pm atmıştım fakat görmemişsiniz sanırım.Asus s96j modellerinizden birini kullanıyorum ve bir ekstra batarya almayı düşünüyorum.6 hücreli bataryalarınızın fiyatlarını öğrenebilirmiyim? Bir de 9 hücreli bataryalar hakkında bir gelişme var mı onu merak ediyorum.Varsa paylaşırsanız sevinirim.
S96J barebone serisi için ekstra batarya fiyatı 6 CELL için 60 $ + KDV ve 9 CELL için 90 $ + KDV' dir. 9 CELL bataryaların Haziran ayı içinde stoklarımızda olacağını sanıyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: schumacher__
merhaba İlhan Bey
pm atmıştım fakat görmemişsiniz sanırım.Asus s96j modellerinizden birini kullanıyorum ve bir ekstra batarya almayı düşünüyorum.6 hücreli bataryalarınızın fiyatlarını öğrenebilirmiyim? Bir de 9 hücreli bataryalar hakkında bir gelişme var mı onu merak ediyorum.Varsa paylaşırsanız sevinirim.
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
İlhan Bey benim size bir sorum olacak bende T2 REX w1511 modeliniz var alalı yaklaşık 1 ay falan oldu.Lakin Cad Cam uygulamarı kullandığımdan dolayı ekran biraz ufak geliyor..Eğer size getirsem bu modeli 17 '' lik bir modelle değişme şansım olabilirmi?(15 günlük süreyi aştık ama inşaAllah yardımcı olursunuz çünkü çok zorluk çekiyorum)..Şu anda cihazda herhangi bir sorun çizik yara izi vs... hiçbirşey yoktur..Eğer bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
İlhan bey benim sorumada bir yanıt verirseniz memnun olurum....
İlhan bey genelde bu memnun kalınmaz ise 15 içinde koşulsuz iade kısmı konuşuluyor ancak bunu biraz açarsak iş uygulamaya geldiğinde bir sorun çıkıyormu,yani geri almada bir problem oluyormu? Ben şuan dell inspiron 6400 cs-11 modelini kullanıyorum memnunum ve bir sorunum yok ancak yinede almadan önce monster'ı yeterince araştırmadığım için pişmanım denilebilir.Bu soruları ise kendim için değil performansa önem verdiği için masaüstü alacakken caydırıp monster laptopları tavsiye ettiğim arkadaşım için soruyorum.Anlarsınız ki benim tavsiyem olduğu için ilerde her problem çıkışında benimde başım ağrıyacak.Aklıma takılanlar bu upgrade olayı tüm modellerde varmıdır ve de sadece alırken bir seçme şansımı sunar?Yoksa aldıktan sonrada masaüstü gibi geliştirme olanağı varmıdır.Ben kendi laptopumu ati radeon x1400 ekran kartına sahip diye almıştım,ancak aldıktan sonra kartın normal x1400 gibi 128 bit değil 64 bitlik x1400 olduğu gibi kötü bir sürprizle karşılaştım.Performans aşırı oynamasada yinede fark var tabi.Ve monster'ların genelinde olan geforce go7600 ekran kartınında 64 bit lik modellerinin olduğunu duydum.Bu olay monsterlarda nedir merak etiim cevaplarsanız sevinirim.Bu arada arkadaş bilgisayarı eylül-ekim gibi almayı düşünüyor..
eet artık bende bir monsterciyim...Gozum telefonda... tel gelecek bılgısayarımı almaya gıdecegım... T72hel802 aldım arkadaslar....Fark odeyerek ramlarımı 800mhzlık taktırdım... Buyuk ıhtımalle yrn yada salı gunu sabahtan elıme gecmıs olur..
Bende T2-rex modeli var oyunları calıstırıgımda tam ekran olmuyor ıkı kenarda sıyah bosluklar kalıyor bazı oyunlarda 1280 e 800 çözünürlüğü ile bunu halledebılıyorum ama dıgerlerınde nasıl yapıcam dığer marka laptoplarda bu sorun yok ılk acılısta tam ekran olarak oynanıyor.
Aranızda 17'' lik performans serisinden monster kullanan var mı? Var ise deneyimlerini paylaşabilir mi?
Ben 1.5 ay önce almaya niyetlenmiştim ama onun yerine Vaio Sz450n/c aldım. Açıkçası pişmanım. Kesinlikle tavsiye etmem. Monster'in methini duya duya almaya niyetliyim artık.
Bende T2-rex modeli var oyunları calıstırıgımda tam ekran olmuyor ıkı kenarda sıyah bosluklar kalıyor bazı oyunlarda 1280 e 800 çözünürlüğü ile bunu halledebılıyorum ama dıgerlerınde nasıl yapıcam dığer marka laptoplarda bu sorun yok ılk acılısta tam ekran olarak oynanıyor.
Bu sorun bendede var eğer bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa seviniriz kardeşler....
Sizin de belirttiğiniz gibi iade yada değişim işleminin yapılabilmesi için gereken 15 günlük süre maalesef dolmuş. Ancak size yine de bir şekilde yardımcı olmaya çalışacağız. Ürünü iade alamayız ancak başka bir MONSTER Notebook modeli ile değişim işleminin yapılıp yapılamayacağını değerlendirebiliriz.
Öncelikle almak istediğiniz 17" notebook modelimiz ile ilgili satış departmanımızdan Kadir yada Barış Bey ile konuşup istediğiniz modelin siparişini verin lütfen. Bu işlem sonrasında değiştirmek istediğiniz T72W1511 modelinin teknik servisimiz tarafından incelenmesi gerekmektedir. Bu inceleme sonrasında eğer ürün üzerinde fiziki bir problem yoksa fark tutarını tahsil ederek ürün değişimini yapmaya çalışırız. ( Kesin olarak söz vermiyor olmakla birlikte üründe bir sorun yoksa ve fatura tarihi üzerinden 30 günden fazla bir süre geçmemişse değişimin yapılabileceğini sanıyorum. )
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: ciga75
quote:
Orjinalden alıntı: ciga75
İlhan Bey benim size bir sorum olacak bende T2 REX w1511 modeliniz var alalı yaklaşık 1 ay falan oldu.Lakin Cad Cam uygulamarı kullandığımdan dolayı ekran biraz ufak geliyor..Eğer size getirsem bu modeli 17 '' lik bir modelle değişme şansım olabilirmi?(15 günlük süreyi aştık ama inşaAllah yardımcı olursunuz çünkü çok zorluk çekiyorum)..Şu anda cihazda herhangi bir sorun çizik yara izi vs... hiçbirşey yoktur..Eğer bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim..
İlhan bey benim sorumada bir yanıt verirseniz memnun olurum....
Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
W15 serisi barebone modelleri için 9 CELL batarya opsiyonu maalesef şu an için bulunmamaktadır. Bu konuda herhangi bir gelişme olursa forumda duyurularını mutlaka yapıyor olacağız.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: pyr@mid
İlhan bey w1511 serisi için de 9hücreli bataryalardan bahsedebilir miyiz? onlar da gelecek mi ve fiyatları bukadar mı olacak?şimdiden teşekkürler
15 gün koşulsuz ürün iade garantisi; oldukça uzun zamandan beri devam eden ayrıcalıklı satış sonrası hizmetlerimizden biridir. Ürünü tekrar satın alabileceğiniz biçimde ( yani originalliği kesinlikle bozulmadan ) ilk 15 gün içinde memnun olmadığınızı belirterek ( evinizin duvar rengine ürünün renginin uymadığını, arkadaşlarınızın yada eşinizin yada herhangi birinin ürünü beğenmediğini ve bunun sizi rahatsız ettiğini söyleyerek, yada hiçbir açıklama yapmadan ) anında ürünü iade edebilirsiniz. Bu ürünün tekrar satılabilirliği ile ilgili bir problem olmaması ( çizik, kırık, yanık vs. ) koşulu ile sorunsuz ve kesin olarak anında uyguladığımız bir hizmet modelidir. Bu işlem sonrasında ürünü isterseniz iade edip başka bir model MONSTER Notebook alabilir, başka bir marka notebook alabilir, başka bir bilgisayar parçası alabilir yada paranızın iadesini talep edebilirsiniz. Talebiniz anında ilgili arkadaşlarımız tarafından prosedürlere uygun biçimde yerine getirilecektir.
Tüm modellerimizde 128 bit ekran kartları kullanılmaktadır. Notebook modellerimizde Ekran kartı ve LCD panel dışındaki özellikler ( CPU, RAM, HDD, *Optik okuyucu, Wireless, Yazılım, Çanta, Batarya, Adaptör ) değiştirilebilir yada upgrade edilebilir yapıdadır. Bu bileşenleri bugün düşük özellikler ile alıp gelecekte yükseltmek yada uygun biçimde değişiklik yapabilmek teorik olarak mümkündür. Ekran kartı ve LCD panellerin değiştirilebilir bir yapıda olabilmesi için çalışmalarımız devam etmektedir. 2008 yılında bu konuda ciddi gelişmelerin olacağını sanıyorum.
Eylül - Ekim gibi yeni birçok modelimiz inşallah gelmiş olacak. O modellerden herhangi birini alıp memnuniyetle kullanabilirsiniz.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
* CD-RW + DVD Combo sürücü yada DVD-RW sürücü seçimi yapılabilir. Optik okuyucuda maalesef marka değişimi yapılamamaktadır.
quote:
Orjinalden alıntı: KRAToX_DLL
İlhan bey genelde bu memnun kalınmaz ise 15 içinde koşulsuz iade kısmı konuşuluyor ancak bunu biraz açarsak iş uygulamaya geldiğinde bir sorun çıkıyormu,yani geri almada bir problem oluyormu? Ben şuan dell inspiron 6400 cs-11 modelini kullanıyorum memnunum ve bir sorunum yok ancak yinede almadan önce monster'ı yeterince araştırmadığım için pişmanım denilebilir.Bu soruları ise kendim için değil performansa önem verdiği için masaüstü alacakken caydırıp monster laptopları tavsiye ettiğim arkadaşım için soruyorum.Anlarsınız ki benim tavsiyem olduğu için ilerde her problem çıkışında benimde başım ağrıyacak.Aklıma takılanlar bu upgrade olayı tüm modellerde varmıdır ve de sadece alırken bir seçme şansımı sunar?Yoksa aldıktan sonrada masaüstü gibi geliştirme olanağı varmıdır.Ben kendi laptopumu ati radeon x1400 ekran kartına sahip diye almıştım,ancak aldıktan sonra kartın normal x1400 gibi 128 bit değil 64 bitlik x1400 olduğu gibi kötü bir sürprizle karşılaştım.Performans aşırı oynamasada yinede fark var tabi.Ve monster'ların genelinde olan geforce go7600 ekran kartınında 64 bit lik modellerinin olduğunu duydum.Bu olay monsterlarda nedir merak etiim cevaplarsanız sevinirim.Bu arada arkadaş bilgisayarı eylül-ekim gibi almayı düşünüyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 23 Nisan 2007; 21:49:01 >
17''lik performans serisi laptoplarınızdan almak istiyorum. Ancak aklımda şöyle bir soru var; Fan sesi nasıl? 1 Ay önce Sony Vaio Sz450n/c modeli aldım ama fan sesinden dolayı bin pişmanım. Acaba sizin bu modeller ne durumda bu konuda?
Ben iki gündür Monster T72Z96J2 MODELİNİ KULLANIYORUM. SANIRIM BEKLENTİLERİM ÇOK FAZLA İMİŞ. TAM BİR HAYAL KIRIKLIĞI YAŞADIM. TUŞ TAKIMI GERÇEKTEN KALİTESİZ YANİ BİRAZ DAHA İYİ OLAMAZMIYDI. ALIRKEN BUNDAN ŞİKAYET EDEN BİRİSİNİN YAZISINI OKUMUŞTUM. KENDİ KENDİME DATRON KULLANIYORUM ONDAN DAHA KÖTÜ OLABİLİRMİ TUŞ TAKIMI DEDİM ONDAN DAHA KÖTÜ ÇIKTI. KULLANAN ARKADAŞLAR HEL80 SERİSİNİN TUŞ TAKIMLARI DAHA MI KALİTELİ ? VE EKRAN BEN BU PARLAK EKRAN NEDİR ANLAMADIM. EKRAN BENİM ESKİ NOTEBOKUMUN EKRANIYLA AYNI O ZAMAN PARLAK EKRAN DİYE BİRŞEY YOKTU. ARKADAŞIMDA TOSHİBA VAR ONUN EKRANI GERÇEKTEN PARLAK ACABA TRUE PARLAK DEDİKLERİNDEN Mİ? VE EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞIM TUŞ TAKIMINI EKRANI FALAN TAKMAM AMA BENİM NOTEBOKUMU DEĞİŞTİRMEMİN SEBEBİ NOTEBOOKTA OYUN OYNAMAKTI. F.E.A.R ADLI OYUN NORMAL AYARLARDA OYNARKEN YER YER TAKILIYOR ATİX1600 512 MB EKRAN KARTINDAN DAHA FAZLA PERFORMANS BEKLİYORDUM. ACABA BEN Mİ HATA YAPIYORUM YOKSA EKRAN KARTININ PERFORMANSI BU KADAR MI? ACABA NDİVİDA DAHA MI İYİ? ALIRKEN BASTIRA BASTIRA KADİR BEYE SORDUM DİĞER KASALARDA AYNI MI? DİYE (İNTEL ONAYLI OALNLAR) AYNI DEDİ HEL 80 SERİSİNİ Mİ? TERCİH ETMELİYDİM. AMA BİRİSİ BANA BU EKRAN KARTININ PERFORMANSIYLA İLGİLİ BİLGİ VERİRSE SEVİNECEĞİM. 3D BECKMARK TESTLERİNİDE YAPACAĞIM. ACİL YARDIM BİRİSİNİN BENİ İKNA ETMESİ GEREKİYOR YOKSA ÜRÜNÜ İADE EDECEĞİM.
ilhan bey ben 11.04.2007 tarihinde sizin oraya geldim vista driverlarını Allah razi olsun10 dakika içinde cd ye çektiler ve aldım. bu sırada z96j olan dizüstümün dvd writerini daha iyi bir tane ile değiştirip değiştiremiyceğimi sordum. teknik servisden bunun mümkün olmadıgı soylendi. yukardaki yazınızda ise mumkun olduğunu soyluyorsunuz .
eğer mumkunse değiştirmek isterim. açıkcası beğenmediğim tek tarafı modelin dvd wtirerı .
bu arada cpu normal de 50 derece civarında oluyor. fan rahatsız etmiyor. revit programında ram (1 gb ) biraz az kalıyr gibi. onun dışında nfs carbon full tam ekran rahatlıkla oynnayabiliyorum. işlemci zaten 1 milyon super pi de 25 sn çıkıyor başlı başına bir canavar. sanırım bende 9 cell bir batarya almalıyım. birde 17 inç taşımak zor oluyor bunun yerine 19 inç lcd alıp en çok vakit geçirdiğim yerde onu kullanmayi düşünüyorum.
selamlar
pyr@mid arkadaşım w1511 modelini bilemiyeceğim ama hel80 serisinin boardları 800mhz ramları destekliyormuş.w15 modelleri için İlhan beyden yardım istemenız daha dogru olur yanıltmak istemem. Fark konusuna gelince benim makınanın orjinalinde 2x1gb hi-level marka 667mhz ramlar wardı.Yine hi-level marka ram takıldı 800 mhzlık ve ikisi için 30$+kdv fark ödedim...Yani bana T72hel802 modeli 800mhz ramli olarak 1429$+kdv gibi bi fiyata geldi... Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Edit:Yazım hatası...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 23 Nisan 2007; 2:55:39 >
Uff bu 800 mhz ram olayı keyfimi kaçırdı :( , Nerden çıktı şimdi ne güzel süper uyumlu mutlu bir hayatım vardı t72hel81'imle. Bende 2gb 667 var, 800 mhz yapsam fark edilirmi?
ARKADAŞLAR FORUMDA KONUUNZU YENİ GÖRDÜM 2 GÜN İÇİNDE BİR NOTBOOK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KENDİM GRAFİKERİM VE SİSTEM ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN' (( MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T7200 2Ghz 15.4" 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T72S96J2 )) ADLI ÜRÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AÇIKÇASI KİMİLERİ ÇOK İYİ DİYOR KİMİLERİ İSE BİLİNDİK MARKALARDAN ŞAAŞMA DİYOR BEN BU İŞTEN ANLUIIYAN VE BU MODELİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM EMRE DAĞTEKİN SAYGILARIMLA.
arkadaşım bu modelini bende kullanıyorum..çok memnunum..bugüne kadar çok fazla araştırma yaptım..ancak bütün markalardan vazgeçip bu ürünü iyiki almışım diyorum..ayrıca MONSTER ın bu modelinin asus ve intel ortak üretmektedirler..iyice oku ve araştır diğer modelleride.. allaha şükür hiçbir sorun yaşamadan kullanıyorum..kesinlikle almanı tavsiye ederim.. makinanın özelliklerine zaten diyecek söz yok...bunun dışında satış sonrası desteği çok önemli konu..forumu okuduğunda nasıl bir destek sağladıklarını yakından göreceksin..
ARKADAŞLAR FORUMDA KONUUNZU YENİ GÖRDÜM 2 GÜN İÇİNDE BİR NOTBOOK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KENDİM GRAFİKERİM VE SİSTEM ÇOK ÖNEMLİ BENİM İÇİN' (( MONSTER T2-REX INTEL CORE 2 DUO T7200 2Ghz 15.4" 2GB 160GB TAŞINABİLİR BİLGİSAYAR T72S96J2 )) ADLI ÜRÜNÜ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM AMA AÇIKÇASI KİMİLERİ ÇOK İYİ DİYOR KİMİLERİ İSE BİLİNDİK MARKALARDAN ŞAAŞMA DİYOR BEN BU İŞTEN ANLUIIYAN VE BU MODELİ KULLANAN ARKADAŞLARDAN ACİL YARDIM BEKLİYORUM EMRE DAĞTEKİN SAYGILARIMLA.
merhaba!Ben de bilgisayar mühendisiyim,bahsettiğin modelin aynısının 1gb ramlisini kullanıyorum.Şu ana kadar yazılımsal birkaç sorun dışında hiçbir sorun yaşamadım diyebilirim.Bilindik markalardan şaşma diyenler,inan bana çoğunlukla bilgisayardan anlamayanlar.Ben şahsen kullanıyorum ve gayet memnunum.Mesela önyargılı yaklaşanlardan çoğu ilk önce onlar çok ısınıyor fln derler,halbuki alakası yok.Ben amerikadan kendi,özel getirdiğim hitachi 100gb 7200rpm hard disk kullanıyorum(ki en performanslı ve en çok ısınan hard disklerden biridir) fakat yine de arkadaşımın toshiba sı(a100-847; t7200 işlemci, 1gb ram,5400rpm hdd) benim bilgisayardan daha çok ısınıyor.
Bu arada bazı kişiler ekran kalitesinden pek memnun değil,ben müh.olduğum için açıkçası beni çok ilgilendirmiyor ekranın nasıl olduğu,fakat bir grafiker için ne kadar etkili olur orasını bilmiyorum.Donanımsal olarak bir tereddütün olmasın fakat,ekran konusuna dikkatli bak derim ben.Veya satın al,nasıl olsa ilk 15 gün için koşulsuz iade garantisi veriliyor,beğenmezsen iade edersin
HERKESE SELAM BÖYLE BİR FORUM SAYFASININ ASLINDA DERNEĞİN OLDUĞUNDAN TESADÜFEN HABERDAR OLDUM VE ÇOK SEVİNDİM ÇÜNKİ BENDE MONSTER CİYİM NOTEBOOK U YAKLAŞIK 5-6 KADAR ÖNCE ALDIM TELEFONLA SİPARİŞ VERDİM HER NEKADAR SİPARİŞ ŞEKLİMDEN DOLAYI ÜRÜN HAKKINDA ŞÜPHELERİM OLDUYSADA ELİME GEÇİNCE FİRMANIN GERÇEKTEN GÜVENİLİR OLDUĞU KANAATİNE VARDIM ŞU AN HALEN T2-REX T72S96J2 MODELİNİ KULLANIYORUM BİLGİSAYARI MÜMKÜN OLDUĞUNCA ZORLADIM AMA HİÇ İNAD ETMEDEN TÜM İŞLEMLERİ YAPTI YALNIZ BEN BURADA SİZE BAZI GÖZLELERİMİ VE UFAK TEFEK SORUNLARIMI AKTARACAĞIM İLHAN BEY DE DAHİL OLMAK ÜZERE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM. SATIN ALDIĞIM ÜRÜNDEN DEDİĞİM GİBİ ŞİKAYETÇİ DEĞİLİM AMA ÇANTA BİRAZ DAHA SAĞLAM, KULLANIŞLI VE KORUYUCU ÖZELLİKLERE SAHİP OLABİLİRDİ VE BİRDE DVD ROM ARIZALANDI DEVAMLI OKUMA HATASI VERİYOR KEŞKE DAHA KALİTELİ BİR PARÇA KULLANILABİLİNSEYDİ DAHA İYİ OLURDU BİLGİSAYARIMI SON 10 GÜNE KADAR WIN XP İLE KULLANDIM BİR SORUN YAŞAMADIM ŞU AN VİSTA ULTIMATE KURDUM İŞLETİM SİSTEMİ SADECE BALON İNANIN BELKİDE DRIVER EKSİKLİĞİNDEN AMA BAŞ AĞRITIYOR BEN TEKNİK SERVİSTEN GÖNDERİLEN LİNK TEN TÜM DRIVERLARI İNDİRDİM FAKAT SES KARTI VE CAMERA DA SÜREKLİ SORUN YAŞIYORUM MESELA BİL İN ÜZERİNDEKİ MİKRAFONLAR ÇALIŞMIYOR SERTEK-BİSON 1.3 MP KAMERA İSE HER NE KADAR KURULU GİBİ GÖRÜNSEDE SİSTEM TARAFINDAN TANINMIYOR HER YOLU DENEDİM AMA OLMADI HATTA ÇAKIŞMALARA SEBEB DE OLABİLİYOR BİLGİSAYAR MAVİ EKRAN HATASI BİLE VERDİ ÇOK CAN SIKICI OLSADA CAM DRIVERİNİ KALDIRMAK ZORUNDA KALDIM TABİKİ BU SADECE VİSTA DAN KAYNAKLI BİR SORUN BU SORUNLARI AŞABİLMEM İÇİN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİRİM BİLGİSAYARLARIMIZ SÜPER GERÇEKTEN KIYMETİNİ BİLMAK LAZIM
Sayın İlhan YILMAZ, "T72S96J1" model notebook ürününüzün anakart marka ve modeli nedir? Bu anakart 800 MHz hızındaki RAM'leri desteklemekte midir? Eğer desteklemekte ise, hangi marka RAM'ler takılabilir ve bu RAM'ler için ne kadar fark ödemek gerekecektir? Saygılarımla...
Yukarıdaki mesajımda sizin bu yazınızı okuduktan sonra bir düzeltme yaptım. Optik okuyucu CD-RW+DVD Combo yada DVD-RW olarak seçilebilmektedir. Şu an Combo sürücü tercih edilmediği için bu durumu mesajı ilk yazdığımda belirmek gereği duymamıştım. Optik okuyucu tedarik edilirken marka seçimi yapılarak maalesef getirilememektedir. Bu yüzden bugün için bu şekilde bir seçim yapabilmek maalesef mümkün değildir. 2008 yılı ve sonrasında muhtemelen bu tip değişimleri yerine getirebilmek için daha sağlıklı bir zemin oluşacaktır diye düşünüyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: musssa
ilhan bey ben 11.04.2007 tarihinde sizin oraya geldim vista driverlarını Allah razi olsun10 dakika içinde cd ye çektiler ve aldım. bu sırada z96j olan dizüstümün dvd writerini daha iyi bir tane ile değiştirip değiştiremiyceğimi sordum. teknik servisden bunun mümkün olmadıgı soylendi. yukardaki yazınızda ise mumkun olduğunu soyluyorsunuz .
eğer mumkunse değiştirmek isterim. açıkcası beğenmediğim tek tarafı modelin dvd wtirerı .
bu arada cpu normal de 50 derece civarında oluyor. fan rahatsız etmiyor. revit programında ram (1 gb ) biraz az kalıyr gibi. onun dışında nfs carbon full tam ekran rahatlıkla oynnayabiliyorum. işlemci zaten 1 milyon super pi de 25 sn çıkıyor başlı başına bir canavar. sanırım bende 9 cell bir batarya almalıyım. birde 17 inç taşımak zor oluyor bunun yerine 19 inç lcd alıp en çok vakit geçirdiğim yerde onu kullanmayi düşünüyorum.
Ben de sonunda 72HEL802 modelini alarak monsterci oldum:) Çok şükür günlerce gecelerce laptop araştırıp, onda şu var bunda bu yok derdi bitti.
Bilgisayarın performansı süper
Vistadan 4.5 puan alıyor ki benim emektar masaüstünü katlamış durumda:)
Kasaya gelince; internette gördüğümde beğenmemiştim kasasını. Keşke aynı özellikler asus kasada olsaydı demiştim. Ama yerinde gidip incelediğimde fikrim tamamen değişti. Kasa çok şık geldi bana. Tabii ki zevk meselesi. Bence sitedeki resmi değiştirseler iyi ederler. Fırsatı olan arkadaşların da ürünü mutlaka bi görmelerini tavsiye ederim.
Herşeyden memnunum ama ufak bi problemim var. Harddiskim (100gb 7200rpm) çalışırken tıkırtı sesleri çıkarıyor. Başlangıçta çok farketmedim ama sessiz bir yerdeyken özellikle ses daha çok hissediliyor. Benimle birlikte arkadaşım da aynı modelin 160gb 5400 rpm modelini aldı onda hiç ses yok. Acaba 7200rpm olduğun için mi oluyor yoksa bi problem mi var?
Bir de Pardus 2007 kurmayı düşünüyorum. Driveri var mıdır bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
schmaucher öncelikle ilgine çok teşekür ederim yorumlarınızla önyargım tamamen kalktı ve ayrıca özelikle bu ürnün intel ve asus utarafından üretilmiş olması bi nevi referansata ola biliyor ayreten dediklerinde yola çıkark birçok tanınmış markanın birzamanlar hiç tanınmamış olmasınıda hesaba katarsak aslında monster şu anda fiyatına göre piyasa en iyi performansı veren makinalardan biri olduğu kkanısınına ulaştım ekran kartıda aslında yaptığımş için gayet yeterli sayıla bilir tekrar ilgine teşk ediyorum ayreten ilhan beyinde bilir kişi olarak bu bilgisayar hakındaki yorumlarıı duymak isterim yada bir grafikeri kullana bileceği bir bilgisayar tavsiye etmesini önemle rica ederim saygılar.
" T72S96J1 " modelimiz ve tüm modellerimiz 800 Mhz bellekleri desteklemektedir. Tüm 800 Mhz bellekleri takıp kullanabilirsiniz. Stoklarımızda şu an sınırlı sayıda HI-LEVEL yada infenion memory bulunmaktadır. Satış departmanımızdaki arkadaşlardan bilgi alabilirsiniz.
1 GB DDR-2 667 Mhz bellekler ile 800 Mhz bellekler arasında 15 $ + KDV fiyat farkı bulunmaktadır.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s
Sayın İlhan YILMAZ, "T72S96J1" model notebook ürününüzün anakart marka ve modeli nedir? Bu anakart 800 MHz hızındaki RAM'leri desteklemekte midir? Eğer desteklemekte ise, hangi marka RAM'ler takılabilir ve bu RAM'ler için ne kadar fark ödemek gerekecektir? Saygılarımla...
ilhan bey bizi adam yerine koymuyor sanırsam neyse lafımız boşa gitmiş olsun ama başka arkadaşlar varsa bana ürün önerecek grafikerler için uygun ideal merakla bekliyorum tşk
Intel VBI programı ile 2 YIL uluslararası garantisi bulunan diz ustulerin(compal kasali urunler) Ankara'da servis hizmeti alabilecegi yerler nerelerdir?(monster servisi disinda)
" ilhan bey bizi adam yerine koymuyor sanırsam " ifadeniz beni tahmin edemiyeceğiniz kadar çok şaşırttı, o nasıl söz ? Estağfurullah, olur mu öyle bir şey ? !!! Niçin böyle bir ifade kullanma gereği hissettiniz açıkcası anlayamadım !!! Forumdaki tüm mesajlara elimden geldiğince yanıt vermeye çalışıyorum ( sizin de gördüğünüzü sanıyorum !!! ) ama anında yanıt vermem yada tüm işimi bırakıp bütün soruları bir anda yanıtlayabilmem doğal olarak mümkün değil. Sadece yanıtı kısa soruları mesela biraz önce birikmiş maillerimi yanıtlarken arada hızlı hızlı cevaplamaya çalışıyordum. Tam bu sırada sizin bu mesajınız geldi. Neyse, bir anlık dalgınlıkla yazdığınızı düşünüyorum böyle bir mesajı...
T72S96J2 modeli en çok sattığımız, beğenilen, ASUS tarafından üretilmiş ve INTEL programında yer alan yüksek performanslı modellerden biridir. Tüm uygulamalarınızda bu ürünü sorunsuz olarak kullanabilirsiniz. Grafik uygulamalar açısından ekran kalitesinin çok sorun yaratacağını sanmıyorum ancak 1280x800 çözünürlük muhtemelen sizin için yetersiz gelecektir. Bu modeli daha yüksek çözünürlüğe ihtiyaç duyduğunuz durumlarda uygun bir LCD / CRT monitöre bağlayarak sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.
Bir grafikere en uygun notebook modellerimiz http://www.fokusbilgisayar.com/asp/listgroup.asp?group=UPM4 adresinde yer alan 17.1" notebook modellerinden biridir bence. Bu modellerimizde 512 MB DDR-3 7950 GTX ekran kartı ve 17.1" UWXGA 1920x1200 Ekran çözünürlüğü bulunmaktadır. Bu özellikler ( fiyatın 1. öncelik olmadığından hareketle yazıyorum bunları tabi ) grafik tasarım amaçlı kullanım için kesinlikle en üst düzeyde beklentileri karşılamaktadır. Ekonomik 17" modellerimizden birinide değerlendirmenizi tavsiye ediyorum.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: ecko286
ilhan bey bizi adam yerine koymuyor sanırsam neyse lafımız boşa gitmiş olsun ama başka arkadaşlar varsa bana ürün önerecek grafikerler için uygun ideal merakla bekliyorum tşk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 24 Nisan 2007; 0:25:55 >
Maalesef Intel VBI ürünlerine özel bir servis noktası Türkiye' nin hiçbir yerinde bulunmamaktadır.
Selamlar,
İlhan YILMAZ
quote:
Orjinalden alıntı: hobbs
Intel VBI programı ile 2 YIL uluslararası garantisi bulunan diz ustulerin(compal kasali urunler) Ankara'da servis hizmeti alabilecegi yerler nerelerdir?(monster servisi disinda)
forumlara pek alışkın değilim bunu bilgisizliğime verin yorumunuz için çok ytteşekür ederim sanırım aceleci davrandım yarın ilk işim satın almak olucak tşk.
İlhan bey ben w1511 model monster almıştım 2ay kadar önce.bugun mesajınızla ögrenmiş oluyorum ki "afacan" 800mhz da destekliyormuş.birkaç gün içinde sizden bu değişimi fiyat farkını ödeyerek talep etsem bu değişimi yapabilir misiniz? not: bu durumda olan arkadaşlar olabilir diye forumda kalabalık yapıyorum, kusura bakmayın.saygılar
ilhan bey dediğiniz gibi kargo 23 nısanda calısomus we monsterımı bugun aldım...Ama galıba olu pıkselım war... Şimdı yatmam gerektıgı ıcın kontrol edemıcem.yrn yurda gıdecegım ıcın yurda kontrol edıcem.forumda su olu pıksel programını aramam we bulmam gerekıo yardımcı olabılcek warsa cok sevınırım.
İlhan Bey başınızı çok ağrıttım ama bir sorum olucaktı. Can Beyle mail yoluyla konuştum we kapak dışında başka noktalara da airbrush işlemını uygulama imkanımız war mı dıe sordum (mesela ekranın alt kısmına we kenar çerçevesine)we bunu elektronık olarak hasar yaratıp yaratmıcagını sordum.Bu konuda sızden bılgı almamın daha uygun oldugunu soledı. Boyle bir işlemde bulunsak lcdnın zarar gorme olasılıgı nedır? Birde Can bey dış kapakta çalısırken kapagın sokulup çalısma bıttıkten sonra tekrar takıldıgını soledı sanırsam(bunu soledıklerınden cıkarsadım yanlıs olabılır) bunu sokme ıslemını ıc cerceveye de yapma ımkanı warmı?
İçime sinmedi konusmayı ekledim...Yaptırmayı dusunen arkadaşlar warsa yardımcı olabilir diye dusundum.
quote:
Can Bey selamlar. >İlhan Beyle bi suredır forum.donanimhaber aracığıyla konusmaktaydım.Bende >bir monster sahibi oldum ve yaptığınız çalısmalarla ilgili olarak bilgi >almak istedim. >İmkanım olursa haziran yada temmuz ayı içersinde İstanbula gelip monsterımı >size emanet etmek ıstıyorum...Fakat öğrenmek istediğim bir iki şey var. >Birincisi dış kapak uzerınde yaptıgınız çalışmalar tahmını olarak kac gun >suruyor? mesela İlhan Beyin monsterına yaptıgınız dinazor biraz zor bir >çalışma gibi gözüküyordu.Böle bi çalışma tahmini olarak ne kadar zamanınızı >alıyor? >İkincisi ise bu tarz bir çalışma bize yaklaşık olarak ne kadara mal oluyor? >Üçüncü olaraksa diyelim ki çalışma sırasında bir aksilik oldu ve modelde >ciddi bir hata oluştu bu durumda ne yapabilirsiniz? >Böle bir şeyden bahsettiğim için kusura bakmayın ama sonuçta hepimiz insanız >we hatalarımız olabılıyor işiniz ciddi emek we dikkat gerektiren birşey >olduğu için artı daha kapakların değiştirilebilme gibi bi olanağıda olmadığı >için ve de elektronik bi alet sonuçta ciddi paralar veriyoruz insan korkuyor >ister istemez. >Şimdiden teşekkür ederim. >Umarım en geç temmuz ayı içersinde görüşmek ümidiyle...İyi çalışmalar.. > >Ekrem ÖZER >İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü >Kimya Mühendisliği Öğrencisi...
quote:
Selamlar Ekrem, > > Mesajın için teşekkürler. Sorularınıza cevap olarak: > > 1) Laptop üzerine yapılacak airbrush çalışması desene ve benim elimdeki iş yoğunluğuma bağlı olarak, çalışılacak desenin seçimi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ben yalnız laptoplara değil, otomobil, motosikletten tutun da t-shirte kadar farklı alanlarda airbrush uygulamaları yapmaktayım, elimde üzerinde çalışmakta olduğum bir iş varsa ona bağlı olarak bir süre verebilmekteyim. Ancak bir laptop üzerine çalışmanın boya ve verniğin kuruma süreleri de dikkate alınarak yaklaşık bir haftayı bulabileceğini söyleyebilirim. > > 2) Çalışmalar seçilen desendeki ayrıntı düzeyine bağlı olarak fiyatlandırılmaktadır. Basit desenler için fiyat 100 USD den başlamaktadır. > > 3) Açıkçası laptopların elektronik düzenleri konusunda ne yeterli bilgim ne de sizler kadar deneyimim var. O nedenle yanlızca laptopun kapağını kabul etmeyi üzerinde çalışmayı yaptıktan sonra bitmiş ürün olarak teslim etmeyi tercih etmekteyim. Eğer tüm cihaz için uygulama yapmayı düşünmekteyseniz teknik detaylar için İlhan Bey'e danışarak sorunu çözmeye çalışmalıyız diye düşünüyorum. > > Eğer kapak üzerindeki airbrush çalışması esnasında oluşabilecek bir boya ve vernik probleminden bahsediyorsanız, bu ihtimalin zayıf olduğunu söylemeliyim. En kötü ihtimalle bozulan boya veya verniğin sökülerek kapağın orijinal haline döndürülebileceğini söyleyebilirim. > > Görüşmek üzere. > > İyi günler... > > Can yücel > Airbrush Ressamı
Arkadaslar neye niyet neye kismet derler ya....iste oyle bir durum oldu
Gecen gun de anlattigim uzere monster alacakken simdi bu linkteki mankineyi aldim ve cok cok memnunum.Monsterin assasinda kalmayacak hatta bircok ozellik bakimdan daha ustun bir makine ve 100 dolar gibi de ucuz...Bence ikilemde olan arkadaslar incelesin derim....