Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 12:54:07  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

yanlışsam düzeltin ama NAPA = Core2 Duo, MEROM = Santa Rosa...

ayrıca santarosa işlemciler T7 ardından tek rakam(1-3-5-7) ve sonra 00 model nolular... T7100, T7300, T7500 gibi... T7200-400 filan santarosa değil NAPA...

Abi eminmisin Merom=Santa Rosa mı T7300 bunun işlemcisi Santa Rosa mı yani Eğer Santa Rosa ise süper fiyat valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 16 Temmuz 2007; 0:54:44 >

FIR_Lama

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 1:00:03  

fiyatın süperliğini anlamadım... acerdan 100-200dolar pahalı, ekran çözünürlüğü iyi, pili kötü ama en beteri 17inch... 15.4 bile büyük görünürken bana...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIR_Lama -- 16 Temmuz 2007; 1:09:32 >

FReaK oN a LeaSH
Steam ID: FIR_Lama
EA Wii Profile: ReDSe7eN
Super Smash Bros Brawl: 4168-2613-6553
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 1:19:24  

Arkadaşlar bu bencede Santa Rosa gibi ya T7300 işlemci var 800 Mhz fsb hızına sahip,4965 kablosuz ağ kartıda var santa rosa sistemlerle aynı özelliklere sahip

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 1:21:37  

quote:

fiyatın süperliğini anlamadım... acerdan 100-200dolar pahalı, ekran çözünürlüğü iyi, pili kötü ama en beteri 17inch... 15.4 bile büyük görünürken bana...

abi ben 17" düşünüyorum piyasadaki diğer 17" ler 3000-3500 YTL den aşağı değil bir önceki sayfadaki mesajlarımdada belirttiğim gibi şarj ve batarya benim için önemli değil 6 cell olması 9 cell olması gerekirse 9 cell alırım zaten evden pek çıkarmam bunu fiyatı 2500 YTL bence uygun bu özelliklere göre Santa rosa,512 MB 8600M GT kart,1440X900 17" ekran harddisk te ii 160 gb ,RAM e belki takviye yapabilirim 2 gb 667 olması için.Bence çok uygun bir fiyat....

FIR_Lama

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 1:25:01  

işte bu noktada tercihler devreye giriyor... hala ucuz bi ufak santarosa bulsam onu alıp yanına wii alırım... ama bu laptop denen meret ufaldıkça fiyatı şuursuzlaşıyo... versinler 1250$+kdvye filan aliym... hemde ekran kartı X3100 bile olabilir :)) ama o fiyata bitek casper var... o da elinde kalır dediler... o yüzden yarın gidip acerı alıyorum

FReaK oN a LeaSH
Steam ID: FIR_Lama
EA Wii Profile: ReDSe7eN
Super Smash Bros Brawl: 4168-2613-6553
Negative

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 1:51:45  

quote:

yanlışsam düzeltin ama NAPA = Core2 Duo, MEROM = Santa Rosa...

ayrıca santarosa işlemciler T7 ardından tek rakam(1-3-5-7) ve sonra 00 model nolular... T7100, T7300, T7500 gibi... T7200-400 filan santarosa değil NAPA...

Yanlış ...

NAPA : CORE DUO işlemciler
Napa lar T2XXX Serisi işlemciler

MEROM : CORE2 DUO işlemciler
Merom lar T7XXX serisi ve bazı T5XXX serisi işlemciler yani

Santa Rosa bir teknoloji sadece, üretim kod adı onun da Merom, işlemci olarak bakarsak sadece zaten bir önceki 667mhz veriyollu aynı hızda çalışan arkadaslardan pek de bir farkı yok işlevsel olarak ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Negative -- 16 Temmuz 2007; 1:53:20 >

Cep Satışı
55_cAn_55

16 Temmuz 2007, 3:23:27  

slm. arkadaşlar. üç aydır notebook piyasasını araştırıyorum..tam buldum derken forumlara bakıyorum herkes bişeyler yazıyor..lütfen sadece ürünü kullanan arkadaşlardan cvp almak istiyorum...benim için en önemli olan ısınma sorunu ve performans...ve toshiba ve casper kullanmış olan arkadaşlarımız varsa yorumlarını beklerim..

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 24:17:19  

quote:

Yanlış ...

Santa Rosa bir teknoloji sadece, üretim kod adı onun da Merom, işlemci olarak bakarsak sadece zaten bir önceki 667mhz veriyollu aynı hızda çalışan arkadaslardan pek de bir farkı yok işlevsel olarak ..

peki benim gösterdiğim packard bell santa rosa mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 16 Temmuz 2007; 12:19:34 >

marlo

16 Temmuz 2007, 24:30:39  

Acer da aslında iyi görünüyor. Bence monster a göre artıları

+Kasa kalitesi ve görüntüsü
+8ms lcd ekran
+8 cell pil

Eksiği de yok gibi, bir de Free Dos olarak satılsa daha güzel olurdu.

http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=2561

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 16 Temmuz 2007; 12:31:46 >

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
.:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
meriadocc

16 Temmuz 2007, 24:43:32  

Az önce monsterin ssitesine baktım. 4GB lik notebook koymuşlar hemde fiyatı acayip ucuzlamış .2000$+KDV olmuş.

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 24:45:05  

quote:

Orjinalden alıntı: marlo

+8ms lcd ekran
+8 cell pil

Bence Monster dan iyi

Negative

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 24:50:12  

quote:

Orjinalden alıntı: FaTaL1Ty_Salih

quote:

Yanlış ...

peki benim gösterdiğim packard bell santa rosa mı

Evet, Santa ROSA

Bir makinaya santa rosa diyebilmemiz için

T7100, T7300, T7500, T7700 serisi işlemcilerden birine sahip olmalı ( sahip )
Intel 4965AGN yani N class yeni wireless teknolojisini desteklemesi (sahip)
Directx10 destekli ekran kartı bulunması (sahip)

Verdiğin linke bakarsak, hepsini karsılıyor. Dolayısı ile o alet santa rosa.

Cep Satışı
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 24:52:54  

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

Evet, Santa ROSA

Bir makinaya santa rosa diyebilmemiz için

T7100, T7300, T7500, T7700 serisi işlemcilerden birine sahip olmalı ( sahip )
Intel 4965AGN yani N class yeni wireless teknolojisini desteklemesi (sahip)
Directx10 destekli ekran kartı bulunması (sahip)

Verdiğin linke bakarsak, hepsini karsılıyor. Dolayısı ile o alet santa rosa.

Abi teşekkürler

Peki packard bell kullanan varmı hiç nasıl bir markadır memnun olan almayı düşünüyorumda bu laptop ı

Negative

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 24:54:14  

quote:

+8ms lcd ekran
+8 cell pil

Dostum monster alakalı başlıklarda bu markayı önerince hakaret ve saygısızlıkla karsılaşabiliyorsun aman dikkat et derim çünkü herkes fanatik monster taraftarı buralarda, onlara göre monster tasarımı ve performansı ile en iyisi her zaman .

Cep Satışı
Korsanlar15

16 Temmuz 2007, 13:31:20  

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Korsanlar15

Valla ne yalan sölim benimde hoşuma gitti acaba ne zman gelir türkiyeye
Bu arada MEROM nedir ? Bilen Arkadaşlarımız Bilgilendirirse Sevinirim

Abi bu alet Türkiyede var zaten TeknoSA da satılıyor yani onun için teknosanın linkini verdim hemde bakın diye

Merom da Santa Rosa gibi bir platformdur hatta bunun kardeşi var Napa

Demekki Siteye Dikkatli bakmak gerekmiş Aklımı Aldı Bu Alet Dur Bakalım Monsterde 17' modellerini çıkarsın bakalım o zman karar veririz

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 13:41:43  

quote:

Demekki Siteye Dikkatli bakmak gerekmiş Aklımı Aldı Bu Alet Dur Bakalım Monsterde 17' modellerini çıkarsın bakalım o zman karar veririz

Abi Monster ın 17" modelleri baya tuzlu olacak gibime geliyor

Korsanlar15

16 Temmuz 2007, 13:51:45  

quote:

quote:

Abi Monster ın 17" modelleri baya tuzlu olacak gibime geliyor

Ölede Ben Daha 15' modellerine para biriktiremedim 17' modellerinin fiyatları tuzlu olcak baya ama unutmaki Gülü Seven Dikenine Katlanır

DeLiCe_DoLuCa

16 Temmuz 2007, 14:00:04  

negative , her ne kadar ilk başta haklı olsan da ayıp ediyorsun . tamam başına bir tatsızlık geldi ama özür dilendi . hala herkes forumda istediğini tarafsızca veya taraflıca söylemekte özgür (başkalarının haklarına saygı gösterecek şekilde söylemek kaydıyla) . yaptığın şey resen marlo yu önyargıya itmek . yiğidi öldür hakkını yeme derler , kimin daha iyi olduğunu bir kenara bırakırsak sen monster ın yeni santa rosa modellerine kötü der misin ? dürüstçe cevap ver lütfen ve sinirini at artık üzerinden . ayrıca ben de acer kötü demiyorum (kimse de demiyor ).

gollum
ozgurersin

16 Temmuz 2007, 14:07:58  

DirectX 10 destekli ekran kartları arenasında lider olan Nvidia arka arkaya duyurduğu yeni çözümler ile liderliğini pekiştirmeye devam ediyor. Firmanın geçtiğimiz haftalarda dizüstü bilgisayarlara yönelik olarak hazırladığı DirectX 10 destekli GeForce 8000M mobil grafik işlemci ailesini duyurmasının hemen ardından firma dizüstü bilgisayarlara arzulanan grafik performansını sağlayacağı iddia edilen yeni top modeli GeForce 8700M GT'yi de duyurdu. Gerek masaütü gerekse de dizüstü platformlarında şu an için rakipsiz olan Nvidia'nın bu pozisyonunu daha da güçlendirmek ve rakip AMD-ATi'ye fırsat vermemek adına her geçen gün konumunu daha da güçlendirecek yeni çözüm ve ürünler ile karşımıza çıkması açıkçası Nvidia'nın hırsını ortaya koyan somut deliller olarak değerlendirebilmek te mümkün.

Toshiba Satellite WXW, GeForce 8700M GT'yi kullanıyor.

Nvidia'nın performans canavarı yeni mobil grafik işlemcisi GeForce 8700M GT firmanın DirectX 9 tarafında yer alan ve ciddi başarı yakalayan GeForce Go 7950GTX modelinin yerini alacak. Performans anlamında zaten sorunu olmayan ve gerçek anlamda dizüstü bilgisayarlarda oyun oynatma keyfini yaşatabilen az sayıda grafik işlemciden biri olan GeForce Go 7950GTX, GeForce 8700M GT ile bir adım daha ileri götürülüyor. DirectX 10 destekli olan GeForce 8700M GT'yi kullanan dizüstü bilgisayarlar daha çok mobil platformun "enthusiast" dediğimiz tamamen en iyi komponentler ile en mükemmelini hedefleyen kullanıcılar için hazırlanan çözümlerinde kullanılacak.

Nvidia'nın dizüstü bilgisayarlar için hazırladığı en performanslı grafik kartı olan GeForce 8700M GT DirectX 10 desteğinin yanı sıra performans anlamında da GeForce Go 7950GTX'in performansını daha yukarı taşımayı başarabiliyor. Zira yapılan testlerin sonuçlarına göre, Futuremark'ın ünlü test yazılımlarından biri olan ve ekran kartına ciddi derecede yüklenen 3DMark 2005 testinden GeForce Go 7950GTX 9,395 puan alabilirken Nvidia'nın yeni amiral gemisi olan GeForce 8700M GT ise bu skoru biraz daha geliştirerek 10,371 puan almayı başarabiliyor. Sentetik testlerin yanı sıra oyunlarda da durum değişmiyor. Günümüzün popüler oyunlarından olan Half Life 2: Lost Coast ve Far Cry ile yapılan testlerde GeForce 8700M GT yerine geçtiği model olan GeForce Go 7950GTX'den 27-34% arası daha yüksek performans sergileyebiliyor.

GeForce 8700M GT aslına bakılırsa Nvidia'nın daha önce duyurduğu GeForce 8600M GT modeli ile teknik alt yapı olarak bazı yakınlıklara da sahip. Örneğin her ikisinde de 32 adet stream işlemcisi bulunuyor. Bu noktada aradaki en önemli farklardan biri olarak GeForce 8700M GT'nin sahip olduğu yüksek saat hızları gösterilebilir. Tabii dizüstü bilgisayarlarda kullanılan donanımların genelde overclock uygulamalarına pek yatkın olmayışı olanların ise batarya süresine olumsuz anlamda etki etmesi dizüstü bilgisayarlarda kullanılan grafik işlemciler için saat hızlarının ciddi bir fark unsuru olmasını sağlıyor. Örneğin sadece saat hızından kaynaklanan farklar masaütü tarafında kullanıcılar tarafından yapılacak olası overclock işlemleri kapatılabiliyor. Bu arada GeForce 8700M GT'nin Nvidia'nın Pure Video 2 teknolojisi ile birlikte geldiğini de ifade edelim. Bu ne işe yarayacak derseni grafik işlemci yüksek tanımlı ve AVC/H.264 formatında hazırlanan videolarda işlemci üzerindeki yükü en aza indirerek video çözümleme işini kendi üzerine alabiliyor.

Nvidia'nın dizüstü pazarına yönelik yeni amiral gemisi olan GeForce 8700M GT gpu'sunu kısa bir süre içerisinde yaygın anlamda görmeye başlayabiliriz. Üreticilerden Toshiba, GeForce 8700M GT'yi kullanan yeni modeli Satellite WXW'yu gün yüzüne çıkardı bile. Toshiba dışında Sager, Eurocom, Evesham, Falcon Northwest, Vigor Gaming, Voodoo PC gibi üreticilerin de benzer modellerini kısa bir süre içerisinde hazırlaması beklenirken ülkemizde ise Monster'ın GeForce 8700M GT'yi kullanmasını bekleyebiliriz.

Sayfanın Linki : http://dailytech.com/NVIDIA+Announces+Enthusiast+Mobile+GPU/article7686.htm

ALINTIDIR...

Sattıklarım !
tuncayt

16 Temmuz 2007, 14:32:25  

bugun arkadaşa önerimle acerin bahsedilen modelini aldırrttım .. Bir ürün bu kadar mı hoş durur bu kadar mı ilgi çekici olur... Gerçekten kasası şu zamana kadar orta seviye ürünlerde gördügüm EN İYİ (santa rosa) kasa üstelik işin ilginç yani bu hoş kasa tasarımı bi çok markadan içindeki özellikler üstünlüğü ile dikkatimi çekti... laptop forumlarını hep takip eden biri olarak ben olarak orta seviyede bir laptop alacaksanız eger KESİNLİKLE bahsedilen acerden alın, kesinlikle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 16 Temmuz 2007; 14:33:39 >

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
marlo

16 Temmuz 2007, 14:32:56  

Evet directx10 destekli yeni mobil gpu lar yavaş yavaş geliyor.Ati de x2000 serisi mobil gpu larını çok geçmeden çıkaracak gibi.En iyisi birkaç ay daha beklemek

@tuncayt

haklısın kasası gerçekten şık görünüyor. zaten şu sıralar çoğu marka klasik plastik görünümünden çıkarak daha çok parlak ve estetik görünüşlü yeni modellerini çıkarmaya başladılar. İlk başta Hp sonra Toshiba ve şimdi de Acer. Compal de bu tip bi kasa çıkarması gerekiyor ki insanları kendine çeksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 16 Temmuz 2007; 14:39:32 >

AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 14:40:41  

@ozgurersin saol payaşımın için

Arkadaşlar bu 8XXXM serisi 128 Bit veriyoluna sahip performansta eksiklik olur değilmi?

Negative

Sisteme Gözat

16 Temmuz 2007, 14:50:52  

quote:

Orjinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

negative , her ne kadar ilk başta haklı olsan da ayıp ediyorsun . tamam başına bir tatsızlık geldi ama özür dilendi . hala herkes forumda istediğini tarafsızca veya taraflıca söylemekte özgür (başkalarının haklarına saygı gösterecek şekilde söylemek kaydıyla) . yaptığın şey resen marlo yu önyargıya itmek . yiğidi öldür hakkını yeme derler , kimin daha iyi olduğunu bir kenara bırakırsak sen monster ın yeni santa rosa modellerine kötü der misin ? dürüstçe cevap ver lütfen ve sinirini at artık üzerinden . ayrıca ben de acer kötü demiyorum (kimse de demiyor ).

Kötü denemez sonucta özellikleri kağıt üzerinde yazıyor ama 2500 lira monster a verecegime 2300 lira vererek daha stabil calisan bir MARKA alınır. Arkadaşın da dediği gibi tercih meselesi ama kimse de benim yorumuma hakaret yada saygısızlık edemez, ben nasıl etmiyorsam..

Cep Satışı
marlo

16 Temmuz 2007, 15:00:36  

quote:

@ozgurersin saol payaşımın için

Arkadaşlar bu 8XXXM serisi 128 Bit veriyoluna sahip performansta eksiklik olur değilmi?

http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html

evet performansa etki eder. ama mobil için buna da şükür demek lazım.

Ekkkooo

16 Temmuz 2007, 15:02:12  

kusura bakmada artık kabul et artık MONSTER bir markadır sen dh de monster canavarları dernegıne yazı yazıorsan...bunun bı marka oldugunu kabul et...

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
LiV3

16 Temmuz 2007, 15:07:07  

ACER AS5920G FOREVER

AKSINI IDDA EDEN?

ACER SHOW

..::This is How you remind me::..
hipnozz

16 Temmuz 2007, 15:23:42  

arkadaslar alacagım pc yi iş içinde kullanacagım için hem performans hemde kasa önemli hale geldi. bu yuzden acer travelmate almayı düşünüyorum.

aşagıdaki makine için ne dersiniz ekran kartı, fiyat performans v.s.

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=98&productid=bd71264

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
marlo

16 Temmuz 2007, 15:43:22  

quote:

Orjinalden alıntı: LiV3

ACER AS5920G FOREVER

AKSINI IDDA EDEN?

ACER SHOW

bu tip fanatik yorumlar yazarak tepki den başka bi şey elde edemezsin.

@hipnozz

fiyat performansı fena değil. gpu su ati 2600. 2600XTyi 8600GT ye eşdeğer sayarsak, 2600 8600gs ayarında olsa gerek ama testlere bakmadan kesin bi şey söylemek zor.O yüzden bunun yerine Asus s960 kasya sahip 8600gsli bir monster da düşünülebilir.Ben olsam 7200 rpm hddli ve işletim sistemsiz bir s960 monster seçerdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 16 Temmuz 2007; 15:44:17 >

freeman01018

16 Temmuz 2007, 17:45:21  

ya beyler forumda bir ara monster lara ankarada oğuz bilgisayarda bakabileceğimizi sölemişlerdi,
fakat aradım taradım oğuz bilgisayar diye bi yer yok galiba,

gidip gören varsa adres verebilir mi?

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
ozgurersin

16 Temmuz 2007, 17:54:46  

Selamlar,

arkadaslar goruyorum ki son gunlerde ozellikle bir takim arkadaslar tarafindan Monster'in en yeni gozdesi olan FL90 serilerinin begenilmedigi bunun nedeninin ise donanim kaynakli degil dis kapaklarinin pek hos durmadigindan oldugu dis kapakta bariz bir cikinti oldugu bununda rahatsiz edici oldugunu yazilanlardan takip ediyorum.. Aslinda bu modelin yurtdisinda satilan serilerinde gecen forumada eklemistim resimlerini bu resimlerde ben oyle bariz bir cikinti goremedim ama yinede kullanan arkadaslar daha iyi biliyorlardir ama bence bu bilinci birakilmis bir bosluk diye dusunuyorum nedeni ise kapaklari kendi stilinize gore diyazn edebilmemiz icin

Bakin yine yurt disinda Bareborne kasalar ile toplama laptop satan bir firma kullanicilarina laptop kasalarini ozellestirme imkani sunmus

Secilen desene ve boyaya gore ister sadece LCD Panel'in arka kapagini 3-7 is gunu icerisinde veya tum kasayi 6-12 is gunu icerisinde sizin sececeginiz bir desene ya da kasa rengine gore boyayip oylece satin alabiliyorsunuz.

Peki bunun maliyeti bize ne kadara patliyor derseniz iste size fiyatlar

Option Description Price Increase

Option 1 LCD Back Panel Single Color w/ Artwork +$0 ($201 starting price)
Option 2 LCD Back Panel & LCD Front Bezel Custom Painting Single Color w/ Artwork +$28
Option 3 LCD Back Panel, LCD Front Bezel & Wristpad (area around touch pad) Custom Painting Single Color w/ Artwork +$153
Option 4 Full Laptop Custom Paint Job Single Color w/ Artwork ($399 starting price)
Option 5 Change to Two Color w/ Artwork +$35
Option 6 Removal and Fill-in of Manufacturers Logo +$39

Eee her zaman daha fazlasini isteyeceksen o zaman bu fiyatlara da katlanmak gerek diye dusunuyorum bilmem yaniliyor muyum

Resimlere bir bakin bakalim begenecek misiniz belkide boyle bir cozum ile o cikinti tarihe karisir haa ne dersiniz

Ilhan bey'den boyle bir adim atmasini bekliyoruz bunun ilk ornegi paintbrush cozumu oldu gerci ama sanirim isi biraz daha ilerletmekte fayda var

Detayli bilgi icin http://www.xoticpc.com/extfinish.htm buraya bakabilirsiniz

Sevgiler..

Sattıklarım !
realbrutal

16 Temmuz 2007, 18:04:07  

santarosalı laptoplar her geçen gün artıyor.17 inc taşınabilirlik açısından sorun yaratmayacak olsa alınabilir bence oldukça uygun.üstelik teknosanın sitesinde teknosa.com a özel 200 ytl hediye çeki diyor.bunu neye göre veriyorlar tam bilmiyorum ama eğer 200 ytlde hediye çeki alrsanız 2300e geliyor ki bu acerla falan aynı fiyat oluyor.daha beklemedeyim.inş beklemelerim sonucu f/p olarak en iyi modeli alırım

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
whophoper

16 Temmuz 2007, 18:08:03  

arkadaşım ben gittim gördüm hatta siparişi vereyim dedim hazır gitmişken ama malesef kredi kartında limit sorunu çıktı onun yükselmesini bekliyorum ve eğer istiyorsan beraber gidebilirz oğuz bilgisayara..Bende ankarayı tam bilmem ama bildiğim kadarıyla anlatayım kızılaydan tandoğan yoluna doğru yönel sol tarafta sümer 2 diye bir cadde başlar (emin değilim kaçıncı ara ama uzak değil) neyse caddeye girdikten 20 m falan yürü sonra sol tarafta bir apartmanın 2 . katında oğuzlar bilgisayar yazısını görürsün. Fakat daha detaylı adres istiyorsan focus bilgisayarın sitesinde telefon nosu var gir telekomun noya göre adres sorgulamaya rahat rahat bulursun

freeman01018

16 Temmuz 2007, 21:18:04  

quote:

Orjinalden alıntı: whophoper

arkadaşım ben gittim gördüm hatta siparişi vereyim dedim hazır gitmişken ama malesef kredi kartında limit sorunu çıktı onun yükselmesini bekliyorum ve eğer istiyorsan beraber gidebilirz oğuz bilgisayara..Bende ankarayı tam bilmem ama bildiğim kadarıyla anlatayım kızılaydan tandoğan yoluna doğru yönel sol tarafta sümer 2 diye bir cadde başlar (emin değilim kaçıncı ara ama uzak değil) neyse caddeye girdikten 20 m falan yürü sonra sol tarafta bir apartmanın 2 . katında oğuzlar bilgisayar yazısını görürsün. Fakat daha detaylı adres istiyorsan focus bilgisayarın sitesinde telefon nosu var gir telekomun noya göre adres sorgulamaya rahat rahat bulursun

tamam ya oralardaysa ben bulurum,
ora monster laptop yokmu hiç bakmak için şöle?
bi de ankaradan aldığımız için şu kapak olayını da istanbulda yapıp gönderirler heralde dimi?

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
whophoper

16 Temmuz 2007, 22:38:21  

Santa rosanın en ucuz modeli vardı şu eski kasadan olandan.. tabbiki her türlü yardımı yapıyorlar sen söylersin onlar yaptırırlar ve sana yollarla. ayrıca bakalım benimde limit sorunum biterse yarın kesin gelir siparişimi verirm ve bende düşünyrm şekil yapmayı o yüzden belki birazdan photoshopa dalarım

hipnozz

17 Temmuz 2007, 3:57:13  

quote:

quote:

ACER AS5920G FOREVER

AKSINI IDDA EDEN?

ACER SHOW

bu tip fanatik yorumlar yazarak tepki den başka bi şey elde edemezsin.

@hipnozz

fiyat performansı fena değil. gpu su ati 2600. 2600XTyi 8600GT ye eşdeğer sayarsak, 2600 8600gs ayarında olsa gerek ama testlere bakmadan kesin bi şey söylemek zor.O yüzden bunun yerine Asus s960 kasya sahip 8600gsli bir monster da düşünülebilir.Ben olsam 7200 rpm hddli ve işletim sistemsiz bir s960 monster seçerdim.

acer ın bu modeli daha çok yeni testleride hiç bir yerde yok benimde kararsızlığım biraz da o yüzden.
s960 almaktansa FL90 lar daha iyi gibi geliyor. en azından monster alırsam fl90 olur buyuk ihtimal. performans çok önemli ama dediğim gibi bu ürünü iş içinde kullanacağım müşteriye gittiğimde v.s. görüntü önemli benim için. fl90 ı bir yakından görebilsem daha rahat karar verebileceğim.

Monster ın sitesinde Bursa bayiisi olarak görünen firmayı aradım örnek bir ürün varmı diye ama maalesef sadece sipariş ile getiriyorlarmış.
Böyle olunca bayii olmanın ne anlamı kalıyor anlayamadım.

Olurda monstera karar verirsem bayii olmak için basvurayım bende en azından elimde 1 adet örnek ürün olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hipnozz -- 17 Temmuz 2007; 3:59:49 >

HTC Touch Diamond
Megane III HB 1.5 Dci Dynamic
Ekkkooo

17 Temmuz 2007, 4:24:49  

zaten monsterın su ankı en buyuk problemı bu bence...
İlhan bey monsterı ben oda arkadasım aracılıgıyla tanıdım bıldım...
Su anda butun arkadaslara aynı teklıfı yapıorum ama benım kasa hel80 serısı...yıne de gormek ısteyen olursa ızmırlıyım benle forum weya msn aracılıgıyla temasa gecen butun arkadaslara monsterımı gosterebılırım... muhahah komık oldu...

İlhan Bey; ben makınayı aldıktan sonrada yazmıstım tekrarlama geregı duyuyorum...Mutlaka sızde bunun farkındasınız ama...Bız Turkler alcagımız seyı elleyıp dokunup almak ısterız...Bı cok kısı pazara gıtmez artık cunku supermarkette alcagın elmayı tek tek secme ımkanın wardır ama cogu pazarcı buna ızın wermez haydıı babam doldurur torbaya ıcınden curugude cıkar saglamıda...
Demek ıstedıgım su...İzmir için konusuorum mesela tek bayı eat bılgısayar...we ellerınde demo urun yok...En azından sız sırketınızde en cok satısın nerde oldugunu bılıorusunuzdur...mesela ızmır ankara bursa bılemıcem...En azından sımdılık burdakı bayılerınıze (we daha sonra olabıldıgınce cok bayınıze) 1 tane yenı kasalardan demo gondersenız we arkadasların onlara dokunmasını saglarsanız emınım kı bunun yararını hem sız fokusshop olarak hemde bız tuketıcıler olarak gorucez...
Haddımı asıp sırket polıtıkanıza we sızın ıslerınıze karıstısam ozur dılerım...

İyi gunler iyi calışmalar...

Dipnot: Bugun monsterımı sızın hımayenıze gonderdım...dedıgınız gıbı 3-4 gunluk sızındır... :) ama gerı ısterım... :)

Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Hazar

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 10:28:07  

Fokus Shop'a soru:
17" UWXGA TFT 1920 x 1200 ekranlı Santa Rosa modeller gelecek mi? Benim için yüksek çözünürlük önemli ve C2D almak istemiyorum (her ne kadar 7950 aklımı da çelse).

DIY Audio Türkiye | Forum | Feysbuk
Monstercı2

17 Temmuz 2007, 10:29:50  

HAZAR gelcek model eylülde ama 8800GTX modeli olcak süper bi makine bekliorum sabvırla

SONY VAİO VGN-180E/B
Hazar

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 10:32:02  

quote:

Orjinalden alıntı: Monstercı2

HAZAR gelcek model eylülde ama 8800GTX modeli olcak süper bi makine bekliorum sabvırla

Off Eylül mü 8800GTX mi

5000YTL'den aşağı gelmez herhalde. Ekran önemli benim için, o ekran gelsin yeter.. 8800GTX'e hayır demem gerçi, 8800GTS'i gördükten sonra X'i kim bilir nasıldır ..

alperyaman

17 Temmuz 2007, 11:04:25  

Ben de FL 90 modellerinden bir tanesini yakın bir zamanda almak istiyordum.Fakat kararımı 17" ekran yönünde değiştirdim.7950 GTX li modellere bir göz gezdireyim dedim ve FL90 larla aralarında fiyat olarak bayağı bir fark olduğunu gördüm.
Yeni gelecek 17" lik modellerde 8800GTX lik ekran kartları kullanılacakmış.O modellerin ortalama fiyatları hangi değerler arasında olabilir İlhan Bey bize belirtebilir mi?
Çünkü eğer bütçemin yetemeyeceği kadar fiyatlarla gelirlerse Eylüle kadar beklemeden FL 90 modellerine tekrar yöneleceğim.
Mesela şu özellikteki bir model ortalama ne kadar fiyatla gelebilir.Şimdiden teşekkürler...

Intel® Core™2 Duo T7500 ( 800 Mhz )
*8800GTX
17" Parlak Ekran (*8MS)
2 GB DDR II 800 Mhz ÖB Garanti
1 GB Intel Turbo Memory
160 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
Dahili Camera 2.0 Megapixel ...

alperyaman, Acer Aspire 5920 Derneği üyesidir.
T7500/8600GT/2GB DDR2/250GB HDD
WD My Book 1TB/7200RPM/16MB Cache

All success comes from a combination of implementation and knowledge.
Knowledge alone is meaningless without action.
Hazar

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 24:58:20  

quote:

Orjinalden alıntı: alperyaman

Ben de FL 90 modellerinden bir tanesini yakın bir zamanda almak istiyordum.Fakat kararımı 17" ekran yönünde değiştirdim.7950 GTX li modellere bir göz gezdireyim dedim ve FL90 larla aralarında fiyat olarak bayağı bir fark olduğunu gördüm.
Yeni gelecek 17" lik modellerde 8800GTX lik ekran kartları kullanılacakmış.O modellerin ortalama fiyatları hangi değerler arasında olabilir İlhan Bey bize belirtebilir mi?
Çünkü eğer bütçemin yetemeyeceği kadar fiyatlarla gelirlerse Eylüle kadar beklemeden FL 90 modellerine tekrar yöneleceğim.
Mesela şu özellikteki bir model ortalama ne kadar fiyatla gelebilir.Şimdiden teşekkürler...

Intel® Core�2 Duo T7500 ( 800 Mhz )
*8800GTX
17" Parlak Ekran (*8MS)
1 GB Intel Turbo Memory

Duygularıma tercümansın Yukarı...

FATAL1TY`

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 13:20:20  

quote:

Intel® Core™2 Duo T7500 ( 800 Mhz )
*8800GTX
17" Parlak Ekran (*8MS)
1 GB Intel Turbo Memory

Evet bende merak ediyorum yeni gelecek olan 17" leri şuan Monsterın M575U modelinin yazdığınız özelliklere benzer bir ürünü var
onun fiyatı 2800$+KDV bu yazdıklarınız özelliklere sahip ürünün de bu seviyede yada 3000$ rahat olur diye düşünüyorum

ArGoN®

17 Temmuz 2007, 13:23:55  

Bu arada bu topic de yazılmamış , en azından ben göremedim bilgilerinize sunayım dedim.FL90 ların arka kapak problemi halloldu sayılır.Cuma günü belli olucak bir durum sonucu , www.yafta.net de cihazınızın seri numarasını ve fatura numarasını girdikten sonra seçtiğiniz(isterseniz kendiniz siteye ylluyorsunuz yafta haline getirip size sunuyorlar , sitede yazdığına göre) bir sticker(bilgisayarınızın modeline göre özel kesilip ayarlanmış)adresinize teslim edilecektir.Yani şu yukardaki janjanlı makinalar gibi oluyo siteden bakabilirsiniz :) Dört gözle bekliyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 17 Temmuz 2007; 13:25:42 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
tuncayt

17 Temmuz 2007, 14:02:50  

quote:

quote:

Intel® Core�2 Duo T7500 ( 800 Mhz )
*8800GTX
17" Parlak Ekran (*8MS)
1 GB Intel Turbo Memory

Evet bende merak ediyorum yeni gelecek olan 17" leri şuan Monsterın M575U modelinin yazdığınız özelliklere benzer bir ürünü var
onun fiyatı 2800$+KDV bu yazdıklarınız özelliklere sahip ürünün de bu seviyede yada 3000$ rahat olur diye düşünüyorum

işlemcilerin fiyatlarında düşüş eylül ayında olacagı düşünülürse... eylül ayına kadar ati ekran kartlarındada yeni ürünler çıkaracagı düşünülrse,dolaysıyla nvidia ile rekabet olacagı düşünülürse.. fiyatlar 1.8 ghz işlemcilerde 3000-3500 ytl civarından başlayacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 17 Temmuz 2007; 14:21:46 >

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
duggari06

17 Temmuz 2007, 15:13:59  

acer.com.tr de 5920 serisinde Gigabit eternet karti oldugunu yaziyor.. Bu bilgi yanlis mi?

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

acerin bu ürününün tasarımı gerçekten çok hoşmuş
quote:

Orjinalden alıntı: sertacarslan

Merhaba İlhan bey, nasılsınız?

Dün itibariyle daha önce karşılaştırmasını da yaptığım Acer Aspire AS5920 7300 modelini 1.563 USD + KDV'ye satın aldım. Aslında 1.300 USD'yi pek geçmek istemiyordum, ama kısmet
Keşke Monster'in fiyat-performans liderliği misyonunun arkasında durduğu günlerde Monster ile tanışsaydık ve çorbada bizim de bir parça tuzumuz olsaydı.

Laptopumu şirkete getirdim, laptop çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ben o kadar Monster'in fiyat-performansını ve müşteri ilişkilerini insanlara anlatmışken ve çoğu arkadaşımın kafasındaki önyargıları yıkabilmişken neden kendim Acer aldım? Beni bekleyen arkadaşlarımdan bahsetmiştim daha önce, onlardan ikisi niye Monster abi diyorlar ve bugün Acer alıyorlar, diğer ikisi piyasanın biraz oturmasını bekleyecekler.

Ben kendi adıma inanın sizin kaybettiğiniz parayı sizden daha fazla umursuyorum. Belki de gerçekten fiyat konusunda siz elinizden geleni yapıyorsunuzdur, eğer öyleyse kızışan piyasada Allah yardımcınız olsun diyorum.

Şunu tekrar söylemek istiyorum, şu anda, bu piyasada Asus mu-Monster mi, Dell mi-Monster mi, Acer mi-Monster mi sorularına Monster denebilmesi için onlardan en az 200 USD ucuza satmalısınız. (Buradaki bilgisayar kurtlarını kastetmiyorum, onlar seçimlerini daha bir mantık çerçevesi dahilinde yapıyorlar (benim gibi ), ben dışarıdaki gerçek büyük büyük pazardan bahsediyorum.

Bunları sadece size geri bildirim olsun diye yazıyorum, en azından böyle düşünen potansiyel müşterilerin de olduğunun farkında olun lütfen...

Saygılarımla...

moy

17 Temmuz 2007, 16:03:55  

İLHAN BEY MONSTER T71S96S0 model dizüstü bilgisayarınızı nakit olarak almak istiyorum:Çorluda ikamet ediyorum.Tekirdağ bayinizi aradım elinde hiçbir dizüstü olmadıgını sipariş verdiğimde getireceklerini söylediler.Banada bu durum uygun gelmedi.Açıkçası orda bakıpta almak daha cazip.Sizin siteden yani fokusshoptan almaya çalıştım havale yolu ile ama sitede kargo bölümüne geliyor hata veriyor sipariş kısmında ilerlemiyor.Bende hepsiburada.com da almayı düşünüyorum ama aklıma birkaç şey takıldı.Bu sizin 15 gün geri iade garantisi hepsiburada.com dan aldıgımızda da geçerlimi, sizin bahsettiğiniz aynı şartlar.

MOY 2001 MEGANE COUPE 1.6 RXI 16V BVA
SAMSUNG 46A756 LCD SAMSUNG 32A656 LCD
GSM SAMSUNG D500, EV SİNEMASI PİONNEER DV-313
MASAÜSTÜ LCD SAMSUNG 206 BW
DİZÜSTÜ MONSTER T78M571RU8802
tuncayt

17 Temmuz 2007, 16:36:46  

quote:

Orjinalden alıntı: duggari06

acer.com.tr de 5920 serisinde Gigabit eternet karti oldugunu yaziyor.. Bu bilgi yanlis mi?

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

acerin bu ürününün tasarımı gerçekten çok hoşmuş
quote:

Orjinalden alıntı: sertacarslan

Merhaba İlhan bey, nasılsınız?

Dün itibariyle daha önce karşılaştırmasını da yaptığım Acer Aspire AS5920 7300 modelini 1.563 USD + KDV'ye satın aldım. Aslında 1.300 USD'yi pek geçmek istemiyordum, ama kısmet
Keşke Monster'in fiyat-performans liderliği misyonunun arkasında durduğu günlerde Monster ile tanışsaydık ve çorbada bizim de bir parça tuzumuz olsaydı.

Laptopumu şirkete getirdim, laptop çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ben o kadar Monster'in fiyat-performansını ve müşteri ilişkilerini insanlara anlatmışken ve çoğu arkadaşımın kafasındaki önyargıları yıkabilmişken neden kendim Acer aldım? Beni bekleyen arkadaşlarımdan bahsetmiştim daha önce, onlardan ikisi niye Monster abi diyorlar ve bugün Acer alıyorlar, diğer ikisi piyasanın biraz oturmasını bekleyecekler.

Ben kendi adıma inanın sizin kaybettiğiniz parayı sizden daha fazla umursuyorum. Belki de gerçekten fiyat konusunda siz elinizden geleni yapıyorsunuzdur, eğer öyleyse kızışan piyasada Allah yardımcınız olsun diyorum.

Şunu tekrar söylemek istiyorum, şu anda, bu piyasada Asus mu-Monster mi, Dell mi-Monster mi, Acer mi-Monster mi sorularına Monster denebilmesi için onlardan en az 200 USD ucuza satmalısınız. (Buradaki bilgisayar kurtlarını kastetmiyorum, onlar seçimlerini daha bir mantık çerçevesi dahilinde yapıyorlar (benim gibi ), ben dışarıdaki gerçek büyük büyük pazardan bahsediyorum.

Bunları sadece size geri bildirim olsun diye yazıyorum, en azından böyle düşünen potansiyel müşterilerin de olduğunun farkında olun lütfen...

Saygılarımla...

kendi resmi sitesinde yazıyorsa sorun yok

enisen

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 17:32:47  

http://www.canavarnotebook.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL902

beyler yukarıdaki notebook'u almayı düşünüyorum ve sizin yorumlarınızı bekliyorum..

::

bir de sormak istediğim bi soru war ödeme konusunda...

fiyatın bir bölümünü peşin verip kalanını kredi kartına taksit yapma gibi bi olanağımız war mı monster sahibi olan arkadaşlardan cvplarını bekliyorum..

Ekkkooo

17 Temmuz 2007, 17:37:40  

quote:

Orjinalden alıntı: enisen

http://www.canavarnotebook.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL902

beyler yukarıdaki notebook'u almayı düşünüyorum ve sizin yorumlarınızı bekliyorum..

::

bir de sormak istediğim bi soru war ödeme konusunda...

fiyatın bir bölümünü peşin verip kalanını kredi kartına taksit yapma gibi bi olanağımız war mı monster sahibi olan arkadaşlardan cvplarını bekliyorum..

guzel bır model secmıssın arkadasım...işletım sıstemın wasa bunu işletım sıstemsız alabılırsın...
bır de eger alıcak olursan ramları 800mhz yaptır..yanı t73fl904 weya 905 e bak derım....

enisen

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 17:46:11  

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

guzel bır model secmıssın arkadasım...işletım sıstemın wasa bunu işletım sıstemsız alabılırsın...
bır de eger alıcak olursan ramları 800mhz yaptır..yanı t73fl904 weya 905 e bak derım....

model konusunda baya bi zor karar verdim ama dediğini düşünücem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enisen -- 3 Ağustos 2007; 23:53:04 >

Hazar

Sisteme Gözat

17 Temmuz 2007, 17:51:02  

İlhan bey girdi ama hiç birşey yazmadı.

İlhan bey bizi beğenmiyor musun

yurdakurban

17 Temmuz 2007, 18:22:23  

Arkadaşlar monsterim geldi. Ama bu aralar işler çok yoğun. Sadece açıp çalışıp çalışmadığına bakabildim. .
Beni biraz idare edin. En kısa zamanda bol bol yazıcam. Kendinize iyi bakın.

MONSTER T2-rex T73FL903 ( Santa Rosa )
ArGoN®

17 Temmuz 2007, 18:31:56  

Hayırlı uğurlu olsun

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
fairboy

17 Temmuz 2007, 20:09:36  

64 bit windows vista ultimate editionda intel turbomemory i nasıl aktif edeceğim. Biostan ahcı modu seç dediler fakat ahcı modu seçince vista açılmıyor. diğer türlü sürücüsünü yükledim donanımın başında ünlem işareti var. bir türlü yapamadım yardımcı olursanız sevinirim. yoksa enson çare ahcı modu seçip vistayı yeniden yüklemeye çalışacağım.

DeLiCe_DoLuCa

17 Temmuz 2007, 20:25:21  

enisen arkadaşım ben 2 farklı kartla aldım , sorun olmadı . kartlardan biri babamın adınaydı , diğeri de benim adıma . ancak tek fiyatlı bir fatura kesildi . buradan da sana olumlu cevap vereceklerini çıkartıyorum ama sen yine de İlhan bey'e bir mail at istersen .

gollum
Alkanlı

17 Temmuz 2007, 22:00:06  

quote:

Orjinalden alıntı: Negative

quote:

+8ms lcd ekran
+8 cell pil

Dostum monster alakalı başlıklarda bu markayı önerince hakaret ve saygısızlıkla karsılaşabiliyorsun aman dikkat et derim çünkü herkes fanatik monster taraftarı buralarda, onlara göre monster tasarımı ve performansı ile en iyisi her zaman .

@Negative, haklısın walla..

nethastasi

17 Temmuz 2007, 22:20:33  

Arkadaşlar 5 gün önce bi t73s96s0 aldım. Ya bu nasıl canavar hiç bi işlem yapmadan makina açık duruyor bataya 1.30 saaatte mefta birkaç dakika yorsam erkenden batarya bitiyor . Bu sorunla bir karşılşan ben miyim başkalarıda varmı? . Makina canavar olabilir ama bataya konusunda bu fikre katılmam mümkün değil. bir laptopun bataryası 1.30 saate bitiyorsa ben prize bağlı kalacaksam laptopun manası ne ki.

Vatan Sağolsun
barisbt

17 Temmuz 2007, 23:00:13  

quote:

Arkadaşlar Acer AS5920G serisinin 2 Ghz santa rosa işlemcili modelini aldım ve kullanıyorum.. Cihaz muhteşem estetik ve rahat kullanımıyla bağımlılık yaratıyor.. Konfigrasyon olarak oldukça tatmin edici.. (burda defalarca yazmayacağım herkes biliyor zaten özelliklerini) 8ms tepkime süreli ve tam parlak ekranın avantajları kendini oyunlarda ve video uygulamalarında oldukça hissettiriyor. Ses sistemi ayrı bir keyif zaten.. Kısacası cihazda bugünün ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verecek donanım var.. Ayrıca bir dünya markası olması ve yaygın servisiyle satış sonrasıda size güven veriyor. Notebook teknolojisinden hiç anlamayan insanlar bile cihazı gördüğünde etkileniyor.. Demem o ki 1500$+kdv gibi bir rakam verip 12 milyar dolar sermayeli ACER markasınımı yoksa 2-3 senelik yaptım oldu "Bugün varız ama yarın Allah kerim".. imajı veren toplama firmalarımı tercih edersiniz seçim sizindir.. Bizlere de saygı duymak düşer..
Bunları yazarken ki amacım kimseyi rencide etmek veya üzmek değildir.. Sadece ortada olan gerçekleri birkez daha dile getirmek istedim..
Saygılarımla..

firmalar bölelerini kullanmaktan vazgeçsinler.güya reklam yapıo.ama monsterda da var bunun gibiler.defolun forumdan.temiz forum istiyoruz.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
LiV3

17 Temmuz 2007, 23:11:05  

Ben kimsenin reklamını yapmıyorum arkadaşım, fikir beyan ediyorum.. Temiz forum istiyorsan fikirlere saygı duymayı öğreneceksin.. Senin kimseyi kovma veya defol deme hakkın yok.. Bunu unutma lütfen..

..::This is How you remind me::..
enisen

Sisteme Gözat

18 Temmuz 2007, 12:12:41  

quote:

Orjinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

enisen arkadaşım ben 2 farklı kartla aldım , sorun olmadı . kartlardan biri babamın adınaydı , diğeri de benim adıma . ancak tek fiyatlı bir fatura kesildi . buradan da sana olumlu cevap vereceklerini çıkartıyorum ama sen yine de İlhan bey'e bir mail at istersen .

yardımın için teşekkürler..

peki konfigürasyon hakkındaki yorumunu alabilir miyim.. arkadaş ram'i 800 mhz yaptır demiş ne dersin war mı başka bi tavsiyen ?

Sayfa:   <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY Experience Center Lansmansı
SONY'nin üstün teknoloji ürünlerinin tümünü bir arada görebileceğiniz tek yer!
Nvidia Tegra ile tanışıyoruz!
Nvidia'nın taşınabilir cihazlarda devrim yaratacağını iddia ettiği Tegra platformuna yakından bakıyoruz.

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir

Reklamlar

Videolarımız

SolarWALL; Gün Işığı ile evinizi ısıtın!

Zotac GTX285 AMP Edition SLI Test

HP DL 370 G6 Cpu: 25%

Forum Software powered by ASP Playground Advanced Edition 2.3
Copyright © 2000 - 2006 ASPPlayground.NET

Sayfayı mobil sürümde görmek için tıklayınız

2.375