhaba,

Arkadaşlar, dünyanın her yerinde belli başlı büyük markalardan pazar payı kapmaya çalışan diğer küçük firmalar, ürünlerini uygun bir fiyat aralığında piyasaya sunarlar. Aklı başında her üretici-satıcı bunun bir kanun olduğunun farkındadır.

Tüm yerli firmaların desteklenmesi konusuna kesinlikle katılıyorum. Yalnız burada bir şeyin farkında olmak gerekir;

Bir yabancı marka aldığınızda bu alışverişten ilk kazanan, ürünü satan satıcıdır (Vatan Bilgisayar, Hepsiburada.com, Nova, vs.). Sonra da marka kazanır.
Monster aldığımızda da bu alışverişten ilk kazanan Fokus Bilgisayardır, sonraki kazanan Compal'dır, Asus'dur, vs.

Şimdi siz Monster almakla veya Acer almakla ilk olarak satın aldığınız Türk firmasına para kazandırmaktasınız. Sonrasında kazanan zaten bir yabancı...

Ama arada bir fark var, Vatan Bilgisayar, aldığı ürünü mesela 100 liraya alıp 110 liraya satıyorsa, Fokus Bilgisayar ürününü 80 liraya alıp 90 liraya satmaktadır.

Acaba böyle midir???

Bir sene önce Monster dediğiniz zaman çok iyi bir konfigürasyonu, kabul edilebilir bir malzeme kalitesi ile, muadillerinden 200-300 USD ucuza alabileceğiniz bir marka akla gelirdi. Ben dergilerde reklamları görünce vay be, alalım bir tane derdim, o kadar yani. (Buna katılmayan var mı?)

Şimdi baktığınızda yaklaşık aynı konfigürasyonlardaki bir Monster ve başka bir markayı karşılaştırıyorsunuz, Monster daha pahalı... (artık link vermeyeceğim, herkes biliyor zaten) Firma yetkililerine bunun nedenini soruyorsunuz, bizim servisimiz daha iyi, bizim işletim sistemi alış fiyatımız onlarınkinden pahalı falan gibi bahaneler söylüyorlar, sanki bir sene önce aynı fiyata işletim sistemi alıyorlardı da ondan ucuzdu Monster'lar. Bunlar yeterli nedenler midir, inandırıcı mıdır sizce?

Ben tekrar diyorum ki, Monster ne kadar Türk malıysa Sony de o kadar Türk malıdır bu bağlamda... Ben bu şartlarda verdiğim paraya, aldığım markaya ve konfigürasyona bakarım, ya siz?

fiyat avantajı bitti gibi.ve performans olarak tekel değil aynı zamnda.seninde dediğin gibi dergilerde gördüğümüzde yuh bu kadr özellikli laptop mu olur,olsa da bu fiyata mı olur derdik.ilhan bey foruma desteği kesti.ve en son cevabı zaten gözümden düşürdü.seninde dediğin gibi öbür firmalarda aracı 15 firma para kazanıyor ve monsterda ise tek firma var para kazanan.ama fiyatlar aynı.sebebi ise windows lisans ücretiymiş

marlo

20 Temmuz 2007, 24:30:30  

Ya arkadaşlar bence monster ın avantajı hala devam ediyor.Şimdi benim 1700 ytl param var mesela. bu fiyata mesela ne alabilirim.Ekran kartının dx10 destekli orta seviye bi şey olsun istiyorum.Bu fiyata bana 8600 ekran kartlı, Core 2 Duo işlemcili,1Gb ramli Santa Rosa notebook verecek marka var mı? YOK Ama monsterın Asus kasalı istediğim özelliklerde notebook u 1700ytl peşin fiyatı. Demek ki monster ın avantajı hala devam ediyor. Sadece Acer ın fiyat aralığında monster ı kıyaslamak yanlış bi olay

http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T71S96S0

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
.:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
sertacarslan

20 Temmuz 2007, 24:37:11  

Arkadaşlar gigabit eterneti olmayan laptop bulabilir misiniz şu an piyasada

Gigabit eterneti var. Tuş takımı kirlenen cinsten değil, ya da kirlendiğini belli etmiyor. Malzeme kalitesi mükemmel. Yaklaşık bir haftadır kullanıyorum, bir kez bile kilitlenmedi. Donanımda Linux'da bile hiçbir problem yaşamadım, tek modemi otomatik tanımadı, onu da aramadım bile, ne gerek var

Bir de en önemlisi en sol alt köşede Ctrl tuşu var

Tüm Monster veya başka marka kullanıcıları iyi günlerde kullansın laptoplarını, kazanan bilişim kültürümüz sonuçta

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: duggari06

acer.com.tr de 5920 serisinde Gigabit eternet karti oldugunu yaziyor.. Bu bilgi yanlis mi?

quote:

acerin bu ürününün tasarımı gerçekten çok hoşmuş
quote:

Merhaba İlhan bey, nasılsınız?

Dün itibariyle daha önce karşılaştırmasını da yaptığım Acer Aspire AS5920 7300 modelini 1.563 USD + KDV'ye satın aldım. Aslında 1.300 USD'yi pek geçmek istemiyordum, ama kısmet
Keşke Monster'in fiyat-performans liderliği misyonunun arkasında durduğu günlerde Monster ile tanışsaydık ve çorbada bizim de bir parça tuzumuz olsaydı.

Laptopumu şirkete getirdim, laptop çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ben o kadar Monster'in fiyat-performansını ve müşteri ilişkilerini insanlara anlatmışken ve çoğu arkadaşımın kafasındaki önyargıları yıkabilmişken neden kendim Acer aldım? Beni bekleyen arkadaşlarımdan bahsetmiştim daha önce, onlardan ikisi niye Monster abi diyorlar ve bugün Acer alıyorlar, diğer ikisi piyasanın biraz oturmasını bekleyecekler.

Ben kendi adıma inanın sizin kaybettiğiniz parayı sizden daha fazla umursuyorum. Belki de gerçekten fiyat konusunda siz elinizden geleni yapıyorsunuzdur, eğer öyleyse kızışan piyasada Allah yardımcınız olsun diyorum.

Şunu tekrar söylemek istiyorum, şu anda, bu piyasada Asus mu-Monster mi, Dell mi-Monster mi, Acer mi-Monster mi sorularına Monster denebilmesi için onlardan en az 200 USD ucuza satmalısınız. (Buradaki bilgisayar kurtlarını kastetmiyorum, onlar seçimlerini daha bir mantık çerçevesi dahilinde yapıyorlar (benim gibi ), ben dışarıdaki gerçek büyük büyük pazardan bahsediyorum.

Bunları sadece size geri bildirim olsun diye yazıyorum, en azından böyle düşünen potansiyel müşterilerin de olduğunun farkında olun lütfen...

Saygılarımla...

kendi resmi sitesinde yazıyorsa sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacarslan -- 20 Temmuz 2007; 12:37:34 >
sertacarslan

20 Temmuz 2007, 24:46:33  

Haklısın marlo, ama işletim sistemini neden önemsemiyorsun?

DX10 için Vista kullanman gerek ve kırık Vista kullanmak çok kolay değil. Kırık Vista ile güncelleme de yapamaszın, online oyun da oynayamayacaksın yakın zamanda.

Linux kullanacaksan sadece sorun değil ama oyun için alıyoruz laptopu

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

Ya arkadaşlar bence monster ın avantajı hala devam ediyor.Şimdi benim 1700 ytl param var mesela. bu fiyata mesela ne alabilirim.Ekran kartının dx10 destekli orta seviye bi şey olsun istiyorum.Bu fiyata bana 8600 ekran kartlı, Core 2 Duo işlemcili,1Gb ramli Santa Rosa notebook verecek marka var mı? YOK Ama monsterın Asus kasalı istediğim özelliklerde notebook u 1700ytl peşin fiyatı. Demek ki monster ın avantajı hala devam ediyor. Sadece Acer ın fiyat aralığında monster ı kıyaslamak yanlış bi olay

Alkanlı

20 Temmuz 2007, 14:19:58  

quote:

Merhaba,

Acaba böyle midir???

Haklısın.

Monster (dağıtıcı FokusShop) CHIP ve PCNET dergilerine verdiği reklamlar, bu ve birkaç donanım tavsiye forumları aracılığıyla hedeflediği reklama ulaşıp ürünlerini tanıtmıştır ( Türkiye genelindeki şubelerinden anlaşılıyor).

Monster pazardaki yerini almayı başarmıştır, kısaca doymuştur.

Yine mesajlardan anlaşıldığı üzere TEKNİK DESTEK hizmetindeki gerileme, Fiyat indirimine gidilmemesi gibi sebeplerle kullanıcılarını üzmeye başlamıştır.Bırakın yeni kullanıcıların tercih edip Monster markasının Türkiye çapında tanınması, aksine gerilemeye başlamıştır.

Dileğimiz fima yetkililerinin yapıcı eleştirileri dikkate alması.

Bilgisayar alacak arkadaşlara tavsiyem bizzat gidip dokunsunlar ve hertürlü garanti koşulunu konuşsunlar, hatta tüketici haklarından teknik destek ile ilgili bölümü yanınıza alın gidin ordan soru sorun ne kadar bilgililer ? bakalım cevap verebiliyorlar mı ? (Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için ! )

Bir de forum içerisindeki kullanıcılardan şirket bünyesinde çalışan olabilir, (normaldir) değerlendirirken objektifliğin sağlanabilmesi açısından dikkate alınmalıdır.

Ben kesinlikle ihtimal vermiyorumki SONY, DELL, TOSHIBA gelip buradan markaya yönelik kötüleme yapacak.

O yüzden negatif yorumlar ve sorun yaşayanlar için ne gibi çözümler bulunmuş ?

Sizin için çok önemli !

alperyaman

20 Temmuz 2007, 14:55:52  

Ben her ne kadar Acer'ın hızlı büyüyen pazara hakim olma stratejileri olsa da (fiyat/performans oranının yükseltilmesi) Monster alma taraftarıyım.Şu eylülde gelecek modelleri benim gibi bekleyen en az 15-20 kişi var sanırım ve yukarda belirttiğim konfigrasyonlardaki 17" lik(*8MS), 8800GTX ekran kartlı, T7500 gibi bir modelin aşağı yukarı hangi fiyatlardan satılacağını çok merak ediyorum.Eylülde Fokus Bilgisayar'ın yapacağı politikaya göre kararımı netleştireceğim.
İnanıyorum ki Fokus Bilgisayar müşterilerinin bu isteklerine cevap verecek nitelikte adımlar atacaktır

alperyaman, Acer Aspire 5920 Derneği üyesidir.
T7500/8600GT/2GB DDR2/250GB HDD
WD My Book 1TB/7200RPM/16MB Cache

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.
marlo

20 Temmuz 2007, 15:00:45  

quote:

Haklısın marlo, ama işletim sistemini neden önemsemiyorsun?

DX10 için Vista kullanman gerek ve kırık Vista kullanmak çok kolay değil. Kırık Vista ile güncelleme de yapamaszın, online oyun da oynayamayacaksın yakın zamanda.

Linux kullanacaksan sadece sorun değil ama oyun için alıyoruz laptopu

quote:

oyun ve güncelleme çözülemeyen sorunlar değil merak etme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 20 Temmuz 2007; 15:04:26 >

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
enisen

Sisteme Gözat

20 Temmuz 2007, 18:25:14  

quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Ben her ne kadar Acer'ın hızlı büyüyen pazara hakim olma stratejileri olsa da (fiyat/performans oranının yükseltilmesi) Monster alma taraftarıyım.Şu eylülde gelecek modelleri benim gibi bekleyen en az 15-20 kişi var sanırım ve yukarda belirttiğim konfigrasyonlardaki 17" lik(*8MS), 8800GTX ekran kartlı, T7500 gibi bir modelin aşağı yukarı hangi fiyatlardan satılacağını çok merak ediyorum.Eylülde Fokus Bilgisayar'ın yapacağı politikaya göre kararımı netleştireceğim.
İnanıyorum ki Fokus Bilgisayar müşterilerinin bu isteklerine cevap verecek nitelikte adımlar atacaktır

evet bende bekliyorum ama 15.4" lükler tercihim..

yurdakurban

20 Temmuz 2007, 21:57:57  

Arkadaşlar iş yoğunluğu nedeniyle laptopu bugüne kadar pek test edememiştim. Makinam zaten imzamda yazıyo. Merak arkadaşlar için Makina acayip ısınıyo. Özellikle oyun oynadığınız zaman ekran kartının ısısı korkunç derecede yükseliyo ve ekran kartının olduğu yerden nerdeyse alev çıkıyo
Aslında elimde eski oyunlar olduğu için fazla oyun yükleyemedim.
Yüklediğim Oyunlar Most wanted, call of duty , far cry
İşlemci ısısı sistem boşta iken 1.çekirdek 60C 2. çekirdek 63C - oyunlarda 80 dereceye çıkıyo
Ekran kartı sistem boşta iken 65 C oyunlarda 80 e kadar çıkıyo
Hdd ise sistem boşta 35 - oyunlarda 40 a çıkıyo

Bu arada bu oyunları full detaylarda oynadım. Kasmadan oynatıyor. Ama ısınmaya bi çözüm bulmak lazım.
Makinanın görünüşü kullanımı çok güzel. wireless canavar gibi komşunun bağlantısı eski laptobumda 1 sinyal yakalarken aynı bağlantıyı monster 3 sinyal yakalıyo bilmem anlatabildim mi?
Vistada tırıs bişey hiç alışamadım. En kötü özelliği 64 bit aldığım için 32 bit programları kullanamıyorum. Domatçı gibi kaldım yani.

Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim. Aslında makina çok hoş herkese tavsiye ederim. Ama ısınma problemine dikkat

MONSTER T2-rex T73FL903 ( Santa Rosa )
ArGoN®

20 Temmuz 2007, 22:01:39  

Ben kapagımın gelmesini beklerken ilk nazar boncugumu edindim :D Power usb çıkışlarından 1 tanesinin çalışmadıgını farkettim pazartesi garantiye yolluyorum :D İlhan bey kapagın siparişini veremeden cihazımı sizlerin elinize yolluyorum , ona iyi bakın :D Bu arada sistemi yedeklemicem ve sistem kilitli olarak yolliyacagım sanırım sistemle bir işiniz yok zira içine baktım 3 tane pin yerinde değil direk güç gelmiyo :D İyi çalışmalar.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
marlo

20 Temmuz 2007, 22:39:06  

quote:

Orjinalden alıntı: yurdakurban

Arkadaşlar iş yoğunluğu nedeniyle laptopu bugüne kadar pek test edememiştim. Makinam zaten imzamda yazıyo. Merak arkadaşlar için Makina acayip ısınıyo. Özellikle oyun oynadığınız zaman ekran kartının ısısı korkunç derecede yükseliyo ve ekran kartının olduğu yerden nerdeyse alev çıkıyo
İşlemci ısısı sistem boşta iken 1.çekirdek 60C 2. çekirdek 63C - oyunlarda 80 dereceye çıkıyo

Bu arada bu oyunları full detaylarda oynadım. Kasmadan oynatıyor. Ama ısınmaya bi çözüm bulmak lazım.
Makinanın görünüşü kullanımı çok güzel. wireless canavar gibi komşunun bağlantısı eski laptobumda 1 sinyal yakalarken aynı bağlantıyı monster 3 sinyal yakalıyo bilmem anlatabildim mi?
Vistada tırıs bişey hiç alışamadım. En kötü özelliği 64 bit aldığım için 32 bit programları kullanamıyorum. Domatçı gibi kaldım yani.

Sormak istediğiniz bişey varsa cevaplayabilirim. Aslında makina çok hoş herkese tavsiye ederim. Ama ısınma problemine dikkat

sıcaklık değerleri epey yüksek geldi bana, inşallah bi sorun çıkarmaz. Acaba asus s96s kasada nasıl ısı değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 20 Temmuz 2007; 22:39:39 >

_ShineOn_

21 Temmuz 2007, 12:25:08  

quote:

quote:

sıcaklık değerleri epey yüksek geldi bana, inşallah bi sorun çıkarmaz. Acaba asus s96s kasada nasıl ısı değerleri

İnternetten okuduğum kadarıyla s96s'lerde ısı problemi yok.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3804

Bu adreste güzel bir inceleme yapmışlar. FL90 incelemesi de okudum. FL90'ın kasası hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor. Ekranın görüş açısının dar olduğu, ısı sorunlarının olduğu, touchpad'in tıklama esnasında garip bir şekilde sallandığından bahsediyorlar.

Açıkçası ASUS kasalı bir 8600 GT modeli olmasını çok isterdim zira Compal'ın kasasının ASUS ile aynı kalitede olduğuna dair şüphelerim var.
ArGoN®

21 Temmuz 2007, 12:29:20  

Ya yurdakurban arkadaşım aynı makinadan bendede var. Hatta bnm işlemci daha buyuk olmasına ragmen 70 ustu gormedi , ekran kartıda max 75 gordu ,harddiskim 40 larda gezio ama , ghost recon gibi diski kullanan oyunlarda 50 ye çıkabilio , ama işlemci 70 i zor goruyo , bi kontrol ettir bence.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

21 Temmuz 2007, 1:07:57  

Valla ben s96s kullanmadım ama FL90 şu an önümde , gayet kaliteli bir kasası var ki çok saglam , atsan yere kırılmaz , touchpad hakkına denileni anlamadım bnm ki gayet guzel. Isı problemi yok bende dedim gibi işlemci max 70 ekran kartı max 75 gordu ki bunlar bu seviyedeki parçalar için normal.Olmasaydı elimle dokundugum zaman hissederdim ki hissedemiyorum.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
hipnozz

21 Temmuz 2007, 1:17:02  

evet arkadaşlar sonunda bende Monster sahibi oluyorum bugün siparişi verdim.

Acer TM5720 ile monster arasında kararsız kalmıştım. Karar vermek için acerin bir kaç özelliğini ögreneyim dedim ne getiren biliyor ne satan ne de destek verecek olan

Sonuç olarak artık T73FL903 sahibiyim kafam rahat kargo bekliyorum.
İnşallah alıp kullanmaya başladıktan sonrada böyle rahat olacağım.

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
marlo

21 Temmuz 2007, 1:35:49  

quote:

Orjinalden alıntı: _ShineOn_

quote:

quote:

İnternetten okuduğum kadarıyla s96s'lerde ısı problemi yok.
http://www.notebookreview.com/default.asp?newsID=3804

Bu adreste güzel bir inceleme yapmışlar. FL90 incelemesi de okudum. FL90'ın kasası hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor. Ekranın görüş açısının dar olduğu, ısı sorunlarının olduğu, touchpad'in tıklama esnasında garip bir şekilde sallandığından bahsediyorlar.

Açıkçası ASUS kasalı bir 8600 GT modeli olmasını çok isterdim zira Compal'ın kasasının ASUS ile aynı kalitede olduğuna dair şüphelerim var.

walla hocam asus kasalı model bana da daha cazip geliyor.8600gs var ama o da idare eder sonuçta.arada 150 ytl den fazla fark var ne de olsa.Ama bakalım eylül gibi yeni kasalar gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 21 Temmuz 2007; 1:36:47 >

airstar

21 Temmuz 2007, 3:30:21  

arkadaşlar hep monster deyip duruyoruz ama
sony fz11m fz11s serileri harika
baktınızmı monsterlerle karşılaştıran o ldumu
hoşçakal...

DELL INSPRON 1520
Ekkkooo

21 Temmuz 2007, 3:45:02  

quote:

Orjinalden alıntı: airstar

arkadaşlar hep monster deyip duruyoruz ama
sony fz11m fz11s serileri harika
baktınızmı monsterlerle karşılaştıran o ldumu
hoşçakal...

maddi acıdan problemım olmasa monsterımı almadan once gıder sony alırdım belkı ama su anda yılbası ıkramıyesı vursa lotodan yıne monster alırım...( bir tek alienware alırsam alırım onun yerı baska zaten)

bıraz fanatıklık oldu ama...gercekten para derdı olmayan herkes bı sony almak ıster... sırf ekranı yeter...
ama soz konusu fıyat performans olunca...sony bu konuda bıraz gerıde kalıor...

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sayfa:   <<   < önceki  62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Arma Armageddon 3 Mini Oyun Bilgisayarı
Arma'dan ufak boyutları yanında 4 çekirdekli işlemcisi ve HD 4670 ekran kartıyla fark yaratan PC!
Guitar Hero: Metallica
Metallica ile sahneye çıkıyoruz!

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir