Donanım Haber Forum
Ana Sayfa | Kayıt ol | Profilim | Gelen Kutusu | DH Hız Aşırtma VT | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | Benim forumlarım | Fotoğraf Albümleri
Favorileriniz | Üyeler | Arama | SSS | Şikayet listesi | Uyarı listesi | Nick işlemleri
Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ

İlgili konuları bak: (bu forumda | tüm forumlarda)

Bu isimle girdiniz: Guest
Bu konudaki kullanıcılar: hiç
  Basılabilir versiyon
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62   sonraki >   >>
Giriş
Mesaj << Daha eski konu   Daha yeni konu >>
aston

18 Mart 2007; 17:55:39 
Bu mesajla ilgili şikayetinizi bu icon a tıklayarak yapabilirsiniz.

ben everest kullanıyorum onda bütün sıcaklık değerleri mevcut bakabiliyorsun değer bütün özelliklere fln

ekran kartına masaüstündeyken sağ tuş özellikler nvidia ekranından bakabilirsin

MONSTER T74HEL801
SEAGATE FREE AGENT PRO 500GB
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

aston

18 Mart 2007; 18:27:01 

ilhan bey hel80 panelleri nldu varmı bi gelişme ???? mesela bu hafa içinde elinize geçme imkanı varmı???

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

necatikayaof2004

18 Mart 2007; 19:39:43 

bnm laptopun touchi ve ve touch padin solu isinyo sagida isnyo ama sou daha cok.. sizlerde de boyle bi sorun varmi :( bide bilgisayrimdaki sinma testlerini fln hngi program yapyo.. cpu ram ekran karti fln

AMD 3400 S.754/ASUS K8V-SE-DELUXE/1 GB TWINMOS CL 2.5/ASUS V9999GE 256 MB/19 SAMSUNG 997MB/120 SEAGETE SATA/MICROSOFT COMFORT EDTION/FEEL HURRICANE 400WATT/PHILIPS DVD WRITER
aston

18 Mart 2007; 20:31:54 

quote:

Orjinalden alıntı: necatikayaof2004

bnm laptopun touchi ve ve touch padin solu isinyo sagida isnyo ama sou daha cok.. sizlerde de boyle bi sorun varmi :( bide bilgisayrimdaki sinma testlerini fln hngi program yapyo.. cpu ram ekran karti fln

ısınma normal solda ekran kartı sağda da hdd var o yüsden ısınma yı hissedebiliyorsun yani sorun olarak görme

üstte yazmıştım http://www.lavalys.com/products/download.php?ps=UE&lang=en burdan indirebilirsin trial versiyon bütün özellikler ve sıcaklık değerlerini görürsün

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

pccagatay

18 Mart 2007; 21:02:38 

İlhan Bey bende panel meselesini çok merak diyorum.Ne zaman elinizde olur?

Biraz daha bilgi verebilirmsiniz bu konuda?Mesela deri kaplama varmı?Ve kaplama sadece paneli mi kapsıyor?

Forumda konusu geçtiğinden beri bu anı bekliyorum ve hatta nette araştırma da yaptım ama şu ana kadar paneli değiştirilen bi laptopa rastlamadım.Üstüne yeni dizaynlar yapılıyor(Etiket gibi) ama bölesine rastlamadığım için hazırolda beliyorum resmen...

Bu arada firmanızdan 3 ay önce t56hel801 aldım ve çok memnunum (Aldığım günden beri esc tuşu basınca değişik ses çıkarıyor diğerlerine göre...Ufak bir sourn oludğu için laptopu göndermeye kıyamadım;zaten kendime ayriyetten bi klavye aldım ve onu kullanamktayım eskitmeyeyyim diye)

Bu arada ufak bir sorum daha olacaktı.Garanti süresini uzatmak için ayriyetten fazladan ücret versek olurmu?Yada sigorta şirketi varmı?

Teşşekkürler...

necatikayaof2004

18 Mart 2007; 22:01:50 

yaw burya bugn kac tane sorun ve cvp bisiler yazzdim hic biri gitmemis :( bbnm touch padin yani isnoy baska arkadaslarin da isinyomu sadece yani diil touch padin kndisede isinyo...:(

AMD 3400 S.754/ASUS K8V-SE-DELUXE/1 GB TWINMOS CL 2.5/ASUS V9999GE 256 MB/19 SAMSUNG 997MB/120 SEAGETE SATA/MICROSOFT COMFORT EDTION/FEEL HURRICANE 400WATT/PHILIPS DVD WRITER
aston

18 Mart 2007; 22:19:41 

quote:

yaw burya bugn kac tane sorun ve cvp bisiler yazzdim hic biri gitmemis :( bbnm touch padin yani isnoy baska arkadaslarin da isinyomu sadece yani diil touch padin kndisede isinyo...:(

senin soruyu cewapladım yukarda yazıo okumadınmı yok sa sende gözükmüyormu cewap ??
ısınma normal ben de aynı sorun değil yanisol da ekran kartı
sağda hdd var normalll

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

cosica

18 Mart 2007; 23:24:58 

ARKADAŞLAR BANA ÇOK FAZLA CANAVAR OLMAYAN ŞÖYLE 224 mb PAYLAŞIMLI EKRAN KARTI OLAN 1GB RAM'Lİ 120GB HDD'Lİ 14" EKRANI OLAN CORE2DUO Bİ NOTEBOOK LAZIM,ŞİMDİ BÖYLE Bİ NOTEBOOK TOPLAYAMAZ MIYIZ?YANİ UYGUN Bİ FİYATA GELSİN İSTİYORUM.YANİ OYUN OYNAMAK GİBİ BİR AMACIM KESİNLİKLE YOK,DİĞER 14" MONSTER MODELLERİNİN FİYATLARI BANA YÜKSEK GELDİ 1399$+KDV BAYA Bİ YÜKSEK BENİM İÇİN BEN.YANİ ÇOK AŞIRI Bİ PERFORMASN İHTİYACIM YOK ŞAHSEN ARKADAŞIM 900 DOLARA ALDI Bİ TANE 1.6 TURİON İŞLEMCİLİ VE İŞLEMCİ DIŞINDA TÜM BİLEŞENLER BENİM İSTEDİĞİM GİBİ AMA BEN MONSTER OLSUN İSTİYOM KISACASI KENDİ İSTEKLERİM DOĞRULTUSUNDA Bİ NOTEBOOK TOPLAMAM MÜMKÜN MÜ FOKUS SHOPA GİTSEM BUNU ÖĞRENEBİLİR MİYİM?BİR DE BÖYLE BİŞEY YAPSAM NE KADAR HESAPLI OLUR,YANİ DEDİĞİM GİBİ ARKADAŞIM 900 DOLARA ALDI Bİ TANE ÇOK HOŞ BİŞEY AMA BEN CORE2DUO İŞLEMCİLİ Bİ MONSTER TOPLAMAK İSTİYOM ACABA BU FİYAT ARALIĞINDA İSTEDİĞİM GİBİ Bİ NOTEBOOK TOPLAYABİLİR MİYİM?

"it is the knowledge that precedes man"
necatikayaof2004

19 Mart 2007; 0:34:42 

quote:

Orjinalden alıntı: aston

quote:

senin soruyu cewapladım yukarda yazıo okumadınmı yok sa sende gözükmüyormu cewap ??
sağda hdd var normalll

okdum kardes saol .. bi de bu pnller bizim laptoplara olcak mi acaba bilgin varmi

jipsy

19 Mart 2007; 1:28:48 

Not : Resimler için kusura bakmayın cep tel ile anca bu kadar oluyor
selam arkadaşlar
bende yaklaşık 1 ay önce moster aldım ve görüşlerimi bildirmek istedim.
http://www.fokusbilgisayar.com/asp/show_stock.asp?product=T72W1512

Açıkcası bende bir HP mağduru olarak monster ı alırken bayağı düşündüm. Herhalde 1 ay boyunca girip çıkmışımdır siteye ve diğer forumlara :)
Makinayı peşin aldığımdan dolayı ekstradan 1 GB ram ve 100 gb 7200 hdd ile aldım.

Genel olarak CAD işleri ile upraştığımdan paylaşımsız ekran kartını tercih ettim. Bunun için öncelikle cad programındaki performansından bahsedeyim. Pro engineer programında büyük montajlar açtığımda ilk 5-10 sn makina kasıyor. İlk açtığımda büyük şok yaşadım açıkcası. Ama 5-10 saniye sonra sanki turbo çalışmış gibi bir performans gördüm. Sonra ayarlara baktığımda maksimum pil ve güç tasarruf ayarı olduğunu gördüm :)
Oyun olarak NFS carbon ve Company of heros ve supreme Commander oynadım. Oyunlar esnasında herhangibir takılma ile karşılaşmadım ki hemen hemen bütün ayarları max. a getirdim. Açıkcası ööle çokta maks. ayar arayan biri değilimdir.
Gelelim ısınma olayına. Everest ile ısı ayarlarına baktığımda 44 derece civarında geziyor sıcaklık. Oyun oynarken 70-75 dereceleri gördüm. ama oyunu alta attığım zaman sıcaklık hemen 55-60 a düşüyor :) (Not daha önce test yapmadığımdan bu değerlerin yorumlarını bilenlere bırakıyorum) Everestin performans testini çalıştırdığımda sıcaklık değeri 80-85 e çıktı.
Fan sesine gelince hemen hemen fan hiç durmuyor. Belki altına bir havalandırma alınsa yada boşluk oluşturulsa daha iyi olur. Ama bu ses açıkcası rahatsızlık yaratacak bir seviyede değil. Ben hemen hemen hiç kapatmamama rağmen hiç sıkıntı yaşamıyorum.
Ses seviyesi daha yüksek olabilirdi ama ben film falan seyretmeme rağmen bir sorun yaşamadım açıkcası.

Not: Daha önce 1 ay kadar HP Pavillion 5280ea notebook kullandığımdan bu durumlar bana normal geliyor. Uzun süredir notebook kullananlar bu durumlara farklı yorumlar getirebilir.

Gelelim Notebook un görünüşüne. Canavarın ön tarafında solda 3 ışık mevcut. Wireless, çalışma ışığı ve pil ile çalışma ışığı. Ortada varsayılan media player ı açıp ileri geri ve play ve stop işlemini yapabileceğiniz tuşlar mevcut.
Sağ tarafta ses açma kapama düğmesi mevcut. Bu düğme çok hoşuma gitti. Yukarı aşağı tuşlarına basarak ses açılıp kapatılıyor. Onun üzerinde mic ve hoparlör girişleri var. onun üzerinde dvd-rw ve 2 adet usb girişi mevcut.
sağ arkada s-video, sol arkada sarj girişi ile ikinci monitör çıkışı var.
Solda ise modem, ethernet, 2 usb, PCMCIA Express Card Slot , 3 in 1 card reader ve anten girişi mevcut.

LCD nin üst kısmında 1.3 mpix kamera mevcut. Kameranın yanında bir çıkıntı ile kamerayı yukarı aşağı hareket ettirebiliyoruz.
Klavyenin üst kısmında 5 led ışığı mevcut. Onların yanında kamera aktif etme tuşu , internet explorer tuşu ,mail tuşu ve iki adet özelleştirilebilir tuşlar mevcut

Touch pad güzel. kasa yüzeyinde biraz göçüklük yapılarak tek parça olarak imal edilmiş ve görünüş olarak bence güzel.
Klavye ve touch pad de ses veya göçme meydana gelmiyor. Herkes bunu soruyor :D

Pil ömrünü test etmedim ama şarjı çıkardığımda 2-2.15 saat diyor. Malum 6 cell batarya

Gelelim - lere :))

mikrofon touch pad in önünde ve kasanın ucunda olduğundan mikrofon açık olduğunda ses yapıyor. Bu nedenle mikrofonu kullanmadığın zaman kapalı tutman gerekiyor.

Klavyede Enter tuş sütunu ile delete sütunu arasında fazla boşluk var. Yani sanki dizilirken boşluk biraz fazla bırakılmış. Açıkcası bu benimkindemi yoksa diğer kasalarda da aynı şekilde mi bilmiyorum.

Klavyede page up page down ve F4 tuşlarına bastığınız zaman farklı bir ses geliyor. Sanki altı boş gibi.

Neyse uzun tuttum sanırım
Genel olarak makinanın performansını beğeniyorum. Şu ana kadar bir sıkıntısını görmedim. CAD programlarında bir sıkıntı yaşamadım.

Ayrıca merak ettiğiniz sorular olursa o konuda da test yapabilirim.

Kolay GElsin

Korkmayın monsterden en kötü dediğim gibi alın bakın deneyin beğenmezseniz geri verim :))

Jipsy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jipsy -- 19 Mart 2007; 2:18:34 >

aston

19 Mart 2007; 4:13:12 

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: aston

quote:

sağda hdd var normalll

okdum kardes saol .. bi de bu pnller bizim laptoplara olcak mi acaba bilgin varmi

valla şu an haberim yok geçenlerde sordum yine bi gelişm varmı die forumda ilhan bey e bi link yolladı çalışmalar devam ediyo fln yazdı bugün yine yazdım panel konusunu forumda bakalım bekiliyoruz cevabı ne durumdaymış

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

d4Wgs5h4s

19 Mart 2007; 11:55:48 

Arkadaşlar lütfen türkçeyi düzgün kullanalım...

dr.psychopath

19 Mart 2007; 12:00:31 

quote:

Orjinalden alıntı: d4Wgs5h4s

Arkadaşlar lütfen türkçeyi düzgün kullanalım...

Evet Türkçe'mizi düzgün kullanmak lazım...

HP Pavilion DV5-1005ET | AMD Turion# 64 X2 Mobile Technology ZM-82 (2.2 Ghz ,Level 2 Cache 2 MB) | 3072 MB (1 x 2048 MB+ 1 x 1024 MB) | 250 GB SATA Hard Disk Drive 5400 rpm | 15.4" WXGA High Definition BrightView Widescreen | ATI Mobility Radeon HD3450 Ekran Kartı | 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik | Altec Lansing® hoparlörler | eSata ve HDMI port | Lightscribe Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) | Bluetooth® | 802.11a/b/g WLAN | HP Mobil Uzaktan Kumanda | 1.3 Mp WebCam | 5-in-1 Card Reader | Parmak Okuyucu

HP IPAQ 514 | Windows Mobile 6.0 | TI OMAP 850 200MHz processor | 64MB Ram | Wi-fi | 1.3 Mp Cam
Katmir

20 Mart 2007; 1:03:35 

Merhabalar,

İlhan Bey

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=13RNAGjK5o1wYjVizMXsjQ
bu kampanyayı gördüm.

Merak ettiğim ilk 30 güne dair ölü piksel garantisi veriyorsunuz? Bu ne demek oluyor? Ölü piksel olma ihtimali nedir ve niye bu kadar az süreliğine? 30 günden sonra ölü piksel oluşursa ne olacak?

Ayrıca Linux kurulu olarak geliyor. Kendimiz xp kurabilir miyiz? Kurarsak normal pclerdeki gibi rahat kurulumu var mı çünkü sürücüler konusunda çokça tartışma oluyor monsterlarda.

Ayrıca ekran parlak ekran mıdır ve ürünün büyük resmi var mı ayrıntılı görebileceğim?

Bir de ürünü weblebi yerine sizden alsak daha uygun fiyata alamaz mıyız?

2 GB Ram li olsa fiyat ne kadar farkeder?

Lütfen sorularıma cevap veriniz.

Tüm tahtları yok eden bir Süleyman çıkacak...
thorri

20 Mart 2007; 17:38:27 

Bu panel mevzusu nedir ?

baymat

20 Mart 2007; 19:12:54 

Merhabalar,
bir dizüstü alacağım ve bir aydır araştırıyordum bu monster çok kafama yattı.
Hangisini tavsiye edersiniz fiyat aynı

T72S96J2 T72HEL802

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=qrkRitMKTY4vIeJFefXPsA
http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=9_9Bkhn-IdQFiW240V7xXg

aston

20 Mart 2007; 19:30:30 

quote:

Orjinalden alıntı: thorri

Bu panel mevzusu nedir ?

hel80 kasalara uygulanabilen lcd monitorun arkasına yapıştırılan resim , deri vb değişik desenlerden oluşan 35*21 cm ve 2mm dönüşler ölçülerde bulunan arkaya tam oturan malzeme forumda bununla ilgili linkler mevcut intelin istesinde ilhan bey vermişti linkleri

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

cosica

20 Mart 2007; 22:57:27 

forum kilitlendi mi?en son mesaj 18 martta atılmış,ben de 18 martta bi mesaj attım ama hala bi cevaplayan olmadı sanırım forum kilitlendi:(

"it is the knowledge that precedes man"
zeolit

20 Mart 2007; 23:57:55 

Merhabalar,

İlhan Bey,

T72M575U1 modeli notebook modelinizi cumartesi yada önümüzdeki pazartesi günü almayı planlıyorum. Ancak bir sorum olacak. Yayınlanmış olan bazı testlerde notebook'taki RAM'lerin CL5 zamanlamalarından bahsedilmekte. Bu nedenden dolayı +50$ fark vererek Kingston almaktan vazgeçtim. Eğer istersek HDD almadığımızda HDD ücretinin düştüğü gibi RAM olmadan bu bilgisayarı almak istediğimizde Fiyatta ne kadarlık bir düşüş olacaktır? Normalde 1GB DDR2 RAmli olarak almak istediğimizde - 125$lık bir düşüş olmaktadır. 2GB Ramsiz olarak almak istediğimizde fiyattaki düşüş ne kadar olabilir? 125 x 2 =250$ ??? Çünkü zamanlamalardan dolayı notebook için Ramleri farklı olarak sonradan taktırmak istiyorum? Bu soruyu gönül rahatlığı ile soruyorum çünkü Monster'ların kişiye özel notebook olduğuna inanıyorum. Nasıl Desktop PClerde istediğimiz konfigürasyonu yapabiliyorsak Fokus bilgisayarda bize bu imkanı Monster serisi ile notebooklarda sunmakta bence??
En kısa sürede cevap verebilirseniz sevinirim, çünkü bu cevaba göre notebook'u peşin olarak %5 indirimli yada bonus karta indirimli olarak hemen almayı planlıyorum
Saygılarımla...

The Power of Dreams Honda

2004 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE BLACK with PRINS
necatikayaof2004

21 Mart 2007; 10:46:01 

ta bu bluttoh hala hallemedim yaw. kasayi da acmadim herhlde fokusa ugricam... bi de bnm bil kndi kndi ne bkleme alyo montior faln kptyo. bilgisayari acam dugmesine basinca acliyo. wacth dogdan da never yaptim sistem bklemesini :( bi bugun mozilla kullanirken oldu ilk defa bugun nete girdim notebokkla touch pad de kaydirma cubugu gun kullaniyorum fakat garip bisi oluyo mosum mozilla pncerisin kaydirma cubugnda saplaniyo ve mosue harket ettirsem sayfa kndarindaki scrool bara gidiyo kndi orda sabitleno.. :(

gilgalad

21 Mart 2007; 16:31:44 

Bugün gidip kasaları inceledim. Klavye ve touchpad'e baktım. Göçme gibi birşey yok. Kasa da çoğu laptop kasasından iyi. Gayet güzel bir makina. Sevdim.

esram30

21 Mart 2007; 17:55:51 

Merhabalar İlhan Bey; size mail yoluyla ulaşmıştım ama burda bir daha sormak istedim. Sanırım benim kullandığım KN1 serisinin anakartında ekran kartı (mxm modülü) yuvası bulunmamaktadır. Bu nedenle yani eğer mümkünse sizden bir anakart (mxm modülü olan) ve bir ekran kartının fiyatı ne olur. kullandığım ekran karı cad uygulamaları için çok yetersiz. Ve yeni bir laptop alamayacağım. Ancak upgrade yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

gokmenoz

21 Mart 2007; 18:13:15 

Arkadaşlar bende monster laptop almayı düşünüyorum. Özellik olarak Autocad ve office amaçlı

Çift çekirdekli

256 MB ekran kartlı bağımsız ekran kartlı

15.4" WXGA(1280X800)"Crystal Bright Parlak Ekran"

1GB DDR2 667MHz Ram

120GB 5400RPM SATA Hard Drive 8MB Cache veya hafızası 120 GB altı veya üstü yakın değerler olabilir

Bazı modellerinde 56K modem vardı artık dial up kalmadı bunsuz bir model yok mu?

Ne önerirsiniz?Fiyatı 1400 doları geçmeyen olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenoz -- 21 Mart 2007; 18:14:22 >

corona_mortis

21 Mart 2007; 20:16:14 

arkadaslar bende w1501 model bir monster var cok memenunum.ancak bir problemim var durduk yerde kamera açılıyor.antivirus olarak kapersky var + zone alarm 6 var .yani bi saldırı falan olduğunu zannetmiyorum.buna benzer problemi olan veya bu konıda yardımcı olabilecek arkadas var mı????

cbox despina D700 T7200 2 Ghz işlemci 512 nvidia geforce 7600 paylaşımsız ekran kartı 160 GB sata disk blototh intel pro abd wireless onboard tv kart 15.4 parlak ekran
necatikayaof2004

22 Mart 2007; 17:52:19 

ilhan by bnm bluetooth calismiyor. bide bilgisayar acilirken windowsda sifre girerken baen bklemeye bile alyo.. bazen windowsta bi iki dakka bklerken aliyo almamasi lazm cunku woatch dog falan hpsii never ayarlanmis... bir de wireeles ii diil gibi. bu forumda olmasi lazim ii demislerdi hatta arkadasin biri wirelesi somuryom demisti baska bilgisayarlar cekmiyo bnmki alyo demisti diye hatrlyom.. :( yanmda arkaasin hp pavilon var wirelles ckyo bnmki almoy :( bu arda bnde sizden gecen cuma almistim. bnmm adima baskasi aldi sizden.. modelim t72hel801.. tsklar

cemduy

22 Mart 2007; 21:53:28 

acaba monsterin kendi modelleri disinda fokus shop a gidip her parçasini kendi iihtiyaçlarimiza göre bi konfigürasyon yapabiliyor muyuzz??

zeolit

23 Mart 2007; 13:27:32 

quote:

Orjinalden alıntı: zeolit

Merhabalar,

İlhan Bey,

T72M575U1 modeli notebook modelinizi cumartesi yada önümüzdeki pazartesi günü almayı planlıyorum. Ancak bir sorum olacak. Yayınlanmış olan bazı testlerde notebook'taki RAM'lerin CL5 zamanlamalarından bahsedilmekte. Bu nedenden dolayı +50$ fark vererek Kingston almaktan vazgeçtim. Eğer istersek HDD almadığımızda HDD ücretinin düştüğü gibi RAM olmadan bu bilgisayarı almak istediğimizde Fiyatta ne kadarlık bir düşüş olacaktır? Normalde 1GB DDR2 RAmli olarak almak istediğimizde - 125$lık bir düşüş olmaktadır. 2GB Ramsiz olarak almak istediğimizde fiyattaki düşüş ne kadar olabilir? 125 x 2 =250$ ??? Çünkü zamanlamalardan dolayı notebook için Ramleri farklı olarak sonradan taktırmak istiyorum? Bu soruyu gönül rahatlığı ile soruyorum çünkü Monster'ların kişiye özel notebook olduğuna inanıyorum. Nasıl Desktop PClerde istediğimiz konfigürasyonu yapabiliyorsak Fokus bilgisayarda bize bu imkanı Monster serisi ile notebooklarda sunmakta bence??
En kısa sürede cevap verebilirseniz sevinirim, çünkü bu cevaba göre notebook'u peşin olarak %5 indirimli yada bonus karta indirimli olarak hemen almayı planlıyorum
Saygılarımla...

İlhan Bey,
Sanırım çok yoğunsunuz ama mesajlara baktığınızda en azından pm atarsanız sevinirim, çünkü birkaç gün içinde kesin bir karar vericem Monster veya başka bir marka konusunda?..
Saygılarımla...

The Power of Dreams Honda

2004 HONDA ACCORD 2.4 EXECUTIVE BLACK with PRINS
ilhan@fokusshop.com

23 Mart 2007; 15:44:55 

Sn. zeolit;

Söylediğiniz gibi yapabiliriz sorun yok. 2 GB Ram farkı olarak fiyattan 250 $ + KDV düşülerek satın alabilirsiniz. Nakit yada BONUS kartınıza 6 ay taksitli ödemede %5 indirim yapıyoruz, doğrudur.

Satış departmanımızdan Barış Bey ve Kadir Bey' e bilgi veriyorum. İstediğiniz zaman kendileri ile görüşerek ürünü mesajımda belirttiğim biçimde satın alabilirsiniz.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

quote:

Merhabalar,

İlhan Bey,

Saygılarımla...

İlhan Bey,
Sanırım çok yoğunsunuz ama mesajlara baktığınızda en azından pm atarsanız sevinirim, çünkü birkaç gün içinde kesin bir karar vericem Monster veya başka bir marka konusunda?..
Saygılarımla...

MONSTER Notebook AIRBRUSH uygulaması
http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
ilhan@fokusshop.com

23 Mart 2007; 16:01:28 

Sn. cemduy;

MONSTER markası ile satışa sunduğumuz 7 farklı barebone modelimiz var. Biz bu barebone modelleri ile uygun fiyatlı örnek modellemeler yapıyoruz ancak siz kendi isteğinize göre seçim yaparak kendi konfigürasyonunuzu oluşturabilir ve size özel bir fiyat / model bilgisi alabilirsiniz.

Değişiklik yapabileceğiniz bileşenleri ben aşağıya ekledim. İncelerseniz sorunuza yanıt olacağını sanıyorum.

1.) Barebone kasa modelleri : HEL80, HGL30, S62J, S96J, W15, Z96J, M575U
2.) İşlemci : Celeron, Core DUO, Core 2 DUO
3.) Ram : HI-LEVEL veya KINGSTON. 512 MB / 1 GB / 2 GB
4.) Disk : Seagate, Samsung, Fujitsu, WD markaları / 40 - 160 GB ve 5400 / 7200 rpm ( Modele bağlı olarak PATA / SATA )
5.) Wireless : INTEL
6.) Yazılım : Linux, Pardus, VISTA, XP HOME, XP PRO vs.vs.vs. Türkçe / İngilizce vb.
7.) Camera : Modele bağlı olarak alıp almamak. ( Z96J' de dahili camera bulunmamaktadır. A4 Camera hediye gelmektedir vb... )
8.) Bluetooth : Modele bağlı olarak alıp almamak. ( HEL80 ve HGL30 modelinde ürünü bluetooth' suz olarak alabilirsiniz. )
9.) Çanta : Alıp almamaya karar verebilir yada farklı kalite yada modelde bir çanta satın alabilirsiniz.

Ekran kartı, batarya, LCD panel, Optik okuyucu ve kasa rengi değişiklik yapılamayan bileşenler arasındadır. Bu bileşenler barebone kasa ile birlikte standart bir formda gelmektedir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: cemduy

acaba monsterin kendi modelleri disinda fokus shop a gidip her parçasini kendi iihtiyaçlarimiza göre bi konfigürasyon yapabiliyor muyuzz??

http://www.dailymotion.com/video/x92yv1_airbrush-soldier-laptop-1-can-yucel_creation
MONSTER Notebook' ların üzerine uygulanan AIRBRUSH çalışmaları hakkında bilgi almak için airbrushoptic@hotmail.com mail adresinden yada ( 216 ) 450 23 91 no' lu telefonlardan Sn. Can YÜCEL ile görüşebilirsiniz.

Foruma yanıtlamam için bırakmış olduğunuz mesajlara iş yoğunluğum nedeni ile anında yanıt veremeyebiliyorum. Ortalama 1 - 3 gün içinde tüm mesajları okuyarak mutlaka yanıtlamaya çalışıyorum. Cevap yazmakta gecikirsem lütfen info, baris, kadir yada fatih@fokusshop.com adresine bir mail atın yada aynı adreslerden MSN' den arkadaşlarımız ile görüşün.
ilhan@fokusshop.com

23 Mart 2007; 16:06:16 

Sn. corona_mortis ve necatikayaof2004;

Lütfen teknik servis departmanımızdan Ahmet Bey ile bu konu ile ilgili teknik@fokusshop.com mail/msn adresinden yada ( 216 ) 449 49 30 pbx / 125 - 126 dahili no' lu telefonlardan görüşerek bilgi alınız. Sorunlarınızın bu görüşme sonrasında ortadan kalkacağını sanıyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

ilhan by bnm bluetooth calismiyor. bide bilgisayar acilirken windowsda sifre girerken baen bklemeye bile alyo.. bazen windowsta bi iki dakka bklerken aliyo almamasi lazm cunku woatch dog falan hpsii never ayarlanmis... bir de wireeles ii diil gibi. bu forumda olmasi lazim ii demislerdi hatta arkadasin biri wirelesi somuryom demisti baska bilgisayarlar cekmiyo bnmki alyo demisti diye hatrlyom.. :( yanmda arkaasin hp pavilon var wirelles ckyo bnmki almoy :( bu arda bnde sizden gecen cuma almistim. bnmm adima baskasi aldi sizden.. modelim t72hel801.. tsklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilhan@fokusshop.com -- 23 Mart 2007; 16:09:09 >

ilhan@fokusshop.com

23 Mart 2007; 16:12:02 

Sn. esram30;

Maalesef dediğiniz şekilde bir değişim yapamıyoruz.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: esram30

Merhabalar İlhan Bey; size mail yoluyla ulaşmıştım ama burda bir daha sormak istedim. Sanırım benim kullandığım KN1 serisinin anakartında ekran kartı (mxm modülü) yuvası bulunmamaktadır. Bu nedenle yani eğer mümkünse sizden bir anakart (mxm modülü olan) ve bir ekran kartının fiyatı ne olur. kullandığım ekran karı cad uygulamaları için çok yetersiz. Ve yeni bir laptop alamayacağım. Ancak upgrade yapabilirim. Şimdiden teşekkürler.

ilhan@fokusshop.com

23 Mart 2007; 16:24:05 

Sn. Katmir;

Sorularınıza hızlıca yanıt vermeye çalışacağım.

1.) Pixel hataları ile ilgili uygulamamız diğer markalarda benzeri olmayan bir uygulamadır. Hiçbir markada piksel hataları için uygulanan bir garanti bulunmazken biz ilk 30 gün içinde çıkan pixel hataları için yeni bir ürünle değişim garantisi veriyoruz.

Genelde piksel hataları bu süre içinde ortaya çıkmaktadır. Bu sürenin bitiminden itibaren 5 pixel ve üzerinde oluşan pixel hataları problem olarak değerlendirilmektedir. Pixel hatası konusunda endişelenmenize gerek yok. Aslında bu konu LCD panel üretim teknolojisi ile ilgili ve hangi markayı alırsanız alın karşılaşabileceğiniz bir durum. Dediğim gibi piyasadaki hiçbir marka bizim uyguladığımız 30 gün sıfır pixel hatası garantisini sağlamamaktadır. Bu gerçekten ayrıcalıklı bir hizmettir. Yurtdışındaki bir çok marka bu hizmeti 150 - 200 $ gibi hizmet bedelleri alarak yapmaktadır.

Diğer markaların bence pixel hataları ile ilgili politikalarını biraz araştırın bizim ne kadar ayrıcalıklı bir hizmet ürettiğimizi hemen farkedeceksiniz. :))

2.) Ürün isteğinize göre LINUX yada PARDUS kurulu olarak geliyor. Windows işletim sistemini kolaylıkla ve sorunsuz olarak kurabilirsiniz. Driver' lar ile ilgili de bir sorun yaşanmaz, merak etmeyin.

3.) Ürün parlak ekrandır. Daha büyük resimlerinin linkini fikir versin diye aşağıya ekledim.

http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd70436i.jpg
http://images.hepsiburada.com/assets/Bilgisayar/500/bd70436i-1.jpg

4.) Ürün maalesef online satış sitelerinde kampanya ürünü olarak satılmak üzere tasarlanmış bir ürün. Bizim web sitemizde satışı bulunmamaktadır. Israrla bizden almak isteyen arkadaşlarımıza yardımcı olabiliriz ama fiyat konusunda maalesef herhangi bir şey yapılamaz.

5.) Bu ürün için 1 GB daha ilave bellek fiyatı 100 $ + KDV' dir.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: Katmir

Merhabalar,

İlhan Bey

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=13RNAGjK5o1wYjVizMXsjQ
bu kampanyayı gördüm.

Merak ettiğim ilk 30 güne dair ölü piksel garantisi veriyorsunuz? Bu ne demek oluyor? Ölü piksel olma ihtimali nedir ve niye bu kadar az süreliğine? 30 günden sonra ölü piksel oluşursa ne olacak?

Ayrıca Linux kurulu olarak geliyor. Kendimiz xp kurabilir miyiz? Kurarsak normal pclerdeki gibi rahat kurulumu var mı çünkü sürücüler konusunda çokça tartışma oluyor monsterlarda.

Ayrıca ekran parlak ekran mıdır ve ürünün büyük resmi var mı ayrıntılı görebileceğim?

Bir de ürünü weblebi yerine sizden alsak daha uygun fiyata alamaz mıyız?

2 GB Ram li olsa fiyat ne kadar farkeder?

Lütfen sorularıma cevap veriniz.

aston

23 Mart 2007; 19:39:41 

ilhan bey panel konusunda bi gelişme yokmu????

MONSTER T74HEL801
JBL CREATURE II WHİTE
İPHONE 16GB

necatikayaof2004

23 Mart 2007; 19:48:30 

quote:

Orjinalden alıntı: ilhan@fokusshop.com

Sn. corona_mortis ve necatikayaof2004;

Lütfen teknik servis departmanımızdan Ahmet Bey ile bu konu ile ilgili teknik@fokusshop.com mail/msn adresinden yada ( 216 ) 449 49 30 pbx / 125 - 126 dahili no' lu telefonlardan görüşerek bilgi alınız. Sorunlarınızın bu görüşme sonrasında ortadan kalkacağını sanıyorum.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

tsklar ilhan bey..

bir de baska bir sorum olcak hdd tsti yptim hd-tach 3 ile.. orda hardiskim arabirim olarak IDe gorunyo normalde sata olark gorunmesi gerekmiyormu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necatikayaof2004 -- 23 Mart 2007; 22:37:15 >

necatikayaof2004

23 Mart 2007; 22:53:56 

pardon interface ide ama bus type sataymis cok ozur bu arda hd tach degilmis pc mark tstiymis :(

Katmir

24 Mart 2007; 1:01:55 

http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=dPC5rIDIg7Wd-GV59ZzUhg

Bu ürünü M575U kasa ile alabilir miyiz? Olursa fiyat farkı ne olur? Yoksa mecburen Asus Z96J olarak mı almak zorundayız kasayı?

Tüm tahtları yok eden bir Süleyman çıkacak...
hosjackal

24 Mart 2007; 15:08:37 

İlhan bey benim bir kaç sorum olacaktı;

T72Z96J1- T72Z96J4 - T72Z96J2 modellerinden birini almayı duşunuyorum ama hepsiburada.com da bir şey gördüm Teknokask diye: "çarpma, düşme,kırılma, sıvı teması,yüksek voltaj, kısa devre, yangın, gasp, hırsızlık, kapkaç'a karşı satın aldığınız cihazı sigortalayın." ben onuda almak istiyorum. ama istediim modeller hepsiburada da satılmıyor. ne yapabiliriz acaba bi fikriniz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hosjackal -- 24 Mart 2007; 15:10:51 >

ilhan@fokusshop.com

24 Mart 2007; 15:52:47 

Sn. hostjackal;

Tam olarak istediğiniz modele karar verin. İstediğiniz ürünü hepsiburada.com' a ekletelim. Bu işlem sonrasında ürünü hepsiburada' dan sigortalı olarak satın alabilirsiniz.

Selamlar,

İlhan YILMAZ

quote:

Orjinalden alıntı: hosjackal

İlhan bey benim bir kaç sorum olacaktı;

T72Z96J1- T72Z96J4 - T72Z96J2 modellerinden birini almayı duşunuyorum ama hepsiburada.com da bir şey gördüm Teknokask diye: "çarpma, düşme,kırılma, sıvı teması,yüksek voltaj, kısa devre, yangın, gasp, hırsızlık, kapkaç'a karşı satın aldığınız cihazı sigortalayın." ben onuda almak istiyorum. ama istediim modeller hepsiburada da satılmıyor. ne yapabiliriz acaba bi fikriniz var mı?

furkanx

24 Mart 2007; 17:37:13 

Arkadaslar bende bir monster kullanıcısıyım ve cokta memnunum.Bilmediğim bir konu hakkında sizlere soru sormak istedim, bazı uygulamaları ve oyunları actıgımda 1280x800 çözünürlüğü desteklemediği için tam ekran olarak göremiyorum Diğer arkadaslarımın farklı marka laptop larında ıse otomatık olarak ılk acıldıgında 1280x800 olarak acılıyor bense optıonstan ayarlıyorum kı her uygulamada bunu desteklemıyor bende nasıl bunu otomatık olarak acılısa ayarlayabılırım. teşekkürler

hosjackal

24 Mart 2007; 20:56:01 

İlhan bey teşekkur ederim, bu ay alıcam muhtemelen, almadan önce sizinle temasa geçerim.

Sayfa:   <<   < önceki  53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62   sonraki >   >>
Tüm forumlar >> [Mobil Cihazlar] >> Notebook / Netbook Diz üstü >> Cevap: MONSTER CANAVARLARI DERNEĞİ Sayfa: <<   < önceki  53 54 [55] 56 57 58 59 60 61 62   sonraki >   >>
Buraya git:

Donanım Haber Video İnceleme
Dark mini type-c
Yeri olmayana, medya bilgisayarı arayana, Dark'dan mini ITX çözüm!
Sony Türkiye ile PS3 hakkında konuştuk
Sony Türkiye Playstation 3 ürün müdürü Özgür Kirazcı sorularımızı yanıtladı

Yeni mesajlar Yeni mesajlar yok
Popüler konu, yeni mesajlar ile Popüler konu, yeni mesajlarsız
Kilitli yeni mesajlar ile Yeni mesajlar olmadan kilitli
 Yeni mesaj at
 Mesaja cevap at
 Yeni anket aç
 Oy kullan
 Kendi mesajımı sil
 Kendi konumu sil
 Mesaja değerlendir