Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorilerim | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri | Reklam ver
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
ilhan@fokusshop.com

12 Temmuz 2007, 11:40:37  
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

Sn. Ekkkooo ve değerli arkadaşlar;

MONSTER Notebook' larda ortak uyumluluk standartlarında klavyeler kullanılmaktadır. FL90' larda ve S96S modelinde kullanılan klavye modeli HEL80 modelimizde kullanılan ile birebir aynıdır. Enter tuşu küçük değildir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Ekkkooo

İlhan bey fl90 ları ıncelerken dıkkatımı cektı... bu kasalarda enter tusu kucuk mu bana mı ole geldı ????
takıntılı adamım bu konuda belkı benım gıbı olanlar olabılır... :P

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 24:13:52  

Biz bu fotografa bakarak konuşmuştuk İlhan bey. Aşagıdan resim koymak için tıklayın diyodu tıklaıdm inş koymuştur :D

Ufaltılmış ön izleme resmi

Ekteki dosya (1)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 12 Temmuz 2007; 12:16:49 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Ekkkooo

12 Temmuz 2007, 24:16:47  

quote:

Orjinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. Ekkkooo ve değerli arkadaşlar;

MONSTER Notebook' larda ortak uyumluluk standartlarında klavyeler kullanılmaktadır. FL90' larda ve S96S modelinde kullanılan klavye modeli HEL80 modelimizde kullanılan ile birebir aynıdır. Enter tuşu küçük değildir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

İlhan bey fl90 ları ıncelerken dıkkatımı cektı... bu kasalarda enter tusu kucuk mu bana mı ole geldı ????
takıntılı adamım bu konuda belkı benım gıbı olanlar olabılır... :P

:) ohhh ıcıme su serpıldı... ilhan bey ben galıba yrn makınayı gondercem...eat aracılıgıyla gondermeyı dusunuorum yıne annem basımın etını yıyor gıt teknık serwıs makbuzu al bılmem ne bılmem ne...
sony baslıgında bı arkadas yazmıstı boardunu degıstırmısler (problme boarddamıs)serwıste sonra işlemcıyıde degıstırmısler galıba core duo 1.8 ı c2d 1.66 yapmıslar galıba bu ıımı kotumu dıe soruordu... benımkınde de bole bısıy yapsanız ılhan bey hazır gelmısken...
bı 965 board takıwerse teknık serwıstekı arkadaslar kazara oldu desınler walla dava filan acmıcan... :D

P4 3.0,2x256mb ddr400, 80gb samsung hdd, gforce fx5200...
Creative Zen Vision M 30 gb siyah...(İzmir içi elden satılık)
Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Logitech G9... You Can CaNoN..Mp 520.
Airties RT 211...Codegen 2.5' 320gb external hdd...
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 24:39:19  

Sn. İlhan bey klavyenin normal olmasına çok sevindik.Ancak bir takıntı problemimiz daha var bizim :D Ekko arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla HEL80 serisin touchpad i kapatan bir kombinasyon yok.Acaba bu yeni FL90 serisinde var mı ? Lütfen olduğunu söyleyin :D Tekrar teşekkür ederim. İyi günler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 12 Temmuz 2007; 13:30:19 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ilhan@fokusshop.com

12 Temmuz 2007, 13:18:29  

Sn. ArGoN®;

Maalesef FL90 serisinde touchpad' i kapatan bir kombinasyon yok. Ancak MONSTER FL90 serisinde ekstra bir bilgi olarak belirtmek istediğim bir özellik var arkadaşlar : " Akıllı Batarya Yönetimi " yazılımı ve " Akıllı Şarj Tuşu ". Bu özellikler gerçekten çok iyi düşünülmüş özellikler.

Notebook' unuzu bu tuş sayesinde isterseniz sürekli elektriğe takılı olarak kullanabiliyor ve bataryanızın bu süreçte devrede olmamasını sağlıyorsunuz. Yani bataryanızın sürekli şarj olarak ömrünün azalmasını engellemiş oluyorsunuz. İstediğiniz zamanda yine bu tuşu kullanarak elektrikte çalışırken bataryanızın aynı zamanda şarj olmasını sağlayabiliyorsunuz. Bu da ne sağlıyor arkadaşlar biliyormusunuz ? Normalde bataryaların ömrü ortalama 300 şarj / deşarj işlemi kadardır. Bataryaların verimli olarak kullanılabilmesi ve ömrünü yitirmemesi için ortalama haftada 2 defa tamamen deşarj edip yeniden şarj etmek tavsiye edilir. Bazı kullanıcılar bataryanın ömrünü uzatabilmek için notebook' da çalışırken bataryayı tamamen çıkartarak notebook' larını elektiriğe bağlı olarak kullanıyorlar ve bu şekilde bir çözüm üretmeye çalışıyorlardı. Bu süreçte elektriğin kesilmesi halinde tabi veri kayıpları oluşabiliyordu vs.vs.vs. MONSTER FL90 serisi notebook' larda bulunan " Akıllı Batarya ve Şarj Yönetimi " özelliği sayesinde artık hem bataryanın çok daha verimli kullanılabilmesi mümkün olmakta, hem sürekli olarak bataryayı çıkarıp takmak gerekmemekte hemde muhtemel veri kayıpları ortadan kalkmaktadır.

Bataryanız muhtemel bir elektrik kesintisinde siz hangi şekilde kullanıyor olursanız olun hemen devreye giriyor bu arada.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: ArGoN®

Sn. İlhan bey klavyenin normal olmasına çok sevindik.Ancak bir tekıntı problemimiz daha var bizim :D Ekko arkadaşımdan öğrendiğim kadarıyla HEL80 serisin touchpad i kapatan bir kombinasyon yok.Acaba bu yeni FL90 serisinde var mı ? Lütfen olduğunu söyleyin :D Tekrar teşekkür ederim. İyi günler :)

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 13:23:40  

Teşekkürler İlhan bey.Touchpad i kapatmayı veririz bizde :D Bazı şeylerden feragat etmek lazım değil mi :) Akıllı şarj yazılımını çok sevdim.Anladığım kadarıylada akıllı batarya yönetim yazılımı da bnm paso sorup durduğum power4gear yazılıma karşılık gelen , işlemci hızını değiştirebilen bir program. Biraz daha ayrıntılı bilgi olsaydı daha çok sevinirdim:) Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar.

Ariyetten birde birşey sormak isterim.Her yazınızda fl90 ve s96s serilerinin birbiriyle tamamen uyumlu oldugundan bahsediyorsunuz. peki ben tutupda s96s lerin yazılımlarını fl90 a yuklesem nasıl bir sonuc alırım ? Mesela onlarda touchpad i kapatan kombinasyonu kullanan bir yazılım var kombinasyonla olmasada işletim sistemi üzerinden kapatmaya çalışsam falan olur mu ? :D Tekrar teşekkürler.İyi çalışmalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 12 Temmuz 2007; 13:35:13 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
freeman01018

12 Temmuz 2007, 14:34:55  

sn. İlhan Bey,

fokusbilgisayar.com daki kıyaslama menüsünü daha güzel bir şekilde yapamazmısınız?(web sitenizi kim tasarladıysa artık,pek anlamam bu işlerden)

yani şöyle mavibilgisayar.com daki yada hepsiburada.com daki gibi bir kıyaslama yapmayı isterdim,çünkü kıyaslamada sitenizde kocaman iki tane sayfayı aynen koyuyor ve hiç hoş gözükmüyor,güzel bir karşılaştırma yapamıyorsun.
zaten bir ton model var aklında tutamıyosun,
örneğin bi kaç tane fl90 modelinin arasında, birinin ram i 667 mhz diğerininki 800,birinde hediye çanta var bir diğerinde yok ,birinde 120 bir başkasında 160 gb,bir de bunların fiyatları da farklı olunca!:( yani ideal bir değerlendirme yapmak için kalem kağıt alıp yazmak gerekiyor bir yerlere, bunu şu an sitenizde fl90 modelleri arasında gezerken farkettim,çok kafamı karıştırdı,yani şöyle 4 tane ürün tek bir sayfada sütünlar halinde aşağı doğru sıralansa daha hoş olabilir.
Gerçi forumda okuduğum kadarıyla bir çok esneklik gösteriyormuşsunuz(mesela 667 mhz ram yerine 800 mhz takmak gibi filan),ama zaten hemen her türlü kombinasyonu yapmış gibisiniz ürün çeşitlerinde(böyle bir esnekliğin uygulanmasına mahal bırakmayacak derecede),
zaten ankarada oturuyorum mağazaya gelip inceleme şansım olmayacak,oğuz bilgisayara da gitmedim hiç ama istanbuldaki mağazanızdaki çeşitliliği göremeyiz sanırım,
çok uzattım heralde,
sonuçta ben laptopumu aldıktan sonra benim için bir anlam ifade etmiyecek ama yeni müşterilerinize daha iyi bir tasarım ve daha güzel bir seçim imkanı sunabilirsiniz ,sadece bir öneri belki de çok ayrıntı(millet burda bir ton tartışma yaparken ben web sayfasına takıldım:D),ama mükemmellik ayrıntılarda gizlidir demişler değil mi?

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
FIR_Lama

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 15:06:27  

freeman,

zaten alet özelliklerini sen seçtiğinden sadece kasa incelemen gerekiyor... bu konuda da oğuzlar bilgisayara gidip muhabbet ederek, istersen yanında oyun götürerek istediğin gibi deniyebiliyorsun... hatta kendileri de bazı demo oyunları kurmuş oluyor...

dün akşam ilhan beyle konuştuğuma göre bugün ankaraya test aletini yollayacaklardı, yani yarın oğuzlarda olur... ben gidip bakıp, siparişi vericem :) yerini bulamam, vs dersen kızılayda buluşup birlikte gideriz

FReaK oN a LeaSH
Steam ID: FIR_Lama
EA Wii Profile: ReDSe7eN
Super Smash Bros Brawl: 4168-2613-6553
sertacarslan

12 Temmuz 2007, 15:07:48  

Merhaba İlhan bey, nasılsınız?

Dün itibariyle daha önce karşılaştırmasını da yaptığım Acer Aspire AS5920 7300 modelini 1.563 USD + KDV'ye satın aldım. Aslında 1.300 USD'yi pek geçmek istemiyordum, ama kısmet
Keşke Monster'in fiyat-performans liderliği misyonunun arkasında durduğu günlerde Monster ile tanışsaydık ve çorbada bizim de bir parça tuzumuz olsaydı.

Laptopumu şirkete getirdim, laptop çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ben o kadar Monster'in fiyat-performansını ve müşteri ilişkilerini insanlara anlatmışken ve çoğu arkadaşımın kafasındaki önyargıları yıkabilmişken neden kendim Acer aldım? Beni bekleyen arkadaşlarımdan bahsetmiştim daha önce, onlardan ikisi niye Monster abi diyorlar ve bugün Acer alıyorlar, diğer ikisi piyasanın biraz oturmasını bekleyecekler.

Ben kendi adıma inanın sizin kaybettiğiniz parayı sizden daha fazla umursuyorum. Belki de gerçekten fiyat konusunda siz elinizden geleni yapıyorsunuzdur, eğer öyleyse kızışan piyasada Allah yardımcınız olsun diyorum.

Şunu tekrar söylemek istiyorum, şu anda, bu piyasada Asus mu-Monster mi, Dell mi-Monster mi, Acer mi-Monster mi sorularına Monster denebilmesi için onlardan en az 200 USD ucuza satmalısınız. (Buradaki bilgisayar kurtlarını kastetmiyorum, onlar seçimlerini daha bir mantık çerçevesi dahilinde yapıyorlar (benim gibi ), ben dışarıdaki gerçek büyük büyük pazardan bahsediyorum.

Bunları sadece size geri bildirim olsun diye yazıyorum, en azından böyle düşünen potansiyel müşterilerin de olduğunun farkında olun lütfen...

Saygılarımla...

Ekteki dosya (1)
Bitti_rüya

12 Temmuz 2007, 15:34:18  

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

freeman,

zaten alet özelliklerini sen seçtiğinden sadece kasa incelemen gerekiyor... bu konuda da oğuzlar bilgisayara gidip muhabbet ederek, istersen yanında oyun götürerek istediğin gibi deniyebiliyorsun... hatta kendileri de bazı demo oyunları kurmuş oluyor...

dün akşam ilhan beyle konuştuğuma göre bugün ankaraya test aletini yollayacaklardı, yani yarın oğuzlarda olur... ben gidip bakıp, siparişi vericem :) yerini bulamam, vs dersen kızılayda buluşup birlikte gideriz

Oğuzlar bilgisayarın adresini verebilirmisin arkadaşım?

FIR_Lama

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 15:43:11  

veremem :) bende adres olarak gitmiyorum ama fokus'un sitesinde bayiler kısmında telefonu var, arayıp sorabilirsiniz... sümer 2 sokak oluyordu galiba bulunduğu yer...

neden Acerdan vazgeçtiğim konusu da acer alan arkadaşlara şöyle açıklanabilir: dün acerlarla birlikte ingilizce windows alıp alamayacağımı sormak üzere acer'ın teknik desteğini aradım...
1. aramada teknik desteğe değil operatöre bağlandım, operatör teknik desteğin çok meşgul olduğunu ve 5-10 dakka sonra aramam gerektiğini söyledi...
2. aramada direkt teknik desteği aradım, 7 dakika boyunca herkes meşgul bir sonraki kişi sizle ilgilenecek lafı ardından aradığınız için teşekkür ederiz diyip telefon kapandı...
3. aramada tekrar desteği aradım, 2. dakikada telefon açılıp alo diyip ben alo derken yüzüme kapadılar...
4. aramada yine desteği aradım... 5. dakikada ben kapadım sıkılıp...
5. aramada operatöre bağlanıp bu aramalarımı saydım, telefonunuzu alalım biz size geri dönelim dediler... ve dün öğlen 2den beri geri dönen olmadı...

işte acer'ın bu müthiş desteğinden dolayı acerdan vazgeçtim

FReaK oN a LeaSH
rapBiTT

12 Temmuz 2007, 15:58:16  

araya girmek gibi olacak ama bi sorum var...
bu aralar laptop almayı düşünmekteyim ve daha çok oyun amaçlı olacak...yaptığım araştırmalarda monsterların bana daha uygun oldunu gördüm lakin şöyle de bi durumla karşılaştım...yazdığım diğer forumlarda ya da kullanan kişilerden monsterların servis konusunda biraz sıkıntılı olduğunu duydum...bu konuda yardımcı olabilecek birisi var mı??umarım yazdığım yanlış anlaşılmaz...amacım kimseyi kızdırmak ya da benzeri bir duruma sebep olmak değil...sadece kafama takıldı ve sormak istedim...
birde burda fokus bilgisayardan yetkili birisi var mı???satın almayla ilgili bi kaç sorum olacak...pm'den ulaşırsa iyi olur...

teşekkür ederim...

S U L H
FIR_Lama

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 16:05:31  

ilhan@fokusshop.com gibi birisi var... galiba o ilgili

şaka bi yana ilhan bey var... kendisi en bi yetkili kişidir... email adresi msnidir ama bazen işten güçten msne cevap veremeyebiliyor... bir önceki sayfada bi mesajında 3-4 msn adresi daha vermişti sorularla ilgili...

ayrıca her şekilde acerdan ilgili bir servisi var bence... iki markayıda daha almadım ama acerdan kimseyle konuşamadım... ilhan beyin kabusu oldum resmen login olur olmaz soru yağdırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIR_Lama -- 12 Temmuz 2007; 16:10:16 >

FReaK oN a LeaSH
rapBiTT

12 Temmuz 2007, 16:09:50  

@ FIR_Lama

eyvallah...aldık msn'den sorcaz artık kendisine...

S U L H
M.B.T

12 Temmuz 2007, 16:40:57  

Keşke monster'da da özel kasalı modeller mevcut olsa... İnşallah ilerde oda olur.
FL90 modellerinin 9 hücreli bataryaları stoklarınızda mevcut mu İlhan bey? Güncel fiyatı nedir? Eğer yoksa ne zaman gelecek?
sekmay

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 17:05:18  

Intel® Core™2 Duo T7300 ( 800 Mhz )
512 MB nVIDIA GF8600GS DX10
15.4" WXGA (1280 x 800)Parlak Ekran
2 GB Dual DDR II 667 Mhz ÖB Garanti
120 GB 7200 RPM SATA 8MB Cache
Dual Layer DVD RW +/-
Intel 4965 802.11 AGN ( 3 Anten )
4 in 1(SD/MMC/MS/MS Pro )Card Reader
Dahili Bluetooth Ver. 2.0
Dahili Camera 2.0 Megapixel
bu özelliklerde 2138 ytl monster marka notebook almayı düşünüyorum sizce bu fiyata uygun mu (işletim sistemi hariç)

realbrutal

12 Temmuz 2007, 18:58:58  

acerın hdmi çıkışının olması ve 8 cell bataryasının olması acer için büyük bir avantaj.ben şu an alacak olsam tercih sebebim olacak iki özellik

ancak monsterdada 7200 rpm harddisk ve (okuduğum kadarıyla)servis avantajı var.

şu aralar laptop alacaklara Allah kolaylık versin diyorum

ve soruma geçiyorum.İlhan bey santa roselı laptop getirme planları içinde ağustos sonu gibi gelecek başka bir kasa modelinden bahsediyordunuz. hdmi çıkışı olan ve ekran çözünürlüğü daha yüksek 15 inç modellerden. bu modelin geliş tarihi ile ilgili bir değişim,fiyatları hakkında bir bilgi,tam kasa özellikleri hakkında bir bigi varmı?cevabınız için şimdiden teşekkürler

The Soul Of BMW.
karizma2, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir.
hysteria2056

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 19:38:21  

arkadaslar T73S96S1 modelini bihafta kadar once aldım gayet guzel ve performanslı fakat ince bir ses geliyor bilgisayardan aldıgımdan beri kamerayı acınca gidiyor bu ses eknik servise goturdum fakat butun bu modellerde var bu ses dediler bi program verdiler onu acınca gidiyor ses fakat bu tam olarak bir cozum deil o programda camerayı surrekli acık tutuyor ve gereksiz yere pil yiyior.T73S96S1 olan dier arkadaslar da bole bir ses varmı birde ses kartı ve ekran kartı suruculerinin guncel versioyonları mevcutmu ( ses kartı beta surucu ile gelioyor, ekran kartı ise eminim ki daha iyi bir surucu ile cok daha iyi bir performans vericektir.)

ArGoN®

12 Temmuz 2007, 19:56:35  

Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim bugun 12 temmuz ve ben saat 6 da T75FL904 modelinin siparişini verdim.Yardımcı olanlara çok teşekkür ederim.Hysteria arkadaşım içine sinmediyse söyle değiştirsinler ilk 15 gün içinde olduğuna göre . . . İlhan beyle görüştüm 9 celli asus ve compal kasalara uygun bataryaları en gec agustosa kadar helletmeyi hedefliyorlarmış.Fiyatıda 90 dolar olucakmış. Burada monsterın fiyat performans konusunda geri kaldıgını soyleyenler için ilhan bey gerekli ve mantıklı açıklayı yapmıştı.Neden hep fazlasını istiyoruz bilmiyorum.Bende bir kaç şey soylemek istiyorum.Öncelikle acerın 5920 modelinde içindeki parçaların kalitesini ve serisini kontrol edebiliyor musunuz ? Kartların yongaları hakkında fikriniz var mı ? Gigabyte ethernet var mı ? Kasa tasarımını bizzat delice_doluca arkaşımız incelemiş bnm topic altında yazmış rica ederim burdada yazar.Ariyetten disk hızının 5400 oldugunu biliyorsunuz. Servis desteginden bahsetmeme gerek bile yok yukarda arkadaşım belirtmiş.Ariyetten kasa tek parça halinde garanti kapsamında ve kesinlikle karıştırmanız yasak.Upgrade vs de yasak.Önceden belirtiğim gibi notebook alma işi taleplere göre değişir.Ben çok pimprikli bir insan oldugum için ethernet kartının eski model olmasından dolayı bile içime sinmeyebilir ki bazı yabancı sitelerde okuduguma gore 2 tip 8600 GT var.Bu modelde hangisi bilmiyorum ama siz bence sorun. 600 mhz çekirdek speed/700*2 bellek hızı olan iyi versiyonu ve 450 ye 1200 olan dandik versiyonu var. Kimse bundan bahsetmiyor. Ya 2. modeliyse ? Onun dışında birşey söylemek istemiyorum. Kusura bakmayın biraz aceleyle ve hışımla yazdım bu mesajı lütfen yanlış anlamayın sadece bilgi vermek istedim kesinlikle yazarken agresif değildim.Genelde öyleymiş gibi yazıyorum da kusura bakamyın :) Son olarak ne olursa olsun bence monsterların fiyat/performans oranı yinede acer dan iyi.Gerekse içndeki ufak ufak parçaların modeli gerekse servis ve garanti kapsamının geniş çaplı olması...Çok teşekkür ederim bu yazıyı okuma zahmetine katlandığınız için. Saygılar ... :))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
tuncayt

12 Temmuz 2007, 20:37:53  

acerin bu ürününün tasarımı gerçekten çok hoşmuş
quote:

Orjinalden alıntı: sertacarslan

Merhaba İlhan bey, nasılsınız?

Dün itibariyle daha önce karşılaştırmasını da yaptığım Acer Aspire AS5920 7300 modelini 1.563 USD + KDV'ye satın aldım. Aslında 1.300 USD'yi pek geçmek istemiyordum, ama kısmet
Keşke Monster'in fiyat-performans liderliği misyonunun arkasında durduğu günlerde Monster ile tanışsaydık ve çorbada bizim de bir parça tuzumuz olsaydı.

Laptopumu şirkete getirdim, laptop çalışma arkadaşlarım tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı. Şimdi ben o kadar Monster'in fiyat-performansını ve müşteri ilişkilerini insanlara anlatmışken ve çoğu arkadaşımın kafasındaki önyargıları yıkabilmişken neden kendim Acer aldım? Beni bekleyen arkadaşlarımdan bahsetmiştim daha önce, onlardan ikisi niye Monster abi diyorlar ve bugün Acer alıyorlar, diğer ikisi piyasanın biraz oturmasını bekleyecekler.

Ben kendi adıma inanın sizin kaybettiğiniz parayı sizden daha fazla umursuyorum. Belki de gerçekten fiyat konusunda siz elinizden geleni yapıyorsunuzdur, eğer öyleyse kızışan piyasada Allah yardımcınız olsun diyorum.

Şunu tekrar söylemek istiyorum, şu anda, bu piyasada Asus mu-Monster mi, Dell mi-Monster mi, Acer mi-Monster mi sorularına Monster denebilmesi için onlardan en az 200 USD ucuza satmalısınız. (Buradaki bilgisayar kurtlarını kastetmiyorum, onlar seçimlerini daha bir mantık çerçevesi dahilinde yapıyorlar (benim gibi ), ben dışarıdaki gerçek büyük büyük pazardan bahsediyorum.

Bunları sadece size geri bildirim olsun diye yazıyorum, en azından böyle düşünen potansiyel müşterilerin de olduğunun farkında olun lütfen...

Saygılarımla...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
Monster[CI]

12 Temmuz 2007, 21:19:09  

Yaw önemli olan kasa deik kasa önemlide bi yere kadar Sana celeron oyunları oynatmayan dandik bir laptop ve kasasıda dünyanın en iyi kasası ödül yagmuru almış bir kasa olsun aldın şimdi bu laptopu napacan kasasının klavyeleriyle half life 2 companyofheroes mi oynucan kasa bi yere kadar monsterın kasaları dandik deil bi kere sade ve hoş bence acerim bu modeli beyaz klavye mesela işte elin kirlendi klavye anında pislenir onu silmek detaya inmek istemiorum yani prestijli bi adam böle oyuncak gibi kasaları almaz mesala sony adamlar öle şatafata önem vermior ama iyi satıyor monster da öle şatafata gerek yok demek istedigim arkadaşlar özellikler begendiginiz gibi olsun kasasıda standart orta halli olsun yeter böle acerin notebookları oyuncak gibi beyaz beyaz şahsen begenmedim nedense ouncak gibi geldi biraz prestij gerek mercedes E200 gibi acerin bu modeli Nıssan micraya benzemiş nese uzatmadan adamın beyni önemli fizigi degil eyin olmassa fizigi istedigi kadar güzel olun nese çok uzattım bana katılıosunuz bi teşekkür yeter katılmayanlarında canı sagolsun

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
Eğitim Fakültesi – Türkçe Öğretmenliği
freeman01018

12 Temmuz 2007, 21:26:31  

fır_lama ve diğer ankaralı arkadaşlar,
bu oğuz bilgisayara giden var mı, bütün modeller orda varmı?

bu arada ben T73FL904 modelini almayı düşünüyorum...

MONSTER T73FL904
NOKİA 6630
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 21:31:05  

Şahsen ben sonuna kadar katılıyorum ama dediğim gibi işte ihtiyaç meselesi.Biz ( en azından ben ) öğrenciyiz , program yazarız , grafik tasarlarız , oyun oynarız saglam makina gerekli bize , öğrenciyiz fiyatı iyi makina gerekli bize ( en azından bana ) biz ona göre bilgisayar alırız.Kimisi prestijli ortamlarda çalışıyordur patronları markaya , kanıtlanmış(!) kaliteye önem veriyordur güzel görünümlü kaliteli bilgisayar alır.Ariyetten bencede monsterın kasaları dandik deil ve bence sade olması daha güzel.Mesela yeni FL90 serisinin kasa rengi siyaha çok yakın koyu bir renk(video incelemesinden gordugum kadarıyla), power ve hdd ışıkları da mavi ve turuncu olarak bu rengi çok güzel tamamlıyor şahsen , gayette kaliteli duruyor bence.İnş elime geçince inceleme ve fikir paylaşımı için fotograflarının , iyi ve kötü yanlarını paylaşmak istediğim bir topic açacağım böylece herkes görebilecek ve fikir edinebilecek :))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Monster[CI]

12 Temmuz 2007, 21:43:40  

Argan video inceleme adresini koyarsan sevinirim

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
FIR_Lama

Sisteme Gözat

12 Temmuz 2007, 21:57:55  

@freeman01018:
dediğim gibi, ilhan bey bugün göndereceklerini söyledi, yani gelirse yarın gelecek... ben telefon açıp uğricam oğuzlara...

@ArGoN®:
kesinlikle oyun oynarım... önceden oynamam aslında diyordum ama www.starcraft2.com aklıma geldi sonradan... işte o anda oyun oynarım dedim :)

FReaK oN a LeaSH
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 22:01:16  

Buyrunuz efnm video inceleme bu. T73Fl901 olması gerekiyo hatırladığım kadarıyla.

http://www.donanimhaber.com/videolar.asp?izle=91

Yannız bir ricam olucak ArgAn deil ArgOn ::)) teşekkürler.Saygılar.

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

12 Temmuz 2007, 22:28:03  

Evet aslında bi yerde "malesef" olmak , bi yerde "ne kadar iyi ki" olmak üzere oyun vazgeçilmez , şimdilik . . .:))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
M.B.T

12 Temmuz 2007, 23:18:44  

Arkadaşlar, herkes her kasa dizaynından hoşlanmayabilir. Ayrıca, güzel kasa illa janjanlı, kımıl kımıl olmak zorunda değil monster'ın kasalarına çok kötü diyen de olmadı. İçeriği zaten iyi, kasada da daha iyiye doğru ilerlemek, daha çok kişiye ulaşmak, daha çok kişinin gözüne de hitap emektir, gönüllere hitap ettiği gibi
özel ve güzel kasa sadece içi boş, görüntü için alınan süs eşyası demek değildir. İllaki beyaz olacak, mavi olacak, çiigene pembesi olacak da değildir. İlla acer'ın veya alienware'in modellerine benzeyecek diye de bir şey sözkonusu değil. Karbon fiber görüntü güzeldir, ama herkes tercih etmez. Çünkü tek başına tercih sebebi değildir görüntü.Garanti önemli, servis önemli, insanın içine sinmesi önemli, ihtiyaçları önemli... Özel ve güzel kasa darbelere dayanıklı da olabilir, sürekli bilgisayarını düşüren kişiler için tercih sebebidir. Veya üzerine dumanı tüten bir fincan sıcacık şekerli kahveyi boca etseniz de, iki dakikada bir sigara külü dökseniz de sorun çıkartmayacak bir tasarım da olabilir. Tamamen bana özel de olabilir
Birileri ihtiyaçları nedeniyle farklı şeyler hayal eder, birileri o hayalleri gerçeğe dönüştürür, birileri de gerçeğe dönüşenleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırır
beman

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 12:03:54  

Merhabalar İlhan Bey.

Ben hel 801 kullanmaktayım şuan ve aşağıda yazdığınız yazı dikkatimi çekti.Ben notebookumu 6 ay önce aldım ve 6 aydır neredeyse 24 saat açık.Şimdi bunda böyle bir tuş yok diye pili diğerlerinden daha çabukmu bitecek?

Benim bildiğim normelde pil dolduktan sonra enerji pilden geçmiyor böylece pil ömründe kısalmada olmuyor diye biliyorum.Ama sizin yazdıklarınız aksine yalanlıyor bildiklerimi...

Şimdi benim en dikkat ettiğimi husus pilin ömrünü kısaltmamak için elimden gelen çabayı göstermektir ve elektirikteyken pil dolduktan sonra notebooka zarar gelmesin diye çıkarmıyorum ve pil dolunca da zaten enerji pilden geçmiyor diye bilyorum geçsede özel devre sayesinde zararsız hale geleceğini biliyorum.Son 2 yıl içinde üretilen notebooklarda pil doluyken enerji koruması olduğunu yani pil dolu olduğunda elektirik pilin üstünden geçmeyecek yapıda anakart dizayn edildiğini biliyordum....

Kısacası şuan Hel801 de durum nedir?Tam detaylı bilgi verebilirmisniz?

quote:

Orjinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. ArGoN®;

Maalesef FL90 serisinde touchpad' i kapatan bir kombinasyon yok. Ancak MONSTER FL90 serisinde ekstra bir bilgi olarak belirtmek istediğim bir özellik var arkadaşlar : " Akıllı Batarya Yönetimi " yazılımı ve " Akıllı Şarj Tuşu ". Bu özellikler gerçekten çok iyi düşünülmüş özellikler.

Notebook' unuzu bu tuş sayesinde isterseniz sürekli elektriğe takılı olarak kullanabiliyor ve bataryanızın bu süreçte devrede olmamasını sağlıyorsunuz. Yani bataryanızın sürekli şarj olarak ömrünün azalmasını engellemiş oluyorsunuz. İstediğiniz zamanda yine bu tuşu kullanarak elektrikte çalışırken bataryanızın aynı zamanda şarj olmasını sağlayabiliyorsunuz. Bu da ne sağlıyor arkadaşlar biliyormusunuz ? Normalde bataryaların ömrü ortalama 300 şarj / deşarj işlemi kadardır. Bataryaların verimli olarak kullanılabilmesi ve ömrünü yitirmemesi için ortalama haftada 2 defa tamamen deşarj edip yeniden şarj etmek tavsiye edilir. Bazı kullanıcılar bataryanın ömrünü uzatabilmek için notebook' da çalışırken bataryayı tamamen çıkartarak notebook' larını elektiriğe bağlı olarak kullanıyorlar ve bu şekilde bir çözüm üretmeye çalışıyorlardı. Bu süreçte elektriğin kesilmesi halinde tabi veri kayıpları oluşabiliyordu vs.vs.vs. MONSTER FL90 serisi notebook' larda bulunan " Akıllı Batarya ve Şarj Yönetimi " özelliği sayesinde artık hem bataryanın çok daha verimli kullanılabilmesi mümkün olmakta, hem sürekli olarak bataryayı çıkarıp takmak gerekmemekte hemde muhtemel veri kayıpları ortadan kalkmaktadır.

Bataryanız muhtemel bir elektrik kesintisinde siz hangi şekilde kullanıyor olursanız olun hemen devreye giriyor bu arada.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

Beman bemanyak
DeLiCe_DoLuCa

13 Temmuz 2007, 12:06:16  

bu işin sonunun nereye varacağını tahmin ediorum :garanti bankası ile focus bilgisayar anlaşacaklar ve kişiye özel flexy laptop çıkartacaklar . artık sadece özelliklerine değil , tipine de siz karar vereceksiniz .

gollum
FIR_Lama

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 12:27:09  

@beman:

dediklerin doğru, fakat benim anladığım fl90lardaki özellik sayesinde istersen fişe taktığında şarj etmeyebiliyorsun laptopu... hani sen eve gittiğinde laptopun pili %50de olsa da takıyorsun ya şarja... bunda o olmuyo gibi geldi...

FReaK oN a LeaSH
pisiko__

13 Temmuz 2007, 12:38:18  

arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyodum

bende hel80 serisi notebook var bu seride go7600 ekran kartları mevcut ve T2-REX S96S serisi notebooklar la aynı kasa ya sahipler ve T2-REX S96S serisi notebook larda 512 MB nVIDIA GF8600GS DX10 destekli ekran kartları var

şimdi benim sormak istediğim bende olan hel80 serisi notebook daki ekran kartını çıkarıp gf8600gs takabilirmiyiz? (bunu aynı kasaya sahip oldukları için söylüyorum) eğer yapabilirsek bana maliyeti ne olur?

Excuse me! One minute, one minute... Artık benim için Konu Dışı bitmiştir, daha da gelmem! Bu böyle biline...
işin mizahi kısmı...
Cnet

13 Temmuz 2007, 1:11:10  

Bugun bir CANAVAR sahibi oldum.. Darisi tum isteyenlerin basina.

ArGoN®

13 Temmuz 2007, 1:12:44  

Valla arkadaşım biraz yukarda biraz şakacı bir dille aynısını ilhan beye bizden sorduk şaka yaptıgımızı bildigi için bişi demedi :D Zaten ekran kartları ayrı bir kart olarak bulunmuyor notebooklarda , yongaları boardun ustunde geliyor bildiğim kadarıyla. Belki boardu direk değiştirebilirler şu an ki fl90 serisininkiyle uyarsa eğer :) İnş uyar ya oyle olursa 2 sene sonra bende 8700 Gt taktırırım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 13 Temmuz 2007; 1:14:03 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
FIR_Lama

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 1:15:51  

@Cnet:
fotoğraf isteriz, yorum isteriz, test isteriz... bide hangi canavar?

FReaK oN a LeaSH
tuncayt

13 Temmuz 2007, 1:26:19  

arkadaşlar m570ru nun 8700 gt ekran kartlı modeli yurt dısında piyasalrda çıkış tarihi 16 TEMMUZ OLARAK BELİRLENDİ...
http://www.rockdirect.com/viewNotebook.php?pName=XTREME%20770
buyrun yukardaki size kaynak tarih en altta yazıyor bu arada m570ru daki turuncumsu şerit bu üründe gözükmüyor ama kasa aynı kasa turuncu şeritten memnun olmayanlara duyrulur, bu arada ürünün HDMİ çıkışı malesef yok...

intel core2duo t7800 2.60ghz, nvidia 512 mb 8700gt ,2gb ram , vista ultimate 32 bit, 17' monster laptop
ArGoN®

13 Temmuz 2007, 1:26:25  

Merk etme benm elime bi geçsin hayırlısıyla T75FL904 adı altında bir topikte tüm isteklerinizi yerine getirmeye çalışacağım ; fotograf , test , yorum vs vs :))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
ArGoN®

13 Temmuz 2007, 1:30:15  

quote:

Orjinalden alıntı: tuncayt

arkadaşlar m570ru nun 8700 gt ekran kartlı modeli yurt dısında piyasalrda çıkış tarihi 16 TEMMUZ OLARAK BELİRLENDİ...
http://www.rockdirect.com/viewNotebook.php?pName=XTREME%20770
buyrun yukardaki size kaynak tarih en altta yazıyor bu arada m570ru daki turuncumsu şerit bu üründe gözükmüyor ama kasa aynı kasa turuncu şeritten memnun olmayanlara duyrulur, bu arada ürünün HDMİ çıkışı malesef yok...

Bu m750ru sitede rocker laptop olarak gecio annadıgım kadarıyla.Sanırım bu bizim turkiyedeki monster gibi bir firma topluyor. Ya tam bilmiyorum doğru mu ? 1 kere girdim o izlenim geldi de. Değilse nedir bunun markası falan filan ? :)) Teşekkürler .

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
tuncayt

13 Temmuz 2007, 1:34:04  

dünyada çeşitli isimler halinde satılıyor bu ürün... kasa üreticisi ise clevo...

Cnet

13 Temmuz 2007, 2:03:18  

quote:

Orjinalden alıntı: FIR_Lama

@Cnet:
fotoğraf isteriz, yorum isteriz, test isteriz... bide hangi canavar?

T73S96S0 aldim firlama :) gt al falan dediler ama bu bile ihtiyacimin coooook cok otesinde.. kullanmayacagim bi giris ya da cikis icin neden para ya da zaman kaybedeyim :) (ayrica bu alette yeterince giris cikis mevcut:P)

oyun oynayan biri olmadigim icin elimde kurulum falan yok. aldigimi duyan arkadasin teki elinde spiderman 3 ile gelip bakalim bunu acabilecek mi falan dedi.. kurduktan sonra calistirmakla kalmadi tum ozellikleri maksimumdayken rahatca oynayabildi..

@HERKES
doganin bir kanunu var; hersey degisir.. teknoloji alaninda ise degisime yetismek imkansiz.. su cikacakmis bu cikacakmis bunun fiyati duser falan diye beklerseniz forumlari eski pc'nizle okumaya devam edersiniz

bir de sunu hatirlatmak istiyorum; parca ozelliklerini okuyup yorum yapan kisiler yerine kullanan kisilerin soylediklerini ciddiye alsinlar. celeron 1.8 kullanip yeni islemciler hakkinda yorum yapan cok insan olduguna eminim..

ayrica test mest demissin firlama.. ayni pc ile 2 defa ust uste test yaparsan puanlarin ayni olmadigini gorursun genelde :) yani bizim gibi bilgisayari evinde ve isinde kullanan insanlarin test yapabilecek yeterli sartlara sahip odugunu dusunmuyorum. istedigin bi test varsa senin icin yapabilirim ;)

bu arada bilgisayari kurarken dvdromdan oyle bir ses geldi ki... "oo guzel promosyon olarak matkap da vermisler" dedim.. halimi gormeliydiniz :P
tabi cok gecmeden kullandigim cdnin bozuk oldugunu farkettim..

su an 1. gun ve hic bir sorunum yok aksine monsteri gec kesfettigim icin uzuluyorum.. daha once bir tane edinebilirdim..

ChinoStery
Uzaklaştırılmış
¥ gün kaldı.

13 Temmuz 2007, 2:24:47  

@Cnet

Hayırlı olsn canavarın, benim asus g1s yattı gibi artık bu saatten sonra olmaz heralde.. çok kararsızım hiçbirşey beğenemiyorum.. senden makinanın resimlerini istiyorum mümkünse yüksek kaliteli bi oyun oynarken video
Ekkkooo

13 Temmuz 2007, 4:37:15  

quote:

Orjinalden alıntı: pisiko__

arkadaşlar merhaba ben birşey sormak istiyodum

bende hel80 serisi notebook var bu seride go7600 ekran kartları mevcut ve T2-REX S96S serisi notebooklar la aynı kasa ya sahipler ve T2-REX S96S serisi notebook larda 512 MB nVIDIA GF8600GS DX10 destekli ekran kartları var

şimdi benim sormak istediğim bende olan hel80 serisi notebook daki ekran kartını çıkarıp gf8600gs takabilirmiyiz? (bunu aynı kasaya sahip oldukları için söylüyorum) eğer yapabilirsek bana maliyeti ne olur?

pisiko arkadasım bu sorunu ben yanıtlamak ıstıorum bende hel80 kullanıorum ılhan bey we teknık serwısın basını bu konuda cok agrıttım...bu kasaya su 7950lerden bı tane taksak dıe :D:D:D...Hatta sıgmazsa koselerınden kesıwerırız 7950nın dedım ama ekran kartının kasayla butun oldugunu we degıstıremıcegımızı soledı...

benım merak ettıgım sey ıse su anda...İlhan bey bu sorum sıze... kasa modellerı yakın...ilerde ben bu kasaya 965 chıpsetlı board koymak ıstesem bunun mumkunatı war mıdır??? sıgabıltesı we sırket polıtıkası acısından???

Monster T72Hel802== C2D T7200 2ghz, Hi-Level 2x1gb 800mhz, 160gb hdd, GF 7600 vga...
Ekkkooo

13 Temmuz 2007, 4:39:27  

tek tek yazmak ıstemedım Ailemıze yenı katılanlara oncelıkle hayırlı olsun guzzel gunlerde kullanmalarını dılerım...
Hos geldınız...

Monster[CI]

13 Temmuz 2007, 8:11:16  

@Cnet yüksek kaliteli bi oyun oynarken profilden felan resim çekip koysam merakla bekliorum

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
FIR_Lama

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 10:08:34  

önceki mesajda unutmuşum galiba hayırlı olsun tüm yeni laptop alanlara... ayrıca hayal kırıklığı... ben FL90 aldı sanmıştım Cneti

@ekkkooo:
eğer monsterlar da IBM gibi portlarını ayrı bir boarda koyuyorsa dediğin belki olabilir ama hiç sanmıyorum portların yerleri tutmaz diye düşünüyorum...

FReaK oN a LeaSH
barisbt

13 Temmuz 2007, 11:14:07  

İlhan Bey size bir sorum olacak.
ben laptop aldığımda 3-4 ve hatta 5 sene öyle yada böyle kullanmak isterim makinemi.sorunla karşılaştığımda sizi bulabilecekmiyim?
buna dair "yasal bir güvenceniz" varmı?
yoksa sadece 2 yıl garanti bittimi ilişkimizde bitecekmi?
benimle aynı durumda olanlar vardır mutlaka.
her yıl pc alcak paramız yok:D
yanıtlarsanız sevinirim.

IMZANIZ KURAL DIŞIDIR | | Uymanız gereken imza kurallarını okumak icin tıklayınız.
FIR_Lama

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 11:57:08  

bu arada FL90'larda parmak izi okuyucusu var mı? özelliklerde yazmıyor ama kasada var gibi duruyor?

FReaK oN a LeaSH
karaman39

13 Temmuz 2007, 13:08:13  

arkadaşlar bir şey öğrenmek istiyorum sorum şu moda stilislik okuyan yeğenime monster dizüstü almaya karar verdim ancak işlemcilerle ilgili çelişkiye düştüm monsterin Intel® Core™2 Duo T7100 ( 800 Mhz ) santarosa işlemcili olanımı yoksa Intel® Core™2 Duo T7200(2x2.0 Ghz,667Mhz,4MB Cache, 64 bit) işlemcili olanımı almalıyım ve ikisi arasındaki fark nedir ilgilenenlere şimdiden teşekkürlerimi sunarım

ArGoN®

13 Temmuz 2007, 14:20:15  

Fırlatma arkadaşım bende sipariş verirken öyle sanmıştım sonradan ilhan bey uyardı parmak izi okuyucusu ve hmdi yok diye.Sadece fotografta gözükuyordu (sadece parmak izi okuyucusu gozukuyodu) sonradan fotoğrafı değiştirdiler zaten şimdi bakarsan görebilirsin parmak izi okuyucusu olmadığını :) Zaten çok gereksiz bişe değil mi ya ? :D Karaman arkadaşım senin sorıunuda yanıtlamaya çalışayım. Tek sayılı olan ( t7100 , 7300 , 7500 , 7700 ) yeni çıkan , 965 boardla gelen 800 mhz destekli olanlarlardır.Çift sayılı olanlar ise 945 boardlarla gelen 667 mhz lık işlemcilerdir.Yani bence t7100 mü 7200 mü diye düşünme T7300 modelini al hem orta seviye hem 965 board hem 800 mhz destekli.Bildiğim kadarıyla böyle.Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim.Teşekkürler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArGoN® -- 13 Temmuz 2007; 14:22:22 >

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Monster[CI]

13 Temmuz 2007, 14:56:18  

Yaw monster sahipleri şöle bi yakın profilden resim çekip koyarsa valla çok sevinicez yane inceleme fırsatım olmadı yakından fl90 çekip koyarsanız alacak olanlara yön olur bilmem anlatabildimmi

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
ArGoN®

13 Temmuz 2007, 15:10:27  

Her topic altında yazdığım gibi elime bi geçsin alet yeni açacagım topic altında fotolarını testlerini vs vs herseyini sergileyip yanıtlayacagım :))Ama daha gelmedi :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Monster[CI]

13 Temmuz 2007, 15:13:09  

İlk resimler benden olsun Monster T72M575U2
[url='http://www.resim-yukle.com/img01/13/2335801451.jpg'] [/url]
[url='http://www.resim-yukle.com/img01/13/8438331452.jpg'] [/url]
[url='http://www.resim-yukle.com/img01/13/808731453.jpg'] [/url]
[url='http://www.resim-yukle.com/img01/13/2482351454.jpg'] [/url]
url='http://www.resim-yukle.com/img01/13/1321241455.jpg'] [/url]

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
ArGoN®

13 Temmuz 2007, 16:11:30  

Bişi sorucam ya bu monsterlarla mouse geliyor mu ? Yoksa o senin kendi mouse un mu ? Bildiğim kadarıyla gelmiyor da ben kendim almayı düşünüyodum :))

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Ekkkooo

13 Temmuz 2007, 16:18:43  

quote:

Bişi sorucam ya bu monsterlarla mouse geliyor mu ? Yoksa o senin kendi mouse un mu ? Bildiğim kadarıyla gelmiyor da ben kendim almayı düşünüyodum :))

gelmıor sen cak bı mouse sımdıden sakın g7 almayasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ekkkooo -- 13 Temmuz 2007; 16:19:06 >

ArGoN®

13 Temmuz 2007, 16:30:35  

Oyun oynadığım için kablolu tercihimdir.Microsoftun bitane var ufak 32 ytl falan yanları kırmızı böyle ondan düşünüyorum ama asus un f3jp lerin yanında verdigi logitech de fena deil hızlısistem de satılıyo 16 dolar mı ne.Hangini alsam acaba :D

*Monster T75FL904
*Nokia 6680
*Creative Muvo C100
Monster[CI]

13 Temmuz 2007, 17:00:07  

mouse gelmior sizdende beklioz resim monster sahipleri hadi

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 17:15:02  

quote:

quote:

gelmıor sen cak bı mouse sımdıden sakın g7 almayasın...

Kardeş G7 kötü mü ya

Monster[CI]

13 Temmuz 2007, 17:33:42  

vahim kardeş G5 En iyisi G7 alan parayı öpe atar sölim

T.C.
Gaziantep Üniversitesi
FATAL1TY`

Sisteme Gözat

13 Temmuz 2007, 18:09:14  

Abiler benim Monster ım yok ama Monster ın en iyi canavarının resimleri buyrun

Sistemin üst ve alt görünüşleri

image]http://www.darkhardware.com/images/content/monster-t2rex-dj.jpg[/image]
Ön yüzdeki Audio DJ ses kontrol paneli

Sol yanda optik sürücü dışında önemli bir parça yok

Sağ yandaysa bir çok bağlantı yer alıyor

Sistemin ön yüzü de arka yüzü de oldukça kalabalık

Kart okuyucu ve ExpressCard yuvası, lastik koruyucularla kapatılmış.

Bilgisayarın kapağını kilitleyebilmeniz kimi zaman gerekli olabilir. Sistemin dahili web kamerasıysa, çoğu benzer bilgisayardan
daha şık şekilde entegre edilmiş sisteme

Sistemin altında bir değil, iki fan bulunuyor. Yüksek performanslı ekran kartını ek bir fanla desteklemek gerekmiş.
Arka yüzde görülen seri portsa, kimi kullanıcı için hayati önem taşıyabilir.

Geniş klavye, daha büyük tuşlar anlamına gelmiyor ama nümerik klavye avantajı sağlıyor

Dokunmatik yüzey ve fare tuşları yanında 4 yönlü bir de kaydırma düğmesi var

Ekranın görünüş açıları, daha önce gözden geçirdiğimiz çoğu dizüstü bilgisayardan iyi

Büyükçe tek bir kapağı sökmek, sistemin en önemli parçalarını açığa çıkartıyor

Boş Mini PCI yuvası, içine takacağınız TV kartını bekliyor. Sağdaki resimde görülen çift ses CODEC yongasıysa sistemin sürprizi

Pilin altında da ayaklar olduğu için, pili yerine takmazsanız sistem masaüstünde düzgün durmuyor.

Sistemle verilen çanta muhteşem değil ama işinizi görecek kalitede. Ayrıca, DVI -> VGA adaptörünün sistemle verilmesi güzel bir detay.

Resimler alıntıdır.

Yardımcı olacak linkler:
http://www.darkhardware.com/st.php?u=reviews/monster-t2rex-01
http://www.thgtr.com/mobile/20070208/index.html
http://www.trgamer.com/yazi.asp?id=2320&pg=8
http://www.teknomag.com/index.php/post/2124/monster-t72m575u1-t2-rex-17-core-2-duo-dizustu/

Video İçin:http://blip.tv/file/get/Trgamer-trg551.avi

sendemail

13 Temmuz 2007, 18:12:08  

Bugün Monster dükkanına gidip giriste sağ tarafta teşhirde konulan notebookları kurcaladım,

Bugun az kalsa fl90 alıyordum iyi ki almamısım.17' lik 7950nvidia ekran kartlı laptopu gordukten sonra bıraz daha beklemeye karar verdım.dukkandakı abıler her bılgısayara vista kurmuslar.Vista bi halta benzemedıgınden sistem uzerınden bır seyler calıstırmadım.Ancak kasaları klavyelerı ekranı ınceledım.
Arkadaslar yenı santa rosalar hakkında sunu dıyebılırım kaplarına sıgmıyorlar.Ancak dukkanın ortasında duran 17'ınchlık 7950 ekran kartlı monster kendısıne ıyılık yapmak ısteyenler ıcın meydana getırılmıs.her seyıyle harıka ,bu notebook ,notebook aleminin BMW si.
1500 dolar hazır sırf laptop ıcın butcelenmıs param vardı,sımdı bunu yukseltıp 17'' lık ıcın durucam.Benden de tavsıye vaktı ve parası olan 17 lik monster a yonelsın.

"fortis est veritas,fortis et liber"
truth is strong,strong and free
Sayfa:   <<   < önceki  58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
SONY NWZ-W202 Ultra Kompakt MP3 Çalar
Sony'den spor yaparken müzik dinlemeyi sevenlere özel MP3 çalar!
Röportaj: Koyuncu Elektronik
Koyuncu Elektronik ile sektör analizi

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajsız kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir