Kasa bnm için tabiki sorun deil ama yukardaki fotolarda ne guzel duz siyah arka kapak.Bunda çok igrenc duruyo resmen plastik yuva.İçine gocuk bi miktar.İçine bişiler konulması gerekiyo yani:DBnmkinde ole bi çıkıntı yok o 9 cell çıkıntısı.Bendeki 6 cell 1 mm ble çıkıntısı yok ufacık bişi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 14 Temmuz 2007; 19:44:33 >
Arkadaşlar dün öğlen kendimi sıka sıka http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL903 bu makinaya sipariş verdim. Gelince deneyimlerimi yazarım. Çünkü bizim monster derneğinde laptopu alan kaçıyo çok az kişi deneyimlerini yazıyo. Aslında çok kararsız kaldım. Ama bu işler kısmet işi. Pazartesiyi bekliyorum. İyi akşamlar saygılar. YURDAKURBAN
güzel makina, hayırlı olsun
@ArGoN®
çıkıntı olmaması iyi oldu foto ve 3Dmark testleri bekliyoruz
karbon fiber uygulama ile ilgili monsterciyiz.biz den alıntı yapıyorum.Sanırım yapıştırılarak uygulanıyor..Bence kapağın öyle olması güzel olmuş, modlama için kolaylık olur.
quote:
Karbon fiber kaplamayı bir otomobil modifiyecisinden metresi 12 ytl civarı bir rakama temn edebilirsiniz.. Monster stickerini ise FokusShoptan aldım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 14 Temmuz 2007; 20:07:46 >
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
Abi yanlışıkla 64 bit vista kurmuşum virus programı bulamıyorum bu gidişle bida format actam 32 bit yuklicem :D Vista baya karışıkmış ya D: Çok uzatmışlar yolları falan. Pek inceleme fırsatım olmamıştı ama şimdi çözmeye başladım :D Ekran kartının driverı yuklu deilken gormuyodu 8 bitlik 14 mb ekran kartıo yazıyodu çok tırstım yukleyince geldi allahtan :D Şimdilik durumlar boyle fotografları çektimde şu bilgisayarla işimi bi bitirem aççam topiği D:
Kasa bnm için tabiki sorun deil ama yukardaki fotolarda ne guzel duz siyah arka kapak.Bunda çok igrenc duruyo resmen plastik yuva.İçine gocuk bi miktar.İçine bişiler konulması gerekiyo yani:DBnmkinde ole bi çıkıntı yok o 9 cell çıkıntısı.Bendeki 6 cell 1 mm ble çıkıntısı yok ufacık bişi :D
Evet çıkıntı olmaması iyi oldu resimleri ve testleri yayınlarsan tam süper olacak
arkadaslar o cıkıntı asuslarda f3jc msi m675 gıbı modellerde war mesela pıl 9cell oldugu ıcın...dısarı tasıor... ama galıba su anda makınalar 6 cell pılle geldıklerı ıcın ole bı cıkıntı yoktur dıe dusunuorum... alan arkadaslar daha ıı bı acıklama yapabılır...
P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200... Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık) Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga... Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520. Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
YA DOGRU SÖYLEMİŞSİN YAV YA BİYERE CARPARSA FOKUS YARDIMCI OLURMUUU ACER BU SORUNYOK ONUN İCİN MONSTURUN FİYATININ 2000YTL OLMASI LAZIM ACER DA 2000YTL OLMASI LAZIMMMMMMM ALAN LARA HAYIRLI OLSUN [/quote]
abi çok kötü duruyor ya taşırken bi yere çarpsan mazallah
[/quote]
Acer Aspire 5920G-933G32Mn Intel PM 965 Express Intel Core 2 Duo T9300 (Penryn) 2.5GHz FSB 800MHz L2 Cache 6MB , NVidia GeForce 8600M GT Grafik belleği 512MB, RAM 3GB DDR2 667MHz, HDD 320GB 5400rpm SATA, DVD Super Multi Double Layer, Dolby Home Theater + Surround + Subwoofer 3D MARK 2006 Score :oc siz sıkor 4066 32bit Vista Home Premium
Arkadaşlar dün öğlen kendimi sıka sıka http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T73FL903 bu makinaya sipariş verdim. Gelince deneyimlerimi yazarım. Çünkü bizim monster derneğinde laptopu alan kaçıyo çok az kişi deneyimlerini yazıyo. Aslında çok kararsız kaldım. Ama bu işler kısmet işi. Pazartesiyi bekliyorum. İyi akşamlar saygılar. YURDAKURBAN
güzel makina, hayırlı olsun
@ArGoN®
çıkıntı olmaması iyi oldu foto ve 3Dmark testleri bekliyoruz
karbon fiber uygulama ile ilgili monsterciyiz.biz den alıntı yapıyorum.Sanırım yapıştırılarak uygulanıyor..Bence kapağın öyle olması güzel olmuş, modlama için kolaylık olur.
quote:
Karbon fiber kaplamayı bir otomobil modifiyecisinden metresi 12 ytl civarı bir rakama temn edebilirsiniz.. Monster stickerini ise FokusShoptan aldım..
Sağol dostum. Bütün testleri yapıcam. Merak etmeyin. Isınma sorunu var mı diye merak ediyorum. Artık onuda biz test edicez. Görüşmek dileğiyle
Arkadaşlar AcerAS5920G serisinin fiyatı TM5720G lerin gelmesiyle beraber (17 temmuz) ufak bir ucuzlama yaşıyacak.. Asıl indirim eylül başı geliyor.. 1,200$ civarına alınabilecek.. Aralık 2007 de Core 2 Extreme işlemcili (4 çekirdek) Acer laptop modelleri Türkiyede..
Bu arada Acer AS5920G kullanan arkadaşlar yorumlarını yazarsa sevinirim...
Monster ı Acer a tercih edermisiniz bilmiyorum ama 2350 YTL gibi bir mebla ödüyorsanız.. Aynı özelliklerde marka bir laptop almayı tercih etmek daha mantıklı geliyor bana
Monster ı Acer a tercih edermisiniz bilmiyorum ama 2350 YTL gibi bir mebla ödüyorsanız.. Aynı özelliklerde marka bir laptop almayı tercih etmek daha mantıklı geliyor bana
aynı fiyata aynı özellikler olursa düşünülür de, o zaman ne olacağını bilemeyiz. Acer ın aynı özelliklerdeki makinayı monster ile aynı fiyata verebileceğini zannetmiyorum. Keşke verse.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marlo -- 15 Temmuz 2007; 0:58:16 >
AMD ATHLON XP 2000+@2600+ l Thermaltake TR2 M2 l MSI KT4V l FEEL HURRICANE II l 1 GB DDR 333 CL 2.5 l ZALMAN 300watt l 128 MB WiNFAST A6600TD 300/550@500/700 l 160 GB SAMSUNG 7200 l BENQ DW1640 DVD-RW l Philips 107T5 l .:::Creative AUDİGY@Audigy 2ZS + LOGİTECH X530 5.1:::.
Merhabalar ilhan bey.Cihazdan çok memnunum.Ancak 1-2 sorum olucak. 1. si bu kasanın arka kapagındaki boşlugu airbrush dışında neyle doldurabilirm.Herhangi bir kapak takabilir misiniz ? 2. sorum iste bu akıllı güç tuşunu çalıştıramadım ben bir turlu.Basıyorum basıyorum pilin devreden çıkarıldıgına dağir bir uyarı alamıyorum.Halbuki cd deki tüm driverları yükledim.Vista 64 bit kullanıyorum.Mailde atmıştım ama herkes okusun diye burdanda yazdım.Cvplarsanız çok sevinirim.İyi çalışmalar.
Birde programla güç koruma moduna aldığım zaman işlemcinin hızının düştüğüne dair bir ibare çıkmıyor.İşlemcinin hızını değiştirmiyor mu bu program? Birde bnm topicde bazı arkadaşlar sag alttaki pil simgesinin ustunde kalan kullanma süresinin yazılımsal olduğunu söylemişti.Şu anda orda ne kadar süre kaldıgı yazmıyor.Nasıl çıkartabilirim onu ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 15 Temmuz 2007; 1:54:47 >
Argon hayırlı olsun öncelikle, bir sorum olacak cd seçme durumu var mı? Kafasına göre yazmama yada okumama, marka seçme gibi paylaşırsan sevinirim. Teşekkürler.
Henuz sistem kurmaktan cd/dvd yazıcak vaktim olmadı ancak c&c3 tiberium wars u yükledim.1280*800 de herşey tam ayarlarda iken birtek terrain detaili 1 seviye asaşı çekerek ve anti alising 2. seviyedeyken %95 fps de oynayabiliyorum.(% olarak yazdım çunku max fpsnin 100 mu yoksa 40 mı alındıgını bilmiyorum) Şimdi test drive ı yukledim onuda hiç banamısın demeden maximumda 1280*800 ayarlarda oynatıyor.Ekranda keşke 16 ms yerine 8ms falan olsaydı daha iyi olurdu tabi ama laptop lcd leri genelde boyle :)) Vakit bukdulkça benchmark programlarını indiricem.Fotograflar hazır.Buyuk ihitmal yarın topigi açıp eklemeye başlayabilrim.
Bu arada ilhan bey programı çalıştırdım gerek kalmadı teşekkür ederim ama arka kapak hakkında hala neler yapılabilir ogrenmek istiyorum :D
Fotoğrafları hemen eklesen aslında çok güzel olur Argon Isınma durumu nedir?
ArGoN® , maksimum fps diye bir şey yok . half-life 2 de 250 fps nin üstüne çıkanlar var . fps ,saniyedeki görüntü sayısı demek . insan gözü saniyede 24 görüntü görür , ancak monitörlerin de tepkime saniyeleri ve bazı görüntülerin keskinliği için net kalite adına 30 fps baz alınır . 30 un üstü (kaç olursa olsun 35 ya da 450) mükemmel, 24 ün altı ise gözü yorucu ve sinirleri gericidir . 22 fps de bir saat araba yarışı oynamak sizi kanser edebilir . yani seno oyunda 95 fps aldıysan terrain detailsi de maksimum hale getirebilirsin . senin asıl denemen gereken 2 oyun gothic 3 ve oblivion . bu oyunlar ve birkaç oyun daha sistemi gerçekten zorlayan oyunlar . bir de ben bu monsterla ilgili siteye üye olmak istiyorum kabul ederlerse ancak sitenin adını bir türlü bulamadım ,hala arıyorum .yardımcı olursanız sevinirim .
MONSTER T75FL904 modelini almayı düşünmekteyim...monsterciyiz.biz forumunda gezerken bi üyenin sorduğu bi kaç soru var...onları ben de burda sormak istedim...
ram'lerin yanında kingston yazmıo,markası kingston değil mi??bir de harddisk'in markası nedir???yukarda okurken dikkatimi çekti...kapak resmi yaptırma şansımız var mı??varsa ücreti ve resim seçenekleri nelerdir acaba??
teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rapBiTT -- 15 Temmuz 2007; 12:56:26 >
rapBiTT arkadaşım fl90 içinde durum aynımıdır bilmiyorum ama bende kingston ram ile s96s var ve kasanın altında 3x2 boyutlarında kingston memory çıkartması var .
forumu bir suredir takip ediyorum. bende laptop almayı dusunuyorum.bunun monster olma ihtimali cok yuksek cunku 4gb ramli laptop su an icin monster da var. fakat ArGoN® arkadasımızın bahsettigi arka kapaktaki bosluga benimde kafam takıldı. bi laptop a bi dunya para sayacagız ve arkasında crkin bi boslukla gezecez :D tamam hadi gittik bide arkasına desenli felan biseyler yaptırdık duzelttik o kusuru , o zaman monsterın fiyat avantajı nerde kaldı cunku bunları belese yapmıyolar degilmi? bide ilhan beye bi sorum olacak T73FL907 modelini almayı dusuuyorum kısmet olursa fakat isletim sistemi istemiyorum , bu modelin isletim sistemsiz olanıda yok. yanlıs hatırlamıyorsam ilhan bey, "Ürünlerimizi isterseniz işletim sistemli isterseniz de işletim sistemsiz olarak alabilmeniz mümkün." demisti. bu modelden vista ultimate i cıkardıgımızda 1800usd+kdv ye geliyo. alacak olursam isletim sistemsiz bu fiyatamı alacam nasıl olacak yanıtlarsanız sevinecem. simdiden tesekkurler.
ALINTIDIR..dostum bende kaça zamandır bu işlerle ilgileniyorum. Bende bu bilgisayarların hastası oldum. Bütün forumları okuudum. Ancakkkk, bir bilgisayar satıcısı yıllar öncede böyle toplama bilgisayarlar çıkmıştı. Bizde onları sattık. Sonra firmalar batınca, alıcılar bizi muhatap kabul ederek çok zor durumlara düşürdüler demişti. Ve ben o anda kararımı verdim. Mosnterin özellikleri çok iyi ancak, marka konusu kesinlikle meçhul. Ben uzun araştırmalar sonucunda "acer aspire 5920 (T7300)" ile "packard bell SB85" modelleri arasında kararsız kaldım. Acer 15.4, PB ise 17 inch. çok küçük + ve -'leri var birbirlerine göre. Ama muhtemelen ACER'ı tercih edeceğim Çünkü tasarımı çok güzel gözüküyor. ACER'ınkinde ekran kartı 256 sabit belleğe sahip ancak up to 1024MB yazıyor. yani ekran kartları monsterla aynı. Hatta acer'ın ki kanımca daha iyi çünkü anladığım kadarıyla monster 512MB'a çıkabiliyor. Acer ise 1024MB. ama monster'ın Acer'dan tek iyi yanı ram'ler 800Mhz ve HDD 7200RPM. Birde İstanbul'da olma durumuna göre işler değişir. İstanbul'da olup arıza durumunda hemen ulaşabileceğin bir yer olabilir, ama Anadolu'da bu imkan olmayacağı için ben fikrimi markadan yana kullanmak durumundayım.
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki Packard Bell daha güzel bence HDMI çıkış falan da var hemde 17", ekran kartı 256 MB 8600m yazıo bu GT mi GS mi acaba fiyatı 2500 ytl arkadaşlar uygun bence güzel laptop
yeni bir dizüstü almaya karar verip araştırmalara başladığıma pişman oldum,tam bi modele karar veriyorum , hooop başka bi modelin linkini ve özelliklerini buraya yazıyorsunuz kararsız kalıyorum :) . ewet monster fl90 serisi bi makina almayı düşünüyor(d)um fakat acer 5920 8600gt li ve şimdi pb lin 8600gt li ve 17"lik SB85-P-005 modeli ilgimi çekti , size sorum bu 8600gt li ve 2200 ytl civarı (3 aşağı-5 yukarı) makinalardan hangisi mantıklı.(oyun ve cad programı kullanıcam) acaba ağustos sonunu mu beklesek ???
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErEtE -- 15 Temmuz 2007; 14:54:15 >
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki Packard Bell daha güzel bence HDMI çıkış falan da var hemde 17", ekran kartı 256 MB 8600m yazıo bu GT mi GS mi acaba fiyatı 2500 ytl arkadaşlar uygun bence güzel laptop
17" lik makinaya 6cell pil biraz pasif kalmamışmı ???
Not: Laptoptan fazla anlamam ama bana öyle gibi geldi...
Kardeş aslında doğruda ya benim için batarya pek sorun değil zaten ben pek fazla evden çıkarmam laptopı Fişte kalır anlican benim asıl merak ettiğim bu 8600MGT mi 8600M GS mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 15 Temmuz 2007; 15:01:22 >
MONSTER T75FL904 modelini almayı düşünmekteyim...monsterciyiz.biz forumunda gezerken bi üyenin sorduğu bi kaç soru var...onları ben de burda sormak istedim...
ram'lerin yanında kingston yazmıo,markası kingston değil mi??bir de harddisk'in markası nedir???yukarda okurken dikkatimi çekti...kapak resmi yaptırma şansımız var mı??varsa ücreti ve resim seçenekleri nelerdir acaba??
ALINTIDIR..dostum bende kaça zamandır bu işlerle ilgileniyorum. Bende bu bilgisayarların hastası oldum. Bütün forumları okuudum. Ancakkkk, bir bilgisayar satıcısı yıllar öncede böyle toplama bilgisayarlar çıkmıştı. Bizde onları sattık. Sonra firmalar batınca, alıcılar bizi muhatap kabul ederek çok zor durumlara düşürdüler demişti. Ve ben o anda kararımı verdim. Mosnterin özellikleri çok iyi ancak, marka konusu kesinlikle meçhul. Ben uzun araştırmalar sonucunda "acer aspire 5920 (T7300)" ile "packard bell SB85" modelleri arasında kararsız kaldım. Acer 15.4, PB ise 17 inch. çok küçük + ve -'leri var birbirlerine göre. Ama muhtemelen ACER'ı tercih edeceğim Çünkü tasarımı çok güzel gözüküyor. ACER'ınkinde ekran kartı 256 sabit belleğe sahip ancak up to 1024MB yazıyor. yani ekran kartları monsterla aynı. Hatta acer'ın ki kanımca daha iyi çünkü anladığım kadarıyla monster 512MB'a çıkabiliyor. Acer ise 1024MB. ama monster'ın Acer'dan tek iyi yanı ram'ler 800Mhz ve HDD 7200RPM. Birde İstanbul'da olma durumuna göre işler değişir. İstanbul'da olup arıza durumunda hemen ulaşabileceğin bir yer olabilir, ama Anadolu'da bu imkan olmayacağı için ben fikrimi markadan yana kullanmak durumundayım.
Bu yaziyi yazan arkadasa bu konu hakkinda ben bir kac bildigim birseyleri soylemek istiyorum
Oncelikle FokusSHOP'un MONSTER adi altinda sattigi FL90 serisi notebooklarinda kullandigi ekran karti standart Barebone kasa ile gelen bir karttir dolayisiyla bu serinin tumunde ayni ekran karti kullanilmaktadir Dunyanin neresinden bu seri notebook'u alirsaniz alin bu boyle ve bu kart istege bagli olarak ekran cozunurlugune gore 15.4" WXGA (1280x800), WXGA+ (1440x900) veya 15.4" WSXGA+ (1680x1050) Widescreen LCD (yurt disinda cihazi satin alirken ekran cozunurlugune gore laptop'u satin alabiliyorsunuz) nVIDIA GeForce Go 8600M w/512MB (WSXGA+) veya nVIDIA GeForce Go 8600M w/256MB (WXGA) olarak alinabilmektedir. Buraya kadar sorun yok sanirim
Gelelim bu kartlarin 1GB'a kadar cikabilme olayina bu tamamen ekran kartinin tasidigi belleklerle alakali aslinda max. ekan belleginin 2 katina kadar cikartilabiliyor. Ama bunu yine Windows'un kendisi yapiyor diye biliyorum yani siz manuel olarak ayarliyamiyorsunuz farkli bir sekilde yapiliyorsa bilen varsa duzeltsin lutfen. Yani kisaca siz 15.4" WXGA (1280 x 800) "Glossy" Display w/PCI-e nVIDIA GeForce Go 8600GT 256MB Video Card 'li bir sisteme sahipseniz o zaman windows kartinizi ekran belleginin 2 katina cikartarak 512MB olarak goruyor. Ama 15.4" WXGA+ (1440x900) Display w/PCI-e nVIDIA GeForce Go 8600GT 512MB Video Card ya da 15.4" WSXGA+ (1680 x 1050) Display w/PCI-e nVIDIA GeForce Go 8600GT 512MB Video Card 'li bir sisteme sahipseniz o zaman windows kartinizi ekran belleginin 2 katina cikartarak 1GB olarak goruyor.
Simdi FokusSHOP bu urunu 15.4" WXGA (1280 x 800) cozunurlukte getirttigi icin ekran karti da haliyle nVIDIA GeForce Go 8600M w/256MB (WXGA) oldugundan max. bu karti 512MB'a cikartabilirsiniz.
ACER olayini arastiracagim buldugum zaman buradan yine yazarim 256MB ile nasil 1GB yapiyorlarmis merak ettim dogrusu
arkadasım tercıhler meselesı ben 5 sayfa onde fılan acer 5920 ıle monsterın + larının we - lerını yazmıstım... dedıgım gıbı farkları ufak ayrıntılarda gızlı... ama ben acer almam mesela bana o makınayı sony yapsadı asus yapsadı alırdım ama soz konusu acer olunca suphe ıle bakıorum... walla benım makınada su anda problem war gondercem hıc de korkum yok makınadan ayrılamadıgım ıcın 1 haftadır ertelıorum... yrn bı terslık olmazsa gonderıorum...buyuk ıhtımalle persembe yada cuma elımde olcak makına... dıer teknık serwıslerde 1 ay suruncegıne makınam...bı haftalık ıstanbul yolculugu yapsın....
P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200... Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık) Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga... Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520. Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
umarım monster bu ekstra para kazanma huyundan vazgeçer ve sagı solu düzgün pc getirirler.şahsıma sogudum.hersey paraya dönmüş.nereyi bulsalar yolacaklar. ayrıca bazı arklar heryerde monster reklamı yapıo.bi ark yazmıştı her taraf reklamcı dolu diye.sanırsam haklı.umarım işin içinde fokusun parmağı yoktur.
evet arkadşalar başlığı epey kurcaladım ama net bi sonuç çıkaramadım. garanti veya destek konusunda herhangi bir sorun çıkıyormu acaba. bende işletim sistemsiz bir laptop almak istiyorum daha önce tecrübe yaşamış bir bir arkadaştan kısa ve öz bi yorum alabilirmiyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PinkRock -- 15 Temmuz 2007; 18:44:31 >
umarım monster bu ekstra para kazanma huyundan vazgeçer ve sagı solu düzgün pc getirirler.şahsıma sogudum.hersey paraya dönmüş.nereyi bulsalar yolacaklar. ayrıca bazı arklar heryerde monster reklamı yapıo.bi ark yazmıştı her taraf reklamcı dolu diye.sanırsam haklı.umarım işin içinde fokusun parmağı yoktur.
walla ben kımseden para almıorum kımse adına calısmıorum...sadece hakedenlerın hakettıgını alabılmesı ıcın ugrasıorum...eet reklam amaclı calısan ınsanlar mutlaka wardır her forumlarda oluor bellı etmıorlar ws ws ws... ben dh'a laptop alıcagım zaman uye oldum...o gunden berıdır de sadece mobıl cıhazlar we donanım bolumlerınde fılan yazılarımı gorursun baska bolume yazmıorum mesela... elımden geldıgınce pc alıcaklara ıhtıyacları dogrultusunda yardımcı olmaya calısıorum kı emınım kı burda takılan bı cok arkadas da buna calısıordur...
Kı ılhan beyın de burda yazıdıgı dunulurse we kımseye gel monster al tarzında yaklasımı oldugunu da gormedım...sadece forum uyelerının ıhtıyaclarına cewap wermeye calısııor...
herkese kolay gelsın... iyi forumlar...
egrı oturup dogru konusmak lzm ekran kartı 8600gt deıl gs de olsa bu ozellıkler ıcın ıı bır fıyatı war...17' de one gecmıs durumda bu makına anlasılan...ama 1-2 tane yedek pıl almak geekır...6 cel tahmınm kadarıyla en fazla 1.15 dakka 1.30 fılan gıder fazlası ımkansız gıbı gelıor... :)
PACKARD BELL SB85-P-005 Modeli Santa Rosa Platformuna mı ait ? Dx 10 Destekliyomu , Rami Max 4 gb Çıkabiliyomu (yada max 2 gb olurmu ? ) Kusura Bakmayın Pek Fazla Anlamıyom
kasanın önemini sizlere 2-3 sayfa önce söylemiştim.. bana ısrarla kasanın okadar da önemli olmadıgı söylenmişti.. ben acer demiştim 1-2 özellik dışında monsterdan gerek tasarım gerekse de uluslararası geçerliliği ile kat kat daha iyi dedim tabiki kişisel fikrim.. Ben mosteri nezaman tercih ederim onuda söylim 17inc li 8800 lü ekran kartı nezaman gelir ben ozaman tercih ederim yani insnlar monsteri kötüleyen kişi diye düşünmesinler ürünler hakkında kendi düşünüdklerimi yazıyorum ki 17 inc li modeli gelrse %90 monsterin o modelini alıcam... ama görünen bi gerçek var acer var... fl90 acer kıyaslamasında düşünmeden çekinmedn acer derim.. saygılar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncayt -- 15 Temmuz 2007; 21:29:11 >
PACKARD BELL SB85-P-005 Modeli Santa Rosa Platformuna mı ait ? Dx 10 Destekliyomu , Rami Max 4 gb Çıkabiliyomu (yada max 2 gb olurmu ? ) Kusura Bakmayın Pek Fazla Anlamıyom
Kardeş galiba Santa Rosa değil işlemci yazıyorda kablosuz ağ kartı ve turbo memory yazmıyor.Ayrıca DirectX 10 dstekli 512 MB 8600M GT ekran kartı var ekranı da yüksek çözünürlüklü.RAM de max 2 gb olur diye düşünüyorum.1 tane daha 1 gb 667 mhz almak lazım Bence süper bi alet fiyatıda uygun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaTaL1Ty_Salih -- 15 Temmuz 2007; 21:49:19 >
Kardeş galiba Santa Rosa değil işlemci yazıyorda kablosuz ağ kartı ve turbo memory yazmıyor.Ayrıca DirectX 10 dstekli 512 MB 8600M GT ekran kartı var ekranı da yüksek çözünürlüklü.RAM de max 2 gb olur diye düşünüyorum.1 tane daha 1 gb 667 mhz almak lazım Bence süper bi alet fiyatıda uygun
Intel Core 2 Duo T7300 işlemciler santa rosa lı diye biliyom ondan sorum cvp için teşekkürler
Intel Core 2 Duo T7300 işlemciler santa rosa lı diye biliyom ondan sorum cvp için teşekkürler
abi benim bildiğime göre santa rosa olması için işlemci T7XXX serisinden olacak,kablosuz ağ kartı INTEL 4965AGN olacak bide Intel Turbomemory olacak Ayrıca bu packardbell santa rosa değiilmiş arkadaşlar Mero platformu diyor sitesinde RAM ve Turbo Memory hariç ki bu ürün Turbo Cache i kullanıyor bence Monster dan eksiği yok hatta fazlası bile var Acer den iyi bence sizin önerilerinizde + yönde olursa almayı düşünüyorum bu laptopı
Marka PACKARD BELL
Ürün EASYNOTE SB85-P-005 2.0Ghz C2Duo T7300/1GB/160GB/17"/VH
Evet aslında kasa hakkında istediğinizi söyleyebilirsiniz haklısınız :) Ama arkasını carbonla kaplattırdıktan sonra bi problem kalmıyacak bnm için.Onun dışında cihaz resmen kopuyo :) (Aman nazar değmesin :D) Ve bu batarya kasadayken devreden çıkarabilme özelliğini tuttum :)Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 16 Temmuz 2007; 0:19:01 >
yanlışsam düzeltin ama NAPA = Core2 Duo, MEROM = Santa Rosa...
ayrıca santarosa işlemciler T7 ardından tek rakam(1-3-5-7) ve sonra 00 model nolular... T7100, T7300, T7500 gibi... T7200-400 filan santarosa değil NAPA...
düzeltme: yanlışmışım, aşşağıda düzeltmesi var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIR_Lama -- 16 Temmuz 2007; 10:12:09 >